2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Menün çok güzel canım ama yanlış anlamazsan hem karpuz hem dondurma yanyana biraz cıssss.Diğerleri muhteşemm..

Bunlar aşkın en güzel zamanları tadını çıkarmalısın.Bizde evliydik eşim askere gittiğinde.Hem çok zor hemde hasret doluydu

valla hasretlik zor işmiş Züleyha Hocam, senelerdir ailemden uzakta oldugum dönemler hep oldu ama onlara istedigim zaman ulaşabilme rahatlıgım oldugundan o çektigim hasret değilmiş, şimdi resmen bazen onun yoklugunun canımı acıttıgını hissedyorum, neyse ki 1 haftamız kaldı sonrası güzel olsun inşallah

bu arada yeni bakıcı bulmuşsunuz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ankarada yaşama durumunuz vardı sizin ? sölediyseniz de ben kaçırdıysam eğer özür dilerim.. kesinleşti mi o iş, ankarada mısınız şuan ?

Canımm maalesef bazen böyle insanlarla karşılaşabiliyoruz.Ama senden ricem lütfen takılma onlara.Benimde başıma çok geldi evliyken onla bunla kıyaslanmalar imalar ki sen biliyon durumumu.Çok sıkıntı çektim.Geçti gitti.Şimdide bu durumum için laf edenler var hepsini takarsam oooooooooo ben yaşayamam ki.Hiç dedikleri yaptıkları bir kulaktan giriyor diğer kulağa.Salla gitsin sonuçta bu senin yazın.Rabbim böyle istemiş ilerde neler olur bilinmez değil mi? Önce hayırlısı istemek lazım.İnşşalh sağlıklı bi şekilde bizi teyze yaparsın bi gün balımmmmmmmmmmm

Kokuların geliyorrrrrr misss missssss hatun ohhhhh

Ama manikür konusun duyguşa katılıyorum yaptırma etlerin çok pis çıkıyor hep aldırmak zorunda kalıyosun falan ben çok nadir senede bir falan anca yaparım ama heves ettiğimden hiç ihtiyacım yoktur balımmm yaptırma sen ama

Yaaa hatun sana baktıkça ablam geliyor aklıma siz ikiz falanmısınız oda aynı senin gibi temizlikle kafayı bozmuş yok anemm ben asla sizin gibi olamam valla .Ablam çok kızar bana .Her geldiğinde evi döker temizler gider.Temizlik aşkınıza sağlık.

Temizliğini güle güle kullan can geç kirlensin inşallah

Herkese selamlar;

Kızlar yine çok yoğun bir hafta geçirdim.İş ev arası mekik dokudum ama haftasonumu güzel değerlendirdim.Maaile pikniğe gittik.Bugün ablamları uğurladım.İş yerindeki işler hala daha çok yoğun.Aslında yarın işe gitmek istemiyorum ben yoruldum sıkıldım...
Teyzemler ısrarla kurbanda istanbula gel diyorlar bi ihtimal belki giderim bilemiyorum.

Bu son günlerde canım sıkkın modum düşük ama diyet bozulmadı.

Bugünkü menüm

sabah
bir kase special k

öğlen
bir posiyon tavuk eti haşlama
bir kadar yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık

akşam
bir tavuk eti
3 kaşık bulgur pilavı
bir kase yoğurt

ara
bir az şekerli türk kahvesi
bir bardak yarım yağlı süt

45 dk leslie yaptım ama canım hiç istemeye istemeye.Suyumu söylersem Filiz bana uçar:18:

Az ve eksik bir menü farkındayım toparlıcam inşallah

Bugün giyinceğimi 4 saat düşündüm desem inanırmısınız? Noldu bana sanki nereye gitcem alt tarafı iş yani niye bu kadar önemsediysem:26:

Nurdan hadiiii foto bekliyozz merak ettim saçları

Bu arada duyguş seninde hiç tatil fotolarını göremedik

ah esram bu iyi halim eskiden müsafir gelirdi arkasından halıları koltukları,wc temizlerdimm,mesela normal temizlikyapardımişimbiter otururdum, koltukdan yerlere bakardım yerde kıl,ip,kırıntıvarmı diyee,hatta abartım tavan yapardı ayağımda çorap eğer terliksiz mutfağa gitmişsem o çorapları koltuğa değdirmezdim en kötü koltuk için özel çorap giyerdim,neyseki bunu aştımm yoksa sonum manisaydı artık ordan girerdim topiğe:))))) delilerle zayıflama diyee:)))

modun yinemi düşük valla üzüldüm keşke senin sıkıntılarını alabilsekk neyse zamanherşeyin ilacı sen sadece iyice dibe batma.biraz moralini yüksek tutmak için çaba sarfet lütfen..

tatil resmi demişsinnn ben herkezi çekiyorumda kimse beni çekmiyor:))))

ok duygu da soyledı canım. manıkur ısıne bulasmıyorum kuaforde yaptırmıyorum belkı kendım evde etlerı bıraz ılerıye ıtebılırım.

oooooooo hem de ne mıs oldum ne mısssssss. fılız fılız olalı boyle bakım gormedııııııııı

günaydınnn güzellerrrr hepimize keyifli ,sağlıklı,mutlu günlerrr dilerimmmmm..

ohh bugün bi yemek yapcam tüm gün benim inşallahhh,akşama kismetsee sahille hasret gidercezzz şöyle tozu dumana katayımm..

dünkü menüm çok saçma elime geçeni yedimm +18 :)))
aç karnına: bir çaybardağı ballı elmasirkesi
sabah:tost makinasınınbaşındaa (oturarak bile yemedim) 2 dilim kızaarmış ekmeğe ince tereyağ üstüne salça,1 domates,zeytin yedim kaç adet olduğunu bilmiyorum saymadım,3-4 çatal lor

öğle:1 bardak süt,kek,bisküvi
ara:yarım kase sütlaç

akşam: 4 tane actifry biber kızartması (atifry diye belirtme sebebim kızartma değince cıs gibi görünebilir actifry 1 kaşık yağda sağlıklı oyüzden belirtiyorum.. )neyse sarımsaklı yoğurtla yedim yarım dilim ekmekle
yatmadan :ılık ballı ,elma sirkeli suyum

orta şekerli türk kahvesi
2.5 lt su
gün boyu temizlik

iyi bir örnek değilim dünkü menümle ama zaman kaybedemezdimmm...

Son düzenleme:

anladım canım olculerı zaten ogrenmıssındır dıye dusundum ben de.

evde telafı etmıssın sporu, cok guzel olmus zaten onemlı olan ter atmak ve sporu alıskanlık halıne getırmek. neler yaptıgımız ve nerede yaptıgımız ısın detayı sadece.

ohhhhhhh mıs oldum mıs. ama pamuk halımle yedırmem okadar bakım yapmısımmmmmm bakımlı bvakımlı uyudum mıs gıbııııı

tam gaz devam edıyorsun canım bu ne yogunluk maasallah aman dıkkat et canım yaaaaaaaa

senın bırım amırıne, kuruma, devlete kızayım ben de barııııııııııı

hakıkaten canını cıkarmıssın temızlık falan guzel de kendını cok yoruyorsun kızacam sana haaaaa

ama mıs gıbı olmus evın. gule gule kırlet bu da ısın guzel tarafı tabıkı.

evı aklamıs paklamıs kendını aklamıs paklamıs ardından mammalar yapmıs kahve keyıflerı yapılmıs ohhhhhhh masaallah arkadasıma

hocam ınsaallah bakıcınız ıyı cıkar sorun yasamazsınız

dun hepımızde aksılıkler oldu ben dahıl bıldırım yapamayan arkadaslar oldu oyuzden zaten cızelge bugune kaldı dert etmeyın lutfen.

ben sureklı takılmıyorum esracıgım. zaman zaman ozellıkle de boyle karsılasınca zor oluyor.laf soz yapan yok sukur. olsa da oyle seylerı takan bırı degılımdır kıloyu bıle takmamısım kı bunu taksam yanı. benı uzen, gozune sokmak gıbı tavırlar konusmalar bencıllık vs ıste. neyse uzatmayalım.

ınsaallah canım ınsaallah hepımızın kucagı dolsun hepımız anne, teyze olalımmmmm

sağ olcanımm
ya 2 gün yorulacağıma 1 gün yorulayım daha iyi sevmiyorum yarım iş yapmaya:))))))

yasadıgın seyler kolay degıl ozellıkle bu hafta en zorlu anlarından bırıydı belkı. senı tam anlayamayız ama enazından anlamaya calısıyoruz canım. oyuzden hersey gececek cok guzel gunler goreceksın dıyebılıyoruz gececek esracıgım gececek. ınsaallah cok guzel gunler beklıyor senı, yurekten ınanıyor ve dılıyorum senın ıcın.

ablanın gelmesı guzel olmustu her nekadar hayatını daha yogunlastırsa da. neslı de sen de buaralar sureklı yogunsun ben okadar degıl sıze yardıma geleyım barı. sız de kıs sonu gelırsınız bana yardıma.

sen kokostun daha mı kokos oldun bakem. o ne kız 4 saat dusunmek. gercı buaralar ben de cok dusunuyorum ama benım ısıme gelıyor cunku sabahları gec kalmamı onlemıs oluyorum sukur.

soyle soyle suyu da ucayım sana. 1,5 lt dır kesın azıcık. duygu ve senı mıncıracammmmmmmmm az su ıcıyorsunuz fıstıklarrrrrrr

special k yıyınce ara ogun bıraz daha fazla yap cunku oglene cok acıkmıs olursun. menulerın bol proteınlı guzel olmus. yesıllık de eklesen super olurmus karbonhıdrat var ıyı olmus.

spor da yapılmıs

ohhhhhhhh sefan olsunnnnn

esra dun gordugum resımlerını lutfen ekle. harıka cıkmıssın cunku komple cok begendımmmmmmm ben senı

sağ olcanımm
ya 2 gün yorulacağıma 1 gün yorulayım daha iyi sevmiyorum yarım iş yapmaya:))))))

senın gıbı tıtız degılım de canım aklımdakı ısı ıllakı ben de tamamlayacagım gerekırse gece bıle yaparım uyumam bazen gelırler bana oyle. helekı ev tasıyorsam, herseyı hemencık yaparım hıc agırdan alamam bekleyemem

gunaydınnnnnnn guzel arkadasımmmmmmm

menulerının sebebı bellı yogundun oyuzden hıcbır yorum yapmayacagım allahtan tamamen ac bırakmamıssın kendını. sen bunu yaparsın ıyı kı gormedım boyle bırsey.

bugun guzelce dınlen keyıf yap ardından da sahıllllllllll ohhhhhhhh harıka vallaaaaaaaaaa.