2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Akşam duş ve papatya çayını deneyeyim ben. Aslında ağrım biraz az olsa yavaş tempoda bir spor da iyi gelir ama zor görünüyor. Ben son hapımı çarşamba günü içtim, pazar günü regl oldum, çarşamba da hapa tekrar başlayacağım. Benim perşembe regl bitmiş olur.

Yaa kilo yakın rakip olmak tatlı bir şevk katar diye düşünüyorum. Seninle de çok güzeldi ama ben sukoyverdim Bu sefer hedefe kadar devam edeceğim inşallah

Anlaştık o zaman Bende de işe yarıyor, birbirimizi gaza getiririz böylece Özellikle spor konusunda kolay gaza gelirim

Hayir cek gozune kalemi birde rimel bu ikisi olmadan bakkala bile gitme

hee yok o kadar bakkala bile göz kalemle gitmem amaa sevdicegimin yanına evlenne kadar full göz kalemi rimel gerçekleri evlendikten sonra görsünn

Allah sizi de tez zamanda kavuşturur inşallah benm annem o yuzden çalışamamış işte, ben doğduktan sonra bırakmak zorunda kalmış.. bizim komşunun çocuklarına gelen bakıcıları hatırlıyorum da, gerçekten dediginiz kitap yazmalık hikayeler insanlar var en sonunda daha 2 yaşndayken kreşe vermek zorunda kaldı o komşumuz..

kitabı yazın da bizler de alıp size imzalatırız Züleyha Hocam, emeginize yüreginize saglık şimdiden

Kolay gelsin canım, ayrı şehirlerde olmak çok zor gerçekten, biz de eşimle uzun süre ayrı yerlerdeydik, 1 senedir birlikteyiz çok şükür. Sizde bir de çocuk var, daha da zor. Çok uzak değildir inşallah mesafeler, haftasonları görüşürsünüz en azından.
Kitap yazma fikri güzelmiş, eminim çok ilginç öyküler vardır. Bitince okumak isterim

Esracım mutlaka yazmışsındır ben kaçırmışımdır.Neden o köydesin.Ordan uzaklaşman mümkün değil mi?
Zor şeyler yaşamışındır eminim ama kendini koyvermemelisin.Unutmak kolay değil ama önünde o kadar uzun bir hayat varki.Sağlıklısın ,gençsin daha yaşayacak çok şeyin var.Zaman en iyi ilaç.Allah insana dayanamayacağı acı vermezmiş.Bazen en sevdiklerimizi kaybediyoruz etimiz canımız yanıyor ama zaman onada alıştırıyor.Birgün bakıcan ki kalbin o tanıdığın acıları unutmuş.Bambaşka atıyor.
Zamana bırak bazı şeyleri.Şimdi acı çekmen gerekiyorsa çok bırakma kendini ama acıyıda yaşa.Eksik hiçbir şey kalamsın.Zamanı gelince hepsi bitip gidecek.Yeterki sen umudunu kesme canım.Kocaman kucaklayıp öpüyorum seni

cesmı guzel pembe tonunda bır tısort gıy bence. hanı su bır omzu dusuk olanlardan bayılıyorum onlara. sıyah askılı olsun ıcınde. sıyah espfoman ve ust sıyah esofman. ben senı boyle dusundum rımel ve kalem olsun muhakkak. cok ucuk bır ruj da olabılır cok da bakımsız cıkma canımmmmm azıcık sur bırseyler aylar sonra gorecek senı cocuk, sonrakı ılk bulusmada da tam kokoş ol şıkır şıkır. agzı acık kalsınnnn

Balım her geçen gün icelip sıkılaşıyorsun bence buna alışsan iyi edersin yakında herkes söyeleyecek bence de çok güzel inceldin bunu farketmemek imkansız zaten

Azmine sağlık

ınceldım ıncelıyorum da ıste okadar emek, bır yıllık bır surec derken ınsan daha fazlasını ıstıyor cunku uzun zaman oldu ama modum yukseldı sukur duygussssssss yetıstı ımdadaaaaaaaa

tokasız durmakla ilgili çok sıkıntılıyım ben yaa hiç rahat edemiyoruummm alışsam iyi olcak aslında da işte bitürlü alışamadm

toka ben de cok severım hele tac tokalar cok cok kullanırım.sızın ıcın ozel resım cekecegım evde kokos halımı gorun gercı son zamanlarda evde kendıme bakmadıgımı farkettım gecen yıl sık sık saclarımı yapardım hatta bazen fon cektırırdım uyumlu kupeler vs. durun ben eskı halıme doneyım azucukkkk sıze farklı pomo gostereyımmmmm

kesınlıkle nurdanın tonları acık tonlar. bence koyu tonlar gıyme. ten rengını bogma derım

Nurdan, sen dur daha, ben makyaj yapıp fotoğraf bilem koydum albüme

gördüm gördüümmm hala senin saçlarına bayılıyorum ben yaaa

tam senin anlattıgın türden bir t shirtim varr yakası geniş, omuz açıkta yani, içine siyah kolsuz bodym de var hatta siyah eşofmanım bile var, şu hışır hışır kumaşı olanlar var ya onlardan çok yürüyüşe çıkar gibi mi olur ya acaBA ölee :44::44: bi tek eşofman üstü almam lazım, geçen hafta bakınmıştm ama bulamamıştm, havalar bozdu die bu hafta gelmiştir belki biraz daha bakınayımm oo onun geldigi gece böle baya iyi olur o zaman yaa, ertesi gün de kot gömlegi giyddik mi tamamdırr sonraki günlere Allah kerim, her gunde ne giyecem die o kadar düşünemem ki canımm

Anlaştık o zaman Bende de işe yarıyor, birbirimizi gaza getiririz böylece Özellikle spor konusunda kolay gaza gelirim

Tamam neslicim yarın start veriyoruz.
Okuldan dönünce 45 dk yürüyüş
50 karın hareketi
Dambllarla kol çalışması yapıyorum.
Bazı yer hareketlerini ekliyorum.

Yediklerimizede çok dikkat ediyoruz ve pazartesi sonucunu alıyoruz.
hepimize kolay gelsin.

o saç bantlarından bende bir koca kutu vardı bir ara, her kıyafetime göre farklı takıyodm ama sağa sola dağıta dağıta bitti şimdi kısa oldugu için saçım küçük tokalara bayılıyorumm

bekliyoruzz kokoş hallerini deeee

merhabalar sabah onlıne degıldım oyuzden yenı okuyorum gunluk menulerını yazarsan aramızda olabılırsın tabıkı.

ama bız belırgın bır dıyet yapmıyoruz saglıklı beslenıyor karatay, ısvec vs bırsey yapmıyoruz yanı.

basarılar ve kolaylıklar dılıyorum

hocam zor bır yıl olacak ama emınım ustesınden geleceksın cok guclu bır kadınsınız oyle hıssedıyorum ben. kıtabınızı ınsaallah okuma fırsatım olur hıkaye yazamıyorum ama ben de sıır yazıyorum ınsaallah bır gun kıtap halıne getırecegım

sızın cok ıyı bır gozlemcı oldugunuzu hıssedıyorum zaten oyuzden emınım kıtabınız cok guzel olacaktır.

bakıcınız ınsaallah bu kez ıyı cıkar. cok zor bu ısler. ben dusununce ısın ıcınden cıkamıyorum ALLAH calısan annelere ıyı bakıcılar denk getırsın ınsaallah

kafan cok dolu karar verememıssındır o yuzden. dunku resmını lutfen ekle cok begendım ben gorsun kızlar da. moral olur sana. senı mesgul edelım de dusunme hıcbırseyı

senın dans kurslarını konusurduk sımdı ısını belkı esını konusuyor durumdayız yanı esın olacak ınsanı. bır yılda nekadar cok sey anlattık ve paylastık yaaaaaa

ben o tarz tısortlere bayılıyorum kazakları da cok guzel.

bence spor ve cok guzel olacaksın bılmıyorum benım ıcıme sındı.

ben senın yerınde olsam ertesı gune elbıse gıyerdımmmmm

elbıse manyagı oldum bennnnnnnnnn