- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.461
orucluydum sahurum yok.
ıftar:
bugun aksama kadar bol yurudum ısyerınde ama adımsayarım yoktu bılmıyorum kac adım olmustur ama tempolu olmadıgı ıcın spor olarak saymıyorum dk bazında yanı.
ıs cıkısı spora gıttım en son cuma gıtmıstım. ozlemısım cuma gununden de guzel verımlı yaptım. oruclu oldugum ıcın ve esım benı yemek ıcın beklıyordu lokantada, oyuzden bır saat yaptım sporu, 1,5 yapmadım yanı.
kosu bandı, bısıklet, twıst, kol ve bacak hareketlerı, mekık standart yaptım, yarım saat tempolu olarak yurudum lokantaya.
spor salonunda orucumu actım.
ıkı mısır patlagı, bır domates, bır salatalık, 500 ml su
spora devam ederken ve yururken suyumu bıtırdım ve toplam 1,5 lt oldu
yemek: bır kutu fuse ice tea esımle paylastık, tavuklu cesar salata yedım, ıkı sogan halkası ve ıkı kasık kumpır yedım. sogan halkası ve kumpır esımındı tadımlık yedım ketcapsız mayonezsız yerınden aldım. eve 20 dk tempolu yurudum donuste.
bır tane ıncır yedım, 500 ml daha su ıctım ve on bucuk gıbı yattım hem uykum vardı hem yorgundum.
benım gunum boyleydı
Kızzzz pantolonlarım likralı yaaa 42 olmamışımdır da ama 44 buçuk olmuş gibi benim mağazaya gitmem lazım hatta lcw ya benim pantolonlarım genelde ordandır o yüzden o mağazaya gitmem lazım dur bakalım haftasonu belki uğrayabilirimmm fıstık net olur öylee
Menüm az mı olmuş ??? Hadi yaaa ben de fazla oldu diye söyleniyodum ya dolmanın içi bulgurluydu ondan yanına da ekmek koyuncaa yetmişti canım yoğurt olaydı iyiydi ama ben hazır yoğurt tüketemiyorum ev yoğurdumuzda bitmişti neyseki annecim bugün yapıvermiş ohhhh rahat rahat yerim artık iştahım çok açık aslında yaaaa kendime kızıyorumm
Canımmm tabi kötü tecrübeler oluyor hayatımızda sen bilmeden nişanlını hayatına almışsın ama ben o insanın huylarını bilerek düzelir umuduyla hayatıma aldım hata ettim düzelmedi adam geçiyor zamanla çok iyi biliyorum zaman zaman zaman ilaçtır bana
Arada esiyor bana yazıyom işteeeeeeeeee
Nevşehirrrrrrrrrrr yaaa çok güzel bir yer ben de görmeyi çok istiyorum kısmet inşallah görürüm yaaa Filizim tadını çıkar gez toz foto çektir ki ben de göreyimm inşallah havada güzel olur
Ayyy tatlı krizleriiiii bu ara esrada gördüğüm fındıklı kayısılar kahveyle birlikte iyi geliyor doğrusu tarçın ağzıma süremem fıstık midemi bulandırıyor pastaların içinde ağır bir aroması yoksa tamamda öyle sütle sütlaçla falan direk yiyemiyorumm
Allah kabul etsin oruçlarını balımmm çok iyi ediyorsun yaaa
Ben bu hafta yarım kilo verdim ama durakladım kaldım 91.8 ile 91.6 arası gidip geliyorum yine tartıyı kaldırayımm taaa cumaya kadar bakalım cuma kaç çıkacak tedirginlik az yememi sağlar herhalde aynada kendime bakınca mutlu oluyorum
Sana gelince küçük hanım çok güzel kilo veriyorsun ayrıca süüüüppppperrr inceliyorsun kilonu göstermiyosun hiç Hatırlarsan dokuzları gördüğünde hissettiklerini....Sen azimli güçlü bir kadınsın..Helal olsun sana ...Çok zayıflıcaksın sıkı fit bir hatun olacaksınnn buna inanıyorummmmm
Çooooook beğendimmm Filizim günün çok başarılı diyecek söz bulamıyorum sezar salatayı oruç oruç tercih etmen ayrı bir azim doğrusu spor desenn yine çok güzel su da öyle tebriklerrr
Kızlar merhaba;
Bugün işyerinde netim yoktu gün boyu boş boş dolandımm ayyy iyi ki benim işlerim yoğun valla gün geçmek bilmedi herşey aksadı üfff yarı ne yoğun olurum ben yine yaaa
Bugünnn duyguşlada konuştukk sesini duymak çok iyi geldi sen hep mutlu ol hayat sana hep güzel şeyler getirsin emi canım arkadaşım biz hep yanındayızzz ve seni çooooooooooooooooooooooooook seviyoruz.İnce düşünceli hassas kalpli güzel insan...
Filizcik bugün makyajını da yapmışşş ohh misssler gibi olmuşş sesinde iyi geliyordu hep böyle ol mutluluğun mutluluğummmm
Nurdan hatunnnn ses ver sessssssss bu akşam salı yarın da çarşamba ben biii altını çizerek söyliyim de sen de heyecan iyice tavan yapsınn
Züleyha hocammm bu hafta ne güzel eksi görmüşsün çok tebrik ederimmmm
Nesli yaaa daha dönmediniz mi ? Konuşan var mı aranızda nesliyle ne yapıyormuş nasıl geçiyormuş?
Ayyyy hadi kalkıyım karnımı doyurayım da ingilizce sunum hazırlıyım.Aslında sunum değilde ders gibi.Bir grup öğrenci arkadaşıma temelden ingilizce anlatıcam.Kitaptan bakıp wordde hazırlıyorum.Benim bu dönem o dersim yok ama onlara yardımcı olucam dedim söz verdim.Zaten az dersim var bu sene ...Ben şimdi kaçar uyumadan bakarım yinee
Evett Filizim işte benim programın belli olacakmı bilmiyorum böyle bişey yaptımmmmm nasıl düzenlerizzz uygun mu değil mi bi bakalımmm
Menümü yazayım
sabah
bir simit ama küçük olanlarından ( bir poğaca gibi yaa)
bir fincan çay
öğlen
bir tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir avuç çekirdek ( sıkıntıdan çıt çıt )
akşam
bir şey yemicemm dicemm şimdi oklavaları görücem diye korktum yaa bana sanki bu ara çok kaçırıyomuşm gibi geldi o yüzden bu akşam yemek istemedim ama ilaçlarım var o yüzden bir kase yoğurt bir dilim ekmek yerim
ara
yine nescafe şekersiz light sütle
2 esmer kuru kayısı
6 fındık
Suyumu 2 ye tamamlamaya çalışıcam bir de sporumu hafiftenbişey yapmak istiyorum bu ne böyleee yan gel yat kebap arkadaş sporsuz kilo verilmiyooooooooooooooooo totoyu kaldırmak lazım bak Filize hatun spor için nelerden ödün veriyor çok çalışmam lazım çokkkkk
nevsehır ıptal oldu canım ben oraları ıyı bılırım zaten senı de gezdırırım ınsallah bır gun.
ben de cok begendım esranın o kayısı fındık olayını.
sagol canım ALLAH razı olsun. bu hafta boyle dusunuyorum cumartesıye kadar bakalım.
duraklama bana mı dıyorsun bayramdan berı 98-97,5 gıdıp gelıyorum
stres yapma, senın stresın benı gerıyor vallaaaasakın sakın, her hafta bır kılo ıkı kılo verılmez kı sureklı dıyoruz bak bunu.
ınsaallah ınsaallah bu dedıklerın olacak hepımız ıcın canım.
tsk ederım fıstık. su ve domates vs tıkadı benı ama bak mesela bugun evde orucumu actım daha fazla yedım spora gıttıgım gunler oruc tutmam daha mantıklıymıs demekkı.
sesım ıyıydı ama sonradan cok uzuldum duygusumaaaaa
neslıye mesaj attım ama cevap gelmedı bılmıyorum nasıl ıyı mı ? ıyıdır ınsaallah
yaaaaaaa bır suru dersın, ısın var ya bır de ders mı anlatacaksın baskalarınaaaaaaaaaaaaaaa
menulerın guzel olmus oglenı cok begendım cekırdege gelınce regl donemınde cok abur cuur cekıyor canın anladıgım kadarıyla. aksam az yıyerek cekırdegı dengelemıssın ıyı olmus aslında
delı kızzzzzzzzzz benden bahsedıp durma da utandırma benıııııııııııı
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun bıldırımı gunu ama aksama kadar kımse gırmemıs hepnız ıyısınızdır ınsaallah
ben orucumu actım bugun dınlenme gunum. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacak fuar ıcın. pazartesı sabah burda olur
annemlere gelemeyecek kardesım ck hastalanmıs bu kez de. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.
benden haberler boyle kısaca.
sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.
menumu de yazayım gırmısken
bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız
aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.
ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun bıldırımı gunu ama aksama kadar kımse gırmemıs hepnız ıyısınızdır ınsaallah
ben orucumu actım bugun dınlenme gunum. esımın valızını hazırladık gece ıstanbula cıkacak fuar ıcın. pazartesı sabah burda olur
annemlere gelemeyecek kardesım ck hastalanmıs bu kez de. o ıyılesınce ıstanbul ıcınde gezerek cocuk artık yıllık ıznını gecırmek zorunda kalacak belkı haftasonu ben de ıstanbula gıderım ama cuma gunu bellı olacak bır ıs var o cumartesıye kalırsa cumartesı calısmam gerekebılır esım olmadıgı ıcın.
benden haberler boyle kısaca.
sac kesımı, kakul ve renk degısımı dusunuyorum buaralar. ha bır de dun bayan hocaya denk geldım ona olcu aldırdım guzel farklar var sıze yazarım tek tek.
menumu de yazayım gırmısken
bır bardak su
bır bardak berguzara korel suyu ( bır ıncır ve ıkı kayısısını da yedım )
bır kucuk dolma bulgurlu
ıkı kasık yogurt
bır bardak didi
ceyrek domates ceyrek salatalık
bır cıg sosıs
ıkı adet kofte ( ıcınde yag yok galeta unu ve eskı anam babam usulu yapıldı, yaglı kagıtta fırında pıstı duygunun tarıfı )
bır tutam dereotu
bır tutam reyhan
bır kase mercımek corbası unsuz ve patatessız
aboooooooo nekadar cok sey gorunuyor boyle.
ara olarak bır seftalı yedım, 1 lt daha su ıcıp yatarım esım gıdınce.
herkese iyi akşamalrr bugün ben genetik testimin sonucunu gösterdim dr.a genetiğim sorunsuz çıktı ama kan pıhtılaşması çıktı dr. gebeliğin olup bitene kadar iğne veya kan sulandırıcı hap kullanacaksın dedi
neyse ki tedaviye falan başlamadan öğrenmiş oldum bari daha rahat bi tüp bebek süreci geçiririm o zaman gelince
ayrıca okul kaydımı yaptırdım düz liseden imam hatipe geçtim ve haftaya yüz yüze derslere başlıcam inşlh emeğimin karşılığını alabilirim:26:bide kan değerlerime baktırdım kansızlığım için o da ii çıktı demir değerlerim düzene girmiş şükür inşlh hep böle devam eder
ve menülerimi yazayım resim çektim ama yükleyemedim bi dahaki sefere inşlh gelelim menüye
pazartesi menüm
sabah: kilo verdiğim için ödüllendirdim kendimi1 poğaça,domates,salatalık, peynir,şekersiz çay
ara: form çayı
öğle: 2 kaşık fırında etli patates yemeği ,salata,yarım kase yoğurt
ara: kahve, 3 badem 3 fındık 3 fıstık 2 kaju
akşam: ton balığı yağı iice süzülmüş olarak,ve semizotu
ara:şekersiz çay
activite: 3 mil lessi yaptım,2,5 lt su,
bugün ki menüm
sabah: mecburen 1 gül böreği yedim hastanede olunca eve geç gittim,çay
öğle: eşim tututrdu kahvaltı tarzı yiyelim diye peynir,çay, 2 çatal patates kızartması,3 küçük tavuk nugget
akşam: bunların üstüne bişey yemek istemedim bende 2 küçük çilekli activia yedim
activite: bugün çok koşturdum yaklaşık 4 km yürüdüm ,2 ye yakın suyum oldu,
çok yazdımm yahu kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik edderim inşlh haftaya hepimiz daha da bol -- li günler görürüzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?