2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ilk linteki arabaya bayıldım .hem yatar pozisyon olması çok önemli bebişler hemen uyuyo arabada rahat etsin kuzum hemde ben sürerken rahat edeyim .yorumlarınıda okudum kullananlar memnun kalmış .bencede arabaya çok para vermek istemiyorum .hamde kullanışlı olsun

bende beğendim hem açıklamayı okudunmu 2 yıl parça garantili hemde güzel hemdde uygun hemde kullanışlı hemde hafif ahh ben şuan kuzey 14 kg araba 13 kg maf oluyorum maff bir daha bebeğim olursa kesinlikle böyle birşey alcam fazla parada vermicem,bir dahabebek düşünmem 2.bebekden sonraa bazıinsanlar yarış halinde oluyor hiç kullanışıhafifolmasını düşünmeden alıyor arabayı yani ayni ben gibi

kuzayinki travellerdenmi kaç kilo

yok canım kocam alcaktı ben aldırmadım gerek yok o kadar masrafa dedim bende güzel birşey aldım ama ağırlığı hiç dikkat etmeden aldım iştee inan çok pişmanım ama dediğim gibi son yılımız artık bir daha oarabayı görmek istemiyorum..

duyguuuuuuuu zeynepin kıyafetleri ütülemem lazım bana yardıma gelsene
Hem sana kısırda yaparım
Rüşvetim nasıl ama

canım neyle yıkadınn kıyafetleri
ayy rüsVete gerek yok o cicilere dokunmak için can atıyorum ..ercem o çanta hazır olsun artık ve tüm işlerin bitmiş olsunnbebiş ne zaman gelcek belli değil hattakendi yatağını bile hazırla kendinbaşka yerde yat ,kurdele yada taç aldınmı kendinee??
Ayy kısırda pek güzel rüşvet için değilde ellerinden ikram olarak yerimmm..

Son düzenleme:

çok az bi sabun tozuyla ekstra durulama yaptım .miss gibi kokuyolar .çantalar hazır duygucum hatta benimki geçen haftadan beri hazır bekliyo nolur nolmaz .bugünde zeynepin bi kaç parça oturduğum yeden ütüleyip yerleştircem kalan ütülenceklei annem halletcek .bu hafta kuzenimin düğünü var annem hep orada yardım ediyo halama .düğün geçsin bana gelicek .yazıık onada kıyamıyorum 63 yaşında kadın ama başkasınada söyleyemiyorum .aslında arkadaşlarda ütüler ama

ben kapalıyım biliyosun canım kurdele falan bilmem onlar bizden geçti artık gençler yapsınşaka bi yanada saçlarım çok beyazladı doktor boyattırmıyo kesinlikle değişik şallar tülbentler aldım pijamamla aynı renk uyumlu onları kullanacam .birisi gelince alırım başıma

kısır sana fedaa olsun canımm

ben çıkıyorum duygucum .kendine ve kuziye iyi bak öpüyoruzzzzzzzzzz

canımbenim unuttum kapalı olduğunu,ayrıca kapalıolmasanda senin yaşında ne varr ki harikab bir yaşdasınnn..hem güzel örtülerde almışsın bence sorun yokk çok güzel bi lohusa olcann inşallahhhh...
Sabuntozu dicektim bende sanaa ayyy minicikminicikçok özledimm yaaa gerçekden heyecanlanıyorum tüm samimiyetimle söylüyorummm zeynepsu'yu benim için sevv burda onu seven bir sürü teyzeleri varrr
Emin ol yakın olsam yardım ederdimmm sanaa sen kendin yorma olduğu yere kadarr zaten ilk günler giyeceği şeyler bellii

ben çıkıyorum duygucum .kendine ve kuziye iyi bak öpüyoruzzzzzzzzzz
BİZDE KUZEYLE SİZİ ÖPTÜKKK

Son düzenleme:

o zaman bundan sonra menulere de yorum geliyor, benden korkun

damat adayı buradan istese mii valla olabilir aslında ama ya vermezseniz beni o zaman ne yapacamm

36 beden bende biraz zor canm çünkü maşallah allah bi kemik vermiş bana, doğuştan 40 bedenim sankii belki 38 olur diye düşünüyorum, hatta bunun için elimden geleni de yapacam yani, ama kesin gelinligin orasından burasından bişeyler fırlamayacak, bunun için de yaklŞIK 8 9 ayım varrr ki sözde nişanda da o portleklerin olmaması gerektigi düşünülürseee benm 2 3 ayım vaarrr

duyguuuuuuuu zeynepin kıyafetleri ütülemem lazım bana yardıma gelsene
hem sana kısırda yaparım
rüşvetim nasıl ama

senin rüşvetin taliplileri çok oldu ercee bende istiyoruummmm

Bugün diyetime pek uyamadım morelim bozuk.
Sabah listeme uydum gayet güzel yaptım kahvaltımı .
Okula gittiğimde zümre arkadaşım zümre toplantısını yapalım dedi,tabii bu arada bizim kayıtlarda devam ediyor.
Mutlaka basından duymuşsunuzdur 1.sınıf kayıt yaşı 2 yıldır sürekli tartışılıyor.66 aylıktan 69 aylık aralığı artık velinin isteğine bıraktı.
Bugün 66 aylık bir yavru geldi.Geçen yıl ana sınıfına gitmiş.Elleri ve ayakları içe dönük kuzunun.Bana vermek istediler.Bende aileye çocuğun bir yıl daha ana okuluna gitmesini bu arada haftada 2 gün rehabilitasyona gidiyormuş,tedavisine devam etmesini seneye kaslarının daha güçlü olacağını söyledim.Müdür ve aile mantıklı buldu ve çocuk ana sınıfına yazılmak üzere aşağı inildi.Ana sınıfı öğretmeni çocukla bu yıl uğraşamayacağını ve istemediğini söylemiş.1.sınıfa yazılsın yapamazsa tekrar anasınıfına dönebileceğini söylemiş.Acayip asfalyalarım attı.Çocuk özel bir çocuk.Zaten boynu bükük.Al onu 1 hafta sonra sen yapamıyorsunn git.Ben asla buna izin vermem.Bana yazılırsa asla geri vermem,onun dünyasını asla yıkmam dedim.Ana sınıf öğretmenini çağırdım.Bu çocuk kalem tutabiliyormu?dedim
-Hayır daha tedavisi sürüyor yapamaz dedi.
-ee neden 1'e gelmesi gerekiyor dedim,
anında hayır olurmu o 1'e gidemez.
-Anlaşalım hocam dedim,bizim rahatımızmı ,çocuğun hayatı mı?
Tabiki çocuk kazandı bu arada da dışarda mangal yakılmış köfte yapılmış. Bana yarım ekmek arası köfte getirdiler.İçinde domates,biber bir bardakta ayran.Ben sinirlenince çok yerim.Diyette olduğumu falan unuttum hem söyleniyom hem yiyom.
Ekmağim bitti çayımı aldım hanımlar bana bakıp gülüyorlar.Ne oldu dedim.Bir arkadaş ;
-Züleyha hazır böyle sinirliyken ekmeği verelim yoksa yemez çok yedik diye bize kızar demiş ve ben o yarım ekmeği yutmuştum bile.
İşta bugün diyetim böyle baltalandı.
Akşama da inşallah kocam gelecek oda kurufasulyeye bayılır akşamdan ıslatmıştım onu pişiricem.Duygucum bende çok özledim .Yanına da soğan koyarım.Pilav ,salata birde yağlı biber turşusu.(Kütahyaya özel)
Neslicim bugün rakiben sinirinin kurbanı oldu.Yarın yola devam.Hepinize güzellikler ve huzur diliyorum.

bi yandan anaokulu öğretmenine güldüm, bi yandan da sizi hem yiyip hem söylenerek hayal edince güldüm çok doğru bişey yapmışsınız hocam, elinize yüreğinize sağlık, ben eminim ki öğrencileriniz çok şanslı sizin gibi bi öğretmenleri oldugu için

Oğlanı uyuttum aldım kahvemiii kült filmler arasında yer edinmiş 'KARA BÜYÜ' filmini izledim başdan sonra heyecan seviyesi bitmeyen harika bir korku filmi herkeze tavsiye ederimmmm

Son düzenleme:
istesin istesinn konsey olarak bi karar verip onaylıyalım amaöyle hemen vermiyelim bizden kız almak kolay olmasınnn..

Canım 38 beden bi gelin ol sende şöyle belin ince olsun bayılıyorum ince belli gelinlereesen istersen olursundaa bence oldaa resimlerde kalcakhatıralarr..ama ben eminmi sen romantik harika bir gelin olcann ben seni öyle hayal ediyorummm..

gerçekden çokzor bi durum çok üzüldüm ama herkezin haddini bildirmişsiniz ben ayrıca teşekkür ediyorumm ALLAH o yavrunun yar ve yardımcısı olsunn çok üzüldümm şuan moralimde bozuldu bi anne olarakk..
sinirden yemeğe vurmuşsun benimde gastiritim tutuyor böyle sinir durumlarındaa iştah sıfıra düşüyorr insan psikolojisi ne kadar tuhaff bir şeyyy ..
kuru fasulye ile dün hasret giderdik çok özlemişim size'de afiyet olsunn .

İlköğretim öğretmenliği çok zor bir meslek, Allah kolaylık versin, hele de işini severek ve layıkıyla yapmaya çalışırsan ekstra zor. Sinirlenmeni çok iyi anlıyorum, en azından sonuç o yavrucak için en iyi şekilde olmuş.
Gelelim yemene, o kısma çok güldüm, acayip bana benzeyen bir tavır Duygu da hep der, canım sıkkın olunca iştahım kesiliyor diye, ben tam tersi yemeğe saldırırım, ne yediğimin bile bir önemi yoktur Sen en azından öğlen yemişsin ekmek arasını, o yüzden bir nebze masum görülebilir. Benim bugün akşam menüsünde var, eşim berbere gidecekmiş, dönünce de oradaki balıkçımızdan ekmek arası balık yaptıracakmış, yani ben bir de akşam yemeği olarak yiyeceğim Yalnız eşim de alıştı artık, ekmeğin içini komple çıkarttırıyoruz, iki kabuk kalıyor yani Ben de ekmek arası balığa hiç dayanamam, çok seviyorum.