- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.421
çok güzellll
E iyimiş netin olması tatlım vakit geçer hem bildirimini de yapmış olursun aynen benimde regl yaklaşıyor üfff şimdiden şişlik var göğüslerim falan ağırıyor sinirlerim tavan yapmış durumda fena geçecek bu ay yineeeşimdiden geçmişler olsun bize
İyi geceler kızlar size sertab erenerin yanlızlık senfonisini dinleyrek yazıyorum pek severim bu şarkıyı bi başka türlü etkiler beni.
Çok çok yoğun bi pazarı geride bıraktım.Tek tatil günümü temizlik yapmakla ziyan etmiş bulunmaktayım.Ama hani duyguşunda dediği gibi yerler halılar koltuklar perdeler her taraf tertemiz oldu.Zaten vileda beni sinir etti yerleri hep elimle sildim.Şu yeni çıkanlar var ya kendi kendine sıkan almayın kızlar onlardan bi süre bozuluyor dönmyor falan sinir şey....Üstüne haftalık saç bakımı yapıp banyoyuda hallettim şükür.Oje sürcektim vakit kalmadı.Yine bir kıyafet krizi yaşadımm ama hallettim.Bütün pantolonları gennnniiişşş oluyor sinir oldum yarın terziye vereyim inş kotları daraltabilir.
Bugün buralar sessiz yineee ben de menümü yazayıp uyumayaa çalışıyım
Sabah aç karnına yarım lt su
2 dilim ekmek
1,5 yumurtadan yapılmış kırmızı biberli peynirli omlet
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
1 tatlı kaçığı reçel
2 çatal helva
domates salatalık roka maydanoz
bir bardak çay
ara
bir incir
10 fındık
ara
bir bitki çayı
2 esmer kuru kayısı
5 fındık
akşam
bir küçük baget
6-7 dilim patates
bir dilim ekmek
ara
bir bardak yarım yağlı süt
5 fındık
Suyum 2,5 lt oldu spor yapmadımm temizlik yeterince yordu
Umarım hepimizim için güzel bir hafta olur
aynen haftasonları gec kalkınca menuler karısıyor halıyle. kacamaksız ve saglıklı menuler yapmak hedef. yoksa sıralama duzen dıye bırsey olmuyor.
tsk ederım canım evet annem gelecek ama once nevsehıre kaplıcaya mı gececek yoksa dırekt buraya mı gelecek bellı degıl. bu haftam yogun, dun aksam kuzenım geldı koyden, gunu bırlık. esım salı gece ıs seyahatıne cıkacak sanırım annemler de bu gece ya da yarın sabah burda olurlar. annem baya rahatsızlanmıs cumartesı gece. tam ıyılesınce yola cıkacaklar
erkekler fotograf sevmez zaten ama zamanla alısır merak etme.
spora gıttıgım gunler genelde bırsey yemıyorum tok hıssedıyorum kendımı, bazen de yemek getırmeye usenıyorum ama o gun aksam yıyemedım cunku sabah normalde oruclu olacaktım evden hazırlıksız cıkmak zorunda kaldım son anda oruc tutamayacagımı ogrenınce.
oooooooo o da bırsey mı, ben 6 yıl sonra aldım dıplomamı. hatta gecen kıs sonu aldımhatta dıplomamı almadım gecıcı mezunıyet aldım ben yaaaa hıc lazım olmadı ozelde calısırken. ben de usendım dusmedım ustune. bırara ıstanbula gıderken kayserı ustu gıdeyım de dıplomayı da alayım dıplomayı vermedıler ımzalanmamıs dıye. 6 yılda ımzalanmamıs oha dedımmmm
ankaraya gıtmek hep degısıklık olmus hem de ısını haledeceksın oyuzen sevındım sen baya bunalmıstın ızını de koparmıssın oh cok guzel olmus carsamba gunu bıol bıol gezersınız artık.
pazar menum:
ımrendım de resım ekledım ama herzaman beklemeyın valla ugrasamam bennnnnn. usengecım ben.ayrıca resımler ıcın sureklı esımın telını kullanmak zorunda kalıyorum adam bıktıııııı
Eki Görüntüle 804434
hellım peynırının yanında duran parca peynırı yemedım, bır de ekmegımı bır dılım daha artırdım.
yumurtanın ıcınde bır dılım kadar ekmek dısı var bayat ekmegı degerlendırmek ıcın neslının yumurtasından yaptım ekmegı gevretıp ustune yumurta. ama bu kez sut ve kasar koymadım.
az mıktar koy tereyagı var, az mıktar koy kaymagı, az recel. gormussunuzdur menume ekledım canım cok cektı.
peynır, domates, salatalık var gordugunuz gıbı.
bır bardak yarım yaglı sut
sonra acık sekersız cay da ıctım.
kahvaltıdan once 500 ml su ıctım.
500 ml daha su ıctım kahvaltıdan sonra.
ıslerımı hallederken berguzar korelın ıcecegınden ıctım ( ıkı cevız, ıkı kayısı ve bır kabuk tarcını ıkı saat suda beklettım ıctım suyunu ve tanelerını yedım. )
4 gıbı corba kasesınde cıleklı corn flakes yedım sutu doldurup. sutum yarım yaglı.
cıkmadan 500 ml su ıctım.
aksam yemegım:
yemekten once 500 ml su
5-6 kasık yesıl salata
ızgara levregın yarısı
bır kase mercımek corbası
4 adet cıg kofte, marul ve yanında verılen lavaslardan bır parca
yedıklerım cok geldı bana. spor yapayım dedım ama guzel dus yapmıs bakım yapmıs olmaya kıyamadım valla
yatıncaya kadar 500 ml daha su ıctım 2,5 lt ıle kapadım.
mısafır olunca ara ogun yaptım bır tane yas ıncır ve bır bardak didi ıctım.
pazar menum:
ımrendım de resım ekledım ama herzaman beklemeyın valla ugrasamam bennnnnn. usengecım ben.ayrıca resımler ıcın sureklı esımın telını kullanmak zorunda kalıyorum adam bıktıııııı
Eki Görüntüle 804434
hellım peynırının yanında duran parca peynırı yemedım, bır de ekmegımı bır dılım daha artırdım.
yumurtanın ıcınde bır dılım kadar ekmek dısı var bayat ekmegı degerlendırmek ıcın neslının yumurtasından yaptım ekmegı gevretıp ustune yumurta. ama bu kez sut ve kasar koymadım.
az mıktar koy tereyagı var, az mıktar koy kaymagı, az recel. gormussunuzdur menume ekledım canım cok cektı.
ıslerımı hallederken berguzar korelın ıcecegınden ıctım ( ıkı cevız, ıkı kayısı ve bır kabuk tarcını ıkı saat suda beklettım ıctım suyunu ve tanelerını yedım. )
4 gıbı corba kasesınde cıleklı corn flakes yedım sutu doldurup. sutum yarım yaglı.
aksam yemegım:
yemekten once 500 ml su
5-6 kasık yesıl salata
ızgara levregın yarısı
yedıklerım cok geldı bana. spor yapayım dedım ama guzel dus yapmıs bakım yapmıs olmaya kıyamadım valla
wıyyyyy wıyyyyyy öldümmmmmmm bittimmmmmmmmm benden geri birşey kalmadııııı çok yorgunummm çokkkkkkk işlerim öğlen bitti öğleden sonraaa evdeki telefonu iptal ettirdim telefonsuzinternete geçtim geri dönüş yolunu yürüdüm üstelik oruçluyumm yemek yapma derken yeni oturdum.
kızlar tüm hafta yoğunum yarın jinekolojda rutün kontrolüm var umarım herşey yolundadır,öğleden sonra eşimin çalıştığı hastaneye gitcem kuzinin diş kontrolü için sonra yemek yicezz çarşamba babamasupriz yapcam doğum günü yemeğe götürcem perşembe arkadaşıma gitcem cuma için şimdilik bir program yok ay yazarken yoruldumm
eee sizler nasılsınız iyisiniz inşallahhh..nesli tatilin tadını çıkarıyordur ohh sefası olsunnn çeşmi kaç gün kaldı damatın gelmesineee,esroş biraz iyi gibsin maşallahh aklıma geldikçe dua ediyorumsana,kardeşimle zaten haberleşiyoruz,diğer arkadaşlarım sizlerden naberr hepinizi öpüyorumm şilopppppppppppp
duygucum hafatayı başlamadan bitirdin sen kızwıyyyyy wıyyyyyy öldümmmmmmm bittimmmmmmmmm benden geri birşey kalmadııııı çok yorgunummm çokkkkkkk işlerim öğlen bitti öğleden sonraaa evdeki telefonu iptal ettirdim telefonsuzinternete geçtim geri dönüş yolunu yürüdüm üstelik oruçluyumm yemek yapma derken yeni oturdum.
kızlar tüm hafta yoğunum yarın jinekolojda rutün kontrolüm var umarım herşey yolundadır,öğleden sonra eşimin çalıştığı hastaneye gitcem kuzinin diş kontrolü için sonra yemek yicezz çarşamba babamasupriz yapcam doğum günü yemeğe götürcem perşembe arkadaşıma gitcem cuma için şimdilik bir program yok ay yazarken yoruldumm
eee sizler nasılsınız iyisiniz inşallahhh..nesli tatilin tadını çıkarıyordur ohh sefası olsunnn çeşmi kaç gün kaldı damatın gelmesineee,esroş biraz iyi gibsin maşallahh aklıma geldikçe dua ediyorumsana,kardeşimle zaten haberleşiyoruz,diğer arkadaşlarım sizlerden naberr hepinizi öpüyorumm şilopppppppppppp
çeşmiiii gözünaydınnnnnnnnnn damat geliyo hasret bitiyoooooooyyy duygunun resmen canı çıkmıışşşşbu hafta da yoğun geçecekmiş, aman geçsin evde sıkılmaktan daha iyidir
damat yarın geliyor duygguuuuuuhem de maçı izlemeyip benm yanıma gelecekmiş
kızım utandırma benı yaaaaaaaaaa
aman yok be nerde kafa dengı. bır tane cocuk vardı ıyı anlasırdık o da ısten ayrıldı ayrıca bızım oyle sohbet etme ortamımız yok cunku patronumuz sık sık bızım oda da oturur ortamımız sıkı yanı.
annemlerı ramazandan once gormustum ben gıdecektım eylul sonu ya da ekım basında. onların gelmesı daha ıyı oldu hem onlara da degısıklık olur ıstanbuldan, ıs hayatından uzaklasmak ben ve akrabaları gormek, kaplıcaya da gıdecekler. haftasonu ben de yanlarına gececem sanırım henuz kesın degıl ama esım de gıt dedı sende de kırenclenme ve romatızma var zaten suya gırmen ıyı olabılır dedı. bakalım.
ben sevındım de bırsuru farklı plan vardı oyuzden stres yaptım ben mısafır olayında cok tıtızım cok stres yaparım gelen kım olursa olsun oyuzden yanı panıkledım bır an. bır de esım de gıdecek seyahate, oyuzden bızımkıler ıle sadece ben ılgılenecegım. bakalım hayırlısı. annem ve kardesım gelıyor zaten sadece, babam ve dıger kardesım calısıyorlar gelemedıler.
o gun sabah son anda oruc tutmaktan vazgecınce mecburen ısyerındekı yemeklerı yedım yoksa pırınc pılavı yemıyorum normalde bılıyorsun. sebebı o yanı.
evet evet dıyet mısır patlakları var ya oınlardan. cantamda onlardan kalmıs sadece, onu yedım ben de.
aksam yetersız olması da aynı sebepten dolayı. hazırlıksızdım yanı. yuruyup gelırken tok tutacak bırseyler dusundum haslanmıs mısır cok severım burnuma cok koktu bızım eve yakın cay bahcesı tarzı yer var. aslında mısıra da dıkkat etmek lazım. mısır, bezelye sekerlıymıs dıye duymustum. ama hem actım hem de cok canım cektı yalan degıl.
erkeklerın agırlık kaldırdıkları bank tarzı bırsey var ustune yatıp kaldırıyorlar halterı. ben de aynı banka uzanıp, 100 once 100 sonra oyle cektım. yarım mekık oluyor tabıkı benımkı. tam mekık cekemıyoruz malum henuz.
dıyorum ya menulerdekı eksıklerın sebeplerı hazırlıksız olmamdı ekmege gelınce ben ekmek konusunda temkınlıyım bılıyorsun ekmek delısı bırı olarak dıyete baslarken ekmegı pat dıye kestım oyuzden sonrasında da oyle devam ettım yanı. ama sen pılav yemezsen muhakkak ekmek ye ogunlerde. bana bakma, ben pat dıye kestım ılk anlarda. aslında yapmamak lazım okadar.
ınsaallah ınsaallah
menulerın guzel olmus begendım.
suyun da guzel.
babana nıye sınır oldun bakem ?
bolgesel calısman ıyı olmus ıhmal etme.
oooooooo ev mıs olmus. gule gule kırletın. hem de spor olmustur ben haftasonunu onceskı hafta kadar dolu gecırmedım ev ısı ıle. pazar gunu mesela gun boyu yemek yapmadım hem yemeklerım var komsuya ıkı tane yaptırmıstım hem de annem gelıyor dıye yapmadım zaten oruc da tutacam tek ogune dusuyor yemek. oyuzden daha sakın bır haftasonu yasadım.
haftaya pazar hem gec saatte uyan hem de bırsey yapma lutfen. tek tatıl gununu ev ıslerı ıle gecırmenın nekadar kotu bırsey oldugunu yıllarca yasadım ev mıs gıbı olmus ama senın kafanın ve ruhunun da mıs gıbı olması ıcın dınlenmek de lazım bunu unutma.
hem helva hem pekmez hem recel ucu aynı anda olmamıs canım ama sen de boyle seyler gormedıgım ıcın bırkezlık olsun dıyorum
sen fazla ara ogun yapmıssın anlamadım cok mu erken kalktın ?
aksam yemegın az olmus yogurt, corba, salata bırseyler eklemelıydın bence.
wıyyyyy wıyyyyyy öldümmmmmmm bittimmmmmmmmm benden geri birşey kalmadııııı çok yorgunummm çokkkkkkk işlerim öğlen bitti öğleden sonraaa evdeki telefonu iptal ettirdim telefonsuzinternete geçtim geri dönüş yolunu yürüdüm üstelik oruçluyumm yemek yapma derken yeni oturdum.
herkese mutlu haftalar hanımmlaarrr
pek kimseler gelmemiş buraya bugun, esra nın işleri yoğun heralde, nesli zaten tatilde, duygu da yokk, temizliğe mi kaptırdı acaba yine
bendeniz bugunku işlerimi hallettim, okula metroyla gittik annemle beraber ama dönüşte biraz alışveriş yaparak biraz gezerez, toplamında bi kahve içecek kadar ara vererekk tamm 3 saat yürüdükkkkadım sayımı bilmiyorum ama yorgunluktan turşum çıktı resmne
şu ana kadar yediklerimi yazayım da, akşama kesin unuturum, hep aralıklı bişeyler yedim çünkü
kahvaltı ( 10.00 )
aç karnına yarım lt su
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim çavdar ekmegi
yarım domates
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 kupa çay
ara öğün
saat 12.30 gibi 300 ml taze sıkılmış portakal suyu
ara öğün
saat 14.00 gibi 1 bardak sütlü neskafe
öğle yemegi
4 yk taze fasulye
1 dilim çavdar ekmegi ( geç oldu diye sadece taze fasulye yedim, akşam yemegini geciktirmemek için yani)
akşam yemeginde de yine taze fasulye, az bi pilav ve tavuk baget yiyecegim, bide yoğurt yerim büyük iihtmalle. akşam ara öğün yapmam diye düşünüyorum, ya da belki bi tane meyve yerim bakarım.. ama yeşil çay mutlaka içecegim, hep unutuyordum diye marketten aldm bugun
bugun kesin olarak sıkı sporumu yapacagm bi rejime başladım, yarın okula öğlen gidecegm için yürüyerek giderim ki o da yarım saatten fazla yol demek. ordan da dönüşe geçecem zaten sevgilim geliyyoooo
amin kuzum saoll
kız insan pantalonları geniş oluyo diye sinir olur mu demek ki zayıflıyosun ne güzel
menun güzel kuzum çok büyük cıss lar yok ama keşke akşam yemeginde patates yerine sebze türü bişey olsaydı, sanki karbonhidratı biraz fazla bigun olmuş
annene çok geçmiş olsun pomo cumm, inşallahh düzelmiştir
bende bu sabahtan birazını halletm ama yorgunum, danışman hocamla da görüştüm, hallederim yavaş yavaş diyorum da kızıyo bana
menun gayett güzel olmuş yaa, levrek istiyorum bendeee
pazar menum:
Eki Görüntüle 804434
aksam yemegım:
yemekten once 500 ml su
5-6 kasık yesıl salata
ızgara levregın yarısı
gunaydınnnnnnnn
herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta dılıyorummmmmmm
ben uykulu gıbı boyle bıraz modum dusuk gıbı anlamadım.hayırlısı bakalım. bugun nıyetlıyım yıne sabah karar verdımmmmannemler gece gelecek ya da yarın sabah oyuzden oruca da spora da engel yok dıye dusundum, spor konusunda zaten sen gıt dedı annem gıderım yanı, hem gorumcemler varken gıttım annemler varken gıtmezsem belkı esım yanlıs anlar dıye de dusundum.
bıldırımler henuz cok cok az, ben de nıyetlıyım zaten. oyuzden aksam cızelgeyı yayınlacagım kızlar. ınsaallah bol bol --------- ler goruruz. neslı bıldırım yapmıs tatıle de baslamıslar pazar gunu. selam soylemıs.
pazar gunu gec kalktım yıne, esım kahvaltıyı hazırlarken ben de carsaf vs ıle ugrastım camasır katladım falan. sonra ona yardıma gectım tabıkı eksıklerı vardı bırsuruıkı pazardır ozenıyor kendı hazırlıyor benden once uyanıyor zaten, adam benden once uyuyor tabıkı, gec saate kadar uyumayı da sevmeyen bırı oldugu ıcın erken uyanıyor.
evde bıraz ugrastım, cok ısım yoktu bu hafta. dusumu aldım sac, cılt, vucut bakımları yaptım esofmanlarımı gıydım esımle cıktık, 40 dk kadar yuruduk carsıya. ben kuafore gıttım o atm para ıslerıne. sonra balık yaptırmıs cıg kofte almıs bana. markette bulustuk alısverısımızı tamamladık ve eve geldık. kuzenım gelmıs koyden. beraber yemek yedık sohbet ettık
benım pazarım boyle gectı. herkesınkı guzel gecmıstır ınsaallah
duygucum hafatayı başlamadan bitirdin sen kız
maşalah enerjin hep yüksek olsun bende bugün sağlık ocağına gittim boğazım ağrıyordu tek taraflı şişmiş boğazım sanki soğuk yedim hiçç gıcık boğazneyse antibiyotik ağrı kesici verdi
genetik testleri yaptırmıştım aradım onlar çıkmış yarın onları gstericem çarşamba ben boşum aa benim ne çabuk bitti enerjim yahubugün yemeklerimin resmini çektim bakalım akşam yükleyebilecekmiyim :26:
çeşmiiii gözünaydınnnnnnnnnn damat geliyo hasret bitiyooooo
artık darısı :123:inşlhh olmayaaaaaa
Canımmm evet işlerim bugün level atladı resmen çok çok çok yoğundum hurdaya çıktımm
Menü ne güzel olmuş çok sağlıklı ben sevdimm cann tebriklerrr
Nurdanımmm az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Tamam canım papateslere saldırmıştım aslında evet olmayaydı iyiydi
Pantolonlara gelince 48 beden pantolonlarımı 2 şer parmak olarak toplam 4 parmak önden 4 parmakda arkadan daralttım sanki fazla dar oldu ama ben seviyorum öyle üste bol şeyler giyindiğim için sıkıntı olmuyor valla resmen pantolonlar bişeye benzedi artık kaç beden oldular bilmiyorum valla
Herkese selamlar olsunnn
Bugün malum bildirim günüydü ben filizime bildirdim kilomu ama artık sıkıldım bu dokuzlardan gelsin sekizler yaaaaaaaa
Aaaa bu arada dün eski işyeri arkadaşım beni evde ziyaret geldi abla ne kadar zayıflamışsınnn dediii ben tabii çok sevindim ama bişey dedi : abla sen neye üzülüyosun böyle çökmüşsün gözlerin gülmüyorr senin bu halin hiç hoşuma gitmedi dedi.
Dışarıya belli olduğunu bilmiyordummm ne diyeyimm ....
Bugüne gelince deli gibi yoğundumm ilgisiz patronumla defalarca atıştım artık bıktırıyor beni zaten susmak bilmeyen telefonlar sinir ediyor çağrı merkezinde çalışsaydım bundan iyiydi
Dün nurdana regl olucam dedim bu sabah oldum yine sancılı yine ağrılı ve yine yoğunnnn geçiyorr ve ben ilaçda kullandığım için hiç spor yapamam 3 günzaten ağrı izin vermiyor
Menümü de yazayımm hemencecik
sabah
iki dilim ekmek
bir bıçak ucu tereyağı
bir tatlı kaşığı reçel
bir tatlı kaşığı tahinli pekmez
ara
bir fincan yeşil çay
öğlen
bir buçuk kırmızı biber dolması ( hafif olsun diye anneme bulgur ve tavuk etiyle dordurdum içini)
roka
bir dilim ekmek
akşam
bir kırmızı biber dolması
domates-roka
bir dilim ekmek
ara
bir fincan yarım yağlı sütle yapacağım nescafe
2 esmer kayısı
6 fındık
Suyumu halen içiyorum bilmiyorum ne kadar olur yarın yazarım artık herkesi çok öpüyorum
Kimsecikler yok kendi kendime konuşayım biraz sabahtan beri konuşuyorum yaaa bu akşamların nasıl bir büyüsü varda içimdeki depresif kız meydana çıkıyor gündüz ki enerjimden eser yok kızıyorum kendime ama böyle sıkıldım artık ağlama nöbetlerinden kendimdennn gerçekten iyileşmeye çalışıyorumm sözzzzzzzzzzzzzzz olsun sizeee
Aslında ne var biliyomusunuz kızlar ?
Yanlış zamanda yanlış insanların hayatımıza girmesiyle hata yapıyoruz.Aslında herşey kendi elimizde.İstemezsek olmaz sonuçta .Yada bi takım istekler arzulara yenilmesek ha yeniliyorsak bencilizdir çübkü kendimizi o anlık üzmek istemeyiz ama daha sonra kaç katı üzülürüz...
Benim eserikli ruh halim geldi yine uzun uzun cümleler kurup sayfalarca geçmiş yapabilirim şu an ama hiç gerek yok fıstıklar ...
Herkese hayırlı geceler
Rabbim yarın hepimize öyle bir gün yaşatsın ki hayatımıda yaşadığımız en güzel gün olsun ...AMİNNNNNNNNNNNNNNN
duygucum hafatayı başlamadan bitirdin sen kız
maşalah enerjin hep yüksek olsun bende bugün sağlık ocağına gittim boğazım ağrıyordu tek taraflı şişmiş boğazım sanki soğuk yedim hiçç gıcık boğazneyse antibiyotik ağrı kesici verdi
genetik testleri yaptırmıştım aradım onlar çıkmış yarın onları gstericem çarşamba ben boşum aa benim ne çabuk bitti enerjim yahubugün yemeklerimin resmini çektim bakalım akşam yükleyebilecekmiyim :26:
çeşmiiii gözünaydınnnnnnnnnn damat geliyo hasret bitiyooooo
artık darısı :123:inşlhh olmayaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?