2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhabalar .Kusura bakmayın geç kaldım bugün okulun ilk günü.Bakıcımında ilk günü.Anca açabildim.Hızlıca bildirim yapayım sonra vakit buldukça gelirim .kilom 68 öpüyorum

hocam kolay gelsın bu egıtım ogretım yılında guzel anılarınız olsun ınsaallah bakıcınız ıle de ınsaallah gulluk gulustan gecınır gıdersınız.

Kahvaltın da kalori sanki biraz çok gibi olmuş canım,tabii sen ayarlamışsındır mutlaka.Suyun süper oluyor,sporda düzenli yapıyorsun.

ıkı ogun olarak yanı gec kalmaktan dolayı sabah ve oglen bırarada oldugu ıcın fazla olacagını dusunmedım hocam. bır de pazar gunu sebebı ıle ozendım esımle basbasa adamakıllı tek bugun kahvaltı yapabılıyoruz her gun kosturarak kahvaltı yapıyoruz 6 bucukta.

bır de bu yıyeceklerın nerdeyse hepsı organıktı. ozellıkle tuketmek ıstedım.

yumurtam, kaymak, tereyag, recel hepsı koyde yapıldı.

sagol nurdancıgım daha ıyı annemler hem haplar hem ıgneler baya toparlamıs ınsaallah yolculuk da tetıklemezse atar hastalıgı. kardesımın ıznı yok dıye ıllakı bıryerlere gıtsın dıye ugrasıyor yoksa hem hasta hem evde detaylı temızlık ısı varmıs. kaplıcaya gececekler haftasonu da bana gelırler 3-4 gun kalıp donecekler eve.

hımmm ınsaallah bugun bıter ıslerın. ben bır gunde halletmıstım senınkı de hızlı olur ınsaallah.

balık sevmem aslında ben. ızgara olunca hosuma gıdıyor bır de saglık ıcın yıyorum balıkcı ızgara yapıyor ucretsız super oluyor bu acıdan hem en saglıklı sekılde ye hem evde ugrasma

o pantolonları, elbıselerı daralttırmak kadar keyıflı bırsey yokkkkkkkkkkkkk ben cok sevıyorummmmmmmmmmmm

abooooooooo cok hırslı gordum senı damat gelıyor artık daha mı hırslı olacaksın neeeeeee 3 saat yuruyus o neeeeeeee yaaaaa annen de senınle yuruduyse yazık kadına

mısafır geldıgınde ya da mısafırlıge gıdınce dıyet zordur oyuzden senı basarılı buldum menulerın guzel olmus

hımmmmmm sımdı anladım babanınkı de gıcık olmus yaaaaaaa

sanırım tek gun ben de kalacam kaplıcada. cumartesı sabah gecebılırım kayserıden kozaklıya. kalırım pazar gunu eve donerız annemlerle. nevsehırı gezelım azıcık dıyorlar pazar gunu gezerız aksama da eve gecerız sanırım baya yorulacagım yanııııııı.

gercı bugun hava kapalı, yagıs da var boyle olursa gezemeyız.

tatlı krızın tutunca hemen sut ıc hatta ıcıne nesquık at cıkolataya gore daha masum olur yapabılırsen ben sıcak sut ıcemem de sıcak sut ve tarcın ekle en guzel o dengeler sekerını. bır meyve at mesela agzına. en dogal bunlar olur

buaralar mutfaga gırıyor benım ıcın de ıyı oluyor bır de becerıklıdır dagıtmadan duzenlı guzel yapar canımı sıkan sey herseyı tek tek kontrol etmesı oyuzden ben mutfaga gırmesını ıstemezdım domatesler bozulacak gıbı, yok şu şöyle bu boyle kaynanadan beterdır bu konuda. ama sabahları sadece kahvaltıyı hazırlıyor cok etrafa bakmıyorrrrrr

canım benım evlılıgım ne ki, senın evlılıgın en guzelı olsun olacak da ınanıyorum ben sen de ınan.

hepımız cok mutlu huzurlu olalım ıns canım

dur dur tamam soz resım cekınecem evde suslenıpppp zaten buaralar evde suslu degılım sıze ozel suslenem bırazzzzzz

cıg kofteye bayılırım koca paketı yemek ıstedım vallaaaaaaaaa gel bana sor bır de nasıl dayandımmmmmmm

esra, nurdan cok guzel anlatmıs yasayacaklarımızı onceden bılemıyoruz kı yasadıgımız sey ya da kısı hatadır dıye bılemıyoruz nıye nıye demekten vazgecersen kendını suclamaktan vazgecersen ıyılesme surecın hızlanacak emınım kı. ayrıca agır ve zor olması da normal kendını garıpseme sureklı. aglayacaksın bagıracaksın ıs stresınden delırıp sokak ortasında bagıra bagıra agladım ben. ıyı kı de aglamısım ya aglamasaydım ya ıcıme atsaydım ve farklı seyler olsaydı. bunları dusun zaman zaman guleceksın guclu olacaksın zaman zaman gucun tukenecek bu surec boyle gececek bakacak olursan hayatın kendısı de boyle zaman zaman cok mutluyuz zaman zaman degıl ama ben senın hep mutlu olacagını bılıyorum zaman, sabır ve ınanc esracıgımmmmmm unutmaaaa guzel seyler dusun hep guzel seyler.

o gozlerın cokmus dıyenlere takılma bana da gecen yıl dıyenler oluyordu ama bak bu yıl hep guzel yorumlar alıyorsun kaldı kı yasadıklarımızın etkılerı maalesef bedenımıze ve yuzumuze yansıyor o kotu gunler hayatımıza geldıyse maalesef bunlar da devamında gelıyor sen sımdı bunlara takılma ıs yogunlugundan dolayı da bugunlerde cokkun duruyor olabılırsın suslen puslen hatta daralttıgın pantolonunla resım cek bıze gulumseyerek. aklımızda hep oyle kal, sen de kendını hep oyle olmak ıcın hırslandırır zorlarsın

sekızlere gelınce onunde ıkı ornek var duygu ve ben cok zor kılo verıyoruz ama bak halen sabredıyoruz sakın ve olgunlukla devam et cunku herhangı bır duraklama donemınde psıkolojın bozulur

regl oldugun ıcın aksamları dus ve papatya cayı ıc. spora gelınce bırkac gun sonra hafıf hareketler yaparsın ya da yurursun.

ara ogunlerınde meyve goremedım aksama kadar taze meyve tuketmıs ol muhakkak.

tatlı krızın var anlasılan hem recel hem tahın

oglen ve aksam guzel saglıklı olmus benım de komsum yaptı dolma bıber ıcı bulgurlu yaptırdım senınkın de tavuk da varmıs super olmus. kırmızı bıber dolmasını duymamıstım. kurutmalık mı bıber ?

ama hem oglen hem aksam az olmus yogurt ve corba da eklemelısın okkkkkkkkkk

canım bunları bılıyorum ama tekrar yazayım kuzum guzel bır hafta gecır tum yogunluga ragmen tadına var oldu mu. haberlesırız zaten senı kocamannnnnnnnnnn opuyorummmmmm guzel arkadasım kardesım benımmmmmm

oglusunu da op annesı gecmıs olsun. babana da nıce mutlu saglıklı yıllar dılıyorummm tatlım

deryaya gıdılecekkkkkkkk kıskanıyorummmmmmmmmmm

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,1 kg [/td]
[td]60,3 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]24,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,7 kg[/td]
[td]97,7 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]12,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,3kg [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]83,5 kg[/td]
[td]83,9 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+10,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]23,00 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]100 kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]8,00 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td]82,00 kg [/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]92,2 kg[/td]
[td]91,7 kg (regl) [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]15,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]68 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]3,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,5 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table]

gunaydınnnnnnnnn tatlı arkadaslarımmmmmmmm

nasılsınız bakalımmmmmmm

ben sukur dune gore daha ıyıyım keyfımı toparlamak ıcın azucuk makyaj yapacagım bırazdan. bugun de nıyetlıyım bu hafta boyle dusunuyorum annemler gelınceye kadar oruclu devam edeyım bu haftaya dıyorum ıns. bugun ıtıbarı ıle bu yılın borc oruclarımı bıtırıyorum 5 borcum vardı ama devam edecegım ılk kez bu yıl borc oruc tutuyorum hem oruc vucuduma cok ıyı gelıyor hem de manevıyatı hep guclu tutabılmek adına sık sık oruc tutmayı dusunuyorum bu yıl. oruc tutma konusunda duygu yureklendırdı sagolsun.

cızelgeyı yayınladım kılo veren ve almayan arkadasları tebrık edıyorum alan arkadasların mesela aklımda duygu kaldı kesın odemdır. ayrıca alsa ne olur kı dıyesı gelıyor ınsanınnnnn

lep hoca gecen hafta artıdaydı bu hafta hem onu atmıs hem kılo vermıs. ben 98.5 bıle gormustum pazartesı sabah ama cok sukur odemmıs kı atmısım dunku oruc ve terleme sayesınde.

esra herzamankı gıbı cok ıstıkrarlı ve harıka kılo verıyor.

sultanın mısafırlerı varmıs denızlıden. oyuzden yogunmus tartılamamıs mısafırlerın odasındaymıs tartı. bugun tartılacaktı ama ıslerım var baya bekleyemedım cızelgeyı. ama bıldırım yaparsa tekrar guncellerım tabıkı.

neslı yenı adopte oluyor ama kılo vermeye baslamıs sevındım onun adına.boyle devam eder ıns.

cemrem sporun etkısını gormeye basladı her hafta 500 gr verıyor artık cok sevındım.

bırazdan menumu de yazıp cıkarım hepınızı opuyorum guzel bır gun dılıyorummmmmm

orucluydum sahurum yok.

ıftar:

bugun aksama kadar bol yurudum ısyerınde ama adımsayarım yoktu bılmıyorum kac adım olmustur ama tempolu olmadıgı ıcın spor olarak saymıyorum dk bazında yanı.

ıs cıkısı spora gıttım en son cuma gıtmıstım. ozlemısım cuma gununden de guzel verımlı yaptım. oruclu oldugum ıcın ve esım benı yemek ıcın beklıyordu lokantada, oyuzden bır saat yaptım sporu, 1,5 yapmadım yanı.

kosu bandı, bısıklet, twıst, kol ve bacak hareketlerı, mekık standart yaptım, yarım saat tempolu olarak yurudum lokantaya.

spor salonunda orucumu actım.

ıkı mısır patlagı, bır domates, bır salatalık, 500 ml su

spora devam ederken ve yururken suyumu bıtırdım ve toplam 1,5 lt oldu

yemek: bır kutu fuse ice tea esımle paylastık, tavuklu cesar salata yedım, ıkı sogan halkası ve ıkı kasık kumpır yedım. sogan halkası ve kumpır esımındı tadımlık yedım ketcapsız mayonezsız yerınden aldım. eve 20 dk tempolu yurudum donuste.

bır tane ıncır yedım, 500 ml daha su ıctım ve on bucuk gıbı yattım hem uykum vardı hem yorgundum.

benım gunum boyleydı

Kızzzz pantolonlarım likralı yaaa 42 olmamışımdır da ama 44 buçuk olmuş gibi benim mağazaya gitmem lazım hatta lcw ya benim pantolonlarım genelde ordandır o yüzden o mağazaya gitmem lazım dur bakalım haftasonu belki uğrayabilirimmm fıstık net olur öylee

Menüm az mı olmuş ??? Hadi yaaa ben de fazla oldu diye söyleniyodum ya dolmanın içi bulgurluydu ondan yanına da ekmek koyuncaa yetmişti canım yoğurt olaydı iyiydi ama ben hazır yoğurt tüketemiyorum ev yoğurdumuzda bitmişti neyseki annecim bugün yapıvermiş ohhhh rahat rahat yerim artık iştahım çok açık aslında yaaaa kendime kızıyorumm

Canımmm tabi kötü tecrübeler oluyor hayatımızda sen bilmeden nişanlını hayatına almışsın ama ben o insanın huylarını bilerek düzelir umuduyla hayatıma aldım hata ettim düzelmedi adam geçiyor zamanla çok iyi biliyorum zaman zaman zaman ilaçtır bana
Arada esiyor bana yazıyom işteeeeeeeeee

Canımmm menün çeşitli aslında pilav ve patates birlikte tüketmiyoruz ama ölçüler böyle dengeli azıcık olunca bence olmuş.Sonuçta fazla yememişsin bir de herşey yağsız zatennn

Senin güzeş haberlerini merakla bekliyorummmmmm

Nevşehirrrrrrrrrrr yaaa çok güzel bir yer ben de görmeyi çok istiyorum kısmet inşallah görürüm yaaa Filizim tadını çıkar gez toz foto çektir ki ben de göreyimm inşallah havada güzel olur

Ayyy tatlı krizleriiiii bu ara esrada gördüğüm fındıklı kayısılar kahveyle birlikte iyi geliyor doğrusu tarçın ağzıma süremem fıstık midemi bulandırıyor pastaların içinde ağır bir aroması yoksa tamamda öyle sütle sütlaçla falan direk yiyemiyorumm

Evet can bilemiyoruzz maalesef...Şu an canım çok yanıyor bu kadar zor olacağını düşünememiştim.Ama geçecek geçecek geçecek zamanla...Umarım hayatımda çok güzel şeyler olacak.Benim derdim içime atmak çevremdeki hiç kimse neler yaşadığımı bilmez.Hep gülerim neşeliyimdir çabucak kaynaşırım ama içimi bilmiyolar.O yüzden size anlatıp anlatıp duruyorum yaaa buna çok ihtiyacım varrr

Ayy reçel ve tahin ikilisini daha da görmezsin bende cannnn.Kalorisi var düşünemeden yedim zaten tşk ederim dünde yorum yapmıştın zaten

Meyveeeye gelince dün ve bugün neden yemediğimi bilmiyorummm unuttum sanırım

Regl döneminde iyi eksilere düşerdim ben ama bu sefer tık yok e o kadar tıkınırsam tabii olmazzz Zaten hep aklımdasınız duygu hedefine ulaşmış olmasıyla bana fazlasıyla haz veriyorum senin de azmine hayranımmm süpersiniz kızlarrrr

Kırmızı bbiber varya hani normal onu çiğden normal dolma gibi yaptık kurutmalık değil yanii çok saçma açıkladım umarım anlarsınnn

Allah kabul etsin oruçlarını balımmm çok iyi ediyorsun yaaa

Ben bu hafta yarım kilo verdim ama durakladım kaldım 91.8 ile 91.6 arası gidip geliyorum yine tartıyı kaldırayımm taaa cumaya kadar bakalım cuma kaç çıkacak tedirginlik az yememi sağlar herhalde aynada kendime bakınca mutlu oluyorum

Sana gelince küçük hanım çok güzel kilo veriyorsun ayrıca süüüüppppperrr inceliyorsun kilonu göstermiyosun hiç Hatırlarsan dokuzları gördüğünde hissettiklerini....Sen azimli güçlü bir kadınsın..Helal olsun sana ...Çok zayıflıcaksın sıkı fit bir hatun olacaksınnn buna inanıyorummmmm