2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evett canım çok hoş ve tatlı birisin..Bir resmini görmüştüm ama yüzünü kapatmıştın.Hayalimde canlandırdığım gibisin.Görür görmez tanıyormuşum gibi geldi.

tsk ederım hocam. ınsaallah bız de sızı gorebılırız sız dıyınce aklıma geldı bız cemremı de gormedık henuz.

buraya eklerken kapatıyorum evet.

amin canımm seni seviyorumm

ay tühh bana herkez resim yüklüyor ben yorum yapıyorum neysee kızlar oğlumla bi diologumu paylaşma istiyorumm:

kuzey: anneeee
ben: efendim
kuzey:annem benimmm
ben:efendimmm
(ateş ölçeri gördü)
kuzey: bana onu vesene
ben: hayır olmazzz
kuzey: nütten anne (lütfen)
ben: olmazzzzzzzzzzz
kuzey: bu kadın beni çıldırttı artık çıldırttı
ben:

kızlar filizin bahsettiği fotoları ekledimmm

topikcenek pek güzelizz maşallaahhh

bu veletlerin konuşmalar beni öldürecek yaaa

topikcenek pek güzelizz maşallaahhh

bu veletlerin konuşmalar beni öldürecek yaaa

sen gel bana sor yampiri yampiri konuşması çok tatlı hemenısırasım geliyor

neslisim makyajlı resim demiş gerçi facebookdada var emme burdada paylaştım resmi yeni bi makyaj yapasaya kadar üç aşa beş yukarı makyaj tarzımı görmüş olursunuz cildime birşey sürmem sadece kalem rimel özelgünlerde ekstra yaparım

senin konuşmalarını da eski görümce adayıma çok benzetiyordum, yüz olarak da benziyormuşsun duygucum ki çok severdim eski görümcemi de ayy hemn sana da maşallahlarımı sıralayımm

evett severdim, seni de seviyorum zatenn yalnız duygucum sen benm gözlere büyük diyodun da maşallah seninkiler de büyük, hem hafif çekiklik de varr gayet güzeller bacım, Allah nazarlardan korusun

sağ ol canım bende seni seviyorum
yanılıyorsun kuşum işte buda benim makyaj hilem benim gözlerim küçük evet dediğin gibi hafif çekiklik var hayal ettiğim gözlere bu makyaj tarzıyla yakalıyorum

sağ ol canım bende seni seviyorum
yanılıyorsun kuşum işte buda benim makyaj hilem benim gözlerim küçük evet dediğin gibi hafif çekiklik var hayal ettiğim gözlere bu makyaj tarzıyla yakalıyorum

hilecii seniiii ama maşallah yakışmış, pek de güzel istedigin gibi yapmışsın

Bu kadarmı özürlü olur insan koyamadım resmi beceremedim.

Yok yok KK'nın fotoğraf yükleme sistemi ilginç Sen buraya mı yüklemeye çalışıyorsun, albüm yapmaya mı? Buraya yüklemek için eklenti ekle butonuna tıklıyorsun, sonra dosya seç kısmından resmi yüklüyorsun ve bitir diyorsun, böylece mesajına ekleniyor. Albüm oluşturmayı profilinden yapıyorsun, fotoğraf yüklemek aynı şekilde oluyor. Bunları yaptığın halde olmuyorsa resim boyutu belki çok büyük olabilir, bilemedim.

Kızlar ben menülerimi yazayım da üstüne artık bir şey yemeyeyim inşallah,

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek üzerine kaymak ve lor sürdüm
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe (herzamanki gibi:))

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Öğle:
- 1 tane kabak dolması (azıcık kıymalı)
- 4-5 tane ince yaprak sarma
- 3 kaşık z.yağlı pırasa
- 3 kaşık z.yağlı bamya
- 3-4 küçük köfteli ve 3-4 dilim patatesli İzmir köfte
- 3 kaşık salata

(Öğlen yemek yediğimiz yerin sahibi ablamız coşmuş resmen bugün, görünce bir sürü çeşitten aldım)

Yemeğin üstüne:
- 2 bardak şekersiz çay
- 1 küçük kalburabastı (üzümlü yapmış, yememiz için ısrar etti, tabi dayanamadım)

Akşam:
- 1 büyük kase sebze çorbası (krema, un, patates yok)
- 2 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 kase çekirdek (kabak+ayçekirdeği)
- 1 fincan şekersiz çay

Su 2 litre civarı, daha içerim. Spor yok maalesef.

ben yerım bunu yerımmmmmmmmmmmmm

duygu şu döneş olayını da yazsana emınım kızlar bayılacaktır gulmekten.