- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.281
o zaman bundan sonra menulere de yorum geliyor, benden korkun
damat adayı buradan istese miivalla olabilir aslında ama ya vermezseniz beni o zaman ne yapacamm
36 beden bende biraz zor canm çünkü maşallah allah bi kemik vermiş bana, doğuştan 40 bedenim sankiibelki 38 olur diye düşünüyorum, hatta bunun için elimden geleni de yapacam yani, ama kesin gelinligin orasından burasından bişeyler fırlamayacak, bunun için de yaklŞIK 8 9 ayım varrr ki sözde nişanda da o portleklerin olmaması gerektigi düşünülürseee benm 2 3 ayım vaarrr
senin rüşvetin taliplileri çok oldu erceebende istiyoruummmm
istesin istesinn konsey olarak bi karar verip onaylıyalım amaöyle hemen vermiyelim bizden kız almak kolay olmasınnn..
Canım 38 beden bi gelin ol sende şöyle belin ince olsun bayılıyorum ince belli gelinlereesen istersen olursundaa bence oldaa resimlerde kalcakhatıralarr..ama ben eminmi sen romantik harika bir gelin olcann ben seni öyle hayal ediyorummm..
Nurdancım 36 zor olsa da 38 çok güzel olur sana yaaaa, maşallah boy da varZaten herkes 36 beden olacak diye bir şey yok. Ben kendime de çok yakıştırmıyorum fazla zayıflığı, hedefim 36-38 beden olmak. Daha önce 52-53 kg olmuştum ve kendimi beğenmiyordum öyle, benim kafam zaten küçük iyice kaşık kadar kalıyor, göğüsler küçük oluyor, ki bence kilo almanın en güzel yanı onların da büyümesi O yüzden kendini en iyi hissettiğin, sağlıklı bir kiloda kalmak lazım. Ben Duygu'nun düğün resmine bayılmıştım mesela, orada 53 kg gibi birşey olduğunu söylemişti, çok şaşırdım, benim 53 kg halim hiç öyle durmuyor, ona çok yakışmış bence
Nurdancım 36 zor olsa da 38 çok güzel olur sana yaaaa, maşallah boy da varZaten herkes 36 beden olacak diye bir şey yok. Ben kendime de çok yakıştırmıyorum fazla zayıflığı, hedefim 36-38 beden olmak. Daha önce 52-53 kg olmuştum ve kendimi beğenmiyordum öyle, benim kafam zaten küçük iyice kaşık kadar kalıyor, göğüsler küçük oluyor, ki bence kilo almanın en güzel yanı onların da büyümesi O yüzden kendini en iyi hissettiğin, sağlıklı bir kiloda kalmak lazım. Ben Duygu'nun düğün resmine bayılmıştım mesela, orada 53 kg gibi birşey olduğunu söylemişti, çok şaşırdım, benim 53 kg halim hiç öyle durmuyor, ona çok yakışmış bence
nurdancım7 yıl öncesi için bence güzeldi zaten gelinliğimi annem yaptıı saçım fena değildi ama makyajım güzeldiiievett evett süründürün biraz onuben zaten ona sinirlendikçe burada anlatıyorum benm yerime siz çıkarın hıncımı
kesinlikle düğünümde de nişanımda da görüntü olarak beni rahatsız edecek bişey olsun istemiyorum, o yuzden çılgınlar gibi gelinlik abiye saç modeli falan bakıyorummiçime sinenleri de bi klasorde topluyorum ki zaten kararsız bir insanım o zamna işim azıcık daha kolay olsunn
en güzeli 38 beden yaa, inşallah hayırlısıyla hepimiz önce bi 38 olalım gerisi Allah kısmett70 in altına düşünce benm yüzüm çok çöküyor mesela o halimden kimse hoşlanmıyor, inşallah bi 70 olayım sonra gerisi nasip göğüslerim benmnde küçük yaa kilo verirsem de onlar küçülmese olmas mı yok olacaklar yoksaa
duygunun gelinliği eminim çok güzeldir, saçı makyajı daben de birgün görebilirmiyim ki acabaaa
sağ olcanımmm ..ben yüzden zayıf hiç olmadım canımm herzaman yanaklarım topludurr hiç çökmem öyle senin gibi küçük yüzümde yok koca kafalıyımdırevet 53 kgdum hattadaha zayıfda olabilir son günlerde çok koşturdum çünkü, gelinliğim 2 parçaydı zaten altını kaldırmak imkansız birgün üst bedeni ölçeyimm sizin için
nurdancım7 yıl öncesi için bence güzeldi zaten gelinliğimi annem yaptıı saçım fena değildi ama makyajım güzeldiii
bence de bıraz boyle sokaklarda gez, magazalar gez, kıtapcı gez, kozmetıkcı gezzzzzkafan dagılsın tatlım sana cok ıyı gelecek cok sevındım.
hak falan bırsey yok. senı sevıyoruz ve destek olmaya calısıyoruz hepımız.
oohhh bi tane daha öğretmen geliyo deeseeneee
bu fikre bayıldıımmmgelin damat kurabiyelerimi sanırsızlıkla bekliyorummm
ayy yok yaa hala kararsızlıktan ölecemyarın akşam son kez çıkıp bayaaa bi gezip alacam artk ne alacaksam bi hazır olaım yani dimi
bana nee ben de istiyorummm
ayy ben aslında bazen yorum yazaım diyorum ama benm menuler genelde bol kaçamaklı oldugu için sanki böle yüzsüzce yazıcakmışım gibi geliyor vazgeçiyorumm
neslinin hayalleri hepimizi geçtiivalla hepsine bayıldım, hatta bikaçına dahil olmak istedim, mesela havai deki düğüne hep beraber gelelim miii
Bugün diyetime pek uyamadım morelim bozuk.
Sabah listeme uydum gayet güzel yaptım kahvaltımı .
Okula gittiğimde zümre arkadaşım zümre toplantısını yapalım dedi,tabii bu arada bizim kayıtlarda devam ediyor.
Mutlaka basından duymuşsunuzdur 1.sınıf kayıt yaşı 2 yıldır sürekli tartışılıyor.66 aylıktan 69 aylık aralığı artık velinin isteğine bıraktı.
Bugün 66 aylık bir yavru geldi.Geçen yıl ana sınıfına gitmiş.Elleri ve ayakları içe dönük kuzunun.Bana vermek istediler.Bende aileye çocuğun bir yıl daha ana okuluna gitmesini bu arada haftada 2 gün rehabilitasyona gidiyormuş,tedavisine devam etmesini seneye kaslarının daha güçlü olacağını söyledim.Müdür ve aile mantıklı buldu ve çocuk ana sınıfına yazılmak üzere aşağı inildi.Ana sınıfı öğretmeni çocukla bu yıl uğraşamayacağını ve istemediğini söylemiş.1.sınıfa yazılsın yapamazsa tekrar anasınıfına dönebileceğini söylemiş.Acayip asfalyalarım attı.Çocuk özel bir çocuk.Zaten boynu bükük.Al onu 1 hafta sonra sen yapamıyorsunn git.Ben asla buna izin vermem.Bana yazılırsa asla geri vermem,onun dünyasını asla yıkmam dedim.Ana sınıf öğretmenini çağırdım.Bu çocuk kalem tutabiliyormu?dedim
-Hayır daha tedavisi sürüyor yapamaz dedi.
-ee neden 1'e gelmesi gerekiyor dedim,
anında hayır olurmu o 1'e gidemez.
-Anlaşalım hocam dedim,bizim rahatımızmı ,çocuğun hayatı mı?
Tabiki çocuk kazandı bu arada da dışarda mangal yakılmış köfte yapılmış. Bana yarım ekmek arası köfte getirdiler.İçinde domates,biber bir bardakta ayran.Ben sinirlenince çok yerim.Diyette olduğumu falan unuttum hem söyleniyom hem yiyom.
Ekmağim bitti çayımı aldım hanımlar bana bakıp gülüyorlar.Ne oldu dedim.Bir arkadaş ;
-Züleyha hazır böyle sinirliyken ekmeği verelim yoksa yemez çok yedik diye bize kızar demiş ve ben o yarım ekmeği yutmuştum bile.
İşta bugün diyetim böyle baltalandı.
Akşama da inşallah kocam gelecek oda kurufasulyeye bayılır akşamdan ıslatmıştım onu pişiricem.Duygucum bende çok özledim .Yanına da soğan koyarım.Pilav ,salata birde yağlı biber turşusu.(Kütahyaya özel)
Neslicim bugün rakiben sinirinin kurbanı oldu.Yarın yola devam.Hepinize güzellikler ve huzur diliyorum.
2parça cips nedir iyi adet2 paket??bugün ki menümm
sabah: 2 dilim ekmek,peynir, domates,şekersiz çay
ara: sütlü şekersiz filtre kahve
öğle: 4 et köftesi, 4 kaşık pilav, salata,bi bardak ayran
ara:şekersiz çay ve 3 küçük parça ay çöreği
akşam: 2 küçük biber dolması bi kase yoğurt
ara: 2 parça cipsss pişmanım ama kendimi tutamadım
activite: 30 dk. kardiyo yaptım evde you tube dan, 2 lt su,form çayı
ayy örgümü hayatım ilkkkez bi atkı ördüm hatta coçmuşum ki seni mumyalıyabilirim o kadar yaniannen mi yaptı hem deeana kız siz ne beceriklisiniz maşallah yaa, ben bi örgü örebiliyorm işte, onda da ancak bi salon takımı yapabildm kendime başka bi nane yokk
seni gördüm daha iyi oldum güzellik kendi adıma aynı tas aynı hamam evde kışı bekliyozzzbi planlar yapıldı ama bakalım filizimmmm değişiklik her zaman iyidir heleki imkanı kısıtlı yerlerde
İnşallah canım tek amacımız o zaten :) kelebekler çok basit hemde nasıl yapıldığını da yazdımmm aslında herşey senin zevkinde
Hocam yaa çocuk için zor bir durummuş gerçekten Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.İnşşalh ben de ilerde sizin gibi doğru kararlar verebilen bir öğretmen olabilirim.
Evet kızlarnasılsınız ? Filizim duyguşş nesli sizler nasılsınız ? Sizden alıntı yapmadığım için ayrıca sormak istedim.Umarım herşey yolundadır??
Çok özledim sizi
Herkese selamlar olsun dostlar;
Benim yine yoğun bi gün koşuşturmamın ardından başımdaki felaket ağrı ile gözümden uyku damlarken size yazıyorum.Bugün doktora gittim.Hem diş doktoruna hemde psikoloğa.Dişlerin durumu fenaymış 3 adet yirmilk diş çekliecek ki biri ameliyatla alıncacak.5 adet dolgu dedim yuhhhhhhhh.Ama kendi ihmalkarlığım.İlaçları bitince tedavi başlıcak
Veeeeeee psikolog gittim baya bi sıkıntılı oldu bulmak ama sonunda buldum.Kızlar öyle konuştum öyle konultum ki 2 saat yani .Sonuç nurtopu gibi depresyonum olmuş.İlaç tedavisi ve terapi olacakmış.Ama bana iyi geldi doğrusu.
İşler yine karıştı yoğuna-laştı artık teknisyenlerden yardım istiyorum.Bugün iş çıkışı bir arkdaştaydım.Oturduk az önce geldim yani 7-12 arası.Resmen modum değişti.Gülmekten başıma ağrılar girdi.İyi ki gitmişim.Hiç gitmeye niyetim yoktu aslında.
menüm sabah
aç karnına 3 esmer kuru kayısı
bir bardak alkali su
kahvaltı
bir peynirli omlet
3 zeytin
domates
roka
bir dilim ekmek
öğlen
1,5, dilim ekmek
bir tabak semizotu yemeği
bir kase yoğurt
bir incir
ara
bir cıssssssss
akşam yok kızlar su yine sıkıntılı sporda yok eee daha ne var esraaa
bamyanın kilosu 10 liraa olmuş yuhh diyorummmmmmmm...
Ya Duygucum dün sorduğun sorunun cevabını anca vereyim, biraz geç oldu ama idare edin artıkBugün de iş yoğun başladı, ancak fırsat buldum.
Şimdiiii 10 sene sonrası için hayallerime geleyim;
Türkiye'de görmediğim hiç bir yer kalmamış olsun istiyorum.
Bütün Avrupa'yı gezmiş olmak istiyorum.
Amerika'ya en az 1 kere gitmiş olmak istiyorum.
Bir Avrupa ülkesinde en az 6 ay yaşamış olmak istiyorum.
Moskova'da Kızıl Meydan'da ya yılbaşı, ya doğumgünü kutlaması yapmış olmak istiyorum.
Fotoğrafçılık yapmak istiyorum, 10 sene sonra en az 1 tane ödüllü bir fotoğrafım olsun (hayal değil mi:))
Bir de eşimle Hawai adalarında yeniden evlenmek istiyorum (güzel bir Hawai düğünü hayalim var, benim saçımda, eşimin boynunda çiçekler falan)
Bir de bir sürü meyve ve zeytin ağacının olduğu, küçük te bir kulübe yapacağımız bir yerimiz olsun istiyorum. Burada kendi tasarladığım küçük aletlerle zeytinyağımı, şarabımı, salçamı, kuru meyve ve sebzelerimi yapmak, sevdiklerime de güzel paketler hazırlayıp hediye etmek istiyorumBahçede bir de mangal olacak, eşim orada ızgara yapacak
Veeee elbette kilo sorunum olmasın, hayatıma yaz kış düzenli spor yapmayı yerleştirmiş olayım istiyorum.
Aslında daha uzar belki bu liste ama, 10 yıl için en önemli hayallerim bunlar. Aslında işle ilgili de var ama öncelik yukardakilerHayal ettiğim ve sevdiğim işi yapıyorum, sanırım bu konuda şanslıyım
Duygucum, böyle bir soru aklına geldiği için ve sorduğun için çok teşekkür ederim arkadaşım, hayallerimi tekrar hatırlattığın için kocamaaaann öpüyorum seniTüm hayallerin gerçek olsun inşallah
inşallah canım inşallahh o günler gelsin bii
sorma canımm pazar bana çok iyi geliyor bu arada 1.5 gözleme yedimm kadın harika yapıyorrr ama kıpırdayamıyorumm şuann herhalde başka birşey yemem bu gün
oohhh bi tane daha öğretmen geliyo deeseeneee
bu fikre bayıldıımmmgelin damat kurabiyelerimi sanırsızlıkla bekliyorummm
ayy yok yaa hala kararsızlıktan ölecemyarın akşam son kez çıkıp bayaaa bi gezip alacam artk ne alacaksam bi hazır olaım yani dimi
bana nee ben de istiyorummm
ayy ben aslında bazen yorum yazaım diyorum ama benm menuler genelde bol kaçamaklı oldugu için sanki böle yüzsüzce yazıcakmışım gibi geliyor vazgeçiyorumm
neslinin hayalleri hepimizi geçtiivalla hepsine bayıldım, hatta bikaçına dahil olmak istedim, mesela havai deki düğüne hep beraber gelelim miii
ohaaaaaaaaaa yaaaaaaa valla. ben pazara cıkmıyorum arkadas ısyerıne alırken bana ve kendısıne de alıyor oyuzden fıyattan haberım yoktu. ben de kac gundur bamya heveslenıyordum tuh yaaaaaaa
cnm günaydın aç karnına b.k içeceği demişsin o ne ben anlamadım :44:HAYIRLI CUMALARR GÜNAYDINNN GÜZEL, BAKIMLI,AZİMLİ HANIMLARRR
hepimize harika birgün diliyorum ve şimdiden hepimize keyifli hafta sonları nesliyede iyi tatillerrr diyip dünkümenüme geçmek istiyorum..
aç karnına B.K içeceği
kahvaltı:1.5 gözleme kaşarlı patatesli1.5 bardak ayran (tahmin edildiği gibi buçukları kuzi yedi içti)
öğlen: o kadar tıkandımki yemedimmm birşeyyy
öğleden sonra ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
akşam: 2 kaşık makarnaa 1 tane yoğurtlu dolma 1 dilim ekmek
ara:3 minik domateso kadar güzeldiki dayanamadım..
sabah ki gözleme aşırı tıktı beni bundan sonra kahvaltılarımı daha'da arttırcamm gerçekden gün boyu tok gezmemi sağladıı..
su 2lt.
aktivite pazara gitmek
ülke,şehir isimlerini tutturamasamda hayallerini tahmin ettim hatta ben çeşme alaçatıda sörfyaptığını dağcılık klupüne üye olduğunu bile tahmin ettimm
merhaba kızlarrr
10 yıl sonraki hayalleri okudum çok beğendim hepsinide inşallah herkes hayellerine umduklarına kavuşur .
bende yazayım
eşim emekli olur o zamana,kışları şu anki evimde yazlarıda 4 ay karadenizde eşimin köyünde oluruz .ben kışlık yiyeceklerimizi hazırlarım ,eşimle bahçeye gideriz işimiz olmadığında da dağ bayır şehir yayla gezeriz .büyük kızım evlenmiş hatta torunum olur .kışları torunuma bakarım zeynepin okuluyla ilgilenirim ve tabiki kendim için tasarım yapabileceğim elişi nakış kurslarına giderim .
son durumumu da yazayım .bi kaç gündür hiç ağrım sancım kasılmam yok çok şükür .sürekli yatmak iyi geldi .psikolojik olarakta 32 hafta olması beni rahatlattı .sadece yatmaktan biraz sıkıldım o kadar hareketli ve koşturmacalı olan ben bu rahatlık fazla geldi banaçok şükür zeynepim iyi olsunda çok bi zaman kalmadı arık .
herkesi ayrı ayrı öpüyoruuuzzzzz
Hiç sorma canım yaa, regl döneminden mi anlamadım, sabah zoraki yiyorum, akşam da doymuyorum. Neyse bugün biter sanırım. Bugün de kahvaltım garip oldu, yazarım sonra.
Valla tatile nasıl sevindiğimi anlatamam, bu dönem de yoğun olacak belli, bir dinlenmeye ihtiyacım var, yazın da dinlenemedim. Antalyayı ayarladık, Kemer tarafına gideceğiz yine. Çok zorlandık bu sefer, her yer dolu, memleket komple tatilde herhalde dedikEşim zaten seneye erkenden ayarlayacağım diyor, tatil yeri ayarlamak ta başlıbaşına iş oldu çünkü
Ben de haftasonu saçımı boyamayı düşünüyorum, normal kullandığım renkten bir ton açık boya aldım, bakalım yavaş yavaş biraz açıcamTatil öncesi de moral olur bana ekstra bakım Tabi asıl incecik olaydım pek güzel moral olacaktı da neyse, şimdi oradan da kilo alıp dönmesem iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?