2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen kahvaltıyı ozenlı yapardın canım ne oldu;? tek cesıt olmus.

ooooooo tatıl ayarlanmıs nereye gıdıyorsunuzzzzzzzzzzz

Hiç sorma canım yaa, regl döneminden mi anlamadım, sabah zoraki yiyorum, akşam da doymuyorum. Neyse bugün biter sanırım. Bugün de kahvaltım garip oldu, yazarım sonra.
Valla tatile nasıl sevindiğimi anlatamam, bu dönem de yoğun olacak belli, bir dinlenmeye ihtiyacım var, yazın da dinlenemedim. Antalyayı ayarladık, Kemer tarafına gideceğiz yine. Çok zorlandık bu sefer, her yer dolu, memleket komple tatilde herhalde dedik Eşim zaten seneye erkenden ayarlayacağım diyor, tatil yeri ayarlamak ta başlıbaşına iş oldu çünkü
Ben de haftasonu saçımı boyamayı düşünüyorum, normal kullandığım renkten bir ton açık boya aldım, bakalım yavaş yavaş biraz açıcam Tatil öncesi de moral olur bana ekstra bakım Tabi asıl incecik olaydım pek güzel moral olacaktı da neyse, şimdi oradan da kilo alıp dönmesem iyi.

yaaaaaaa bana da bebek kukilerinden soz vermıstınnnnnnnn hem de taaaaa gecen yazzzzzzzz. ben de ıstıyorum ben deeeeeeeee
inşallah canım inşallahh o günler gelsin bii

sorma canımm pazar bana çok iyi geliyor bu arada 1.5 gözleme yedimm kadın harika yapıyorrr ama kıpırdayamıyorumm şuann herhalde başka birşey yemem bu gün

Ya Duygucum dün sorduğun sorunun cevabını anca vereyim, biraz geç oldu ama idare edin artık Bugün de iş yoğun başladı, ancak fırsat buldum.
Şimdiiii 10 sene sonrası için hayallerime geleyim;

Türkiye'de görmediğim hiç bir yer kalmamış olsun istiyorum.
Bütün Avrupa'yı gezmiş olmak istiyorum.
Amerika'ya en az 1 kere gitmiş olmak istiyorum.
Bir Avrupa ülkesinde en az 6 ay yaşamış olmak istiyorum.
Moskova'da Kızıl Meydan'da ya yılbaşı, ya doğumgünü kutlaması yapmış olmak istiyorum.
Fotoğrafçılık yapmak istiyorum, 10 sene sonra en az 1 tane ödüllü bir fotoğrafım olsun (hayal değil mi:))
Bir de eşimle Hawai adalarında yeniden evlenmek istiyorum (güzel bir Hawai düğünü hayalim var, benim saçımda, eşimin boynunda çiçekler falan)
Bir de bir sürü meyve ve zeytin ağacının olduğu, küçük te bir kulübe yapacağımız bir yerimiz olsun istiyorum. Burada kendi tasarladığım küçük aletlerle zeytinyağımı, şarabımı, salçamı, kuru meyve ve sebzelerimi yapmak, sevdiklerime de güzel paketler hazırlayıp hediye etmek istiyorum Bahçede bir de mangal olacak, eşim orada ızgara yapacak
Veeee elbette kilo sorunum olmasın, hayatıma yaz kış düzenli spor yapmayı yerleştirmiş olayım istiyorum.

Aslında daha uzar belki bu liste ama, 10 yıl için en önemli hayallerim bunlar. Aslında işle ilgili de var ama öncelik yukardakiler Hayal ettiğim ve sevdiğim işi yapıyorum, sanırım bu konuda şanslıyım

Duygucum, böyle bir soru aklına geldiği için ve sorduğun için çok teşekkür ederim arkadaşım, hayallerimi tekrar hatırlattığın için kocamaaaann öpüyorum seni Tüm hayallerin gerçek olsun inşallah

ülke,şehir isimlerini tutturamasamda hayallerini tahmin ettim hatta ben çeşme alaçatıda sörfyaptığını dağcılık klupüne üye olduğunu bile tahmin ettimm

oohhh bi tane daha öğretmen geliyo deeseeneee

bu fikre bayıldıımmm gelin damat kurabiyelerimi sanırsızlıkla bekliyorummm

menulerı baya baya toparlıyorsun hosuma gıdıyor.

eeeeeee alısverısler bıttı mı ? hazırlıklar tamam mı

ayy yok yaa hala kararsızlıktan ölecem yarın akşam son kez çıkıp bayaaa bi gezip alacam artk ne alacaksam bi hazır olaım yani dimi

kelebekleri ekledimm bi bakın hatunlar nasıllllllllllll

bana nee ben de istiyorummm

kızlarr bu arada filizve benden başka menülere yorum yapan yok eğer yapılmıcaksa bizde yapyalımm..

ayy ben aslında bazen yorum yazaım diyorum ama benm menuler genelde bol kaçamaklı oldugu için sanki böle yüzsüzce yazıcakmışım gibi geliyor vazgeçiyorumm

neslinin hayalleri hepimizi geçtii valla hepsine bayıldım, hatta bikaçına dahil olmak istedim, mesela havai deki düğüne hep beraber gelelim miii

merhaba kızlarrr
10 yıl sonraki hayalleri okudum çok beğendim hepsinide inşallah herkes hayellerine umduklarına kavuşur .
bende yazayım
eşim emekli olur o zamana,kışları şu anki evimde yazlarıda 4 ay karadenizde eşimin köyünde oluruz .ben kışlık yiyeceklerimizi hazırlarım ,eşimle bahçeye gideriz işimiz olmadığında da dağ bayır şehir yayla gezeriz .büyük kızım evlenmiş hatta torunum olur .kışları torunuma bakarım zeynepin okuluyla ilgilenirim ve tabiki kendim için tasarım yapabileceğim elişi nakış kurslarına giderim .

son durumumu da yazayım .bi kaç gündür hiç ağrım sancım kasılmam yok çok şükür .sürekli yatmak iyi geldi .psikolojik olarakta 32 hafta olması beni rahatlattı .sadece yatmaktan biraz sıkıldım o kadar hareketli ve koşturmacalı olan ben bu rahatlık fazla geldi bana çok şükür zeynepim iyi olsunda çok bi zaman kalmadı arık .
herkesi ayrı ayrı öpüyoruuuzzzzz

ALLAH o günleri göstersin inşallahhh canım merakla bekliyoruzzz hatta damat adayı topiğe uğrayıp kız istesee nasıl olurr..
Canım öyle düşünme ayrıca menülerin gayet iyi eskisinden daha iyisin dün mesela bende çikolata yedim bugün menülere yorum yaptım nolcak kii hem bu düşünce bile daha dikkat etmeni sağlarayrıca ben seni 36bedeb bigelin olarak hayalediyorum ..

hoş geldiniz topiğin güzel annesi ve tatlı bebişi öncelikle herşeyin yolunda olmasına sevindim biraz daha sabretcen canımmm herşey güzel olcakkk..
Hayalin çok masum çok güzel ben çok beğendim hayallerimiz bizim için hayırlıysa inşallah gerçek olsunnn..

Son düzenleme:

hoşbuldummm duygucumm.evet sabır sabır az kaldı allahın izniyle inşallah duygucum herşey güzel olsun hepimiz çin .önce sağlık mutluluk olsun gerisi zaten geliyo .10 yıl sonrada etrafımızda sevdiklerimizle olalım inşallahh

forum bi graip olmuş durmadan attıyo beni beğeni yapamıyorum falan niye öle acaba

duygucum bide bebek arabası konusunda hala karar veremedim ben .gerçi kışın almıcam ancak bahara alırım .doğunca kullanamam zaten araba var oto koltuğuna koyup çıkarım doktora yada anneme giderken ama yazın çarşı sahil gezerken lazım .kuzeyinki hangi marka nasıl bişeydi .ben chicco litevay yanlş yazabilirim adını onu beğendim traveller koca kaba geliyo .ben tek başıma bagaja falan koyamam onları bana daha pratik bişe lazım tabii bide ekonomik .eşim bebek arabaların fiyatlarını görünce yuuhhh bunların üstüne biraz< daha para koyup normal araba alırım diyo ki bencede haklı .şöle hem uygun hemde kullanışlı bişe istiyorum marka olmasıda önemli değil aslında carreforda falan da varmış uygun arabalar alanlar memnun .senin fikrini merak ettim

inşallah canımmm..
Bebek arabasını senin için araştırcamm ben çok büyük hata yaptım seçmekde 13kg benimarabam son modeldi yeni üründü ben görünüşe aldandımm çok pişman oldummm benimoğlan yaz bebeği olduğu için ben hemen aldım ama sen hemenalma bahara büyür aslında baston alsan yani takçanta gibi gez yok gibi arabalar zaten 100 tl altındalar bastonlar ama illede tam teşekkülü araba istiyorsandediğim gibi araştırcammm ben şuan o kazuleti sürcem diye canımçıkıyor ee artık büyüdü bu yıl son kullancam seneye arabayı kaldırcammm..

Ercem keşke benim zamanımda böyle birşey olsaydı ben görsel olarak değil kullanış açısından bi örnek yollucam hem paston hemde 3 kademeli yani oturma ,yarım yatar tam yatar hemde hafif otobüse bin tekbaşına gez istediğin kadar yokuş çık yok gibi birşey hemde inan bana fazla paralar dökmeye gerekyok ben bu marka seç demiyorum sadece bu tarz şeyler öneririm gerçekden normal araba sürmek çok zorrr çokkkk

http://www.hepsiburada.com/liste/al...secondid=aileald3018ty-kl&categoryid=60002065

DAHA KALİTELİ BİRŞEY İSTİYORSAN BU MARKA ZATENÇOK GÜZEL

http://www.hepsiburada.com/liste/pi..._2147483639_10351_305668%7d&fh_refview=lister

Son düzenleme:
Canım ürünün ağırlığına iyi bak mesela son araba 7 kg düşün benim kazulet 13 kg gerçekden işgenceydi birde kuzey birde çantayhı koyunca maf oluyordumm