- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.441
Arkadaşlar merhabalar .Kusura bakmayın geç kaldım bugün okulun ilk günü.Bakıcımında ilk günü.Anca açabildim.Hızlıca bildirim yapayım sonra vakit buldukça gelirim .kilom 68 öpüyorum
Kahvaltın da kalori sanki biraz çok gibi olmuş canım,tabii sen ayarlamışsındır mutlaka.Suyun süper oluyor,sporda düzenli yapıyorsun.
amin kuzum saoll
kız insan pantalonları geniş oluyo diye sinir olur mu demek ki zayıflıyosun ne güzel
menun güzel kuzum çok büyük cıss lar yok ama keşke akşam yemeginde patates yerine sebze türü bişey olsaydı, sanki karbonhidratı biraz fazla bigun olmuş
annene çok geçmiş olsun pomo cumm, inşallahh düzelmiştir
bende bu sabahtan birazını halletm ama yorgunum, danışman hocamla da görüştüm, hallederim yavaş yavaş diyorum da kızıyo bana
menun gayett güzel olmuş yaa, levrek istiyorum bendeee
Tamam canım papateslere saldırmıştım aslında evet olmayaydı iyiydi
Pantolonlara gelince 48 beden pantolonlarımı 2 şer parmak olarak toplam 4 parmak önden 4 parmakda arkadan daralttım sanki fazla dar oldu ama ben seviyorum öyle üste bol şeyler giyindiğim için sıkıntı olmuyor valla resmen pantolonlar bişeye benzedi artık kaç beden oldular bilmiyorum valla
herkese mutlu haftalar hanımmlaarrr
pek kimseler gelmemiş buraya bugun, esra nın işleri yoğun heralde, nesli zaten tatilde, duygu da yokk, temizliğe mi kaptırdı acaba yine
bendeniz bugunku işlerimi hallettim, okula metroyla gittik annemle beraber ama dönüşte biraz alışveriş yaparak biraz gezerez, toplamında bi kahve içecek kadar ara vererekk tamm 3 saat yürüdükkkkadım sayımı bilmiyorum ama yorgunluktan turşum çıktı resmne
şu ana kadar yediklerimi yazayım da, akşama kesin unuturum, hep aralıklı bişeyler yedim çünkü
kahvaltı ( 10.00 )
aç karnına yarım lt su
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim çavdar ekmegi
yarım domates
1 kk peynir
3 adet yeşil zeytin
1 kupa çay
ara öğün
saat 12.30 gibi 300 ml taze sıkılmış portakal suyu
ara öğün
saat 14.00 gibi 1 bardak sütlü neskafe
öğle yemegi
4 yk taze fasulye
1 dilim çavdar ekmegi ( geç oldu diye sadece taze fasulye yedim, akşam yemegini geciktirmemek için yani)
akşam yemeginde de yine taze fasulye, az bi pilav ve tavuk baget yiyecegim, bide yoğurt yerim büyük iihtmalle. akşam ara öğün yapmam diye düşünüyorum, ya da belki bi tane meyve yerim bakarım.. ama yeşil çay mutlaka içecegim, hep unutuyordum diye marketten aldm bugun
bugun kesin olarak sıkı sporumu yapacagm bi rejime başladım, yarın okula öğlen gidecegm için yürüyerek giderim ki o da yarım saatten fazla yol demek. ordan da dönüşe geçecem zaten sevgilim geliyyoooo
Canımmm benimmmmmmmm
Bencede annenlerle birlikte git hem psikolojik olrak iyi gelir hem de romatizmana iyi gelir ama önce bi annenler gelsin yahuuuValla annenlerle bu kısacık tatil süperr sonra bayramdada eşinle tatilll.Gez tozzzzz tadını çıkar hatta benim yerimede gezz canım arkadaşım en başta moral çok önemli moral iyi oldumu diyeti zaten yaparsın bu arada senin ekmek konusundaki hassasiyetini biliyorum tatlımm hep söylüyorum sana bu konuda çok güceniyorum hem insanız en nihayetinde bizde arada kaçamak yapabiliyoruz bunu kafaya takmak yok ama telafi edebiliyoruzzzzz
Tşk ederim balımmm yaa babama sinirlendim çünkü bizim evimiz küçük özellikle odaları ben sadece salonda spor yapabiliyorum diğerleri tıka basa adım atılacak yer yok tam spora başladım 15 dk oldu geldi salona oturdu biliyor ben o varken yapamıyorum ben de kestim sporu sinirlendim işte
Senin bu hafta sakin geçti amaaaaaa yaaa önümüzdeki haftaaaa
Bu hafta sonu bakalım napıcam aklımda bişeyler var duruma göre değerlendiricem canımmm yine çıkmam herhalde bi yere bunaldım ama gidecek bir yer yoooookkk
evet kesinlikle haklısın zaten sana msjda söyledim öküz gibi yedim diiyee yaa regl oldum yaaa acayip tatlı krizim tuttu resmennn aşerir gibi
canımm sabah 12 de kahvaltı akşam 8 de yemek olunca iki kez ara öğün yaptım acıkıyordumda
tşk ederim yorumlarınn içinnnnnnn
Fıstığımmmmm önce neslinin selamını alayım aleyküm selammmmm konuşursan sende iletirsinnn
Valla eşin hazırlıyorsa ne güzel ortaklaşa hayatı paylaşmak her konuda olmalı canım böylelikle sende o da bu evliliği güzel güzel yürütürsünüz bi an sizi öyle düşündümmm sen evi toparlıyon o da kahvaltı hazırlıyor çok mutlu olun emiiii
Valla eşofmanlı foto istiyomm hatun enişteye de bi kere daha çekiversin seni öyle merak ettim
Kokoşşşş filiz kokoşşşşşşşş filizzzzzz hahaha oldun valla sen
Balım kahvaltınnn çok olmamış kaymak reçel falan takılma hergün yemiyon ki ayda yılda bir yani o da normaldir akşam belki çiğ köfte adeti olarak az olabilirdi ama yinede kötü deil tatlı şeyy bugün de boşuna dert ettin hiçde çok deilll yaniiiiiiiiii
Kimsecikler yok kendi kendime konuşayım biraz sabahtan beri konuşuyorum yaaa bu akşamların nasıl bir büyüsü varda içimdeki depresif kız meydana çıkıyor gündüz ki enerjimden eser yok kızıyorum kendime ama böyle sıkıldım artık ağlama nöbetlerinden kendimdennn gerçekten iyileşmeye çalışıyorumm sözzzzzzzzzzzzzzz olsun sizeee
Aslında ne var biliyomusunuz kızlar ?
Yanlış zamanda yanlış insanların hayatımıza girmesiyle hata yapıyoruz.Aslında herşey kendi elimizde.İstemezsek olmaz sonuçta .Yada bi takım istekler arzulara yenilmesek ha yeniliyorsak bencilizdir çübkü kendimizi o anlık üzmek istemeyiz ama daha sonra kaç katı üzülürüz...
Benim eserikli ruh halim geldi yine uzun uzun cümleler kurup sayfalarca geçmiş yapabilirim şu an ama hiç gerek yok fıstıklar ...
Herkese hayırlı geceler
Rabbim yarın hepimize öyle bir gün yaşatsın ki hayatımıda yaşadığımız en güzel gün olsun ...AMİNNNNNNNNNNNNNNN
Herkese selamlar olsunnn
Bugün malum bildirim günüydü ben filizime bildirdim kilomu ama artık sıkıldım bu dokuzlardan gelsin sekizler yaaaaaaaa
Aaaa bu arada dün eski işyeri arkadaşım beni evde ziyaret geldi abla ne kadar zayıflamışsınnn dediii ben tabii çok sevindim ama bişey dedi : abla sen neye üzülüyosun böyle çökmüşsün gözlerin gülmüyorr senin bu halin hiç hoşuma gitmedi dedi.
Dışarıya belli olduğunu bilmiyordummm ne diyeyimm ....
Bugüne gelince deli gibi yoğundumm ilgisiz patronumla defalarca atıştım artık bıktırıyor beni zaten susmak bilmeyen telefonlar sinir ediyor çağrı merkezinde çalışsaydım bundan iyiydi
Dün nurdana regl olucam dedim bu sabah oldum yine sancılı yine ağrılı ve yine yoğunnnn geçiyorr ve ben ilaçda kullandığım için hiç spor yapamam 3 günzaten ağrı izin vermiyor
Menümü de yazayımm hemencecik
sabah
iki dilim ekmek
bir bıçak ucu tereyağı
bir tatlı kaşığı reçel
bir tatlı kaşığı tahinli pekmez
ara
bir fincan yeşil çay
öğlen
bir buçuk kırmızı biber dolması ( hafif olsun diye anneme bulgur ve tavuk etiyle dordurdum içini)
roka
bir dilim ekmek
akşam
bir kırmızı biber dolması
domates-roka
bir dilim ekmek
ara
bir fincan yarım yağlı sütle yapacağım nescafe
2 esmer kayısı
6 fındık
Suyumu halen içiyorum bilmiyorum ne kadar olur yarın yazarım artık herkesi çok öpüyorum
wıyyyyy wıyyyyyy öldümmmmmmm bittimmmmmmmmm benden geri birşey kalmadııııı çok yorgunummm çokkkkkkk işlerim öğlen bitti öğleden sonraaa evdeki telefonu iptal ettirdim telefonsuzinternete geçtim geri dönüş yolunu yürüdüm üstelik oruçluyumm yemek yapma derken yeni oturdum.
kızlar tüm hafta yoğunum yarın jinekolojda rutün kontrolüm var umarım herşey yolundadır,öğleden sonra eşimin çalıştığı hastaneye gitcem kuzinin diş kontrolü için sonra yemek yicezz çarşamba babamasupriz yapcam doğum günü yemeğe götürcem perşembe arkadaşıma gitcem cuma için şimdilik bir program yok ay yazarken yoruldumm
eee sizler nasılsınız iyisiniz inşallahhh..nesli tatilin tadını çıkarıyordur ohh sefası olsunnn çeşmi kaç gün kaldı damatın gelmesineee,esroş biraz iyi gibsin maşallahh aklıma geldikçe dua ediyorumsana,kardeşimle zaten haberleşiyoruz,diğer arkadaşlarım sizlerden naberr hepinizi öpüyorumm şilopppppppppppp
cemrem çok geçmiş olsun, bogaz bu valla ağrımak için sebebe iihtiyacı yoktez vakitte iyileşirsin inşallahhh
ayy eveeettt yarın geliyyyoooo
bugunku menumu bende begendm sanki, akşamı birazdan yazarım o biraz fazla oldu sanki ama onun dışında bana bi alkışş
evet yaa yarın geliyoo, ben bi heyecandan tepiniyorum, bi duruluyorum enteresan ruh halleri içerisndeyimçocugu görünce böle mal gibi suratına bakıp kalacam heraldee
vuuuhhuuuuu42 olmuşsundur gibi geliyor, bence sen bi magazzaya git alıcıymışsın gibi bi dene bakalım 42 beden pantalonu net bedenini öğrenmiş olursun hem, sonra da begenmedm der çıkarsın
gözlerin de gülecek zamanla ben çok eminim bundan
canım menune baktım da bugunku menun çok az olmamış mı seenin ? sabah canın tatlı istemiş tamam da keşke yanına bi peynir de koyaydın, ya da bi domates falan.. ara öğünde yeşil çay zaten sayılmaz, öğle yemegin de az, insan bi dolmayla doyar mıı.. bi çorba olsa ya da bi yopurt mesela.. akşam da aynı şeyleri yemişsin bideebitek akşam yemegnden sonraki aranı begendm, onun dışında gün içerisinde çok az olmuş bence.. tahminimce iştahın yok canın yemek istemiyor anlıyorm ama yiyerek kendini daha iyi hissedersin, daha saglıklı olursun.. en azından yoğurt yada çorba eklemeye çalış menulerine olur muu
ben bu istemezse olmaz olayına pek katılamadım malesef esracım, evet hayatımıza birileri bizi stedigimiz için giriyo ama onlar girerken biz bunun yanlış oldugunu bilmiyoruz ki, güvenerek ve inanarak alıyoruz onları hayatımıza, ve eğer onlar kötü çıktıysa bizi üzdülerse bu bizim değil onların yanlışından kaynaklanıyor..
kendi adıma konuşayım eski nişanlım için, yanlış insan oldugunu bilmiyodum ki, bilsem bi gunumu harcamazdm.. yanlış oldugunu anladıgımda da çıkardm zaten hayatımdan, yada kendi çıktı her neyse.. eğer o insanla tekrar bir araya gelseydm hata yapmış olurdum.. ki ben aynı şeyi senin içinde geçerli oldugunu düşünüyorum.. sen aynı hatayı tekrarlamayacak kadar akıllı bi kızsın çok belli, kendinde hata arama, ki temiz bi sayfa açabilesin..
bigun gelecek bu üzüntüleriini hatırlamayacaksın bile inan bana, yüreği temiz biri mutlaka çıkacak karşına, yeter ki sen için temiz tut, kendini sevmeye devam et
menumu yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi
öğle yemegine kadar olan kısmı yazmıştım zaten.
akşam yemegi : ( 19.00 )
2 yk taze fasulye
1 parça yagsız tavada pişirilmiş tavuk göğüs
2 dilim yagsız tavada az suyla pirilmiş patates
2 yk pirinç pilavı
bol yagsız limonlu marul salatası
ara öğün ( 20.30 )
1 adet orta boy şeftali
yeşil çayı yine unuttum şimdi aklıma geldiisuyum da 3 lt oldu toplamda, yanımda bi yarım lt lik şişe var büyük ihtimal uyuyana kadar onu da bititirm
benden şimdilk bu kadar canlar, yarın once okulda koşturcam, sonra da yollar beni sevdigime kavuştursuunnnilk fırsattta havadislerle ve resimlerle burada olacagm yine öperim herkesii
hımmmmmm sımdı anladım babanınkı de gıcık olmus yaaaaaaa
sanırım tek gun ben de kalacam kaplıcada. cumartesı sabah gecebılırım kayserıden kozaklıya. kalırım pazar gunu eve donerız annemlerle. nevsehırı gezelım azıcık dıyorlar pazar gunu gezerız aksama da eve gecerız sanırım baya yorulacagım yanııııııı.
gercı bugun hava kapalı, yagıs da var boyle olursa gezemeyız.
tatlı krızın tutunca hemen sut ıc hatta ıcıne nesquık at cıkolataya gore daha masum olur yapabılırsen ben sıcak sut ıcemem de sıcak sut ve tarcın ekle en guzel o dengeler sekerını. bır meyve at mesela agzına. en dogal bunlar olur
esra, nurdan cok guzel anlatmıs yasayacaklarımızı onceden bılemıyoruz kı yasadıgımız sey ya da kısı hatadır dıye bılemıyoruz nıye nıye demekten vazgecersen kendını suclamaktan vazgecersen ıyılesme surecın hızlanacak emınım kı. ayrıca agır ve zor olması da normal kendını garıpseme sureklı. aglayacaksın bagıracaksın ıs stresınden delırıp sokak ortasında bagıra bagıra agladım ben. ıyı kı de aglamısım ya aglamasaydım ya ıcıme atsaydım ve farklı seyler olsaydı. bunları dusun zaman zaman guleceksın guclu olacaksın zaman zaman gucun tukenecek bu surec boyle gececek bakacak olursan hayatın kendısı de boyle zaman zaman cok mutluyuz zaman zaman degıl ama ben senın hep mutlu olacagını bılıyorum zaman, sabır ve ınanc esracıgımmmmmm unutmaaaa guzel seyler dusun hep guzel seyler.
o gozlerın cokmus dıyenlere takılma bana da gecen yıl dıyenler oluyordu ama bak bu yıl hep guzel yorumlar alıyorsun kaldı kı yasadıklarımızın etkılerı maalesef bedenımıze ve yuzumuze yansıyor o kotu gunler hayatımıza geldıyse maalesef bunlar da devamında gelıyor sen sımdı bunlara takılma ıs yogunlugundan dolayı da bugunlerde cokkun duruyor olabılırsın suslen puslen hatta daralttıgın pantolonunla resım cek bıze gulumseyerek. aklımızda hep oyle kal, sen de kendını hep oyle olmak ıcın hırslandırır zorlarsın
sekızlere gelınce onunde ıkı ornek var duygu ve ben cok zor kılo verıyoruz ama bak halen sabredıyoruz sakın ve olgunlukla devam et cunku herhangı bır duraklama donemınde psıkolojın bozulur
regl oldugun ıcın aksamları dus ve papatya cayı ıc. spora gelınce bırkac gun sonra hafıf hareketler yaparsın ya da yurursun.
ara ogunlerınde meyve goremedım aksama kadar taze meyve tuketmıs ol muhakkak.
tatlı krızın var anlasılan hem recel hem tahın
oglen ve aksam guzel saglıklı olmus benım de komsum yaptı dolma bıber ıcı bulgurlu yaptırdım senınkın de tavuk da varmıs super olmus. kırmızı bıber dolmasını duymamıstım. kurutmalık mı bıber ?
ama hem oglen hem aksam az olmus yogurt ve corba da eklemelısın okkkkkkkkkk
gunaydınnnnnnnnn tatlı arkadaslarımmmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmm
ben sukur dune gore daha ıyıyım keyfımı toparlamak ıcın azucuk makyaj yapacagım bırazdan. bugun de nıyetlıyım bu hafta boyle dusunuyorum annemler gelınceye kadar oruclu devam edeyım bu haftaya dıyorum ıns. bugun ıtıbarı ıle bu yılın borc oruclarımı bıtırıyorum 5 borcum vardı ama devam edecegım ılk kez bu yıl borc oruc tutuyorum hem oruc vucuduma cok ıyı gelıyor hem de manevıyatı hep guclu tutabılmek adına sık sık oruc tutmayı dusunuyorum bu yıl. oruc tutma konusunda duygu yureklendırdı sagolsun.
cızelgeyı yayınladım kılo veren ve almayan arkadasları tebrık edıyorum alan arkadasların mesela aklımda duygu kaldı kesın odemdır. ayrıca alsa ne olur kı dıyesı gelıyor ınsanınnnnn
lep hoca gecen hafta artıdaydı bu hafta hem onu atmıs hem kılo vermıs. ben 98.5 bıle gormustum pazartesı sabah ama cok sukur odemmıs kı atmısım dunku oruc ve terleme sayesınde.
esra herzamankı gıbı cok ıstıkrarlı ve harıka kılo verıyor.
sultanın mısafırlerı varmıs denızlıden. oyuzden yogunmus tartılamamıs mısafırlerın odasındaymıs tartı. bugun tartılacaktı ama ıslerım var baya bekleyemedım cızelgeyı. ama bıldırım yaparsa tekrar guncellerım tabıkı.
neslı yenı adopte oluyor ama kılo vermeye baslamıs sevındım onun adına.boyle devam eder ıns.
cemrem sporun etkısını gormeye basladı her hafta 500 gr verıyor artık cok sevındım.
bırazdan menumu de yazıp cıkarım hepınızı opuyorum guzel bır gun dılıyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?