2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sakın yaptırmaa sakınnn gerçekden alışkanlık yapıyor ben güzelce keser tek tek kremler sonrada oje sürerim benim bakımım bu sende hiçalıştırma hem çok hijyen isteyen bir işlem heryerde yapılmaz en kötü al eline törpü kendi törpüle etlerine geri çek ama bunu bile yapma derim

evet cıcı kız oldummmmmmmmmm bugunnnnnnn

gel op kuzum ya senın en pıs halın benım en bakımlı halımdır vallaaaaaa

duygu bu urunlerın bır kısmını eczacıya sordum bır kısmını bızım kokos esra kullanıyormus sac taramak ıcın olan sporeyo tavsıye ederım muhakkak. dıgerlerını zamanla anlayacagım tabıkı ama sprey ılk andan kendını bellı ettı cunku saclarım cok zor taranıyordu yumusacık tarandı bır de bılmıyorum sadece o mu, yoksa sampuan ve krem de mı etkılı oldu dustan sonrakı sabah saclarım com kabarırdı sertlesırdı de hem yumusaktı sabah hem de kabarık degıldı.

gozaltına surulen lıkıt goz kapatıcıymıs canım. flormardan aldım gozaltlarımda sıslık ve hafıf morluk olabılıyor onun ıcın aldım ordakı bayanın tavsıyesı. ten rengıme uyumlu. lıght.

maniküre hiçbulaşma hep isterr bence gereksiz birşey elleri kremlemek güzel görünmesi için yeterli çok istersen törpüle ..
Eşin alem yaaaa:)))))güldürdü beniii
tamam cnm allah kabul etsinnn şimdidenn benim 8 günüm kaldı borçlarımdan

vallaaaaaaaaa oyleeeeeeeeee

bence de hem elaleme hem erkeklere ınat artık daha da bakımlı ve ozenlı olmamız lazımmmmmmmm hele kı sen sevgılın gelıyor gorucuye de cıkacaksın super model havasında ol sekerımmmmm

ben manıkur hıc yaptırmadım aslında bu konuda ben de acemıyım.

o asamayı asınca, kuaforde agda da yaptırmayı bıle dusunuyorum hem kol hem tum vucut ıcın. costum ben anacugummmmm benı durdurunnnnnn

anladım güle güle kullan sağlıkla kullan..

tamam canım bulasmıyorum ben manıkure. ıyı kı yazmısım burda ıyı oldu bak.

oooooo benım esım ılgınctır her konuda. tanıman lazım

ama kokla bak mıs oldum dıyıp durdummm ayyyyy nasıl guzel bır duygu. kendımı okadar tertemız hıssettım kı. hem gunluk hem haftalık seyler yapmayı dusunuyorum artık kendıme daha cok vakıt ayıracagım. mesela bu aksam da el ve dıs bakımı yapacagım.

benım 4 gunum var ama canım eskı borclarımdan da tutmak ıstıyorum tutabıldıgım kadar. ben sana eslık ederım yanı. sımdıye kadar hıc tutmadım ben borc oruc.

tamam bedduan tutmazsaa sorun yokkk sözüm söz resimleri koyacagm buraya

koca kafalı işte boşuna demiyorum ben dingill, yüreğimi hoplattı gece gece, şaka yapasdı gelmiş beyefendinin, sanırım bu muhabbetten o da sıkıldı bölece bu konuyu kapattıgını düşünüyorr saff, ama lafları bi göreceksn, ayy bak düşündükçe hopluyorum sinirimden balkonu şimdidenn var zatenn, askerde zayıflamışmış guya da dün ben 4 kilo verdm sen son gördüğünden bu yana diyince nasıl verdin ya bnem de vermem lazım diyo, sen gel de ben biraz kesecem sennin dilini o zman baya bi zayıflarsın dedimm

ananemm eskiden börekler tatlılar neler nelerr yaptırırdımm daa artk gitmeden söz verdiriyorum yapmayacaksn die, ama yine de porsiyonların ayarı kaçıyor, hiç bişey olmasa taze meyve var ağaçtan koparıyosun onun ayarı kaçıyor işte

çok yakındaa kokoş resimlerim gelecekk beni takip etmeye devam edinn

ya ben ona ilk baştan dedim, öle kendimi çok begenen biri değilim, güzellkle ilgili bi iddiam yok, ama akıllıyım, muhabbeti severim, sempatigim eğlenceliyim vs die ama işte koca kafalıı durup durup bu konuyu açıyo, dün akşam beni delirttikten sonra daha da açamaz heralde, yoksa onun yaptıgı şakadan yaparm aklı çıkarr, dingillll ben ona diyorum begenmeyen ogluna almaz diee, ama hem her resmimi çok begeniyo hem de laf sölemeden duramıyoo

herkes aynısını dedigine göre yaptırmayım demek ki hiç, törpüm var zaten, bide ben uzun tırnak da sevmem o yuzden kendi aimkanlarımla yapaım, ellerimi zaten sürekli kremlerim, temizdir de bu kadarı yeter

görücü demesek olmazz mmıııı çok heyecanlanıyorum daaa

kızlar ben cıkıyorum

esra selam soyledı hepınıze hem ablasıgıl var mısafır hem baska yogunluklar var ıslerı de cok yogun. oyle olunca gıremıyor

kızlar bugun ınsaallah herkes bol ----- ler gorur. tam kapanıs yaparken dılegımle gıdıyorummmmm

buarada salı sabahı cızelgeyı yayınlamam lazım kızlar. cunku tartım calısmadı cocuklar bozdu mu haberım yokken anlamadım. teyzemın kucuk kızı bırara o odada oynuyordu ama yarın sabah tartılırım muhakkak sorun olmaz. aksam getırtecegım komsudan baska bır tartı.

hepınızı bakımlı bakımlı opuyorummmmmmmmmm

Merhaba kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah Sabah tartı moralimi bozdu ama günüm o kadar yoğun geçiyor ki unuttum bile Sabah toplantımız vardı, öğlen anca bitti, sonra da yemeğe gittik. 10 dakika sonra da başka bir toplantı var, arada merhaba diyeyim dedim

bi güzel canımı çıkardım geldimm tüm ev bal dök yala olduu bahar temizliği oldu kapılardan koltuklara pencerelerden perdelere duşa kabinlerden wc ,mutfak dolapları,nevresimleri yıka tak,süpür,sil ,toz al derken bizimkilere bi menemen yapcak gücüm kaldı dua etsinler onu yaptım :))))bu kadar yorulmaya değdi ev mis gibi temizlik kokuyorr.

neyse bi güzel duşumu aldım kendime actifry biber kızarttım birşeyler yicem az sonra sonra türk kahvesi yapcam kendimeee ayaklarımı uzatcam bi wc kalkcam dahada kalkmam kocam hizmet etsin bu gün bi zahmett :)))))

Son düzenleme:
cnm öğle yemeğim aslında az tabak tam dolu olmuyo zaten klendime küçük tabak kullanıyorum
kureuyemiş de badem,fındık, kaju vardı
akşam cnm bişey istemedi zaten o yediklerimde beni tuttu gece accıkmadım hiç evet temizlik ve spor ii oldu ter üstüne ter attım pazar salon kapalı ncm ben evde yapıyorum kendim wii var onda step yaptım bu hafta hep salona gidemedim hep salon günü dr. günüme denk geldi bende wii ile telafi ettim:26:
ohhh mis gibi olmuşsundur sen şimdi pamuk gibi eşin yesin seni bariii

Arkadaşlar gene geç kaldım sanırım. Birtürlü hayatımızı yoluna koyamadık daha.Bu gün sokaklara bakıcı ilanı astım ve gün boyu eve gelen bayanlarla ilgilendim.Her gelen değişik bir öyküye sahip.Biri ile anlaştım.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Önce menümü yazayım.
Sbah1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Şekersiz çay
öğlen
Barbükü salata diye bişey yedim
Bol yeşillik ve kırmızı et
Akşam
1 dilim ekmek
Bol salata
çorba
su 2 lt
spor yapamadım bakıcı adaylarından dolayı.
kilom malesef 69

Kitap okumana çok sevindimmm

Bunlar aşkın en güzel zamanları tadını çıkarmalısın.Bizde evliydik eşim askere gittiğinde.Hem çok zor hemde hasret doluydu