- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.101
ne baş ağrıtması sana ne dedim ağlamak istediğin zaman ağla içimizdeki pislikleri atıyoruzzz :))))
cnm zamanı varr şimdi çok basit değil, ağladığın şeylere zamangelcek ağlamıcan yavaş yavaş gerçekden kolay değil bi alışkanlık varr sonuçda ama vazgeçmeyide öğrencen yeterki zaten dipdesin seni iyicr dipe götürecekler şeylerden uzak dur mesela şarkı gibi...ALLAH 'DAN dilerim ki içine huzur mutluluk vermesini
sağ ol güzel arkadaşım nasılsın iyimisinn umarım güzel bi tatil organize eder yaza bye bye dersinnn...
cnm hap olayına gelirsek mesela ben geçen hafta p.tesi son hapı içtim cuma hafifden geldic.tesi tam başladı aslında dün hapa tekrar başlamam lazımdı ama dün işden fırsat bulamadım bugün alcam ve 2tane birden içeceğim,kısacası hapdan sonra reglin kaç gün sonra geliyor benim ortalama 5 gün ,senin daha kısa sürede geliyorsa çakışmazz günlerimizz..cnm kesinlikle gün sonu duş ve papatyaçayı gevşemeye çok yardımcı oluyorr tavsiye ediyorum
züleyha hocamızla yeni rakibe olmanız çok güzel hadi bakalım inşallahh herşey güzel olur ben böyle hissediyorummm
bu arada buaralar karnım tok ama sürekli yeme isteği bendede var bu gidişte buzdolabını kitlemem gerekcek
cnm 1 saat görüşceksiniz daha salaş daha yalın ol ertesi gün süsünle şok etkisi bırak hergün kurufasulye yenmezzdimi:)))
Kabul etmek ne demek .Tatlı tatlı yarışırız.Bende çok işe yarar böyle güzel yarışlar.Bir öğretmen arkadaşla çok yapardık ve ikimizde kilomuzu korur birbirimizi frenlerdik.O bebek bekliyor şimdi.Ben zayıflıcam diye kızıyor,ye beraber zayıflarız diyor.
Canım birbirimize destek olur zayıflarız.Ben varım yani....
Hayir cek gozune kalemi birde rimel bu ikisi olmadan bakkala bile gitme
Eşim Ankara'da yaşıyacak bu yıl.Ben ve çocuklar yerimizde kaldık.Bizde bu yıl hasretlik çekeceğiz.
Bakıcı işini hallettim şükür.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.6 yıldır çok çektim bakıcılardan.Bu sefer iyi olur inşallah.
Emekli olunca bakıcılarımı anlatacağım bir kitap yazmayı düşünüyorum(vallahi şaka değil).Hatta baya yazdım ve devam ediyorum.Çok ilginç hayat öyküleri var.Hayata bakışları,yaşadıkları ,bana yaşattıkları ...bunları yazıyorum.
Eşim Ankara'da yaşıyacak bu yıl.Ben ve çocuklar yerimizde kaldık.Bizde bu yıl hasretlik çekeceğiz.
Bakıcı işini hallettim şükür.Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.6 yıldır çok çektim bakıcılardan.Bu sefer iyi olur inşallah.
Emekli olunca bakıcılarımı anlatacağım bir kitap yazmayı düşünüyorum(vallahi şaka değil).Hatta baya yazdım ve devam ediyorum.Çok ilginç hayat öyküleri var.Hayata bakışları,yaşadıkları ,bana yaşattıkları ...bunları yazıyorum.
Esracım mutlaka yazmışsındır ben kaçırmışımdır.Neden o köydesin.Ordan uzaklaşman mümkün değil mi?Aaaaaaa yok artık yaaaaa kuzum sen iyice temizlikle kafayı bozmuşsun kızarım bak yaa nasıl böyle oluyosunuz anlamıyorum ama neyseki artık daha normal standartlarda temizlik yapıyosun hayır kendimi çok yormadıkça sıkıntı yok
Biliyrum can ama akşamları istemeden psikolojim bi tuhaf oluyor.Dün yaptım türk kahvemi giydim hırkamı aldım kulaklığımı balkonda oturdum söyledimm söyledim ağladımm sonra sen geldin aklıma çaldım beyonce all the single ladies dinledimm dinledimmm yıldızları izledimmm kendi kendime kaldım ...Artık normal mi bilmiyorum ama işyerimin hemen yanında kauför var ordan gelin çıktıkça benim gözler doluyor ruhum kapanıyor ..Kötü oluyorum kendim aklıma geliyor..
Aslında büyük bir şehirde olsam bu kadar kötü atlatmazdım bu dönemi ama bu köy beni mahfetti.
Kusura bakmayın kızlar başınızı ağırtıyrum ama samimi gördüğüm için yazıp içimi döküyorum hem bu dönemde fikirlerinize çok ihtiyacım var
Eki Görüntüle 798924
işte bu yeni saçıımmmmdaha şeklin tam oturması için bikaç günü var ama idare etcez artk
Eki Görüntüle 798925 Eki Görüntüle 798926
bu kot gömlekli olan da saçlarımın ıslak haliiyeni aldm kot gömlegi kombin deniyordm kendi kendime diğeri de bugun giydiklerim hani şidmi haftaya biraz özenmem lazm ya giydiklerime sevdicegim geliyor die, hala ne giysem karar veremedm beennn
Balım her geçen gün icelip sıkılaşıyorsun bence buna alışsan iyi edersin yakında herkes söyeleyecek bence de çok güzel inceldin bunu farketmemek imkansız zaten
Azmine sağlık
tokasız durmakla ilgili çok sıkıntılıyım ben yaa hiç rahat edemiyoruummmalışsam iyi olcak aslında da işte bitürlü alışamadm
Nurdancım, saçlarını çok beğendim, bence kesimi çok güzel olmuş. Kıyafetlerin de çok hoş, bugün giydiklerin benim tarzıma çok benziyorKot gömleğini de çok beğendim. Filize katılıyorum, hafif pembelerle, mavilerle, yeşillerle renk katabilirsin Makyajlı fotoğraf ta istiyoruuuuzz
Nurdan, sen dur daha, ben makyaj yapıp fotoğraf bilem koydum albüme
cesmı guzel pembe tonunda bır tısort gıy bence. hanı su bır omzu dusuk olanlardan bayılıyorum onlara. sıyah askılı olsun ıcınde. sıyah espfoman ve ust sıyah esofman. ben senı boyle dusundum rımel ve kalem olsun muhakkak. cok ucuk bır ruj da olabılır cok da bakımsız cıkma canımmmmmazıcık sur bırseyler aylar sonra gorecek senı cocuk, sonrakı ılk bulusmada da tam kokoş ol şıkır şıkır. agzı acık kalsınnnn
Anlaştık o zamanBende de işe yarıyor, birbirimizi gaza getiririz böylece Özellikle spor konusunda kolay gaza gelirim
toka ben de cok severım hele tac tokalar cok cok kullanırım.sızın ıcın ozel resım cekecegım evde kokos halımı gorun gercı son zamanlarda evde kendıme bakmadıgımı farkettım gecen yıl sık sık saclarımı yapardım hatta bazen fon cektırırdım uyumlu kupeler vs. durun ben eskı halıme doneyım azucukkkk sıze farklı pomo gostereyımmmmm
Kızlar anca fırsat buldum ve hızlıca geçmişe daldım, alıntılaya alıntılaya ilerleyeyim
Duygucum, canım arkadaşım, teşekkür ederim yorumun için, yazdıklarına aynen katılıyorum. Zaten haftasonu yine cozuttum, sonuç ta ortada. Aslında canım da sıkılıyor, obur hissediyorum kendimi, psikolojik yeme isteği benimki, yoksa aç hissettiğimden değil. Bu sefer mutlaka bir çözüm bulacağım buna. İrmik helvasını öğlen yemek yediğimiz yerde cuma günleri yapıyorlar, klasik oldu artık. Miktar olarak az olduğu için yiyorum ben de, ağır da değil. Ben de bayılırım irmik helvasına ama evde yapmıyorum, yaparsam çok fena yerim çünkü
Oyyyy nazik arkadaşım benim, kırılmak ne demek, olur mu öyle şey, niye yazıyorum ben menüleri, yorumlansın diye. Arada cozutuyorum ama oturtacağım bu porsiyon büyüklüğü konusunu. Lütfen yorumlamaktan çekinmeyin, yavaş yavaş ta olsa yoluna girecek bu menüler.
Duygucum, kesinlikle istiyorum çıtır arkadaşım. Tartıda --- görmek istiyorum, bunun için de desteğinize, eleştirilerinize ihtiyacım var. Bazen yediklerim bana normalmiş gibi geliyor, birinin uyarması lazım böyle durumlarda.
Maşallah maşallah, kokoooooşşşşşÖyle kuru kuru olmaz, fotoğraf ta isteriz Ben de dün eczaneden, La roche posay'nin BB kremini aldım, hem nemlendirici, hem güneş koruyucu, hem makyaj bazı, tam benlik, bir taşla bir sürü kuş Daha denemeye fırsatım olmadı, bir de aynı marka maskara üretmiş, çok mutlu oldum, iki ürün kampanyalıydı, hemen aldım. Eeee havalar serinleyince başlarım ben de hafif te olsa makyaj yapmaya
Yaaa Filizim hiç sorma, işin kötü tarafı biraz kendim suçluyum bu konuda. Bir sürü hiç bir iş yapmadan yayılan kişi var, bir de çalışanlar var, sanki ne farkediyor, aynı maaşı alıyoruz ama neyse...
Hep dediğim gibi sağlığımız yerinde olsun, huzurlu olalım da çalışalım
Pomocum, ellerine sağlık canım. Tekrar kusura bakma gülüm, kafa gitmiş benim, dün bildirim yaptım sanıyordum, neyse. Bugün yoğun çalışmayacağım zaten. Başta Esra olmak üzere kilo veren arkadaşları kutluyorumDuygucum ve Filizcim almış görünse de gerçek bir alma olmadığını biliyoruz, haftaya --- olacak ikinizin de Gelelim bana, hatta bana hiç gelmeyelim, bana direk ceza verelim. Çok ciddiyim, hakettim ben cezayı.
Bu arada ben de reglim. Duygucum çakıştık bu sefer. Nasıl oluyor anlamadım, aslında ikimiz de hap kullanıyoruz, çakışınca hep çakışması lazım ama.
Maşallah maşallah, fotoğraf istiyorum Filizim
canım senın olgunlugun anlayısın zaten soylemeye gerek yok kaldı kı bır yıldır bıraradayız alınmayacagını bılıyorum sadece menu yazmaya yenı basladın cok mu ustune gelmıs olurum bırden, ne bılıyım modun dusmesın ıstedım bır de obur topıkte aynı seyı soyledıler ben de cekınır oldum arkadaslıgımız eskı olsa da menu yazmaya yenı basladıgın ıcın uzerınde kotu etkı bırakırmıyım dıye cekındım canım. sen ıstersen elbette bakarım bıldıgım kadarıyla yorum da yaparım tatlım sen ıstedıkten sonra.
demek kı ıskolık, tıtız ınsanlar ozelde de aynı kamuda da aynı. her ısı kendı uzerımıze alıyoruz sonra yıgılıp kalıyor ıste ısler. baskasına verınce sorunlar cıkıyor gerı bıze donuyor dıye yapıyoruz neyse dedıgın gıbı canım ruh ve akıl saglımız yerınde olsun ınsaallah tum zırvalıklarına ragmen herkesın.
yok yok canım dert etme dedıgım gıbı dun hepımızde bır haller oldu zaten eksık vardı en basta bennnnoyuzden kusur falan deme. hem ne olur kı cızelgeyı bır kez daha yayınlarım yaparım ya sızın ıcın. lafı bıle olmaz. kac kez yaptım yaparım sen dert etme
canım ben anlamadım duygu reglden dolayı ++ cıkmıstır benımkı de regl gıbı oluyordu ama yarım kaldı oyuzden mı anlamadım. cunku dun aksam eve gelınce tartıldıgım kılo ıle sabahkı aynıydı mantıklı bırsey degıl yanı. hadı bakalım haftaya hayırlısı. sana gelınce yenı basladıgın ıcın ben bırsey demıyorummmmm
buarada senın regl yazmayı unutmusum kusura bakma canım aklımdaydı aslında ama unutmusum.
ooooooo pek bır kokoşlastım canım. sen benım sporu okudukca gaza gelıyorsun ya emınım ben yazdıkca sen de kokoş olacaksınbu kızlar cok fena kokoşlar ne yapalım yetısmek lazım. sen yıne cılt bakımı yapıyordun ben hıc bırsey yapmıyordum tam sopalıkmısım yanı o yuzden ıyı olacak bu kokoşlukkkkk
kesınlıkle nurdanın tonları acık tonlar. bence koyu tonlar gıyme. ten rengını bogma derım
Selam. Bende 25 yasindayim iavec dietimin 9cu gunu.. 96 kiloyla basladim ve 6 kilo verdim.. 4 gun sonra dietim bitiyor ve vucudum dinlensin diye bir ara verecem. ama hergun yinede ne yediklerimi yazacam simdi yaptigim gibi.. ben cogu zaman telefondan yaziyorum ama hergun girmw firsatim var.. yedigim herseyi hem yaziyorum hem resmini cekiyorum.. iavec dietim bitiince size katilmayi isterim. basvurumu kabul edersiniz ins :))
Gerçkten haftasonu çok zordu canım hala daha bitmedi eşyalar can sıkıcı şeyler
Valla yardıma hayır diyemiyorum balım çok fena artık kafayı sıyırıcam .Kıyafet konusu dün takıntı oldu nedense hiç bişeyi bişeye yakıştıramadım sabah hemencecik giyindi geldim ama dün akşam saçamydı gerçekten
Su olayına girmiyorum bile :18::18:
gördüm gördüümmmhala senin saçlarına bayılıyorum ben yaaa
tam senin anlattıgın türden bir t shirtim varryakası geniş, omuz açıkta yani, içine siyah kolsuz bodym de var hatta siyah eşofmanım bile var, şu hışır hışır kumaşı olanlar var ya onlardan çok yürüyüşe çıkar gibi mi olur ya acaBA ölee :44::44: bi tek eşofman üstü almam lazım, geçen hafta bakınmıştm ama bulamamıştm, havalar bozdu die bu hafta gelmiştir belki biraz daha bakınayımm oo onun geldigi gece böle baya iyi olur o zaman yaa, ertesi gün de kot gömlegi giyddik mi tamamdırr sonraki günlere Allah kerim, her gunde ne giyecem die o kadar düşünemem ki canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?