- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.301
bamya zaten pahalı bir sebze ama iyice uçmuş ben yarım kg aldım a çok canımiştedi çünküü
duyguuuuuuuu zeynepin kıyafetleri ütülemem lazım bana yardıma gelsene
hem sana kısırda yaparım
rüşvetim nasıl ama
cnm günaydın aç karnına b.k içeceği demişsin o ne ben anlamadım :44:
benim menüm de cips 2 parça dediğim yani paketin içinden 2 adet aldım onu demek istedim güzelim evet dün ki menü birazz cısslı oldu biliyorum ama bugün telafi edicem inşlhhh yaaa şu kilomda bi 70 leri göremedim üfffff
Bugün diyetime pek uyamadım morelim bozuk.
Sabah listeme uydum gayet güzel yaptım kahvaltımı .
Okula gittiğimde zümre arkadaşım zümre toplantısını yapalım dedi,tabii bu arada bizim kayıtlarda devam ediyor.
Mutlaka basından duymuşsunuzdur 1.sınıf kayıt yaşı 2 yıldır sürekli tartışılıyor.66 aylıktan 69 aylık aralığı artık velinin isteğine bıraktı.
Bugün 66 aylık bir yavru geldi.Geçen yıl ana sınıfına gitmiş.Elleri ve ayakları içe dönük kuzunun.Bana vermek istediler.Bende aileye çocuğun bir yıl daha ana okuluna gitmesini bu arada haftada 2 gün rehabilitasyona gidiyormuş,tedavisine devam etmesini seneye kaslarının daha güçlü olacağını söyledim.Müdür ve aile mantıklı buldu ve çocuk ana sınıfına yazılmak üzere aşağı inildi.Ana sınıfı öğretmeni çocukla bu yıl uğraşamayacağını ve istemediğini söylemiş.1.sınıfa yazılsın yapamazsa tekrar anasınıfına dönebileceğini söylemiş.Acayip asfalyalarım attı.Çocuk özel bir çocuk.Zaten boynu bükük.Al onu 1 hafta sonra sen yapamıyorsunn git.Ben asla buna izin vermem.Bana yazılırsa asla geri vermem,onun dünyasını asla yıkmam dedim.Ana sınıf öğretmenini çağırdım.Bu çocuk kalem tutabiliyormu?dedim
-Hayır daha tedavisi sürüyor yapamaz dedi.
-ee neden 1'e gelmesi gerekiyor dedim,
anında hayır olurmu o 1'e gidemez.
-Anlaşalım hocam dedim,bizim rahatımızmı ,çocuğun hayatı mı?
Tabiki çocuk kazandı bu arada da dışarda mangal yakılmış köfte yapılmış. Bana yarım ekmek arası köfte getirdiler.İçinde domates,biber bir bardakta ayran.Ben sinirlenince çok yerim.Diyette olduğumu falan unuttum hem söyleniyom hem yiyom.
Ekmağim bitti çayımı aldım hanımlar bana bakıp gülüyorlar.Ne oldu dedim.Bir arkadaş ;
-Züleyha hazır böyle sinirliyken ekmeği verelim yoksa yemez çok yedik diye bize kızar demiş ve ben o yarım ekmeği yutmuştum bile.
İşta bugün diyetim böyle baltalandı.
Akşama da inşallah kocam gelecek oda kurufasulyeye bayılır akşamdan ıslatmıştım onu pişiricem.Duygucum bende çok özledim .Yanına da soğan koyarım.Pilav ,salata birde yağlı biber turşusu.(Kütahyaya özel)
Neslicim bugün rakiben sinirinin kurbanı oldu.Yarın yola devam.Hepinize güzellikler ve huzur diliyorum.
çok az bi sabun tozuyla ekstra durulama yaptım .miss gibi kokuyolar .çantalar hazır duygucum hatta benimki geçen haftadan beri hazır bekliyo nolur nolmaz .bugünde zeynepin bi kaç parça oturduğum yeden ütüleyip yerleştircem kalan ütülenceklei annem halletcek .bu hafta kuzenimin düğünü var annem hep orada yardım ediyo halama .düğün geçsin bana gelicek .yazıık onada kıyamıyorum 63 yaşında kadın ama başkasınada söyleyemiyorum .aslında arkadaşlarda ütüler ama
ben kapalıyım biliyosun canım kurdele falan bilmem onlar bizden geçti artık gençler yapsınşaka bi yanada saçlarım çok beyazladı doktor boyattırmıyo kesinlikle değişik şallar tülbentler aldım pijamamla aynı renk uyumlu onları kullanacam .birisi gelince alırım başıma
kısır sana fedaa olsun canımm
HAYIRLI CUMALARR GÜNAYDINNN GÜZEL, BAKIMLI,AZİMLİ HANIMLARRR
hepimize harika birgün diliyorum ve şimdiden hepimize keyifli hafta sonları nesliyede iyi tatillerrr diyip dünkümenüme geçmek istiyorum..
aç karnına B.K içeceği
kahvaltı:1.5 gözleme kaşarlı patatesli1.5 bardak ayran (tahmin edildiği gibi buçukları kuzi yedi içti)
öğlen: o kadar tıkandımki yemedimmm birşeyyy
öğleden sonra ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
akşam: 2 kaşık makarnaa 1 tane yoğurtlu dolma 1 dilim ekmek
ara:3 minik domateso kadar güzeldiki dayanamadım..
sabah ki gözleme aşırı tıktı beni bundan sonra kahvaltılarımı daha'da arttırcamm gerçekden gün boyu tok gezmemi sağladıı..
su 2lt.
aktivite pazara gitmek
cnm günaydın aç karnına b.k içeceği demişsin o ne ben anlamadım :44:
benim menüm de cips 2 parça dediğim yani paketin içinden 2 adet aldım onu demek istedim güzelim evet dün ki menü birazz cısslı oldu biliyorum ama bugün telafi edicem inşlhhh yaaa şu kilomda bi 70 leri göremedim üfffff
senın gozlem yetegıne hayranım, bızlerı cok ıyı tanıyorsun. kelımelerımızden uzuntumuzu bıle anlıyorsun cok zekısın cokkkkkkkkk
bugün çok işim varr dünden domates aldım rondodan geçirip dondurcuya atcam, bamya,taze fasulyeve barbunya ayıklancak ordan kuaföre gidip kişisel temizlik yapılcak sonra banyo sonra süs sonra ablama (görümceye) yemeğe gitcezz menüde köfte,patates,pilav,amerikan salatası,tramisu varmışve öldürüc darbe benim için kısır yapcakmış ve şahane kısır yaparrrr şimdi plan şu hiç birşey yemicem az sonra bi kahveyapcam ve bugünkü yemek hakkımı başda kısır olmak üzere diğer yemeklerde kullancam... yarın annemdeyiz orda kalcazz oyyyyyy 3 günlük sınavvv
oh be rahatladım tabii ya nefsimi körelttim çörekle dehıı kız o cısdan sayılmaz nevsimizi körertiyoruzz oluröyle şeyler sendeçörek ve pilavın oranı fazla sen köfte ve salataya ağırlık verip pilavı bir tık azaltsaydın menülerin her zamanki gibi güzel olurdu ben senin menülerini beğeniyorum.yediklerini sporla destelersen bence kısa bir süre sonra 70 görersin hatta altına bile inersin hiç kuşkum yok..
delı kız ya bır gozleme yıyınce tıkanmıssssssssoglen yememıs
ama genel olarak gununu az buldum canım.
sen meyve yemıyorsun buaralarrrr. kızacam haaaaaaaa
cnm sana da kolay gelsin patlıcan közlicen demek bende genelde karnıyarık için yapıp buzluğa atarım bide benim buzdolabım eski ama maşalalh canavar gibi bozulsun diye bakıyorum olmuyo dabenım de benzer yogunluklarım var canım pıstı olmusuz ama ben yarına ve haftasonuna bırakmıs oldum patlıcan alacagım kozlettırecegım falan. alısverıs yapacagım baya yuruyecem cumartesı gunu oyuzden. kuafore de gıtmem lazım.
derya ıle nezaman bulusacaksın ? ertelendın mı ? gorumcene gıdıyormussun cunku.
yıne dengeleme ısını guzel planlamıssınnnnnnnnnn
hem afıyet olsun hem ıyı eglenceler canımmmmmm
ama uc gun zormus hakıkatennnnnnama sen halledersınnnnnnnnn
bir değil 1.5 bi kerem hıhhhhhhhhh1.5 bardakda ayran zaten o bile şişirmeye yetere zaten saat 10 gibiydi gerçekden şiştim, kızz ben 60 kg'yum artık istesemde gitmiyor fazlası akşam 1 dolma yedimya 1 dolma daha yoğurtladım yerimdiye yiyemedim olmadı gitimiyor ..evde meyva var unutuyorum gözümün önüne çıkarayım olmazsa
anladım işe yarıyormu acaba hadi sen dene olursa bende denerim:26:unutmuşum yazmaya b.k benguzer korelin zayıflama sırrında bir içecek kadının adını soyadını yazmak zor geldi b.k diyorum neyse bu ablamız hergün akşam büyük bir içme suyuna 2 kayısı 1 ceviz,1çubuk tarçın koyup sabaha kadar bekletiyormuş sabah yüzünü bile yıkamadan içiyormuş kayısı ve cevizide yiyormuş bana mantıklı geldi deniyorum 3-4 gündür
hele senin cümlenden bile anlıyorum ruh halinioluyor arada bana böyle şeyler bir kere tultana olmuş şaşırmıştı oda
cnm sana da kolay gelsin patlıcan közlicen demek bende genelde karnıyarık için yapıp buzluğa atarım bide benim buzdolabım eski ama maşalalh canavar gibi bozulsun diye bakıyorum olmuyo dabuzluğu küçük ne koysam hemen doluyo istediğim gibi alışveriiş yapamıyorum ben şu yeni buzdolaplarını seviyorum buzluğu altta olanı ee buzdolabı giderseee olur oda nerdeeeeeeee:44:
Herkese selamlar olsun dostlar;
Benim yine yoğun bi gün koşuşturmamın ardından başımdaki felaket ağrı ile gözümden uyku damlarken size yazıyorum.Bugün doktora gittim.Hem diş doktoruna hemde psikoloğa.Dişlerin durumu fenaymış 3 adet yirmilk diş çekliecek ki biri ameliyatla alıncacak.5 adet dolgu dedim yuhhhhhhhh.Ama kendi ihmalkarlığım.İlaçları bitince tedavi başlıcak
Veeeeeee psikolog gittim baya bi sıkıntılı oldu bulmak ama sonunda buldum.Kızlar öyle konuştum öyle konultum ki 2 saat yani .Sonuç nurtopu gibi depresyonum olmuş.İlaç tedavisi ve terapi olacakmış.Ama bana iyi geldi doğrusu.
İşler yine karıştı yoğuna-laştı artık teknisyenlerden yardım istiyorum.Bugün iş çıkışı bir arkdaştaydım.Oturduk az önce geldim yani 7-12 arası.Resmen modum değişti.Gülmekten başıma ağrılar girdi.İyi ki gitmişim.Hiç gitmeye niyetim yoktu aslında.
menüm sabah
aç karnına 3 esmer kuru kayısı
bir bardak alkali su
kahvaltı
bir peynirli omlet
3 zeytin
domates
roka
bir dilim ekmek
öğlen
1,5, dilim ekmek
bir tabak semizotu yemeği
bir kase yoğurt
bir incir
ara
bir cıssssssss
akşam yok kızlar su yine sıkıntılı sporda yok eee daha ne var esraaa
o senin dediğin patlıcan közlemi işleminin aynısını biz kayınv.le domatesten yapıyoruz menemen için güzel oluyo cnm afşyetle yemek nasip olsunkozletıyorlarmıs, kabukları soyup tum tum kavanoza koyuyorlarmıs. agzı kapalı ve ters sekılde, tencerenın ıcınde 15,-20 dk suya koyup kaynatıyorlarmıs sonra hazırmıs ıste. ben de bırazcık yapacagım patlıcan cok yag cekıyor dıye yemıyorum pek ama ozluyorum da. bu sekılde salata yaparım bazen dıye dusundum.
aaaaaaa o buzdolapları guzel. ben de buzdolabımı bıraz yanlıs almısım buzlugu da kucuk, kendı de cok genıs degıl. derındondurucu alacagım ıns bu yıl alacaktım vazgectım seneye alacagım su cekmecelı olanlardan ıns.
derya ile perşembe görüşcektik olmadı kuzum ertelendii..benım de benzer yogunluklarım var canım pıstı olmusuz ama ben yarına ve haftasonuna bırakmıs oldum patlıcan alacagım kozlettırecegım falan. alısverıs yapacagım baya yuruyecem cumartesı gunu oyuzden. kuafore de gıtmem lazım.
derya ıle nezaman bulusacaksın ? ertelendın mı ? gorumcene gıdıyormussun cunku.
yıne dengeleme ısını guzel planlamıssınnnnnnnnnn
hem afıyet olsun hem ıyı eglenceler canımmmmmm
ama uc gun zormus hakıkatennnnnnama sen halledersınnnnnnnnn
tabi nefsini 1-2ısıkla körert emi cemrecimoh be rahatladım tabii ya nefsimi körelttim çörekle de
haklısın aslında ben menüme çok dikkat ederim de kilom da değişiklik olmayınca biraz usanıyorum ama sonra geçiyo
domates almışsın ne güzel cnm robottan çekince buzlukta çok kolay oluyo inşlh afiyetle yersin ayy bide anneciğine gidicen o dayanamaz kızına yedirmeye çalışır hee nefsine ve sana kolay gelsin dayanabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?