- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.141
evett canım çok hoş ve tatlı birisin..Bir resmini görmüştüm ama yüzünü kapatmıştın.Hayalimde canlandırdığım gibisin.Görür görmez tanıyormuşum gibi geldi.
benden sana neler gelsınnnnnnn hımmmmmm dur dusuneyımmmmm:13: :79::80::81::109::118::119::124::128::129:
benı gordugun gun benım en sanslı gunum olsa gerek cunku sen olmasaydın o yazdıgın ya da resımlerde gordugun kızı goremezdın. hersey ıcın tsk ederım canım ALLAH razı olsun aılemden bıle yakınsın herseyımı bılen her an yanımda olansın dostlugun kardeslıgın kalbın sevgın emegın destegın okadar degerlı okadar guzel bır hedıye oldu kı bana, sen olmasan bunlar olmazdı sen hep hayatımda olsaydın pomocuk boyle olmazdı zaten neysekı geldın kurtardın gozumu actın ıcımı aydınlat
bır basarı oykumuz olacak ınsaallah bırlıkte yazacagız.
yazdıkların benı cok duygulandırdı makyajım bozuldu yaaaaaaa:108:
şaka degıl gozlerım dolu sekılde okudum bunları. tekrar tekrar okudum.
ALLAH gonlune gore versın canım. evın, bahtın, sansın hep acık olsun senı cok sevıyorum guzel arkadasımmmmmm ıyı kı varsın
kızlar filizin bahsettiği fotoları ekledimmm
Esraaaa nerdesin hatun, gel bak makyaj yapıp fotoğraf bilem koydum, Duygucum tüyolar verdi bile, senden de bekliyorum
kızlar filizin bahsettiği fotoları ekledimmm
ay tühh bana herkez resim yüklüyor ben yorum yapıyorum neysee kızlar oğlumla bi diologumu paylaşma istiyorumm:
kuzey: anneeee
ben: efendim
kuzey:annem benimmm
ben:efendimmm
(ateş ölçeri gördü)
kuzey: bana onu vesene
ben: hayır olmazzz
kuzey: nütten anne (lütfen)
ben: olmazzzzzzzzzzz
kuzey: bu kadın beni çıldırttı artık çıldırttı
ben:
topikcenek pek güzelizz maşallaahhh
bu veletlerin konuşmalar beni öldürecek yaaa
sen gel bana sor yampiri yampiri konuşması çok tatlı hemenısırasım geliyor
neslisim makyajlı resim demiş gerçi facebookdada var emme burdada paylaştım resmi yeni bi makyaj yapasaya kadar üç aşa beş yukarı makyaj tarzımı görmüş olursunuz cildime birşey sürmem sadece kalem rimel özelgünlerde ekstra yaparım
senin konuşmalarını da eski görümce adayıma çok benzetiyordum, yüz olarak da benziyormuşsun duygucumki çok severdim eski görümcemi de ayy hemn sana da maşallahlarımı sıralayımm
neyseki seviyormuşsun
evett severdim, seni de seviyorum zatennyalnız duygucum sen benm gözlere büyük diyodun da maşallah seninkiler de büyük, hem hafif çekiklik de varr gayet güzeller bacım, Allah nazarlardan korusun
sağ ol canım bende seni seviyorum
yanılıyorsun kuşum işte buda benim makyaj hilem benim gözlerim küçük evet dediğin gibi hafif çekiklik var hayal ettiğim gözlere bu makyaj tarzıyla yakalıyorum
Bu kadarmı özürlü olur insan koyamadım resmi beceremedim.
İki resmimi koydum bir makyajlı,birde okul halim.
ay tühh bana herkez resim yüklüyor ben yorum yapıyorum neysee kızlar oğlumla bi diologumu paylaşma istiyorumm:
kuzey: anneeee
ben: efendim
kuzey:annem benimmm
ben:efendimmm
(ateş ölçeri gördü)
kuzey: bana onu vesene
ben: hayır olmazzz
kuzey: nütten anne (lütfen)
ben: olmazzzzzzzzzzz
kuzey: bu kadın beni çıldırttı artık çıldırttı
ben:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?