- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.381
haklısın cnm ama çok sık içiyorum da günde 2 badağı geçirmemeye çalışıyorum ne bilim bitki çayı olmadan olmaz diyolar diye içiyorum anlıcan içtiğimMenünçok güzel olmuş Cemrem, hareket te süper, tebriklerForm çayını neden içiyorsun? Sürekli ve fazla içmeyin diyor uzmanlar, bağırsaklarda tembelliğe yol açabiliyor diye. Sen nasıl bir form çayı içiyorsun bilmiyorum ama dikkat et bence canım.
cnm menün güzel resimli olunca daha bi güzel oluyo bende yapmam lazım yaaaaaaaaaaaEvet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmmsabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olan öğlen yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm
.Eki Görüntüle 802860 Eki Görüntüle 802859 Eki Görüntüle 802858 Eki Görüntüle 802861
Alemsin kız nurdannn dur beni heyecanlandırayım biraz onun geleceği gün hatta sabah erkenden kalkıcaksın gün içinde yerinde duramıcaksın akşamı zor edeceksin kaç aylık hasretttt özlemm var burda.Sonra akşam olacak sana geleceği saat yaklaştıkça sen bi başlıcan süse püse ama hani yokmuş gibisinden
Sonra telefonun çalıcak geldimm dicek ve sen gideceksinnn.Tam karşında........Artık gerisini getirmiyeyimm bencede
Bacım omuzunu düşürmeyi ver sende napak istemiyorsa bunada okey
İyi akşamlar canlar ;
Ben bugün iyimmmmGülümsüyorummm.Tüm gün iş yerindeydim.Son zamanlar hiç bu kadar verimli çalışmamıştım.Bütün işlerimi hallettim diyebilirim.Huzurla keyifle çalıştım.İşyerindekilerle muhabbetimiz hep iyidir zaten.Şakalaşırız güleriz falan.Hem zaten iki kişiyle en çok anlaşırım.Birini şubatta askere göndermiştik.O bu hafta izne gelmiş hergün gelir uğrar sohbeti bana çok iyi gelir.Zorlada olsa güldürmeyi başarır.Candırrrr
Bu arada patronumm ikici bi iş olarak bu küçük yerde hiç olmayan bir cafe açıyor.Her konuda bana danışıyor.Fikir veriyorum.İsminden dekorasyonuna kadar herşeyiyle ilgilendim.Ama daha tadilat işleri var ben açılıcak diye çok seviniyorum.Böyle nezih bir mekan olması için detaylara dikkat ediyoruz.Durum böyle olunca patronum bana kendi işimizde hiç yardım edemez oldu.Bütün işler bana kaldı.Aslında yoğunluğum bundan.Bir de kurban bayramı yakşalıyor çok fena yoğun oluruz biz.Derin dondurucu buzdolabi satışları artar.Millet kurbanı satıp parayla dönünce alışverir yapar.E bizede işi kalır yani.
Ayyy çenem düştü haaa pek yaptığım bişey değil
Kızlar ben de günümü toparlayayım, alışveriş yaptık geldik. Masa tenisi raketi aldık, tatilde arada oynarız diyeBir de bikini aldım, indirimdeymiş, güzel denk geldi. Epey de gezdik.
Sabah:
- 3 yk lor (kaşar loru)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 4 tane küçük fırın köfte
- 3 kaşık makarna
- 3 kaşık kuru börülce salatası
- 2 kaşık yoğurtlu havuç salatası
- 1 kase cacık
- 1 kase roka salatası (yağsız)
Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 bardak çay
- 1 kaşık irmik helvası
Akşam:
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- 1 avuç maydanoz
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 fincan şekersiz çay
- 10 tane badem
Birazdan da sıcak ballı süt yaparım, büyük bir bardak içerimSu tüketimim 3 litreye yaklaştı. Adımsayarım takılıydı bütün gün, toplam adım sayım 9600, yatana kadar 10000 olur. Sanki bugünüm daha iyi oldu gibi
Evet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmmsabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olan öğlen yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm
.Eki Görüntüle 802860 Eki Görüntüle 802859 Eki Görüntüle 802858 Eki Görüntüle 802861
çeşmi cnm şafak bitiyo hadi gözünaydın olsun hep böyle sevinçli ol yüzün hep gülsünnnşimdi de benm menu zamanımm
kahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmekten yapılmış kaşarlı tost
yarım domates
1 kupa çay
öğle yemegi
3 yk patlıcan musakka
3 yk pilav
200 ml yoğurt
akşam yemegi
8 9 adet tırnaktan biraz büyük sırf kıymadan yapılmış ızgara köfte
2 ince dilim normal ekmek
2 parmak genişliğinde kadayıf ( teyzem geldi ofise de erken çıktık biraz, çıkışta yemek ısmarladm, yegen parası her zaman bulunmaz dedm)
ordan çıkışta da bizim komşunun veledinin doğum günüymüş de onlara uğradım, pastanın etrafında incecik parmak geniişliğinde çikolatalar varmış bi parça ondan yedim ama pasta yemedim
aktivite olarak da 1 saate yakın alışveriş gezmesi var başka da bişey yok
çeşmi cnm şafak bitiyo hadi gözünaydın olsun hep böyle sevinçli ol yüzün hep gülsünnn
Canımm menün güzel olmuş da sabah bana yetersin geldi ekmek olsaymış domates salatalık falan zeytin de tabi sanki daha iyi olurmuşsu mükemmellll
Tatil için hazırlıklar bitti sanırım bikini de alınmışşş ne renk acaba
haklısın cnm ama çok sık içiyorum da günde 2 badağı geçirmemeye çalışıyorum ne bilim bitki çayı olmadan olmaz diyolar diye içiyorum anlıcan içtiğimEki Görüntüle 802971 bu çayı içiyorum
cnm menün güzel resimli olunca daha bi güzel oluyo bende yapmam lazım yaaaaaaaaaaaböyle güzel sağlıklı resimli menü bana da olsunnn
kızz benim heyecansız olmam mumkun muuarada duruluyorm sonra düşünüp bi alevleniyorumm akşamdan beri emrahla da haayllerdeyiz, sakika dakika planlıyoruz şunu yaparız şuraya gideriz die
bugun alışverişimi de yaptım, ilk akşam için güzel siyah bir aşofman altı aldm, paçaları 5 metreymiş megersem onu kestircem yarınüstüne dee gri önünde lacivert kabartma desenleri olan kayık yaka bi eşofman üstü aldm omuzlarım gözükecek biraz ama kusura bakmasınn
bu eşofman fikri çok iyi oldu valla kızlar, aklınızla bin yaşayınyoksa gecenin körüne kadar gelinlik kızlar gibi giyinip bekleyecektm, böle ohh rahat rahat olacamm
ayy konuş kız senn yeter ki konuşş, suskun esradan pek hoşlanmadm daaapatronuna kafe için yardım ediyormuşsun yaa, kız inşallahh Allah sana da bigun kendi kafeni açmak nasip eder, bizde toplaşıp gelir dedikodu yaparız ordaa
ayy şu hayaattaa bi masatenisi oynamayı öğrenemedm galiba, bi insan bu kadar dingil olur hep ters yone gidiyorum ben topa vurmayaaa
esra da demiş ya, sanki kahvaltın biraz eksik gbi, ama onun dışında günn çok mükkemmeellalışıyosun sanki neslicim sende dikkat etmeye
bi pazar günü üşenmeyecem bende yapacam yaa bu menudenn
menun sporun herşeyin pek bi güzel olmuş yaa, bi ben mi çuvallaıyorum acaba bu diyet konusundaa
Teşekkür ederim canım, tatilden sonra kahvaltı işini ve ara öğünleri düzene sokacağım, hepinize söz veriyorum
Tatil için asıl hazırlıklar bugün aslında, valiz hazırlayacağım, ütü yapacağım, epilasyon ve saç boyama yapacağım, şimdilik çamaşır yıkayıp astım, geceye kadar vakit var nasıl olsaBikinimin rengi lila, üzerinde hafif desenler var. Geçen seneden var iki tane ama bu sene bol oluyor, rahat edemedim son giydiğimde, o yüzden alayım dedim.
Esracım, fotoğraflı menülerine bayıldım canım, çok güzel olmuş, menülerin de çok güzel ve sağlıklı görünüyor
Nurdancım biz aslında eşimle tenis oynuyoruz ama tatile raket taşımak istemedik, bir de denizin tadını çıkaralım bolca diye. Ama denize girmediğimiz zamanlarda gölgelik bir yerde masa tenisi oynamak çok keyifli oluyor. Fazla hareket yokmuş gibi görünüyor ama inanılmaz terletiyor. O yüzden masa tenisi için raket aldıkToplu bir sporla uğraşmadıysan hiç zor gelebilir ama oynadıkça alışırsın inan, bence sevgilin gelince karşılıklı oynayın
Esracım, fotoğraflı menülerine bayıldım canım, çok güzel olmuş, menülerin de çok güzel ve sağlıklı görünüyor
Nurdancım biz aslında eşimle tenis oynuyoruz ama tatile raket taşımak istemedik, bir de denizin tadını çıkaralım bolca diye. Ama denize girmediğimiz zamanlarda gölgelik bir yerde masa tenisi oynamak çok keyifli oluyor. Fazla hareket yokmuş gibi görünüyor ama inanılmaz terletiyor. O yüzden masa tenisi için raket aldıkToplu bir sporla uğraşmadıysan hiç zor gelebilir ama oynadıkça alışırsın inan, bence sevgilin gelince karşılıklı oynayın
Teşekkür ederim canım, tatilden sonra kahvaltı işini ve ara öğünleri düzene sokacağım, hepinize söz veriyorum
Tatil için asıl hazırlıklar bugün aslında, valiz hazırlayacağım, ütü yapacağım, epilasyon ve saç boyama yapacağım, şimdilik çamaşır yıkayıp astım, geceye kadar vakit var nasıl olsaBikinimin rengi lila, üzerinde hafif desenler var. Geçen seneden var iki tane ama bu sene bol oluyor, rahat edemedim son giydiğimde, o yüzden alayım dedim.
şimdi de benm menu zamanımm
kahvaltı
2 dilim tam tahıllı ekmekten yapılmış kaşarlı tost
yarım domates
1 kupa çay
öğle yemegi
3 yk patlıcan musakka
3 yk pilav
200 ml yoğurt
akşam yemegi
8 9 adet tırnaktan biraz büyük sırf kıymadan yapılmış ızgara köfte
2 ince dilim normal ekmek
2 parmak genişliğinde kadayıf ( teyzem geldi ofise de erken çıktık biraz, çıkışta yemek ısmarladm, yegen parası her zaman bulunmaz dedm)
ordan çıkışta da bizim komşunun veledinin doğum günüymüş de onlara uğradım, pastanın etrafında incecik parmak geniişliğinde çikolatalar varmış bi parça ondan yedim ama pasta yemedim
aktivite olarak da 1 saate yakın alışveriş gezmesi var başka da bişey yok
haklısın cnm ama çok sık içiyorum da günde 2 badağı geçirmemeye çalışıyorum ne bilim bitki çayı olmadan olmaz diyolar diye içiyorum anlıcan içtiğimEki Görüntüle 802971 bu çayı içiyorum
cnm menün güzel resimli olunca daha bi güzel oluyo bende yapmam lazım yaaaaaaaaaaaböyle güzel sağlıklı resimli menü bana da olsunnn
bu gün ki menümü toparlıyım
sabah: bi büyük dilim ekmek uzun olduğu için yetti bana, peynir, çok az yağda 1 yumurta,şekersiz çay
ara: bi form çayı, bi elma
öğle: bi kase çorba, salata,bi küçük tabak sebze yemeği,2 kaşık pilav
ara: bi fincan nescafe, 3 adet yulaflı bisküvi,
akşam: semizotu salatası, bi küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek uzun ekmekten değil,fırında patattes yemeği yaptım sebzeli ama
sadece 2 adet et köftesi ile 2 çatal patates aldım
ara: şimdi eşim gelince çay içicem ve 3 fındık yerim içmezsem oda içmiyo çünki
activite: lessi 2 mil ve 30 dk, yürüyüş yaptım 2,5 lt su,ve 2.ci form çayımı yatmadan bi saat önce içicem
amin ablacımmmm aminnnn inşallah huzur bulurummmm
evet güzel bir duygu ablacımmm
zaten senle ve duygu ablamla konuşmasam çatlarım valla sizzlerle konuşmak mak çok iyi geliyo iyiki tanımışım sizi hayat iyiki karşıma çıkarmış diyorum hep
o limonlu cheesecake i yemeyecektm de işte bi çatal bişey olmaz dedm, derken bi kaç çatal oluvermiş anlamadmm
kahvaltıyı annem hazırladıgından oturttum artk yaa, eskisi gibi cornflakes falan yemiyorum pekakşam da dışarda olunca tek çeşit oldu işte..
ya meyveyi gündüz yiyemiyorum ben, akşamları da şekerli die yemek istemiyrum derken meyvesiz gçiyo ömrümmara öğünlerm zaten hiç yokki benm ancak çay kahve oluyo.. pek bi çözümde bulamadm ama bakalm ayarlamaya çalışacam
Evet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmmsabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olan öğlen yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm
Kızlarrrr merhabalarrrr
Bugünümm de iyi geçtiişyerindekiler beni çok güldürüyorr sanırım ondan bakalım uğur gidince nolcak şimdilik 10 gün daha burda tadını çıkarmaya bakayımm
Aslında hayatım için çok önemli bi karar aldım ARTIK CANIM NE İSTERSE ONU YAPICAM VE NASIL OLMASINI İSTİYORSAM ÖYLE YAPICAM.Ben bunu hiç yapmıyodum hem kasarım kısıtlarım hiçbi zaman bencil olmadım.Hayatımdan onunla birlikte baskıda çıktı.Rahatımm özgürümm ve herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum.Hata yaparsamda ben yapıcam tecrübe edinicem.
Falan da filan canlarrr estikçe yazıyorum işte anlayın siz bu deliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?