2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınnnnnnnnnn

Yoğun işlerimden ve dünkü uykucu şirin halimden vakit bulamadığım için giremedim.Bugün sabahtan bir merhaba demek istedim.Bi insan saat 9 da uyur mu ?? Ben dün uyudum aslında cok uyumamam lazım ama insan bazen sadece uyumak istiyor.

Duyguşuuummmm seni çok iyi gördüm modum yükseldi düğün hazırlıkları var ayakkabıya bittim de nasıl yürücen bacımmmm çok zor onlar yaaaaaaaaaaaaa ama kıyafet seçimi süperrr olacak anladığım kadarıyla

Sen hep iyi ol tamam mı ? Seni çoooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzz

Filizimmmm canım benimmmmm dün canın sıkkındı ama sabah sesin de sen de iyiydin konuştuk ama sen de biliyosun zaten şükürler olsun ki çok iyisinn rabbim başka sıkıntı vermesin hem ne dedik sen hafifledikçe ağrında hafiflicek zamanla hiçbişi kalmıcakkk

Nurdan hatunnnn bi doy yahuu sevgiline özledikkkkkk şaka şaka ee ancak hasret gideriyolardır

Nesliiiii ne zaman geliyor yaaaaaaaaaa gelsin artık

Erci41 canımmmm yarın kontrolün varmış güzel sonuçlarını bekliyoruz umarım herşey yolundadır

Züleyha hocam ve cemrem inşallah bi sıkıntı yok gerçi diyetinize güzel devam ediyorsunuz sizleride kocaman öpüyorummmm

Kızlar kısa kısa oldu ama akşam evde alıntılarımı yaparımmm yine yoğun bir iş günü

Hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm kendinize iyi davranınnnnnnnnn

sen nerlerdesın kacak hatunnnnnn dıye merak etmıstım ama araman ıyı oldu cunku dun kac kez aradın ama konusamadık. ben bugun daha ıyıyımmmmmmm merak etme. bazen gelırler ıste bana. ızmırın havası gıbıyımdır duygunun deyımıyleeeeeeeee

Esoşş dün dışardaydım aramışsın geçgördümmbugün seni arıcammm şekerimm öptümmm o ayakkabılara gelirsek evet zor ama çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

esroşşşşşşş gıtmıs duygus da cıkıyor ben de resım ekleyıp cıktım dun spordan sonra evde cekındımmmmmm gercı evı esım dagıtmıs kusura bakmayın ama. adamın keyfıne gore yer mınderlerı aldık o odaya, resmen cocuklar gıbı yayılıyor kuduruyor mınderlerın ustunde, yayılırken uyuyup kalıyor tabıkı kı sonraaaaaaa

ooooooo şükürrrrrr kavusturana canım. kavusmussunuz sonunda. hadı gozunaydın mutlulugun daım olsun ınsaallah.

dıploma ısı halloldumu ? aldın mı ?

diplomayı aldım ama danışman hocam başka bi iş çıkardı başıma, bi yarışmaya girmek istiyormuş benmle beraber, onun için de uzun bi süre ankarada kalmam gerekecek, arada gidip gelecem adapazarına.. kafam karışık bunu düşünüyorum şimdi. bu sabah döndm yani yine ankaraya..

amin valla cemrem inşallah yaa, şimdi yine ankaraya döndm ya ağlayasm geliyo düşündükçe, şımarık mıyım neyim doyamadım bi türlü

duygucumm, çok çok geçmiş olsun.. bi süre daha ankarada olacagım gibi gözüküyor, eğer buralarda da bi doktora gözükmeyi düşünürsen hacettepe hastanesinde çocuk doktoru arkadaşım var, onlar kadın doğumcularla hep içiçeler, senin için onunla konuşup bu işin en iyisi kimse bulup randevu ayarlayabilirim..

yada ege üniversitesi hastanesini düşünürsen, o arkadaşım ege üniversitesinden mezun mutlaka oradan hala görüştüğü hocalar vardır bu konuda da danışabilirim.. sen sadece yardım gereken konuyu söyle yeter..

evlenmeden önce ben de kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum duygucum, şimdi senin tavsiyenle kesinlikle ihmal etmem giderim kontrole.. hem bi rahatsızlıgım varsa tedavi görmek adına, hem de geri dönülemez bi rahatsızlıgım varsa bunu eşimin evlenmeden bilmesi adına mutlaka gidecegim doktora sana sözüm olsun

bu sabah itibarıyla tekrardan ankaraya döndüm kızlar, hocamla şu yarışma işini konuşup kesin karar vermem lazım, çok zor geliyor tekrar ayrı kalmak ama öte yandan da benm için çok önemli bi fırsat, kararsızım işte düşünüyorum hala..

böle bi keyfim kaçık ki anlatamam, az önce aradı sesini duydum, bi kötü oldum.. görünce daha kötü oluyomuş insan yetmiyormuş.. şuan yanımda olmasını o kadar isterdim ki.. aman neyse işte, duygunun dedigi gibi herşey saglık, saglıklı olalım da bütün sorunlar halledilir..

iki gündüğr kaçamagım olmadı hatta yürüyüşüm de baya güzel oldu ama şuan kafamı toparlayıp menuleri yazamıyorm, yarından itibaren menuleri yazmaya da başlarım. herkese mutlu akşamlar..

ayyyy bu regl dönemi nedir yahuuu bu ay bişeyer var bizde hadi hayırlısı

İstanbul bu gezilecek yeri çooook hemde çoooook ....

Tadını çıkararak gez toz dolaş gidince ben istiklal derim beyoğlu derim ortaköy derim ev sevdiğim yerler ortamları çok hoşuma gidiyor eee sahillerini unutmamak lazım öte yandan daha neler amanın daha nerelerrrrrrr

aaa ben de eşin gibi kola içmem son 5 yıldır ağzıma dahi sürmedim sürmem ama arada fanta ıce tea canım çekiyor sık olmamakla beraber içiyom arada içmek lazım yahuuu birden kopamıyor insan didi iç sen de

cannn menün genelinde güzel ama akşam bana fazla geldi biraz yani ya dolma olacaktı yada barbunyaaa tabi yine sen bilirsin hani doymadıysan yemişsindir onları bir de kurabiye yemişsin valla benimde canım çekti haaa

cannn menün genelinde güzel ama akşam bana fazla geldi biraz yani ya dolma olacaktı yada barbunyaaa tabi yine sen bilirsin hani doymadıysan yemişsindir onları bir de kurabiye yemişsin valla benimde canım çekti haaa
cnm inan ki doymadım o yüzden barbunya aldım kaşık olarak çünki az geldi
evet kaçamak oldu kurabiyeaman canın yarın çeksin bari yer yakarsın şimdi yakamazsın da:44:

Duygummm canımmm;

Hayat boyunca sağlık problemleriyle hepimiz karşılaştık ve karşılacağız.Önemli olan bu zorluklarda Rabbimize yönelmek ve ona şükretmek.Ki sen bunu yapan ve çok güçlü olan birisin.Ben senin enerjine hep hayran kalmışımdır.Hatta pozitifliğin çoğu gün hepimizi kendimize getirir.Sabah açılışları malummm yaniii.Düşünsene topiği ben açıyormuşumm güllü müslüm babayla falannn valla topikte kimse kalmazdı haaa herkesi de kendim gibi depresyona sokardım

Sen iyi ki varsın hatunnnnn iyi ki burda bizimlesinnnnn ve şunu sakın unutma

DUYGU BİZ SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Lay lay lommmmmmm

Canım Allah kabul etsinn orucunu inşallah ama bana menün sanki biraz az mı geldi hani aslında çok da az değil ama ne bileyimm oruç olunca belki yemek falan beklediğim için gözüme az geldi ama sen doyduysan sıkıntı yok ha bide sahur niye yok balım canın mı istemedi ?

spor su zaten tamamndır yine çok iyi tebriklerrrr

Kızlarrrrrrr iyi geceler ;

Ben duşa girmeden önce bi size bakmak istedim yine yine yoğun bi gündü bi kerede vaktinde çıksam işten yine geç çıktım çocuklar bıraktı eve her akşam böyle oluyor karanlıkta eve tek gelmek istemiyorum köpekler fena burdaaa:18:

Bugün işte suratımı döktüm işlerime baktım sadece bazen araya seviye koymak iyidir demi ama

Dün ki menümü yazmadım Duygu ve Filizin gazabından korkuyodum ama şimdi yazıcamm

dün ki menüm

sabah bir dilim ekmek
vbiraz yağsız peynir
2 zeytin

ara
bir bardak yeşil çay

öğlen
bir kase sebze çorbası ( patates un yok )
bir dilim ekmek
yoğurt

ara
3 rondo

evett bundan sonra hiçbişi yemedimmm kızlarr yani saat 4 ten sonra bişi yememiş oluyorum

bugün ki menüme geçeyim

sabah
iki dilim kepek ekmek arasına peynir ve maydonozla sandviç yaptım
bir bardak yarım yağlı süt

ara
bir 2 si bir arada nescafe şekersiz

öğlen
iki haşlama baget biri küçüklerinden
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
bir kase salata

ara
bir bardak yeşil çay
2 esmer kuru kayısı

akşam
bir kase sebze çorbası
2 bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek

suyum 1,5 lt olur yatana kadar spora gelinceeeeeeeeeeee ben bu hafta spor yapmadım yani sadece 100 dakikacık hiç olur mu yaa yakıştıramadım kendime sözde bu akşam leslie yapacaktım ama yine vakit kalmadı şu işler hafiflese biraz çok iyi olacak erken gelince sporada vakit kalır diye düşünüyorum toparlanmak lazımm

ve kızlar ben yarın üniversite kaydımı yaptırcamm harcımı bir güzel bayılcam bunun için şehir merkezine gitmem lazım yani 1,5 saat yol çekicem ama öncesinde sabah terapim var psikiyatre gidicem ordan çıkar bankaya sonra büroya giderim kitaplarımı alır çarışıyı bir turlarım yemek yerimm kitapçıya gitmem lazım duruma göre belki açık parfüm alırım kendime vee mağazaya gidip biraz kıyafet deniyim bedenimi merak ediyorum yarın bu şekilde geçecek bana iyi gelicek inşallah ben inanıyorum ama sabah 8 arabasına yetişmem lazım artık kaçta dönerim belli olmazz gideyim de biraz medeniyet göreyim

cnm inan ki doymadım o yüzden barbunya aldım kaşık olarak çünki az geldi
evet kaçamak oldu kurabiyeaman canın yarın çeksin bari yer yakarsın şimdi yakamazsın da:44:

afiyet olsun canım mutlaka dengelersin sen onu

bizde şöyle bi durum var evimizde her daim kurabiyemiz vardır anne kurabiyesi derim ben mımmmm çayla falan pek güzel olur mesela şu an hiç canım çekmedi

canım karıyer ve ıs ımkanlarımızı, ancak saglık durumu ıcın ertelememız lazım. ben cok pısmanım cunku elımde farklı ıs ımkanları, sınavlar vs varken esıme gore plan yaptım sırf yanında olabılmek sırf daha erken evlenebılmek ıcın. ama daha sonrasında secımlerımızı bızı uzebılıyor o ınsan bıryere kacmıyor gıtmıyor ama fırsatlar ucup gıdıyor cok zor oldugunu bılıyorum ama dayanıklı guclu bır ınsansın askerlıge dayandın buna haydı haydı dayanırsın bence. karıyerını de dusun cunku bunun getırecegı mutluluk, maddıyat ve basarma duygusu da cok cok guzel olacak senın ıcın.

Filizim bugün ne güzel şeyler paylaşmışsın eline sağlık hep yeni şeyler öğreniyoruz teşekkür ederimmmmmmmmmm

evde spor yaparken sıkılıyoruz oyuzden farklı seyler de denemek lazım dıye dusundum. bunun kışı ve zaman sorunu var evde spor yaparken en keyıflı seylerı bulalım ıstedım ayrıca sıkılasma adına cok cok faydalıymıs

aynen bırseyler oldu anlamadım duygu, sen ve ben duzensızlıkler yasadık. hayırlısı bakalım

ya bu dedıgın yerlerı 2009-2010 cok gezdım bebek tedavısıne gıdınce fazla kalıyordum bu kez daha farklı gormedıgım yerlere gıdebılırım bakalım bu hafta gıtmeyı dusunmuyorum annem ıyılestık dese de, benı gezdırmek ıcın usutmelerını ıstemıyorum ALLAH esırgesın annemınkı zaturre baslangıcıymıs okadar cok usutmus bronşlarını.

ben cola bır yıldır ıcmıyorum ama gecen yıl zorlanıyordum ama bu yaz aramadım dıdı ye gelınce o da cok masum degılmıs oyuzden haftada bır bardak en fazla bundan sonra. esım de bır kolı almıstı tuhhhhhhhh