- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.121
Foto foto foto bananeeeeeeeeeeeeeee
Tamam neslicim yarın start veriyoruz.
Okuldan dönünce 45 dk yürüyüş
50 karın hareketi
Dambllarla kol çalışması yapıyorum.
Bazı yer hareketlerini ekliyorum.
Yediklerimizede çok dikkat ediyoruz ve pazartesi sonucunu alıyoruz.
hepimize kolay gelsin.
Geçmişi bitirdiğime göre artık kocaman bir merhaba diyeyim hepinizeEsra da benimle aynı modda galiba, bugün ben de isyandayım, hiç çalışasım yok. Erteliyorum işleri valla. Eşim de tatil planlaması yapmaya çalışıyor, bu sene uzun tatil yapamadık, oteller de dolu maşallah, bakalım bulabilecek miyiz. Haftaya gitmeyi planlıyoruz ama hayırlısı. Benim çok ihtiyacım var kesinlikle, kurban bayramında da aile ziyareti olacak, o yüzden tatil yaptık yaptık, yoksa kaldı.
Regl dönemim sancılı ve bol yemeli geçiyor ne yazık kiHaftasonundan önce 68.9 görmüştüm tartıda ama hem regl, hem aşırı yeme sonucu pazartesi yine 69.5 oldu. Kafamı vurcam artık bir yerlere
Züleyha öğretmenimiz de aramıza katılmış, çok sevindimYaşı yaşıma, kilosu kiloma uygun diyerek kendisini rakibem ilan ediyorum Kabul ederse tabi Duygucuğumu da hepimize motivasyon kaynağı ve örnek ilan ediyorum
Şimdi herkes kokoş olduğuna göre, ben de şu bb kremi ve maskarayı bir deneyeyim
Züleyha, harikasın vallaTamam ben de yarın start veriyorum, ne yapabilirsem kardır Ben senin menülerini beğeniyorum zaten, aslında kendiminkileri de beğeniyorum da miktarları beğenmiyorum
Ben Nurdan'dan başka kimsenin resmini görmedim.Nasıl görebilirim sizleri.Hepinizi çok merak ediyoorum.
Tamam neslicim yarın start veriyoruz.
Okuldan dönünce 45 dk yürüyüş
50 karın hareketi
Dambllarla kol çalışması yapıyorum.
Bazı yer hareketlerini ekliyorum.
Yediklerimizede çok dikkat ediyoruz ve pazartesi sonucunu alıyoruz.
hepimize kolay gelsin.
Bu arada profiline baktım ve seni gördüm.Çok hoşsun.
Ben yarışa girdik ya bir liste yaptım kendime ve seve seve paylaşabilirim eğer istersen.
onları arkadaş olarak eklerseniz profillerinden görebilirsiniz
Aaaaaaa yok artık yaaaaa kuzum sen iyice temizlikle kafayı bozmuşsun kızarım bak yaa nasıl böyle oluyosunuz anlamıyorum ama neyseki artık daha normal standartlarda temizlik yapıyosun hayır kendimi çok yormadıkça sıkıntı yok
Biliyrum can ama akşamları istemeden psikolojim bi tuhaf oluyor.Dün yaptım türk kahvemi giydim hırkamı aldım kulaklığımı balkonda oturdum söyledimm söyledim ağladımm sonra sen geldin aklıma çaldım beyonce all the single ladies dinledimm dinledimmm yıldızları izledimmm kendi kendime kaldım ...Artık normal mi bilmiyorum ama işyerimin hemen yanında kauför var ordan gelin çıktıkça benim gözler doluyor ruhum kapanıyor ..Kötü oluyorum kendim aklıma geliyor..
Aslında büyük bir şehirde olsam bu kadar kötü atlatmazdım bu dönemi ama bu köy beni mahfetti.
Kusura bakmayın kızlar başınızı ağırtıyrum ama samimi gördüğüm için yazıp içimi döküyorum hem bu dönemde fikirlerinize çok ihtiyacım var
2 adet siyah kuru kayısı + 2 SU BARDAĞI ILIK SU
KAHVALTI 07 : 00
AÇIK ÇAY ( ŞEKERSİZ )
2 dilim peynir
*** 1 ADET Yumurta ( HAFTADA 2 KEZ ) ( HAŞLANMIŞ YA DA MELEMEN )
5 ADET ZEYTİN ( SİYAH YA DA YEŞİL )
1 TATLI KAŞIĞI KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ
1 İnce dilim çavdar ekmeği ( yada sevdiğin bir ekmek)
söğüş SALATA ( YAĞSIZ , sınırsız miktarda ) *** maydanoz + LİMON ***
1.ARA ÖĞÜN 09:30
15 İRİ TANE ÜZÜM ya da 1 KÜÇÜK ELMA YA DA 4 ADET TAZE KAYISI YA DA 1 KÜÇÜK ŞEFTALİ YA DA 2 BÜYÜK ADET ERİKYA DA 3 ÜÇGEN DİLİM KARPUZ YA DA 1 SU BARDAĞI KİRAZ
ÖĞLE 12:00 - 13:00
2 su bardağı su
6 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ ( patates hariç, SUSUZ , etsiz kıymasız )
3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT ( YAĞSIZ ) YA DA 1 SU BARDAĞI AYRAN
1 İnce dilim çavdar ekmeği (ya da 4 yemek kaşığı makarna ya da pilav
YEŞİL Salata ( YAĞSIZ, sınırsız miktarda ) *** sirke * limon ***
2.ARA ÖĞÜN 15:30
4 adet siyah kuru kayısı + 2 yemek kaşığı yoğurt ( kaymaksız )
**** haftada 1 kez ; 1 kase sütlü tatlı tüketebiliriz
AKŞAM 18:30 – 19:00
2 su bardağı su
gün aşırı ; 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET ( *** HAFTADA 2 KEZ KIRMIZI ET DİĞER GÜNLER BEYAZ ET
gün aşırı ; 2 kepçe çorba
3 yemek kaşığı yoğurt ( kaymaksız,YAĞSIZ ) YA DA 1 KASE CACIK
1 İnce dilim çavdar ekmeği
YEŞİL Salata ( YAĞSIZ , sınırsız miktarda )
2 adet siyah kuru kayısı + 2 SU BARDAĞI ILIK SU
KAHVALTI 07 : 00
AÇIK ÇAY ( ŞEKERSİZ )
2 dilim peynir
*** 1 ADET Yumurta ( HAFTADA 2 KEZ ) ( HAŞLANMIŞ YA DA MELEMEN )
5 ADET ZEYTİN ( SİYAH YA DA YEŞİL )
1 TATLI KAŞIĞI KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ
1 İnce dilim çavdar ekmeği ( yada sevdiğin bir ekmek)
söğüş SALATA ( YAĞSIZ , sınırsız miktarda ) *** maydanoz + LİMON ***
1.ARA ÖĞÜN 09:30
15 İRİ TANE ÜZÜM ya da 1 KÜÇÜK ELMA YA DA 4 ADET TAZE KAYISI YA DA 1 KÜÇÜK ŞEFTALİ YA DA 2 BÜYÜK ADET ERİKYA DA 3 ÜÇGEN DİLİM KARPUZ YA DA 1 SU BARDAĞI KİRAZ
ÖĞLE 12:00 - 13:00
2 su bardağı su
6 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ ( patates hariç, SUSUZ , etsiz kıymasız )
3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT ( YAĞSIZ ) YA DA 1 SU BARDAĞI AYRAN
1 İnce dilim çavdar ekmeği (ya da 4 yemek kaşığı makarna ya da pilav
YEŞİL Salata ( YAĞSIZ, sınırsız miktarda ) *** sirke * limon ***
2.ARA ÖĞÜN 15:30
4 adet siyah kuru kayısı + 2 yemek kaşığı yoğurt ( kaymaksız )
**** haftada 1 kez ; 1 kase sütlü tatlı tüketebiliriz
AKŞAM 18:30 19:00
2 su bardağı su
gün aşırı ; 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET ( *** HAFTADA 2 KEZ KIRMIZI ET DİĞER GÜNLER BEYAZ ET
gün aşırı ; 2 kepçe çorba
3 yemek kaşığı yoğurt ( kaymaksız,YAĞSIZ ) YA DA 1 KASE CACIK
1 İnce dilim çavdar ekmeği
YEŞİL Salata ( YAĞSIZ , sınırsız miktarda )
Hepinize arkadaşlık isteği yolladım yani denedim oldumu bilmiyorum..
kafan cok dolu karar verememıssındır o yuzden. dunku resmını lutfen ekle cok begendım ben gorsun kızlar da. moral olur sana. senı mesgul edelım de dusunme hıcbırseyı
senın dans kurslarını konusurduk sımdı ısını belkı esını konusuyor durumdayız yanı esın olacak ınsanı. bır yılda nekadar cok sey anlattık ve paylastık yaaaaaa
ben o tarz tısortlere bayılıyorum kazakları da cok guzel.
bence spor ve cok guzel olacaksın bılmıyorum benım ıcıme sındı.
ben senın yerınde olsam ertesı gune elbıse gıyerdımmmmm
elbıse manyagı oldum bennnnnnnnnn
Hepinize arkadaşlık isteği yolladım yani denedim oldumu bilmiyorum..
hocam super bır lıste olmus tebrıkler
kecıboynuzu pekmezı annem de almıs ama hıc bakmadım bal, pekmez aram yoktur faydası nedır acaba ?
oldu oldu hocam. ben kabul ettım gorebıldınız mı
benden yıldızlı öpücükkafferim sana şartla ne olursa olsun ne kadar yorgunda olsa hatta uyuklasanda mutlaka kalkt cildini temizle gözeneklerin genişleyip siyah noktan olmasın yada artmasınnn..
valla olursa olur olmazsaa böylede iyi ben belgölsel ağırlık vercem tabi verebildğim kadardakg vermek istiyorumm
tabi sen üst bedene ağırlık ver yağların genelde ordaaa ne diyim filiz 1 yıl geçti kendindeki değişiklik ruhen bile farklı sinirli alıngan biriydinn şimdi daha sakinsin daha olgunsun,senin yazılarınıuzun uzun okudumm geçen gün ne kadar defresif olduğunu sen bile tahmin edemezsinn,şimdi maşallahhhın varr geçen seneki emeklerin meyvaları bunlar bu yılki emeklerin meyvasınıda 2014 yazın yiceksinnn
kendi adımaa duygularımı sana ilkkez söylücem geçensene bi his hep sana yazdırdı elim hep sana yazmayagitti şöyle geçmişi oku kimseye böyle birşey yapmadım kendi topiğimde bilee yani çok farklı senin zaferin sanki benim zaferim gibi sen üzüldğünde bend üzülüyorum ne kadar saçma sonuçda gözlerinin içine bakmadığım biri tamamhepimiz insanız diğer arkadaşların üzüntüsüde beni üzüyor ama hani ailenden bir parçanın üzüntüsü oluyor ya aynı öyle üzüldüm senin için yeri geldi saçını başını yolasım geldiiyeri gedi hayal kırıklığı yaşadım ama sonuçu böyle görmek beni mutlu etti ben seniniçin boşa kürek çekmemişim
çeşmicimm çok güzelolmuşsunn canım kesinlikle düz hali diğerine göre bir tık daha güzel,kot gömleğin çok şık çok yakışmışş güle güle kullann..
Filizcim bende kansızlık var ben o yüzden kullanıyorum.Diyette çok iyi oluyor.Kepek ekmeğide tüketmemeye çalışıyorum.
Listemi beğenmene sevindim.Ölçüleri çok dengeli oldu diye düşünüyorum.Yarından itibaren buna uymaya çalışıcam.Bu arada listeyi oluştururken kız meslek lisesinde beslenma ile ilgiili derslere giren arkadaşımdan çok faydalandım.Ne zaman başlasam diye düşünüyordum.
Bakıcı tamam,yavrularımda döndü ,eşim görevinin başında ,nesli de yol arkadaşım old(hepiniz öylesiniz) yarın başlarım artık.
Filizcim şiir yazmak çok özel bir yetenek.Bende çok denedim eskiden ama akmadı cümlelerim sanki.Ama saklıyorum o şiirleri.
Çünkü çoğunu eşime yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?