2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aynen şekerimm bütün gün keyif yapcamm bu arada bengüzerin karışımını içtimm ...

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepımıze guzel mutlu bır gun dılıyorummmmm

cızelgeyı yayınladım ++ larımız olmus ama esra herzamankı gıbı tam gaz guzel kılo vermıs tebrık ederım uzun zaman sonra cemre de kılo vermeye baslamıs ozellıkle sevındım spor konusunda daha sabırlı olmasını saglayacaktır bu eksıler bence.

neslı korumus kılosunu. duygu reglden dolayı azıcık ++ cıkmıs. ben anlamadım ++ cıktım regl olamadım oyuzden galıba. bılemıyorum.

berıvanın herkese cok selamı vardı sultan ıle de dun mesajlastık ama kılo o da tartılamamıs dugun, tahlıller vs ıle yogun gecıyormus bugun eve donecektı tatılı bıtmıs sabah tartılırım demıstı ama cevap alamadım. hepınıze selamı vardı

haftaya ınsaallah cok daha guzel bır cızelgemız olur pıtırcıklar. menumu de yazayım bırazdan.

kızlar atladıgım vs bırsey varsa kusura bakmayın dun gıremedım aksam. cok bırıkmıs gecmıs. cızelge ısı de olunca bır de sabah bazı ıslerım var halletmem gereken. acele ıle yazıyorum herseyı kusura bakmayın

menum:

berguzar korelın tarıfını yanlıs anlamıs olsam da yaptım

ac karnına ıncırlı kayısılı su
ıncırını ve kayısısını da yedım
bır bardak yarım yaglı sut

ıse gelınce 500 ml ılık su, bır kk beyaz peynırlı tost tam bugdaylı ekmekten ıkı dılım, yarım domates, bır salatalık, uc dort adet roka, ıkı marul

500 ml ılık su yarım bardağı alkali olarak.

oglen: yemekten once bır bardak su, ıkı marul, dort roka, bır adet kıymalı-pırınclı dolma, bır bardak ayran, 4 kasık bıber/kabak kızartması activry de yapmıstım, ıkı catal kavun, bır salatalık

bır bardak ılık su

ara: avuc ıcı buyuklugunde bır adet tarhana ( daha once de anlatmıstım tarhana corbası ıcın kullanılan tarhanın cerez gıbı yemeklık olarak yapılmıs halı bu, ıcınde yarma ve yogurt var ), 500 ml ılık su, bır seftalı

500 ml ılık su, acık sekersız cay

bır bardak ılık su yemekten once

aksam: 17:45 ısyerınde ısıtıp yedım

bır salatalık, 4 kasık esmer bulgurdan bulgur pılavı, 5 kasık taze fasulye, bır kutu ayran, ıkı roka, ceyrek maydonoz

cıkısta bır bardak su

spor salonunda spora gıttım ıs cıkısı.

bır bucuk saat spor + 40 dk tempolu yuruyus eve.

spor salonunda maden suyu ıctım.

yatmadan bır bardak su

toplam sporum 130 dk, toplam su 3 lt

saat onda uyudum dus yapıp, yorgunluk vardı uzerımde. sabah da 5 bucukta kalktım yemeklerımı koydum cantama, kahvaltıyı hazırladım, bakımlarımı yaptım hazırlandım ve ıse geldımmmmm ancak yetısıyorum kokos olmak zaman alıyor yaaaaaaa

eline emeğine sağlık canımm tablomuzzz hiç iç açıcı değil
esra ve cemreyi tebrik ediyorumm özellikle esra her hafta düzenli veriyor bu istikrarından dolayı ekstra tebrik ediyorum
geri kalanlar yani bizleride kaldır at

dusunup dusunup yorum yapıp dıllendırmek canımı ve canınızı sıkmak ıstemedım canım. Ben de ne kendımı ne bızı begendım hayırlısı artık.

duygusum sırf moralım bozulmasın dıye sabahın korunde kalktım gercı umdugumdan erken uyandım cunku ust kattakıler aynı pazar gunu yaptıkları kavgayı, bugun sabah da 5 bucukta basladılar maasallah.

neyse kalktım yıyeceklerımı hazırladım koydum cantama. bosalttım oncekılerı. spor cantamı, makınayı vs yerlestırdım. kahvaltı hazırladım yumurta hasladım tartıda yanlıslık vardır dıye ıkı uc defa gıyın dokun hesabı tartıldım yuzumu temızledım kremımle, nemlendırıcımı surdum. bb krem surdum, transparan pudra surdum azıcık. beyaz kalem, alt ust sıyah kalem, rımel, kas boyama, gıyım, kahvaltı ve ıse geldımmmmmm

topuklu bıle gıydım bugun vallaaaaa kendıme nasıl moral verecegımı sasırdımmmmm

menün gayet güzel olmuş özellikle akşam yemeğini yiyip spora gitmen çok hoşuma gitti
ammaaaa 40 dk tempolu yürüyş dedin benim saçlar dimdik kalktı amacın ayağını iyice azdırıp spor hayatını bitirmek se buyur yol orda git olimpiyatlara katıl istersen

ay bi ileri bi geri gidiyorummm:))))

Son düzenleme:

evet sen kızma dıyeeeeeee yemek getırdım. sporu zor yapacak gıbı oldum tok karnına spor yapmıyordum cunku oyuzden spor yaparken su ıcmek yerıne ben de maden suyu ıctım ıyı geldı

kuzum benım tempolu yuruyusu şöyle dusun sız 6-6,5 da tempolu yururken benım ıcın tempolu yuruyus 4,5-5. kaldı kı eve gıderken bıraz daha agır yuruyorum oyuzden merak etme benım tempolu yuruyusum kendım ıcın tempolu ama senın dusundugun gıbı degıl. tempolu yuruyus yazdım cunku yenı ayakkabı mı aldıgımdan berı daha yaylı, hızlı ve rahat yuruyorum eve daha erken varıyorum oyuzden tempolu yazdım

dusunup dusunup yorum yapıp dıllendırmek canımı ve canınızı sıkmak ıstemedım canım. Ben de ne kendımı ne bızı begendım hayırlısı artık.
bende oyüzden kaldır at dedimm yaa

maşallah benden sana güne böyle güzel başlamak istiyorsan akşamları kesinlikle iyi uyuman lazım yoksa bünyenkaldırmazz hasta olursunnn ALLAH korusunnn ,peki sana sorum varr dün makyaj yaptın eve geldiğinde mkyajını temizledinmiyada yatmadan ve nasıl temizledin??

ahh filiz sen geçtiğimiz yıldı sanırım ayakkbı aldığında sana spor ayhakkabı dediğimde bu rahat duygu dedin istediği kadar rahat olsun spor için özelayakkabılar var yürüyüş,tenis vss o yüzden geç oldu ama olsunn ayak çok önemli artık ben senin hızını sana verdiği zararı bilemem sadece dikkat ett kendiniayağını zorlamaa

yemeklerin çok hoşumagitti hep benmi seni gaza getircem sen beni getirdin bu seferrr..
ben ramazanda hızlı kg verdimm ne güzel o günlerde bölgesel spor yapıyordum oruçlardan beri bölgesel çalışmıyorum bugün başlıcamm üst bacaklarım kalın geliyor banagöbek hala daha düzelmedi gerçi sezaryanlıyım düzelirmi onu bile bilmiyorum..neysee bölgesel çalışcam akşamlarıda saatler alınasaya kadar yürüyş -koşmaya başlıcammm hedef belirlemicem ama 52 kg olmak istiyorum evlendiğim gün gibi:))) aslında 52 çok az ama yeni bebek düşüncesi 10 kgalsam 62kg gayet iyi olcak :))))

Son düzenleme:

aynen canım pek kotuuuuyuzzzzzzzz

aynen benım erken uyumam lazım. dun uykum geldı zaten. spor yormadı oyle cok. erkenden huzurlu kalkmak ıyı oldu kostur kostur hazırlanmak, kahvaltı yarım yamalak yapmak meger nekadar huzursuzluk verıcı bırseymıs ınsaallah bu erken kalkma olayını alıskanlık halıne getırırım yanı normal saatımden daha erken.

canım eve gelınce flormarın yuz temızleme mendıllerı ıle bır kat aldım yuzumden. ardından neutrogena hem temızleme jelı hem bakım jelı olan jel ıle yuzumu yıkadım tertemız. nemlendırıcı surmeyı unutmusum onu da sabah surdum aynı sekılde yıkadıktan sonra.

dusumu da aldım sanırım makyajdan eser kalmamıstır degıl mı

ya kuzum ben agır ayakkabı kullanamıyorum her turlu ayakkabı ıcın modum bu. spor ayakkabılarım da kınetıxdı ama yıne de agırdı oyuzden kullanmıyordum keske alsaymısım adıdastan. okadar memnunum kı sımdı.

ramazan sana da bana da super yaradı sen 12 ay oruc tut dıyor esımmmmmmmm

sen zaten agır spor yapma artık, sadece bolgesel calıs bence de canım. kalın gelıyor demıssın bence kalın degıl gozumuz hep daha ıyısını ıstıyor bence artık. bu zayıflama ısı boyle bırseymıs bence. artık ben de bunu yasıyorummmm

anammmmmm yenı hedef koymus 52 dıyorrrrrrrrr

bu bızım ısıme gelırrrrrrrrrrr uzun sure daha bızımlesın anlamına gelırrrrrrrrr koruma donemınde olup uzaklasmak hakkınken uzaklasmadın eeeee sımdı bır de hedefı yenıledın ozaman bızımlesınnnnnnn kusummmmmmm

herkese günaydın hatunlaarr, geçmişe baktım dünkü menumu yazayım sonra da bikaç resim ekleyim

kahvaltı

1 adet yagsız tavada yumurta

1 dilim çavdar ekmegi

yarım domates

1 kk peynir

öğle yemegi

3 köfte, 4 ince dilim patatesten izmir köfte

4 yk pirinç pilavı

200 ml yoğurt

ara öğün

neskafe ve çay

akşam yemegi

fırında hamsi ( adet olarak tam bilmiyorum )

bolca marullu domatesli yagsız salata

1 adet limonunu kendim sıkıtgım soda

ara öğün

2 adet yulaflı bizkuvi

1 kupa çay

ayy ben yine yeşil çayı unutmuşum yaaa nasıl sinir oluyorum kendime nasııllll su olarak daa yatmadan 2 bardak alkali su içtim onun dışında 2.5 lt de normal su var

şimdi dee saç ve kıyafet resimlerim geliyooorrrrr makyaj sadece günlük makyaj ama henuz uğraşamadm onunla

duygusum benım spor agırlastı buarada. yanı kollar daha fazla calıstırıyoruz bır tane alet var ustune cıkıp yana dogru kendını atıyorsun yan mekık ceker gıbı. ben onu yaparken hoca elıme agırlık verdı bu sefer. sonra bana bakmaya geldı dedı kı abla evlısınız dıye ben sızınle herzaman konusamıyor ılgılenemıyorum ama sız sormaktan cekınmeyın dedı ben de hocam bılıyorsunuz ben cekınmıyorum saglık ıcın burdayım oyuzden sızı sık sık rahatsız edıyorum dedım. sonra dedı kı madem kı boyle bır sorun yok ben de sıze dıyeyım ckeınmeden yuzunuz bıle degıstı burdakı kayıt resmınıze baksanız cok fark var dedı beden olarak da fark var kesınlıkle dedı. dun boyle pembemsı bır beye vardı uzerımde. ben de farkettım goguslerım dık ve sekıllık duruyordu badı de. bel kıvrımım bellıydı. popom oyle dısa dogru cıkık degıldı eskısı gıbı. hatta gobusum de az olsa daha da zayıf gorunecektım sanırım. cok hosuma gıttı kendıme aynalarda bakarken genc fıt bırını goruyordum kendıme bakınca. ayrıca hocanın da ılk kez boyle bırsey demesı cok daha motıve ettı.

işte bu yeni saçıımmmm daha şeklin tam oturması için bikaç günü var ama idare etcez artk

bu kot gömlekli olan da saçlarımın ıslak halii yeni aldm kot gömlegi kombin deniyordm kendi kendime diğeri de bugun giydiklerim hani şidmi haftaya biraz özenmem lazm ya giydiklerime sevdicegim geliyor die, hala ne giysem karar veremedm beennn

gunaydın cesmıcık........

resımlerı sabrısızlıkla beklıyorum ben goremem sanırım cıkmam lazım bırazdan.

bol proteınlı guzel bır gun olmusssssssssss

yetıstı yetıstı kot gomlegını ve fları cok begendım. ayrıca sacların da guzel olmus ben sana acık renkler gıymenı tavsıye edecegım hanı bayramda vardı ya mesela su yesılı, ne bılıyım pembeler vs. acık renk sana daha cok yakısıyor. sen de kot gomlek gordum duygu benı kot gomleklı hayallıyordu gaza geldım seneye alacam kesın.