2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pazar menum:

ımrendım de resım ekledım ama herzaman beklemeyın valla ugrasamam bennnnnn. usengecım ben.ayrıca resımler ıcın sureklı esımın telını kullanmak zorunda kalıyorum adam bıktıııııı

hellım peynırının yanında duran parca peynırı yemedım, bır de ekmegımı bır dılım daha artırdım.

yumurtanın ıcınde bır dılım kadar ekmek dısı var bayat ekmegı degerlendırmek ıcın neslının yumurtasından yaptım ekmegı gevretıp ustune yumurta. ama bu kez sut ve kasar koymadım.

az mıktar koy tereyagı var, az mıktar koy kaymagı, az recel. gormussunuzdur menume ekledım canım cok cektı.

peynır, domates, salatalık var gordugunuz gıbı.

bır bardak yarım yaglı sut

sonra acık sekersız cay da ıctım.

kahvaltıdan once 500 ml su ıctım.

500 ml daha su ıctım kahvaltıdan sonra.

ıslerımı hallederken berguzar korelın ıcecegınden ıctım ( ıkı cevız, ıkı kayısı ve bır kabuk tarcını ıkı saat suda beklettım ıctım suyunu ve tanelerını yedım. )

4 gıbı corba kasesınde cıleklı corn flakes yedım sutu doldurup. sutum yarım yaglı.

cıkmadan 500 ml su ıctım.

aksam yemegım:

yemekten once 500 ml su
5-6 kasık yesıl salata
ızgara levregın yarısı
bır kase mercımek corbası
4 adet cıg kofte, marul ve yanında verılen lavaslardan bır parca

yedıklerım cok geldı bana. spor yapayım dedım ama guzel dus yapmıs bakım yapmıs olmaya kıyamadım valla

yatıncaya kadar 500 ml daha su ıctım 2,5 lt ıle kapadım.

mısafır olunca ara ogun yaptım bır tane yas ıncır ve bır bardak didi ıctım.

pazar menum:

ımrendım de resım ekledım ama herzaman beklemeyın valla ugrasamam bennnnnn. usengecım ben.ayrıca resımler ıcın sureklı esımın telını kullanmak zorunda kalıyorum adam bıktıııııı

Eki Görüntüle 804434

hellım peynırının yanında duran parca peynırı yemedım, bır de ekmegımı bır dılım daha artırdım.

yumurtanın ıcınde bır dılım kadar ekmek dısı var bayat ekmegı degerlendırmek ıcın neslının yumurtasından yaptım ekmegı gevretıp ustune yumurta. ama bu kez sut ve kasar koymadım.

az mıktar koy tereyagı var, az mıktar koy kaymagı, az recel. gormussunuzdur menume ekledım canım cok cektı.

peynır, domates, salatalık var gordugunuz gıbı.

bır bardak yarım yaglı sut

sonra acık sekersız cay da ıctım.

kahvaltıdan once 500 ml su ıctım.

500 ml daha su ıctım kahvaltıdan sonra.

ıslerımı hallederken berguzar korelın ıcecegınden ıctım ( ıkı cevız, ıkı kayısı ve bır kabuk tarcını ıkı saat suda beklettım ıctım suyunu ve tanelerını yedım. )

4 gıbı corba kasesınde cıleklı corn flakes yedım sutu doldurup. sutum yarım yaglı.

cıkmadan 500 ml su ıctım.

aksam yemegım:

yemekten once 500 ml su
5-6 kasık yesıl salata
ızgara levregın yarısı
bır kase mercımek corbası
4 adet cıg kofte, marul ve yanında verılen lavaslardan bır parca

yedıklerım cok geldı bana. spor yapayım dedım ama guzel dus yapmıs bakım yapmıs olmaya kıyamadım valla

yatıncaya kadar 500 ml daha su ıctım 2,5 lt ıle kapadım.

mısafır olunca ara ogun yaptım bır tane yas ıncır ve bır bardak didi ıctım

amin kuzum saoll

kız insan pantalonları geniş oluyo diye sinir olur mu demek ki zayıflıyosun ne güzel

menun güzel kuzum çok büyük cıss lar yok ama keşke akşam yemeginde patates yerine sebze türü bişey olsaydı, sanki karbonhidratı biraz fazla bigun olmuş

annene çok geçmiş olsun pomo cumm, inşallahh düzelmiştir

bende bu sabahtan birazını halletm ama yorgunum, danışman hocamla da görüştüm, hallederim yavaş yavaş diyorum da kızıyo bana

menun gayett güzel olmuş yaa, levrek istiyorum bendeee

herkese mutlu haftalar hanımmlaarrr

pek kimseler gelmemiş buraya bugun, esra nın işleri yoğun heralde, nesli zaten tatilde, duygu da yokk, temizliğe mi kaptırdı acaba yine

bendeniz bugunku işlerimi hallettim, okula metroyla gittik annemle beraber ama dönüşte biraz alışveriş yaparak biraz gezerez, toplamında bi kahve içecek kadar ara vererekk tamm 3 saat yürüdükkkk adım sayımı bilmiyorum ama yorgunluktan turşum çıktı resmne

şu ana kadar yediklerimi yazayım da, akşama kesin unuturum, hep aralıklı bişeyler yedim çünkü

kahvaltı ( 10.00 )

aç karnına yarım lt su

1 haşlanmış yumurta

1.5 dilim çavdar ekmegi

yarım domates

1 kk peynir

3 adet yeşil zeytin

1 kupa çay

ara öğün

saat 12.30 gibi 300 ml taze sıkılmış portakal suyu

ara öğün

saat 14.00 gibi 1 bardak sütlü neskafe

öğle yemegi

4 yk taze fasulye

1 dilim çavdar ekmegi ( geç oldu diye sadece taze fasulye yedim, akşam yemegini geciktirmemek için yani )

akşam yemeginde de yine taze fasulye, az bi pilav ve tavuk baget yiyecegim, bide yoğurt yerim büyük iihtmalle. akşam ara öğün yapmam diye düşünüyorum, ya da belki bi tane meyve yerim bakarım.. ama yeşil çay mutlaka içecegim, hep unutuyordum diye marketten aldm bugun

bugun kesin olarak sıkı sporumu yapacagm bi rejime başladım, yarın okula öğlen gidecegm için yürüyerek giderim ki o da yarım saatten fazla yol demek. ordan da dönüşe geçecem zaten sevgilim geliyyoooo

Kahvaltın da kalori sanki biraz çok gibi olmuş canım,tabii sen ayarlamışsındır mutlaka.Suyun süper oluyor,sporda düzenli yapıyorsun.

Arkadaşlar merhabalar .Kusura bakmayın geç kaldım bugün okulun ilk günü.Bakıcımında ilk günü.Anca açabildim.Hızlıca bildirim yapayım sonra vakit buldukça gelirim .kilom 68 öpüyorum

wıyyyyy wıyyyyyy öldümmmmmmm bittimmmmmmmmm benden geri birşey kalmadııııı çok yorgunummm çokkkkkkk işlerim öğlen bitti öğleden sonraaa evdeki telefonu iptal ettirdim telefonsuzinternete geçtim geri dönüş yolunu yürüdüm üstelik oruçluyumm yemek yapma derken yeni oturdum.

kızlar tüm hafta yoğunum yarın jinekolojda rutün kontrolüm var umarım herşey yolundadır,öğleden sonra eşimin çalıştığı hastaneye gitcem kuzinin diş kontrolü için sonra yemek yicezz çarşamba babamasupriz yapcam doğum günü yemeğe götürcem perşembe arkadaşıma gitcem cuma için şimdilik bir program yok ay yazarken yoruldumm

eee sizler nasılsınız iyisiniz inşallahhh..nesli tatilin tadını çıkarıyordur ohh sefası olsunnn çeşmi kaç gün kaldı damatın gelmesineee,esroş biraz iyi gibsin maşallahh aklıma geldikçe dua ediyorumsana,kardeşimle zaten haberleşiyoruz,diğer arkadaşlarım sizlerden naberr hepinizi öpüyorumm şilopppppppppppp

ooyyy duygunun resmen canı çıkmıışşşş bu hafta da yoğun geçecekmiş, aman geçsin evde sıkılmaktan daha iyidir

damat yarın geliyor duygguuuuuu hem de maçı izlemeyip benm yanıma gelecekmiş

duygucum hafatayı başlamadan bitirdin sen kız
maşalah enerjin hep yüksek olsun bende bugün sağlık ocağına gittim boğazım ağrıyordu tek taraflı şişmiş boğazım sanki soğuk yedim hiçç gıcık boğazneyse antibiyotik ağrı kesici verdi
genetik testleri yaptırmıştım aradım onlar çıkmış yarın onları gstericem çarşamba ben boşum aa benim ne çabuk bitti enerjim yahubugün yemeklerimin resmini çektim bakalım akşam yükleyebilecekmiyim :26:
çeşmiiii gözünaydınnnnnnnnnn damat geliyo hasret bitiyooooo
artık darısı :123:inşlhh olmayaaaaaa

Canımmm benimmmmmmmm

Bencede annenlerle birlikte git hem psikolojik olrak iyi gelir hem de romatizmana iyi gelir ama önce bi annenler gelsin yahuuu Valla annenlerle bu kısacık tatil süperr sonra bayramdada eşinle tatilll.Gez tozzzzz tadını çıkar hatta benim yerimede gezz canım arkadaşım en başta moral çok önemli moral iyi oldumu diyeti zaten yaparsın bu arada senin ekmek konusundaki hassasiyetini biliyorum tatlımm hep söylüyorum sana bu konuda çok güceniyorum hem insanız en nihayetinde bizde arada kaçamak yapabiliyoruz bunu kafaya takmak yok ama telafi edebiliyoruzzzzz

Tşk ederim balımmm yaa babama sinirlendim çünkü bizim evimiz küçük özellikle odaları ben sadece salonda spor yapabiliyorum diğerleri tıka basa adım atılacak yer yok tam spora başladım 15 dk oldu geldi salona oturdu biliyor ben o varken yapamıyorum ben de kestim sporu sinirlendim işte

Senin bu hafta sakin geçti amaaaaaa yaaa önümüzdeki haftaaaa

Bu hafta sonu bakalım napıcam aklımda bişeyler var duruma göre değerlendiricem canımmm yine çıkmam herhalde bi yere bunaldım ama gidecek bir yer yoooookkk

evet kesinlikle haklısın zaten sana msjda söyledim öküz gibi yedim diiyee yaa regl oldum yaaa acayip tatlı krizim tuttu resmennn aşerir gibi

canımm sabah 12 de kahvaltı akşam 8 de yemek olunca iki kez ara öğün yaptım acıkıyordumda

tşk ederim yorumlarınn içinnnnnnn

Caaaaaaaaaaaannnnnnn;

Ben böyle yoğun günlere hasret kalmışken senin yoğunluğuna bayıldım.İnsanın sevdikleriyle vakit geçirmesi gerçekten çok kıymetli.Tadını çıkar...Babanın doğum gününü kutluyorum nice nice senelere....

Kuzinin dişleri ve senin kontrolünün sonucunu yaz ama merak ederiz...

Evett esra bu aralar iyi inşallah hep böyle devam eder terapi ilaçlarrr iyi geliyorr

Yerin belli oluyorrr duyguşşşşşşşşşşşşş

Canımmm evet işlerim bugün level atladı resmen çok çok çok yoğundum hurdaya çıktımm

Menü ne güzel olmuş çok sağlıklı ben sevdimm cann tebriklerrr

Nurdanımmm az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Tamam canım papateslere saldırmıştım aslında evet olmayaydı iyiydi

Pantolonlara gelince 48 beden pantolonlarımı 2 şer parmak olarak toplam 4 parmak önden 4 parmakda arkadan daralttım sanki fazla dar oldu ama ben seviyorum öyle üste bol şeyler giyindiğim için sıkıntı olmuyor valla resmen pantolonlar bişeye benzedi artık kaç beden oldular bilmiyorum valla

Balım kahvaltınnn çok olmamış kaymak reçel falan takılma hergün yemiyon ki ayda yılda bir yani o da normaldir akşam belki çiğ köfte adeti olarak az olabilirdi ama yinede kötü deil tatlı şeyy bugün de boşuna dert ettin hiçde çok deilll yaniiiiiiiiii

Fıstığımmmmm önce neslinin selamını alayım aleyküm selammmmm konuşursan sende iletirsinnn

Valla eşin hazırlıyorsa ne güzel ortaklaşa hayatı paylaşmak her konuda olmalı canım böylelikle sende o da bu evliliği güzel güzel yürütürsünüz bi an sizi öyle düşündümmm sen evi toparlıyon o da kahvaltı hazırlıyor çok mutlu olun emiiii

Valla eşofmanlı foto istiyomm hatun enişteye de bi kere daha çekiversin seni öyle merak ettim

Kokoşşşş filiz kokoşşşşşşşş filizzzzzz hahaha oldun valla sen

Herkese selamlar olsunnn

Bugün malum bildirim günüydü ben filizime bildirdim kilomu ama artık sıkıldım bu dokuzlardan gelsin sekizler yaaaaaaaa

Aaaa bu arada dün eski işyeri arkadaşım beni evde ziyaret geldi abla ne kadar zayıflamışsınnn dediii ben tabii çok sevindim ama bişey dedi : abla sen neye üzülüyosun böyle çökmüşsün gözlerin gülmüyorr senin bu halin hiç hoşuma gitmedi dedi.

Dışarıya belli olduğunu bilmiyordummm ne diyeyimm ....

Bugüne gelince deli gibi yoğundumm ilgisiz patronumla defalarca atıştım artık bıktırıyor beni zaten susmak bilmeyen telefonlar sinir ediyor çağrı merkezinde çalışsaydım bundan iyiydi

Dün nurdana regl olucam dedim bu sabah oldum yine sancılı yine ağrılı ve yine yoğunnnn geçiyorr ve ben ilaçda kullandığım için hiç spor yapamam 3 gün zaten ağrı izin vermiyor

Menümü de yazayımm hemencecik

sabah
iki dilim ekmek
bir bıçak ucu tereyağı
bir tatlı kaşığı reçel
bir tatlı kaşığı tahinli pekmez

ara
bir fincan yeşil çay

öğlen
bir buçuk kırmızı biber dolması ( hafif olsun diye anneme bulgur ve tavuk etiyle dordurdum içini)
roka
bir dilim ekmek

akşam
bir kırmızı biber dolması
domates-roka
bir dilim ekmek

ara
bir fincan yarım yağlı sütle yapacağım nescafe
2 esmer kayısı
6 fındık

Suyumu halen içiyorum bilmiyorum ne kadar olur yarın yazarım artık herkesi çok öpüyorum

Kimsecikler yok kendi kendime konuşayım biraz sabahtan beri konuşuyorum yaaa bu akşamların nasıl bir büyüsü varda içimdeki depresif kız meydana çıkıyor gündüz ki enerjimden eser yok kızıyorum kendime ama böyle sıkıldım artık ağlama nöbetlerinden kendimdennn gerçekten iyileşmeye çalışıyorumm sözzzzzzzzzzzzzzz olsun sizeee

Aslında ne var biliyomusunuz kızlar ?

Yanlış zamanda yanlış insanların hayatımıza girmesiyle hata yapıyoruz.Aslında herşey kendi elimizde.İstemezsek olmaz sonuçta .Yada bi takım istekler arzulara yenilmesek ha yeniliyorsak bencilizdir çübkü kendimizi o anlık üzmek istemeyiz ama daha sonra kaç katı üzülürüz...

Benim eserikli ruh halim geldi yine uzun uzun cümleler kurup sayfalarca geçmiş yapabilirim şu an ama hiç gerek yok fıstıklar ...

Herkese hayırlı geceler

Rabbim yarın hepimize öyle bir gün yaşatsın ki hayatımıda yaşadığımız en güzel gün olsun ...AMİNNNNNNNNNNNNNNN

cemrem çok geçmiş olsun, bogaz bu valla ağrımak için sebebe iihtiyacı yok tez vakitte iyileşirsin inşallahhh
ayy eveeettt yarın geliyyyoooo

bugunku menumu bende begendm sanki, akşamı birazdan yazarım o biraz fazla oldu sanki ama onun dışında bana bi alkışş

evet yaa yarın geliyoo, ben bi heyecandan tepiniyorum, bi duruluyorum enteresan ruh halleri içerisndeyim çocugu görünce böle mal gibi suratına bakıp kalacam heraldee

vuuuhhuuuuu 42 olmuşsundur gibi geliyor, bence sen bi magazzaya git alıcıymışsın gibi bi dene bakalım 42 beden pantalonu net bedenini öğrenmiş olursun hem, sonra da begenmedm der çıkarsın

gözlerin de gülecek zamanla ben çok eminim bundan

canım menune baktım da bugunku menun çok az olmamış mı seenin ? sabah canın tatlı istemiş tamam da keşke yanına bi peynir de koyaydın, ya da bi domates falan.. ara öğünde yeşil çay zaten sayılmaz, öğle yemegin de az, insan bi dolmayla doyar mıı.. bi çorba olsa ya da bi yopurt mesela.. akşam da aynı şeyleri yemişsin bidee bitek akşam yemegnden sonraki aranı begendm, onun dışında gün içerisinde çok az olmuş bence.. tahminimce iştahın yok canın yemek istemiyor anlıyorm ama yiyerek kendini daha iyi hissedersin, daha saglıklı olursun.. en azından yoğurt yada çorba eklemeye çalış menulerine olur muu

ben bu istemezse olmaz olayına pek katılamadım malesef esracım, evet hayatımıza birileri bizi stedigimiz için giriyo ama onlar girerken biz bunun yanlış oldugunu bilmiyoruz ki, güvenerek ve inanarak alıyoruz onları hayatımıza, ve eğer onlar kötü çıktıysa bizi üzdülerse bu bizim değil onların yanlışından kaynaklanıyor..

kendi adıma konuşayım eski nişanlım için, yanlış insan oldugunu bilmiyodum ki, bilsem bi gunumu harcamazdm.. yanlış oldugunu anladıgımda da çıkardm zaten hayatımdan, yada kendi çıktı her neyse.. eğer o insanla tekrar bir araya gelseydm hata yapmış olurdum.. ki ben aynı şeyi senin içinde geçerli oldugunu düşünüyorum.. sen aynı hatayı tekrarlamayacak kadar akıllı bi kızsın çok belli, kendinde hata arama, ki temiz bi sayfa açabilesin..

bigun gelecek bu üzüntüleriini hatırlamayacaksın bile inan bana, yüreği temiz biri mutlaka çıkacak karşına, yeter ki sen için temiz tut, kendini sevmeye devam et

menumu yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi

öğle yemegine kadar olan kısmı yazmıştım zaten.

akşam yemegi : ( 19.00 )

2 yk taze fasulye

1 parça yagsız tavada pişirilmiş tavuk göğüs

2 dilim yagsız tavada az suyla pirilmiş patates

2 yk pirinç pilavı

bol yagsız limonlu marul salatası

ara öğün ( 20.30 )

1 adet orta boy şeftali

yeşil çayı yine unuttum şimdi aklıma geldii suyum da 3 lt oldu toplamda, yanımda bi yarım lt lik şişe var büyük ihtimal uyuyana kadar onu da bititirm

benden şimdilk bu kadar canlar, yarın once okulda koşturcam, sonra da yollar beni sevdigime kavuştursuunnn ilk fırsattta havadislerle ve resimlerle burada olacagm yine öperim herkesii

canım gecmıs olsun demek sonuclar da cıktı ınsaallah bıze hayırlı guzel haberler verırsın bugun orucluyum ınsaallah ALLAH dualarımı kabul eder hepınızı tek tek anacagım canım ama encok bugun sana annış olmanı cok cok ıstıyorummmmm

ooooo yemeklerı ekle, kendını de ekle canım. album yaparsın bız bakarız sonra sılersın albumu. senı hıc gormedım merak edıyoruzzzzz