- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.201
ay sorma yediğin cıssaa ve yiyorsam tamam gün bitmiştir:))) inşallah almam yaaa
evett cnm benim hayalim mutluluk ben mutluysam en zengin en güçlü en güzel kadınımm zaten..
ay güldürdün benii sen kafa nereye ben oraya şeklinde hayal kurmuşsunn yazık kız kocanaa adam kedi gibi accuk bir yere sıkştırsaydın onudaa bitane bebiş koysaydınn şöyle kreşde falann tühh sanaaa tühhh
bu arada 17 eylül yıl dönümü şimdi kızımın doğum günü desem oğluma haksızlık olcam tam tersi olsa kızıma haksızlık olcak bende evlilik yıldönümü pastası yapmaya karar verdimm:)))))))
Esradan haber var
Kızlar herkese selamlar olsun
Size aslında uzun uzun yazmak sohbet etmek inanın çok istiyorum.Herkesin muhabbetini özlüyorum aslında iyi de geliyordu ama gelin görün ki benim bu ara elim hiç bişeye gitmiyor.Ders spor makyaj hepsi tırt.Canım bişey yapmak istemiyor sadece uyumak istiyorum.Tıpkı dün yaptığım gibi .Hep uyusam işe gelmesem yatsam yatsam yatsam yataktan çıkmasam.Kimse bana ulaşmasın kimse benle konuşmasın istiyorum.Şimdi bile eve gidip yatağa girmek istiyorum.
Kusura bakmayın nolur beni anlayın güzel kapli arkadaşlarım belki toparlanıcam bi kaç güne daha iyi olucam ama bugun deil en azından.
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmayan dostlarım Filiz ve Duygu size de çok çok teşekkür ederim.
Not:diyetle ilgili şunu söyliyim devam ediyorum ama sağlıksız ve eksik bir şekilde
Benden şimdilik bu kadar görüşmek üzere
Öncelikle resimlerime yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim.Güzel bakan güzel görürmüş.
Neslicim ben gayet ciddi başladım bugün.Menümü yazayım
Sabah 2 bardak su elma sirkesi kattım
2 kayısı
bol maydanoz
dolates
peynir 1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara öğün 1 bardak kola zero içtim çünkü ktapları taşıyıp sınıfımı toparlayınca çok yandım ve serinlemek için içtim
Öğlen
Yeşil salata
bamya yemeği
yoğurt
Akşama
tavuk göğsü
salata
yoğurt yicem
yatmadan bir bardak tarçınlı süt içicem.
Spora gelince
şimdi oğullarıma okul kıyafeti almaya gidiyorum.Döner dönmez 45 dk yürüyüş ve 15 dk bölgesel hareketler yaparım
Suyu 2,5 lt tamamlarım.
Bugünüm böyle canım.Okuldada bayanlar başlayacak yarın diyete.
Öncelikle resimlerime yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim.Güzel bakan güzel görürmüş.
Neslicim ben gayet ciddi başladım bugün.Menümü yazayım
Sabah 2 bardak su elma sirkesi kattım
2 kayısı
bol maydanoz
dolates
peynir 1 dilim ekmek
şekersiz çay
ara öğün 1 bardak kola zero içtim çünkü ktapları taşıyıp sınıfımı toparlayınca çok yandım ve serinlemek için içtim
Öğlen
Yeşil salata
bamya yemeği
yoğurt
Akşama
tavuk göğsü
salata
yoğurt yicem
yatmadan bir bardak tarçınlı süt içicem.
Spora gelince
şimdi oğullarıma okul kıyafeti almaya gidiyorum.Döner dönmez 45 dk yürüyüş ve 15 dk bölgesel hareketler yaparım
Suyu 2,5 lt tamamlarım.
Bugünüm böyle canım.Okuldada bayanlar başlayacak yarın diyete.
senın hayalın de cok guzelmıs ıyıce utandım valla. ben cok mu uzaklasmısım ya esımdenya da cok mu bencıllesmısım hayal dıyınce. cocugu barı eklemısım o bıle olmayacakmıs sadece ıs ve kendım olacakmısım
benım evlılıgıme her konuda el atmam lazımmıs valla. onu anladımadamı hayalın ıcıne bıle sokmamısım yazıkk:44:
sen duymadın mı daha once ? ılk tanıstıgımız zamanlarda da dıyordu bunu. ayrıca harıka pastalar yapıyor resımlerını eklemıstııııııı oyyyyyyyy canım cektı vallaaaaaa
hocam super bır baslangıc olmus kolay gelsın basarılar.
oglen yemegınızı nerde yıyorsunuz ?
Ben de şimdiye kadar yediklerimi yazayım, akşam için henüz hiçbir fikrim yok
Sabah:
- 2.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek üstüne kaymak sürdüm (bu ara kahvaltıda zorlanıyorum, canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (göğüs eti)
- 4-5 dilim fırında patates
- 3 kaşık mantar sote
- 3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase roka salatası (yağsız)
aa aşk olsununuturmuyuzz seni leyyamm nasılsın ben mezunum artık sen neler yapıyorsun... erce hamile,pomo da çok güzel kg veriyor bizden havadisler böyle
aaaaaaa leyla hatırladım senı mrb nasılsın uzun zaman oldu bızler ıyıyız sukur sen de ıyısındır ınsaallah
ben kagnı hızıyla ama kılo verıyorum sukur. erce hamıle, duygus mezun. bızden haberler boyle.
aklıma geldı sımdı, krizantem vardı sarıcivciv vardı duygu onlar da ıyıler mı ? gorusuyormusun haberın var mı ?
ee mimar sen olcann ilk pastamı sana yapcam hattaa evlilik yıl dönümünüzde kargolarım pasta zor olur ama kukülerimden kurabiyelerimden güzeltasarımlar yapar yollarım sanaa ay dediğin gibi parayla değil bedava hayal kurmasıı kur kurabildiğin kadarrr...
Neslicim pilavla patates çok yanyana tüketilmemesi gerk diye düşünüyorum.Akşama daha hafif bişeylerle geçiştirirsen dengelersin canım.Gayet iyi gidiyoruz ne dersin:)
ahh be cancagızımm, şimdi sana uyumak konuşmamak , herşeyden kaçmak iyi geliyorda aslında kendini zorlasan, ağlasan bapırsan çağırsan ama kaçmayıp sohbet etsen, konuşsan içindekileri anlatsan iyi gelir inan bana.. diyettir spordur onlar bi süre beklese de olur, kendini mutlu edecek şeyler yapmaya çalış.. eğer istedigin bi kitap bi cd ne bileim bulundugun yerde ulaşamayacagın bişeyler varsa buralardan bulup gönderirim ben, yeter ki kendini iyi hissethiçbişey senden önemli değil unutma !! biz buralardayız her zaman beklerizz
ben anlatayım ıse guce dalıyormus su ıcmeyı bıle unutuyormus benım kısınkı hallerıme benzemıs yanı. hadı ıs basımızdan gelıp gecen seyler de ama yıne de dıyorum herseye ragmen duzenını bozma canım sonra toparlanmak zor oluyor ben kısın mahvoldum 3,5-4 kılo aldım tekrar ver ugras. kılo alıyorum dıye yaptıgım sıkıntı ıse omre bedeldı zaten.
dıger konuya gelecek olursak ahhh keske yakında olsak alsak senı uzaklastırsak guldursek eglendırsek. elden bırsey gelmıyor kı zaman zaman dertlesmek ve sana dua etmek dısında.
ama hepsı gececek esracıgımmmm kanaya kanaya gececek ama gececek. agla bence bagır ıcını bosalt. herkese guclu gorunmeye calıstın hep neselı. bunlar tabıkı cok guzel ama acı yokmus gbı yasadıkca bır sure sonra patlak verır dun aksam sende oyle olmus ama ıyı kı de olmus aslında.
ısten ızın alma durumun var mı ? haftasonu erzuruma gıtsen bıraz dolassan gezsen uzaklassan. ya da dedıgın gıbı bır gun kendı basına kalsan evde ?
Bugün öyle yaptımm kırtasiyeden renkli karton aldım kelebekler yapıp odama asıcam dur bakım güzel olursa eklerim inşallah
Sizin varlığınız bana yetiyor nurdancım çok teşekkür ederim birşey olursa zaten söylerim ama aslında hep Filize şöyle diyorum ben içim sıkıldığında rahatlıkla 2013 topiğe yazabiliyorum çünkü ordaki herkes çok cana yakın ve samimi.İmalar yok farklı düşünceler yok yok.O yüzden yazıyorum size.İyiki varsınız.
Canımmmmmmmmm
Evet zor geçiyor ama dün kendi kendime dedim yaa zamannn sabret dedim zaman herşeyin ilacı.Evet yanımda olmanızı bende çok isterdim ama burdanda yeterince destek oluyorsunuz.Hakkınızı ödeyemem.
İşten izin alabilmek ne mümkün ama önümüzdeki hafta içi üniversite kayıt yenilemem var yani mecburen gidicem orda biraz yanlız takılmayı düşünüyorum belki bir arkadaşımı görürüm o kadar du bakalım haberdar edicem sizi
Esracım, ara ara sıkıntı basması normal canım. Keşke biraz daha rahat bir yerde olabilsen, Erzurum, hele ilçeleri çok kapalıdır, ben pek sevmem açıkçası. Benim halamın çocukları İspirde yaşıyor, gitmiştik bir kere memleketten(Artvin) dönüşte. Halam da bunaldı (eşi çok uzun zaman önce ölmüştü) ve Denizli'ye yerleşti. O da anlattığı için biliyorum biraz.
Artvin de yakındır Erzurum'a arada fırsat bulabilirsen oraya da geçebilirsin, biraz değişiklik olur en azından.
Bak bu kadar kısa sürede kendini sevdirdin, hepimiz çok çabuk ısındık sana. Yani güzellik desen var, şirinlik desen var, zeka desen var, bakımlılık desen alası var, yaşın çoook genç, farzet ki hiç evlenmedin, bir ilişki yaşadın ve bitti, yoluna devam edeceksin, karşına bir sürü aday çıkacak, bir tanesinde içinden bir ses "tamam bu o" diyeceksin ve çok mutlu bir hayatın olacak. Bugünler geçmişte kalacak, canını sıktığını hatırlayıp gülümseyeceksin sadece
Neslimm ne güzel yazmışsın öyle...
İspiri hiç görmedim ama düşün oraya burdan çok güzel diyorlar inan küçük olması umrumda bile değil insanları beni yedi bitirdi artık.Annem hep derdi Rabbim çirkin şansı versin sanırım doğru söylüyor
Aslında sanırım bu ara biraz boşluktayım neslicim ondan böyle oldum ablamda gidince iyice kaldım dımdızlak.Oyalanmaya çalışıyorum umarım başedebilirim bu durumla.
Güzel iltifatların için çok teşekkür ederim canımm inşallah dediğin gibi olur ve 'tamam bu o ' diyebilirim
Kızlar makyaj albümüme, makyajsız ve makyajlı fotolarımı yükledimBana sanki çok ağırmış gibi geldi makyaj, alışkın olmadığım için sanırım. Ya da ağır mı yaptım acaba, bilemedim:18:
Bugün öyle yaptımm kırtasiyeden renkli karton aldım kelebekler yapıp odama asıcam dur bakım güzel olursa eklerim inşallah
Sizin varlığınız bana yetiyor nurdancım çok teşekkür ederim birşey olursa zaten söylerim ama aslında hep Filize şöyle diyorum ben içim sıkıldığında rahatlıkla 2013 topiğe yazabiliyorum çünkü ordaki herkes çok cana yakın ve samimi.İmalar yok farklı düşünceler yok yok.O yüzden yazıyorum size.İyiki varsınız.
Canımmmmmmmmm
Evet zor geçiyor ama dün kendi kendime dedim yaa zamannn sabret dedim zaman herşeyin ilacı.Evet yanımda olmanızı bende çok isterdim ama burdanda yeterince destek oluyorsunuz.Hakkınızı ödeyemem.
İşten izin alabilmek ne mümkün ama önümüzdeki hafta içi üniversite kayıt yenilemem var yani mecburen gidicem orda biraz yanlız takılmayı düşünüyorum belki bir arkadaşımı görürüm o kadar du bakalım haberdar edicem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?