- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.081
yetıstı yetıstı kot gomlegını ve fları cok begendım. ayrıca sacların da guzel olmus ben sana acık renkler gıymenı tavsıye edecegım hanı bayramda vardı ya mesela su yesılı, ne bılıyım pembeler vs. acık renk sana daha cok yakısıyor. sen de kot gomlek gordum duygu benı kot gomleklı hayallıyordu gaza geldım seneye alacam kesın.
benden yıldızlı öpücükkaynen canım pek kotuuuuyuzzzzzzzz
aynen benım erken uyumam lazım. dun uykum geldı zaten. spor yormadı oyle cok. erkenden huzurlu kalkmak ıyı oldu kostur kostur hazırlanmak, kahvaltı yarım yamalak yapmak meger nekadar huzursuzluk verıcı bırseymıs ınsaallah bu erken kalkma olayını alıskanlık halıne getırırım yanı normal saatımden daha erken.
canım eve gelınce flormarın yuz temızleme mendıllerı ıle bır kat aldım yuzumden. ardından neutrogena hem temızleme jelı hem bakım jelı olan jel ıle yuzumu yıkadım tertemız. nemlendırıcı surmeyı unutmusum onu da sabah surdum aynı sekılde yıkadıktan sonra.
dusumu da aldım sanırım makyajdan eser kalmamıstır degıl mı
valla olursa olur olmazsaa böylede iyi ben belgölsel ağırlık vercem tabi verebildğim kadardakg vermek istiyorummya kuzum ben agır ayakkabı kullanamıyorum her turlu ayakkabı ıcın modum bu. spor ayakkabılarım da kınetıxdı ama yıne de agırdı oyuzden kullanmıyordum keske alsaymısım adıdastan. okadar memnunum kı sımdı.
ramazan sana da bana da super yaradı sen 12 ay oruc tut dıyor esımmmmmmmm
sen zaten agır spor yapma artık, sadece bolgesel calıs bence de canım. kalın gelıyor demıssın bence kalın degıl gozumuz hep daha ıyısını ıstıyor bence artık. bu zayıflama ısı boyle bırseymıs bence. artık ben de bunu yasıyorummmm
anammmmmm yenı hedef koymus 52 dıyorrrrrrrrr
bu bızım ısıme gelırrrrrrrrrrr uzun sure daha bızımlesın anlamına gelırrrrrrrrrkoruma donemınde olup uzaklasmak hakkınken uzaklasmadın eeeee sımdı bır de hedefı yenıledın ozaman bızımlesınnnnnnn kusummmmmmm
tabi sen üst bedene ağırlık ver yağların genelde ordaaa ne diyim filiz 1 yıl geçti kendindeki değişiklik ruhen bile farklı sinirli alıngan biriydinn şimdi daha sakinsin daha olgunsun,senin yazılarınıuzun uzun okudumm geçen gün ne kadar defresif olduğunu sen bile tahmin edemezsinn,şimdi maşallahhhın varr geçen seneki emeklerin meyvaları bunlar bu yılki emeklerin meyvasınıda 2014 yazın yiceksinnnduygusum benım spor agırlastı buarada. yanı kollar daha fazla calıstırıyoruz bır tane alet var ustune cıkıp yana dogru kendını atıyorsun yan mekık ceker gıbı. ben onu yaparken hoca elıme agırlık verdı bu sefer. sonra bana bakmaya geldı dedı kı abla evlısınız dıye ben sızınle herzaman konusamıyor ılgılenemıyorum ama sız sormaktan cekınmeyın dedı ben de hocam bılıyorsunuz ben cekınmıyorum saglık ıcın burdayım oyuzden sızı sık sık rahatsız edıyorum dedım. sonra dedı kı madem kı boyle bır sorun yok ben de sıze dıyeyım ckeınmeden yuzunuz bıle degıstı burdakı kayıt resmınıze baksanız cok fark var dedı beden olarak da fark var kesınlıkle dedı. dun boyle pembemsı bır beye vardı uzerımde. ben de farkettım goguslerım dık ve sekıllık duruyordu badı de. bel kıvrımım bellıydı. popom oyle dısa dogru cıkık degıldı eskısı gıbı. hatta gobusum de az olsa daha da zayıf gorunecektım sanırım. cok hosuma gıttı kendıme aynalarda bakarken genc fıt bırını goruyordum kendıme bakınca. ayrıca hocanın da ılk kez boyle bırsey demesı cok daha motıve ettı.
Eki Görüntüle 798924
işte bu yeni saçıımmmmdaha şeklin tam oturması için bikaç günü var ama idare etcez artk
Eki Görüntüle 798925 Eki Görüntüle 798926
bu kot gömlekli olan da saçlarımın ıslak haliiyeni aldm kot gömlegi kombin deniyordm kendi kendime diğeri de bugun giydiklerim hani şidmi haftaya biraz özenmem lazm ya giydiklerime sevdicegim geliyor die, hala ne giysem karar veremedm beennn
benden yıldızlı öpücükkafferim sana şartla ne olursa olsun ne kadar yorgunda olsa hatta uyuklasanda mutlaka kalkt cildini temizle gözeneklerin genişleyip siyah noktan olmasın yada artmasınnn..
valla olursa olur olmazsaa böylede iyi ben belgölsel ağırlık vercem tabi verebildğim kadardakg vermek istiyorumm
tabi sen üst bedene ağırlık ver yağların genelde ordaaa ne diyim filiz 1 yıl geçti kendindeki değişiklik ruhen bile farklı sinirli alıngan biriydinn şimdi daha sakinsin daha olgunsun,senin yazılarınıuzun uzun okudumm geçen gün ne kadar defresif olduğunu sen bile tahmin edemezsinn,şimdi maşallahhhın varr geçen seneki emeklerin meyvaları bunlar bu yılki emeklerin meyvasınıda 2014 yazın yiceksinnn
kendi adımaa duygularımı sana ilkkez söylücem geçensene bi his hep sana yazdırdı elim hep sana yazmayagitti şöyle geçmişi oku kimseye böyle birşey yapmadım kendi topiğimde bilee yani çok farklı senin zaferin sanki benim zaferim gibi sen üzüldğünde bend üzülüyorum ne kadar saçma sonuçda gözlerinin içine bakmadığım biri tamamhepimiz insanız diğer arkadaşların üzüntüsüde beni üzüyor ama hani ailenden bir parçanın üzüntüsü oluyor ya aynı öyle üzüldüm senin için yeri geldi saçını başını yolasım geldiiyeri gedi hayal kırıklığı yaşadım ama sonuçu böyle görmek beni mutlu etti ben seniniçin boşa kürek çekmemişim
çeşmicimm çok güzelolmuşsunn canım kesinlikle düz hali diğerine göre bir tık daha güzel,kot gömleğin çok şık çok yakışmışş güle güle kullann..
duygusum benım spor agırlastı buarada. yanı kollar daha fazla calıstırıyoruz bır tane alet var ustune cıkıp yana dogru kendını atıyorsun yan mekık ceker gıbı. ben onu yaparken hoca elıme agırlık verdı bu sefer. sonra bana bakmaya geldı dedı kı abla evlısınız dıye ben sızınle herzaman konusamıyor ılgılenemıyorum ama sız sormaktan cekınmeyın dedı ben de hocam bılıyorsunuz ben cekınmıyorum saglık ıcın burdayım oyuzden sızı sık sık rahatsız edıyorum dedım. sonra dedı kı madem kı boyle bır sorun yok ben de sıze dıyeyım ckeınmeden yuzunuz bıle degıstı burdakı kayıt resmınıze baksanız cok fark var dedı beden olarak da fark var kesınlıkle dedı. dun boyle pembemsı bır beye vardı uzerımde. ben de farkettım goguslerım dık ve sekıllık duruyordu badı de. bel kıvrımım bellıydı. popom oyle dısa dogru cıkık degıldı eskısı gıbı. hatta gobusum de az olsa daha da zayıf gorunecektım sanırım. cok hosuma gıttı kendıme aynalarda bakarken genc fıt bırını goruyordum kendıme bakınca. ayrıca hocanın da ılk kez boyle bırsey demesı cok daha motıve ettı.
Eki Görüntüle 798924
işte bu yeni saçıımmmmdaha şeklin tam oturması için bikaç günü var ama idare etcez artk
bu kot gömlekli olan da saçlarımın ıslak haliiyeni aldm kot gömlegi kombin deniyordm kendi kendime diğeri de bugun giydiklerim hani şidmi haftaya biraz özenmem lazm ya giydiklerime sevdicegim geliyor die, hala ne giysem karar veremedm beennn
Sıhhatler olsun canım çok güzel olmuşsun bence bu boy iyir belki saçını önünü toplamayıp doğal bırakabilirsin sıkılırsan kulağının arkasına alırsın
Kot gömlek çok hoş yaaa ben de istiyorum ama olmuyor maalesef seneye yaza inşallah
çok teiekkür ederim duygucuummmHem dolabımı gözden geçirmek için hem de sevdicegim geldiginde ne giyecegime karar vermek için her akşam böle kombinler dener dururm Gerçi bu kot gömlekle fular kesin giyilecek de acabaa geldigi gece yanıma 1 saatligine falan gelecek o zaman mı giyseeemm, yoksa ertesi gün bütün gün vakit geçircez o zamnmı giysem karar veremiyoruummm :44::44:
telefondan hafta sonu arada girdim resimleri göremedimm neyse önceliklee eline sağlıkharika olmuş zevklerimiz gerçekden aynı senleee ikimizde sade yalın şeylerden hoşlanıyoruzzz...
özellikle irmik helvasıbitirdi beni gücümyerinde olursaa yapayım bugün dondurma ilee:)))) bu arada beni doğumdan sonrakilo alma sebebim irmik helvası çok sevdiğim nadir tatlılardan..
sabahazgeldi bana günün en önemli öğünü ve kahvaltıda senin benim kg'da olanlar sınırsız şımara bilir..öğlen'de kararında ,ama akşam vışşşşş diyorum gerçekden fazla üstüne çekirdek gerçekden fazla aslında sen akşamı bi parça azaltsan ve bir müddet kaçamaklarımı kaldırsan en kötü sağlıklı kaçamaklar eklesenmesela,bir porsyon salatalık gibi,yada 2-3 mürdüm,leblebi dicem seni şişiriyor,en kötüyağsız tuzsuz patlamış mısır bile çekirdekden daha masum neyse arkadaşım geçici bir durum bak ben neler yedim hafta sonucipsler çekirdeklerr,tatlılar ertesi gün dengeledim oldu bitti istediğimi yiyorum artık daha önce yemiyordum biliyorsun yesemde kırk yılda bir ama artık ideal kg dayım sende biraz sıksan kendini,sonra özgürsün biergün yer ertesigün dengelersin..
yani dicekçok şey vardaa ağzımın ayarı kaçmasınn,bazıinsanlar bilerek yada bilmiyerek yapıyor öyle şeyler ben bu tiplere patavatsız derimm,bunlar kendimutluluklarını anlatarak beslenirler hiç düşünmezler karşı tarafın hislerini neyse canımm çok şey söylenir ama sakin olmak lazımn..
sen düşün bir yoldasın ve ayağına batan dikenlere inat yürümeyedevam ediyorsunyürüdükçe dahagüçleniyorsun,güçlendikçe herşey daha iyi oluyor senin enbüyük zenginliğin sağlıklı olma yolunda olman gersi sırayla gelir ALLAHIN izniyle bu tip olaylara karşılaştığında neler yapmak istediğini ve yaptığın şeyleri düşün salla gitsinnn gerçekden insanın elinde güçlü olmakbunları düşünüp kara kara düşünürsen üzülürsün ama ileri dönüp güzel planlarını düşünürsen unutru gidersinn herkesin gücü içinde dışırı çıkarmasını bilin yeterki
canım neslının menulerını sen detaylı ıncelersen daha ıyı olacak. menu yenı yazmaya basladı oyuzden ben fazla olmus vs dıyerek sevkını kırmak ıstemıyorum obur topıkte bu konu cok dolandı oyuzden temkınlıyım sımdı.
hıc bozuntuya vermedım hedıyemı aldım kızını da sevdım pantolon etek tarzı sıyah bırsey gıydım ustune ucuk pembe bır tısort. sıyah kalp kupe mınık. sacımı topuz yaptım ustune de ucuk pembe tac toka. kalem ve rımel. cok da datlu oldum cok cok sıkılasmıssın cok degısmıssın dedıler ayrıca teyzemın kızı ramazanda gormustu en son. o bıle dedı abla ozamandan bu tarafa bıle sıkılasma farketmıs dedı.
aa öylekırılma gücünme biz aştık öyle şeyleri hem neden yazıyoruzz eleştirilmek için nesli gayet olgun aklı başında biri aksine eleştiriler onu gaza getirir sevki niye kırılsınki? ben geçen hafta pek yorumlamadım menülerini yeni adaptasyın diye valla bu hafta nesliyi gerekirse eleştircem kendi istediği sürece ama uyar ama uymazz ona kalmış birşeyy..
bozuntuya vermemen iyi olmuş.. vayy şirine oldum diyorsun yani ..
seni tanıdığım'da dipteydin geçengün yazılarınıokurken bir kere daha anladımmm şimdi kendine güvenen alımlı güzel birsin insan dipteyken kendini çirkin işe yaramaz hissewder ama güçlüyken dünyanın en güzel kadını hisseder enin özgüvenim,ve incelmen bile art niyetli insanları çılgına çevirebilir ee böyle olunca başka tarafdan vurmaya çalışırlarr kısaca
ELALEM NE DERSE NESİN HADİ HADİ HADİ HADİ HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
yaptığım bakımlar:
dus oncesı garnıer temızleme ve ardından maske
gliss sampuan ıcıne camterabantın yagı ( sısenın yarısını dokuyoruz ), aynı markanın sac kremı daha sonra.
dustan sonra neutrogena vucut losyonu ıle cıldı nemlendırdım. roll on surdum. nıvea deodrant sıktım
saclarım cok hafıf nemlıyken glıss sac spreyını sıktım ve ırı acma taragım ıle taradım.
neutrogena hassas cıltler ıcın nemlendırıcımı surdum yuzume.
ellerıme arko meyvelı krem.
ayaklarıma catlak ve nasır ıcın neutrogena krem.
sabah:
nemlendırıcımı surdum yuzume. ustune bb krem lıght olan. goz altı lıkıt lıght. goz kalemı ve rımel. alt kısma beyaz kalem. pembe renklı nıvea dudak kremı. kaslarımı cok hafıf kalem surdum kahve tonlarında. roll on, parfum
ılk kez bukadar bakımlı oldum hayatımda
tam gaz devam edıyorsun canım bu ne yogunluk maasallah aman dıkkat et canım yaaaaaaaa
senın bırım amırıne, kuruma, devlete kızayım ben de barııııııııııı
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,9 kg [/td]
[td]60,1 kg (regl)[/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]24,9 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,4 kg[/td]
[td]97,7 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]12,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,5 kg [/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]83,5 kg[/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]+9,60 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,5 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]23,00 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]100 kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]82,5 kg [/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]4,3 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92,2 kg [/td]
[td]-900 gr [/td]
[td]15 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,8 kg[/td]
[td]69 kg [/td]
[td]+1,2 kg (2 haftalık)[/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]0,0 gr[/td]
[td]3,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]
Pomocum, ellerine sağlık canım. Tekrar kusura bakma gülüm, kafa gitmiş benim, dün bildirim yaptım sanıyordum, neyse. Bugün yoğun çalışmayacağım zaten. Başta Esra olmak üzere kilo veren arkadaşları kutluyorumDuygucum ve Filizcim almış görünse de gerçek bir alma olmadığını biliyoruz, haftaya --- olacak ikinizin de Gelelim bana, hatta bana hiç gelmeyelim, bana direk ceza verelim. Çok ciddiyim, hakettim ben cezayı.
Bu arada ben de reglim. Duygucum çakıştık bu sefer. Nasıl oluyor anlamadım, aslında ikimiz de hap kullanıyoruz, çakışınca hep çakışması lazım ama.
duygusum sırf moralım bozulmasın dıye sabahın korunde kalktım gercı umdugumdan erken uyandım cunku ust kattakıler aynı pazar gunu yaptıkları kavgayı, bugun sabah da 5 bucukta basladılar maasallah.
neyse kalktım yıyeceklerımı hazırladım koydum cantama. bosalttım oncekılerı. spor cantamı, makınayı vs yerlestırdım. kahvaltı hazırladım yumurta hasladım tartıda yanlıslık vardır dıye ıkı uc defa gıyın dokun hesabı tartıldımyuzumu temızledım kremımle, nemlendırıcımı surdum. bb krem surdum, transparan pudra surdum azıcık. beyaz kalem, alt ust sıyah kalem, rımel, kas boyama, gıyım, kahvaltı ve ıse geldımmmmmm
topuklu bıle gıydım bugun vallaaaaa kendıme nasıl moral verecegımı sasırdımmmmm
Maşallah maşallah, fotoğraf istiyorum Filizim
Eki Görüntüle 798924
duygusum sırf moralım bozulmasın dıye sabahın korunde kalktım gercı umdugumdan erken uyandım cunku ust kattakıler aynı pazar gunu yaptıkları kavgayı, bugun sabah da 5 bucukta basladılar maasallah.
neyse kalktım yıyeceklerımı hazırladım koydum cantama. bosalttım oncekılerı. spor cantamı, makınayı vs yerlestırdım. kahvaltı hazırladım yumurta hasladım tartıda yanlıslık vardır dıye ıkı uc defa gıyın dokun hesabı tartıldımyuzumu temızledım kremımle, nemlendırıcımı surdum. bb krem surdum, transparan pudra surdum azıcık. beyaz kalem, alt ust sıyah kalem, rımel, kas boyama, gıyım, kahvaltı ve ıse geldımmmmmm
topuklu bıle gıydım bugun vallaaaaa kendıme nasıl moral verecegımı sasırdımmmmm
ah esram bu iyi halim eskiden müsafir gelirdi arkasından halıları koltukları,wc temizlerdimm,mesela normal temizlikyapardımişimbiter otururdum, koltukdan yerlere bakardım yerde kıl,ip,kırıntıvarmı diyee,hatta abartım tavan yapardı ayağımda çorap eğer terliksiz mutfağa gitmişsem o çorapları koltuğa değdirmezdim en kötü koltuk için özel çorap giyerdim,neyseki bunu aştımm yoksa sonum manisaydı artık ordan girerdim topiğe:))))) delilerle zayıflama diyee:)))
modun yinemi düşük valla üzüldüm keşke senin sıkıntılarını alabilsekk neyse zamanherşeyin ilacı sen sadece iyice dibe batma.biraz moralini yüksek tutmak için çaba sarfet lütfen..
tatil resmi demişsinnn ben herkezi çekiyorumda kimse beni çekmiyor:))))
yasadıgın seyler kolay degıl ozellıkle bu hafta en zorlu anlarından bırıydı belkı. senı tam anlayamayız ama enazından anlamaya calısıyoruz canım. oyuzden hersey gececek cok guzel gunler goreceksın dıyebılıyoruz gececek esracıgım gececek. ınsaallah cok guzel gunler beklıyor senı, yurekten ınanıyor ve dılıyorum senın ıcın.
ablanın gelmesı guzel olmustu her nekadar hayatını daha yogunlastırsa da. neslı de sen de buaralar sureklı yogunsun ben okadar degıl sıze yardıma geleyım barı. sız de kıs sonu gelırsınız bana yardıma.
sen kokostun daha mı kokos oldun bakem. o ne kız 4 saat dusunmek. gercı buaralar ben de cok dusunuyorum ama benım ısıme gelıyor cunku sabahları gec kalmamı onlemıs oluyorum sukur.
soyle soyle suyu da ucayım sana. 1,5 lt dır kesın azıcık. duygu ve senı mıncıracammmmmmmmm az su ıcıyorsunuz fıstıklarrrrrrr
special k yıyınce ara ogun bıraz daha fazla yap cunku oglene cok acıkmıs olursun. menulerın bol proteınlı guzel olmus. yesıllık de eklesen super olurmus karbonhıdrat var ıyı olmus.
spor da yapılmıs
ohhhhhhhh sefan olsunnnnn
esra dun gordugum resımlerını lutfen ekle. harıka cıkmıssın cunku komple cok begendımmmmmmm ben senı
bence tümgün için giy
yanına 1 saat gelceğindeeşortman ama şık üstünee güzel bi spor bluz spor ayakkabı bence daha iyi olmazmı ay ben olsam öyle giyinirdim:))))))))))))
Nurdancım, saçlarını çok beğendim, bence kesimi çok güzel olmuş. Kıyafetlerin de çok hoş, bugün giydiklerin benim tarzıma çok benziyorKot gömleğini de çok beğendim. Filize katılıyorum, hafif pembelerle, mavilerle, yeşillerle renk katabilirsin Makyajlı fotoğraf ta istiyoruuuuzz
ne baş ağrıtması sana ne dedim ağlamak istediğin zaman ağla içimizdeki pislikleri atıyoruzzz :))))Aaaaaaa yok artık yaaaaa kuzum sen iyice temizlikle kafayı bozmuşsun kızarım bak yaa nasıl böyle oluyosunuz anlamıyorum ama neyseki artık daha normal standartlarda temizlik yapıyosun hayır kendimi çok yormadıkça sıkıntı yok
Biliyrum can ama akşamları istemeden psikolojim bi tuhaf oluyor.Dün yaptım türk kahvemi giydim hırkamı aldım kulaklığımı balkonda oturdum söyledimm söyledim ağladımm sonra sen geldin aklıma çaldım beyonce all the single ladies dinledimm dinledimmm yıldızları izledimmm kendi kendime kaldım ...Artık normal mi bilmiyorum ama işyerimin hemen yanında kauför var ordan gelin çıktıkça benim gözler doluyor ruhum kapanıyor ..Kötü oluyorum kendim aklıma geliyor..
Aslında büyük bir şehirde olsam bu kadar kötü atlatmazdım bu dönemi ama bu köy beni mahfetti.
Kusura bakmayın kızlar başınızı ağırtıyrum ama samimi gördüğüm için yazıp içimi döküyorum hem bu dönemde fikirlerinize çok ihtiyacım var
Geçmişi bitirdiğime göre artık kocaman bir merhaba diyeyim hepinizeEsra da benimle aynı modda galiba, bugün ben de isyandayım, hiç çalışasım yok. Erteliyorum işleri valla. Eşim de tatil planlaması yapmaya çalışıyor, bu sene uzun tatil yapamadık, oteller de dolu maşallah, bakalım bulabilecek miyiz. Haftaya gitmeyi planlıyoruz ama hayırlısı. Benim çok ihtiyacım var kesinlikle, kurban bayramında da aile ziyareti olacak, o yüzden tatil yaptık yaptık, yoksa kaldı.
Regl dönemim sancılı ve bol yemeli geçiyor ne yazık kiHaftasonundan önce 68.9 görmüştüm tartıda ama hem regl, hem aşırı yeme sonucu pazartesi yine 69.5 oldu. Kafamı vurcam artık bir yerlere
Züleyha öğretmenimiz de aramıza katılmış, çok sevindimYaşı yaşıma, kilosu kiloma uygun diyerek kendisini rakibem ilan ediyorum Kabul ederse tabi Duygucuğumu da hepimize motivasyon kaynağı ve örnek ilan ediyorum
Şimdi herkes kokoş olduğuna göre, ben de şu bb kremi ve maskarayı bir deneyeyim
zaten yanıma 1 saat gelecegi zaman gece maçtan sonra olacak yanii 11.30 gibi falan, bi yandan diyorm çok giyinip süslenip abartmıyım, bi yandan da diyorum aylar sonra ilk gördüğü zaman o zaman olacak, eşofmanlı falan ciddiyetsiz mi olur.. gerçi ben ona derm şimdiden o saatte geleceksn bi beklentiye girme günlük halimle çıkarım karşına diebide hediyesini de o akşam verecem, gsstore dan t shirt aldm, ofistekiler hep erkek benm çok begendiler hatta bi tanesi dedi karım bile şimdiye kadar böle güzel bi hediye almadı bana die de işteee eşofmanım var mı benm ölee, ben şu dolabi bi kurcalayım aslında fermuarlı bi aşofman üstü giysem, altına bol bi pantalon :44::44: bu konuya bi yoğunlaşaım ben
makyajlı fotograflar daa çok yakındaa buradaaaa
teşekkür ederim neslicim, biraz kısa mı oldu die tereddutteym saç konusunda ama yapacak bişey yok uzayacak nasıl olsa bekleyecezbugun giydiklerm tam rahat zaten, bol bol ohh miisss acaba fularımı daha renkli bişeyler mi seçsem, gerçi günlerdr bakıyorum bulabildigim tek uygun buydu, havalar soğuyo ya her yeri kışlık fularlar sardı
ne başağrıtması sana ne dedim ağlamak istediğin zaman ağla içimizdeki pislikleri atıyoruzzz :))))
cnm zamanı varr şimdi çok basit ağladığın şeylere zamangelcek ağlamıcan yavaş yavaş gerçekden kolay değil bi alışkanlık varr sonuçda ama vazgeçmeyide öğrencen yeterki zaten dipdesin seni iyicr dipe götürecekler şeylerden uzak dur mesela şarkı gibi...ALLAH 'DAN dilerim ki içine huzur mutluluk vermesini
sağ ol güzel arkadaşım nasılsın iyimisinn umarım güzel bi tatil organize eder yaza bye bye dersinnn...
cnm hap olayına gelirsek mesela ben geçen hafta p.tesi son hapı içtim cuma hafifden geldic.tesi tam başladı aslında dün hapa tekrar başlamam lazımdı ama dün işden fırsat bulamadım bugün alcam ve 2tane birden içeceğim,kısacası hapdan sonra reglin kaç gün sonra geliyor benim ortalama 5 gün ,senin daha kısa sürede geliyorsa çakışmazz günlerimizz..cnm kesinlikle gün sonu duş ve papatyaçayı gevşemeye çok yardımcı oluyorr tavsiye ediyorum
züleyha hocamızla yeni rakibe olmanız çok güzel hadi bakalım inşallahh herşey güzel olur ben böyle hissediyorummm
bu arada buaralar karnım tok ama sürekli yeme isteği bendede var bu gidişte buzdolabını kitlemem gerekcek
cnm 1 saat görüşceksiniz daha salaş daha yalın ol ertesi gün süsünle şok etkisi bırak hergün kurufasulye yenmezzdimi:)))
Geçmişi bitirdiğime göre artık kocaman bir merhaba diyeyim hepinizeEsra da benimle aynı modda galiba, bugün ben de isyandayım, hiç çalışasım yok. Erteliyorum işleri valla. Eşim de tatil planlaması yapmaya çalışıyor, bu sene uzun tatil yapamadık, oteller de dolu maşallah, bakalım bulabilecek miyiz. Haftaya gitmeyi planlıyoruz ama hayırlısı. Benim çok ihtiyacım var kesinlikle, kurban bayramında da aile ziyareti olacak, o yüzden tatil yaptık yaptık, yoksa kaldı.
Regl dönemim sancılı ve bol yemeli geçiyor ne yazık kiHaftasonundan önce 68.9 görmüştüm tartıda ama hem regl, hem aşırı yeme sonucu pazartesi yine 69.5 oldu. Kafamı vurcam artık bir yerlere
Züleyha öğretmenimiz de aramıza katılmış, çok sevindimYaşı yaşıma, kilosu kiloma uygun diyerek kendisini rakibem ilan ediyorum Kabul ederse tabi Duygucuğumu da hepimize motivasyon kaynağı ve örnek ilan ediyorum
Şimdi herkes kokoş olduğuna göre, ben de şu bb kremi ve maskarayı bir deneyeyim
tamamdır duygucum msj alındıgüzel bi eşofman üstü alalım, alt içinde ya bol bi pantalon giyerm ya da bi eşofman tamamdır ee o zaman makyajı nasıl yapacam, göz kalemi falan abartı mı olur ki öle :44:
valla hasretlik zor işmiş Züleyha Hocam, senelerdir ailemden uzakta oldugum dönemler hep oldu ama onlara istedigim zaman ulaşabilme rahatlıgım oldugundan o çektigim hasret değilmiş, şimdi resmen bazen onun yoklugunun canımı acıttıgını hissedyorum, neyse ki 1 haftamız kaldı sonrası güzel olsun inşallah
bu arada yeni bakıcı bulmuşsunuz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ankarada yaşama durumunuz vardı sizin ? sölediyseniz de ben kaçırdıysam eğer özür dilerim.. kesinleşti mi o iş, ankarada mısınız şuan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?