2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bugunku menumu de yazıp cıkayımmmmmmm

herkese guzel bır haftasonu dılıyorum yarın aksam gırerım sanırım gorusuruzzzzzzzzz

sabah 12:

ıkı bardak su
ıkı cevız
5 badem
uc catal sucuk
bır yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı

saat 2
500 ml su, bır ayran

saat 3 bır kutu ıce tea

aksama kadar suyumu 2 lt yaptım

saat 5 te kucuk corba kasesıne bır bardak sut ıle cıleklı corn flakes

yemekten once 500 ml su

aksam 7:

ıkı kepce evde yapılmıs mercımek corbası un ve patates yok ıcınde, uc catal karpuz, bır bardak ayran, ıkı kasık taze fasulye

aksam bır top dondurma ara ogun olarak.

sımdı turk kahvesı ıcıp suyumu 3lt ye tamamlayacagım

Fıstığım benim antidepresanımmmmm

Emin ol hepsinde payın var diyette ve ruhende. zaten herşeyi biliyorsun senn iyi ki varsın şansımmmmmmmm
aslında işyerinde tek bayan olmak hep sıkıntılıdır can sende bunu çekiyorsun bir de eşinle aynı yerde çalışmanında verdiği bir etki var ama anlaşabildiğin kişilerle sohbeti ihmal etmemeye bak sonuçta erkekte olsa bazen çok çok iyi anlaşabileceğin arkadaşların olabiliyor ben de öyle oldu 2 kişi sadece diğerleri tırt yanii inşallah senin ortamında renklenir en kısa zamanda

Canımmm gelecek hafta senin için yoğun olacak ben annenlerin gelmesine çok sevindim senin için değişiklik olacak hem özlemiştin de diyetini zaten ihmal etmezsin de belki sporunda izne çıkarsın bi kaç gün ben böyle aile ziyaretlerini çok severim keşke bizede şöyle en kalabalığından misafir gelse

Menüne gelince güzel ve ölçülü yemişsin pilavı sende sevmesemde 3 kaşıkcıktan bişey olmaz sonuçta işyeri yemeği olsun o kadar hem ekmekde kullanmayınca güzel dengelemişsin canım mısır patlağı neee ???? Ayy cahilliğime ver normal patlamış mısır mı yoksa şu hazır diyet patlaklarından mı ?

Aslında akşama yetersiz dicektim ama haşlama mısır gördüm o güzel tok tutuyor yemekle iyi yapmışın afiyet olsun

spora gelince koşu bandıyla olan romantik ilişkinize bayıldımmm bacım 200 mekiki kaç set haline nasıl çekiyon ben 50 zor yapıyom yahu

Fıstığım menünde ekmek niye yok akşam tamam hani çorba içmişsin de sabah ekmek yiyebilirdin evde olunca menüler böyle güzel oluyor işte insan hazırlıyıp yiyebiliyor bu arada canım nasıl mercimek çorbası çektii yarın yapayım olmazsa su yine çok başarılı ara öğünlerde öyle türk kahvesii afiyet olsun canımmmm bir gün beraberde içeceğiz inşallah

Evettt kızlar menümü yazayım ben de

Sabak
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim peynirli rokalı kepek ekmek
bir dilim reçelli kepek ekmek

ara
bir fincan yeşil çay

öğlen
bir tabak ıspanak yemeği
bir bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
domates roka ve nar ekişisiyle yapılmış salata
15 dakika sonra yarım şeftali

akşam
bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt ve bir dilim ekmek

ara
bir bardak ligth süt ile yaptığım şekersiz nescafe
3 esmer kuru kayısı
10 fındık

spor
15 dk leslie (bugün leslieyi yarım bıraktım biraz babama sinir oldum )
50 mekik ( filizden gördüm )

suyum da 2,5 lt bunun 1,5 ltsi alkaliydi

Evet kızlar yarını annem temizlik günü ilan etmiş elden bişey gelmez yapıcazzz mecbur dip köşe birazdan kalkıp salonun halılarını çırpayım altta dükkanlar var yarın çırpamam sonra dip köşe yapılacak yarın işte koltukları çek halıları fırçala sil süpür toz al falanda filan püfssssss hiç benlik değil ama napakk

ayy ben bunu ona bi söleyim bakayım ne diyecekk hergun yeni bi fikirler karşıma geliyosun diyecek kesin ben şimdiden söleimm muthiş yorucu bişey masa tenisi, lisede beden egitimi dersinden muaftım ben ayagımdan dolayı, beden egitimi hocası da bana masa tenisi oynatmayı denedi, saga sola insan çok koşturuyo aslında evet yaa biz bunu bi deneyeleimm

esracanıımmmm allahımm inşallahh en hayırlısı en güzel en doğru zamanda bu duyguların kat be kat güzelini sana da yaşatsın inşallaaahhhhhhhhh ben çok bekledm kuzum ya böle bi mutluluk yaşayabilmek için, diliyorum ki Allahtan sana benm mutlulugumun 5milyon kat fazlasını yaşatsın

tabi ki yazarımm canımm burda hep birlikte beni hazırladık yanii istedigin fotograf olsun kuzumm hatta beraber resmimizi bile koyarım bi görün bakalım benm çirkini

bennm zaten şöle bi planım var, her buluştugumuz gün bi resim çekinecez, hiç resmimiz olmadan kaybettigimiz çok zaman var zaten, o zamanı telafi etmiş olacaz bölece hem de ben düğün günü için resimlerimizden ve kısa videolarımızdan oluşan bişey yapmak istiyorum onun için de ihtiyacım var, emraha kalsa hiç resmimiz olmaz, sevmezmiş beyefendii ben adama zorla sevdirrimm

yaz yazzz ne zaaman istersen yaazzzzz

senın aksamın az olmus tek cesıt olmus corba, salata bırseyler yok canım. oglen fena degıl de aksam az olmus ozellıkle.

kadayıd yedıgın ıcın aksam dogumgununde pasta yememıssın tebrıklerrrrrrr

akşam yemeginde bi kasede cacık var ben onu yazmayı unutmuşum filizimm

aynen canım kadayıf yedigim için pasta yemedim, yoksa pasta en sevdigimdendi ama o saatten sonra telafi etme şansım da yoktu, bende çikolatasından azıcık yedim hem tatmış olmak için hem de doğum günü sahipleri kırılmasın die

evlendikten sonra kahvaltı etmesek olmaz mıı, ya da her sabah annem gelse hazırlasaaa

ya bizim ofis çok küçük yedigin herşeye birileri bakıyo, bi sürü soru uğraş dur bi daha, bide bazen çok gelen giden oluyor onların yanında su bile içemiyorm onlara laf anlatmaya çalışmaktan, ama bakalmm düzen yapmaya çalışacam inşallahh.. ben kışın diyet konusunda daha sıkı oluyorm, bu kışta öle olurum inşallah, bide malum koşturmalarım telaşlarımda olacakk

annen geliyomuş hayırlı uğurlu olsun fi,lizimm bizlerden de bolca slm söle

kahvaltın ara öğünlerin ve öğle yemegin gayet güzel de akşam bişey yememişsin ya, keşke yiyebilseydin die düşündm, gerçi akşamları ne kadar az yersek o kadar iyiydi dimi yaa, o zman iyi olmuş menun ellerine sağlıkkk

sabah geç kalkınca bütün güünün menusu biraz karışık olmuş gibi geldi ama cıss bişey olmadıgına göre bu menun içinde ellerine sağlıkk

yarın sana bol aporlu bigun olacak deseneee gün içindeki menun çok hoşuma gitti esracım yaa, vitaminin almışsın proteini almışsınn sporunda gayet yerinde bence, babalar sinir ediyor arada napalımm, bugunde bölgesel çalışmışsınn güzel olmuşş

yarın içinde şimdiden kolay gelsinn

güzel hatunlaaarrrrr, ben yarın ankaraya gidiyorum şimdiden haber vereym sizlere hala diplomasını almamış bir koca kafa olaraktan danışman hocam aradı fırçaladı artk yeni dönem başlıyor gel die, bizde annemle yarın için plan yaptık. orda bi akraba var bizim tek başına yaşıyo onun yanına gitcez yarın hem ona da eğlence olsun die, pazartesi günü ve salı sabahı işlerimi halletcem, sonra ben salı öğleden sonra dönecem annem bikaç gün daha kalacak.. ama çakallık yaptım ve işten perşembeye kadar izin aldımm, doktora gitme bahanesi kullancaktm çarşamba emrahla görüşmek için bölece gerek kalmadıı

onla görüşme planımda da biaksilik olmadı bölece, salı akşam görüşecez yine, o maçı beraber izleyelm dio ama hiçç kusura bakmasın 3.5 aydır görmedigim sevgilimle oturup maç izleyemem, o maçını izlesn gelsin beni alsın bende eşofmanımla görüşmeye gideyim çarşamba günü de vakitlice kalkarız, hadi ilk sabah kahvaltısı anasına hediye olsun kahvaltıdan sonra koca gün de benniimmmmmmmmmmmmmmmm ama pazartesi sabah bildirim yapamayacagm için yarın sabha tartılır haber veririm pomoya eger tel den girmeyi becerebilirsem. sonrasında daa dediğkodularla sizlerle beraber olacagıımmmm

ayy inşaşllahh afyona gittigimdeki gibi olmaz, o gün resmen alınganlık bombasıydım, çocuk dikkat et de kahveyi dökme dedi die bile küstümm bu çocuk hala benm neyimi seviyo yaa

Canımm güzel dua ve dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim sevmek sevilmek gerçekten güzel bi duygu

Artık biz senin fotoları beklerizz bencede bol bol foto çektir en sevdiğim şeydir benim fotoğraf .Anıları taze tutmanın en basit yolu .Hergün çektir bacımm sonrada albüm yaparız

İşyerinde bişey yiyememe durumu bendede var zaten hayatta evden bişey götüremem hepsine götürmem lazım mesela bir elma değilde 2 kg elma almam lazım yada 15 fınfık değilde yarım kilo fındık almam lazım onların laflarıyla uğraşamam.O yüzden seni anlıyorum tatlım

valla tatlım ne iyi etmişsin izin meselesini rahat rahat artık görüşürsünüz maç konusunda haklısın hatta o da izlemesin sonuçta senden önemli deil sonra nasılsa çok maç izlersinizzz birlikte artık ertesi günde tadını çıkarın bol bol sohbet edip konuşun zaman sizin nasılsa

Sana ankarada bol eğlenceler diliyorum artık emrahla görüşmenin detaylarını bekliyoruzzz

şimdi onla msj laşıyoruz daa maçı izlemekten vazgeçti ben hiç bişey demedm hem dee konuşurken kaçta alırsın beni falan die ben maçı izlemiyim o zaman dedi şoka girdim, onun için galatasaray benden bile önemliydi ama olgunlaşmış artk öle diyoo

bolca resim çekinip göztercem size kuzumm ya kuzum kare çikolatalardan alıyorum bazen onlarla beraber yiyorum bi kerede bitiyo bi çikolata, tek yiyebilsem 4 5 gün rahat gider yani, diet biskuvilerden alsam yine aynı, maddi olarak bennm ara öğün yapmamam daha iyi giibi sanki

Vaaayyyy cocuk aşka geldi e ne güzel işte olgunlaşsın kızımızı üzmesin bizi ayar etmesinnn

Ara öğün konusunda hem fikiriz napakk canımm gerçi benim yeşilçayıma kimse dokunmuyor onuda sevmediklerinden yanii

artkk bizde elimizden geleni yapacaz kuzum, ya da onların sevmedikleri ara öğünleri keşfedecez

aşka gelmekten değilmiş o, ben ona sen kesin evlenince tv karşısında yayılan kocalardan olacaksn demiştm de öle olmayacagını ispat etmek için maçı izlemeyip benm yanıma gelecekmiş ben maçı beraber izleyelm dedm, o zaman seninle ilgilenenemem maça kaptırırm kendimi, izlemeyecem sen ondan daha önemlisin diyerek aklınca ispat şov yaptı yani benm de canıma minnet tabii

herkese ankaradan kucak dolusu sevgilerr ben burada internet olmaz zanndiyordum, sırf geceleri canım sıkılmasn film izlerm die laptopu getirdim ama internet varmış nasıl mutlu oldum nasıll yarın sabah bildirimimi yapacagm yanii

bugunku menumu de yazmayım şimdi, çok dağınık oldu misafirlikte olunca.. börekler pastalar yok ama saatleri bi tuhaf, öğlenle akşam aynı yemegi yedim falan, yarın daha dikkat eder paylaşırım sizlerle

adet dönemimde yaklaşıyo zaten, karnım bi şişti anlatamam, bu sabah tartıda da +++ vardı, yarın da öle olur kesinn neyse artk kader kısmet dielimm

çok güzellll

E iyimiş netin olması tatlım vakit geçer hem bildirimini de yapmış olursun aynen benimde regl yaklaşıyor üfff şimdiden şişlik var göğüslerim falan ağırıyor sinirlerim tavan yapmış durumda fena geçecek bu ay yineee şimdiden geçmişler olsun bize

İyi geceler kızlar size sertab erenerin yanlızlık senfonisini dinleyrek yazıyorum pek severim bu şarkıyı bi başka türlü etkiler beni.
Çok çok yoğun bi pazarı geride bıraktım.Tek tatil günümü temizlik yapmakla ziyan etmiş bulunmaktayım.Ama hani duyguşunda dediği gibi yerler halılar koltuklar perdeler her taraf tertemiz oldu.Zaten vileda beni sinir etti yerleri hep elimle sildim.Şu yeni çıkanlar var ya kendi kendine sıkan almayın kızlar onlardan bi süre bozuluyor dönmyor falan sinir şey....Üstüne haftalık saç bakımı yapıp banyoyuda hallettim şükür.Oje sürcektim vakit kalmadı.Yine bir kıyafet krizi yaşadımm ama hallettim.Bütün pantolonları gennnniiişşş oluyor sinir oldum yarın terziye vereyim inş kotları daraltabilir.

Bugün buralar sessiz yineee ben de menümü yazayıp uyumayaa çalışıyım

Sabah aç karnına yarım lt su
2 dilim ekmek
1,5 yumurtadan yapılmış kırmızı biberli peynirli omlet
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaçığı reçel
2 çatal helva
domates salatalık roka maydanoz
bir bardak çay

ara
bir incir
10 fındık

ara
bir bitki çayı
2 esmer kuru kayısı
5 fındık

akşam
bir küçük baget
6-7 dilim patates
bir dilim ekmek

ara
bir bardak yarım yağlı süt
5 fındık

Suyum 2,5 lt oldu spor yapmadımm temizlik yeterince yordu

Umarım hepimizim için güzel bir hafta olur

aynen haftasonları gec kalkınca menuler karısıyor halıyle. kacamaksız ve saglıklı menuler yapmak hedef. yoksa sıralama duzen dıye bırsey olmuyor.

tsk ederım canım evet annem gelecek ama once nevsehıre kaplıcaya mı gececek yoksa dırekt buraya mı gelecek bellı degıl. bu haftam yogun, dun aksam kuzenım geldı koyden, gunu bırlık. esım salı gece ıs seyahatıne cıkacak sanırım annemler de bu gece ya da yarın sabah burda olurlar. annem baya rahatsızlanmıs cumartesı gece. tam ıyılesınce yola cıkacaklar

erkekler fotograf sevmez zaten ama zamanla alısır merak etme.

spora gıttıgım gunler genelde bırsey yemıyorum tok hıssedıyorum kendımı, bazen de yemek getırmeye usenıyorum ama o gun aksam yıyemedım cunku sabah normalde oruclu olacaktım evden hazırlıksız cıkmak zorunda kaldım son anda oruc tutamayacagımı ogrenınce.

oooooooo o da bırsey mı, ben 6 yıl sonra aldım dıplomamı. hatta gecen kıs sonu aldım hatta dıplomamı almadım gecıcı mezunıyet aldım ben yaaaa hıc lazım olmadı ozelde calısırken. ben de usendım dusmedım ustune. bırara ıstanbula gıderken kayserı ustu gıdeyım de dıplomayı da alayım dıplomayı vermedıler ımzalanmamıs dıye. 6 yılda ımzalanmamıs oha dedımmmm

ankaraya gıtmek hep degısıklık olmus hem de ısını haledeceksın oyuzen sevındım sen baya bunalmıstın ızını de koparmıssın oh cok guzel olmus carsamba gunu bıol bıol gezersınız artık.

kızım utandırma benı yaaaaaaaaaa

aman yok be nerde kafa dengı. bır tane cocuk vardı ıyı anlasırdık o da ısten ayrıldı ayrıca bızım oyle sohbet etme ortamımız yok cunku patronumuz sık sık bızım oda da oturur ortamımız sıkı yanı.

annemlerı ramazandan once gormustum ben gıdecektım eylul sonu ya da ekım basında. onların gelmesı daha ıyı oldu hem onlara da degısıklık olur ıstanbuldan, ıs hayatından uzaklasmak ben ve akrabaları gormek, kaplıcaya da gıdecekler. haftasonu ben de yanlarına gececem sanırım henuz kesın degıl ama esım de gıt dedı sende de kırenclenme ve romatızma var zaten suya gırmen ıyı olabılır dedı. bakalım.

ben sevındım de bırsuru farklı plan vardı oyuzden stres yaptım ben mısafır olayında cok tıtızım cok stres yaparım gelen kım olursa olsun oyuzden yanı panıkledım bır an. bır de esım de gıdecek seyahate, oyuzden bızımkıler ıle sadece ben ılgılenecegım. bakalım hayırlısı. annem ve kardesım gelıyor zaten sadece, babam ve dıger kardesım calısıyorlar gelemedıler.

o gun sabah son anda oruc tutmaktan vazgecınce mecburen ısyerındekı yemeklerı yedım yoksa pırınc pılavı yemıyorum normalde bılıyorsun. sebebı o yanı.

evet evet dıyet mısır patlakları var ya oınlardan. cantamda onlardan kalmıs sadece, onu yedım ben de.

aksam yetersız olması da aynı sebepten dolayı. hazırlıksızdım yanı. yuruyup gelırken tok tutacak bırseyler dusundum haslanmıs mısır cok severım burnuma cok koktu bızım eve yakın cay bahcesı tarzı yer var. aslında mısıra da dıkkat etmek lazım. mısır, bezelye sekerlıymıs dıye duymustum. ama hem actım hem de cok canım cektı yalan degıl.

erkeklerın agırlık kaldırdıkları bank tarzı bırsey var ustune yatıp kaldırıyorlar halterı. ben de aynı banka uzanıp, 100 once 100 sonra oyle cektım. yarım mekık oluyor tabıkı benımkı. tam mekık cekemıyoruz malum henuz.

dıyorum ya menulerdekı eksıklerın sebeplerı hazırlıksız olmamdı ekmege gelınce ben ekmek konusunda temkınlıyım bılıyorsun ekmek delısı bırı olarak dıyete baslarken ekmegı pat dıye kestım oyuzden sonrasında da oyle devam ettım yanı. ama sen pılav yemezsen muhakkak ekmek ye ogunlerde. bana bakma, ben pat dıye kestım ılk anlarda. aslında yapmamak lazım okadar.

ınsaallah ınsaallah

menulerın guzel olmus begendım.

suyun da guzel.

babana nıye sınır oldun bakem ?

bolgesel calısman ıyı olmus ıhmal etme.

oooooooo ev mıs olmus. gule gule kırletın. hem de spor olmustur ben haftasonunu onceskı hafta kadar dolu gecırmedım ev ısı ıle. pazar gunu mesela gun boyu yemek yapmadım hem yemeklerım var komsuya ıkı tane yaptırmıstım hem de annem gelıyor dıye yapmadım zaten oruc da tutacam tek ogune dusuyor yemek. oyuzden daha sakın bır haftasonu yasadım.

haftaya pazar hem gec saatte uyan hem de bırsey yapma lutfen. tek tatıl gununu ev ıslerı ıle gecırmenın nekadar kotu bırsey oldugunu yıllarca yasadım ev mıs gıbı olmus ama senın kafanın ve ruhunun da mıs gıbı olması ıcın dınlenmek de lazım bunu unutma.

hem helva hem pekmez hem recel ucu aynı anda olmamıs canım ama sen de boyle seyler gormedıgım ıcın bırkezlık olsun dıyorum

sen fazla ara ogun yapmıssın anlamadım cok mu erken kalktın ?

aksam yemegın az olmus yogurt, corba, salata bırseyler eklemelıydın bence.

gunaydınnnnnnnn

herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta dılıyorummmmmmm

ben uykulu gıbı boyle bıraz modum dusuk gıbı anlamadım.hayırlısı bakalım. bugun nıyetlıyım yıne sabah karar verdımmmm annemler gece gelecek ya da yarın sabah oyuzden oruca da spora da engel yok dıye dusundum, spor konusunda zaten sen gıt dedı annem gıderım yanı, hem gorumcemler varken gıttım annemler varken gıtmezsem belkı esım yanlıs anlar dıye de dusundum.

bıldırımler henuz cok cok az, ben de nıyetlıyım zaten. oyuzden aksam cızelgeyı yayınlacagım kızlar. ınsaallah bol bol --------- ler goruruz. neslı bıldırım yapmıs tatıle de baslamıslar pazar gunu. selam soylemıs.

pazar gunu gec kalktım yıne, esım kahvaltıyı hazırlarken ben de carsaf vs ıle ugrastım camasır katladım falan. sonra ona yardıma gectım tabıkı eksıklerı vardı bırsuru ıkı pazardır ozenıyor kendı hazırlıyor benden once uyanıyor zaten, adam benden once uyuyor tabıkı, gec saate kadar uyumayı da sevmeyen bırı oldugu ıcın erken uyanıyor.

evde bıraz ugrastım, cok ısım yoktu bu hafta. dusumu aldım sac, cılt, vucut bakımları yaptım esofmanlarımı gıydım esımle cıktık, 40 dk kadar yuruduk carsıya. ben kuafore gıttım o atm para ıslerıne. sonra balık yaptırmıs cıg kofte almıs bana. markette bulustuk alısverısımızı tamamladık ve eve geldık. kuzenım gelmıs koyden. beraber yemek yedık sohbet ettık

benım pazarım boyle gectı. herkesınkı guzel gecmıstır ınsaallah