2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kot gömlek zaten moda ya canım, ben istedigim gibi bulaım bi tane die erteledm bugune kadar, cumartesi günü kuaförden çıkışta bakınırken buldum bi tane, dedm artk mevsım geçmeden alayım yoksa kışın giymek zorunda kalcam

renk konusundaki tavsiyeni de yazdım canm aklıma, her akşam yarım saat bakınıyorum çarşıda, bu akşam o renklere bakacam mutlaka

benden yıldızlı öpücükk afferim sana şartla ne olursa olsun ne kadar yorgunda olsa hatta uyuklasanda mutlaka kalkt cildini temizle gözeneklerin genişleyip siyah noktan olmasın yada artmasınnn..

valla olursa olur olmazsaa böylede iyi ben belgölsel ağırlık vercem tabi verebildğim kadardakg vermek istiyorumm
tabi sen üst bedene ağırlık ver yağların genelde ordaaa ne diyim filiz 1 yıl geçti kendindeki değişiklik ruhen bile farklı sinirli alıngan biriydinn şimdi daha sakinsin daha olgunsun,senin yazılarınıuzun uzun okudumm geçen gün ne kadar defresif olduğunu sen bile tahmin edemezsinn,şimdi maşallahhhın varr geçen seneki emeklerin meyvaları bunlar bu yılki emeklerin meyvasınıda 2014 yazın yiceksinnn
kendi adımaa duygularımı sana ilkkez söylücem geçensene bi his hep sana yazdırdı elim hep sana yazmayagitti şöyle geçmişi oku kimseye böyle birşey yapmadım kendi topiğimde bilee yani çok farklı senin zaferin sanki benim zaferim gibi sen üzüldğünde bend üzülüyorum ne kadar saçma sonuçda gözlerinin içine bakmadığım biri tamamhepimiz insanız diğer arkadaşların üzüntüsüde beni üzüyor ama hani ailenden bir parçanın üzüntüsü oluyor ya aynı öyle üzüldüm senin için yeri geldi saçını başını yolasım geldiiyeri gedi hayal kırıklığı yaşadım ama sonuçu böyle görmek beni mutlu etti ben seniniçin boşa kürek çekmemişim

çeşmicimm çok güzelolmuşsunn canım kesinlikle düz hali diğerine göre bir tık daha güzel,kot gömleğin çok şık çok yakışmışş güle güle kullann..

çok teiekkür ederim duygucuummm hem dolabımı gözden geçirmek için hem de sevdicegim geldiginde ne giyecegime karar vermek için her akşam böle kombinler dener dururm gerçi bu kot gömlekle fular kesin giyilecek de acabaa geldigi gece yanıma 1 saatligine falan gelecek o zaman mı giyseeemm, yoksa ertesi gün bütün gün vakit geçircez o zamnmı giysem karar veremiyoruummm :44::44:

Balım her geçen gün icelip sıkılaşıyorsun bence buna alışsan iyi edersin yakında herkes söyeleyecek bence de çok güzel inceldin bunu farketmemek imkansız zaten

Azmine sağlık

Sıhhatler olsun canım çok güzel olmuşsun bence bu boy iyir belki saçını önünü toplamayıp doğal bırakabilirsin sıkılırsan kulağının arkasına alırsın

Kot gömlek çok hoş yaaa ben de istiyorum ama olmuyor maalesef seneye yaza inşallah

tokasız durmakla ilgili çok sıkıntılıyım ben yaa hiç rahat edemiyoruummm alışsam iyi olcak aslında da işte bitürlü alışamadm

bence tümgün için giy
yanına 1 saat gelceğindeeşortman ama şık üstünee güzel bi spor bluz spor ayakkabı bence daha iyi olmazmı ay ben olsam öyle giyinirdim:))))))))))))

Kızlar anca fırsat buldum ve hızlıca geçmişe daldım, alıntılaya alıntılaya ilerleyeyim

Duygucum, canım arkadaşım, teşekkür ederim yorumun için, yazdıklarına aynen katılıyorum. Zaten haftasonu yine cozuttum, sonuç ta ortada. Aslında canım da sıkılıyor, obur hissediyorum kendimi, psikolojik yeme isteği benimki, yoksa aç hissettiğimden değil. Bu sefer mutlaka bir çözüm bulacağım buna. İrmik helvasını öğlen yemek yediğimiz yerde cuma günleri yapıyorlar, klasik oldu artık. Miktar olarak az olduğu için yiyorum ben de, ağır da değil. Ben de bayılırım irmik helvasına ama evde yapmıyorum, yaparsam çok fena yerim çünkü

Oyyyy nazik arkadaşım benim, kırılmak ne demek, olur mu öyle şey, niye yazıyorum ben menüleri, yorumlansın diye. Arada cozutuyorum ama oturtacağım bu porsiyon büyüklüğü konusunu. Lütfen yorumlamaktan çekinmeyin, yavaş yavaş ta olsa yoluna girecek bu menüler.

Duygucum, kesinlikle istiyorum çıtır arkadaşım. Tartıda --- görmek istiyorum, bunun için de desteğinize, eleştirilerinize ihtiyacım var. Bazen yediklerim bana normalmiş gibi geliyor, birinin uyarması lazım böyle durumlarda.

Maşallah maşallah, kokoooooşşşşş Öyle kuru kuru olmaz, fotoğraf ta isteriz Ben de dün eczaneden, La roche posay'nin BB kremini aldım, hem nemlendirici, hem güneş koruyucu, hem makyaj bazı, tam benlik, bir taşla bir sürü kuş Daha denemeye fırsatım olmadı, bir de aynı marka maskara üretmiş, çok mutlu oldum, iki ürün kampanyalıydı, hemen aldım. Eeee havalar serinleyince başlarım ben de hafif te olsa makyaj yapmaya

tam gaz devam edıyorsun canım bu ne yogunluk maasallah aman dıkkat et canım yaaaaaaaa

senın bırım amırıne, kuruma, devlete kızayım ben de barııııııııııı

Yaaa Filizim hiç sorma, işin kötü tarafı biraz kendim suçluyum bu konuda. Bir sürü hiç bir iş yapmadan yayılan kişi var, bir de çalışanlar var, sanki ne farkediyor, aynı maaşı alıyoruz ama neyse...
Hep dediğim gibi sağlığımız yerinde olsun, huzurlu olalım da çalışalım

Nurdancım, saçlarını çok beğendim, bence kesimi çok güzel olmuş. Kıyafetlerin de çok hoş, bugün giydiklerin benim tarzıma çok benziyor Kot gömleğini de çok beğendim. Filize katılıyorum, hafif pembelerle, mavilerle, yeşillerle renk katabilirsin Makyajlı fotoğraf ta istiyoruuuuzz

Foto foto foto bananeeeeeeeeeeeeeee

Aaaaaaa yok artık yaaaaa kuzum sen iyice temizlikle kafayı bozmuşsun kızarım bak yaa nasıl böyle oluyosunuz anlamıyorum ama neyseki artık daha normal standartlarda temizlik yapıyosun hayır kendimi çok yormadıkça sıkıntı yok

Biliyrum can ama akşamları istemeden psikolojim bi tuhaf oluyor.Dün yaptım türk kahvemi giydim hırkamı aldım kulaklığımı balkonda oturdum söyledimm söyledim ağladımm sonra sen geldin aklıma çaldım beyonce all the single ladies dinledimm dinledimmm yıldızları izledimmm kendi kendime kaldım ...Artık normal mi bilmiyorum ama işyerimin hemen yanında kauför var ordan gelin çıktıkça benim gözler doluyor ruhum kapanıyor ..Kötü oluyorum kendim aklıma geliyor..

Aslında büyük bir şehirde olsam bu kadar kötü atlatmazdım bu dönemi ama bu köy beni mahfetti.

Kusura bakmayın kızlar başınızı ağırtıyrum ama samimi gördüğüm için yazıp içimi döküyorum hem bu dönemde fikirlerinize çok ihtiyacım var

Gerçkten haftasonu çok zordu canım hala daha bitmedi eşyalar can sıkıcı şeyler

Valla yardıma hayır diyemiyorum balım çok fena artık kafayı sıyırıcam .Kıyafet konusu dün takıntı oldu nedense hiç bişeyi bişeye yakıştıramadım sabah hemencecik giyindi geldim ama dün akşam saçamydı gerçekten

Su olayına girmiyorum bile :18::18:

Geçmişi bitirdiğime göre artık kocaman bir merhaba diyeyim hepinize Esra da benimle aynı modda galiba, bugün ben de isyandayım, hiç çalışasım yok. Erteliyorum işleri valla. Eşim de tatil planlaması yapmaya çalışıyor, bu sene uzun tatil yapamadık, oteller de dolu maşallah, bakalım bulabilecek miyiz. Haftaya gitmeyi planlıyoruz ama hayırlısı. Benim çok ihtiyacım var kesinlikle, kurban bayramında da aile ziyareti olacak, o yüzden tatil yaptık yaptık, yoksa kaldı.
Regl dönemim sancılı ve bol yemeli geçiyor ne yazık ki Haftasonundan önce 68.9 görmüştüm tartıda ama hem regl, hem aşırı yeme sonucu pazartesi yine 69.5 oldu. Kafamı vurcam artık bir yerlere
Züleyha öğretmenimiz de aramıza katılmış, çok sevindim Yaşı yaşıma, kilosu kiloma uygun diyerek kendisini rakibem ilan ediyorum Kabul ederse tabi Duygucuğumu da hepimize motivasyon kaynağı ve örnek ilan ediyorum
Şimdi herkes kokoş olduğuna göre, ben de şu bb kremi ve maskarayı bir deneyeyim

Selam. Bende 25 yasindayim iavec dietimin 9cu gunu.. 96 kiloyla basladim ve 6 kilo verdim.. 4 gun sonra dietim bitiyor ve vucudum dinlensin diye bir ara verecem. ama hergun yinede ne yediklerimi yazacam simdi yaptigim gibi.. ben cogu zaman telefondan yaziyorum ama hergun girmw firsatim var.. yedigim herseyi hem yaziyorum hem resmini cekiyorum.. iavec dietim bitiince size katilmayi isterim. basvurumu kabul edersiniz ins :))

bence tümgün için giy
yanına 1 saat gelceğindeeşortman ama şık üstünee güzel bi spor bluz spor ayakkabı bence daha iyi olmazmı ay ben olsam öyle giyinirdim:))))))))))))

zaten yanıma 1 saat gelecegi zaman gece maçtan sonra olacak yanii 11.30 gibi falan, bi yandan diyorm çok giyinip süslenip abartmıyım, bi yandan da diyorum aylar sonra ilk gördüğü zaman o zaman olacak, eşofmanlı falan ciddiyetsiz mi olur.. gerçi ben ona derm şimdiden o saatte geleceksn bi beklentiye girme günlük halimle çıkarım karşına die bide hediyesini de o akşam verecem, gsstore dan t shirt aldm, ofistekiler hep erkek benm çok begendiler hatta bi tanesi dedi karım bile şimdiye kadar böle güzel bi hediye almadı bana die de işteee eşofmanım var mı benm ölee, ben şu dolabi bi kurcalayım aslında fermuarlı bi aşofman üstü giysem, altına bol bi pantalon :44::44: bu konuya bi yoğunlaşaım ben

makyajlı fotograflar daa çok yakındaa buradaaaa

teşekkür ederim neslicim, biraz kısa mı oldu die tereddutteym saç konusunda ama yapacak bişey yok uzayacak nasıl olsa bekleyecez bugun giydiklerm tam rahat zaten, bol bol ohh miisss acaba fularımı daha renkli bişeyler mi seçsem, gerçi günlerdr bakıyorum bulabildigim tek uygun buydu, havalar soğuyo ya her yeri kışlık fularlar sardı

ne baş ağrıtması sana ne dedim ağlamak istediğin zaman ağla içimizdeki pislikleri atıyoruzzz :))))
cnm zamanı varr şimdi çok basit değil, ağladığın şeylere zamangelcek ağlamıcan yavaş yavaş gerçekden kolay değil bi alışkanlık varr sonuçda ama vazgeçmeyide öğrencen yeterki zaten dipdesin seni iyicr dipe götürecekler şeylerden uzak dur mesela şarkı gibi...ALLAH 'DAN dilerim ki içine huzur mutluluk vermesini

sağ ol güzel arkadaşım nasılsın iyimisinn umarım güzel bi tatil organize eder yaza bye bye dersinnn...
cnm hap olayına gelirsek mesela ben geçen hafta p.tesi son hapı içtim cuma hafifden geldic.tesi tam başladı aslında dün hapa tekrar başlamam lazımdı ama dün işden fırsat bulamadım bugün alcam ve 2tane birden içeceğim,kısacası hapdan sonra reglin kaç gün sonra geliyor benim ortalama 5 gün ,senin daha kısa sürede geliyorsa çakışmazz günlerimizz..cnm kesinlikle gün sonu duş ve papatyaçayı gevşemeye çok yardımcı oluyorr tavsiye ediyorum

züleyha hocamızla yeni rakibe olmanız çok güzel hadi bakalım inşallahh herşey güzel olur ben böyle hissediyorummm
bu arada buaralar karnım tok ama sürekli yeme isteği bendede var bu gidişte buzdolabını kitlemem gerekcek

cnm 1 saat görüşceksiniz daha salaş daha yalın ol ertesi gün süsünle şok etkisi bırak hergün kurufasulye yenmezzdimi:)))

Son düzenleme:

tamamdır duygucum msj alındı güzel bi eşofman üstü alalım, alt içinde ya bol bi pantalon giyerm ya da bi eşofman tamamdır ee o zaman makyajı nasıl yapacam, göz kalemi falan abartı mı olur ki öle :44:

Kabul etmek ne demek .Tatlı tatlı yarışırız.Bende çok işe yarar böyle güzel yarışlar.Bir öğretmen arkadaşla çok yapardık ve ikimizde kilomuzu korur birbirimizi frenlerdik.O bebek bekliyor şimdi.Ben zayıflıcam diye kızıyor,ye beraber zayıflarız diyor.
Canım birbirimize destek olur zayıflarız.Ben varım yani....

Hayir cek gozune kalemi birde rimel bu ikisi olmadan bakkala bile gitme

Eşim Ankara'da yaşıyacak bu yıl.Ben ve çocuklar yerimizde kaldık.Bizde bu yıl hasretlik çekeceğiz.
Bakıcı işini hallettim şükür.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.6 yıldır çok çektim bakıcılardan.Bu sefer iyi olur inşallah.
Emekli olunca bakıcılarımı anlatacağım bir kitap yazmayı düşünüyorum(vallahi şaka değil).Hatta baya yazdım ve devam ediyorum.Çok ilginç hayat öyküleri var.Hayata bakışları,yaşadıkları ,bana yaşattıkları ...bunları yazıyorum.