2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Çooooook beğendimmm Filizim günün çok başarılı diyecek söz bulamıyorum sezar salatayı oruç oruç tercih etmen ayrı bir azim doğrusu spor desenn yine çok güzel su da öyle tebriklerrr

Kızlar merhaba;

Bugün işyerinde netim yoktu gün boyu boş boş dolandımm ayyy iyi ki benim işlerim yoğun valla gün geçmek bilmedi herşey aksadı üfff yarı ne yoğun olurum ben yine yaaa

Bugünnn duyguşlada konuştukk sesini duymak çok iyi geldi sen hep mutlu ol hayat sana hep güzel şeyler getirsin emi canım arkadaşım biz hep yanındayızzz ve seni çooooooooooooooooooooooooook seviyoruz.İnce düşünceli hassas kalpli güzel insan...

Filizcik bugün makyajını da yapmışşş ohh misssler gibi olmuşş sesinde iyi geliyordu hep böyle ol mutluluğun mutluluğummmm

Nurdan hatunnnn ses ver sessssssss bu akşam salı yarın da çarşamba ben biii altını çizerek söyliyim de sen de heyecan iyice tavan yapsınn

Züleyha hocammm bu hafta ne güzel eksi görmüşsün çok tebrik ederimmmm

Nesli yaaa daha dönmediniz mi ? Konuşan var mı aranızda nesliyle ne yapıyormuş nasıl geçiyormuş?

Menümü yazayım

sabah
bir simit ama küçük olanlarından ( bir poğaca gibi yaa)
bir fincan çay

öğlen
bir tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

ara
bir avuç çekirdek ( sıkıntıdan çıt çıt )

akşam
bir şey yemicemm dicemm şimdi oklavaları görücem diye korktum yaa bana sanki bu ara çok kaçırıyomuşm gibi geldi o yüzden bu akşam yemek istemedim ama ilaçlarım var o yüzden bir kase yoğurt bir dilim ekmek yerim

ara
yine nescafe şekersiz light sütle
2 esmer kuru kayısı
6 fındık

Suyumu 2 ye tamamlamaya çalışıcam bir de sporumu hafiftenbişey yapmak istiyorum bu ne böyleee yan gel yat kebap arkadaş sporsuz kilo verilmiyooooooooooooooooo totoyu kaldırmak lazım bak Filize hatun spor için nelerden ödün veriyor çok çalışmam lazım çokkkkk

Evett Filizim işte benim programın belli olacakmı bilmiyorum böyle bişey yaptımmmmm nasıl düzenlerizzz uygun mu değil mi bi bakalımmm

Eklentiler

• $1186299_1415438372012879_133188321_n.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 22
Ayyyy hadi kalkıyım karnımı doyurayım da ingilizce sunum hazırlıyım.Aslında sunum değilde ders gibi.Bir grup öğrenci arkadaşıma temelden ingilizce anlatıcam.Kitaptan bakıp wordde hazırlıyorum.Benim bu dönem o dersim yok ama onlara yardımcı olucam dedim söz verdim.Zaten az dersim var bu sene ...Ben şimdi kaçar uyumadan bakarım yinee

pazar gununden berı benım de ıstahım cok acık.

yaaaa keske ben de ev yogurduna alısmıs olsam, hıc yıyemıyorum kısın sut aldım yaptım cok da guzel olmus esım oyle dıyor ama esım yedı sadece ben yıyemedım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,1 kg [/td]
[td]60,3 kg [/td]
[td]+200 gr [/td]
[td]24,7 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,7 kg[/td]
[td]97,7 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]12,3 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,5 kg[/td]
[td]69,3kg [/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]5,8 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fesleğen [/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]78,5 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? kg [/td]
[td]4,2 kg[/td]
[td] 65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber01[/td]
[td]87,8 kg[/td]
[td]69,4 kg[/td]
[td]izinli [/td]
[td]??? gr [/td]
[td]16,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]83,5 kg[/td]
[td]83,9 kg[/td]
[td]+400 gr [/td]
[td]+10,00 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[td]0,00 gr [/td]
[td]23,00 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]100 kg [/td]
[td]100,3 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]7,7 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]82,5 kg[/td]
[td]82,00 kg [/td]
[td]-500 gr[/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107.2 kg[/td]
[td]92,2 kg[/td]
[td]91,7 kg (regl) [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]15,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]69 kg[/td]
[td]68 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]3,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]çeşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]79,3 kg[/td]
[td]79,5 kg[/td]
[td]+200 gr[/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/table],

nevsehır ıptal oldu canım ben oraları ıyı bılırım zaten senı de gezdırırım ınsallah bır gun.

ben de cok begendım esranın o kayısı fındık olayını.

sagol canım ALLAH razı olsun. bu hafta boyle dusunuyorum cumartesıye kadar bakalım.

duraklama bana mı dıyorsun bayramdan berı 98-97,5 gıdıp gelıyorum

stres yapma, senın stresın benı gerıyor vallaaaa sakın sakın, her hafta bır kılo ıkı kılo verılmez kı sureklı dıyoruz bak bunu.

ınsaallah ınsaallah bu dedıklerın olacak hepımız ıcın canım.

Çooooook beğendimmm Filizim günün çok başarılı diyecek söz bulamıyorum sezar salatayı oruç oruç tercih etmen ayrı bir azim doğrusu spor desenn yine çok güzel su da öyle tebriklerrr

tsk ederım fıstık. su ve domates vs tıkadı benı ama bak mesela bugun evde orucumu actım daha fazla yedım spora gıttıgım gunler oruc tutmam daha mantıklıymıs demekkı.

sesım ıyıydı ama sonradan cok uzuldum duygusumaaaaa

neslıye mesaj attım ama cevap gelmedı bılmıyorum nasıl ıyı mı ? ıyıdır ınsaallah

yaaaaaaa bır suru dersın, ısın var ya bır de ders mı anlatacaksın baskalarınaaaaaaaaaaaaaaa

menulerın guzel olmus oglenı cok begendım cekırdege gelınce regl donemınde cok abur cuur cekıyor canın anladıgım kadarıyla. aksam az yıyerek cekırdegı dengelemıssın ıyı olmus aslında

delı kızzzzzzzzzz benden bahsedıp durma da utandırma benıııııııııııı

kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun bıldırımı gunu ama aksama kadar kımse gırmemıs hepnız ıyısınızdır ınsaallah

ben orucumu actım bugun dınlenme gunum. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacak fuar ıcın. pazartesı sabah burda olur

annemlere gelemeyecek kardesım ck hastalanmıs bu kez de. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.

benden haberler boyle kısaca.

sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.

menumu de yazayım gırmısken

bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız

aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.

ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.

herkese iyi akşamalrr bugün ben genetik testimin sonucunu gösterdim dr.a genetiğim sorunsuz çıktı ama kan pıhtılaşması çıktı dr. gebeliğin olup bitene kadar iğne veya kan sulandırıcı hap kullanacaksın dedi
neyse ki tedaviye falan başlamadan öğrenmiş oldum bari daha rahat bi tüp bebek süreci geçiririm o zaman gelince
ayrıca okul kaydımı yaptırdım düz liseden imam hatipe geçtim ve haftaya yüz yüze derslere başlıcam inşlh emeğimin karşılığını alabilirim:26:bide kan değerlerime baktırdım kansızlığım için o da ii çıktı demir değerlerim düzene girmiş şükür inşlh hep böle devam eder
ve menülerimi yazayım resim çektim ama yükleyemedim bi dahaki sefere inşlh gelelim menüye
pazartesi menüm
sabah: kilo verdiğim için ödüllendirdim kendimi1 poğaça,domates,salatalık, peynir,şekersiz çay
ara: form çayı
öğle: 2 kaşık fırında etli patates yemeği ,salata,yarım kase yoğurt
ara: kahve, 3 badem 3 fındık 3 fıstık 2 kaju
akşam: ton balığı yağı iice süzülmüş olarak,ve semizotu
ara:şekersiz çay
activite: 3 mil lessi yaptım,2,5 lt su,

bugün ki menüm

sabah: mecburen 1 gül böreği yedim hastanede olunca eve geç gittim,çay

öğle: eşim tututrdu kahvaltı tarzı yiyelim diye peynir,çay, 2 çatal patates kızartması,3 küçük tavuk nugget

akşam: bunların üstüne bişey yemek istemedim bende 2 küçük çilekli activia yedim

activite: bugün çok koşturdum yaklaşık 4 km yürüdüm ,2 ye yakın suyum oldu,

çok yazdımm yahu kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik edderim inşlh haftaya hepimiz daha da bol -- li günler görürüzzzzzz

nevsehır ıptal oldu canım ben oraları ıyı bılırım zaten senı de gezdırırım ınsallah bır gun.

ben de cok begendım esranın o kayısı fındık olayını.

aldım sözünü bananeee ben gelirim birlikte gezerizzz artıkkk :))))

Senin de regl den oldu hep bu ay baya sıkıntılıydı inşallah düzene girer tatlımm yok stres etmiyorum ben de sekizlere az kalmışken sabırsızlanıyorum sanırımm

tsk ederım fıstık. su ve domates vs tıkadı benı ama bak mesela bugun evde orucumu actım daha fazla yedım spora gıttıgım gunler oruc tutmam daha mantıklıymıs demekkı.

heheh olsun bugün yemişsin valla benimde içime sindi haa aç aç spor sütüne azcık yee bünye bu bünyeeee

sesım ıyıydı ama sonradan cok uzuldum duygusumaaaaa

neslıye mesaj attım ama cevap gelmedı bılmıyorum nasıl ıyı mı ? ıyıdır ınsaallah

evet sabah enerjin çok iyiydi duyguşa gelince hani üzüldük evet böyle bişey çıkmasaydı daha iyiydi ama en çok şükrettik Rabbim ne hastalıklar amannn çok şükür hem duygudan bahsediyor o ne güçlü hatun ben bugün konuştum onunla aslında akşam da arıcaktım ama vazgeçtimmm sesi iyiydi kuzinin kontrolü vardı aslında onuda merak ediyorum aslında

yaaaaaaa bır suru dersın, ısın var ya bır de ders mı anlatacaksın baskalarınaaaaaaaaaaaaaaa

aynen 2 saat uğraştırdım bitirdim ama güzel oldu valla içime sindi haaa

akşamki ara öğünü yapmadım desemmm yazmakla kaldımm dövme beniiii abur cubur öfff yani biraz abarttım bu ara yeme olayını kısmam lazım böyel olmaz

İstanbul işine ben sevindim doğrusu sen de istiyordum hem.Annene ve kardeşine de çok geçmiş olsun balım.Değişiklik iyi gelecek anammm git de bir bebek yap sahil falan gör yahu..Taş toprak nereye kadar.
Eşinin de yolu açık olsun.

Saç konusunda nasıl bişey istiyosun sen söyle bizde fikirlerimizi sunarızz sana balımmm

Çok yememişsin ki oruşken bunları yemen normal zaten ayrıca ekmek yok yeşillik bolca var yok yani çok deil normal

Sen bu didiyi sevdin mi bu ara sık görüyom da sende ?

ben geelldiimmmm

sevgilimi gördüm ona sarıldım sarıldım geldimm

cancagızım benim için maç izlememeyi göze almıştı, önce bi arabayla gezdik, tam tepede adaopazarını tamamen gören küçük şirin bir kafe var oraya oturduk, baya bi çenem düştü tabi sonra dedmki hadi sana bu kadar işkence yeter gidip maçın ikinci yarısını izleyelm beraber hayy demez olaydıımmm, galatasaray 6 1 yenildii :18::18: morali bozulur die düşünüyodm ama hiç de etkilemedi sonra da ben cd yapmıştım ona içinde hareketli aşk şarkıları olan, onu dinleye dinleye biraz daha gezdik sonra da beni eve bıraktı öle iştee hediyesini de çok begendi ayrıca, gerçi biraz bedeni büyük almışım ama göbegn büyüyünce giyersn dedm

daa resim çektiremedm beyefendiye, sakalsız halini sevmiyomuş die yarına kadar uzat dedm bende

işte benden havadisler böle caanlar, hem çok mutluyum, hem de böle bi hüzünlüyüm keşke hep yanımda olsa die..

yarın akşam tekrardan görüşmek dileklerimleee

aksama kadar hareketlıydım 5000 adım cıvarı olmustur ama sporum yoktu ızın gunum dıye. bugun spor gunum, spordan once bazı ıslerım var oyuzden yuruyusum bol olacak ardından spor ve orucumu acarım.

canım sonuclar guzel cıkmıs. kan pıhtılasmasını dusunme, sen ınsaallah hamıle kal da bır ıgneden ya da haptan bırsey olmus cok detaylı guzel tarama yaptırdın tup bebek dusunecek olursam bır yıl sonra sana danısmam lazım cok eksık bılgılerım ve uygulamalarım oldu benım acımdan.

kaydını yaptırmıssın hayırlı olsun canım hem kolay gelsın hem basarılar dılıyorum sana. ınsaallah bu okuldan da mezun oldugun haberını alacagız

cemrem az yıyorsun, ılk gunun menusunde yemegın az olmus

sonrakı gune baktım yedıklerınde abartı bırsey yok kı aksam sadece kucuk activia yemen cok cok az olmus.