- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.521
Eki Görüntüle 807408
bakgörüyormusun bacak boyunu nasıl uzatıyor ben aynı renk pantalonla kombinlicem üstüme siyahla patlatcam
Kızlar günaydınnnnnnnnnn
Yoğun işlerimden ve dünkü uykucu şirin halimden vakit bulamadığım için giremedim.Bugün sabahtan bir merhaba demek istedim.Bi insan saat 9 da uyur mu ?? Ben dün uyudum aslında cok uyumamam lazım ama insan bazen sadece uyumak istiyor.
Duyguşuuummmm seni çok iyi gördüm modum yükseldi düğün hazırlıkları var ayakkabıya bittim de nasıl yürücen bacımmmm çok zor onlar yaaaaaaaaaaaaaama kıyafet seçimi süperrr olacak anladığım kadarıyla
Sen hep iyi ol tamam mı ? Seni çoooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzz
Filizimmmm canım benimmmmm dün canın sıkkındı ama sabah sesin de sen de iyiydin konuştuk ama sen de biliyosun zaten şükürler olsun ki çok iyisinn rabbim başka sıkıntı vermesin hem ne dedik sen hafifledikçe ağrında hafiflicek zamanla hiçbişi kalmıcakkk
Nurdan hatunnnn bi doy yahuu sevgiline özledikkkkkkşaka şaka ee ancak hasret gideriyolardır
Nesliiiii ne zaman geliyor yaaaaaaaaaa gelsin artık
Erci41 canımmmm yarın kontrolün varmış güzel sonuçlarını bekliyoruz umarım herşey yolundadır
Züleyha hocam ve cemrem inşallah bi sıkıntı yok gerçi diyetinize güzel devam ediyorsunuz sizleride kocaman öpüyorummmm
Kızlar kısa kısa oldu ama akşam evde alıntılarımı yaparımmm yine yoğun bir iş günü
Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm kendinize iyi davranınnnnnnnnn
ooooooo şükürrrrrr kavusturana canım. kavusmussunuz sonunda. hadı gozunaydın mutlulugun daım olsun ınsaallah.
dıploma ısı halloldumu ? aldın mı ?
sağol güzelim evet laç iğne koymaz bana yeterki sağlıklı evladım gelsin annesine
ilk gün acıkmadım o yüzden menümden memnundum
ama dün ne bilim bana çok geldi yediğim hepsinin tadına baktım ya belki o bana abartı geldi:44:
sor güzelim herdaim yardımcınım
amanda aman kimler gelmiş taze aşkıyla buluşmuş ayy bende cimbomluyum ben de üzüldüm ama olsun sizin üzüntü hafif geçmişinşlhh bi ömür yanında olduğun günlerde gelir cnm
günaydınnnn günümüz aydın sağlıklı,mutlu olsun inşallahhhhh... kalktığımızda tüm organlarımız çalışıyorsa,çok şükür kimseye muhtaç değilsinizz kendi kendinize nefes alıp veriyorsanız bence iyi bir gün geçirmek için hiç bir engelimiz yok dünümüze bugünümüze yarınımıza şükürler olsun...
kızlarr dularınız,iyi dilekleriniz,beni utandıran güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimm ben size bana ne olduğunu açıkça yazayım..
malum polikistikover hastasıyım heryıl haziranda gider smer testi yaptırırım (bence her kadın evlenmiş olsun olmasın her yıl kadın doğum doktorunagitmeli) bu sefer hiç gitmek istemedim malum eylül ayı oldu neyse salı günü gittim ve bende 3cm dermoit diye bir kist buldular geçen yıldanbu zamana oluşmuş bir kist haftaya çarşamba mr gircem cuma günüde tüm sonuçlarımı doktorum incelicek..
dermoit kist ALLAH korusun kanser riski çok az bir kist türüymüş ilaç tedavisi yokmuş laparoskopik yada açık-kaplı ameliyatı ile alınıyormuş yoksa etrafında dönüp kangirane çevirme riski yada patlayıp zehirleme riski olan bir kistmiş,işin ilginç tarafı bu kistin içinde saç,kıl,kıkırdak,diş gibi hücreler oluşuyormuş benim durumum bu
aslında zerre kadar korkmuyorum ne acı çekmekden nede başka birşeyden ben sadece işinin eğli bir doktora denk gelmeyip yumurtalıklarımı kaybetmekden korkuyorum çünkü hasas bi ameliyatmış dikkat özen istiyormuş ameliyat sonrası bir süre lohusa olunuyormuş tıpkı sezeryan gibiymiş..
ben burdan tekrar yazıyorum lütfen ama lütfen yılda bir kere hepiniz kontrole gidinn
nurdancım sende evlilik arifesinde biri olarak git bi tahlil yaptır yumurtalıkların durumuna baktır bebek istiyorsun ALLAH korusun engel bi durum varmı git ben pko'mu evlilik öncesi kontrolde öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım değerlerim tavandı düşürdümm buna rahmen 1.5 yıl bebeğim olmadı
Esoşş dün dışardaydım aramışsın geçgördümmbugün seni arıcammm şekerimm öptümmm o ayakkabılara gelirsek evet zor ama çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu platesde de yapılıyormus ve cok sıkılastırıyormus evde cok rahat yaparız dıye dusundum
Eki Görüntüle 807429 Eki Görüntüle 807430
gezerız gezerız ınsaallah
parca parca regl olur gıbı oluyorum bır bucuk aydır malum. tam regl olmadım onların stresı ve odemı var galıba.
yok bana cok geldı az yıyorum ya oyuzden garıpsedım
ıstanbul sevmezmıyım, bebek cok gezdım zaten bu kez belkı yıne adalara gıderız dolmabahce sarayını gezmek ıstıyorum bır de akvaryum var ya buyuk onu ve sunay akının oyuncak muzesını. bakalım umutlanmayayım cunku ıs cumartesıye aksarsa, kalmam gerekebılır.
ayyyy sorma ben zaten asitli ıcecekler seven bırıyım maalesef hem gazoz kola arıyorum yemeklerde. gazoz cok ıcerdık esım kola sevmez de. enazından daha saglıklı ve daha az sekerlı bır ıcecek ıcmıs oluyorum esım zaten bır kolı almıs o benden daha cok sevdı hem de turk malı dıye dıdı alıyor sadece.
kızlar ii akşamlar bugün kendimi yorgun hissediyorum regly yaklaştı galiba sebebi bu neyse menüme geçeyim ben
sabah: 3 minik dilim ekmek çavdar ekmeğiydi oda ince uzun olduğu için 3 dilim yedim,peynir,3 zeytin,çay
ara: 1 tane çilekli activia
öğle:bi kase çorba, 1 dilim ekmek ,bi küçük tabak barbunya yemeği
ara: 2 dilim mısır patlağı ( şu formlarda olan pirinç mısır patlağı ),kahve
akşam: bi kase çorba ( çorba yayla çorbasıydı yoğurda gerek kalmadı), 2 küçük biber dolması, 4 kaşık barbunya
ara:çay 1 şekerli kurabiye,3 badem
activite: temizlik yaptım yemek derken bayağı evde dolaştım bide 30 dk. ya yaklaşık dışarı çıktım yürüdüm,2 lt su
benden bu kadar
cnm inan ki doymadım o yüzden barbunya aldım kaşık olarak çünki az geldicannn menün genelinde güzel ama akşam bana fazla geldi biraz yani ya dolma olacaktı yada barbunyaaa tabi yine sen bilirsin hani doymadıysan yemişsindir onları bir de kurabiye yemişsin valla benimde canım çekti haaa
günaydınnnn günümüz aydın sağlıklı,mutlu olsun inşallahhhhh... kalktığımızda tüm organlarımız çalışıyorsa,çok şükür kimseye muhtaç değilsinizz kendi kendinize nefes alıp veriyorsanız bence iyi bir gün geçirmek için hiç bir engelimiz yok dünümüze bugünümüze yarınımıza şükürler olsun...
kızlarr dularınız,iyi dilekleriniz,beni utandıran güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimm ben size bana ne olduğunu açıkça yazayım..
malum polikistikover hastasıyım heryıl haziranda gider smer testi yaptırırım (bence her kadın evlenmiş olsun olmasın her yıl kadın doğum doktorunagitmeli) bu sefer hiç gitmek istemedim malum eylül ayı oldu neyse salı günü gittim ve bende 3cm dermoit diye bir kist buldular geçen yıldanbu zamana oluşmuş bir kist haftaya çarşamba mr gircem cuma günüde tüm sonuçlarımı doktorum incelicek..
dermoit kist ALLAH korusun kanser riski çok az bir kist türüymüş ilaç tedavisi yokmuş laparoskopik yada açık-kaplı ameliyatı ile alınıyormuş yoksa etrafında dönüp kangirane çevirme riski yada patlayıp zehirleme riski olan bir kistmiş,işin ilginç tarafı bu kistin içinde saç,kıl,kıkırdak,diş gibi hücreler oluşuyormuş benim durumum bu
aslında zerre kadar korkmuyorum ne acı çekmekden nede başka birşeyden ben sadece işinin eğli bir doktora denk gelmeyip yumurtalıklarımı kaybetmekden korkuyorum çünkü hasas bi ameliyatmış dikkat özen istiyormuş ameliyat sonrası bir süre lohusa olunuyormuş tıpkı sezeryan gibiymiş..
ben burdan tekrar yazıyorum lütfen ama lütfen yılda bir kere hepiniz kontrole gidinn
nurdancım sende evlilik arifesinde biri olarak git bi tahlil yaptır yumurtalıkların durumuna baktır bebek istiyorsun ALLAH korusun engel bi durum varmı git ben pko'mu evlilik öncesi kontrolde öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım değerlerim tavandı düşürdümm buna rahmen 1.5 yıl bebeğim olmadı
menum:
sahurum yoktu herzamankı gıbı.
ıs cıkısı spora gıttım spora kadar 6500 adım olmus carsıda ısım de vardı hızlıca halletım.
sporu 1 saat 10 dk yaptım.
30 dk tempolu yuruyus kosu bandında
10 dk tempolu bısıklet
gerı kalan surelede twıst, kol ve bacak hareketlerı
5 dk kosu bandında yurudum 5 dk ara verıp orucumu actım
500 ml su
ıkı mısır patlagı
ıkı salatalık
eve gecıkmemek ıcın cok ara vermeden, bırazını da kosu bandında yururken yedım.
elmalı maden suyu ıctım. sekerlı bırseyler ıstedı canım en masum onu buldum spordayken.
cıkmadan 500 ml daha su ıctım
eve 40 dk tempolu yuruyus. yururken bır tane daha salatalık yedım
toplam adımım 13,800 olmustu eve vardıgımda.
epeydır kahvaltı yapmadıgım ıcın kahvaltı tarzı yapmak ıstedım taze fasulyem vardı ama yemedım.
berguzar korelın ıcecegınden ıctım bır bardak, bır cevız ve ıkı kayısısını da yedım.
bır cıg sosıs
bır dılım tam bugday ekmegı
bır orta boy kase cıleklı corn flakes, 1,5 bardak yarım yaglı sut ıle
bır domates
yarım ıncır
ceyrek seftalı
cevız buyuklugunde tulum peynırı
cevız buyuklugunde yagsız yoresel peynırımız
500 ml su ıctım ve on bucukta yattım.
gece 4 gıbı uyandım wcden sonra 750 ml su ıctım ve haplarımı ıctım. sahur yapmadım yanı su dısında.
cnm inan ki doymadım o yüzden barbunya aldım kaşık olarak çünki az geldi
evet kaçamak oldu kurabiyeaman canın yarın çeksin bari yer yakarsın şimdi yakamazsın da:44:
diplomayı aldım ama danışman hocam başka bi iş çıkardı başıma, bi yarışmaya girmek istiyormuş benmle beraber, onun için de uzun bi süre ankarada kalmam gerekecek, arada gidip gelecem adapazarına.. kafam karışık bunu düşünüyorum şimdi. bu sabah döndm yani yine ankaraya..
amin valla cemrem inşallah yaa, şimdi yine ankaraya döndm ya ağlayasm geliyo düşündükçe, şımarık mıyım neyim doyamadım bi türlü
duygucumm, çok çok geçmiş olsun.. bi süre daha ankarada olacagım gibi gözüküyor, eğer buralarda da bi doktora gözükmeyi düşünürsen hacettepe hastanesinde çocuk doktoru arkadaşım var, onlar kadın doğumcularla hep içiçeler, senin için onunla konuşup bu işin en iyisi kimse bulup randevu ayarlayabilirim..
yada ege üniversitesi hastanesini düşünürsen, o arkadaşım ege üniversitesinden mezun mutlaka oradan hala görüştüğü hocalar vardır bu konuda da danışabilirim.. sen sadece yardım gereken konuyu söyle yeter..
evlenmeden önce ben de kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum duygucum, şimdi senin tavsiyenle kesinlikle ihmal etmem giderim kontrole.. hem bi rahatsızlıgım varsa tedavi görmek adına, hem de geri dönülemez bi rahatsızlıgım varsa bunu eşimin evlenmeden bilmesi adına mutlaka gidecegim doktora sana sözüm olsun
Filizim bugün ne güzel şeyler paylaşmışsın eline sağlık hep yeni şeyler öğreniyoruz teşekkür ederimmmmmmmmmm
ayyyy bu regl dönemi nedir yahuuu bu ay bişeyer var bizde hadi hayırlısı
İstanbul bu gezilecek yeri çooook hemde çoooook ....
Tadını çıkararak gez toz dolaş gidince ben istiklal derim beyoğlu derim ortaköy derim ev sevdiğim yerler ortamları çok hoşuma gidiyor eee sahillerini unutmamak lazım öte yandan daha neler amanın daha nerelerrrrrrr
aaa ben de eşin gibi kola içmem son 5 yıldır ağzıma dahi sürmedim sürmem ama arada fanta ıce tea canım çekiyor sık olmamakla beraber içiyom arada içmek lazım yahuuu birden kopamıyor insan didi iç sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?