- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.341
Günaydın kızlaaar, bugün haftanın son günüGeçmişi hızlıca okudum alıntı yapmadan aklımda kaldığı kadarıyla yazayım,
Öncelikle, Esracım geçmiş olsun canım, diş işi zor iştir, bir müddet uğraştıracak seni, şimdiden kolay gelsin. Benim de bütün yirmiliklerim çekildi, inşallah sorunsuz olur senin. Psikoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın, zor bir dönemden geçiyorsun, depresyona girmen normal, ne diyorsa uygula, verdiği ilaçları kullan, bu geçici bir süreç unutma, bir süre sonra doktorun artık yavaş yavaş bırakalım ilacı diyecek ve bundan çok mutlu olacaksın. Bil bakalım nereden biliyorum
Duygu, Filiz ve Cemrem kış hazırlıkları yapıyor anlaşılan, güle güle güzel günlerde yiyin kızlarBen bir miktar yapmıştım, annem de domates hazırlıyor kavanozda, geçen sene kullandım, çok güzel olmuştu
Duygucum bugün için planlar yapılmış, menü çok güzel bence, afiyet olsun arkadaşım, artık kilonu korumayı öğrenmen lazım, herkesin tarzı farklı oluyor, ben öğün atlamayı doğru bulmuyorum, yani az da olsa kahvaltı yapman gerektiğini düşünüyorum ama sen bir bu yolu dene, gerekirse farklı yöntemler uygularsın.
Benim dün çok yoğun geçti, geçen haftasonu bahsettiğim arkadaşım vardı, gelememişlerdi, dün akşam aradılar, gelmişler, biz de vapurla karşıya geçtik, kordonda epey yürüdük.Bu arkadaşımın kızı var küçük, yaklaşık 1.5 yaşında, ara ara görmüştüm, maşallah çok tatlı olmuş, bolca sevdim kendisini, Ercem'in kızıyla adaşArkadaşlara da diyorum Zeyno başımı yakacak benim diye
Bugün de zoraki kahvaltı yaptım, makineye çamaşır attım onu bekliyorum, hızlıca asıp işe gideceğim. Birazdan dünkü menümü yazayım.
hayırlı cumalar ablalarımmmmmmmm hayırlı cumalarrrrrr Rabbim herkesin dularını kabul etsinnn beni dulalarınıza dahil edin olur mu ablalarımmmm
çok özlüyorum sizleri yawww öyle alışmışımki çok şey ögrendimmm burda emeginiz çok bana hakkınızı helal edinnn ablalarımmm
kilo vermek çok güzelll ama keşke kendime hiç kıyafet almasaydımmm hep terziye gidiyo masraf yapıyorum istediğm gibi olmuyo
kahvaltın biraz az olmuş gibi geldi sanki neslicim, yanına bi dilim ekmek olsaymış mesela daha mı iyimiş bilemedmama onun dışında gününün tamamı ve aporun çok güzel sana şimdi kocaman bir tebrik geliyoorrrrr
sahur olmayınca nasıl oruç tutabiliyosunuz ya, benim ölüm görür heralde akşamı o durumdaramazanda sahur olmasına ragmen saat 5 ten sonra işi bırakma eylemi yapıyodum, yoksa her dosyayı biribirine karıştırıp felaketler sinsilesi oluşturuyodm ofiste
bütün gün hiçbişey yemedigin düşünülürse akşam yemegin tabiki normal ama ekmek bide normal ekmekmiş ya, sanki bi dilimini yemeseydin daha mı iyi olurmuştu ki bilemedm şimdi
ayy bu menu yazma işi beni çok gerdii sanki yanlış bişey söleyecekmişim gibi geliyorr :18::18:
psikologa gitmen çok iyi olmuş canım, hep aynı şeyi sölerim ben, en basitinden nasıl ki dişimiz az ağrıdıgında bile doktora gidiyorsak kendimizi iyi hissettigimizde de mutlaka doktora gidip yardım almalıyız, sen de bunu yapmışsın ve eminimki çok faydasını görürsün.. 3 sene ilaç kullandım bende ama şimdi iyiym şükür, aksatmadan gitmeye çalış mutlaka sana çok iyi gelecektirr
bu arada canm dün sana burdan özel msj yollaım dedm ama msj kutun doluymuş gönderemedm
senin el becerein var bence sabırlısın da azıcık üstüne düşsen mutlaka çok güzel şeyler örebilirsinnben de danteli sevmem duygucum o yuzden ördüğüm salon takımı dantel değil, hatta geçenlerde buraya resmini bile koymuştum birazdan tekrardan ekleyim şeritler halinde kalın tel gibi bi ipe boncukları dizerek uzun şeritler ördüm sonrada onları komşu yardımıyla deriye diktik..
benm hayalimde mobilyası halısı duuvarları bembeyeaz bi salon var, onu aksesuarlarla renklendirmek istiyorum, o yuzden de bu takım çok içime sindi, bakalm resmi görünce begenecekmisiniz sizlerdee
menu yorumları için dün de demiştim kendim daha tam oturtamadım, spor desen zaten yok, yorum yapmak yüzsüzlük gibi gelecekti die ama öle anlamayacagınızı sölediginiz için artk bende yorum yazacam elimden geldigince
senin zaten menulerin bi şekilde dengeleniyor artk da, ben makarna yada pilav yedigim zaman ekmek yememeye çalışıyorum, ekmek yemeseymişsin daha mı iyimiş acabaa
dün gittimm siyah güzel bi eşofman altı aldm kendime, sonraa bide eşofman üstü begendm ama fermuarlı deil malesef, spor gri önünde love gibib bişey yazıyo galibabol hem dee arkası önünden biraz daha uzun, hafif de kayık yaka, onu alaım diyorum artk malum zaman kalmadı içine siyah body le giyerim zaten o gün çanta falan da almayacam yanıma, gecenin 12 sinde görüşecek olunca malum altıma da çekerm converse lerimi, bide hediyesini o zaman verecem, arabayla gelecek hem elimizde taşımakla da uğraşmayız
ayarlarsın sen halledersin onuu
ooooo sporti sporti olacaksınnnnnnn ohhhhhhhhh cok guzellllllllllllllll
duyguuu faydası var mı acaba o karışımın hiç hissediyor musunn
Neslicim günaydın;
Mesajını aldım canımmm inşallah dediğin gibi olur ben kendime inanıyorumm sadece durumun bu kadar vahim olabileceğini düşünememiştim.Ama dün ki seans çok iyi geldi.Artık kendimi kasmamaya çalışıyorum ve canım ne isterse onu yapıyorum.Şimdilik böyle iyi gidiyor.Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.
Seninde dün güzel geçmiş sevindim gerçi kordon yapmışsın başlı başına bir sebep
Bu arada senin kahvaltılara pek özendim kendime iki gündür kahvaştı hazırlıyorumm neslicimm hatta foto çektim valla ben bile kendime şaştım nıormalde biraz ekmek ve peynirle hızlıca geçiştirirdim ama 2 gündür güzel güzel yiyommm
Eveeeeeeeettttt;
Kızlar bence çok haklısınız.Kendi adıma şunu söylemek isterim.Aslında bi ara menülere yorum yapıyodum ama sonra dedimki kızım bi dur daha tecrübeliler var sen ne anlarsın.Yani çekindiğimden artık yazmadım hepinizin menüsünü inceliyorum aslında.Nacizane böyle düşündüğüm için yorum yapmıyordum ama isterseniz yine yaparım yazarım bencede çok faydalı yani ben menüme yorum yapıldığında mutlu oluyorum ki herkesde olur.
Filizim ve duyguşum evet ikiniz sadece yorum yapıyosunuz Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık
Benim renkli kelebeğimmmmmm
Nedesem nasıl teşekkür etsem artık şaşırdım sen bilirsin zaten beni.Mahçupluğumu....
Diyeti bırakmıyorsam sayenizde biliyorsun bazen gidip delicisine tıknmak geliyor aklıma ama emeğime , emeğimize kıyamıyorum hemde aynadaki görüntü beni mutlu ediyor.Sekizlere az kaldı kalmışken hoooooop kızım dur diyorummm
Akşama gelince eve geç geldiğim için o saatte bişey yemek istemedimm yoksa deli gibi açtımmmm
Dünkü menüm;
Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 2 küçük kırmızı biber dolması
- 5 küçük ızgara köfte
- 4-5 kaşık yoğurtlu semizotu
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- Ekmek arası hamsi (yarım ekmek, içi tamamen çıkarılmış)
Ara:
- 1 avuç kabak çekirdeği
- 1 fincan şekersiz çay
Ara
- 1 büyük fincan filtre kahve (şekersiz, sütlü)
Akşam arkadaşlarla buluştuk, kordonda yürüdük biraz, sonra deniz kenarında bir kafede oturduk, orada kahve içtim. Bol bol Zeyno'yu sevdim, ayyy özledim şimdiden
Dün işyerinde de çok hareketliydim, doğru dürüst oturmadım, tatile çıkmadan işleri toparlamaya çalışıyorum. Akşam da yürüyüş olunca adım sayım epey oldu, 9500 adım atmışımSu 3 litre civarı.
psikologa gitmen çok iyi olmuş canım, hep aynı şeyi sölerim ben, en basitinden nasıl ki dişimiz az ağrıdıgında bile doktora gidiyorsak kendimizi iyi hissettigimizde de mutlaka doktora gidip yardım almalıyız, sen de bunu yapmışsın ve eminimki çok faydasını görürsün.. 3 sene ilaç kullandım bende ama şimdi iyiym şükür, aksatmadan gitmeye çalış mutlaka sana çok iyi gelecektirr
bu arada canm dün sana burdan özel msj yollaım dedm ama msj kutun doluymuş gönderemedm
senin el becerein var bence sabırlısın da azıcık üstüne düşsen mutlaka çok güzel şeyler örebilirsinnben de danteli sevmem duygucum o yuzden ördüğüm salon takımı dantel değil, hatta geçenlerde buraya resmini bile koymuştum birazdan tekrardan ekleyim şeritler halinde kalın tel gibi bi ipe boncukları dizerek uzun şeritler ördüm sonrada onları komşu yardımıyla deriye diktik..
benm hayalimde mobilyası halısı duuvarları bembeyeaz bi salon var, onu aksesuarlarla renklendirmek istiyorum, o yuzden de bu takım çok içime sindi, bakalm resmi görünce begenecekmisiniz sizlerdee
menu yorumları için dün de demiştim kendim daha tam oturtamadım, spor desen zaten yok, yorum yapmak yüzsüzlük gibi gelecekti die ama öle anlamayacagınızı sölediginiz için artk bende yorum yazacam elimden geldigince
senin zaten menulerin bi şekilde dengeleniyor artk da, ben makarna yada pilav yedigim zaman ekmek yememeye çalışıyorum, ekmek yemeseymişsin daha mı iyimiş acabaa
dün gittimm siyah güzel bi eşofman altı aldm kendime, sonraa bide eşofman üstü begendm ama fermuarlı deil malesef, spor gri önünde love gibib bişey yazıyo galibabol hem dee arkası önünden biraz daha uzun, hafif de kayık yaka, onu alaım diyorum artk malum zaman kalmadı içine siyah body le giyerim zaten o gün çanta falan da almayacam yanıma, gecenin 12 sinde görüşecek olunca malum altıma da çekerm converse lerimi, bide hediyesini o zaman verecem, arabayla gelecek hem elimizde taşımakla da uğraşmayız
ayarlarsın sen halledersin onuu
duyguuu faydası var mı acaba o karışımın hiç hissediyor musunn
aferın sana esracıgımmmm. kahvaltı en onemlı ogun. maalesef cok duzenlı yapmıyoruz dıkkat edelım buna canım.
ALLAH kabul etsin p.tesi bende başlıcamm inşallahh. yediklerini 1 büyük tabakda hayal ettim gerçekdenkararında bi ekmek gözümü tırmaladı müsafirlikde olduğun için soru değil üstelik yürümüşsünn.. ne diyim artık heryerde başarılısınn bu çok önemli filiz herkez müsafirlikde bunu yapamazz...
tamam canım aslında bugün daha çok anlıcam faydasını uzunbi süre aç olcamm..bi onu içtim
evet canım aynen hacim alanı küçüldü bence gereksiz şişirmeyede gerek yok..
evet bitki çayını ihmal ettim inş p.tesi yoluna koycamm bunudaaa..
canım sana kesinlikle katılıyorum burdaki ilk amaç kg vermek elbette onun dışında sohbet etcez ,dertleşcez,süsden püsden konuşcaz ama ilk önceliğimiz kg vermek 1 kere ara verdim hüsranla döndüm bir daha bu hataya düşmemek ve 2.bebek için ekstra kg vermek herşeyden önce bu güzel arkadaşlığı sohbeti bırakmamak için devam ediyorumm zaten özellike seni mezun etmeden ortadan kavbolmucamm.. menülerimiz fazla,yada cıslı olsada bi başka arkadaşımızn gerek morel gerek yaptığı hatayı görmesi için iyi yada kötü eleştiri yapmamız lazım biraz ataklanmak spor yapmamız lazım hepimiz ideal kg'muza kavuşmak istiyorsak biraz daha gayret etmemizlazım kızlarr emin olun geçici bi durum sonra istediğinizi yiceksiniz ertesi gündengelersiniz olur biter, ben neden c.tesi pazar menümü yazmıyorum çünkü kaçamak yapıyorum sonrasında dengeliyorum kg almıyorum ama buraya yazmak istemiyorum etkilenmeyin diye, beni geçtim burda filizin sizn yorumlarını çok ihtiyacı var aslında başarılı ama bunun söylenmesi öz güvenini isteğini arzusunu dahada arttırıyor.
okudum canımmm zormuş yaa:))))
hadi kolaylıklarr gelsinn canım bende kaçıyorummm..
esracık sen bu ısı cabuk ogrendın ayrıca cok da dısıplınlısın oyuzden ben yapmayım dıye dusunmen hata olur ve dedıgım gıbı kısı kendısı dısıplınlı olmasa bıle bence yorum yapmalı herkes. ben de duygu da asla oyle dusunmeyız lutfen sen dahıl herkes rahat olsun bu konuda. ayrıca oyle tecrubesızım falan deme dedıgım gıbı gayet guzel ogrendın sen.
ALLAH hepımızden razı olsun canım. hepımızın bırbırının destegıyle daha basarılı oldugu da olacagı da kesın oyuzden yorum yapalım tesvık edelım yanlıs olmus dıyelım hadı bır gaz dıyelım yerı gelınce. boyle boyle mutlu sona ulasacagız hepımız. bogazı tutmak mesela degıl kı onemlı olan saglıklı beslenmek de. oyuzden bu surecte herkesın bılgılerıne ıhtıyac var
sen bu peynırı de mı ıngıltereden getırdın bakemkaşar loruuuuuuuu hımmmm lezız olmalı kesın
kahvaltın tabıkı cok az olmus canım ama canım ıstemıyor dıyordun. hem sabah hem ogleden sonra ara ogun olmamıs sen guzel ara ogunler yapardın hatta ben bugun senden ogrendıgım yaban mersınınden yedım. sen de bunlara don canım ıkı ara ogunu de bos gecmıssın. oglen azaltmıssın bu dıkkatımı cektı.
aksam ekmegın ıcı cıkmıs guzel olmus canım balık cektı uzun zamandır yemıyorum ben de cumartesı gunu ızgara yıyecegımmmm
aksamı ara ogundekı cekırdegı azaltmıssın
dunku adımların da harıka olmusssssss su da cok guzel.
Filizcim ve Duygucum, menü yorumlama konusunda yazdıklarınıza katılıyorum. Ben kendi adıma, anca adapte oluyorum inanın, hatta sporu yazmanızı özellikle istiyorum, çünkü özeniyorum ben
Menülerimi daha tam oturtamadım, bir de ben oldum olası sizler kadar azaltamıyorum yediklerimi, kendimce makul bir düzeye indirmeye çalışıyorum, bu yüzden bazen menülere bakınca bana miktarlar az görünüyor, o yüzden yorum yapmak istemiyorum. Bu benim bakışım çünkü, az yiyince sonra tekrar kilo alınacağını düşünüyorum. Tabi benim gibi hiç yememek lazım, çünkü kilo vermek mümkün olmuyorYani kısacası, yavaş yavaş adapte oluyorum, yorum da yapacağım, söz
Spor konusunda yorum yapabilirim, bu biraz uzmanlık alanıma giriyorama bunda da hep aynı şeyleri söylüyormuşum gibi oluyor. Filiz istikrarlı bir şekilde ve her durumda spor yapıyor maşallah, bu baştan beri en çok istediğim şeydi, maşallah diyorum, hep böyle sürsün inşallah. Tek problem, bence fazla spor yapıyor, en baştan beri açıklamalarla söylüyorum bunu, herkesin kendi doğruları var ve programını ona göre yapıyor, ben de buna saygı duyuyorum açıkçası. Yani sporu yorumlamama sebebim bu. Bana göre her gün yoğun spor yapmak yanlış, 1 saatten fazla yapmak yanlış, şimdilik yani. Yavaş yavaş sürenin ve zorluk derecesinin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Bunları tekrar tekrar yazmayı doğru bulmadığım için de yazmıyorum.
Kendi adıma durumu açıklayabilmişimdir umarım.
böyle düşünmene çok sevindim filizim ben bişeyler öğrendiysem eğer sen ve duyguşdan öğrendim sizin bilgilerinizle yorumlarımı yaparım artık zaten yanlış bişey olunca siz beni düzeltirsiniz canlarrr manevi destek kilo verdiriyor dieyt değil en azından bu bende böyle oldu hayatımın en uzun süreli diyetini yaptım hep sayenizde bırakacak olsam size kıyamadım siz geldiniz aklıma bunu yapamamam onlara yapmamalıyım dedimm o yüzden balımmm artık bende dikkat edip yorumlarımı yaparımmm
yok yok, bunu eşim Balıkesir'den getirmişti, hani günübirlik iş için şehir dışına çıktı demiştim ya. Burada bulamıyoruz bu lordan, hafif yağlı, taze taze süt kokulu Kaşar loru diye satılıyor Balıkesir'de, normal lora göre biraz daha yağlı.
Filizcim çok doğru diyorsun, tatilden sonra küçük paketler yapayım ben, böylece ihmal etmem. Daha önceden öyle yapıyordum. Eveeeett yorumlarınızı da dikkate alarak öğlenleri bir tık azalttım
Çok mutlu oldum yorumuna, yavaş yavaş ta olsa ilerleme kaydediyorum demek
neslıcıgım adapte olma surecının farkındayız ve dedıgın gıbı bız herzaman az yıyorduk ama senın bakıs acına ıhtıyacımız var eskıden yorumlar yapıyordun cok guzel oluyordu yıne yapabılırsın canım hıc kasma kendını lutfen. uzun uzun anlattım yanı.
spor konusuna gelınce ınan senın ıcın yerı gelıyor detaylı yazıyorum gaza gelmem ıcın yaz dıyordun. oyuzden faydası olursa ne mutlu bana.
spor konusunda haklısın canım ama benım vucudu bılıyorsun herseyın en ustunu yapmaya calısıyorum ancak bır karsılık alabılıyorum ve ıcın rahat olsun artık mesela haftasonları yapmıyorum ayrıca bır gun gıdıyorum bır gun evde dınlenıyorum yanı bakacak olursan haftada 4 gun bıle olmuyor son zamanlarda. hatta bana az gelıyor bu gunlerdeher turlu yorum ve bılgı paylasımına hazırım canım lutfen cekınme.
hımmmmm anladım guzel bır peynırmıs annem altınoluk'a gıdecek teyzemlerıne yanına. dıyeyım de bana da alsın bu peynırden. degısık degısık peynırler denemek ıstıyorum buaralar.
tatlım kucuk sevımlı bır canta yap kendıne. ıcıne herseyı koy, gel cekmecene koy. ınan valız tasıyorum ben ama naypalım mecbur. ınan tava tencere tasıyorum valla
yok yok ben senın bu menunu ıyı gordum bence kıştan once ıyıce adapte olacaksın tatılden donunce spora da odaklanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?