- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.221
Aynen söylediğin gibi hep diyorum burdakiler insanlıktan nasibini almamış tövbe tövbeee....Canım İspir güzel bir yer aslında, hiç Erzurum'a bağlı gibi değil, bol yeşillik, nehir var alabalık tutuyorlar falan ama kafa aynı kafa. Geri kafalı çok, bu da bir kadın için, hele de yalnız bir kadın için orada yaşamayı zorlaştırıyor. Ben sadece uğradım ama halamın anlattıklarından biliyorum.
Kaçabilirsen izin gününde kaçmaya çalış, yakın yerler bile olsa değişiklik iyi gelir.
yok canm neresi ağır makyajın bence gayet de güzel olmuşş
kelebekleri görmek istiyoruummmmmm
canm çok özür dilerim yaa ben senin okul mevzunu bilmiyorum, nerede okuyosun sen ?
oo sende mezun olmak üzeresinnn tebrik ederim aman dikkatt et canım bu pis kg larrr bi açıkda hemen geri geliyorlarrr..gözün aydin canim mezuniyetin hayirli ugurlu olsun :) darisi benim başima gerçi banada az kaldi 3 kilocuk kaldi :)
erce'ye çok sevindim pomomda veriyorr süper
canim sende çok güzel vermişsin tebrikler, sakin pes etme, ben hirs yaptim aç gezdim aç yattim vallahi, nisan ayinda hayatimda hiç görmedigim kiloyu görünce başladim yani 71 küsürdüm, veeee agustos ayindan beri 62 küsürüm, bir beden inceldim
yani demek istedigim herkesin dedigi gibi yiyerek kilo vermedim malesef evet zor oldu başim döndü halsizdim ama vitamin aldim yine yemedim :))
kizlar kilo derdim hiç bitmiyor iyi kilo verdim her ne kadar 3 kilo fazlam olsada, ama bu kilo takintisi beni öldürcek bu seferde kilo vermeyi biraktim alacagim diye ödüm kopuyor ama herşeye ragmen hayat çok güzellll
inşallah canım inşallahh sana sıradışı harikabir pasta yaparız birlikde seçerizzz modelii... ama olmadı sana gelin ve dayet detaylı kurabiyeler yollarım müsafirlere dağıtmalık düğün hediyem olsunnn...duyguu keşke burda olsan da düğün pastamı sen yapsan muhteşem olmaz mıydıııhatta daha iyi bi fikrim geldii, sen düğün pastamı yap eşinle beraber onu düğünüme getirin, bölece düğünümde de yanımda olmuş olursunuz olmaz mıı hemm pomo gelirr, esra gelirr, nesli gelirr, erce çocuklarını alır gelirr,züleyha hocam gelir oohhhh
ama bölee değişik bi pasta isterim, büyük konuşmayım da maket pastalardan hiç hoşlanmıyorumm, gerekirse ben ufak bi pasta keseyim ama herkes ağız tadıyla güzel bi pasta yesinnhaksız mıyım ama köpük gibi pastalar yiyo düğüne gelenler hem ben yemekli düğün istiyorum yemekten sonra köpük yediremem insanlara herşey tadıyla olacakk tabi benm düğün masrafı büyüyüyp büyüyüp sonunda evlenmeden boşanmamıza sebep olacakk
oo tatil planları tamam demek çok sevindşm tadını çıkarrr şuan havalar harika aslındatam tatil havası okullarda açıldı daha tenha olur senin adına çok sevindimmm nereye gitceksinizz..Evet arkadaşlar, çekirdeğimi de yediğime göregünümü toparlayabilirim;
Sabah:
- 2.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek üstüne kaymak sürdüm (bu ara kahvaltıda zorlanıyorum, canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (göğüs eti)
- 4-5 dilim fırında patates
- 3 kaşık mantar sote
- 3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase roka salatası (yağsız)
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1 tabak (dolu) etli bulgur pilavı
- 2 büyük bardak ayran
Ara:
- Yarım kase çekirdek (azalttım)
- 1 fincan şekersiz çay
Su 2-2.5 arası, daha içerim. İş çıkışı acentaya gittik, biraz yürümüş oldum, aslında site içinde yürümeyi planlıyordum ama zor görünüyor, hiç kalkasım yok. İyi hissedersem sabah spor yaparım biraz. Şu regl bir bitsin de, yine karnım ağrıyor niyeyse.
Bu arada tatili ayarladıkçok mutluyum çooookk Pazar günü başlıyor tatilimiz ve sonraki pazar bitiyor İyi gelecek kesinlikle. Hem işyerinde hem evde bir sürü yapılacak şey var o yüzden biraz sıkkınım ama tatil sayesinde iyi bir mola olacak
hımm şimdi bakıyorummmKızlar makyaj albümüme, makyajsız ve makyajlı fotolarımı yükledimBana sanki çok ağırmış gibi geldi makyaj, alışkın olmadığım için sanırım. Ya da ağır mı yaptım acaba, bilemedim:18:
moral olmayıncasporda olmuyor malesef neyse yediklerin gayet iyi canım gayet ölçülü yiyorsunnnHadi menümü paylaşayımda az gaza geleyim
sabah
aç karnına 2 esmer kuru kayısı
bir bardak alkalisu
yarım saat sonra
bir dilim light peynirli kepek ekmek
bir dilim reçelli ekmek
bir bardak çay
ara
yeşil çay
öğlen
bir tabak kıymalı nohut
1-5 dilim ekmel
bir kase yoğurt
ara
bir bardak süt
akşam
yarım tabak kıymalı nohut
bir-5 dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
ne yesem daha karar veremedim
Suyumu 2 lt yapıcam inşallah spor yok bu hafta canım spor yapmak istemiyor yapmıcammm işte bananee
menün gayet güzel cnmm valla herkez harika besleniyor aslında yoruma bile gerek yokkk afferim hepinizeeeşimdi de menu zamanı
aç karnına
2 bardak alkali su
kahvaltı
yarım domates
1 kk peynir
yarım simit
öğle yemegi
çeyrek içi çıkartılmış ekmek arasına 4 ızgara köfte bol marul
1 bardak ayran
akşam yemegi
1 kepçe et suyuna çorba
2 küçük zeytinyaglı biber dolması
1 yk kızartma ( akşam yemegine misafirlikteydk de tatmak için kızartmadan az da olsa yedim )
ara öğün
2 ince dilim karpuz
suyum 2 lt oldu toplamda, daha 1 lt de yanımda var uyuyana kadar içmek için. aktivite oalrak da işten sonra yemege gidecegimiz yere kadar yürüdüm, ki bu yaklaşık yarım saat ediyor. başka da benden havasidler bu kadarr
hoşgeldin canım bizler iyiyiz çok şükür..iyi geceler hanımlar uzzuuuuunn zamandır giremiyorum önce internetim kesikti bi türlü sorunu bulup çözemedik derken genel hatlarda sorun varmış o açıldı çok şükür bayramdan bugüne kadar o kadar çok şeyle uğraştık ki evimde yatmaya bile hasret kaldım düğünlerimiz vardı sonra cenaze çıktı 15 gün oradaydık hastalıklar yurt dışından misafirler iki gündür tam olarak evimdeyim durum böyle yarın inşallah daha dtaylı konuşuruz sizler nasılsınız geçmişede bakamıyorum
aslında topikde en çok senin menülerini beğeniyorum tabi bu sefer akşam geçiştirilmiş galibaa ..bugün ki menüm
sabah: peynir,domates,salatalık,şekeriz çay,2 dilim ekmek
ara: 2 incir
öğle: 4 tane minik tavuk nugget yağsız tavada yaptım, 2 küçük dolma biber,salata
ara: 5 fındık
akşam: 2 dilim ekmek içine peynir 1 tatlı kaşığı bal koyup yedim yanında 1 nescafe
ara: şekersiz çay, 4 fındık
activite: spor yapamadım 2 lt su,form çayı
Aynen söylediğin gibi hep diyorum burdakiler insanlıktan nasibini almamış tövbe tövbeee....
İzin gününde bişeyler yapmayı çok istiyorum aslında dur bakalım neslicimmm bu hafta ayarlıyabilecekmiyim ...
Kelebekleri yarın sabah itibariyle göreceksin kuzummm çok güzel oldular şimdi bitti beni yordular ama onlara baktıkça enerjim yükselecek renkli renkli böyleee
Canım okul mevzusunu bilmemen çok normal açıktan okuyorum türk dili ve edeiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.Ağır dersleri zorlu sınavlarına rağmen edebiyta aşık olduğumdan hiç söylenmeden okuyorum işte.Şimdi iyi günlerim sınav yaklaşınca uykusuz günlerde başlıcak
iyi geceler hanımlar uzzuuuuunn zamandır giremiyorum önce internetim kesikti bi türlü sorunu bulup çözemedik derken genel hatlarda sorun varmış o açıldı çok şükür bayramdan bugüne kadar o kadar çok şeyle uğraştık ki evimde yatmaya bile hasret kaldım düğünlerimiz vardı sonra cenaze çıktı 15 gün oradaydık hastalıklar yurt dışından misafirler iki gündür tam olarak evimdeyim durum böyle yarın inşallah daha dtaylı konuşuruz sizler nasılsınız geçmişede bakamıyorum
gözün aydin canim mezuniyetin hayirli ugurlu olsun :) darisi benim başima gerçi banada az kaldi 3 kilocuk kaldi :)
erce'ye çok sevindim pomomda veriyorr süper
canim sende çok güzel vermişsin tebrikler, sakin pes etme, ben hirs yaptim aç gezdim aç yattim vallahi, nisan ayinda hayatimda hiç görmedigim kiloyu görünce başladim yani 71 küsürdüm, veeee agustos ayindan beri 62 küsürüm, bir beden inceldim
yani demek istedigim herkesin dedigi gibi yiyerek kilo vermedim malesef evet zor oldu başim döndü halsizdim ama vitamin aldim yine yemedim :))
kizlar kilo derdim hiç bitmiyor iyi kilo verdim her ne kadar 3 kilo fazlam olsada, ama bu kilo takintisi beni öldürcek bu seferde kilo vermeyi biraktim alacagim diye ödüm kopuyor ama herşeye ragmen hayat çok güzellll
ee mimar sen olcann ilk pastamı sana yapcam hattaa evlilik yıl dönümünüzde kargolarım pasta zor olur ama kukülerimden kurabiyelerimden güzeltasarımlar yapar yollarım sanaa ay dediğin gibi parayla değil bedava hayal kurmasıı kur kurabildiğin kadarrr...
Filizcim cumaya kadar evde yiyeceğim.Seminer 12 de bitiyor.Pazartesi itibari ile okulda yicem.Ben salatamı sabah erkenden yapıp yanında tavuk,ton balığı yada peynir ekleyip götürmeyi düşünüyorum.Taşımalı bir okulda çalışıyorum .Yoğurt ayran mutlaka geliyor onlarla takviye etmeyi düşünüyorum.
Oooo rakibem sıkı çıktıBen de kendimce yediklerimi bir tık azalttım bugün. İş çıkışı da eşimle tatil yerleri için acenta ile görüşmeye gideceğiz, biraz yürümüş olurum ama asıl akşam site içinde yarım saat bile olsa yürüyüş yapmayı planlıyorum
bence senin hayalinn 10 yıl sonraki olacagın yerin bir kısmıydı, sonuçta kitapçını açacaksın gündüzleri orada çalışıyor olacaksın akşam da eşinin çocugunun yanına gideceksinnbzim gibi bütün günü anlatmamışsın sadece o kadarrr
hayalini yazmaya kaldıgın yerden devam edebilirsin yanii
resimleri hatırlıyorum çok da begenmiştim ama pastane açmak istedigi kısım aklımdan çıkmış demekkçok da güzel olur var yaa sırf senin pastalarını yemeye izmire bile gelirimmm
Kızlar makyaj albümüme, makyajsız ve makyajlı fotolarımı yükledimBana sanki çok ağırmış gibi geldi makyaj, alışkın olmadığım için sanırım. Ya da ağır mı yaptım acaba, bilemedim:18:
şimdi de menu zamanı
aç karnına
2 bardak alkali su
kahvaltı
yarım domates
1 kk peynir
yarım simit
öğle yemegi
çeyrek içi çıkartılmış ekmek arasına 4 ızgara köfte bol marul
1 bardak ayran
akşam yemegi
1 kepçe et suyuna çorba
2 küçük zeytinyaglı biber dolması
1 yk kızartma ( akşam yemegine misafirlikteydk de tatmak için kızartmadan az da olsa yedim )
ara öğün
2 ince dilim karpuz
suyum 2 lt oldu toplamda, daha 1 lt de yanımda var uyuyana kadar içmek için. aktivite oalrak da işten sonra yemege gidecegimiz yere kadar yürüdüm, ki bu yaklaşık yarım saat ediyor. başka da benden havasidler bu kadarr
Bugün öyle yaptımm kırtasiyeden renkli karton aldım kelebekler yapıp odama asıcam dur bakım güzel olursa eklerim inşallah
Sizin varlığınız bana yetiyor nurdancım çok teşekkür ederim birşey olursa zaten söylerim ama aslında hep Filize şöyle diyorum ben içim sıkıldığında rahatlıkla 2013 topiğe yazabiliyorum çünkü ordaki herkes çok cana yakın ve samimi.İmalar yok farklı düşünceler yok yok.O yüzden yazıyorum size.İyiki varsınız.
Canımmmmmmmmm
Evet zor geçiyor ama dün kendi kendime dedim yaa zamannn sabret dedim zaman herşeyin ilacı.Evet yanımda olmanızı bende çok isterdim ama burdanda yeterince destek oluyorsunuz.Hakkınızı ödeyemem.
İşten izin alabilmek ne mümkün ama önümüzdeki hafta içi üniversite kayıt yenilemem var yani mecburen gidicem orda biraz yanlız takılmayı düşünüyorum belki bir arkadaşımı görürüm o kadar du bakalım haberdar edicem sizi
Hadi menümü paylaşayımda az gaza geleyim
sabah
aç karnına 2 esmer kuru kayısı
bir bardak alkalisu
yarım saat sonra
bir dilim light peynirli kepek ekmek
bir dilim reçelli ekmek
bir bardak çay
ara
yeşil çay
öğlen
bir tabak kıymalı nohut
1-5 dilim ekmel
bir kase yoğurt
ara
bir bardak süt
akşam
yarım tabak kıymalı nohut
bir-5 dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
ne yesem daha karar veremedim
Suyumu 2 lt yapıcam inşallah spor yok bu hafta canım spor yapmak istemiyor yapmıcammm işte bananee
Evet arkadaşlar, çekirdeğimi de yediğime göregünümü toparlayabilirim;
Sabah:
- 2.5 dilim kızarmış tahıllı ekmek üstüne kaymak sürdüm (bu ara kahvaltıda zorlanıyorum, canım bunu istedi)
- 1 fincan şekersiz, sade neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (göğüs eti)
- 4-5 dilim fırında patates
- 3 kaşık mantar sote
- 3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase roka salatası (yağsız)
Ara:
- 2 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1 tabak (dolu) etli bulgur pilavı
- 2 büyük bardak ayran
Ara:
- Yarım kase çekirdek (azalttım)
- 1 fincan şekersiz çay
Su 2-2.5 arası, daha içerim. İş çıkışı acentaya gittik, biraz yürümüş oldum, aslında site içinde yürümeyi planlıyordum ama zor görünüyor, hiç kalkasım yok. İyi hissedersem sabah spor yaparım biraz. Şu regl bir bitsin de, yine karnım ağrıyor niyeyse.
Bu arada tatili ayarladıkçok mutluyum çooookk Pazar günü başlıyor tatilimiz ve sonraki pazar bitiyor İyi gelecek kesinlikle. Hem işyerinde hem evde bir sürü yapılacak şey var o yüzden biraz sıkkınım ama tatil sayesinde iyi bir mola olacak
günaydın arkadaşlarımmm hepiniz iyisinizdir inşallahhh... ne çabuk geçtibu hafta ya neyse bu hızlı günler alahimize işliyor yaşlanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayy bugün pazarımız var gelsin gözlemelerrrgideyim taze tazee alışveriş yapayımm içim açılsınnnterapi gibi geliyor nedense..
dünkü menüm:
aç karnına bir büyük bardak B.K içeceği
kahvaltı: 1 küçük kase k-fleks süt üstünü geçecek kadar
öğlen: 2küçük dolma yoğurt ile
ara: 2 mürdüm eriği
ara: nescafe şekersiz biraz süt ile veorta parmağım büyüklüğünde sütlü çikolata
akşam: 1 küçük tabak kurufasulye (çok özlemişim beee eşimyüzünden tadını unutur oldum)2 dilim çavdar ekmeği,1 küçük kase yoğurt
suyum 2lt geçti ama 2.5 ltyine olmadı:))))))
aktivite akşama doğru oğlumla kuaföre giderken baya yürüdük markete gittik ordan parka gittik baya yokuş çıktımm ..
ve dün erkenden yattımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?