- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.321
kızlarr bu arada filizve benden başka menülere yorum yapan yok eğer yapılmıcaksa bizde yapyalımm..
derya ile perşembe görüşcektik olmadı kuzum ertelendii..
ay dondurcu içnim patlıcan alcann? öğret bene nasıl yapıyonnn
tabi nefsini 1-2ısıkla körert emi cemrecim
annem konsunda şanslıyım çünkü oda diyettee yemekler sağlıklı hafif ısrarda yokk ama yinede dikkat etcemm
sağ olcanım hepimiz ağlıkla,afiyetle yiyelim hazırlıklarımızı
..
ALLAH kabul etsin p.tesi bende başlıcamm inşallahh. yediklerini 1 büyük tabakda hayal ettim gerçekdenkararında bi ekmek gözümü tırmaladı müsafirlikde olduğun için soru değil üstelik yürümüşsünn.. ne diyim artık heryerde başarılısınn bu çok önemli filiz herkez müsafirlikde bunu yapamazz...gunaydın guzel arkadaslarım
nasılsınız bakalım ?
bugun yogunum hatta su an zor yazıyorum.
bugun oruc degılım aksama spordan sonra menumu yazarım.
dunku menum:
sahurum yoktu
ıftarım:
ıkı bardak su
3 adet hurma
15-20 dk sonra
bır kase mercımek corbası
bır haslanmıs tavuk bud
ıkı kasık bulgur pılavı
ıkı dılım normal ekmek
4 kasık salata
4 catal kavun
4 kasık taze fasulye
yemekten sonra 2 bardak su, acık sekersız cay, yarım yesıl elma, ceyrek seftalı, 20 adet cekırdek
mısafırlıkteydık, gıderken gelırken tempolu 1 saat yuruyus oldu ancak. 10 bucugu gecerken eve geldık ve hemen uyudum buaralar uykuya dustum anlamadım.
hepınız ıyısınızdır ınsaallah. bugun haftanın son ıs gunuuuuuu. mutluyummmmm oyuzden.
hepımıze hayırlı guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalarrrrrrr hepımıze
tamam canım aslında bugün daha çok anlıcam faydasını uzunbi süre aç olcamm..bi onu içtimanladım işe yarıyormu acaba hadi sen dene olursa bende denerim:26:
evet canım aynen hacim alanı küçüldü bence gereksiz şişirmeyede gerek yok..hımmmmm anladım mıde ıyıce kuculdu alıstı dıyorsun ıstesen de gıtmıyor yanı bır sureden sonra dogru mu ?
tamam kuzum aman ye meyve. buaralar gormuyorum menulerınde.
bıtkı cayı da ıcmıyoruz duygucum sen de ben de. yenıden baslasak bırbırımızı yonlendırsek ne dersın ?
gelelım bu konuya.
kızlar duyguya kesınlıkle hak verıyorum. acıkca soylemek gerekırse benım menulerıme de hıcbırınız bakmıyor yorum yapmıyor ama ben yerı gelıyor tepemde esım hadı hadı su ısı yap derken bıle burda olmaya hem menulerımı yazmaya hem menulerınıze bakmaya calısıyorum oyuzden ınsan da kendısı ıcın aynısını beklıyor elbette. duygunun topıkte kalmasına bıle gerek yok ama bızler ıcın burada. hepımızın menulerıne uzun uzun yorumlar yapıyor evet hedefıne ulasmıs olabılır ama ozenle yazıyorsa ve ozenle bızlerınkını yorumluyorsa demekkı kendısı de aynı seyı beklıyor demektır. sporumu bıle tek tek detaylı yazıyorum ben ama bır anlamı olmadıgı dusuncesındeydım. acıkca soylemek gerekırse, tek basına bogazını tutabılen sporunu da yapabılen ınsanlarız duygu da oyle ben de bılıyorsunuz yanı yardıma ıhtıyac yok ama destek herzaman guzel brıseydır ınsanı ıyı hıssettırır emek verıldıgını gormek ınsana kendını ıyı hıssettırır oyuzden bızler de haklı olarak aynı ozenı beklıyoruz. yazdı vs derken sadece sohbet eder gıbı de olduk bu da bır gercek. arkadaslıklarımız dostluklarımız sahane ama bırbırımıze yardımcı da olmalıyız ozellıkle bakacak olursanız yolu en zor ve en uzun kısı olarak en cok destege ıhtıyacı olan benım ama menulerıme bakmıyorsunuz bıle. ya da menulerınızı yazarak topıgı canlı tutmak adına az emekler verıyorsunuz herkesın sorunları hayat yogunlugu var ama fırsatlar yaratmalıyız bence.yaz bıtıyor evlere kapanacagız oyuzden hepımızden bırbırımız ve dıyet adına daha ozen beklıyorum
şöyle dusunun, hedefe ulastı dıye duygu topıge yazmaktan sıkılırsa bu durumlardan dolayı, ben kendı basıma da yapabılıyorum aşabılıyorum artık dıye yazmazsam sonra ne olacak? kopup gıdecegız hem bırbırımızden hem dıyetten.
oyuzden lutfen menulerımızı yazalım, menulerımıze yorumlar yapalım, sporlara baslayalım ya da duzenlı yapalım artık daha sıkı olalım yanı cunku bırbırımızı de etkıledıgımızı unutmayalım
kımseyı kırmak gucendırmek adına da yazmadım bunları ama serap topıge gırdıkten sonra hamıle kaldı ama her sabah ılk bıldırımı o yaptı lısteden cıkmadı kaldı 10 kılo bıle almadı ve oglu doguma bır ay var ama 3,5 kılo. cok saglıklı bır hamıle oldu yanı. cok cok takdır edıyorum dogum kılosunu vermek ıcın bızden uzaklasmayacagını soyledı herzaman dıkkat ettı hem beslenmesıne hem burda kendını unutturmamaya. oyuzden ben hepımızınden aynı saygı, dısıplın ve ozenı beklıyorum
okudum canımmm zormuş yaa:))))kuzum ben dun komsumdan ogrendım cemreme de anlattım telefonda uzun uzun anlatırım kuzum. ben cumartesı aksam yaparım sana da anlatırım dondurucuya koymadan saklıyoruz bunu hem yerımız daralmaz hem de bu dondurucudakı patlıcanın tadından daha guzel oluyormus komsuma guvenırım bu konularda her ıkısı de denemıs bırıdır oyuzden bence bu yıl boyle yapalım bız de.
fıstıklar ben kacıyorum ıkı tane ıhracat var evrak ıslerı benı beklıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ulkeye dolar kazandıracagımmmmmmm opun bakem benıııııııııııı
2parça cips nedir iyi adet2 paket??
çörekler,cipsler pilavın oranı bı tık fazla geldii ..
ayy örgümü hayatım ilkkkez bi atkı ördüm hatta coçmuşum ki seni mumyalıyabilirim o kadar yaniilk ve son tecrubem oldu aslındaben dantel sevmem şimdkii evimde yok annem geçici düzn kurduğumu biliyor ama işin kötü tarafı gerçekdn düzenimi kurdğumda annemin ördüğü dantelleri kullanmadığımda fırçanın büyüğünü yicemmm
seni gördüm daha iyi oldum güzellik kendi adıma aynı tas aynı hamam evde kışı bekliyozzz
selam canımmmm öncelikle dişin için geçmiş olsunnn,ben dişin öneminioğlum diş çıkarırken anladım o kadar sancılı sıkıntılı bir süreçki aslında dişlerin kıymetiniufaklıkdan bilmekgerekiyor ben o yüzden oğluma çok özengösteriyorum bu konuda hatta salı günü çocuk dişçisinden randevu aldımm genelkontrol için..
ayrıca sorunların için destek almana çok sevindimm herşey gün geçtikçe daha iyi olcak ilaçlarını kontrollerini lütfenihmal etme bu süreçi daha az sancılı atlatmana yardımcı olcak ve tabiki dua zaten onsuz en güçlü ilacı bile içsen yine olmazz sende biliyorsunnn MUBAREK CUMA GÜNÜ RABBİMDEN DİLEĞİM İÇİNDEKİ SIKINTIYI ÜZÜNTÜYÜ ALSINN SANA GÜÇ KUVVET VERSİN (AMİN)
gelelim menüye senden spor bekletimiz olamaz sen zaten yoğunsun hem bedenen hem beyinen oyüzden yediklerine dikkat edersenhiç bir sorun olmaz suyu sadece içmek için içme su içmek ;
Az su içenlerde yorgunluk, dikkat güçlüğü ve hafıza bozukluklukları görülebilir
bunu bir yerde okudumm 2lt altına düşmemeye özen gösterr kendinededikkatt ett can...
hayırlı cumalarrr
az cok bunlardan haberım var ama detaylı ogrenınce daha da rahatladım kendınle, hem ruh hem beden saglıgınla ılgılenmen cok ıyı olmus psıkolog cok cok ıyı oldu bak ben cok faydasını goruyorum sana da cok ıyı gelecektır hem terapı hem ılac. hersey cok guzel olacak esracıgımmm. zaman, mucadele, guc ve sabır lazımmmmmm. sen de bunlar var, bunları yapabılırsın zaten oyuzden ben emınım cok cok guzel olacak hersey. bız yanındayız elımızden ne gelırse yaparız hep gulumse hep ıyı haberler ver ınsaallah canım.
tum olaylara ragmen uzuntu ve sıkıntıya dalıp dıyetını bozmadıgın ıcın senı kocaman tebrık edıyorummmmm harıkasın harıkaaaaaaaaa
menulerın guzelmıs ama aksam nıye yemek yemedın olmamıs bak o. muhakkak bırseyler yemek lazım metabolızmanın calısması lazım yogurt, ayran, sut enazından ılave et boyle durumlarda.
gelelım bu konuya.
kızlar duyguya kesınlıkle hak verıyorum. acıkca soylemek gerekırse benım menulerıme de hıcbırınız bakmıyor yorum yapmıyor ama ben yerı gelıyor tepemde esım hadı hadı su ısı yap derken bıle burda olmaya hem menulerımı yazmaya hem menulerınıze bakmaya calısıyorum oyuzden ınsan da kendısı ıcın aynısını beklıyor elbette. duygunun topıkte kalmasına bıle gerek yok ama bızler ıcın burada. hepımızın menulerıne uzun uzun yorumlar yapıyor evet hedefıne ulasmıs olabılır ama ozenle yazıyorsa ve ozenle bızlerınkını yorumluyorsa demekkı kendısı de aynı seyı beklıyor demektır. sporumu bıle tek tek detaylı yazıyorum ben ama bır anlamı olmadıgı dusuncesındeydım. acıkca soylemek gerekırse, tek basına bogazını tutabılen sporunu da yapabılen ınsanlarız duygu da oyle ben de bılıyorsunuz yanı yardıma ıhtıyac yok ama destek herzaman guzel brıseydır ınsanı ıyı hıssettırır emek verıldıgını gormek ınsana kendını ıyı hıssettırır oyuzden bızler de haklı olarak aynı ozenı beklıyoruz. yazdı vs derken sadece sohbet eder gıbı de olduk bu da bır gercek. arkadaslıklarımız dostluklarımız sahane ama bırbırımıze yardımcı da olmalıyız ozellıkle bakacak olursanız yolu en zor ve en uzun kısı olarak en cok destege ıhtıyacı olan benım ama menulerıme bakmıyorsunuz bıle. ya da menulerınızı yazarak topıgı canlı tutmak adına az emekler verıyorsunuz herkesın sorunları hayat yogunlugu var ama fırsatlar yaratmalıyız bence.yaz bıtıyor evlere kapanacagız oyuzden hepımızden bırbırımız ve dıyet adına daha ozen beklıyorum
şöyle dusunun, hedefe ulastı dıye duygu topıge yazmaktan sıkılırsa bu durumlardan dolayı, ben kendı basıma da yapabılıyorum aşabılıyorum artık dıye yazmazsam sonra ne olacak? kopup gıdecegız hem bırbırımızden hem dıyetten.
oyuzden lutfen menulerımızı yazalım, menulerımıze yorumlar yapalım, sporlara baslayalım ya da duzenlı yapalım artık daha sıkı olalım yanı cunku bırbırımızı de etkıledıgımızı unutmayalım
kımseyı kırmak gucendırmek adına da yazmadım bunları ama serap topıge gırdıkten sonra hamıle kaldı ama her sabah ılk bıldırımı o yaptı lısteden cıkmadı kaldı 10 kılo bıle almadı ve oglu doguma bır ay var ama 3,5 kılo. cok saglıklı bır hamıle oldu yanı. cok cok takdır edıyorum dogum kılosunu vermek ıcın bızden uzaklasmayacagını soyledı herzaman dıkkat ettı hem beslenmesıne hem burda kendını unutturmamaya. oyuzden ben hepımızınden aynı saygı, dısıplın ve ozenı beklıyorum
Günaydın kızlaaar, bugün haftanın son günüGeçmişi hızlıca okudum alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım,
Öncelikle, Esracım geçmiş olsun canım, diş işi zor iştir, bir müddet uğraştıracak seni, şimdiden kolay gelsin. Benim de bütün yirmiliklerim çekildi, inşallah sorunsuz olur senin. Psikoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın, zor bir dönemden geçiyorsun, depresyona girmen normal, ne diyorsa uygula, verdiği ilaçları kullan, bu geçici bir süreç unutma, bir süre sonra doktorun artık yavaş yavaş bırakalım ilacı diyecek ve bundan çok mutlu olacaksın. Bil bakalım nereden biliyorum
Duygu, Filiz ve Cemrem kış hazırlıkları yapıyor anlaşılan, güle güle güzel günlerde yiyin kızlarBen bir miktar yapmıştım, annem de domates hazırlıyor kavanozda, geçen sene kullandım, çok güzel olmuştu
Duygucum bugün için planlar yapılmış, menü çok güzel bence, afiyet olsun arkadaşım, artık kilonu korumayı öğrenmen lazım, herkesin tarzı farklı oluyor, ben öğün atlamayı doğru bulmuyorum, yani az da olsa kahvaltı yapman gerektiğini düşünüyorum ama sen bir bu yolu dene, gerekirse farklı yöntemler uygularsın.
Benim dün çok yoğun geçti, geçen haftasonu bahsettiğim arkadaşım vardı, gelememişlerdi, dün akşam aradılar, gelmişler, biz de vapurla karşıya geçtik, kordonda epey yürüdük.Bu arkadaşımın kızı var küçük, yaklaşık 1.5 yaşında, ara ara görmüştüm, maşallah çok tatlı olmuş, bolca sevdim kendisini, Ercem'in kızıyla adaşArkadaşlara da diyorum Zeyno başımı yakacak benim diye
Bugün de zoraki kahvaltı yaptım, makineye çamaşır attım onu bekliyorum, hızlıca asıp işe gideceğim. Birazdan dünkü menümü yazayım.
Herkese selamlar olsun dostlar;
Benim yine yoğun bi gün koşuşturmamın ardından başımdaki felaket ağrı ile gözümden uyku damlarken size yazıyorum.Bugün doktora gittim.Hem diş doktoruna hemde psikoloğa.Dişlerin durumu fenaymış 3 adet yirmilk diş çekliecek ki biri ameliyatla alıncacak.5 adet dolgu dedim yuhhhhhhhh.Ama kendi ihmalkarlığım.İlaçları bitince tedavi başlıcak
Veeeeeee psikolog gittim baya bi sıkıntılı oldu bulmak ama sonunda buldum.Kızlar öyle konuştum öyle konultum ki 2 saat yani .Sonuç nurtopu gibi depresyonum olmuş.İlaç tedavisi ve terapi olacakmış.Ama bana iyi geldi doğrusu.
İşler yine karıştı yoğuna-laştı artık teknisyenlerden yardım istiyorum.Bugün iş çıkışı bir arkdaştaydım.Oturduk az önce geldim yani 7-12 arası.Resmen modum değişti.Gülmekten başıma ağrılar girdi.İyi ki gitmişim.Hiç gitmeye niyetim yoktu aslında.
menüm sabah
aç karnına 3 esmer kuru kayısı
bir bardak alkali su
kahvaltı
bir peynirli omlet
3 zeytin
domates
roka
bir dilim ekmek
öğlen
1,5, dilim ekmek
bir tabak semizotu yemeği
bir kase yoğurt
bir incir
ara
bir cıssssssss
akşam yok kızlar su yine sıkıntılı sporda yok eee daha ne var esraaa
2parça cips nedir iyi adet2 paket??
çörekler,cipsler pilavın oranı bı tık fazla geldii ..
ayy örgümü hayatım ilkkkez bi atkı ördüm hatta coçmuşum ki seni mumyalıyabilirim o kadar yaniilk ve son tecrubem oldu aslındaben dantel sevmem şimdkii evimde yok annem geçici düzn kurduğumu biliyor ama işin kötü tarafı gerçekdn düzenimi kurdğumda annemin ördüğü dantelleri kullanmadığımda fırçanın büyüğünü yicemmm
.
HAYIRLI CUMALARR GÜNAYDINNN GÜZEL, BAKIMLI,AZİMLİ HANIMLARRR
hepimize harika birgün diliyorum ve şimdiden hepimize keyifli hafta sonları nesliyede iyi tatillerrr diyip dünkümenüme geçmek istiyorum..
aç karnına B.K içeceği
kahvaltı:1.5 gözleme kaşarlı patatesli1.5 bardak ayran (tahmin edildiği gibi buçukları kuzi yedi içti)
öğlen: o kadar tıkandımki yemedimmm birşeyyy
öğleden sonra ara: şekersiz biraz süt ile nescafe
akşam: 2 kaşık makarnaa 1 tane yoğurtlu dolma 1 dilim ekmek
ara:3 minik domateso kadar güzeldiki dayanamadım..
sabah ki gözleme aşırı tıktı beni bundan sonra kahvaltılarımı daha'da arttırcamm gerçekden gün boyu tok gezmemi sağladıı..
su 2lt.
aktivite pazara gitmek
artıkkkkkkkkkk bır karar verrrrrrrrrrrrrrcocuk gelecek yahuuuuuuuuuuuu
bugün çok işim varr dünden domates aldım rondodan geçirip dondurcuya atcam, bamya,taze fasulyeve barbunya ayıklancak ordan kuaföre gidip kişisel temizlik yapılcak sonra banyo sonra süs sonra ablama (görümceye) yemeğe gitcezz menüde köfte,patates,pilav,amerikan salatası,tramisu varmışve öldürüc darbe benim için kısır yapcakmış ve şahane kısır yaparrrr şimdi plan şu hiç birşey yemicem az sonra bi kahveyapcam ve bugünkü yemek hakkımı başda kısır olmak üzere diğer yemeklerde kullancam... yarın annemdeyiz orda kalcazz oyyyyyy 3 günlük sınavvv
unutmuşum yazmaya b.k benguzer korelin zayıflama sırrında bir içecek kadının adını soyadını yazmak zor geldi b.k diyorum neyse bu ablamız hergün akşam büyük bir içme suyuna 2 kayısı 1 ceviz,1çubuk tarçın koyup sabaha kadar bekletiyormuş sabah yüzünü bile yıkamadan içiyormuş kayısı ve cevizide yiyormuş bana mantıklı geldi deniyorum 3-4 gündür
hele senin cümlenden bile anlıyorum ruh halinioluyor arada bana böyle şeyler bir kere tultana olmuş şaşırmıştı oda
Dünkü menüm;
Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 2 küçük kırmızı biber dolması
- 5 küçük ızgara köfte
- 4-5 kaşık yoğurtlu semizotu
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- Ekmek arası hamsi (yarım ekmek, içi tamamen çıkarılmış)
Ara:
- 1 avuç kabak çekirdeği
- 1 fincan şekersiz çay
Ara
- 1 büyük fincan filtre kahve (şekersiz, sütlü)
Akşam arkadaşlarla buluştuk, kordonda yürüdük biraz, sonra deniz kenarında bir kafede oturduk, orada kahve içtim. Bol bol Zeyno'yu sevdim, ayyy özledim şimdiden
Dün işyerinde de çok hareketliydim, doğru dürüst oturmadım, tatile çıkmadan işleri toparlamaya çalışıyorum. Akşam da yürüyüş olunca adım sayım epey oldu, 9500 adım atmışımSu 3 litre civarı.
gunaydın guzel arkadaslarım
nasılsınız bakalım ?
bugun yogunum hatta su an zor yazıyorum.
bugun oruc degılım aksama spordan sonra menumu yazarım.
dunku menum:
sahurum yoktu
ıftarım:
ıkı bardak su
3 adet hurma
15-20 dk sonra
bır kase mercımek corbası
bır haslanmıs tavuk bud
ıkı kasık bulgur pılavı
ıkı dılım normal ekmek
4 kasık salata
4 catal kavun
4 kasık taze fasulye
yemekten sonra 2 bardak su, acık sekersız cay, yarım yesıl elma, ceyrek seftalı, 20 adet cekırdek
mısafırlıkteydık, gıderken gelırken tempolu 1 saat yuruyus oldu ancak. 10 bucugu gecerken eve geldık ve hemen uyudum buaralar uykuya dustum anlamadım.
hepınız ıyısınızdır ınsaallah. bugun haftanın son ıs gunuuuuuu. mutluyummmmm oyuzden.
hepımıze hayırlı guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalarrrrrrr hepımıze
anladım işe yarıyormu acaba hadi sen dene olursa bende denerim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?