- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.481
aldım sözünü bananeee ben gelirim birlikte gezerizzz artıkkk :))))
Senin de regl den oldu hep bu ay baya sıkıntılıydı inşallah düzene girer tatlımm yok stres etmiyorum ben de sekizlere az kalmışken sabırsızlanıyorum sanırımm
heheh olsun bugün yemişsin valla benimde içime sindi haa aç aç spor sütüne azcık yee bünye bu bünyeeee
evet sabah enerjin çok iyiydi duyguşa gelince hani üzüldük evet böyle bişey çıkmasaydı daha iyiydi ama en çok şükrettik Rabbim ne hastalıklar amannn çok şükür hem duygudan bahsediyor o ne güçlü hatun ben bugün konuştum onunla aslında akşam da arıcaktım ama vazgeçtimmm sesi iyiydi kuzinin kontrolü vardı aslında onuda merak ediyorum aslında
aynen 2 saat uğraştırdım bitirdim ama güzel oldu valla içime sindi haaa
akşamki ara öğünü yapmadım desemmm yazmakla kaldımm dövme beniiii abur cubur öfff yani biraz abarttım bu ara yeme olayını kısmam lazım böyel olmaz
İstanbul işine ben sevindim doğrusu sen de istiyordum hem.Annene ve kardeşine de çok geçmiş olsun balım.Değişiklik iyi gelecek anammm git de bir bebek yap sahil falan gör yahu..Taş toprak nereye kadar.
Eşinin de yolu açık olsun.
Saç konusunda nasıl bişey istiyosun sen söyle bizde fikirlerimizi sunarızz sana balımmm
Çok yememişsin ki oruşken bunları yemen normal zaten ayrıca ekmek yok yeşillik bolca var yok yani çok deil normal
Sen bu didiyi sevdin mi bu ara sık görüyom da sende ?
ben geelldiimmmm
sevgilimi gördüm ona sarıldım sarıldım geldimm
cancagızım benim için maç izlememeyi göze almıştı, önce bi arabayla gezdik, tam tepede adaopazarını tamamen gören küçük şirin bir kafe var oraya oturduk, baya bi çenem düştü tabisonra dedmki hadi sana bu kadar işkence yeter gidip maçın ikinci yarısını izleyelm beraber hayy demez olaydıımmm, galatasaray 6 1 yenildii :18::18: morali bozulur die düşünüyodm ama hiç de etkilemedi sonra da ben cd yapmıştım ona içinde hareketli aşk şarkıları olan, onu dinleye dinleye biraz daha gezdik sonra da beni eve bıraktı öle iştee hediyesini de çok begendi ayrıca, gerçi biraz bedeni büyük almışım ama göbegn büyüyünce giyersn dedm
daa resim çektiremedm beyefendiye, sakalsız halini sevmiyomuş dieyarına kadar uzat dedm bende
işte benden havadisler böle caanlar, hem çok mutluyum, hem de böle bi hüzünlüyüm keşke hep yanımda olsa die..
yarın akşam tekrardan görüşmek dileklerimleee
sağol güzelim evet laç iğne koymaz bana yeterki sağlıklı evladım gelsin annesinecanım sonuclar guzel cıkmıs. kan pıhtılasmasını dusunme, sen ınsaallah hamıle kal da bır ıgneden ya da haptan bırsey olmus cok detaylı guzel tarama yaptırdın tup bebek dusunecek olursam bır yıl sonra sana danısmam lazım cok eksık bılgılerım ve uygulamalarım oldu benım acımdan.
kaydını yaptırmıssın hayırlı olsun canım hem kolay gelsın hem basarılar dılıyorum sana. ınsaallah bu okuldan da mezun oldugun haberını alacagız
cemrem az yıyorsun, ılk gunun menusunde yemegın az olmus
sonrakı gune baktım yedıklerınde abartı bırsey yok kı aksam sadece kucuk activia yemen cok cok az olmus.
amanda aman kimler gelmiş taze aşkıyla buluşmuş ayy bende cimbomluyum ben de üzüldüm ama olsun sizin üzüntü hafif geçmişben geelldiimmmm
sevgilimi gördüm ona sarıldım sarıldım geldimm
cancagızım benim için maç izlememeyi göze almıştı, önce bi arabayla gezdik, tam tepede adaopazarını tamamen gören küçük şirin bir kafe var oraya oturduk, baya bi çenem düştü tabisonra dedmki hadi sana bu kadar işkence yeter gidip maçın ikinci yarısını izleyelm beraber hayy demez olaydıımmm, galatasaray 6 1 yenildii :18::18: morali bozulur die düşünüyodm ama hiç de etkilemedi sonra da ben cd yapmıştım ona içinde hareketli aşk şarkıları olan, onu dinleye dinleye biraz daha gezdik sonra da beni eve bıraktı öle iştee hediyesini de çok begendi ayrıca, gerçi biraz bedeni büyük almışım ama göbegn büyüyünce giyersn dedm
daa resim çektiremedm beyefendiye, sakalsız halini sevmiyomuş dieyarına kadar uzat dedm bende
işte benden havadisler böle caanlar, hem çok mutluyum, hem de böle bi hüzünlüyüm keşke hep yanımda olsa die..
yarın akşam tekrardan görüşmek dileklerimleee
kızlar merhaba;
bugün işyerinde netim yoktu gün boyu boş boş dolandımm ayyy iyi ki benim işlerim yoğun valla gün geçmek bilmedi herşey aksadı üfff yarı ne yoğun olurum ben yine yaaa
bugünnn duyguşlada konuştukk sesini duymak çok iyi geldi sen hep mutlu ol hayat sana hep güzel şeyler getirsin emi canım arkadaşım biz hep yanındayızzz ve seni çooooooooooooooooooooooooook seviyoruz.ince düşünceli hassas kalpli güzel insan...
Filizcik bugün makyajını da yapmışşş ohh misssler gibi olmuşş sesinde iyi geliyordu hep böyle ol mutluluğun mutluluğummmm
Nurdan hatunnnn ses ver sessssssss bu akşam salı yarın da çarşamba ben biii altını çizerek söyliyim de sen de heyecan iyice tavan yapsınn
Züleyha hocammm bu hafta ne güzel eksi görmüşsün çok tebrik ederimmmm
nesli yaaa daha dönmediniz mi ? Konuşan var mı aranızda nesliyle ne yapıyormuş nasıl geçiyormuş?
duyguşummmmmm canım kardesım dostummmmmmmm
hersey guzel olacak canım benım. ıcını ferah tut sonucların ıyı cıkacak ben sana cok ıyı bır doktor da bulacagım dedıgım gıbı soz bak. Benım ıstanbuldakı doktor bu konuda uzmanmıs ıstanbulda amelıyat olmak yerıne ızmırı tercıh edecegın ıcın ben de ona ızmırden uzman bırını soracagım benım doktorum super bırı ve cerrahı mudahale gerektıren kadın hastalıklarında asıl cok cok uzman. Erken menopoz konusunda da uzmanmıs dıye ben ona gıttım tup bebekcı degıl aslında. Calıstıgı klınıkten faydalanmıstım ben sadece. Cok bılgılı, adını duyurmus ve cok ıyı bır ınsandır en ıyı doktoru soyleyecektır bıze. Senın mr sonucların cıksın sonuclarını da gonderırız ona ve tavsıye edecegı meslektasına. Gonlunu rahat tut. Doktor konusunda ben cok sanslı cıkmısımdır benım sansım sen de olsun ınsaallah canım benım
hersey guzel olacak guzelım hıc merak etme. Evlılık yıldonumundu dun, hastalık haberını ozellıkle dun ogrenmene cok cok uzuldum ama nıce mutlu huzurlu saglıklı yıllar goreceksınız evınıze de tasınacaksınız en kısa zamanda misler gıbııııııı. ıyı dusun ıyı olsun kuzum. Bır yıldır bana verdıgın umut ve gucu dusun, hep guclu ve sabırlı olmam ıcın neler soyledın neler. Hep umut dedın sımdı lutfen kendın ıcın de aynısını yap. Kaldı kı sen benden guclu, ınanclı ve sabırlı bır ınsansın sen haydi haydı ustesınden gelırsın
senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum canımmmmmmm
dualarımla, sevgımle, herkese verdıgın emek ve sevgıyle, guzel kalbın, guclu karakterınle herseyı asacaksın ınsaallahhhhhhhhhh
belkı yazmamı ıstemezdın ama sen burda hepımıze her konuda destek oldun oyuzden sımdı zaman sırası bende. Neslının ve esranın sen de telefonu var dıye onlara hemen mesaj attım sana destek olabılmelerı adına. Burda da sımdı herkes okuyup sana moral versın dua etsın ıstıyorum sakın yanlıs anlama benı. Sen duanın ve sevgının gucune ınanan bırı olarak, nıcın yaptıgımı zaten anlarsın dıye dusunuyorummmmmm
:13:
Selamlar kızlar,
Duygucum çok geçmiş olsun canım. sen çok güçlü, kararlı bir kadınsın. eminim bu süreci de olması gerektiği gibi yöneteceksindir. inşallah çok güzel haberler vereceğin günler yakındır, senin için dua edeceğim canım. Allah acil şifalar versin, sen gönlünü temiz tut canım...
nazar mı değdi nedir, kendine bol bol dua et. öpüyorum çok seni..
ikinizede herşey için tşk.ediyorum aradınızz dinlediniz dua ettinizz bi süreçe girdim bakalım haftaya cuma günü belli olcakk herşey yolunda ve güzel olur inşallahh çok şey yazasım var ama yazmıcam gönlümü içimi biliyorsunuzzz yazılarla değil hissettirmeyi tercih ediyorumm sadece şunu yazabilim iyiki varsınızz
AMİN..yani ne diyeceğimi bilemedim çok özel şeyler yazmışsın çok mutlu oldum çok sevindimm çok ama çok teşekkür ediyorum ..Çok hızlı bir bakayım listeye dedim ama bakamadan üzüldüm.Tam anlamadım geçmişte vardır belki Duygunun rahatsız olduğunu okudum çok üzüldüm.Eminimki geçici bir süreçtir.Allah her zaman yardımcın olsun Duygucum.İyi düşün iyiyi çağır herşey iyi olsun.Ben seni hep olumlu ,hayata bağlı,cesur,kararlı biri olarak tanıdım.Hayattan zevk alan(pazar gezmelerin bile tören gibi,)hayata bağlı,evinde mutlu,çevresine yardım eden varlığı arkadaşlarına huzur verip onlara güç katan biri olarak tanıdım.Eminim bu sorun ne ise onuda kolayca aşacaksın.Çok geçmiş olsun.
öyle canım benimdua eden arkadaşlarım olduğum sürece sırtım yere gelmezz inşallahh..hrşey için teşekkür ediyorum ercemduygucummmm canım benim çok geçmiş olsun .inşallah sonuçların tertemiz çıkacak .bende bissürü şey yazdım yazdım sildim .sadece şunu eklicem şimdi dua ve sabır zamanı .herşey çok güzel olucak canım benim
çok sağ ol cemrem inşallahherşey güzel olurrr çok teşşekür ediyorumm..cnm kusura bakma geç okudum yazıları
cnm inan ki üzülme hiçç bi sorun çıkmıcak herşey temiz güzel çıkacak dualar senin için güzelim
sen gönlünü ferah tut ii düşün hepp ii olsun inşlhh iide olacak tatlım
İngiltere’nin Cambridge Üniversitesi’nde görevli bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre, aşırı temizlik ve hijyen Alzheimer riskini artırıyor.
Bilim insanları 192 ülkenin istatistiklerini inceledi ve şu sonuca ulaştı: Hijyen sorunlarını çözmüş, enfeksiyon riski düşük, başka deyişle gelişmiş ülkelerde Alzheimer hastası sayısı daha yüksek! Sonuçlara göre, temiz içme suyu kaynağı olan ülkelerdeki Alzheimerlı sayısı, diğer ülkelere oranla yüzde 9 fazla. Enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıkların daha az görüldüğü ülkelerde ise bu oran yüzde 12. Araştırma ekibinin başındaki Dr Molly Fox’un açıklaması şöyle:
Bağışıklık dengesini bozuyor
“Bir ulusun temizlik ve hijyen karnesinin Azlheimer ile olan ilişkisini saptadık. Örnek vermek gerekirse, İngilizlerin hastalığa yakalanma riski, Kenya, Kamboçya gibi temiz içme suyu, kanalizasyon altyapısında sorun yaşayan, salgın hastalıkların kol gezdiği ülkelere göre daha yüksek. Modern, mikroplardan mümkün olduğu kadar arındırılmış kent yaşamının yaygın olduğu ülkelerde risk yüksek.” Fox, aşırı temiz, bakteriden arınmış ortamda yaşamanın bağışıklık sisteminin dengesini bozduğunu, geçmişte, alerji, astım ve egzamayla ilintisinin de saptandığını anımsattı.
Selamlar kızlar,
Duygucum çok geçmiş olsun canım. sen çok güçlü, kararlı bir kadınsın. eminim bu süreci de olması gerektiği gibi yöneteceksindir. inşallah çok güzel haberler vereceğin günler yakındır, senin için dua edeceğim canım. Allah acil şifalar versin, sen gönlünü temiz tut canım...
nazar mı değdi nedir, kendine bol bol dua et. öpüyorum çok seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?