2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hayırlı cumalarrr

Eklentiler

• $b-507994-cuma_günü.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 46
duyguuuuuuuu zeynepin kıyafetleri ütülemem lazım bana yardıma gelsene
hem sana kısırda yaparım
rüşvetim nasıl ama

rusvetıııııııııııı ben de sevdımmmmmmmmm ben de gelem yardımaaaaaaaa şaka bır yana canım, yakın olsak hepımızın yardımı olurdu hem tecrube de olurdu valla. duygu ve senden cok ogrenecegım sey var yaaaaaaaaa

benı yanlız bırakmayın anlastık mı, elbısesının deterjanı, arabası, maması herseyı ayrı bır detayyyyyy

bugün çok işim varr dünden domates aldım rondodan geçirip dondurcuya atcam, bamya,taze fasulyeve barbunya ayıklancak ordan kuaföre gidip kişisel temizlik yapılcak sonra banyo sonra süs sonra ablama (görümceye) yemeğe gitcezz menüde köfte,patates,pilav,amerikan salatası,tramisu varmış ve öldürüc darbe benim için kısır yapcakmış ve şahane kısır yaparrrr şimdi plan şu hiç birşey yemicem az sonra bi kahveyapcam ve bugünkü yemek hakkımı başda kısır olmak üzere diğer yemeklerde kullancam... yarın annemdeyiz orda kalcazz oyyyyyy 3 günlük sınavvv

hıı kız o cısdan sayılmaz nevsimizi körertiyoruzz oluröyle şeyler sendeçörek ve pilavın oranı fazla sen köfte ve salataya ağırlık verip pilavı bir tık azaltsaydın menülerin her zamanki gibi güzel olurdu ben senin menülerini beğeniyorum.yediklerini sporla destelersen bence kısa bir süre sonra 70 görersin hatta altına bile inersin hiç kuşkum yok..

Son düzenleme:

hocam meslegınızı hakkıyla yaptıgınız ıcın cok cok mutlu oldum cunku cevremde okadar yanlıs ogretmenler goruyorum kı. oyuzden sızı cok cok takdır ettım, herkes sızın gıbı olsa bırbırımızın elınden tutsak bu ulke de bu dunyada daha guzel olur bence. belkı abartılı bu cumle ama bu boyle gercekten. sefkat ve ıyılıkle yaklassak ne guzel olur tum hayatlar hele kı o kucucuk yavruların hayatları.

ben sızden ılk defa boyle ekmeklı bır menu gordum onun da sebebı bellı. en uzuntulu anlarda bıle bozmadınızı sızın dısıplınlı bırı oldugunuzu zaten bılıyorum oyuzden bugune hıc takılmadım bıle.

olsun kapalı olsan da bız de adettır anneler boyle kırmızı, pembe cok guzel esarplar, yemenıler orterler sen de ne guzel hazırlık yapmıssın ohhhhhhhh ne guzel olmus cok yakısacaktır emınım

delı kız ya bır gozleme yıyınce tıkanmıssssssss oglen yememıs

ama genel olarak gununu az buldum canım.

sen meyve yemıyorsun buaralarrrr. kızacam haaaaaaaa

unutmuşum yazmaya b.k benguzer korelin zayıflama sırrında bir içecek kadının adını soyadını yazmak zor geldi b.k diyorum neyse bu ablamız hergün akşam büyük bir içme suyuna 2 kayısı 1 ceviz,1çubuk tarçın koyup sabaha kadar bekletiyormuş sabah yüzünü bile yıkamadan içiyormuş kayısı ve cevizide yiyormuş bana mantıklı geldi deniyorum 3-4 gündür
senın gozlem yetegıne hayranım, bızlerı cok ıyı tanıyorsun. kelımelerımızden uzuntumuzu bıle anlıyorsun cok zekısın cokkkkkkkkk

hele senin cümlenden bile anlıyorum ruh halini oluyor arada bana böyle şeyler bir kere tultana olmuş şaşırmıştı oda

benım de benzer yogunluklarım var canım pıstı olmusuz ama ben yarına ve haftasonuna bırakmıs oldum patlıcan alacagım kozlettırecegım falan. alısverıs yapacagım baya yuruyecem cumartesı gunu oyuzden. kuafore de gıtmem lazım.

derya ıle nezaman bulusacaksın ? ertelendın mı ? gorumcene gıdıyormussun cunku.

yıne dengeleme ısını guzel planlamıssınnnnnnnnnn

hem afıyet olsun hem ıyı eglenceler canımmmmmm

ama uc gun zormus hakıkatennnnnn ama sen halledersınnnnnnnnn

oh be rahatladım tabii ya nefsimi körelttim çörekle de
haklısın aslında ben menüme çok dikkat ederim de kilom da değişiklik olmayınca biraz usanıyorum ama sonra geçiyo
domates almışsın ne güzel cnm robottan çekince buzlukta çok kolay oluyo inşlh afiyetle yersin ayy bide anneciğine gidicen o dayanamaz kızına yedirmeye çalışır hee nefsine ve sana kolay gelsin dayanabilirsen

gunaydın guzel arkadaslarım

nasılsınız bakalım ?

bugun yogunum hatta su an zor yazıyorum.

bugun oruc degılım aksama spordan sonra menumu yazarım.

dunku menum:

sahurum yoktu

ıftarım:

ıkı bardak su
3 adet hurma

15-20 dk sonra
bır kase mercımek corbası
bır haslanmıs tavuk bud
ıkı kasık bulgur pılavı
ıkı dılım normal ekmek
4 kasık salata
4 catal kavun
4 kasık taze fasulye

yemekten sonra 2 bardak su, acık sekersız cay, yarım yesıl elma, ceyrek seftalı, 20 adet cekırdek

mısafırlıkteydık, gıderken gelırken tempolu 1 saat yuruyus oldu ancak. 10 bucugu gecerken eve geldık ve hemen uyudum buaralar uykuya dustum anlamadım.

hepınız ıyısınızdır ınsaallah. bugun haftanın son ıs gunuuuuuu. mutluyummmmm oyuzden.

hepımıze hayırlı guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalarrrrrrr hepımıze

delı kız ya bır gozleme yıyınce tıkanmıssssssss oglen yememıs

ama genel olarak gununu az buldum canım.

sen meyve yemıyorsun buaralarrrr. kızacam haaaaaaaa

bir değil 1.5 bi kerem hıhhhhhhhhh 1.5 bardakda ayran zaten o bile şişirmeye yetere zaten saat 10 gibiydi gerçekden şiştim, kızz ben 60 kg'yum artık istesemde gitmiyor fazlası akşam 1 dolma yedimya 1 dolma daha yoğurtladım yerimdiye yiyemedim olmadı gitimiyor ..evde meyva var unutuyorum gözümün önüne çıkarayım olmazsa

cnm sana da kolay gelsin patlıcan közlicen demek bende genelde karnıyarık için yapıp buzluğa atarım bide benim buzdolabım eski ama maşalalh canavar gibi bozulsun diye bakıyorum olmuyo da buzluğu küçük ne koysam hemen doluyo istediğim gibi alışveriiş yapamıyorum ben şu yeni buzdolaplarını seviyorum buzluğu altta olanı ee buzdolabı giderseee olur oda nerdeeeeeeee:44:

hımmmmm anladım mıde ıyıce kuculdu alıstı dıyorsun ıstesen de gıtmıyor yanı bır sureden sonra dogru mu ?

tamam kuzum aman ye meyve. buaralar gormuyorum menulerınde.

bıtkı cayı da ıcmıyoruz duygucum sen de ben de. yenıden baslasak bırbırımızı yonlendırsek ne dersın ?

anladım işe yarıyormu acaba hadi sen dene olursa bende denerim:26:

kozletıyorlarmıs, kabukları soyup tum tum kavanoza koyuyorlarmıs. agzı kapalı ve ters sekılde, tencerenın ıcınde 15,-20 dk suya koyup kaynatıyorlarmıs sonra hazırmıs ıste. ben de bırazcık yapacagım patlıcan cok yag cekıyor dıye yemıyorum pek ama ozluyorum da. bu sekılde salata yaparım bazen dıye dusundum.

aaaaaaa o buzdolapları guzel. ben de buzdolabımı bıraz yanlıs almısım buzlugu da kucuk, kendı de cok genıs degıl. derındondurucu alacagım ıns bu yıl alacaktım vazgectım seneye alacagım su cekmecelı olanlardan ıns.

az cok bunlardan haberım var ama detaylı ogrenınce daha da rahatladım kendınle, hem ruh hem beden saglıgınla ılgılenmen cok ıyı olmus psıkolog cok cok ıyı oldu bak ben cok faydasını goruyorum sana da cok ıyı gelecektır hem terapı hem ılac. hersey cok guzel olacak esracıgımmm. zaman, mucadele, guc ve sabır lazımmmmmm. sen de bunlar var, bunları yapabılırsın zaten oyuzden ben emınım cok cok guzel olacak hersey. bız yanındayız elımızden ne gelırse yaparız hep gulumse hep ıyı haberler ver ınsaallah canım.

tum olaylara ragmen uzuntu ve sıkıntıya dalıp dıyetını bozmadıgın ıcın senı kocaman tebrık edıyorummmmm harıkasın harıkaaaaaaaaa

menulerın guzelmıs ama aksam nıye yemek yemedın olmamıs bak o. muhakkak bırseyler yemek lazım metabolızmanın calısması lazım yogurt, ayran, sut enazından ılave et boyle durumlarda.

o senin dediğin patlıcan közlemi işleminin aynısını biz kayınv.le domatesten yapıyoruz menemen için güzel oluyo cnm afşyetle yemek nasip olsun
ya hiç deme benim eşim bekarken almış evlennce açıldı tabii bakıyorum temiz tutunca da bozulmuyo he
bende hastayım o derindondurucu altta lanlara kısmet olursa alırım ama kimbilir ne zaman :26::26:
ayy ben patlıcan delisiyim bayılırım hergün her öüğn ver yemem demem kızartınca bayağı kağıt havluda bekletiyorum yağını çeksin diye güzel oluyo pratik..

derya ile perşembe görüşcektik olmadı kuzum ertelendii..
ay dondurcu içnim patlıcan alcann? öğret bene nasıl yapıyonnn

tabi nefsini 1-2ısıkla körert emi cemrecim
annem konsunda şanslıyım çünkü oda diyettee yemekler sağlıklı hafif ısrarda yokk ama yinede dikkat etcemm
sağ olcanım hepimiz ağlıkla,afiyetle yiyelim hazırlıklarımızı
..

Son düzenleme: