- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.261
ALLAH o günleri göstersin inşallahhh canım merakla bekliyoruzzz hatta damat adayı topiğe uğrayıp kız istesee nasıl olurr..
Canım öyle düşünme ayrıca menülerin gayet iyi eskisinden daha iyisin dün mesela bende çikolata yedim bugün menülere yorum yaptım nolcak kii hem bu düşünce bile daha dikkat etmeni sağlarayrıca ben seni 36bedeb bigelin olarak hayalediyorum ..
hoş geldiniz topiğin güzel annesi ve tatlı bebişi öncelikle herşeyin yolunda olmasına sevindim biraz daha sabretcen canımmm herşey güzel olcakkk..
Hayalin çok masum çok güzel ben çok beğendim hayallerimiz bizim için hayırlıysa inşallah gerçek olsunnn..
Ercem keşke benim zamanımda böyle birşey olsaydı ben görsel olarak değil kullanış açısından bi örnek yollucam hem paston hemde 3 kademeli yani oturma ,yarım yatar tam yatar hemde hafif otobüse bin tekbaşına gez istediğin kadar yokuş çık yok gibi birşey hemde inan bana fazla paralar dökmeye gerekyok ben bu marka seç demiyorum sadece bu tarz şeyler öneririm gerçekden normal araba sürmek çok zorrr çokkkk
Aldeba 3018 Tam Yatar Baston Puset / 3 Kademeli / Kırmızı - Lacivert - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
DAHA KALİTELİ BİRŞEY İSTİYORSAN BU MARKA ZATENÇOK GÜZEL
Pierre Cardin PS-4300 Bersina Baston Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Allahım piercardin 4-5 kg kendimi enayi gibi hissediyorumm şuan
ilk linteki arabaya bayıldım .hem yatar pozisyon olması çok önemli bebişler hemen uyuyo arabada rahat etsin kuzum hemde ben sürerken rahat edeyim .yorumlarınıda okudum kullananlar memnun kalmış .bencede arabaya çok para vermek istemiyorum .hamde kullanışlı olsun
Mamas Papas Cruise Baston Bebek Arabası Grape - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
CANIMM MODELLERE BAKARKEN ÖZELLİKLERİNİ OKU EMİİ BEN BU 3 BEĞENDİMMM İYİ DÜŞÜNNN CANIMM GEZMEK İŞGENCE 0LMASINN HAFİF BİRŞEYLER SEÇ
kuzayinki travellerdenmi kaç kilo
duyguuuuuuuu zeynepin kıyafetleri ütülemem lazım bana yardıma gelsene
Hem sana kısırda yaparım
Rüşvetim nasıl ama
canım neyle yıkadınn kıyafetleri
ayy rüsVete gerek yok o cicilere dokunmak için can atıyorum ..ercem o çanta hazır olsun artık ve tüm işlerin bitmiş olsunnbebiş ne zaman gelcek belli değil hattakendi yatağını bile hazırla kendinbaşka yerde yat ,kurdele yada taç aldınmı kendinee??
Ayy kısırda pek güzel rüşvet için değilde ellerinden ikram olarak yerimmm..
canım neyle yıkadınn kıyafetleri
ayy rüsVete gerek yok o cicilere dokunmak için can atıyorum ..ercem o çanta hazır olsun artık ve tüm işlerin bitmiş olsunnbebiş ne zaman gelcek belli değil hattakendi yatağını bile hazırla kendinbaşka yerde yat ,kurdele yada taç aldınmı kendinee??
Ayy kısırda pek güzel rüşvet için değilde ellerinden ikram olarak yerimmm..
canımbenim unuttum kapalı olduğunu,ayrıca kapalıolmasanda senin yaşında ne varr ki harikab bir yaşdasınnn..hem güzel örtülerde almışsın bence sorun yokk çok güzel bi lohusa olcann inşallahhhh...çok az bi sabun tozuyla ekstra durulama yaptım .miss gibi kokuyolar .çantalar hazır duygucum hatta benimki geçen haftadan beri hazır bekliyo nolur nolmaz .bugünde zeynepin bi kaç parça oturduğum yeden ütüleyip yerleştircem kalan ütülenceklei annem halletcek .bu hafta kuzenimin düğünü var annem hep orada yardım ediyo halama .düğün geçsin bana gelicek .yazıık onada kıyamıyorum 63 yaşında kadın ama başkasınada söyleyemiyorum .aslında arkadaşlarda ütüler ama
ben kapalıyım biliyosun canım kurdele falan bilmem onlar bizden geçti artık gençler yapsınşaka bi yanada saçlarım çok beyazladı doktor boyattırmıyo kesinlikle değişik şallar tülbentler aldım pijamamla aynı renk uyumlu onları kullanacam .birisi gelince alırım başıma
kısır sana fedaa olsun canımm
BİZDE KUZEYLE SİZİ ÖPTÜKKKben çıkıyorum duygucum .kendine ve kuziye iyi bak öpüyoruzzzzzzzzzz
hem sana kısırda yaparım
rüşvetim nasıl ama
ALLAH o günleri göstersin inşallahhh canım merakla bekliyoruzzz hatta damat adayı topiğe uğrayıp kız istesee nasıl olurr..
Canım öyle düşünme ayrıca menülerin gayet iyi eskisinden daha iyisin dün mesela bende çikolata yedim bugün menülere yorum yaptım nolcak kii hem bu düşünce bile daha dikkat etmeni sağlarayrıca ben seni 36bedeb bigelin olarak hayalediyorum ..
hoş geldiniz topiğin güzel annesi ve tatlı bebişi öncelikle herşeyin yolunda olmasına sevindim biraz daha sabretcen canımmm herşey güzel olcakkk..
Hayalin çok masum çok güzel ben çok beğendim hayallerimiz bizim için hayırlıysa inşallah gerçek olsunnn..
hem sana kısırda yaparım
rüşvetim nasıl ama
Bugün diyetime pek uyamadım morelim bozuk.
Sabah listeme uydum gayet güzel yaptım kahvaltımı .
Okula gittiğimde zümre arkadaşım zümre toplantısını yapalım dedi,tabii bu arada bizim kayıtlarda devam ediyor.
Mutlaka basından duymuşsunuzdur 1.sınıf kayıt yaşı 2 yıldır sürekli tartışılıyor.66 aylıktan 69 aylık aralığı artık velinin isteğine bıraktı.
Bugün 66 aylık bir yavru geldi.Geçen yıl ana sınıfına gitmiş.Elleri ve ayakları içe dönük kuzunun.Bana vermek istediler.Bende aileye çocuğun bir yıl daha ana okuluna gitmesini bu arada haftada 2 gün rehabilitasyona gidiyormuş,tedavisine devam etmesini seneye kaslarının daha güçlü olacağını söyledim.Müdür ve aile mantıklı buldu ve çocuk ana sınıfına yazılmak üzere aşağı inildi.Ana sınıfı öğretmeni çocukla bu yıl uğraşamayacağını ve istemediğini söylemiş.1.sınıfa yazılsın yapamazsa tekrar anasınıfına dönebileceğini söylemiş.Acayip asfalyalarım attı.Çocuk özel bir çocuk.Zaten boynu bükük.Al onu 1 hafta sonra sen yapamıyorsunn git.Ben asla buna izin vermem.Bana yazılırsa asla geri vermem,onun dünyasını asla yıkmam dedim.Ana sınıf öğretmenini çağırdım.Bu çocuk kalem tutabiliyormu?dedim
-Hayır daha tedavisi sürüyor yapamaz dedi.
-ee neden 1'e gelmesi gerekiyor dedim,
anında hayır olurmu o 1'e gidemez.
-Anlaşalım hocam dedim,bizim rahatımızmı ,çocuğun hayatı mı?
Tabiki çocuk kazandı bu arada da dışarda mangal yakılmış köfte yapılmış. Bana yarım ekmek arası köfte getirdiler.İçinde domates,biber bir bardakta ayran.Ben sinirlenince çok yerim.Diyette olduğumu falan unuttum hem söyleniyom hem yiyom.
Ekmağim bitti çayımı aldım hanımlar bana bakıp gülüyorlar.Ne oldu dedim.Bir arkadaş ;
-Züleyha hazır böyle sinirliyken ekmeği verelim yoksa yemez çok yedik diye bize kızar demiş ve ben o yarım ekmeği yutmuştum bile.
İşta bugün diyetim böyle baltalandı.
Akşama da inşallah kocam gelecek oda kurufasulyeye bayılır akşamdan ıslatmıştım onu pişiricem.Duygucum bende çok özledim .Yanına da soğan koyarım.Pilav ,salata birde yağlı biber turşusu.(Kütahyaya özel)
Neslicim bugün rakiben sinirinin kurbanı oldu.Yarın yola devam.Hepinize güzellikler ve huzur diliyorum.
istesin istesinn konsey olarak bi karar verip onaylıyalım amaöyle hemen vermiyelim bizden kız almak kolay olmasınnn..o zaman bundan sonra menulere de yorum geliyor, benden korkun
Damat adayı buradan istese miiValla olabilir aslında ama ya vermezseniz beni o zaman ne yapacamm
36 beden bende biraz zor canm çünkü maşallah allah bi kemik vermiş bana, doğuştan 40 bedenim sankiiBelki 38 olur diye düşünüyorum, hatta bunun için elimden geleni de yapacam yani, ama kesin gelinligin orasından burasından bişeyler fırlamayacak, bunun için de yaklşık 8 9 ayım varrr Ki sözde nişanda da o portleklerin olmaması gerektigi düşünülürseee benm 2 3 ayım vaarrr
Senin rüşvetin taliplileri çok oldu erceeBende istiyoruummmm
Okula gittiğimde zümre arkadaşım zümre toplantısını yapalım dedi,tabii bu arada bizim kayıtlarda devam ediyor.
Mutlaka basından duymuşsunuzdur 1.sınıf kayıt yaşı 2 yıldır sürekli tartışılıyor.66 aylıktan 69 aylık aralığı artık velinin isteğine bıraktı.
Bugün 66 aylık bir yavru geldi.Geçen yıl ana sınıfına gitmiş.Elleri ve ayakları içe dönük kuzunun.Bana vermek istediler.Bende aileye çocuğun bir yıl daha ana okuluna gitmesini bu arada haftada 2 gün rehabilitasyona gidiyormuş,tedavisine devam etmesini seneye kaslarının daha güçlü olacağını söyledim.Müdür ve aile mantıklı buldu ve çocuk ana sınıfına yazılmak üzere aşağı inildi.Ana sınıfı öğretmeni çocukla bu yıl uğraşamayacağını ve istemediğini söylemiş.1.sınıfa yazılsın yapamazsa tekrar anasınıfına dönebileceğini söylemiş.Acayip asfalyalarım attı.Çocuk özel bir çocuk.Zaten boynu bükük.Al onu 1 hafta sonra sen yapamıyorsunn git.Ben asla buna izin vermem.Bana yazılırsa asla geri vermem,onun dünyasını asla yıkmam dedim.Ana sınıf öğretmenini çağırdım.Bu çocuk kalem tutabiliyormu?dedim
Tabiki çocuk kazandı bu arada da dışarda mangal yakılmış köfte yapılmış. Bana yarım ekmek arası köfte getirdiler.İçinde domates,biber bir bardakta ayran.Ben sinirlenince çok yerim.Diyette olduğumu falan unuttum hem söyleniyom hem yiyom.
Ekmağim bitti çayımı aldım hanımlar bana bakıp gülüyorlar.Ne oldu dedim.Bir arkadaş ;
-Züleyha hazır böyle sinirliyken ekmeği verelim yoksa yemez çok yedik diye bize kızar demiş ve ben o yarım ekmeği yutmuştum bile.
Akşama da inşallah kocam gelecek oda kurufasulyeye bayılır akşamdan ıslatmıştım onu pişiricem.Duygucum bende çok özledim .Yanına da soğan koyarım.Pilav ,salata birde yağlı biber turşusu.(Kütahyaya özel)
Neslicim bugün rakiben sinirinin kurbanı oldu.Yarın yola devam.Hepinize güzellikler ve huzur diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?