2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Nurdancım 36 zor olsa da 38 çok güzel olur sana yaaaa, maşallah boy da var Zaten herkes 36 beden olacak diye bir şey yok. Ben kendime de çok yakıştırmıyorum fazla zayıflığı, hedefim 36-38 beden olmak. Daha önce 52-53 kg olmuştum ve kendimi beğenmiyordum öyle, benim kafam zaten küçük iyice kaşık kadar kalıyor, göğüsler küçük oluyor, ki bence kilo almanın en güzel yanı onların da büyümesi O yüzden kendini en iyi hissettiğin, sağlıklı bir kiloda kalmak lazım. Ben Duygu'nun düğün resmine bayılmıştım mesela, orada 53 kg gibi birşey olduğunu söylemişti, çok şaşırdım, benim 53 kg halim hiç öyle durmuyor, ona çok yakışmış bence

evett evett süründürün biraz onu ben zaten ona sinirlendikçe burada anlatıyorum benm yerime siz çıkarın hıncımı

kesinlikle düğünümde de nişanımda da görüntü olarak beni rahatsız edecek bişey olsun istemiyorum, o yuzden çılgınlar gibi gelinlik abiye saç modeli falan bakıyorumm içime sinenleri de bi klasorde topluyorum ki zaten kararsız bir insanım o zamna işim azıcık daha kolay olsunn

en güzeli 38 beden yaa, inşallah hayırlısıyla hepimiz önce bi 38 olalım gerisi Allah kısmett 70 in altına düşünce benm yüzüm çok çöküyor mesela o halimden kimse hoşlanmıyor, inşallah bi 70 olayım sonra gerisi nasip göğüslerim benmnde küçük yaa kilo verirsem de onlar küçülmese olmas mı yok olacaklar yoksaa

duygunun gelinliği eminim çok güzeldir, saçı makyajı da ben de birgün görebilirmiyim ki acabaaa

sağ olcanımmm ..ben yüzden zayıf hiç olmadım canımm herzaman yanaklarım topludurr hiç çökmem öyle senin gibi küçük yüzümde yok koca kafalıyımdır evet 53 kgdum hattadaha zayıfda olabilir son günlerde çok koşturdum çünkü, gelinliğim 2 parçaydı zaten altını kaldırmak imkansız birgün üst bedeni ölçeyimm sizin için

Son düzenleme:
nurdancım7 yıl öncesi için bence güzeldi zaten gelinliğimi annem yaptıı saçım fena değildi ama makyajım güzeldiii

yok yok çooook güzel senin o halin çoooookkk O yüzden sen hedefi küçülttüğünde bir şey demedim, ama ben 56 altına da düşmek istemiyorum, 58 kg çok güzel oluyor bende Ulaşmama çok var çooookkk:18:

bugün ki menümm
sabah: 2 dilim ekmek,peynir, domates,şekersiz çay
ara: sütlü şekersiz filtre kahve
öğle: 4 et köftesi, 4 kaşık pilav, salata,bi bardak ayran
ara:şekersiz çay ve 3 küçük parça ay çöreği
akşam: 2 küçük biber dolması bi kase yoğurt
ara: 2 parça cipsss pişmanım ama kendimi tutamadım
activite: 30 dk. kardiyo yaptım evde you tube dan, 2 lt su,form çayı

nurdancım7 yıl öncesi için bence güzeldi zaten gelinliğimi annem yaptıı saçım fena değildi ama makyajım güzeldiii

annen mi yaptı hem dee ana kız siz ne beceriklisiniz maşallah yaa, ben bi örgü örebiliyorm işte, onda da ancak bi salon takımı yapabildm kendime başka bi nane yokk

bi planlar yapıldı ama bakalım filizimmmm değişiklik her zaman iyidir heleki imkanı kısıtlı yerlerde

İnşallah canım tek amacımız o zaten :) kelebekler çok basit hemde nasıl yapıldığını da yazdımmm aslında herşey senin zevkinde

Hocam yaa çocuk için zor bir durummuş gerçekten Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.İnşşalh ben de ilerde sizin gibi doğru kararlar verebilen bir öğretmen olabilirim.
Evet kızlarnasılsınız ? Filizim duyguşş nesli sizler nasılsınız ? Sizden alıntı yapmadığım için ayrıca sormak istedim.Umarım herşey yolundadır??

Çok özledim sizi

Herkese selamlar olsun dostlar;

Benim yine yoğun bi gün koşuşturmamın ardından başımdaki felaket ağrı ile gözümden uyku damlarken size yazıyorum.Bugün doktora gittim.Hem diş doktoruna hemde psikoloğa.Dişlerin durumu fenaymış 3 adet yirmilk diş çekliecek ki biri ameliyatla alıncacak.5 adet dolgu dedim yuhhhhhhhh.Ama kendi ihmalkarlığım.İlaçları bitince tedavi başlıcak

Veeeeeee psikolog gittim baya bi sıkıntılı oldu bulmak ama sonunda buldum.Kızlar öyle konuştum öyle konultum ki 2 saat yani .Sonuç nurtopu gibi depresyonum olmuş.İlaç tedavisi ve terapi olacakmış.Ama bana iyi geldi doğrusu.

İşler yine karıştı yoğuna-laştı artık teknisyenlerden yardım istiyorum.Bugün iş çıkışı bir arkdaştaydım.Oturduk az önce geldim yani 7-12 arası.Resmen modum değişti.Gülmekten başıma ağrılar girdi.İyi ki gitmişim.Hiç gitmeye niyetim yoktu aslında.

menüm sabah
aç karnına 3 esmer kuru kayısı
bir bardak alkali su
kahvaltı
bir peynirli omlet
3 zeytin
domates
roka
bir dilim ekmek

öğlen
1,5, dilim ekmek
bir tabak semizotu yemeği
bir kase yoğurt
bir incir

ara
bir cıssssssss
akşam yok kızlar su yine sıkıntılı sporda yok eee daha ne var esraaa

2parça cips nedir iyi adet2 paket??
çörekler,cipsler pilavın oranı bı tık fazla geldii ..

annen mi yaptı hem dee ana kız siz ne beceriklisiniz maşallah yaa, ben bi örgü örebiliyorm işte, onda da ancak bi salon takımı yapabildm kendime başka bi nane yokk
ayy örgümü hayatım ilkkkez bi atkı ördüm hatta coçmuşum ki seni mumyalıyabilirim o kadar yani ilk ve son tecrubem oldu aslındaben dantel sevmem şimdkii evimde yok annem geçici düzn kurduğumu biliyor ama işin kötü tarafı gerçekdn düzenimi kurdğumda annemin ördüğü dantelleri kullanmadığımda fırçanın büyüğünü yicemmm
seni gördüm daha iyi oldum güzellik kendi adıma aynı tas aynı hamam evde kışı bekliyozzz

selam canımmmm öncelikle dişin için geçmiş olsunnn,ben dişin öneminioğlum diş çıkarırken anladım o kadar sancılı sıkıntılı bir süreçki aslında dişlerin kıymetiniufaklıkdan bilmekgerekiyor ben o yüzden oğluma çok özengösteriyorum bu konuda hatta salı günü çocuk dişçisinden randevu aldımm genelkontrol için..
ayrıca sorunların için destek almana çok sevindimm herşey gün geçtikçe daha iyi olcak ilaçlarını kontrollerini lütfenihmal etme bu süreçi daha az sancılı atlatmana yardımcı olcak ve tabiki dua zaten onsuz en güçlü ilacı bile içsen yine olmazz sende biliyorsunnn MUBAREK CUMA GÜNÜ RABBİMDEN DİLEĞİM İÇİNDEKİ SIKINTIYI ÜZÜNTÜYÜ ALSINN SANA GÜÇ KUVVET VERSİN (AMİN)

gelelim menüye senden spor bekletimiz olamaz sen zaten yoğunsun hem bedenen hem beyinen oyüzden yediklerine dikkat edersenhiç bir sorun olmaz suyu sadece içmek için içme su içmek ;

Az su içenlerde yorgunluk, dikkat güçlüğü ve hafıza bozukluklukları görülebilir
bunu bir yerde okudumm 2lt altına düşmemeye özen gösterr kendinededikkatt ett can...

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALARR GÜNAYDINNN GÜZEL, BAKIMLI,AZİMLİ HANIMLARRR
hepimize harika birgün diliyorum ve şimdiden hepimize keyifli hafta sonları nesliyede iyi tatillerrr diyip dünkümenüme geçmek istiyorum..

aç karnına B.K içeceği
kahvaltı:1.5 gözleme kaşarlı patatesli1.5 bardak ayran (tahmin edildiği gibi buçukları kuzi yedi içti )
öğlen: o kadar tıkandımki yemedimmm birşeyyy
öğleden sonra ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
akşam: 2 kaşık makarnaa 1 tane yoğurtlu dolma 1 dilim ekmek
ara:3 minik domates o kadar güzeldiki dayanamadım..

sabah ki gözleme aşırı tıktı beni bundan sonra kahvaltılarımı daha'da arttırcamm gerçekden gün boyu tok gezmemi sağladıı..
su 2lt.
aktivite pazara gitmek

harıka bır hayal olmussssssss tam fılmlerdekı gıbı hayat. ınsaallah ulasırsın canım hayallerıne. cok cok begendım

ınsaallah canım ınsaallah gelır bır gun.

ohhhhh afıyet olsun fazlasıyla hakedıyorsun sen bu yemeklerı.

artıkkkkkkkkkk bır karar verrrrrrrrrrrrrr cocuk gelecek yahuuuuuuuuuuuu

ohaaaaaaaaaa yaaaaaaa valla. ben pazara cıkmıyorum arkadas ısyerıne alırken bana ve kendısıne de alıyor oyuzden fıyattan haberım yoktu. ben de kac gundur bamya heveslenıyordum tuh yaaaaaaa

bamya zaten pahalı bir sebze ama iyice uçmuş ben yarım kg aldım a çok canımiştedi çünküü

cnm günaydın aç karnına b.k içeceği demişsin o ne ben anlamadım :44:

benim menüm de cips 2 parça dediğim yani paketin içinden 2 adet aldım onu demek istedim güzelim evet dün ki menü birazz cısslı oldu biliyorum ama bugün telafi edicem inşlhhh yaaa şu kilomda bi 70 leri göremedim üfffff

ülke,şehir isimlerini tutturamasamda hayallerini tahmin ettim hatta ben çeşme alaçatıda sörfyaptığını dağcılık klupüne üye olduğunu bile tahmin ettimm

senın gozlem yetegıne hayranım, bızlerı cok ıyı tanıyorsun. kelımelerımızden uzuntumuzu bıle anlıyorsun cok zekısın cokkkkkkkkk

ne guzel ne yalın bır hayal kurmussun. hatta gercekcı guzel bır hayal kurdugun ıcın cok cok mutlu oldum cunku aslında hepımızın ulasması gereken en guzel hayalı yazmıssın sevıyorum senın bu sade yalın karakterını zaten. ınsaallah canım bu planların hayallerın gerceklessın cok cok guzel yıllar goresın aılenle bırlıkte opuyorum senı kocaman

agrılar azalmıs hersey yyolunda sukur. azıcık daha sabır canım, sonra dınlenmeye vaktın bıle olmayacak zatennnnn

canım sabah az yıyınce oglen ve aksam cok yenılıyor bılıyorum oyuzden en onemlı ogun kahvaltı denılıyor sen gercı guzel kahvaltı yapardın gecıcıdır sorun olmaz dıye dusunuyorum

ooooo antalya, denızzzzzzzz super olmus sımdıden ıyı tatıller ıyı eglenceler canım.

sacları kesınlıkle ıyı dusunmussun hem bakım hem tatıl super ıyı gelecektır sana