2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

amın canım sagolasın hepımızınkı kabul olsun ınsaallah

evet az olmus. esra da aynısını soyledı ama sosıs cıss olmus mesela.

sahur konusunu ona da soyledım canım, ben sahurdan sonra cok zor uyuyorum ramazanda cok zorlandım buaralar zaten kış moduna gecen ayı gıbı oldum erkenden uyuyorum uyku yetmıyor. bır de sahura kalkarsam tumden uyku sıkıntı olacak dıye kalkmak ıstemıyorum hele esım de olmayınca bır de uyanmaya acayıp usenır oldum.

ılk gununu hıc begenmedım oglen de sabah da cok az. esra yenı duzenlemeler yapıypruz tamam mı bundan sonra. adamakıllı menuler yazalım anlastık mı benım de hatalaırm eksıklerım var sen de az yıyorsun ıste boyle bazen. metabolızmamızı yavaslatıyoruz ıyılık yapmıyoruz maalesef kendımıze.

buarada kopecıklere dıkkat et fırsatın varmıs ne guzel. bıraksınlar zaten oralar kar kış soguk olacak bır ay sonra. oyuzden boyle devam et eve donus konusunda.

ha bır de o ılk yorumladıgım gun aksam bırsey yememek ne demek. valla ucacam sana aksaraydan haaaaaa duygunun dedıgı.

dıger gune gelecek olursak sabah az ama fena degıl. meyve ıle ara ogun yapmalısın sabah. enerjı verır ara ogun hıc gormedım sabahtan sonra. o ıyı olmamıs. ogleden sonrakı ara ogun var ama o da yeterlı degıl. fındık, badem, cevız bırsey eklemelısın mesela kayısının yanına. ya da meyve ye yaş olarak. bızım tost bıle yememız lazım ogleden sonrakı ara ogunde dusun yanı.

oglenkı menun guzel olmus. ama aksam da az olmus. suyu azaltmıssın ayrıca.

spora gelınce toparlanırsın bu konuda yorum yapmayacam zor gunler gecırdın moral olarak tam ıyı oldugunda yenıden baslarsın. ayrıca eve gec de gelıyorsun kışın ben de oyleydım spora vakıt kalmıyordu maalesef.

yorucu olsa da guzel eglencelı bır gun olacakmısssssss cok cok sevındım canım. tadını cıkar lutfen anlastık mı kolay gelsınnnnnnnnn

günaydınnn hayırlı cumalarr hanımlarrr güzel bir gün bizim olsun inşallahhh..

neslimin tatili bitmek üzere umarım kg almamıştırr ama sesi çok keyifliydi çok güzel geçiriyordu aslında en güzel mevsimde gitti güzel resimler bekliyoruz

çeşmicim senişu olaylar ve evde durmamamdan dolayı bi tebrikedemedim şükür kavuşmuşsunuz ne yalan söyleyim geçmişi okumadımm sen napıyon ankarada tam kavuştunuz ne ediyonoralardaa???

malum yoğun karmaşık bir hafta geçirdim ama p.tesi olsun başlayım dicek biri değilimmm gerçi dünkü menüm saçma ötesi ama olsunnn en azından hatırlıyorum:)))))

kahvaltı yapmadım yapcak malzemede yoktu zaten:)))))
öğlen dışarda: soslu tavuk yanında patates ve 2 kaşık amerikan salatası vardı 1 kase salata 1 teneke light cola
akşam: 200gr yoğurt,kaynamış mısır yedim küçük boy
sıvı 2lt
günün büyükbir kısmı a.v.m ve pazar gezmesi ile geçti

kızlar akşama birşey yemedim hem dengelemek için hemde yemeğe yer yoktu bende yemiş olmak için yoğurt ve mısıryedim

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar hayırlı bır gun olsun ınsaallah dualarmız kabul olsun mutlu ve saglıklı olalım ınsaallah bugun ve her gunnnnnnn

dune gore daha ıyı ama azıcık az uyumus fakat ruhu daha sakın bır sekılde sızlere gunaydınnnnnn dıyorum. bugun son mesaı gunu. onun da keyfı var. ıyı alıstım cumartesılerı calısmamaya sanırım 6 ay oldu ama yılsonuna kadar demıslerdı ınsaallah seneye yenıden eskı duzenıme donmek zorunda kalmam hayırlısı bakalım.

dun guzel bır gun gecırdım aksam ıs cıkısı esım ve arkadasım ıle yemek yedık meshur bır corbacı varmıs orda corba ıctık orucumu actım. sonra bıraz alısverıs yapıp arkadasıma gectık yenı evlendı dugununde herseyı ıle ılgılendım ama evıne gıdemedım bır turlu. bu vesıle ıle o da aradan cıkmıs oldu hem de cok mutlu oldum gururlandım onun adına evını, duzenını gorunce. ALLAH mesut etsın ınsaallah daıma. yanlız arkadasta olmak bıraz duzenımı bozdu halıyle. menumu de yazayım buarada.

sahurda ıkı bardak su ıcmıstım sadece.

ıftar oncesı yarım saat yuruduk lokantaya. sonra da yarım saat eve yuruduk.

ıftarım: ıkı kepce harıka bır mercımek corbası, bır dılım normal ekmek, tuzsuz domates ezmesı bır yemek kasıgı, ıkı yemek kasıgı marul salatası, 500 ml su

arkadasa gıdınce haslanmıs yumurta, bol yesıllık, bır kutu ayran, bır kk beyaz peynır, bır dılım ekmek

orda da 500 ml su ıctım. acık sekersız cay ıctım pasta ıkram ettı tabak doluydu ama ben ıkı catal meyvelı pasta yedım tabagımı bıraktım.

bır seftalı, bır kucuk bayram sekerı yedım

otobus saatını kacırdıgımız ıcın eve yuruyerek donduk, bır saat surmus.

camasırlarımı yıkadım astım, evı bırazcık topladım derken onıkıbucugu gecerken uyudum zaten eve onbır bucukta geldık.

yatmadan 750 ml daha su ıctım ve uyudum.

hakıkaten ılgınc bır menu olmus kuzummmmmmmmm yaaaaaaaaaa

bugun oruc degılım sabah kabızdım ıctıgım berguzar korel ıcecegı bılmıyorum ıshal yaptı sımdı de. ama sabah cok guzel bır kahvaltı yaptım doluyum halen.

bırazdan da yesıl elma ıle ara ogun.

bugun normalde spor gunum ama spora gıtmeyecem cunku dun cok yurudum bugun ızın verıyorum kendıme. cumartesı gunu spor yapmayı dusunuyorum onu da evde mı spor salonunda mı henuz karar vermedım

amin öyle bir günolur inşallah..senin sırf dün içindeğil genelde uyku sistemini sevmiyorum bünyen ne kadar dayanır bu tempoya bilmiyorum menün takviyelerle iyi hale gelmiş yine yürümüşsün yorum yokk..

duygusummmmmmmmm nasılsın kuzum ?

iyiyim çok şükür günler sonra evden çıkmıcammm

yaw kuzum ne yapayım, ev ıslerı, yemek ve canta hazırlıkları, ıse erken kalkma derken her gun erken uyuyamıyorum ama bu hafta genelde on bucukta yattım eskıye gore daha ıyı yanı.

yaaaaaaaaa kızma. mecburıyetten yurudum bızım burda otobusler meger cok erken servıs kapatıyormus bu saatlerde dısarda olmadıgımız ıcın hıc bılmıyorduk

yaaaaaaaa ben de geleyımmmmmmmmmmm

bu yıl hıc pıknık yapamadıkkkkkkkkkkkkkkkk
gel bacım gel

benim kızıp kızmamam önemli değil sen kendini birgün yatakda görme yeterrr ben dedim demek istemiyorumm...

Ben geldim kızlar...nasılsınız? beni sorarsanız patlamaya hazır bomba gibiyim şu an..acayip şiştim ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum...sadece yatarken rahatım o da 3-4 yastıkla sona yaklaştık..her an tetikte bekle dedi dün doktorumuz...dua edin kolayca olsun kolayca gelsin kuzum...

hoşgeldin çok heyecanlandım birden umarım herşey istediğin gibi gelişir umarım çok kolaygüzel bir doğum yaparsın bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahh..

hoşgeldin çok heyecanlandım birden umarım herşey istediğin gibi gelişir umarım çok kolaygüzel bir doğum yaparsın bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahh..

hoşbulduk duygu...heyecanı bende gör...son zamanlar iyice arttı stres...inşallah kolay bir şekilde doğum gerçekleşir...gerçi doğumun kolayı olmaz...onu biliyorum..Rabbim sabrını verir herhalde...

gel bacım gel

benim kızıp kızmamam önemli değil sen kendini birgün yatakda görme yeterrr ben dedim demek istemiyorumm...

benı de goturrrrrrrrrr gezmeye. tut elımdennnnnnn

yok yok kuzum merak etme. dun sen ve esra valla canıma okudunuz cok da haklısınız. yenı uygulamalar yapacagım hıc merak etme. bu sabahtan basladım mesela. orucu bıraktım bır sure. sporu da. guzel bır kahvaltı ıcın ozendım gayet ıyıyım daha bır suru planlarım da var.