- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.361
Kızlar ben şimdiye kadarki menümü yazayım;
Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 4 tane küçük fırın köfte
- 3 kaşık makarna
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
- 1 kase cacık
- 1 kase roka salatası (yağsız)
Bugün de sabah yediğim az biliyorum ama inanın canım hiçbir şey istemiyor bu ara sabahları, öğlen canım hem cacık hem salata istedi ikisinden de aldım o yüzden.
Akşam belki alışveriş yapacağız, o yüzden dışarda yiyebiliriz, şimdilik bilmiyorum ne yerim ama hamburger falan yemeyeceğim en azından. Bugün de biraz hareketli geçiyor günüm. Ekstra spor yapmam zor görünüyor. İnşallah tatilde bol bol yüzeceğim ve yürüyeceğim. Tatilde kilo vermek gibi bir hedefim yok, sadece fazla almamak için uğraşacağım:18:
Bu arada ben kilo bildirimimi Pazar günü yaparım Filiz'e, bir sonraki Pazartesi de zaten evde görürüm sonucu
Tamam Filizcim yavaş yavaş adapte oluyorum zatenYorum yapmasam da takipteyim, onu söyleyeyim bak Süt içiyor musun, yoğurt yiyor musun diye kontrol ediyorum menülerini, insülin direncini dikkate alarak oluşturduğun düzeni çok beğeniyordum. Pirinç yerine bulgur, meyveleri dikkatli yemek gibi..
Sporda da son zamanlarda daha iyi olduğunu düşünüyorum zatenİtiraf edeyim, bir ara sen koşu da yaptığını yazınca, yapma diye yazsam mı yazmasam mı diye epey düşündüm, sonra vazgeçtim. Kendi vücudunu biliyor nasılsa, zorlanırsa bırakır, hazır motive olmuşken hiç olumsuz bir şey yazmayayım dedim, sonra da zaten doktor "koşma" demiş sana, benim de içim rahat etti
Filizcim, diyorum ya, herkesin vücut yapısı farklı, dayanıklılığı farklı, sen mesela sahura kalkmadan oruç tutuyorsun, ben öğle yemeğini iki saat geç yesem bayılır kalırım
siz şimdi benm menuyu görünn :18::18:
kahvaltı
1 dilim kızarmış çavdar ekmegi
yarım domates
yarım kk beyaz peynir
yarım kk kaşar peyniri
1 dkupa şekersiz çay
ara
1 azcık süt tozlu şekersiz neskafe
öğle yemegi
çeyrek içi çıkartılmış ekmek içerisine 4 adet ızgara köfte ve bol marul
1 bardak light kola
ara
şekersiz çay
akşam yemegi
5 6 yk harca bulanmış tavuk göğsü - uzak doğu usulü de bi sos varmış üzerinde. kardeşimle dışarda yedik de
ara
2 3 çatal limonlu cheesecake
içine yarım limon sıkılmış soda
aktivite olarak daaa 1 saate yakın alışveriş gezmesi
Nurdancım nasılsın ???
Heyecan var mı canım az kaldııı gelmesine sonunda kavuşuyosunuz haaaaaaaa
Bu fotoğrafta daha çok belli olmuş, ben çok beğendim, çok zarif olmuş, güle güle güzel günlerde kullan, ellerine sağlık
maasallah ellerıne saglık cok şık olmus cok begendım. ben ortaokula falan gıderken ormustum bırseyler eskıden yazları annemler ogretırlerdı ama cok cok becerıklı sayılmam ama anamın yanında kalsaymısım ve o da yumusak bır ogretıcı olsaymısharıkalar cıkarmıs benden. cunku orguyu bıle az az kendım ogrendım. orgu dıyınce bak ne ıyı hıssettım sımdı esıme, kardeslerıme atkılar ormustum severım ben boyle seylerı ama zaman lazım o da ben de yokkkkk
yaaaa ben dayanıyorum valla ramazanda da tuttum boyle bırkac kez ama ozaman uyanamamıstım oyuzden. hatta ben carsamba gunu orucluyken, salı aksam da duzgun yemek yememıstım
ekmek normal ekmektı bırcok kısı ıcın az benım ıcın fazla olabılır oyle guzel bır corba yapmıs kı anlatamam ve ben ekmegın ıcıne corba atmayı cok severım oyuzden dayanamadımfazla fazla cekınmeden yaz nurdancıgım bu gercek.
tşkler nurdancımmm msj kutumun dolduğunu bugün gördüm ver derhal boşalttıminşallah iyi gelecek bu terapiler zaten dünden beride iyi hissediyorum kendimi yeni kararlar aldım en başta canım ne isterse onu yapıcam kasmıcammm kendimiii yaşıcammm bu ilk kararım meselaaa inşallahh güzel olacak
Bu arada o yakası kayık dediğin bluz varya hıh onun bi kolunu hafifçe omzundan düşür ben çok severim hatta giyerim çok da havalı oluyor yahuu
cesmıcık menulerın fena degıl de bugunkun de pek cısslar olmus. dıyet bıle olsa aman koladan bır muddet uzak dur bılıyorsun full seker dolu ıcı.
kahvaltın guzel olmus begendım.
aksam yemegın sadece tavuk tek az olmus.
ara ogunler de meyve ya da saglıklı seyler goremedım.
ooooooo kımler gelmıs duygunun deyımıyle fındık kurdu gelmıs esmer guzelımız gelmıs cıtırmız gelmıs hosgeldın canım bız de senı ozluıyoruz allahtan skype gorusuyoruz zaman zaman. Senden haber de verıyoruz merak etme.
Senın de sıkıntıların var oyuzden allah sana da bu mubarek gunde huzur nasıp etsın canım ınsaallah
elbnıseye gelınce haklısın da kılo verınceye kadar gıyıme ozen gostermemek de dogru olmuyor bence oyuzden almak da lazım masraf kısmı dogru ama terzıye kıyafet goturup daralttırmak harıka bır duyguBen cok sevıyorummmmmm
Nurdancımm çok sevindimmm senin adına allah tamamını erdirsin herşeyyy gönlüne göre olsun allah olmayanlara da(banada ) nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bırseyler ogrenmek ısteyen ınsan ogrenır ve basarılı olur bız sadece anlattık uygulamak da basarmak da senın becerın oyuzden takdır edıyorum senı. hersey cok cok guzel olacak bızler de yanlıslar yapıyoruz bırbırımızden destek alarak daha bılınclı beslenecegız ve daha cıtır olacagız ınsaallah.
bak topıkten ayrılmak ıstedım neslı dedı kı topık dagılır olmaz dedı dıyetı bırakmak ıstedım 120 kılo olursun dedı duygu, yapma fılız dedı. bırbırımıze moral vermek ıcın yazdım bırbırımızı umutlandırmak ıcın yazdık bırbırımıze emek verdık dıye devam ettık bu cok guzel bırsey oyuzden senın de boyle hıssetmen cok guzel. bu hafta bırakmadıysan hıc bırakmazsın bence. aferın valla sanaaaaaaaaa
ayy evettt de bi rahatlık geldi bana şimdi, töbeeeeehiç heyecanlı deilim sanki daha uzun zaman var gibi geliyoo
teşekkür ederim neslicimmdantel sevmem de, salona da illa bişey örtmek lazımmış bende bunlardan yaptm kendi emegim olsun die
atkı falan sayısı yok zaten, hem örmesi de kolay die psikopat gibi örüyorum da örüyorummbi kere de eski nişanlıma hırka örmüştüm, ama 1 ay falan baya uğraştım, bilmiyorum giydi mi üzerine görmek nasip olmadı ayrıldık zaten bana terapi gibi geliyo örgü örmek, oraya dikkatini yoğunlaştırıyosun ortaya bişey çıkıyo falan ya çok eğlenceli bişey bana göre, herkes örmeli
valla maşallahh o zaman sana o şartlarda oruç tutabildigine göre, ben açken adım bile atamıyorum yaa
bundan sonra her menuyu kendimce yorumlamaya çalışacam o zaman bakalm
dün ne yazdıgımı unuttum ben iyimiaklıma gelince yazarm o zman msj olarak ayrıca aldıgın karar çok güzel bi kararmış, valla benm de hayat felsefem kimse benden önemli deil üzerine.. inan bana daha az üzülüyosun yıpranıyosun böle olunca hayat boyu hep güzel kararlar için uygularsın inşallah bu kararını
heh iştee o omzu ben düşürürüm de o kaldırır kesin uğraşır dururuz bi dahagittigim yere kimlerle gittigime arkadaşlarıma hiçbişeye karışmaz da işte kıyafet konusunda bazen darlandırıyor beni, susup susup patlıyorum sonra normal düzene dönüyoruz işte omuz açık olunca da o çaktırmadan kapatmaya çalışır bende açarm en son bi git be derim falan filan uğraşır dururuz
Valla bulursa alsın canım, tavsiye ederim, değişiklik olur sana da. Hem katı peynirler gibi yağlı da değil. Bu lorla çok güzel tatlı yapılıyor, ben eşime sipariş verirken iki tane yarım kg'lık aldırdım, birini yeriz, diğerini de tatlı yaparım diye ama hem fazla tatlı yemeyelim diye, hem de loru çok özlediğimiz için vazgeçtimTatlı şerbetli bir tatlı çünkü.
Aynen canım, öyle yapayım ben, öğlen yemeği konusunda çok şükür sıkıntım yok, ara öğünleri de ayarlarsam iyi olacak. Böylece akşamları fazla abartmam
NESLİCİM İİ TATİLLER OLSUN inşlhhh kilo almadan gelirsin evineeeeeeeeeeKızlar ben şimdiye kadarki menümü yazayım;
Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
Öğle:
- 3 kaşık makarna
- 1 kase cacık
Bugün de sabah yediğim az biliyorum ama inanın canım hiçbir şey istemiyor bu ara sabahları, öğlen canım hem cacık hem salata istedi ikisinden de aldım o yüzden.
Akşam belki alışveriş yapacağız, o yüzden dışarda yiyebiliriz, şimdilik bilmiyorum ne yerim ama hamburger falan yemeyeceğim en azından. Bugün de biraz hareketli geçiyor günüm. Ekstra spor yapmam zor görünüyor. İnşallah tatilde bol bol yüzeceğim ve yürüyeceğim. Tatilde kilo vermek gibi bir hedefim yok, sadece fazla almamak için uğraşacağım:18:
Bu arada ben kilo bildirimimi Pazar günü yaparım Filiz'e, bir sonraki Pazartesi de zaten evde görürüm sonucu
Ayyy tatlı mı ?? O tatlıdan hiç yemedim ama methini çok duydum tabiki tarifi kaçırmazdım ama istemiyorum anammmm ben dayanamam yaparım sonra
Size afşyet olsun tatlımmm
NESLİCİM İİ TATİLLER OLSUN inşlhhh kilo almadan gelirsin evineeeeeeeeee
gerçekten de sabah ekemek olsaydı iii olurdu cnm bence kahvaltı en güzel ve en önemli öğünn
bu gün ki menümü toparlıyım
sabah: bi büyük dilim ekmek uzun olduğu için yetti bana, peynir, çok az yağda 1 yumurta,şekersiz çay
ara: bi form çayı, bi elma
öğle: bi kase çorba, salata,bi küçük tabak sebze yemeği,2 kaşık pilav
ara: bi fincan nescafe, 3 adet yulaflı bisküvi,
akşam: semizotu salatası, bi küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek uzun ekmekten değil,fırında patattes yemeği yaptım sebzeli ama
sadece 2 adet et köftesi ile 2 çatal patates aldım
ara: şimdi eşim gelince çay içicem ve 3 fındık yerim içmezsem oda içmiyo çünki
activite: lessi 2 mil ve 30 dk, yürüyüş yaptım 2,5 lt su,ve 2.ci form çayımı yatmadan bi saat önce içicem
bu gün ki menümü toparlıyım
sabah: bi büyük dilim ekmek uzun olduğu için yetti bana, peynir, çok az yağda 1 yumurta,şekersiz çay
ara: bi form çayı, bi elma
öğle: bi kase çorba, salata,bi küçük tabak sebze yemeği,2 kaşık pilav
ara: bi fincan nescafe, 3 adet yulaflı bisküvi,
akşam: semizotu salatası, bi küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek uzun ekmekten değil,fırında patattes yemeği yaptım sebzeli ama
sadece 2 adet et köftesi ile 2 çatal patates aldım
ara: şimdi eşim gelince çay içicem ve 3 fındık yerim içmezsem oda içmiyo çünki
activite: lessi 2 mil ve 30 dk, yürüyüş yaptım 2,5 lt su,ve 2.ci form çayımı yatmadan bi saat önce içicem
Kızlar ben de günümü toparlayayım, alışveriş yaptık geldik. Masa tenisi raketi aldık, tatilde arada oynarız diyeBir de bikini aldım, indirimdeymiş, güzel denk geldi. Epey de gezdik.
Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
Öğle:
- 3 kaşık makarna
- 1 kase cacık
Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 bardak çay
- 1 kaşık irmik helvası
Akşam:
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 avuç maydanoz
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 10 tane badem
Birazdan da sıcak ballı süt yaparım, büyük bir bardak içerimSu tüketimim 3 litreye yaklaştı. Adımsayarım takılıydı bütün gün, toplam adım sayım 9600, yatana kadar 10000 olur. Sanki bugünüm daha iyi oldu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?