- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.041
Menün çok güzel canım ama yanlış anlamazsan hem karpuz hem dondurma yanyana biraz cıssss.Diğerleri muhteşemm..ben de gırıs yapayım herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnn
guzel bır hafta olsun ınsaallah kızlar hepımız ıcın. haftasonumuz da guzel gecmıstır ınsaallah hepımızın. benımkı tempoluydu cumartesı mısafır ıle gectı aksama kadar. pazar gunu de haftalık yemeklerım, camasır, ufak tefek ev ıslerı ıle gectı. bu hafta gecen hafta kadar cok uyuyamadım cumartesı mısafır gelecek dıye erken kalktım pazar gunu de sagolsunlar bagrıs cagrıs ust katı dınledık karı koca kavgası. ama gayet ıyıyım yemeklerı hazırlamak ıyı geldı bır de ayakta durmak benım zayıf noktamdır sadece ayagım kırıldıgından berı degıl oldum olası oyledır dun ılk kez ayaklarım agrımadı yanı tabanlarım. ınsaallah kılo verdıkce bu sıkıntıdan da kurtulacagım sanırım.
esmer bulgurdan pılac yaptım, kabak ve yesıl bıber kızarttım actıvryde, pazar gunu ıcın tavuk yaptım, kabak ve taze fasulye yaptım mercımek corbası yaptım. hafta ıcınde bır de kofte yaparım haftam tamamlanır dıye dusunuyorum
oglen 1 de basladım tum ıslerım 8 de ancak bıttı valla. sonra da arkaya arlkaya guzel ıkı fılm ızledık esımle. dınlenmıs de oldum bu sekılde. fılm ızlerken kendıme bakım da yaptım dusa da gırdım dusta sac bakımı. dustan sonra cılt bakımı derken fılız fılız olalı boyle bakım gormedı valla.sabah da ılk kez detaylı makyaj yaptım.
ac karnına bır bardak su
bır bardak yarım yaglı sut
acık sekersız cay
avuc ıcı kadar maydonozlu omlet
ıkı dılım tam tahıllı ekmek
ıkı zeytın
bır cay kasıgı recel
ceyrek domates ceyrek salatalık
yarım kk yarım yaglı beyaz peynır
ara: 1 lt su, ıkı catal yas pasta, acık sekersız cay,yarım yesıl elma
aksama kadar suyu 2 lt yaptım
aksam: bır yemek tabagı sadece yesıllıkten salata, bır kase ev yapımı mercımek corbası patates ve un yok, bır bardak ayran, avuc ıcım buyuklugunde uc adet tavuk gogsu. yaglı kagıtta fırında pısırdım, ıkı catal karpuz
yatıncaya kadar 1 lt su, ıkı top dondurma
Bunlar aşkın en güzel zamanları tadını çıkarmalısın.Bizde evliydik eşim askere gittiğinde.Hem çok zor hemde hasret doluydu
kardes gıbı buyuyorsun sonra dusuncesızlık olunca ınsan uzuluyor ıste. ben herkesın cocugunu severım hedıyeler alırım hıc gocunmam kıskanmam ama ısyerımızde bırı var bır o adam benı boyle yıpratıyor bır de bu teyzem. cunku fark var ne bılıyım anlatması zor ıste. ınsaallah benım de kucagım dolsun bır gun de boyle ınsanlar canımı acıtamasın ne dıyım.
dıger teyzelerımı ozlemısım zaten ıyı geldı sohbet vs. domates sosu yapmıslar, bıraz yumurta, koy kaymagı getırmısler sagolsunlar.
bır yıldır gıtmıyorum sırf dıyet bozarım dıye. sıtem ettıler ılla gel bız sana gore yıyecek hazırlarız falan dedıler. guzeldı sadece sabah erken uyanmam gerektı dun de kostur kostur alısverıs ve temızlık yaptım
aksı bır gundu zaten. gece, kabloya takıldım ve halının ustune ıkı seksen dustum ALLAHTAN ayagıma bırsey olmadı. sabah kalktım bulasık makınası calısmıyor meger arkadasındakı uclu kablo yanmıs ALLAH korusun bırsey olmamıs. bır saat sonra sular kesıldı teyzemelre soyledım de su aldılar geldıler. dokme su ıle mısafır agırladım resmen
yaptığım bakımlar:
dus oncesı garnıer temızleme ve ardından maske
gliss sampuan ıcıne camterabantın yagı ( sısenın yarısını dokuyoruz ), aynı markanın sac kremı daha sonra.
dustan sonra neutrogena vucut losyonu ıle cıldı nemlendırdım. roll on surdum. nıvea deodrant sıktım
saclarım cok hafıf nemlıyken glıss sac spreyını sıktım ve ırı acma taragım ıle taradım.
neutrogena hassas cıltler ıcın nemlendırıcımı surdum yuzume.
ellerıme arko meyvelı krem.
ayaklarıma catlak ve nasır ıcın neutrogena krem.
sabah:
nemlendırıcımı surdum yuzume. ustune bb krem lıght olan. goz altı lıkıt lıght. goz kalemı ve rımel. alt kısma beyaz kalem. pembe renklı nıvea dudak kremı. kaslarımı cok hafıf kalem surdum kahve tonlarında. roll on, parfum
ılk kez bukadar bakımlı oldum hayatımda
bi güzel canımı çıkardım geldimm tüm ev bal dök yala olduu bahar temizliği oldu kapılardan koltuklara pencerelerden perdelere duşa kabinlerden wc ,mutfak dolapları,nevresimleri yıka tak,süpür,sil ,toz al derken bizimkilere bi menemen yapcak gücüm kaldı dua etsinler onu yaptım :))))bu kadar yorulmaya değdi ev mis gibi temizlik kokuyorr.
neyse bi güzel duşumu aldım kendime actifry biber kızarttım birşeyler yicem az sonra sonra türk kahvesi yapcam kendimeee ayaklarımı uzatcam bi wc kalkcam dahada kalkmam kocam hizmet etsin bu gün bi zahmett :)))))
ah esram bu iyi halim eskiden müsafir gelirdi arkasından halıları koltukları,wc temizlerdimm,mesela normal temizlikyapardımişimbiter otururdum, koltukdan yerlere bakardım yerde kıl,ip,kırıntıvarmı diyee,hatta abartım tavan yapardı ayağımda çorap eğer terliksiz mutfağa gitmişsem o çorapları koltuğa değdirmezdim en kötü koltuk için özel çorap giyerdim,neyseki bunu aştımm yoksa sonum manisaydı artık ordan girerdim topiğe:))))) delilerle zayıflama diyee:)))Yaaa hatun sana baktıkça ablam geliyor aklıma siz ikiz falanmısınızoda aynı senin gibi temizlikle kafayı bozmuş yok anemm ben asla sizin gibi olamam valla .Ablam çok kızar bana .Her geldiğinde evi döker temizler gider.Temizlik aşkınıza sağlık.
Temizliğini güle güle kullan can geç kirlensin inşallah
modun yinemi düşük valla üzüldüm keşke senin sıkıntılarını alabilsekk neyse zamanherşeyin ilacı sen sadece iyice dibe batma.biraz moralini yüksek tutmak için çaba sarfet lütfen..Herkese selamlar;
Kızlar yine çok yoğun bir hafta geçirdim.İş ev arası mekik dokudum ama haftasonumu güzel değerlendirdim.Maaile pikniğe gittik.Bugün ablamları uğurladım.İş yerindeki işler hala daha çok yoğun.Aslında yarın işe gitmek istemiyorum benyoruldum sıkıldım...
Teyzemler ısrarla kurbanda istanbula gel diyorlar bi ihtimal belki giderim bilemiyorum.
Bu son günlerde canım sıkkın modum düşük ama diyet bozulmadı.
Bugünkü menüm
sabah
bir kase special k
öğlen
bir posiyon tavuk eti haşlama
bir kadar yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık
akşam
bir tavuk eti
3 kaşık bulgur pilavı
bir kase yoğurt
ara
bir az şekerli türk kahvesi
bir bardak yarım yağlı süt
45 dk leslie yaptım ama canım hiç istemeye istemeye.Suyumu söylersem Filiz bana uçar:18:
Az ve eksik bir menü farkındayım toparlıcam inşallah
Bugün giyinceğimi 4 saat düşündüm desem inanırmısınız? Noldu bana sanki nereye gitcem alt tarafı iş yani niye bu kadar önemsediysem:26:
Nurdan hadiiii foto bekliyozz merak ettim saçları
Bu arada duyguş seninde hiç tatil fotolarını göremedik
Kokuların geliyorrrrrr misss missssss hatun ohhhhh
Ama manikür konusun duyguşa katılıyorum yaptırma etlerin çok pis çıkıyor hep aldırmak zorunda kalıyosun falan ben çok nadir senede bir falan anca yaparım ama heves ettiğimden hiç ihtiyacım yoktur balımmm yaptırma sen ama
Menün çok güzel canım ama yanlış anlamazsan hem karpuz hem dondurma yanyana biraz cıssss.Diğerleri muhteşemm..
Kitap okumana çok sevindimmm
cnm öğle yemeğim aslında az tabak tam dolu olmuyo zaten klendime küçük tabak kullanıyorum
kureuyemiş de badem,fındık, kaju vardı
akşam cnm bişey istemedi zaten o yediklerimde beni tuttu gece accıkmadım hiç evet temizlik ve spor ii oldu ter üstüne ter attım pazar salon kapalı ncm ben evde yapıyorum kendim wii var onda step yaptım bu hafta hep salona gidemedim hep salon günü dr. günüme denk geldi bende wii ile telafi ettim:26:
ohhh mis gibi olmuşsundur sen şimdi pamuk gibi eşin yesin seni bariii
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahSabah tartı moralimi bozdu ama günüm o kadar yoğun geçiyor ki unuttum bile Sabah toplantımız vardı, öğlen anca bitti, sonra da yemeğe gittik. 10 dakika sonra da başka bir toplantı var, arada merhaba diyeyim dedim
bi güzel canımı çıkardım geldimm tüm ev bal dök yala olduu bahar temizliği oldu kapılardan koltuklara pencerelerden perdelere duşa kabinlerden wc ,mutfak dolapları,nevresimleri yıka tak,süpür,sil ,toz al derken bizimkilere bi menemen yapcak gücüm kaldı dua etsinler onu yaptım :))))bu kadar yorulmaya değdi ev mis gibi temizlik kokuyorr.
neyse bi güzel duşumu aldım kendime actifry biber kızarttım birşeyler yicem az sonra sonra türk kahvesi yapcam kendimeee ayaklarımı uzatcam bi wc kalkcam dahada kalkmam kocam hizmet etsin bu gün bi zahmett :)))))
Arkadaşlar gene geç kaldım sanırım. Birtürlü hayatımızı yoluna koyamadık daha.Bu gün sokaklara bakıcı ilanı astım ve gün boyu eve gelen bayanlarla ilgilendim.Her gelen değişik bir öyküye sahip.Biri ile anlaştım.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Önce menümü yazayım.
Sbah1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Şekersiz çay
öğlen
Barbükü salata diye bişey yedim
Bol yeşillik ve kırmızı et
Akşam
1 dilim ekmek
Bol salata
çorba
su 2 lt
spor yapamadım bakıcı adaylarından dolayı.
kilom malesef 69
Canımm maalesef bazen böyle insanlarla karşılaşabiliyoruz.Ama senden ricem lütfen takılma onlara.Benimde başıma çok geldi evliyken onla bunla kıyaslanmalar imalar ki sen biliyon durumumu.Çok sıkıntı çektim.Geçti gitti.Şimdide bu durumum için laf edenler var hepsini takarsam oooooooooo ben yaşayamam ki.Hiç dedikleri yaptıkları bir kulaktan giriyor diğer kulağa.Salla gitsin sonuçta bu senin yazın.Rabbim böyle istemiş ilerde neler olur bilinmez değil mi? Önce hayırlısı istemek lazım.İnşşalh sağlıklı bi şekilde bizi teyze yaparsın bi gün balımmmmmmmmmmm
hakıkaten canını cıkarmıssıntemızlık falan guzel de kendını cok yoruyorsun kızacam sana haaaaa
ama mıs gıbı olmus evın. gule gule kırlet bu da ısın guzel tarafı tabıkı.
evı aklamıs paklamıs kendını aklamıs paklamıs ardından mammalar yapmıs kahve keyıflerı yapılmıs ohhhhhhh masaallah arkadasıma
Herkese selamlar;
Kızlar yine çok yoğun bir hafta geçirdim.İş ev arası mekik dokudum ama haftasonumu güzel değerlendirdim.Maaile pikniğe gittik.Bugün ablamları uğurladım.İş yerindeki işler hala daha çok yoğun.Aslında yarın işe gitmek istemiyorum benyoruldum sıkıldım...
Teyzemler ısrarla kurbanda istanbula gel diyorlar bi ihtimal belki giderim bilemiyorum.
Bu son günlerde canım sıkkın modum düşük ama diyet bozulmadı.
Bugünkü menüm
sabah
bir kase special k
öğlen
bir posiyon tavuk eti haşlama
bir kadar yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık
akşam
bir tavuk eti
3 kaşık bulgur pilavı
bir kase yoğurt
ara
bir az şekerli türk kahvesi
bir bardak yarım yağlı süt
45 dk leslie yaptım ama canım hiç istemeye istemeye.Suyumu söylersem Filiz bana uçar:18:
Az ve eksik bir menü farkındayım toparlıcam inşallah
Bugün giyinceğimi 4 saat düşündüm desem inanırmısınız? Noldu bana sanki nereye gitcem alt tarafı iş yani niye bu kadar önemsediysem:26:
Nurdan hadiiii foto bekliyozz merak ettim saçları
Bu arada duyguş seninde hiç tatil fotolarını göremedik
sağ olcanımm
ya 2 gün yorulacağıma 1 gün yorulayım daha iyi sevmiyorum yarım iş yapmaya:))))))
günaydınnn güzellerrrr hepimize keyifli ,sağlıklı,mutlu günlerrr dilerimmmmm..
ohh bugün bi yemek yapcam tüm gün benim inşallahhh,akşama kismetsee sahille hasret gidercezzz şöyle tozu dumana katayımm..
dünkü menüm çok saçma elime geçeni yedimm +18 :)))
aç karnına: bir çaybardağı ballı elmasirkesi
sabah:tost makinasınınbaşındaa (oturarak bile yemedim) 2 dilim kızaarmış ekmeğe ince tereyağ üstüne salça,1 domates,zeytin yedim kaç adet olduğunu bilmiyorum saymadım,3-4 çatal lor
öğle:1 bardak süt,kek,bisküvi
ara:yarım kase sütlaç
akşam: 4 tane actifry biber kızartması (atifry diye belirtme sebebim kızartma değince cıs gibi görünebilir actifry 1 kaşık yağda sağlıklı oyüzden belirtiyorum.. )neyse sarımsaklı yoğurtla yedim yarım dilim ekmekle
yatmadan :ılık ballı ,elma sirkeli suyum
orta şekerli türk kahvesi
2.5 lt su
gün boyu temizlik
iyi bir örnek değilim dünkü menümle ama zaman kaybedemezdimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?