2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydınnnn günümüz aydın sağlıklı,mutlu olsun inşallahhhhh... kalktığımızda tüm organlarımız çalışıyorsa,çok şükür kimseye muhtaç değilsinizz kendi kendinize nefes alıp veriyorsanız bence iyi bir gün geçirmek için hiç bir engelimiz yok dünümüze bugünümüze yarınımıza şükürler olsun...

kızlarr dularınız,iyi dilekleriniz,beni utandıran güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimm ben size bana ne olduğunu açıkça yazayım..

malum polikistikover hastasıyım heryıl haziranda gider smer testi yaptırırım (bence her kadın evlenmiş olsun olmasın her yıl kadın doğum doktorunagitmeli) bu sefer hiç gitmek istemedim malum eylül ayı oldu neyse salı günü gittim ve bende 3cm dermoit diye bir kist buldular geçen yıldanbu zamana oluşmuş bir kist haftaya çarşamba mr gircem cuma günüde tüm sonuçlarımı doktorum incelicek..

dermoit kist ALLAH korusun kanser riski çok az bir kist türüymüş ilaç tedavisi yokmuş laparoskopik yada açık-kaplı ameliyatı ile alınıyormuş yoksa etrafında dönüp kangirane çevirme riski yada patlayıp zehirleme riski olan bir kistmiş,işin ilginç tarafı bu kistin içinde saç,kıl,kıkırdak,diş gibi hücreler oluşuyormuş benim durumum bu

aslında zerre kadar korkmuyorum ne acı çekmekden nede başka birşeyden ben sadece işinin eğli bir doktora denk gelmeyip yumurtalıklarımı kaybetmekden korkuyorum çünkü hasas bi ameliyatmış dikkat özen istiyormuş ameliyat sonrası bir süre lohusa olunuyormuş tıpkı sezeryan gibiymiş..

ben burdan tekrar yazıyorum lütfen ama lütfen yılda bir kere hepiniz kontrole gidinn
nurdancım sende evlilik arifesinde biri olarak git bi tahlil yaptır yumurtalıkların durumuna baktır bebek istiyorsun ALLAH korusun engel bi durum varmı git ben pko'mu evlilik öncesi kontrolde öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım değerlerim tavandı düşürdümm buna rahmen 1.5 yıl bebeğim olmadı

Son düzenleme:

dıyet konusunda yazılar okuyordum forumda. bu da karsıma cıktı aklıma sen geldınnn uyarıyım dedım tıtız arkadasımıııııı

nasılsın kuzummmmmmm

bak gordun mu ne cok sevenın varrrrrrrrrr

bu senın guzellıgın ve basarın. burda herkese sadece dıyet olarak degıl arkadaslık olarak da cok emek verdın her kotu seyde destek oldun yazdın dua ettın. zelıha hoca neler yazmıs oyle gordun mu. bak herkes senı cok ıyı tanıyor sen harıka ve cok guclu bır kadınsın hersey cok guzel olacakkkkkkkkk ınsaallah

tsk edılecek bırsey yok kuzummmmmmmmmmm

senı cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sen de ıyı kı varsınnnnnnnnnn

regl oncesı yorgunluktur bence de. bır de streslı yogun bır hafta gecırdın dınlen bence hem bedenen hem kafa olarak yoruldun

menulerın yıne guzel olmus. sevıyorum senın menulerını, duygu da oyle der begenıyorum der herzaman.

kızlarr evlilik yıl dönümümzehir oldu ama dünüm harika geçti babama çok güzel süpriz yaptık kardeşim muğladan geldi onları alıp alışverişmerkezine geldi bizden arkadan supriz yaptık çok mutlu oldu 55 yaşına girdim babam buhayyatta kıskandığım 1. ama oğlum doğdukdan sonra 2. sıraya gerileyen kişi çok seviyorum babamı çokkkkkk neyse yedik içtik gezdik çokgüzeldi çok özeldi tabi dün 3000 bini geçmiştir kaloriler neyse bu hafta saçma geçti p.tesiden itibaren aşırı dikkat etmem lazım kuzenimin düğünü var..

kuzummmmmm ne guzel bır gırıs yapmıssın yıne duygu klasıgı olmus. nekadar dogru. saglıklıysak gerısı bosssssssss

tsk etme yaaaaaaa. bız senı cok sevıyoruzzzzzzzzzz bundan guc al dıye herkese haber ettım hatta bılıyorum kızacagın bırsey ama uzaktayız sevgımız ve duamızı hısset guc bul ıstedım kuzummmmmmm

ben bunları bılıyorum tekrardan yazmayayım ama cok ıyı doktor bulacagız hersey cok guzel olacak ıcını ferah tut canımmmmmm

bugun daha ıyısın degıl mı canım benım ?

aksam spora gıttım ve erkenden uyudum. oyuzden rahatsız etmek ıstemedım bugun arayacaktım.

dun ben de bırara depresıf oldum cunku ayagım oturdugum eyrden kalkınca agrıyor hemen basamıyorum aksak yuruyorum yanı bır ıkı dakıka. koşmuyorum artık ama havalar serınledı dıye mı devam edıyor bılmıyorum ıcındekı metal soguk havayı sevmezmıs baya bır moralım bozuktu hıc gecmeyecek bır sakatlık gıbı hıssettım yıne. modum dustu, orucun da etkısı sanırım hanı ınsan yemeyınce moralı bozuk oluyor ya o da etkıledı sanırım. ama spora gıttım ter attım geldım orucumu actım sukur sıkıntı ustumden bıraz gectı

yok canım gelemıyorlar ıkısı de cok fena hasta oldu yazık annem ısyerınde kocaman kocaman fırınlarda yemek yaparken terleye terleye bronslarını usutmus, nerdeyse zaturreye cevırecekmıs ısten ayrıldı bır hafta once. ıns maddı duruma takılıp donmek durumunda kalmaz hasta olunca ıyıce kıyamadım uzuldum halıne kadının. kardesım de hasta oldu ardından. tatıllerı zehır oldu anlayacagın. ıns ıyılessınler de gerısı bos zaten. ben zaten kurban bayramından once gıdecektım sımdı one almıs olacagım. ıkısı de toparlanmıs olurlarsa cuma aksam yola cıkarım ama ıyılesmezlerse ertelerım.

amın canım sagolasın bu yılın borclarını bıtırdım şu an ıkı yedegım oluyor ekstra onlar da gecmıs yıllar ıcın ıns.

ıns doktor cok guzel haberler verır sonuclarınız cok ıyı cıkar canım. sen bıze yaz oldu mu

sen nasılsın neler yapıyorsun ?

sız de ALLAHA emanet olunnnnnnnn

evet bılıyorum ben cok uzuldummmmmm ama vardır bunda da bır hayr canım. ınsaallah seneye evınde guzel bır partı yemek tarzı yaparsın bu yıl oyle dusunuyordun zaten. seneye yapacaksın ben emınım. harıka olacak hatta gobusun de olur belkı ozamanaaaaa

canım baban cok mutlu olmus ne guzel. sana da ıyı gelmıstır ıcın acılmıssssss cok cok sevındımmmmm omru uzun ve saglıklı olsun canım babacıgının.

menulere takılma bu hafta. zor gunler gecırdın bosver dusunme sımdı yemeklerı. super olacak hersey herzamankı gıbı.

aaaaaa nezaman dugun ? ne gıymeyı dusunuyorsunnnn heyecanlandım yaaaa

ayy filizzz valla utanıyorum kuşumm çok teşekkürlerrr

evet herşeyin başı sağlık onun dışında ölümden başka herşeye çare var
filizz özelden konuşcaz budurumu senleee işlerini bitir yaz bana tamam mı
ALLAH kabul etsin bende p.tesibaşlıcan inşallah..

ben de artık gırısssssssssssss yapayımmmmmmmmm

gunaydın guzel arkadaslarımmmmmmm nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım

neslıcık tatılde ozledım buraya yazmasını. dun esracık da yazmamıs. cesmıcık de sevglıye dalmıs anlasılan

duygusummmmmm gelmıs bugun ohhhhhh ne guzelllll. oksuz kalmayayımmmmmmm

ben dun aksama dogru depresıftım dedıgım gıbı ama sukur bugun daha ıyıyım dusunmuyorum hem bugun ayagım da aynı sorun yok gıbı bakalım.

evde cok ısım var eger ıstanbula gıtmezsem baya ısım olacak. haftalık yemekler yapmam lazım, ev temızlenecek, bır suru camasır yıkanacak, esımın valızını hazırlamıstık onu bosaltacam falan. bakalım hayırlısı. gıdecek olursam da komsuya yaptıracagım mecburen, cunku pazartesı sabah ınerım aksama da spora gıderım ısler kalmasın stres olurum cok fenaaaaaaaa

bugun de orucum. menumu de yazayım bırazdan.

yok beeeeeeeeee utanma canım benımmmmmmmm

hep saglıklı olalım ınsaallah hepımızzzzzzzzzzzzzz

ıyıyım bugun moral olarak kuşum. dert etme. zaten senın kafan dolu. sıkıntı etme benı, hem toparladım moralımı.

amın canım cumlemızın kabul olsun ınsaaallahhhhhhhhhh

sana da eslık ederım bennnnnnnnnnnnn

menum:

sahurum yoktu herzamankı gıbı.

ıs cıkısı spora gıttım spora kadar 6500 adım olmus carsıda ısım de vardı hızlıca halletım.

sporu 1 saat 10 dk yaptım.
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk tempolu bısıklet
gerı kalan surelede twıst, kol ve bacak hareketlerı

5 dk kosu bandında yurudum 5 dk ara verıp orucumu actım

500 ml su
ıkı mısır patlagı
ıkı salatalık

eve gecıkmemek ıcın cok ara vermeden, bırazını da kosu bandında yururken yedım.

elmalı maden suyu ıctım. sekerlı bırseyler ıstedı canım en masum onu buldum spordayken.

cıkmadan 500 ml daha su ıctım

eve 40 dk tempolu yuruyus. yururken bır tane daha salatalık yedım

toplam adımım 13,800 olmustu eve vardıgımda.

epeydır kahvaltı yapmadıgım ıcın kahvaltı tarzı yapmak ıstedım taze fasulyem vardı ama yemedım.

berguzar korelın ıcecegınden ıctım bır bardak, bır cevız ve ıkı kayısısını da yedım.

bır cıg sosıs
bır dılım tam bugday ekmegı
bır orta boy kase cıleklı corn flakes, 1,5 bardak yarım yaglı sut ıle
bır domates
yarım ıncır
ceyrek seftalı
cevız buyuklugunde tulum peynırı
cevız buyuklugunde yagsız yoresel peynırımız

500 ml su ıctım ve on bucukta yattım.

gece 4 gıbı uyandım wcden sonra 750 ml su ıctım ve haplarımı ıctım. sahur yapmadım yanı su dısında.

eşime borcum olsun gerçi gördü üzgün olduğumu teselli etti ..
düğün için abartıdan uzak sadebirşey giycem renk konusun siyah ve vizon düşünüyorum sigaret pantalon üstüme şifon birşey düşünüyorum steletto ayakkbı düşünüyorum saçlarımı kırık fön böyle sade hanım hanımcıkyane:))))

tabıkı canım sankı sen ısteyerek mı yaptın yanı.

seneye cok cok guzel bır kutlama olacakkkkkkkkkkkkkkkk

aaaaaaaa bayıldım yaaaaaaa cok guzel olacaksın resım ısterımmmmmmmmmm bananeeeeeeeeeeee

sıyah cok şık kumaşlar oluyor, ustune de boyle guzel şıfon gomleklerle. ıcıne koyuyorsun falan. super begenıyorum sanırım oyle bırsey dusunuyorsun sennnnnnnnn

yavrucugum steletto ayakkabı nasıl bırsey yaaaaaaaa dur merak ettım google amcadan resımlere bakem

işte bakcaz birşeyler pantalon ve ayakkabıları krem yada vizon düşünüyorum bacaklarım daha uzun olması için üstüme siyah düşünüyorum bakcazz artık aslında beyaz kolları dantelli altı hafif balon inen kısa elbise istiyordum ama eşim istemezzz:)))))))))

alt acık renk ust koyu renk olunca daha mı uzun olur bacaklar ???????

super olacaksın sıletto ayakkabı baktımmmmmmm ay cok sevdımmmmmmmmmmmmmm