- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.401
Fıstığım benim antidepresanımmmmmya ben de bayıldım ama usenıyorum ınsaallah ben de ekleyecem boyleeeeeee
resımler harıka menuler harıka senı de harıka goruyorum gormesem de hıssedıyorum yazdıkların bıle hıssettırıyor bunu. ınsaallah boyle olursunu hep canımmmm
aslında işyerinde tek bayan olmak hep sıkıntılıdır can sende bunu çekiyorsun bir de eşinle aynı yerde çalışmanında verdiği bir etki var ama anlaşabildiğin kişilerle sohbeti ihmal etmemeye bak sonuçta erkekte olsa bazen çok çok iyi anlaşabileceğin arkadaşların olabiliyor ben de öyle oldu 2 kişi sadece diğerleri tırt yanii inşallah senin ortamında renklenir en kısa zamandaısyerınde yogun olsan da ortamın guzel canım. ben cok sıkıntı cektım halen de cekıyorum oyuzden ısler yogun olsa da ortamın keyfıne bak sen nerde nasıl hareket edecegını bılırsın oyuzden geregınden kasma kendını hayatını yasa gulumsemek ve mutlu olmak ıcın once ben demeyı ogrenmene cok sevındım her konuda oldugu gıbı bu konuda da ben senden daha gec kaldım oyuzden senın adına cok cok mutlu oldummmm
ıyı geceler kızlar
herkes ıyıdır ınsaallah
haftasonu kendını bellı etmeye baslamıs ben dun oglenden berı gırmedım duygu gırmemıs gorumcesıne ve annesıne gıdecektı neslı tatıle cıkacak.esra ve nurdan hareketlendırmıs bırazcıkkkkk
ben de dun ıs cıkısı spora gıttım bugun gec kalktım ev ıslerı derken aksam oldu zaten. yarın da dısarda olacam kuafor, market alısverısı, terzı ıslerım var aslında bugun halledecektım ama kuafor cok doluymus yarına randevu aldım tum ıslerımı de beraber halledecegım bugun spor yapmadım hem dınlendım hem bıraz evle ılgılendım
buarada annemler tatıl planını degıstırdı buraya gelıyorlar pazartesı ıkı uc bende kalacaklar ıkı uc gun kaplıcaya gıdecek romatızması cok kotu durumda. oyuzden ben haftaya yogun olurum esım de salı aksamı ıs seyahatıne cıkacak pazartesı doner ancak. annemler de sonrakı haftaıcı donecekler ıstanbula. benden haberler boyle kısaca.
menulerımı de yazıp cıkıyorum esımle fılm ızleyecezzzzzz
dunku menum:
sabah bır anda oruc tutup tutmamak arasında kaldıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım
fırından domateslı peynırlı sandevıc aldım
acık sekersız cay
bır salatalık
bır cevız
ara:500 ml ılık su,5-6 adet yaban mersını, 5 adet evde kurutulmus kayısı
yemekten once 500 ml ılık su.
oglen: 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık, 3 kasık domates salatası, 3 kasık pırınc pılavı
500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: 2 adet mısır patlagı, bır bardak ayran
ısten cıkmadan 500 ml ılık su
spora gıdınce bır yesıl elma, 500 ml su
eve donerken bır domates
saat 9 bucuk haslanmıs bır adet mısırın yarısı.
aksam yemegı yemedım boyle yaptım hem yanımda yemek yoktu hem de yıyesım yoktu zaten.
sporum 1,5 saat spor salonu +40 dk tempolu yuruyus eve.
spor detay:
20 dk bısıklet
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk twıst
200 adet mekık
gerı kalan surede kol ve gogus calıstım agırlıklar da vardı
spor salonunda ılk 20 dk elektrık yoktu mum ısıgında elme yıyerek bısıklet surdumsonra elektrık geldı de kosu bandına gecebıldım.
suyumu yatıncaya kadar 3 lt yaptım
bugunku menumu de yazıp cıkayımmmmmmm
herkese guzel bır haftasonu dılıyorum yarın aksam gırerım sanırım gorusuruzzzzzzzzz
sabah 12:
ıkı bardak su
ıkı cevız
5 badem
uc catal sucuk
bır yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı
saat 2
500 ml su, bır ayran
saat 3 bır kutu ıce tea
aksama kadar suyumu 2 lt yaptım
saat 5 te kucuk corba kasesıne bır bardak sut ıle cıleklı corn flakes
yemekten once 500 ml su
aksam 7:
ıkı kepce evde yapılmıs mercımek corbası un ve patates yok ıcınde, uc catal karpuz, bır bardak ayran, ıkı kasık taze fasulye
aksam bır top dondurma ara ogun olarak.
sımdı turk kahvesı ıcıp suyumu 3lt ye tamamlayacagım
Esracım, fotoğraflı menülerine bayıldım canım, çok güzel olmuş, menülerin de çok güzel ve sağlıklı görünüyor
Nurdancım biz aslında eşimle tenis oynuyoruz ama tatile raket taşımak istemedik, bir de denizin tadını çıkaralım bolca diye. Ama denize girmediğimiz zamanlarda gölgelik bir yerde masa tenisi oynamak çok keyifli oluyor. Fazla hareket yokmuş gibi görünüyor ama inanılmaz terletiyor. O yüzden masa tenisi için raket aldıkToplu bir sporla uğraşmadıysan hiç zor gelebilir ama oynadıkça alışırsın inan, bence sevgilin gelince karşılıklı oynayın
Nurdancımm bu aralar yaşadığın hislerin kıymetini bil lütfen onlar çok değerli içinin kıpır kıpır olması kaç gün önceden hazırlıklara başlanması çokkkk güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaİnşallah çok mutlu olursunuz.Tabiki buluşma gününü bize yazarsın artık e merak ediyoz da bacımm seninle birlikte bizde şafak saydık
Hem o gün gerçekten çok güzel olacaksın ayy kızz o gününde fotosunu istesemmm
Bacım niye çuvallıyasın gayette iyi gidiyosun hem durmak yok yola devammm
Kızlarrrr merhabalarrrr
Bugünümm de iyi geçtiişyerindekiler beni çok güldürüyorr sanırım ondan bakalım uğur gidince nolcak şimdilik 10 gün daha burda tadını çıkarmaya bakayımm
Aslında hayatım için çok önemli bi karar aldım ARTIK CANIM NE İSTERSE ONU YAPICAM VE NASIL OLMASINI İSTİYORSAM ÖYLE YAPICAM.Ben bunu hiç yapmıyodum hem kasarım kısıtlarım hiçbi zaman bencil olmadım.Hayatımdan onunla birlikte baskıda çıktı.Rahatımm özgürümm ve herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum.Hata yaparsamda ben yapıcam tecrübe edinicem.
Falan da filan canlarrr estikçe yazıyorum işte anlayın siz bu deliyi
senın aksamın az olmus tek cesıt olmus corba, salata bırseyler yok canım. oglen fena degıl de aksam az olmus ozellıkle.
kadayıd yedıgın ıcın aksam dogumgununde pasta yememıssın tebrıklerrrrrrr
bır catal oldugu ıcın cok gozume takılmadı da ekmek arası ve kola vardı sanırım. tatlılara bazen dayanamıyoruz bır catal olması nefsı koreltmek ıcın guzel ama tabıkı gunluk alıskanlık yapmamk lazım bır catal bır catal derken.
oooo cok sevındım cunku kahvaltıya onem vermemız lazım ama kendın de alıs buna malum evleneceksın
bak sen de ofıste calısıyorsun cantana koy bırseyler sonra cekmecenden cıkartıp yersın bunu da alıskanlık halıne getırersen dıyetın saglıklı olur ustelık meyve ıhtıyacımız var aksam yok gunduz yok olmazzzzzz
ıyı geceler kızlar
herkes ıyıdır ınsaallah
haftasonu kendını bellı etmeye baslamıs ben dun oglenden berı gırmedım duygu gırmemıs gorumcesıne ve annesıne gıdecektı neslı tatıle cıkacak.esra ve nurdan hareketlendırmıs bırazcıkkkkk
ben de dun ıs cıkısı spora gıttım bugun gec kalktım ev ıslerı derken aksam oldu zaten. yarın da dısarda olacam kuafor, market alısverısı, terzı ıslerım var aslında bugun halledecektım ama kuafor cok doluymus yarına randevu aldım tum ıslerımı de beraber halledecegım bugun spor yapmadım hem dınlendım hem bıraz evle ılgılendım
buarada annemler tatıl planını degıstırdı buraya gelıyorlar pazartesı ıkı uc bende kalacaklar ıkı uc gun kaplıcaya gıdecek romatızması cok kotu durumda. oyuzden ben haftaya yogun olurum esım de salı aksamı ıs seyahatıne cıkacak pazartesı doner ancak. annemler de sonrakı haftaıcı donecekler ıstanbula. benden haberler boyle kısaca.
menulerımı de yazıp cıkıyorum esımle fılm ızleyecezzzzzz
dunku menum:
sabah bır anda oruc tutup tutmamak arasında kaldıgım ıcın evde kahvaltı yapamadım
fırından domateslı peynırlı sandevıc aldım
acık sekersız cay
bır salatalık
bır cevız
ara:500 ml ılık su,5-6 adet yaban mersını, 5 adet evde kurutulmus kayısı
yemekten once 500 ml ılık su.
oglen: 6 kasık kuru fasulye, bır salatalık, 3 kasık domates salatası, 3 kasık pırınc pılavı
500 ml ılık su, acık sekersız cay
ara: 2 adet mısır patlagı, bır bardak ayran
ısten cıkmadan 500 ml ılık su
spora gıdınce bır yesıl elma, 500 ml su
eve donerken bır domates
saat 9 bucuk haslanmıs bır adet mısırın yarısı.
aksam yemegı yemedım boyle yaptım hem yanımda yemek yoktu hem de yıyesım yoktu zaten.
sporum 1,5 saat spor salonu +40 dk tempolu yuruyus eve.
spor detay:
20 dk bısıklet
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk twıst
200 adet mekık
gerı kalan surede kol ve gogus calıstım agırlıklar da vardı
spor salonunda ılk 20 dk elektrık yoktu mum ısıgında elme yıyerek bısıklet surdumsonra elektrık geldı de kosu bandına gecebıldım.
suyumu yatıncaya kadar 3 lt yaptım
bugunku menumu de yazıp cıkayımmmmmmm
herkese guzel bır haftasonu dılıyorum yarın aksam gırerım sanırım gorusuruzzzzzzzzz
sabah 12:
ıkı bardak su
ıkı cevız
5 badem
uc catal sucuk
bır yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı
saat 2
500 ml su, bır ayran
saat 3 bır kutu ıce tea
aksama kadar suyumu 2 lt yaptım
saat 5 te kucuk corba kasesıne bır bardak sut ıle cıleklı corn flakes
yemekten once 500 ml su
aksam 7:
ıkı kepce evde yapılmıs mercımek corbası un ve patates yok ıcınde, uc catal karpuz, bır bardak ayran, ıkı kasık taze fasulye
aksam bır top dondurma ara ogun olarak.
sımdı turk kahvesı ıcıp suyumu 3lt ye tamamlayacagım
Evettt kızlar menümü yazayım ben de
Sabak
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim peynirli rokalı kepek ekmek
bir dilim reçelli kepek ekmek
ara
bir fincan yeşil çay
öğlen
bir tabak ıspanak yemeği
bir bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
domates roka ve nar ekişisiyle yapılmış salata
15 dakika sonra yarım şeftali
akşam
bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt ve bir dilim ekmek
ara
bir bardak ligth süt ile yaptığım şekersiz nescafe
3 esmer kuru kayısı
10 fındık
spor
15 dk leslie (bugün leslieyi yarım bıraktım biraz babama sinir oldum )
50 mekik ( filizden gördüm)
suyum da 2,5 lt bunun 1,5 ltsi alkaliydi
Evet kızlar yarını annem temizlik günü ilan etmiş elden bişey gelmez yapıcazzz mecbur dip köşe birazdan kalkıp salonun halılarını çırpayım altta dükkanlar var yarın çırpamam sonra dip köşe yapılacak yarın işte koltukları çek halıları fırçala sil süpür toz al falanda filan püfssssss hiç benlik değil ama napakk
ayy ben bunu ona bi söleyim bakayım ne diyecekkhergun yeni bi fikirler karşıma geliyosun diyecek kesin ben şimdiden söleimm muthiş yorucu bişey masa tenisi, lisede beden egitimi dersinden muaftım ben ayagımdan dolayı, beden egitimi hocası da bana masa tenisi oynatmayı denedi, saga sola insan çok koşturuyo aslında evet yaa biz bunu bi deneyeleimm
esracanıımmmm allahımm inşallahh en hayırlısı en güzel en doğru zamanda bu duyguların kat be kat güzelini sana da yaşatsın inşallaaahhhhhhhhhben çok bekledm kuzum ya böle bi mutluluk yaşayabilmek için, diliyorum ki Allahtan sana benm mutlulugumun 5milyon kat fazlasını yaşatsın
tabi ki yazarımm canımm burda hep birlikte beni hazırladık yaniiistedigin fotograf olsun kuzumm hatta beraber resmimizi bile koyarım bi görün bakalım benm çirkini
bennm zaten şöle bi planım var, her buluştugumuz gün bi resim çekinecez, hiç resmimiz olmadan kaybettigimiz çok zaman var zaten, o zamanı telafi etmiş olacaz bölecehem de ben düğün günü için resimlerimizden ve kısa videolarımızdan oluşan bişey yapmak istiyorum onun için de ihtiyacım var, emraha kalsa hiç resmimiz olmaz, sevmezmiş beyefendii ben adama zorla sevdirrimm
yaz yazzz ne zaaman istersen yaazzzzz
akşam yemeginde bi kasede cacık var ben onu yazmayı unutmuşum filizimm
aynen canım kadayıf yedigim için pasta yemedim, yoksa pasta en sevdigimdendi ama o saatten sonra telafi etme şansım da yoktu, bende çikolatasından azıcık yedim hem tatmış olmak için hem de doğum günü sahipleri kırılmasın die
evlendikten sonra kahvaltı etmesek olmaz mıı, ya da her sabah annem gelse hazırlasaaa
ya bizim ofis çok küçük yedigin herşeye birileri bakıyo, bi sürü soru uğraş dur bi daha, bide bazen çok gelen giden oluyor onların yanında su bile içemiyorm onlara laf anlatmaya çalışmaktan, ama bakalmm düzen yapmaya çalışacam inşallahh.. ben kışın diyet konusunda daha sıkı oluyorm, bu kışta öle olurum inşallah, bide malum koşturmalarım telaşlarımda olacakk
annen geliyomuş hayırlı uğurlu olsun fi,lizimmbizlerden de bolca slm söle
kahvaltın ara öğünlerin ve öğle yemegin gayet güzel de akşam bişey yememişsin ya, keşke yiyebilseydin die düşündm, gerçi akşamları ne kadar az yersek o kadar iyiydi dimi yaa, o zman iyi olmuş menun ellerine sağlıkkk
sabah geç kalkınca bütün güünün menusu biraz karışık olmuş gibi geldi ama cıss bişey olmadıgına göre bu menun içinde ellerine sağlıkk
yarın sana bol aporlu bigun olacak deseneeegün içindeki menun çok hoşuma gitti esracım yaa, vitaminin almışsın proteini almışsınn sporunda gayet yerinde bence, babalar sinir ediyor arada napalımm, bugunde bölgesel çalışmışsınn güzel olmuşş
yarın içinde şimdiden kolay gelsinn
güzel hatunlaaarrrrr, ben yarın ankaraya gidiyorum şimdiden haber vereym sizlerehala diplomasını almamış bir koca kafa olaraktan danışman hocam aradı fırçaladı artk yeni dönem başlıyor gel die, bizde annemle yarın için plan yaptık. orda bi akraba var bizim tek başına yaşıyo onun yanına gitcez yarın hem ona da eğlence olsun die, pazartesi günü ve salı sabahı işlerimi halletcem, sonra ben salı öğleden sonra dönecem annem bikaç gün daha kalacak.. ama çakallık yaptım ve işten perşembeye kadar izin aldımm, doktora gitme bahanesi kullancaktm çarşamba emrahla görüşmek için bölece gerek kalmadıı
onla görüşme planımda da biaksilik olmadı bölece, salı akşam görüşecez yine, o maçı beraber izleyelm dio ama hiçç kusura bakmasın 3.5 aydır görmedigim sevgilimle oturup maç izleyemem, o maçını izlesn gelsin beni alsın bende eşofmanımla görüşmeye gideyimçarşamba günü de vakitlice kalkarız, hadi ilk sabah kahvaltısı anasına hediye olsun kahvaltıdan sonra koca gün de benniimmmmmmmmmmmmmmmm ama pazartesi sabah bildirim yapamayacagm için yarın sabha tartılır haber veririm pomoya eger tel den girmeyi becerebilirsem. sonrasında daa dediğkodularla sizlerle beraber olacagıımmmm
ayy inşaşllahh afyona gittigimdeki gibi olmaz, o gün resmen alınganlık bombasıydım, çocuk dikkat et de kahveyi dökme dedi die bile küstümmbu çocuk hala benm neyimi seviyo yaa
valla tatlım ne iyi etmişsin izin meselesini rahat rahat artık görüşürsünüz maç konusunda haklısın hatta o da izlemesin sonuçta senden önemli deil sonra nasılsa çok maç izlersinizzz birlikte artık ertesi günde tadını çıkarın bol bol sohbet edip konuşun zaman sizin nasılsa
Sana ankarada bol eğlenceler diliyorum artık emrahla görüşmenin detaylarını bekliyoruzzz
Canımm güzel dua ve dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim sevmek sevilmek gerçekten güzel bi duygu
Artık biz senin fotoları beklerizz bencede bol bol foto çektir en sevdiğim şeydir benim fotoğraf .Anıları taze tutmanın en basit yolu .Hergün çektir bacımm sonrada albüm yaparız
İşyerinde bişey yiyememe durumu bendede var zaten hayatta evden bişey götüremem hepsine götürmem lazım mesela bir elma değilde 2 kg elma almam lazım yada 15 fınfık değilde yarım kilo fındık almam lazım onların laflarıyla uğraşamam.O yüzden seni anlıyorum tatlım
şimdi onla msj laşıyoruz daa maçı izlemekten vazgeçti ben hiç bişey demedm hem deekonuşurken kaçta alırsın beni falan die ben maçı izlemiyim o zaman dedi şoka girdim, onun için galatasaray benden bile önemliydi ama olgunlaşmış artk öle diyoo
bolca resim çekinip göztercem size kuzummya kuzum kare çikolatalardan alıyorum bazen onlarla beraber yiyorum bi kerede bitiyo bi çikolata, tek yiyebilsem 4 5 gün rahat gider yani, diet biskuvilerden alsam yine aynı, maddi olarak bennm ara öğün yapmamam daha iyi giibi sanki
Vaaayyyy cocuk aşka geldie ne güzel işte olgunlaşsın kızımızı üzmesin bizi ayar etmesinnn
Ara öğün konusunda hem fikiriz napakk canımm gerçi benim yeşilçayıma kimse dokunmuyor onuda sevmediklerinden yanii
artkk bizde elimizden geleni yapacaz kuzum, ya da onların sevmedikleri ara öğünleri keşfedecez
aşka gelmekten değilmiş o, ben ona sen kesin evlenince tv karşısında yayılan kocalardan olacaksn demiştm de öle olmayacagını ispat etmek için maçı izlemeyip benm yanıma gelecekmişben maçı beraber izleyelm dedm, o zaman seninle ilgilenenemem maça kaptırırm kendimi, izlemeyecem sen ondan daha önemlisin diyerek aklınca ispat şov yaptı yani benm de canıma minnet tabii
herkese ankaradan kucak dolusu sevgilerrben burada internet olmaz zanndiyordum, sırf geceleri canım sıkılmasn film izlerm die laptopu getirdim ama internet varmış nasıl mutlu oldum nasıll yarın sabah bildirimimi yapacagm yanii
bugunku menumu de yazmayım şimdi, çok dağınık oldu misafirlikte olunca.. börekler pastalar yok ama saatleri bi tuhaf, öğlenle akşam aynı yemegi yedim falan, yarın daha dikkat eder paylaşırım sizlerle
adet dönemimde yaklaşıyo zaten, karnım bi şişti anlatamam, bu sabah tartıda da +++ vardı, yarın da öle olur kesinnneyse artk kader kısmet dielimm
ayy ben bunu ona bi söleyim bakayım ne diyecekkhergun yeni bi fikirler karşıma geliyosun diyecek kesin ben şimdiden söleimm muthiş yorucu bişey masa tenisi, lisede beden egitimi dersinden muaftım ben ayagımdan dolayı, beden egitimi hocası da bana masa tenisi oynatmayı denedi, saga sola insan çok koşturuyo aslında evet yaa biz bunu bi deneyeleimm
esracanıımmmm allahımm inşallahh en hayırlısı en güzel en doğru zamanda bu duyguların kat be kat güzelini sana da yaşatsın inşallaaahhhhhhhhhben çok bekledm kuzum ya böle bi mutluluk yaşayabilmek için, diliyorum ki Allahtan sana benm mutlulugumun 5milyon kat fazlasını yaşatsın
tabi ki yazarımm canımm burda hep birlikte beni hazırladık yaniiistedigin fotograf olsun kuzumm hatta beraber resmimizi bile koyarım bi görün bakalım benm çirkini
bennm zaten şöle bi planım var, her buluştugumuz gün bi resim çekinecez, hiç resmimiz olmadan kaybettigimiz çok zaman var zaten, o zamanı telafi etmiş olacaz bölecehem de ben düğün günü için resimlerimizden ve kısa videolarımızdan oluşan bişey yapmak istiyorum onun için de ihtiyacım var, emraha kalsa hiç resmimiz olmaz, sevmezmiş beyefendii ben adama zorla sevdirrimm
yaz yazzz ne zaaman istersen yaazzzzz
akşam yemeginde bi kasede cacık var ben onu yazmayı unutmuşum filizimm
aynen canım kadayıf yedigim için pasta yemedim, yoksa pasta en sevdigimdendi ama o saatten sonra telafi etme şansım da yoktu, bende çikolatasından azıcık yedim hem tatmış olmak için hem de doğum günü sahipleri kırılmasın die
evlendikten sonra kahvaltı etmesek olmaz mıı, ya da her sabah annem gelse hazırlasaaa
ya bizim ofis çok küçük yedigin herşeye birileri bakıyo, bi sürü soru uğraş dur bi daha, bide bazen çok gelen giden oluyor onların yanında su bile içemiyorm onlara laf anlatmaya çalışmaktan, ama bakalmm düzen yapmaya çalışacam inşallahh.. ben kışın diyet konusunda daha sıkı oluyorm, bu kışta öle olurum inşallah, bide malum koşturmalarım telaşlarımda olacakk
annen geliyomuş hayırlı uğurlu olsun fi,lizimmbizlerden de bolca slm söle
kahvaltın ara öğünlerin ve öğle yemegin gayet güzel de akşam bişey yememişsin ya, keşke yiyebilseydin die düşündm, gerçi akşamları ne kadar az yersek o kadar iyiydi dimi yaa, o zman iyi olmuş menun ellerine sağlıkkk
sabah geç kalkınca bütün güünün menusu biraz karışık olmuş gibi geldi ama cıss bişey olmadıgına göre bu menun içinde ellerine sağlıkk
yarın sana bol aporlu bigun olacak deseneeegün içindeki menun çok hoşuma gitti esracım yaa, vitaminin almışsın proteini almışsınn sporunda gayet yerinde bence, babalar sinir ediyor arada napalımm, bugunde bölgesel çalışmışsınn güzel olmuşş
yarın içinde şimdiden kolay gelsinn
güzel hatunlaaarrrrr, ben yarın ankaraya gidiyorum şimdiden haber vereym sizlerehala diplomasını almamış bir koca kafa olaraktan danışman hocam aradı fırçaladı artk yeni dönem başlıyor gel die, bizde annemle yarın için plan yaptık. orda bi akraba var bizim tek başına yaşıyo onun yanına gitcez yarın hem ona da eğlence olsun die, pazartesi günü ve salı sabahı işlerimi halletcem, sonra ben salı öğleden sonra dönecem annem bikaç gün daha kalacak.. ama çakallık yaptım ve işten perşembeye kadar izin aldımm, doktora gitme bahanesi kullancaktm çarşamba emrahla görüşmek için bölece gerek kalmadıı
onla görüşme planımda da biaksilik olmadı bölece, salı akşam görüşecez yine, o maçı beraber izleyelm dio ama hiçç kusura bakmasın 3.5 aydır görmedigim sevgilimle oturup maç izleyemem, o maçını izlesn gelsin beni alsın bende eşofmanımla görüşmeye gideyimçarşamba günü de vakitlice kalkarız, hadi ilk sabah kahvaltısı anasına hediye olsun kahvaltıdan sonra koca gün de benniimmmmmmmmmmmmmmmm ama pazartesi sabah bildirim yapamayacagm için yarın sabha tartılır haber veririm pomoya eger tel den girmeyi becerebilirsem. sonrasında daa dediğkodularla sizlerle beraber olacagıımmmm
ayy inşaşllahh afyona gittigimdeki gibi olmaz, o gün resmen alınganlık bombasıydım, çocuk dikkat et de kahveyi dökme dedi die bile küstümmbu çocuk hala benm neyimi seviyo yaa
Fıstığım benim antidepresanımmmmm
Emin ol hepsinde payın var diyette ve ruhende. zaten herşeyi biliyorsun senn iyi ki varsın şansımmmmmmmm
aslında işyerinde tek bayan olmak hep sıkıntılıdır can sende bunu çekiyorsun bir de eşinle aynı yerde çalışmanında verdiği bir etki var ama anlaşabildiğin kişilerle sohbeti ihmal etmemeye bak sonuçta erkekte olsa bazen çok çok iyi anlaşabileceğin arkadaşların olabiliyor ben de öyle oldu 2 kişi sadece diğerleri tırt yanii inşallah senin ortamında renklenir en kısa zamanda
Canımmm gelecek hafta senin için yoğun olacak ben annenlerin gelmesine çok sevindim senin için değişiklik olacak hem özlemiştin de diyetini zaten ihmal etmezsin de belki sporunda izne çıkarsın bi kaç gün ben böyle aile ziyaretlerini çok severim keşke bizede şöyle en kalabalığından misafir gelse
Menüne gelince güzel ve ölçülü yemişsin pilavı sende sevmesemde 3 kaşıkcıktan bişey olmaz sonuçta işyeri yemeği olsun o kadar hem ekmekde kullanmayınca güzel dengelemişsin canım mısır patlağı neee ???? Ayy cahilliğime ver normal patlamış mısır mı yoksa şu hazır diyet patlaklarından mı ?
Aslında akşama yetersiz dicektim ama haşlama mısır gördüm o güzel tok tutuyor yemekle iyi yapmışın afiyet olsun
spora gelince koşu bandıyla olan romantik ilişkinize bayıldımmmbacım 200 mekiki kaç set haline nasıl çekiyon ben 50 zor yapıyom yahu
Fıstığım menünde ekmek niye yok akşam tamam hani çorba içmişsin de sabah ekmek yiyebilirdin evde olunca menüler böyle güzel oluyor işte insan hazırlıyıp yiyebiliyor bu arada canım nasıl mercimek çorbası çektii yarın yapayım olmazsa su yine çok başarılı ara öğünlerde öyle türk kahvesii afiyet olsun canımmmm bir gün beraberde içeceğiz inşallah
Evettt kızlar menümü yazayım ben de
Sabak
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim peynirli rokalı kepek ekmek
bir dilim reçelli kepek ekmek
ara
bir fincan yeşil çay
öğlen
bir tabak ıspanak yemeği
bir bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
domates roka ve nar ekişisiyle yapılmış salata
15 dakika sonra yarım şeftali
akşam
bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt ve bir dilim ekmek
ara
bir bardak ligth süt ile yaptığım şekersiz nescafe
3 esmer kuru kayısı
10 fındık
spor
15 dk leslie (bugün leslieyi yarım bıraktım biraz babama sinir oldum )
50 mekik ( filizden gördüm)
suyum da 2,5 lt bunun 1,5 ltsi alkaliydi
Evet kızlar yarını annem temizlik günü ilan etmiş elden bişey gelmez yapıcazzz mecbur dip köşe birazdan kalkıp salonun halılarını çırpayım altta dükkanlar var yarın çırpamam sonra dip köşe yapılacak yarın işte koltukları çek halıları fırçala sil süpür toz al falanda filan püfssssss hiç benlik değil ama napakk
İyi geceler kızlar size sertab erenerin yanlızlık senfonisini dinleyrek yazıyorum pek severim bu şarkıyı bi başka türlü etkiler beni.
Çok çok yoğun bi pazarı geride bıraktım.Tek tatil günümü temizlik yapmakla ziyan etmiş bulunmaktayım.Ama hani duyguşunda dediği gibi yerler halılar koltuklar perdeler her taraf tertemiz oldu.Zaten vileda beni sinir etti yerleri hep elimle sildim.Şu yeni çıkanlar var ya kendi kendine sıkan almayın kızlar onlardan bi süre bozuluyor dönmyor falan sinir şey....Üstüne haftalık saç bakımı yapıp banyoyuda hallettim şükür.Oje sürcektim vakit kalmadı.Yine bir kıyafet krizi yaşadımm ama hallettim.Bütün pantolonları gennnniiişşş oluyor sinir oldum yarın terziye vereyim inş kotları daraltabilir.
Bugün buralar sessiz yineee ben de menümü yazayıp uyumayaa çalışıyım
Sabah aç karnına yarım lt su
2 dilim ekmek
1,5 yumurtadan yapılmış kırmızı biberli peynirli omlet
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaçığı reçel
2 çatal helva
domates salatalık roka maydanoz
bir bardak çay
ara
bir incir
10 fındık
ara
bir bitki çayı
2 esmer kuru kayısı
5 fındık
akşam
bir küçük baget
6-7 dilim patates
bir dilim ekmek
ara
bir bardak yarım yağlı süt
5 fındık
Suyum 2,5 lt oldu spor yapmadımm temizlik yeterince yordu
Umarım hepimizim için güzel bir hafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?