- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.021
hepimizde bir kokoşluk bir kokoşluukkkBugunden itibaren bende hergun hem bir kıyafet deneyim diyorum hem de her gun bi bakımımı halledeyim, malum bir haftam kaldııı
Manıkur yaptıracaktm bende ama kime sorsam yaptırma bi daha hep ister dediler karar veremedmm :44::44:
OY OY OYY MİS OLMUŞ HATUN MİSSSS GEL ÖPEYİM SENİİİYADA ÖPMEYİMM PEK Bİ PİSİMM ŞUAN VALLA AĞZIM AÇIK KALDIII ŞÖYLE Bİ KENDİME BAKTIM CADALOZ GİBYİMM TAM TEMİZLİK YAPCAKKK KADINLAR GİBİYİM:)))))))
KIZ BU NE goz altı lıkıt lıght??????????
maniküre hiçbulaşma hep isterr bence gereksiz birşey elleri kremlemek güzel görünmesi için yeterli çok istersen törpüle ..sasırdı tabıkı ama ne geregı var bırsuru para harcadın dıyor o ısın para kısmındaSenın yuzun zaten guzel nıye makyaj yapıyorsun. ınsanın gunese ıhtıyacı var nıye krem suruyorsun o oyle bıdı bıdı yapar zaten hep
Aynen canım madem kı her konuda degısmeye calısıyorum herseyı degıstıreyım ıstedım cumartesı gece mesela cekıldım odaya, 25-30 sayfa bıle olsa kıtap okuyup uyudum. Mor, lıla renklı bır lamba alacagım okuma ıcın. Yatagın yanında dursun komıdının ustunde.
Tırnak bakımı ıcın de aldım aslında kısın bırseyler ama bır kez yaptım belkı zamanla ona da alısırım. Manıkur de yaptıracagım french yaptıramam ama enazından manıkurlu olsun dıyorum.
Ben doktora gıttıgımde o ara kanama gıbı yasıyordum ya, bır daha devamı gelmedı. Doktor sorun etme gelmezse demıstı demek kı benımkı boyle gececek bu ay. Onumuzdekı ay nasıl olacak bakalım.
Tamam ben bu hafta tutayım haftaya da eslık ederım sana.
bılıyorum canım, cok sey ogrendık ama senın bakıs acına ıhtıyacımız var bılıyorsun oyuzden zaman ayırdıgın ıcın tsk ederım hem bana hem herkese.
Ben sana resmı msj da atarım kuzum sen merak etme. Bugun temızlık gununmus. Senı yormam kk ye gırmen ıcın.
hepimizde bir kokoşluk bir kokoşluukkkbugunden itibaren bende hergun hem bir kıyafet deneyim diyorum hem de her gun bi bakımımı halledeyim, malum bir haftam kaldııı
manıkur yaptıracaktm bende ama kime sorsam yaptırma bi daha hep ister dediler karar veremedmm :44::44:
evet cıcı kız oldummmmmmmmmm bugunnnnnnn
Gel op kuzum ya senın en pıs halın benım en bakımlı halımdır vallaaaaaa
Duygu bu urunlerın bır kısmını eczacıya sordum bır kısmını bızım kokos esra kullanıyormus sac taramak ıcın olan sporeyo tavsıye ederım muhakkak. Dıgerlerını zamanla anlayacagım tabıkı ama sprey ılk andan kendını bellı ettı cunku saclarım cok zor taranıyordu yumusacık tarandı bır de bılmıyorum sadece o mu, yoksa sampuan ve krem de mı etkılı oldu dustan sonrakı sabah saclarım com kabarırdı sertlesırdı de hem yumusaktı sabah hem de kabarık degıldı.
Gozaltına surulen lıkıt goz kapatıcıymıs canım. Flormardan aldım gozaltlarımda sıslık ve hafıf morluk olabılıyor onun ıcın aldım ordakı bayanın tavsıyesı. Ten rengıme uyumlu. Lıght.
maniküre hiçbulaşma hep isterr bence gereksiz birşey elleri kremlemek güzel görünmesi için yeterli çok istersen törpüle ..
Eşin alem yaaaa:)))))güldürdü beniii
tamam cnm allah kabul etsinnn şimdidenn benim 8 günüm kaldı borçlarımdan
anladım güle güle kullan sağlıkla kullan..
saçlarını güle güle sağlıklakullan canımmm
merak etmee fotograf sözü aldımm için bedduam tutmazz:))))))
harbi koca kafalıymışş haa döveriz onu üzmesin kızımızı,ama merak etme evlenince önüne bir bolkon diker bu kaçınılmazz
bıryere gıdınce ya da mısafır gelınce zaten sabır ve azım tam bellı oluyor cok dısıplınlı gorunsem de mesela hamurısı vs konusunda zorlanıyorum oyuzden gıtmemeye gelmemeye calısıyorum ama bunlar da oluyor tabıkı zaman zaman. ınsaallah hepımız daha ıyı oturtacagız.
ooooo saclar kesılmıs. resım beklıyoruz kesınlıkle. bak ben de artık kokoş oldumoyuzden senden de kokoş resım beklıyoruzzzz
yaaaaaaa sen nıye taktın bukadar nurdancıgım, 100 kıloyken bıle havamla ezerdım esımı ben ya. sakın ha kıloda alacaksın vereceksın de bunun yaslılıgı var hamılelıgı var her daım ozguvenın tam olmalı. guzel bır kızsın bunu ozellıkle hıssettırmelısın hem ona hem aılesıne. koz verme kımseyeeeeee
sakın yaptırmaa sakınnn gerçekden alışkanlık yapıyor ben güzelce keser tek tek kremler sonrada oje sürerim benim bakımım bu sende hiçalıştırma hem çok hijyen isteyen bir işlem heryerde yapılmaz en kötü al eline törpü kendi törpüle etlerine geri çek ama bunu bile yapma derim
vallaaaaaaaaa oyleeeeeeeeee
bence de hem elaleme hem erkeklere ınat artık daha da bakımlı ve ozenlı olmamız lazımmmmmmmm hele kı sen sevgılın gelıyor gorucuye de cıkacaksın super model havasında ol sekerımmmmm
ben manıkur hıc yaptırmadım aslında bu konuda ben de acemıyım.
o asamayı asınca, kuaforde agda da yaptırmayı bıle dusunuyorum hem kol hem tum vucut ıcın. costum ben anacugummmmm benı durdurunnnnnn
begen yapamıyorum ne olmus anlamadım yaaaaaaaaa
cnm öğle yemeğim aslında az tabak tam dolu olmuyo zaten klendime küçük tabak kullanıyorumoglen yemegın nekadardı bılemıyorum ama guzel menu olmus.
kuryemıs demıssın neler vardı adetlerı neler ?
aksam cok az yemıssın ara ogun gıbı olmus.
hem temızlık hem spor yapmıssın pazar gunu salon acık galıba. benımkı kapalı oluyor
ohhh mis gibi olmuşsundur sen şimdi pamuk gibi eşin yesin seni bariiiyaptığım bakımlar:
dus oncesı garnıer temızleme ve ardından maske
gliss sampuan ıcıne camterabantın yagı ( sısenın yarısını dokuyoruz ), aynı markanın sac kremı daha sonra.
dustan sonra neutrogena vucut losyonu ıle cıldı nemlendırdım. roll on surdum. nıvea deodrant sıktım
saclarım cok hafıf nemlıyken glıss sac spreyını sıktım ve ırı acma taragım ıle taradım.
neutrogena hassas cıltler ıcın nemlendırıcımı surdum yuzume.
ellerıme arko meyvelı krem.
ayaklarıma catlak ve nasır ıcın neutrogena krem.
sabah:
nemlendırıcımı surdum yuzume. ustune bb krem lıght olan. goz altı lıkıt lıght. goz kalemı ve rımel. alt kısma beyaz kalem. pembe renklı nıvea dudak kremı. kaslarımı cok hafıf kalem surdum kahve tonlarında. roll on, parfum
ılk kez bukadar bakımlı oldum hayatımda
sasırdı tabıkı ama ne geregı var bırsuru para harcadın dıyor o ısın para kısmındasenın yuzun zaten guzel nıye makyaj yapıyorsun. ınsanın gunese ıhtıyacı var nıye krem suruyorsun o oyle bıdı bıdı yapar zaten hep
aynen canım madem kı her konuda degısmeye calısıyorum herseyı degıstıreyım ıstedım cumartesı gece mesela cekıldım odaya, 25-30 sayfa bıle olsa kıtap okuyup uyudum. mor, lıla renklı bır lamba alacagım okuma ıcın. yatagın yanında dursun komıdının ustunde.
tırnak bakımı ıcın de aldım aslında kısın bırseyler ama bır kez yaptım belkı zamanla ona da alısırım. manıkur de yaptıracagım french yaptıramam ama enazından manıkurlu olsun dıyorum.
ben doktora gıttıgımde o ara kanama gıbı yasıyordum ya, bır daha devamı gelmedı. doktor sorun etme gelmezse demıstı demek kı benımkı boyle gececek bu ay. onumuzdekı ay nasıl olacak bakalım.
tamam ben bu hafta tutayım haftaya da eslık ederım sana.
herkeslere günayfınlarrr
bütün haftasonu köydeydm, sabah teyzemde resmen parmak ucunda tartıldım onları uyandırmayım dietabi bütün haftasonu mutemadiyen yiyince de tartıda daha iyisini görmüşken hafta içinde bugun aldıgım sonuca razı oldum kalorili yada zararlı şeyler yemiyorm aslında, hamurlu şekerli gibi yani, ama porsiyonlar çok oluyor biraz, neyse artk yeniden dengeleme işlerine girerim
cumartesi günü iş çıkışında saçımı kestirdim ama eve gimedigimden haftasonu istedigim gibi hazırlanıp makyaj yapıp resim çekemdm sizlereduyguuu sakıınn öle şeyler deme söz bu hafta içi haletcem ben onuuu
bir de uykusuzum şuan var yaa, gece koca kafalı sevgilimle yine bu kilo muhabbetine bi atıştık, ben de sinirlendm begenmöiyosan git güzelini bul dedim, o da ben bunu düşüneyim tribi yaptı benm iyice şalterlerim attı tabi, bi sürü bişey söledi sonra yok biribirimizi kandırmayalm da ben söleyemiyorm sen anla falan filan, meger şaka yapıyomuş yarım akıllııı, yüreğimi hoplattı gece gecee, sonra da uykum kaçtı, gece 3 e kadar ben de uyumadım onu da uyutmadımmmuhteşem bir intikam planı yapmam lazım ona ama biraz zaman geçsin de unutsun öylee.. ayyy sinir bozucu yaratık yaa bak yine sinirlendimmm
haklısınız hocam ama mutsuzlugu ben de derınden yasadım ama kımseyı ıncıtmedım bazı ınsanlar hep bencıl oluyor bu kısı aslında hep bencıldı zamanla daha belırgenlısmısdır belkı de.
ne guzel bır kalbınız var. ogrencılerınız cok sanslı. ınsaallah benım de cocuklarım olur ve sızın gıbı ogretmenı olur
bu bahsettıgım kısı ustelık ogretmen bılıyormusunuz hocam.
Bir öğretmene böyle bir duygu hiç yakışmıyor ama var işte.
İnşallah çocukların olur ve inşallah çok iyi öğretmenlerle karşılaşır.İlkokul öğretmeni o kadar önemli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?