2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yok yok almazsın emınım beeeeeeeeeeeennnnnnn

pek ozgur bır hayal kurmuşummmmm sormaaaaaaaa ısyerınde ıstemedım sanırım onu. anladıgım kadarıyla sonrakı ıs hayatımda ozgur olmak ıstıyorummmm tamamennnnnn

hımmmmm anladım canım. ben eylul bılıyorum da henuz var dıye hatırlıyordum ben de. oyuzden sasırdım acaba bugun mu dıyeeeeeee

ben anlatayım ıse guce dalıyormus su ıcmeyı bıle unutuyormus benım kısınkı hallerıme benzemıs yanı. hadı ıs basımızdan gelıp gecen seyler de ama yıne de dıyorum herseye ragmen duzenını bozma canım sonra toparlanmak zor oluyor ben kısın mahvoldum 3,5-4 kılo aldım tekrar ver ugras. kılo alıyorum dıye yaptıgım sıkıntı ıse omre bedeldı zaten.

dıger konuya gelecek olursak ahhh keske yakında olsak alsak senı uzaklastırsak guldursek eglendırsek. elden bırsey gelmıyor kı zaman zaman dertlesmek ve sana dua etmek dısında.

ama hepsı gececek esracıgımmmm kanaya kanaya gececek ama gececek. agla bence bagır ıcını bosalt. herkese guclu gorunmeye calıstın hep neselı. bunlar tabıkı cok guzel ama acı yokmus gbı yasadıkca bır sure sonra patlak verır dun aksam sende oyle olmus ama ıyı kı de olmus aslında.

ısten ızın alma durumun var mı ? haftasonu erzuruma gıtsen bıraz dolassan gezsen uzaklassan. ya da dedıgın gıbı bır gun kendı basına kalsan evde ?

hocam super bır baslangıc olmus kolay gelsın basarılar.

oglen yemegınızı nerde yıyorsunuz ?

Oooo rakibem sıkı çıktı Ben de kendimce yediklerimi bir tık azalttım bugün. İş çıkışı da eşimle tatil yerleri için acenta ile görüşmeye gideceğiz, biraz yürümüş olurum ama asıl akşam site içinde yarım saat bile olsa yürüyüş yapmayı planlıyorum

Ben de şimdiye kadar yediklerimi yazayım, akşam için henüz hiçbir fikrim yok

Sabah:
- 2.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek üstüne kaymak sürdüm (bu ara kahvaltıda zorlanıyorum, canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (göğüs eti)
- 4-5 dilim fırında patates
- 3 kaşık mantar sote
- 3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase roka salatası (yağsız)

bence senin hayalinn 10 yıl sonraki olacagın yerin bir kısmıydı, sonuçta kitapçını açacaksın gündüzleri orada çalışıyor olacaksın akşam da eşinin çocugunun yanına gideceksinn bzim gibi bütün günü anlatmamışsın sadece o kadarrr

hayalini yazmaya kaldıgın yerden devam edebilirsin yanii
sen duymadın mı daha once ? ılk tanıstıgımız zamanlarda da dıyordu bunu. ayrıca harıka pastalar yapıyor resımlerını eklemıstııııııı oyyyyyyyy canım cektı vallaaaaaa

resimleri hatırlıyorum çok da begenmiştim ama pastane açmak istedigi kısım aklımdan çıkmış demekk çok da güzel olur var yaa sırf senin pastalarını yemeye izmire bile gelirimmm

hocam super bır baslangıc olmus kolay gelsın basarılar.

oglen yemegınızı nerde yıyorsunuz ?

Filizcim cumaya kadar evde yiyeceğim.Seminer 12 de bitiyor.Pazartesi itibari ile okulda yicem.Ben salatamı sabah erkenden yapıp yanında tavuk,ton balığı yada peynir ekleyip götürmeyi düşünüyorum.Taşımalı bir okulda çalışıyorum .Yoğurt ayran mutlaka geliyor onlarla takviye etmeyi düşünüyorum.

Neslicim pilavla patates çok yanyana tüketilmemesi gerk diye düşünüyorum.Akşama daha hafif bişeylerle geçiştirirsen dengelersin canım.Gayet iyi gidiyoruz ne dersin:)

ee mimar sen olcann ilk pastamı sana yapcam hattaa evlilik yıl dönümünüzde kargolarım pasta zor olur ama kukülerimden kurabiyelerimden güzeltasarımlar yapar yollarım sanaa ay dediğin gibi parayla değil bedava hayal kurmasıı kur kurabildiğin kadarrr...

aa aşk olsununuturmuyuzz seni leyyamm nasılsın ben mezunum artık sen neler yapıyorsun... erce hamile,pomo da çok güzel kg veriyor bizden havadisler böyle

gözün aydin canim mezuniyetin hayirli ugurlu olsun :) darisi benim başima gerçi banada az kaldi 3 kilocuk kaldi :)
erce'ye çok sevindim pomomda veriyorr süper

canim sende çok güzel vermişsin tebrikler, sakin pes etme, ben hirs yaptim aç gezdim aç yattim vallahi, nisan ayinda hayatimda hiç görmedigim kiloyu görünce başladim yani 71 küsürdüm, veeee agustos ayindan beri 62 küsürüm, bir beden inceldim
yani demek istedigim herkesin dedigi gibi yiyerek kilo vermedim malesef evet zor oldu başim döndü halsizdim ama vitamin aldim yine yemedim :))

kizlar kilo derdim hiç bitmiyor iyi kilo verdim her ne kadar 3 kilo fazlam olsada, ama bu kilo takintisi beni öldürcek bu seferde kilo vermeyi biraktim alacagim diye ödüm kopuyor ama herşeye ragmen hayat çok güzellll

duyguu keşke burda olsan da düğün pastamı sen yapsan muhteşem olmaz mıydııı hatta daha iyi bi fikrim geldii, sen düğün pastamı yap eşinle beraber onu düğünüme getirin, bölece düğünümde de yanımda olmuş olursunuz olmaz mıı hemm pomo gelirr, esra gelirr, nesli gelirr, erce çocuklarını alır gelirr,züleyha hocam gelir oohhhh

ama bölee değişik bi pasta isterim, büyük konuşmayım da maket pastalardan hiç hoşlanmıyorumm, gerekirse ben ufak bi pasta keseyim ama herkes ağız tadıyla güzel bi pasta yesinn haksız mıyım ama köpük gibi pastalar yiyo düğüne gelenler hem ben yemekli düğün istiyorum yemekten sonra köpük yediremem insanlara herşey tadıyla olacakk tabi benm düğün masrafı büyüyüyp büyüyüp sonunda evlenmeden boşanmamıza sebep olacakk

Neslicim pilavla patates çok yanyana tüketilmemesi gerk diye düşünüyorum.Akşama daha hafif bişeylerle geçiştirirsen dengelersin canım.Gayet iyi gidiyoruz ne dersin:)

Canım patates çok azdı, toplam yarım patates bile olmaz, öğlenleri dışarda yiyorum ve ekmek yemiyorum, sadece beyaz ekmek var, onun yerine pilav tercih ediyorum. Akşam da pek hafif şeyler yiyemedim, dışarda işimiz uzun sürdü, dolapta etli bulgur pilavı vardı ondan yedik. Ben yemeği seviyoruuuum, yesem yesem kilo almasam keşkee Yavaş yavaş azaltacağım bu porsiyonları. Sen bana göre daha sıkısın yediklerin konusunda, tebrik ve takdir ediyorum, darısı başıma

Evet arkadaşlar, çekirdeğimi de yediğime göre günümü toparlayabilirim;

Sabah:
- 2.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek üstüne kaymak sürdüm (bu ara kahvaltıda zorlanıyorum, canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (göğüs eti)
- 4-5 dilim fırında patates
- 3 kaşık mantar sote
- 3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase roka salatası (yağsız)

Ara:
- 2 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 1 tabak (dolu) etli bulgur pilavı
- 2 büyük bardak ayran

Ara:
- Yarım kase çekirdek (azalttım )
- 1 fincan şekersiz çay

Su 2-2.5 arası, daha içerim. İş çıkışı acentaya gittik, biraz yürümüş oldum, aslında site içinde yürümeyi planlıyordum ama zor görünüyor, hiç kalkasım yok. İyi hissedersem sabah spor yaparım biraz. Şu regl bir bitsin de, yine karnım ağrıyor niyeyse.
Bu arada tatili ayarladık çok mutluyum çooookk Pazar günü başlıyor tatilimiz ve sonraki pazar bitiyor İyi gelecek kesinlikle. Hem işyerinde hem evde bir sürü yapılacak şey var o yüzden biraz sıkkınım ama tatil sayesinde iyi bir mola olacak

Kızlar makyaj albümüme, makyajsız ve makyajlı fotolarımı yükledim Bana sanki çok ağırmış gibi geldi makyaj, alışkın olmadığım için sanırım. Ya da ağır mı yaptım acaba, bilemedim:18:

Bugün öyle yaptımm kırtasiyeden renkli karton aldım kelebekler yapıp odama asıcam dur bakım güzel olursa eklerim inşallah

Sizin varlığınız bana yetiyor nurdancım çok teşekkür ederim birşey olursa zaten söylerim ama aslında hep Filize şöyle diyorum ben içim sıkıldığında rahatlıkla 2013 topiğe yazabiliyorum çünkü ordaki herkes çok cana yakın ve samimi.İmalar yok farklı düşünceler yok yok.O yüzden yazıyorum size.İyiki varsınız.

Canımmmmmmmmm

Evet zor geçiyor ama dün kendi kendime dedim yaa zamannn sabret dedim zaman herşeyin ilacı.Evet yanımda olmanızı bende çok isterdim ama burdanda yeterince destek oluyorsunuz.Hakkınızı ödeyemem.

İşten izin alabilmek ne mümkün ama önümüzdeki hafta içi üniversite kayıt yenilemem var yani mecburen gidicem orda biraz yanlız takılmayı düşünüyorum belki bir arkadaşımı görürüm o kadar du bakalım haberdar edicem sizi

Hadi menümü paylaşayımda az gaza geleyim

sabah
aç karnına 2 esmer kuru kayısı
bir bardak alkalisu
yarım saat sonra
bir dilim light peynirli kepek ekmek
bir dilim reçelli ekmek
bir bardak çay

ara
yeşil çay

öğlen
bir tabak kıymalı nohut
1-5 dilim ekmel
bir kase yoğurt

ara
bir bardak süt

akşam
yarım tabak kıymalı nohut
bir-5 dilim ekmek
bir kase yoğurt

ara
ne yesem daha karar veremedim

Suyumu 2 lt yapıcam inşallah spor yok bu hafta canım spor yapmak istemiyor yapmıcammm işte bananee

Esracım, ara ara sıkıntı basması normal canım. Keşke biraz daha rahat bir yerde olabilsen, Erzurum, hele ilçeleri çok kapalıdır, ben pek sevmem açıkçası. Benim halamın çocukları İspirde yaşıyor, gitmiştik bir kere memleketten(Artvin) dönüşte. Halam da bunaldı (eşi çok uzun zaman önce ölmüştü) ve Denizli'ye yerleşti. O da anlattığı için biliyorum biraz.
Artvin de yakındır Erzurum'a arada fırsat bulabilirsen oraya da geçebilirsin, biraz değişiklik olur en azından.
Bak bu kadar kısa sürede kendini sevdirdin, hepimiz çok çabuk ısındık sana. Yani güzellik desen var, şirinlik desen var, zeka desen var, bakımlılık desen alası var, yaşın çoook genç, farzet ki hiç evlenmedin, bir ilişki yaşadın ve bitti, yoluna devam edeceksin, karşına bir sürü aday çıkacak, bir tanesinde içinden bir ses "tamam bu o" diyeceksin ve çok mutlu bir hayatın olacak. Bugünler geçmişte kalacak, canını sıktığını hatırlayıp gülümseyeceksin sadece

Neslimm ne güzel yazmışsın öyle...

İspiri hiç görmedim ama düşün oraya burdan çok güzel diyorlar inan küçük olması umrumda bile değil insanları beni yedi bitirdi artık.Annem hep derdi Rabbim çirkin şansı versin sanırım doğru söylüyor

Aslında sanırım bu ara biraz boşluktayım neslicim ondan böyle oldum ablamda gidince iyice kaldım dımdızlak.Oyalanmaya çalışıyorum umarım başedebilirim bu durumla.

Güzel iltifatların için çok teşekkür ederim canımm inşallah dediğin gibi olur ve 'tamam bu o ' diyebilirim

Canım İspir güzel bir yer aslında, hiç Erzurum'a bağlı gibi değil, bol yeşillik, nehir var alabalık tutuyorlar falan ama kafa aynı kafa. Geri kafalı çok, bu da bir kadın için, hele de yalnız bir kadın için orada yaşamayı zorlaştırıyor. Ben sadece uğradım ama halamın anlattıklarından biliyorum.
Kaçabilirsen izin gününde kaçmaya çalış, yakın yerler bile olsa değişiklik iyi gelir.

yok canm neresi ağır makyajın bence gayet de güzel olmuşş

kelebekleri görmek istiyoruummmmmm

canm çok özür dilerim yaa ben senin okul mevzunu bilmiyorum, nerede okuyosun sen ?