2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlarr bu arada filizve benden başka menülere yorum yapan yok eğer yapılmıcaksa bizde yapyalımm..

gelelım bu konuya.

kızlar duyguya kesınlıkle hak verıyorum. acıkca soylemek gerekırse benım menulerıme de hıcbırınız bakmıyor yorum yapmıyor ama ben yerı gelıyor tepemde esım hadı hadı su ısı yap derken bıle burda olmaya hem menulerımı yazmaya hem menulerınıze bakmaya calısıyorum oyuzden ınsan da kendısı ıcın aynısını beklıyor elbette. duygunun topıkte kalmasına bıle gerek yok ama bızler ıcın burada. hepımızın menulerıne uzun uzun yorumlar yapıyor evet hedefıne ulasmıs olabılır ama ozenle yazıyorsa ve ozenle bızlerınkını yorumluyorsa demekkı kendısı de aynı seyı beklıyor demektır. sporumu bıle tek tek detaylı yazıyorum ben ama bır anlamı olmadıgı dusuncesındeydım. acıkca soylemek gerekırse, tek basına bogazını tutabılen sporunu da yapabılen ınsanlarız duygu da oyle ben de bılıyorsunuz yanı yardıma ıhtıyac yok ama destek herzaman guzel brıseydır ınsanı ıyı hıssettırır emek verıldıgını gormek ınsana kendını ıyı hıssettırır oyuzden bızler de haklı olarak aynı ozenı beklıyoruz. yazdı vs derken sadece sohbet eder gıbı de olduk bu da bır gercek. arkadaslıklarımız dostluklarımız sahane ama bırbırımıze yardımcı da olmalıyız ozellıkle bakacak olursanız yolu en zor ve en uzun kısı olarak en cok destege ıhtıyacı olan benım ama menulerıme bakmıyorsunuz bıle. ya da menulerınızı yazarak topıgı canlı tutmak adına az emekler verıyorsunuz herkesın sorunları hayat yogunlugu var ama fırsatlar yaratmalıyız bence.yaz bıtıyor evlere kapanacagız oyuzden hepımızden bırbırımız ve dıyet adına daha ozen beklıyorum

şöyle dusunun, hedefe ulastı dıye duygu topıge yazmaktan sıkılırsa bu durumlardan dolayı, ben kendı basıma da yapabılıyorum aşabılıyorum artık dıye yazmazsam sonra ne olacak? kopup gıdecegız hem bırbırımızden hem dıyetten.

oyuzden lutfen menulerımızı yazalım, menulerımıze yorumlar yapalım, sporlara baslayalım ya da duzenlı yapalım artık daha sıkı olalım yanı cunku bırbırımızı de etkıledıgımızı unutmayalım

kımseyı kırmak gucendırmek adına da yazmadım bunları ama serap topıge gırdıkten sonra hamıle kaldı ama her sabah ılk bıldırımı o yaptı lısteden cıkmadı kaldı 10 kılo bıle almadı ve oglu doguma bır ay var ama 3,5 kılo. cok saglıklı bır hamıle oldu yanı. cok cok takdır edıyorum dogum kılosunu vermek ıcın bızden uzaklasmayacagını soyledı herzaman dıkkat ettı hem beslenmesıne hem burda kendını unutturmamaya. oyuzden ben hepımızınden aynı saygı, dısıplın ve ozenı beklıyorum

kuzum ben dun komsumdan ogrendım cemreme de anlattım telefonda uzun uzun anlatırım kuzum. ben cumartesı aksam yaparım sana da anlatırım dondurucuya koymadan saklıyoruz bunu hem yerımız daralmaz hem de bu dondurucudakı patlıcanın tadından daha guzel oluyormus komsuma guvenırım bu konularda her ıkısı de denemıs bırıdır oyuzden bence bu yıl boyle yapalım bız de.

fıstıklar ben kacıyorum ıkı tane ıhracat var evrak ıslerı benı beklıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ulkeye dolar kazandıracagımmmmmmm opun bakem benıııııııııııı

Günaydın kızlaaar, bugün haftanın son günü Geçmişi hızlıca okudum alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım,

Öncelikle, Esracım geçmiş olsun canım, diş işi zor iştir, bir müddet uğraştıracak seni, şimdiden kolay gelsin. Benim de bütün yirmiliklerim çekildi, inşallah sorunsuz olur senin. Psikoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın, zor bir dönemden geçiyorsun, depresyona girmen normal, ne diyorsa uygula, verdiği ilaçları kullan, bu geçici bir süreç unutma, bir süre sonra doktorun artık yavaş yavaş bırakalım ilacı diyecek ve bundan çok mutlu olacaksın. Bil bakalım nereden biliyorum
Duygu, Filiz ve Cemrem kış hazırlıkları yapıyor anlaşılan, güle güle güzel günlerde yiyin kızlar Ben bir miktar yapmıştım, annem de domates hazırlıyor kavanozda, geçen sene kullandım, çok güzel olmuştu
Duygucum bugün için planlar yapılmış, menü çok güzel bence, afiyet olsun arkadaşım, artık kilonu korumayı öğrenmen lazım, herkesin tarzı farklı oluyor, ben öğün atlamayı doğru bulmuyorum, yani az da olsa kahvaltı yapman gerektiğini düşünüyorum ama sen bir bu yolu dene, gerekirse farklı yöntemler uygularsın.
Benim dün çok yoğun geçti, geçen haftasonu bahsettiğim arkadaşım vardı, gelememişlerdi, dün akşam aradılar, gelmişler, biz de vapurla karşıya geçtik, kordonda epey yürüdük.Bu arkadaşımın kızı var küçük, yaklaşık 1.5 yaşında, ara ara görmüştüm, maşallah çok tatlı olmuş, bolca sevdim kendisini, Ercem'in kızıyla adaş Arkadaşlara da diyorum Zeyno başımı yakacak benim diye
Bugün de zoraki kahvaltı yaptım, makineye çamaşır attım onu bekliyorum, hızlıca asıp işe gideceğim. Birazdan dünkü menümü yazayım.

ALLAH kabul etsin p.tesi bende başlıcamm inşallahh. yediklerini 1 büyük tabakda hayal ettim gerçekdenkararında bi ekmek gözümü tırmaladı müsafirlikde olduğun için soru değil üstelik yürümüşsünn.. ne diyim artık heryerde başarılısınn bu çok önemli filiz herkez müsafirlikde bunu yapamazz...
anladım işe yarıyormu acaba hadi sen dene olursa bende denerim:26:
tamam canım aslında bugün daha çok anlıcam faydasını uzunbi süre aç olcamm..bi onu içtim
evet canım aynen hacim alanı küçüldü bence gereksiz şişirmeyede gerek yok..
evet bitki çayını ihmal ettim inş p.tesi yoluna koycamm bunudaaa..

canım sana kesinlikle katılıyorum burdaki ilk amaç kg vermek elbette onun dışında sohbet etcez ,dertleşcez,süsden püsden konuşcaz ama ilk önceliğimiz kg vermek 1 kere ara verdim hüsranla döndüm bir daha bu hataya düşmemek ve 2.bebek için ekstra kg vermek herşeyden önce bu güzel arkadaşlığı sohbeti bırakmamak için devam ediyorumm zaten özellike seni mezun etmeden ortadan kavbolmucamm.. menülerimiz fazla,yada cıslı olsada bi başka arkadaşımızn gerek morel gerek yaptığı hatayı görmesi için iyi yada kötü eleştiri yapmamız lazım biraz ataklanmak spor yapmamız lazım hepimiz ideal kg'muza kavuşmak istiyorsak biraz daha gayret etmemizlazım kızlarr emin olun geçici bi durum sonra istediğinizi yiceksiniz ertesi gündengelersiniz olur biter, ben neden c.tesi pazar menümü yazmıyorum çünkü kaçamak yapıyorum sonrasında dengeliyorum kg almıyorum ama buraya yazmak istemiyorum etkilenmeyin diye, beni geçtim burda filizin sizn yorumlarını çok ihtiyacı var aslında başarılı ama bunun söylenmesi öz güvenini isteğini arzusunu dahada arttırıyor.
okudum canımmm zormuş yaa:))))
fıstıklar ben kacıyorum ıkı tane ıhracat var evrak ıslerı benı beklıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ulkeye dolar kazandıracagımmmmmmm opun bakem benıııııııııııı

hadi kolaylıklarr gelsinn canım bende kaçıyorummm..

Dünkü menüm;

Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 2 küçük kırmızı biber dolması
- 5 küçük ızgara köfte
- 4-5 kaşık yoğurtlu semizotu

Ara:
- 1 bardak şekersiz çay

Akşam:
- Ekmek arası hamsi (yarım ekmek, içi tamamen çıkarılmış)

Ara:
- 1 avuç kabak çekirdeği
- 1 fincan şekersiz çay

Ara
- 1 büyük fincan filtre kahve (şekersiz, sütlü)

Akşam arkadaşlarla buluştuk, kordonda yürüdük biraz, sonra deniz kenarında bir kafede oturduk, orada kahve içtim. Bol bol Zeyno'yu sevdim, ayyy özledim şimdiden
Dün işyerinde de çok hareketliydim, doğru dürüst oturmadım, tatile çıkmadan işleri toparlamaya çalışıyorum. Akşam da yürüyüş olunca adım sayım epey oldu, 9500 adım atmışım Su 3 litre civarı.

Filizcim ve Duygucum, menü yorumlama konusunda yazdıklarınıza katılıyorum. Ben kendi adıma, anca adapte oluyorum inanın, hatta sporu yazmanızı özellikle istiyorum, çünkü özeniyorum ben
Menülerimi daha tam oturtamadım, bir de ben oldum olası sizler kadar azaltamıyorum yediklerimi, kendimce makul bir düzeye indirmeye çalışıyorum, bu yüzden bazen menülere bakınca bana miktarlar az görünüyor, o yüzden yorum yapmak istemiyorum. Bu benim bakışım çünkü, az yiyince sonra tekrar kilo alınacağını düşünüyorum. Tabi benim gibi hiç yememek lazım, çünkü kilo vermek mümkün olmuyor Yani kısacası, yavaş yavaş adapte oluyorum, yorum da yapacağım, söz
Spor konusunda yorum yapabilirim, bu biraz uzmanlık alanıma giriyor ama bunda da hep aynı şeyleri söylüyormuşum gibi oluyor. Filiz istikrarlı bir şekilde ve her durumda spor yapıyor maşallah, bu baştan beri en çok istediğim şeydi, maşallah diyorum, hep böyle sürsün inşallah. Tek problem, bence fazla spor yapıyor, en baştan beri açıklamalarla söylüyorum bunu, herkesin kendi doğruları var ve programını ona göre yapıyor, ben de buna saygı duyuyorum açıkçası. Yani sporu yorumlamama sebebim bu. Bana göre her gün yoğun spor yapmak yanlış, 1 saatten fazla yapmak yanlış, şimdilik yani. Yavaş yavaş sürenin ve zorluk derecesinin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Bunları tekrar tekrar yazmayı doğru bulmadığım için de yazmıyorum.
Kendi adıma durumu açıklayabilmişimdir umarım.

Güzel kapli güzel yüzlü insan bana yapılacbilecek en güzel şey bu zaten dualarınız sizinle atlatıyorum bu dönemi gerçekten dün doktora sizden bahsettim onlar benim şansım dedimm yaptıklarızı anlattım da nedense şu an bi duygulandımm

Menünülere dikkat artık sporumuda yapmak istiyoruım böyle olmaz suya gelince gündüz içemiyorum akşamda yetiştirebildiğim kadar 2 ltnin altına düşmücemmm sözzzzzzzzzz olsun buda size.

Ayrıca 3 günlükk sınavında sana başarılar dilerim cannnn işin zor ama sen duygusun bununda üstesinden rahatlıkla gelirsin bu arada tiramisuya benden slm söyle kendilerini çok özledim ama görüşmeyi düşünmüyorummmmm

Diş ağrısı fenadır heleki çocuklarda olunca hiç dayanamammm neyseki sizinki kontrolmuşşş öperim kuzimimmmmmmmmmmmi

Benim renkli kelebeğimmmmmm

Nedesem nasıl teşekkür etsem artık şaşırdım sen bilirsin zaten beni.Mahçupluğumu....

Diyeti bırakmıyorsam sayenizde biliyorsun bazen gidip delicisine tıknmak geliyor aklıma ama emeğime , emeğimize kıyamıyorum hemde aynadaki görüntü beni mutlu ediyor.Sekizlere az kaldı kalmışken hoooooop kızım dur diyorummm

Akşama gelince eve geç geldiğim için o saatte bişey yemek istemedimm yoksa deli gibi açtımmmm

Eveeeeeeeettttt;

Kızlar bence çok haklısınız.Kendi adıma şunu söylemek isterim.Aslında bi ara menülere yorum yapıyodum ama sonra dedimki kızım bi dur daha tecrübeliler var sen ne anlarsın.Yani çekindiğimden artık yazmadım hepinizin menüsünü inceliyorum aslında.Nacizane böyle düşündüğüm için yorum yapmıyordum ama isterseniz yine yaparım yazarım bencede çok faydalı yani ben menüme yorum yapıldığında mutlu oluyorum ki herkesde olur.

Filizim ve duyguşum evet ikiniz sadece yorum yapıyosunuz Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık

Neslicim günaydın;

Mesajını aldım canımmm inşallah dediğin gibi olur ben kendime inanıyorumm sadece durumun bu kadar vahim olabileceğini düşünememiştim.Ama dün ki seans çok iyi geldi.Artık kendimi kasmamaya çalışıyorum ve canım ne isterse onu yapıyorum.Şimdilik böyle iyi gidiyor.Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.

Seninde dün güzel geçmiş sevindim gerçi kordon yapmışsın başlı başına bir sebep

Bu arada senin kahvaltılara pek özendim kendime iki gündür kahvaştı hazırlıyorumm neslicimm hatta foto çektim valla ben bile kendime şaştım nıormalde biraz ekmek ve peynirle hızlıca geçiştirirdim ama 2 gündür güzel güzel yiyommm

psikologa gitmen çok iyi olmuş canım, hep aynı şeyi sölerim ben, en basitinden nasıl ki dişimiz az ağrıdıgında bile doktora gidiyorsak kendimizi iyi hissettigimizde de mutlaka doktora gidip yardım almalıyız, sen de bunu yapmışsın ve eminimki çok faydasını görürsün.. 3 sene ilaç kullandım bende ama şimdi iyiym şükür, aksatmadan gitmeye çalış mutlaka sana çok iyi gelecektirr

bu arada canm dün sana burdan özel msj yollaım dedm ama msj kutun doluymuş gönderemedm

senin el becerein var bence sabırlısın da azıcık üstüne düşsen mutlaka çok güzel şeyler örebilirsinn ben de danteli sevmem duygucum o yuzden ördüğüm salon takımı dantel değil, hatta geçenlerde buraya resmini bile koymuştum birazdan tekrardan ekleyim şeritler halinde kalın tel gibi bi ipe boncukları dizerek uzun şeritler ördüm sonrada onları komşu yardımıyla deriye diktik..

benm hayalimde mobilyası halısı duuvarları bembeyeaz bi salon var, onu aksesuarlarla renklendirmek istiyorum, o yuzden de bu takım çok içime sindi, bakalm resmi görünce begenecekmisiniz sizlerdee

menu yorumları için dün de demiştim kendim daha tam oturtamadım, spor desen zaten yok, yorum yapmak yüzsüzlük gibi gelecekti die ama öle anlamayacagınızı sölediginiz için artk bende yorum yazacam elimden geldigince

senin zaten menulerin bi şekilde dengeleniyor artk da, ben makarna yada pilav yedigim zaman ekmek yememeye çalışıyorum, ekmek yemeseymişsin daha mı iyimiş acabaa

artıkkkkkkkkkk bır karar verrrrrrrrrrrrrr cocuk gelecek yahuuuuuuuuuuuu

dün gittimm siyah güzel bi eşofman altı aldm kendime, sonraa bide eşofman üstü begendm ama fermuarlı deil malesef, spor gri önünde love gibib bişey yazıyo galiba bol hem dee arkası önünden biraz daha uzun, hafif de kayık yaka, onu alaım diyorum artk malum zaman kalmadı içine siyah body le giyerim zaten o gün çanta falan da almayacam yanıma, gecenin 12 sinde görüşecek olunca malum altıma da çekerm converse lerimi, bide hediyesini o zaman verecem, arabayla gelecek hem elimizde taşımakla da uğraşmayız

ayarlarsın sen halledersin onuu

duyguuu faydası var mı acaba o karışımın hiç hissediyor musunn

kahvaltın biraz az olmuş gibi geldi sanki neslicim, yanına bi dilim ekmek olsaymış mesela daha mı iyimiş bilemedm ama onun dışında gününün tamamı ve aporun çok güzel sana şimdi kocaman bir tebrik geliyoorrrrr

sahur olmayınca nasıl oruç tutabiliyosunuz ya, benim ölüm görür heralde akşamı o durumda ramazanda sahur olmasına ragmen saat 5 ten sonra işi bırakma eylemi yapıyodum, yoksa her dosyayı biribirine karıştırıp felaketler sinsilesi oluşturuyodm ofiste

bütün gün hiçbişey yemedigin düşünülürse akşam yemegin tabiki normal ama ekmek bide normal ekmekmiş ya, sanki bi dilimini yemeseydin daha mı iyi olurmuştu ki bilemedm şimdi

ayy bu menu yazma işi beni çok gerdii sanki yanlış bişey söleyecekmişim gibi geliyorr :18::18:

siz şimdi benm menuyu görünn :18::18:

kahvaltı

1 dilim kızarmış çavdar ekmegi

yarım domates

yarım kk beyaz peynir

yarım kk kaşar peyniri

1 dkupa şekersiz çay

ara

1 azcık süt tozlu şekersiz neskafe

öğle yemegi

çeyrek içi çıkartılmış ekmek içerisine 4 adet ızgara köfte ve bol marul

1 bardak light kola

ara

şekersiz çay

akşam yemegi

5 6 yk harca bulanmış tavuk göğsü - uzak doğu usulü de bi sos varmış üzerinde. kardeşimle dışarda yedik de

ara

2 3 çatal limonlu cheesecake

içine yarım limon sıkılmış soda

aktivite olarak daaa 1 saate yakın alışveriş gezmesi

hayırlı cumalar ablalarımmmmmmmm hayırlı cumalarrrrrr Rabbim herkesin dularını kabul etsinnn beni dulalarınıza dahil edin olur mu ablalarımmmm

çok özlüyorum sizleri yawww öyle alışmışımki çok şey ögrendimmm burda emeginiz çok bana hakkınızı helal edinnn ablalarımmm

kilo vermek çok güzelll ama keşke kendime hiç kıyafet almasaydımmm hep terziye gidiyo masraf yapıyorum istediğm gibi olmuyo