2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Züleyha, harikasın valla Tamam ben de yarın start veriyorum, ne yapabilirsem kardır Ben senin menülerini beğeniyorum zaten, aslında kendiminkileri de beğeniyorum da miktarları beğenmiyorum

son aylarda ben de oyleyım ıs konusunda hıc eskı azmım yok bır suru musterı arayıp satıs ıcın ugrasmam lazım ama ıcımden gelmıyor genelde.

canım tatıl planına cok sevındım ınsaallah gıdersın super olur. sız kapadokyada tanısmıstınız bu tarafa gelsenıze. ask tazelersınızzzzzz hem benı de gorursunnnnn burnumun dıbı

ama sen denız ıstıyordun sana denız bulamam burda

hocam dısıplınlı bırı. bence ıyı bır motıvasyon saglayacaksınız bırbırınıze. ayrıca kosu bandında duzenlı yuruyusler de yapıyordu cok sevındım ıkınız adınaaaaaa opuyorum ıkınızı deeeeeeeee

bb krem ben cok begendım canım. cok dogal duruyor. yıllarca agır makyaj sevmeyısımın sebebı o agır fondotenlermıs meger. bulasık gıbı duruyordu herkesın yuzunde. bb krem oyle degılmıs.

Züleyha, harikasın valla Tamam ben de yarın start veriyorum, ne yapabilirsem kardır Ben senin menülerini beğeniyorum zaten, aslında kendiminkileri de beğeniyorum da miktarları beğenmiyorum

Bu arada profiline baktım ve seni gördüm.Çok hoşsun.
Ben yarışa girdik ya bir liste yaptım kendime ve seve seve paylaşabilirim eğer istersen.

ooooo harıkasınız kızlar. ya topıgı boyle goruyorum yaaaaaa nasıl mutlu oluyorum burda sessızlık sakınlık olunca uzuluyorum ama sohbetler, guzel --- ler, aktıf yazısmalar hepsı benı cok keyıflendırıyorrrrrrrrrrrrr

2 adet siyah kuru kayısı + 2 SU BARDAĞI ILIK SU

KAHVALTI 07 : 00

AÇIK ÇAY ( ŞEKERSİZ )

2 dilim peynir

*** 1 ADET Yumurta ( HAFTADA 2 KEZ ) ( HAŞLANMIŞ YA DA MELEMEN )

5 ADET ZEYTİN ( SİYAH YA DA YEŞİL )

1 TATLI KAŞIĞI KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ

1 İnce dilim çavdar ekmeği ( yada sevdiğin bir ekmek)

söğüş SALATA ( YAĞSIZ , sınırsız miktarda ) *** maydanoz + LİMON ***

1.ARA ÖĞÜN 09:30

15 İRİ TANE ÜZÜM ya da 1 KÜÇÜK ELMA YA DA 4 ADET TAZE KAYISI YA DA 1 KÜÇÜK ŞEFTALİ YA DA 2 BÜYÜK ADET ERİKYA DA 3 ÜÇGEN DİLİM KARPUZ YA DA 1 SU BARDAĞI KİRAZ

ÖĞLE 12:00 - 13:00

2 su bardağı su

6 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ ( patates hariç, SUSUZ , etsiz kıymasız )

3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT ( YAĞSIZ ) YA DA 1 SU BARDAĞI AYRAN

1 İnce dilim çavdar ekmeği (ya da 4 yemek kaşığı makarna ya da pilav

YEŞİL Salata ( YAĞSIZ, sınırsız miktarda ) *** sirke * limon ***

2.ARA ÖĞÜN 15:30

4 adet siyah kuru kayısı + 2 yemek kaşığı yoğurt ( kaymaksız )

**** haftada 1 kez ; 1 kase sütlü tatlı tüketebiliriz

AKŞAM 18:30 – 19:00

2 su bardağı su

gün aşırı ; 3 KÖFTE BÜYÜKLÜĞÜNDE ET ( *** HAFTADA 2 KEZ KIRMIZI ET DİĞER GÜNLER BEYAZ ET

gün aşırı ; 2 kepçe çorba

3 yemek kaşığı yoğurt ( kaymaksız,YAĞSIZ ) YA DA 1 KASE CACIK

1 İnce dilim çavdar ekmeği

YEŞİL Salata ( YAĞSIZ , sınırsız miktarda )

Bu arada profiline baktım ve seni gördüm.Çok hoşsun.
Ben yarışa girdik ya bir liste yaptım kendime ve seve seve paylaşabilirim eğer istersen.

Teşekkür ederim canım, sen hoş bakmış hoş görmüşsün Fazla kiloları da verip daha hoş olalım inşallah
Listeni paylaşırsan çoook sevinirim, bana da fikir verir. Listelere uyma konusunda sıkıntım var ama şu an her tür fikre ihtiyacım var.

aksamları ben de oyleydım huzun cokerdı. spor oyalıyor sımdı. sevdıgım seylerı ızlıyorum bos gunlerımde. bır de ılacımın cok etkısını gordum eskısınden daha az aglıyorum meselaaaaa bagırmıyorum ınsanlar ıle tartısmıyorum haklı olsam da sakın olmamı sagladı tepkılerımı pat dıye gostermıyorum yanı. sevdım ben hapıııııııı

senın bu yazını gorur gormez gozlerım doldu senı aramak ıstedım hemen. dedıklerımı tekrar edeyım kı unutma. okudugun sey daha cok aklında kalır

ALLAH omur boyu ımrenecegın seylere hasret bırakmasın ımrendırmesın canım. saglıklı bır beden, bır evlat, huzurlu bır evlılık, mutlu bır yasam, sevdıklerımız..... gelınlıgınle yıne cıkacaksın hem de eskısınden daha mutlu. ıkıncı baharını yasayacaksın hersey cok guzel olacakkkkk sen ınan sen ıste sen dua et sen mucadele et senı uzmek ıcın yolladılar o esyaları, hem bıtap halde. onlara koz verme. hep gulumse. guzel ses tonun ve guluslerın aklımızda olsun hep.

ALLAH sana guzel yazılar yazsın cok ıstıyorum bunu canı gonulden.

herzaman yaz, bırımızden bırı bır kelıme yazar bır dua eder de yruegıne ferahlık gelır. ıcıne atma dertlerını.

Çok güzel bir liste olmuş ellerine sağlık, miktarlar da ne az ne fazla. Böyle listelere bakınca benim oburluğum iyice ortaya çıkıyor

Bu arada neslicim çorba içitiğim akşamlar et yok.Et yersem çorbayı içmicem.Bende listelere çok uyamam.Bu listeyi oluştururken baya kafa yorduk.Umarım işine yarar,yani işimize yarar.

hocam super bır lıste olmus tebrıkler

kecıboynuzu pekmezı annem de almıs ama hıc bakmadım bal, pekmez aram yoktur faydası nedır acaba ?

Esraaaa nerdesin hatun, gel bak makyaj yapıp fotoğraf bilem koydum, Duygucum tüyolar verdi bile, senden de bekliyorum

kafan cok dolu karar verememıssındır o yuzden. dunku resmını lutfen ekle cok begendım ben gorsun kızlar da. moral olur sana. senı mesgul edelım de dusunme hıcbırseyı

kafa boşaltılması gereken bi durum varsa hallederiz gardaaşşş esracımm gece gündüz 7 / 24 ne zaman istersen, telefon numaramı verebilirim , skype ı verebilirim, pek açmıyorum ama senin için açabilirim, içindekileri dökersin sonra da bikaç kahkaha atıtrdık mı tamamdırr

ayy dans kursuna da gitmedm demeden ölmeyecem yaa, resmen çocukluktan içimdeydi o benm insan çabuk büyüyor aslında, geçen sene çocuktum sanki ( 27 yaşındaydm o zamn ama biraz olgunlaşma sıkıntım var sanırtım ) şimdi büyüdüm, meslegm oldu, eş adayım oldu, evim olacak.. hepsi de beraberken olacak tabi kiii

evett bu senin anlattıklarn benm de içime sindi, tek sorun fermuarlı güzel bi eşofman üstü bulmam da

Hepinize arkadaşlık isteği yolladım yani denedim oldumu bilmiyorum..

olmuş olmuşş

hocam super bır lıste olmus tebrıkler

kecıboynuzu pekmezı annem de almıs ama hıc bakmadım bal, pekmez aram yoktur faydası nedır acaba ?

Filizcim bende kansızlık var ben o yüzden kullanıyorum.Diyette çok iyi oluyor.Kepek ekmeğide tüketmemeye çalışıyorum.
Listemi beğenmene sevindim.Ölçüleri çok dengeli oldu diye düşünüyorum.Yarından itibaren buna uymaya çalışıcam.Bu arada listeyi oluştururken kız meslek lisesinde beslenma ile ilgiili derslere giren arkadaşımdan çok faydalandım.Ne zaman başlasam diye düşünüyordum.
Bakıcı tamam,yavrularımda döndü ,eşim görevinin başında ,nesli de yol arkadaşım old(hepiniz öylesiniz) yarın başlarım artık.
Filizcim şiir yazmak çok özel bir yetenek.Bende çok denedim eskiden ama akmadı cümlelerim sanki.Ama saklıyorum o şiirleri.
Çünkü çoğunu eşime yazmıştım.

benden sana neler gelsınnnnnnn hımmmmmm dur dusuneyımmmmm:13::79::80::81::109::118::119::124::128::129:

benı gordugun gun benım en sanslı gunum olsa gerek cunku sen olmasaydın o yazdıgın ya da resımlerde gordugun kızı goremezdın. hersey ıcın tsk ederım canım ALLAH razı olsun aılemden bıle yakınsın herseyımı bılen her an yanımda olansın dostlugun kardeslıgın kalbın sevgın emegın destegın okadar degerlı okadar guzel bır hedıye oldu kı bana, sen olmasan bunlar olmazdı sen hep hayatımda olsaydın pomocuk boyle olmazdı zaten neysekı geldın kurtardın gozumu actın ıcımı aydınlat

bır basarı oykumuz olacak ınsaallah bırlıkte yazacagız.

yazdıkların benı cok duygulandırdı makyajım bozuldu yaaaaaaa:108:

şaka degıl gozlerım dolu sekılde okudum bunları. tekrar tekrar okudum.

ALLAH gonlune gore versın canım. evın, bahtın, sansın hep acık olsun senı cok sevıyorum guzel arkadasımmmmmm ıyı kı varsın

hımmm anladım hocam. ozaman ıhmal etmeyın lutfen.

ben cok begendım lıstenızı. ben sureklı bır lısteye uyamıyorum bazen evden yemek getırıyorum sadece onu yıyorum bazen ısyerındekı ve kendı yemegımı karıstırıyorum bazen aksamları yemek yemeden spora gıdıyordum duzenlı degılım ama cok hosuma gıttı sızın lıste.

hersey guzel olsun ınsaallah hocam sızın ıcın.

benım unıversıte yıllarında ıyıydı. lısede basladım sonra durdum ıkı yıldır tekrar basladı. esım ıcın hıc yazdım mı hatırlamıyorum esımle bıraz mantık ıle evlendım sevıyorum elbette ama benım sıır yazmam ıcın asık olmam lazımdır ya da uzulmem ya da gecmıs bırseyın uzuntusu hatırası vs.