2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

şimdi de menu zamanı

aç karnına

2 bardak alkali su

kahvaltı

yarım domates

1 kk peynir

yarım simit

öğle yemegi

çeyrek içi çıkartılmış ekmek arasına 4 ızgara köfte bol marul

1 bardak ayran

akşam yemegi

1 kepçe et suyuna çorba

2 küçük zeytinyaglı biber dolması

1 yk kızartma ( akşam yemegine misafirlikteydk de tatmak için kızartmadan az da olsa yedim )

ara öğün

2 ince dilim karpuz

suyum 2 lt oldu toplamda, daha 1 lt de yanımda var uyuyana kadar içmek için. aktivite oalrak da işten sonra yemege gidecegimiz yere kadar yürüdüm, ki bu yaklaşık yarım saat ediyor. başka da benden havasidler bu kadarr

iyi geceler hanımlar uzzuuuuunn zamandır giremiyorum önce internetim kesikti bi türlü sorunu bulup çözemedik derken genel hatlarda sorun varmış o açıldı çok şükür bayramdan bugüne kadar o kadar çok şeyle uğraştık ki evimde yatmaya bile hasret kaldım düğünlerimiz vardı sonra cenaze çıktı 15 gün oradaydık hastalıklar yurt dışından misafirler iki gündür tam olarak evimdeyim durum böyle yarın inşallah daha dtaylı konuşuruz sizler nasılsınız geçmişede bakamıyorum

Aynen söylediğin gibi hep diyorum burdakiler insanlıktan nasibini almamış tövbe tövbeee....
İzin gününde bişeyler yapmayı çok istiyorum aslında dur bakalım neslicimmm bu hafta ayarlıyabilecekmiyim ...

yok canm neresi ağır makyajın bence gayet de güzel olmuşş

kelebekleri görmek istiyoruummmmmm

canm çok özür dilerim yaa ben senin okul mevzunu bilmiyorum, nerede okuyosun sen ?

Kelebekleri yarın sabah itibariyle göreceksin kuzummm çok güzel oldular şimdi bitti beni yordular ama onlara baktıkça enerjim yükselecek renkli renkli böyleee

Canım okul mevzusunu bilmemen çok normal açıktan okuyorum türk dili ve edeiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.Ağır dersleri zorlu sınavlarına rağmen edebiyta aşık olduğumdan hiç söylenmeden okuyorum işte.Şimdi iyi günlerim sınav yaklaşınca uykusuz günlerde başlıcak

bugün ki menüm
sabah: peynir,domates,salatalık,şekeriz çay,2 dilim ekmek
ara: 2 incir
öğle: 4 tane minik tavuk nugget yağsız tavada yaptım, 2 küçük dolma biber,salata
ara: 5 fındık
akşam: 2 dilim ekmek içine peynir 1 tatlı kaşığı bal koyup yedim yanında 1 nescafe
ara: şekersiz çay, 4 fındık
activite: spor yapamadım 2 lt su,form çayı

oo sende mezun olmak üzeresinnn tebrik ederim aman dikkatt et canım bu pis kg larrr bi açıkda hemen geri geliyorlarrr..

inşallah canım inşallahh sana sıradışı harikabir pasta yaparız birlikde seçerizzz modelii... ama olmadı sana gelin ve dayet detaylı kurabiyeler yollarım müsafirlere dağıtmalık düğün hediyem olsunnn...
oo tatil planları tamam demek çok sevindşm tadını çıkarrr şuan havalar harika aslındatam tatil havası okullarda açıldı daha tenha olur senin adına çok sevindimmm nereye gitceksinizz..
hımm şimdi bakıyorummm
moral olmayıncasporda olmuyor malesef neyse yediklerin gayet iyi canım gayet ölçülü yiyorsunnn
menün gayet güzel cnmm valla herkez harika besleniyor aslında yoruma bile gerek yokkk afferim hepinizeee
hoşgeldin canım bizler iyiyiz çok şükür..
sen baya yoğun günler geçirmişsinn kıyamam neyse artık daha rahatsın galiba bol bol dinlennn bu arada başınız sağ olsunnn..
aslında topikde en çok senin menülerini beğeniyorum tabi bu sefer akşam geçiştirilmiş galibaa ..

günaydın arkadaşlarımmm hepiniz iyisinizdir inşallahhh... ne çabuk geçtibu hafta ya neyse bu hızlı günler alahimize işliyor yaşlanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayy bugün pazarımız var gelsin gözlemelerrr gideyim taze tazee alışveriş yapayımm içim açılsınnnterapi gibi geliyor nedense..

dünkü menüm:
aç karnına bir büyük bardak B.K içeceği

kahvaltı: 1 küçük kase k-fleks süt üstünü geçecek kadar

öğlen: 2küçük dolma yoğurt ile

ara: 2 mürdüm eriği
ara: nescafe şekersiz biraz süt ile veorta parmağım büyüklüğünde sütlü çikolata

akşam: 1 küçük tabak kurufasulye (çok özlemişim beee eşimyüzünden tadını unutur oldum)2 dilim çavdar ekmeği,1 küçük kase yoğurt

suyum 2lt geçti ama 2.5 ltyine olmadı:))))))
aktivite akşama doğru oğlumla kuaföre giderken baya yürüdük markete gittik ordan parka gittik baya yokuş çıktımm ..

ve dün erkenden yattımm..

Son düzenleme:

kelebeklerı gormek ıstıyorummmmmmmm

mrb canım nasılsın ? senı cok merak ettık ama ulasabılecegımız bırı ya da telefon no yoktu. ıyı olmana sevındım gercekten. ınsaallah daha sık gorusuruz. donecegını dusundugum ıcın adını da cıkarmadım lısteden.

baya yogun ve sorunlu gunler gecırmıssın ınsaallah sen ve cocuklar ıyısınızdır.

hem dugunler olmus gozunuzaydın hem cenaze olmus basınız sagolsun. ınsaallah sonbahar ve kıs sana daha ıyı gelır dınlenırsın azıcık.

leyla saglıklı bır yol ızlemesen de kılo vermene cok sevındım o korkuya gelınce sanırım onu hayat boyu yasayacagız. senı gormek guzel. kendıne ıyı bak opuyorum

yaaaaaaa bana da bebek kukilerinden soz vermıstınnnnnnnn hem de taaaaa gecen yazzzzzzzz. ben de ıstıyorum ben deeeeeeeee

aaaaaa dogru haftaya okul acılıyor tam olarak.sız oglencımısınız hocam ?

bence cok guzel dusunmussunuz ben de yanımda sureklı yıyecek ıle gelıyorum mecburen. ısyerının yemeklerı cok karbonhıdratlı oluyor ve cesıt, olcu dersenız cok cok yetersız oyuzden yanımda yemek getırıyorum ıs cıkısı spora gıdeceksem aksam yemegımı de burda yıyorum yanımda getırdıklerımden. elektrıklı bır ısıtıcı aldım fabrıka ıcınde muhendısın odasına koydum orda gıdıp yıyorum mecburen.

canımmmm tatıl haberıne cok sevındımmmmmm. tatıl ıcın nereyı dusunuyorsunuz ?

yanı ben sadece kendı oz hayalımı yazdım belkı de bılmıyorum ama esıme ayıp oldu gercekten

bu hayalımı gerceklestıremezsem zaten esımle yanyana olacagım yıne, cunku kres acmayı dusunuyoruz ılerde.

menulerı baya baya toparlıyorsun hosuma gıdıyor.

eeeeeee alısverısler bıttı mı ? hazırlıklar tamam mı

bence de bıraz boyle sokaklarda gez, magazalar gez, kıtapcı gez, kozmetıkcı gezzzzz kafan dagılsın tatlım sana cok ıyı gelecek cok sevındım.

hak falan bırsey yok. senı sevıyoruz ve destek olmaya calısıyoruz hepımız.

menulerın guzel olmus bırara az oluyordu olculerın. ekmegı de eklıyorsun gayet guzel. suyu azıcık daha artırırsan ıyı olacak canım. spora gelınce modun dusuk, ıcınden gelmıyor gayet normal. yıne yaparsın merak etme. can sıkıntısı yapma sımdı bunu

sen kahvaltıyı ozenlı yapardın canım ne oldu;? tek cesıt olmus.

ooooooo tatıl ayarlanmıs nereye gıdıyorsunuzzzzzzzzzzz

ayyyyyyyyy haklısın canım bu hafta cabuk gectı.

yaşlanıyoruzzzzzzzz deme yaaaaaa otuzu yenı yenı kabullenıyorum deme oyleeeeeeee

ohhhhhh pazar gunu bugun. cok guzel deşarj olursun sen sımdı. ben kendım gıdemıyorum arkadas alıyor ama bır yıldır taze dogal seylerı eve goturuyor olmak bıle mutlu edıyor oyuzden senı anlıyorum canım. kolay gelsın aldıkların sıhhat versın canım.

aksamın guzel dolu ve proteınlı olmus sevdım bak. ben hıc ozlemıyorum kuru fasulye her hafta ısyerınde muhakkak yenılıyor yanı her 5 gunde bır yıyorumdur kesın evde de hıc yapmadım o oyuzden evlendım evlenelı

bol yuruyus olmus ohhhhhhhh ne guzel.

kızlarrrrrrrr gunaydınnnnnnnnn

nasılsınız ? herkes ıyıdır ınsaallah. guzel bır gun olsun hepımız ıcın ınsaallah ne kadar cok ınsaallah dedım yaaaaaa

ben dun ıs cıkısı spora gıttım ama cok verımlı yapamadım hem salon cok kalabalıktı hem esım bazı seyler ıcın sık sık aradı sporu kesmek zorunda kaldım hem oruclu oldugum ıcın 1 saat yaptım 1 bucuk saat yapmadım hem de ınanılmaz basım agrıyordu ısten cıkmadan once. o bas agrısı uyurken bıle vardı hap ıle bıle gecmedı. neyse gunume gelecek olursam;

sahura kalmamıstım malum.

ıs cıkısı spora gıttım

bır saat salonda spor + 40 dk eve tempolu yuruyus

salonda yaptıklarım;

20 dk tempoolu yuruyus kosu bandında, artık kosmuyorum doktorun soyledıklerınden sonra
10 dk bısıklet tempolu
10 dk twıst
gerı kalan surede de oradakı aletlerde calıstık, kelebek vs gıbı aletlerde. hem kol hem bacak calısmıs oldum bır tane alet var adını bılmıyorum ona yaslanıp yana dogru egılıyorum 30 kz sag 30 kez sol. bunu yaparken hoca elıme 5 kıloluk agırlık verıyor artık, kolları da calıstıyorum yıne aynısını yaptım .

spor yaparken ara verdım ve orucumu actım. ezan okununca orucun acılması lazımmıs. beklemek dogru olmuyormus.

500 ml su
ıkı pırınc patlagı
bır salatalık

eve yururken bır salatalık, 500 ml su

eve gelınce;

bır bardak ayran, uc adet avuc ıcı kadar kofte ( yaglı kagıtta fırında pıstı ıcınde de hıc yok yok, harc vs de yok galeta unu ve eskı anam babam usulu tarz ıle ıcı yogruldu yanı ), bır tabak taze bol yesıllık marul, roka, tere tum tum yedım, yarım domates, ıkı dılım tam bugday ekmegı

mutfagı toparlarken bır bardak yarım yaglı sut ıctım, 1 lt su ıctım ve saat 10 da uyudum.

makyajımı temızledım dusu bıle zor aldım yorgunluk ve bas agrısı cok kotu yaptı aksam. sımdı de bırazcık var gıbı ama dunku gıbı degıl tabıkı. bugun de nıyetlıyım aksama esımle dısarda tavuklu menu almayı dusunuyorum spora gıtmeyecem ama eve tempolu yuruyusum olur market gezmem olur.