2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım menulerıne topluca aksam bakarım

alısverıs ıcın kolay gelsın pazar gunu gorusuruz sen yola cıkmadan. ıyı tatıller sımdıden canım

bak canım ben de cok sevındım benı takıp edıyor olmana. sut ve yogurt sen cok bakardın uyarırdın benı cok mutlu olurdum dıyorum ya canım bogaz tutmak meselesı degıl kı bırbırımızın gozlemlerıne ıhtıyacımız var ayyyyy ıyı kı acmısız bu konuyu bak ne guzel oldu hepımız ıcın.

spor konusunda ben kendımı mutlu ettıgımı dusunerek yuklendım canım yorulmadım agrım olmadı 20 dk yuruyunce yorulan ben okadar spor hatta kosabılmekten cok mutlu oldum ruhuma ıyı geldı ama rısk olacagını okadar da dusunmemıstım doktor uyardı kosmuyorum sen de ıstedıgın zaman yorumlarını yapabılırsın canım. ben hırsımdan bazen kendımı kaybedebılıyorummmm bazen hedefe kos demek de lazım, dur yavasla demek de

ben stoktan harcıyorum sanırım hıcbırsye olmuyor banaaaaaa

cesmıcık menulerın fena degıl de bugunkun de pek cısslar olmus. dıyet bıle olsa aman koladan bır muddet uzak dur bılıyorsun full seker dolu ıcı.

kahvaltın guzel olmus begendım.

aksam yemegın sadece tavuk tek az olmus.

ara ogunler de meyve ya da saglıklı seyler goremedım.

Nurdancım nasılsın ???
Heyecan var mı canım az kaldııı gelmesine sonunda kavuşuyosunuz haaaaaaaa

ayy evettt de bi rahatlık geldi bana şimdi, töbeeeee hiç heyecanlı deilim sanki daha uzun zaman var gibi geliyoo

Bu fotoğrafta daha çok belli olmuş, ben çok beğendim, çok zarif olmuş, güle güle güzel günlerde kullan, ellerine sağlık

teşekkür ederim neslicimm dantel sevmem de, salona da illa bişey örtmek lazımmış bende bunlardan yaptm kendi emegim olsun die

atkı falan sayısı yok zaten, hem örmesi de kolay die psikopat gibi örüyorum da örüyorumm bi kere de eski nişanlıma hırka örmüştüm, ama 1 ay falan baya uğraştım, bilmiyorum giydi mi üzerine görmek nasip olmadı ayrıldık zaten bana terapi gibi geliyo örgü örmek, oraya dikkatini yoğunlaştırıyosun ortaya bişey çıkıyo falan ya çok eğlenceli bişey bana göre, herkes örmeli

valla maşallahh o zaman sana o şartlarda oruç tutabildigine göre, ben açken adım bile atamıyorum yaa

bundan sonra her menuyu kendimce yorumlamaya çalışacam o zaman bakalm

dün ne yazdıgımı unuttum ben iyimi aklıma gelince yazarm o zman msj olarak ayrıca aldıgın karar çok güzel bi kararmış, valla benm de hayat felsefem kimse benden önemli deil üzerine.. inan bana daha az üzülüyosun yıpranıyosun böle olunca hayat boyu hep güzel kararlar için uygularsın inşallah bu kararını

heh iştee o omzu ben düşürürüm de o kaldırır kesin uğraşır dururuz bi daha gittigim yere kimlerle gittigime arkadaşlarıma hiçbişeye karışmaz da işte kıyafet konusunda bazen darlandırıyor beni, susup susup patlıyorum sonra normal düzene dönüyoruz işte omuz açık olunca da o çaktırmadan kapatmaya çalışır bende açarm en son bi git be derim falan filan uğraşır dururuz

o limonlu cheesecake i yemeyecektm de işte bi çatal bişey olmaz dedm, derken bi kaç çatal oluvermiş anlamadmm

kahvaltıyı annem hazırladıgından oturttum artk yaa, eskisi gibi cornflakes falan yemiyorum pek akşam da dışarda olunca tek çeşit oldu işte..

ya meyveyi gündüz yiyemiyorum ben, akşamları da şekerli die yemek istemiyrum derken meyvesiz gçiyo ömrümm ara öğünlerm zaten hiç yokki benm ancak çay kahve oluyo.. pek bi çözümde bulamadm ama bakalm ayarlamaya çalışacam

amin ablacımmmm aminnnn inşallah huzur bulurummmm
evet güzel bir duygu ablacımmm
zaten senle ve duygu ablamla konuşmasam çatlarım valla sizzlerle konuşmak mak çok iyi geliyo iyiki tanımışım sizi hayat iyiki karşıma çıkarmış diyorum hep

Nurdancımm çok sevindimmm senin adına allah tamamını erdirsin herşeyyy gönlüne göre olsun allah olmayanlara da(banada ) nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiinn berivancımm amin inşallahhh Allah en doğru zamanda kalbi en güzel insanı karşına çıkartacaktır senin ben eminim bundann

Canımmm benimm inşallah çok güzel yol alacağız pes etmeyince oluyor ben bunu gördüm kendimde ve sende.Hep diyorum yaaa azmine hayranım diye.Evet tabiki destek sayesinde oluyor.Benim arkamda dağ gibi sizler varsınız sizin arkadanızda ben

Alemsin kız nurdannn dur beni heyecanlandırayım biraz onun geleceği gün hatta sabah erkenden kalkıcaksın gün içinde yerinde duramıcaksın akşamı zor edeceksin kaç aylık hasretttt özlemm var burda.Sonra akşam olacak sana geleceği saat yaklaştıkça sen bi başlıcan süse püse ama hani yokmuş gibisinden

Sonra telefonun çalıcak geldimm dicek ve sen gideceksinnn.Tam karşında........Artık gerisini getirmiyeyimm bencede

Bacım omuzunu düşürmeyi ver sende napak istemiyorsa bunada okey

Ayyy tatlı mı ?? O tatlıdan hiç yemedim ama methini çok duydum tabiki tarifi kaçırmazdım ama istemiyorum anammmm ben dayanamam yaparım sonra

Size afşyet olsun tatlımmm

İyi akşamlar canlar ;

Ben bugün iyimmmm Gülümsüyorummm.Tüm gün iş yerindeydim.Son zamanlar hiç bu kadar verimli çalışmamıştım.Bütün işlerimi hallettim diyebilirim.Huzurla keyifle çalıştım.İşyerindekilerle muhabbetimiz hep iyidir zaten.Şakalaşırız güleriz falan.Hem zaten iki kişiyle en çok anlaşırım.Birini şubatta askere göndermiştik.O bu hafta izne gelmiş hergün gelir uğrar sohbeti bana çok iyi gelir.Zorlada olsa güldürmeyi başarır.Candırrrr

Bu arada patronumm ikici bi iş olarak bu küçük yerde hiç olmayan bir cafe açıyor.Her konuda bana danışıyor.Fikir veriyorum.İsminden dekorasyonuna kadar herşeyiyle ilgilendim.Ama daha tadilat işleri var ben açılıcak diye çok seviniyorum.Böyle nezih bir mekan olması için detaylara dikkat ediyoruz.Durum böyle olunca patronum bana kendi işimizde hiç yardım edemez oldu.Bütün işler bana kaldı.Aslında yoğunluğum bundan.Bir de kurban bayramı yakşalıyor çok fena yoğun oluruz biz.Derin dondurucu buzdolabi satışları artar.Millet kurbanı satıp parayla dönünce alışverir yapar.E bizede işi kalır yani.

Ayyy çenem düştü haaa pek yaptığım bişey değil

NESLİCİM İİ TATİLLER OLSUN inşlhhh kilo almadan gelirsin evineeeeeeeeee
gerçekten de sabah ekemek olsaydı iii olurdu cnm bence kahvaltı en güzel ve en önemli öğünn

Son düzenleme:
bu gün ki menümü toparlıyım
sabah: bi büyük dilim ekmek uzun olduğu için yetti bana, peynir, çok az yağda 1 yumurta,şekersiz çay

ara: bi form çayı, bi elma

öğle: bi kase çorba, salata,bi küçük tabak sebze yemeği,2 kaşık pilav

ara: bi fincan nescafe, 3 adet yulaflı bisküvi,

akşam: semizotu salatası, bi küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek uzun ekmekten değil,fırında patattes yemeği yaptım sebzeli ama

sadece 2 adet et köftesi ile 2 çatal patates aldım

ara: şimdi eşim gelince çay içicem ve 3 fındık yerim içmezsem oda içmiyo çünki

activite: lessi 2 mil ve 30 dk, yürüyüş yaptım 2,5 lt su,ve 2.ci form çayımı yatmadan bi saat önce içicem

Ayyy tatlı mı ?? O tatlıdan hiç yemedim ama methini çok duydum tabiki tarifi kaçırmazdım ama istemiyorum anammmm ben dayanamam yaparım sonra

Size afşyet olsun tatlımmm

Çok güzel bir tatlı Esram, içinde bol lor azıcık un oluyor da, problem şerbetli olması, kilolarımızı verelim de gel ben yaparım sana Ayvalık lor tatlısı diye biliniyor, Ayvalıkta çok güzel yerler var yapan
Ben de yapmadım zaten tatlıyı çok yerim diye kahvaltıda lor yiyorum bolca o yüzden bu ara

NESLİCİM İİ TATİLLER OLSUN inşlhhh kilo almadan gelirsin evineeeeeeeeee
gerçekten de sabah ekemek olsaydı iii olurdu cnm bence kahvaltı en güzel ve en önemli öğünn

Sağol Cemrem, bu sene yazın bile yoğun geçti iş çok ihtiyacım var tatile kilo almamak zor da, elimden geleni yapacağım

Menünçok güzel olmuş Cemrem, hareket te süper, tebrikler Form çayını neden içiyorsun? Sürekli ve fazla içmeyin diyor uzmanlar, bağırsaklarda tembelliğe yol açabiliyor diye. Sen nasıl bir form çayı içiyorsun bilmiyorum ama dikkat et bence canım.

Kızlar ben de günümü toparlayayım, alışveriş yaptık geldik. Masa tenisi raketi aldık, tatilde arada oynarız diye Bir de bikini aldım, indirimdeymiş, güzel denk geldi. Epey de gezdik.

Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 4 tane küçük fırın köfte
- 3 kaşık makarna
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
- 1 kase cacık
- 1 kase roka salatası (yağsız)

Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 bardak çay
- 1 kaşık irmik helvası

Akşam:
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 avuç maydanoz
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 10 tane badem

Birazdan da sıcak ballı süt yaparım, büyük bir bardak içerim Su tüketimim 3 litreye yaklaştı. Adımsayarım takılıydı bütün gün, toplam adım sayım 9600, yatana kadar 10000 olur. Sanki bugünüm daha iyi oldu gibi

ben de çok beğendim günün başarılı canım hem aktivite olarak hem de beslenme olarak

Canımm menün güzel olmuş da sabah bana yetersin geldi ekmek olsaymış domates salatalık falan zeytin de tabi sanki daha iyi olurmuş su mükemmellll

Tatil için hazırlıklar bitti sanırım bikini de alınmışşş ne renk acaba