2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

benım hayalde koçiş yer almamıssssssss kocasını basından atan ozgur kadın mısalı takılmısım ben hayalde bosanmayı da dusunmuyorum bu yıl kafamdan cıkardım bu fıkrı ama hayalımde senın gıbı anlatmamısım ısteeeee

bugun evlılık yıldonumun mu canım

fıstıklar ben cıkıyorum. bugunku halımı de ekledım. acemı caylak bana sormak ıstedıgın herseyı sorabılırsın neslıcıgım

opuyorum guzel arkadaslarımı

guzel bır gun dılegıyleeeeeeeee

ay sorma yediğin cıssaa ve yiyorsam tamam gün bitmiştir:))) inşallah almam yaaa
tam pembe panjurlu mutlu bır aıle resmı, hayalı olmus gozumde canlandı cok cok begendım. ınsaallah kavusursun canım. ben de senın pastaneye gelecegımmmmmm kamelyada kahvede ıcer mıyızzzzzzzzz
evett cnm benim hayalim mutluluk ben mutluysam en zengin en güçlü en güzel kadınımm zaten..
ay güldürdün benii sen kafa nereye ben oraya şeklinde hayal kurmuşsunn yazık kız kocanaa adam kedi gibi accuk bir yere sıkştırsaydın onudaa bitane bebiş koysaydınn şöyle kreşde falann tühh sanaaa tühhh

bu arada 17 eylül yıl dönümü şimdi kızımın doğum günü desem oğluma haksızlık olcam tam tersi olsa kızıma haksızlık olcak bende evlilik yıldönümü pastası yapmaya karar verdimm:)))))))

bak filiz ben hayalime sporu hatta kahveyi bile dahil ettimm sen kocanı unuttunn tühh sana tühhh ay şuan bunu yazarken gülüyorum kadına bak kendini kitapları hayal etti dağ gibi adamıunuttu

Duygucum yine sormuş sorusunu Özlemişiz senin bu sorularını İkinizin cevaplarına da bayıldım, hele Filizin kocasını unutmasına çok güldüm Kızlar 10 yıl sonrası hayallerini üniversite sınavına hazırlanırken kurardım ben, o zaman iyiydi de şimdi 10 yıl sonrası demek yaş 45 demek Hep dediğim gibi, her yaşın ayrı güzelliği var
Bu soruyu biraz düşünmem lazım
Filizcim fotoların bir kısmına baktım, kalanına bakayım hemen, ben daha makyaj yapamadım, ilham alayım biraz

hele ben aklımgeldikçe gülüyorum yazık enişteyeee

hayalini merakla bekliyorumm evet eskiden çok soru sorardım dimi neyse arada sorarım böylekyifli oluyor..

ayy hayal kurmaya bayılırımmm

şimdii 10 yıl sonra neredeyiimmm, yine adapazarında olurum tahminimce, ama artk herkesn tanıdıgı bir mimarımdır. ofisimde şimdiki gibi apartmanın üst katında olmasın, binbir gecede şehrazatın vardı ya hani, taştan yüksek tavanlı bi yer, şehrazatın ofisine ayrı bi merdivenle çıkılıyodu falan, ama taş sevmem soğuk bir havası var, benm ahşap bir ofisim olsun orada müşterilerimi ağırlıyorum, projelerimi yapıyorum, sonra akşam oluyor çıkıyorum ofisten atlıyorum arabama bahçeli 2 katlı küçük ama sevi,mli evime gidiyorum.. 2 tane çocugum var, erkek olan 6 7 yaşlarında, kızım da 4 5. isimleri de kız nisan olsun da erkege henuz karar veremedm bahçede oynuyolar, ben onlarla tekerlenirken de eşim geliyor işten, ellerinde çiçeklerle ( hayalimi,n her yeri olur da burasını abarttım mı sanki ) sonra beraber yemegimizi hazırlayıp yiyoruz, çocuklarımızla oynuyoruz, onların uykusu gelince de yatırıyoruz onları yakalarına. sonra geçiyoruz sevgili eşimle mısırımızı patlatıp film izliyoruz..

ayy bi 10 yıl geçse artk ne güzel oalcak yaaa

ay ağzı açık okudum pek güzel sendebenmi gibi kariyer eş çocuk planları yapmışsın inşallah hayallerin gerçek olur,ben zaten bahçeli evimi sana dekor ettircemmm ona göree butik pastanemide hani biçiz gi film varya adını unuttumpastadan şekerden ev öyle olsuntabi tatlıdan olmasın bitlenirizz öyle bi görüntü olsunn neysee filizeyine taş atayımm ahh filiz ahhh yazık kocasınaaa kaka kadınn adamı kaldırdı attı çöp kutusunaa:)))

selam kizlar,duygu, pomo erce beni tanidinizmi??

merak ettim kilolarinizi verdinizmi, nasilsiniz?
aa aşk olsununuturmuyuzz seni leyyamm nasılsın ben mezunum artık sen neler yapıyorsun... erce hamile,pomo da çok güzel kg veriyor bizden havadisler böyle

ohoo ben daha hftasonları çocukları ananeye babanneye bırakıp kocamla tatile gitme hayali de kurarım, diyorum ya bayılırım hayal kurmaya, gerçek olsun ya da olmasın olmuş kadar mutlu ediyor insanı

zevkle dekore ederiz duygucumm ne demekk hem böle ofiste yaptıgımız işler gibi de olmaz, ofiste minimum alandan maksimum fayda sağlamak için ıtkış tıkış yerler yapıyoruz sinir oluyorum ama sana şöle rahat kullanışlı iç mekanlar düzenleriz miss olur miissss

pastane açma fikrin gerçekten var mı canım ? öle bi pastaneyi hayal ettm de muhteşem olur resmennn

Esradan haber var

Kızlar herkese selamlar olsun

Size aslında uzun uzun yazmak sohbet etmek inanın çok istiyorum.Herkesin muhabbetini özlüyorum aslında iyi de geliyordu ama gelin görün ki benim bu ara elim hiç bişeye gitmiyor.Ders spor makyaj hepsi tırt.Canım bişey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum.Tıpkı dün yaptığım gibi .Hep uyusam işe gelmesem yatsam yatsam yatsam yataktan çıkmasam.Kimse bana ulaşmasın kimse benle konuşmasın istiyorum.Şimdi bile eve gidip yatağa girmek istiyorum.

Kusura bakmayın nolur beni anlayın güzel kapli arkadaşlarım belki toparlanıcam bi kaç güne daha iyi olucam ama bugun deil en azından.

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmayan dostlarım Filiz ve Duygu size de çok çok teşekkür ederim.

Not:diyetle ilgili şunu söyliyim devam ediyorum ama sağlıksız ve eksik bir şekilde

Benden şimdilik bu kadar görüşmek üzere

ahh be cancagızımm, şimdi sana uyumak konuşmamak , herşeyden kaçmak iyi geliyorda aslında kendini zorlasan, ağlasan bapırsan çağırsan ama kaçmayıp sohbet etsen, konuşsan içindekileri anlatsan iyi gelir inan bana.. diyettir spordur onlar bi süre beklese de olur, kendini mutlu edecek şeyler yapmaya çalış.. eğer istedigin bi kitap bi cd ne bileim bulundugun yerde ulaşamayacagın bişeyler varsa buralardan bulup gönderirim ben, yeter ki kendini iyi hisset hiçbişey senden önemli değil unutma !! biz buralardayız her zaman beklerizz

Öncelikle resimlerime yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim.Güzel bakan güzel görürmüş.

Neslicim ben gayet ciddi başladım bugün.Menümü yazayım
Sabah 2 bardak su elma sirkesi kattım
2 kayısı
bol maydanoz
dolates
peynir 1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara öğün 1 bardak kola zero içtim çünkü ktapları taşıyıp sınıfımı toparlayınca çok yandım ve serinlemek için içtim
Öğlen
Yeşil salata
bamya yemeği
yoğurt
Akşama
tavuk göğsü
salata
yoğurt yicem
yatmadan bir bardak tarçınlı süt içicem.
Spora gelince
şimdi oğullarıma okul kıyafeti almaya gidiyorum.Döner dönmez 45 dk yürüyüş ve 15 dk bölgesel hareketler yaparım
Suyu 2,5 lt tamamlarım.
Bugünüm böyle canım.Okuldada bayanlar başlayacak yarın diyete.

selam kizlar,duygu, pomo erce beni tanidinizmi??

merak ettim kilolarinizi verdinizmi, nasilsiniz?

aaaaaaa leyla hatırladım senı mrb nasılsın uzun zaman oldu bızler ıyıyız sukur sen de ıyısındır ınsaallah

ben kagnı hızıyla ama kılo verıyorum sukur. erce hamıle, duygus mezun. bızden haberler boyle.

aklıma geldı sımdı, krizantem vardı sarıcivciv vardı duygu onlar da ıyıler mı ? gorusuyormusun haberın var mı ?

senın hayalın de cok guzelmıs ıyıce utandım valla. ben cok mu uzaklasmısım ya esımden ya da cok mu bencıllesmısım hayal dıyınce. cocugu barı eklemısım o bıle olmayacakmıs sadece ıs ve kendım olacakmısım

benım evlılıgıme her konuda el atmam lazımmıs valla. onu anladım adamı hayalın ıcıne bıle sokmamısım yazıkk:44:

at at kuzum tası ben cok esseklık yapmısım sızın hayallerı okuyunca utandımmmmm

yaaaaaaaa hayal dıyınce en cok yapmak ıstedıgım ısı dusundum belkı de bırden. ya da sızın evlılıklerınıze gore bıraz farklı bır evlılık hıkayem oldugu ıcın bası ve devamı dahıl bılmıyorum kı valla ama kotu olmus.

tamam dort gozle beklıyoruz senın hayalını de :)))))

bak bak kuzum. bak ben de bılmem bunları ama kızlar anlattılar flormardakı kadın da anlattı bıraz. bır de altta boyle kapatıcı vs olunca goz kalemı surmek bıle daha kolay oluyormus onu farkettım kayıyor kalemın ucu.

sen duymadın mı daha once ? ılk tanıstıgımız zamanlarda da dıyordu bunu. ayrıca harıka pastalar yapıyor resımlerını eklemıstııııııı oyyyyyyyy canım cektı vallaaaaaa