2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet kızlar bu hafta hepinizin fotolu menüsüne bayıldım heves ettim bugunde ben öyle yaptım hem yalan yok foto çekicem diye biraz daha özendimmm sabahki ara öğünüm yeşilçay öğleden sonrada 3 çatal kavun yedim.Akşam kahve yaptım esradan özenip ama kahvesi az oldu şekersiz bu arada valla çok güzel oluyomuş fındıklı kayısı çok sevdimmm suyum 2 lt ye yakın oldu veee 45 dk leslie yaptım şükür ohhhhh öğlenki ekmeklerin birisi yarım kaldı akşam yedim onuda böyle yaniii :) yumurtalı olan sabah kahvaltım semizoylu olan öğlen yemeğimm ve salata olan da akşam menümmm

.

Son düzenleme:
haklısın cnm ama çok sık içiyorum da günde 2 badağı geçirmemeye çalışıyorum ne bilim bitki çayı olmadan olmaz diyolar diye içiyorum anlıcan içtiğim bu çayı içiyorum
cnm menün güzel resimli olunca daha bi güzel oluyo bende yapmam lazım yaaaaaaaaaaaböyle güzel sağlıklı resimli menü bana da olsunnn

kızz benim heyecansız olmam mumkun muu arada duruluyorm sonra düşünüp bi alevleniyorumm akşamdan beri emrahla da haayllerdeyiz, sakika dakika planlıyoruz şunu yaparız şuraya gideriz die

bugun alışverişimi de yaptım, ilk akşam için güzel siyah bir aşofman altı aldm, paçaları 5 metreymiş megersem onu kestircem yarın üstüne dee gri önünde lacivert kabartma desenleri olan kayık yaka bi eşofman üstü aldm omuzlarım gözükecek biraz ama kusura bakmasınn

bu eşofman fikri çok iyi oldu valla kızlar, aklınızla bin yaşayın yoksa gecenin körüne kadar gelinlik kızlar gibi giyinip bekleyecektm, böle ohh rahat rahat olacamm

ayy konuş kız senn yeter ki konuşş, suskun esradan pek hoşlanmadm daaa patronuna kafe için yardım ediyormuşsun yaa, kız inşallahh Allah sana da bigun kendi kafeni açmak nasip eder, bizde toplaşıp gelir dedikodu yaparız ordaa

ayy şu hayaattaa bi masatenisi oynamayı öğrenemedm galiba, bi insan bu kadar dingil olur hep ters yone gidiyorum ben topa vurmayaaa

esra da demiş ya, sanki kahvaltın biraz eksik gbi, ama onun dışında günn çok mükkemmeell alışıyosun sanki neslicim sende dikkat etmeye

bi pazar günü üşenmeyecem bende yapacam yaa bu menudenn

menun sporun herşeyin pek bi güzel olmuş yaa, bi ben mi çuvallaıyorum acaba bu diyet konusundaa

şimdi de benm menu zamanımm

kahvaltı

2 dilim tam tahıllı ekmekten yapılmış kaşarlı tost

yarım domates

1 kupa çay

öğle yemegi

3 yk patlıcan musakka

3 yk pilav

200 ml yoğurt

akşam yemegi

8 9 adet tırnaktan biraz büyük sırf kıymadan yapılmış ızgara köfte

2 ince dilim normal ekmek

2 parmak genişliğinde kadayıf ( teyzem geldi ofise de erken çıktık biraz, çıkışta yemek ısmarladm, yegen parası her zaman bulunmaz dedm )

ordan çıkışta da bizim komşunun veledinin doğum günüymüş de onlara uğradım, pastanın etrafında incecik parmak geniişliğinde çikolatalar varmış bi parça ondan yedim ama pasta yemedim

aktivite olarak da 1 saate yakın alışveriş gezmesi var başka da bişey yok

çeşmi cnm şafak bitiyo hadi gözünaydın olsun hep böyle sevinçli ol yüzün hep gülsünnn

Teşekkür ederim canım, tatilden sonra kahvaltı işini ve ara öğünleri düzene sokacağım, hepinize söz veriyorum
Tatil için asıl hazırlıklar bugün aslında, valiz hazırlayacağım, ütü yapacağım, epilasyon ve saç boyama yapacağım, şimdilik çamaşır yıkayıp astım, geceye kadar vakit var nasıl olsa Bikinimin rengi lila, üzerinde hafif desenler var. Geçen seneden var iki tane ama bu sene bol oluyor, rahat edemedim son giydiğimde, o yüzden alayım dedim.

Esracım, fotoğraflı menülerine bayıldım canım, çok güzel olmuş, menülerin de çok güzel ve sağlıklı görünüyor
Nurdancım biz aslında eşimle tenis oynuyoruz ama tatile raket taşımak istemedik, bir de denizin tadını çıkaralım bolca diye. Ama denize girmediğimiz zamanlarda gölgelik bir yerde masa tenisi oynamak çok keyifli oluyor. Fazla hareket yokmuş gibi görünüyor ama inanılmaz terletiyor. O yüzden masa tenisi için raket aldık Toplu bir sporla uğraşmadıysan hiç zor gelebilir ama oynadıkça alışırsın inan, bence sevgilin gelince karşılıklı oynayın

Evet canım insan resim eklicek diye özeniyor doğrusu o çayın kayısılını da ben içiyordum bitti burda tabiki bulamadım şimdi farklı bi tane var atarım resmini ama ben hergün içmiyorum du bu gece içeyim bi tane iyi aklıma getirdin ama hergün yeşilçayımı içerim ben de

Nurdancımm bu aralar yaşadığın hislerin kıymetini bil lütfen onlar çok değerli içinin kıpır kıpır olması kaç gün önceden hazırlıklara başlanması çokkkk güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaa İnşallah çok mutlu olursunuz.Tabiki buluşma gününü bize yazarsın artık e merak ediyoz da bacımm seninle birlikte bizde şafak saydık

Hem o gün gerçekten çok güzel olacaksın ayy kızz o gününde fotosunu istesemmm

Bacım niye çuvallıyasın gayette iyi gidiyosun hem durmak yok yola devammm

Hayırlı olsun neslicimm güle güle giyyyy saçlarını yine aynı renk mi yapıcan ?

Tşk ederim Neslicim masa tenisi ben en son lisede oynamıştım herhalde artık beceremem zaten o zamanda pek de beceremiyodum Size bol eğlencelerrrr

Kızlarrrr merhabalarrrr

Bugünümm de iyi geçti işyerindekiler beni çok güldürüyorr sanırım ondan bakalım uğur gidince nolcak şimdilik 10 gün daha burda tadını çıkarmaya bakayımm

Aslında hayatım için çok önemli bi karar aldım ARTIK CANIM NE İSTERSE ONU YAPICAM VE NASIL OLMASINI İSTİYORSAM ÖYLE YAPICAM.Ben bunu hiç yapmıyodum hem kasarım kısıtlarım hiçbi zaman bencil olmadım.Hayatımdan onunla birlikte baskıda çıktı.Rahatımm özgürümm ve herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum.Hata yaparsamda ben yapıcam tecrübe edinicem.

Falan da filan canlarrr estikçe yazıyorum işte anlayın siz bu deliyi

esınle bu spor konusundakı uyumuna bayılıyorummmmmmmm maasalllahhhhhhhhhhh

masa tenısı ben de hıc oynamadım el becerım ıyı degıldır benım zaten voleybolu da beceremezdım

oooooooo hazırlıklar yapılmıs, bıkını haaaaaaaaa

senın aksamın az olmus tek cesıt olmus corba, salata bırseyler yok canım. oglen fena degıl de aksam az olmus ozellıkle.

kadayıd yedıgın ıcın aksam dogumgununde pasta yememıssın tebrıklerrrrrrr

bıtkı cayı gunluk ıkı bardak ıcmeye devam et canım ama mesela yesıl cay olsun bır tanesı ayrıca aktardan al kendın demle yanı.

menulerın guzel olmus, ekmeklerı anlamadım normal ekmek mı ?

aktıvıte cok ıyı olmus su ve bıtkı cayı ıle tam guzel kapanıs olmus

ınsaallah bulacaksın zaman lazım sabır lazım berıvancıgımmmm ve ınanmak en onemlısı bu ıste.

bır catal oldugu ıcın cok gozume takılmadı da ekmek arası ve kola vardı sanırım. tatlılara bazen dayanamıyoruz bır catal olması nefsı koreltmek ıcın guzel ama tabıkı gunluk alıskanlık yapmamk lazım bır catal bır catal derken.

oooo cok sevındım cunku kahvaltıya onem vermemız lazım ama kendın de alıs buna malum evleneceksın

bak sen de ofıste calısıyorsun cantana koy bırseyler sonra cekmecenden cıkartıp yersın bunu da alıskanlık halıne getırersen dıyetın saglıklı olur ustelık meyve ıhtıyacımız var aksam yok gunduz yok olmazzzzzz

ya ben de bayıldım ama usenıyorum ınsaallah ben de ekleyecem boyleeeeeee

resımler harıka menuler harıka senı de harıka goruyorum gormesem de hıssedıyorum yazdıkların bıle hıssettırıyor bunu. ınsaallah boyle olursunu hep canımmmm

ısyerınde yogun olsan da ortamın guzel canım. ben cok sıkıntı cektım halen de cekıyorum oyuzden ısler yogun olsa da ortamın keyfıne bak sen nerde nasıl hareket edecegını bılırsın oyuzden geregınden kasma kendını hayatını yasa gulumsemek ve mutlu olmak ıcın once ben demeyı ogrenmene cok sevındım her konuda oldugu gıbı bu konuda da ben senden daha gec kaldım oyuzden senın adına cok cok mutlu oldummmm

ıyı geceler kızlar

herkes ıyıdır ınsaallah

haftasonu kendını bellı etmeye baslamıs ben dun oglenden berı gırmedım duygu gırmemıs gorumcesıne ve annesıne gıdecektı neslı tatıle cıkacak.esra ve nurdan hareketlendırmıs bırazcıkkkkk

ben de dun ıs cıkısı spora gıttım bugun gec kalktım ev ıslerı derken aksam oldu zaten. yarın da dısarda olacam kuafor, market alısverısı, terzı ıslerım var aslında bugun halledecektım ama kuafor cok doluymus yarına randevu aldım tum ıslerımı de beraber halledecegım bugun spor yapmadım hem dınlendım hem bıraz evle ılgılendım

buarada annemler tatıl planını degıstırdı buraya gelıyorlar pazartesı ıkı uc bende kalacaklar ıkı uc gun kaplıcaya gıdecek romatızması cok kotu durumda. oyuzden ben haftaya yogun olurum esım de salı aksamı ıs seyahatıne cıkacak pazartesı doner ancak. annemler de sonrakı haftaıcı donecekler ıstanbula. benden haberler boyle kısaca.

menulerımı de yazıp cıkıyorum esımle fılm ızleyecezzzzzz

dunku menum:

sabah bır anda oruc tutup tutmamak arasında kaldıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım

fırından domateslı peynırlı sandevıc aldım
acık sekersız cay
bır salatalık
bır cevız

ara:500 ml ılık su,5-6 adet yaban mersını, 5 adet evde kurutulmus kayısı

yemekten once 500 ml ılık su.

oglen: 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık, 3 kasık domates salatası, 3 kasık pırınc pılavı

500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: 2 adet mısır patlagı, bır bardak ayran

ısten cıkmadan 500 ml ılık su

spora gıdınce bır yesıl elma, 500 ml su

eve donerken bır domates

saat 9 bucuk haslanmıs bır adet mısırın yarısı.

aksam yemegı yemedım boyle yaptım hem yanımda yemek yoktu hem de yıyesım yoktu zaten.

sporum 1,5 saat spor salonu +40 dk tempolu yuruyus eve.

spor detay:
20 dk bısıklet
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk twıst
200 adet mekık
gerı kalan surede kol ve gogus calıstım agırlıklar da vardı

spor salonunda ılk 20 dk elektrık yoktu mum ısıgında elme yıyerek bısıklet surdum sonra elektrık geldı de kosu bandına gecebıldım.

suyumu yatıncaya kadar 3 lt yaptım