- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.541
Canım Allah kabul etsinn orucunu inşallah ama bana menün sanki biraz az mı geldi hani aslında çok da az değil ama ne bileyimm oruç olunca belki yemek falan beklediğim için gözüme az geldi ama sen doyduysan sıkıntı yok ha bide sahur niye yok balım canın mı istemedi ?
spor su zaten tamamndır yine çok iyi tebriklerrrr
Kızlarrrrrrr iyi geceler ;
Ben duşa girmeden önce bi size bakmak istedim yine yine yoğun bi gündü bi kerede vaktinde çıksam işten yine geç çıktım çocuklar bıraktı eve her akşam böyle oluyor karanlıkta eve tek gelmek istemiyorum köpekler fena burdaaa:18:
Bugün işte suratımı döktüm işlerime baktım sadece bazen araya seviye koymak iyidir demi ama
Dün ki menümü yazmadım Duygu ve Filizin gazabından korkuyodum ama şimdi yazıcamm
dün ki menüm
sabah bir dilim ekmek
vbiraz yağsız peynir
2 zeytin
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
bir kase sebze çorbası ( patates un yok )
bir dilim ekmek
yoğurt
ara
3 rondo
evett bundan sonra hiçbişi yemedimmm kızlarr yani saat 4 ten sonra bişi yememiş oluyorum
bugün ki menüme geçeyim
sabah
iki dilim kepek ekmek arasına peynir ve maydonozla sandviç yaptım
bir bardak yarım yağlı süt
ara
bir 2 si bir arada nescafe şekersiz
öğlen
iki haşlama baget biri küçüklerinden
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
bir kase salata
ara
bir bardak yeşil çay
2 esmer kuru kayısı
akşam
bir kase sebze çorbası
2 bardak sodalı ayran
bir dilim ekmek
suyum 1,5 lt olur yatana kadar spora gelinceeeeeeeeeeee ben bu hafta spor yapmadım yani sadece 100 dakikacık hiç olur mu yaa yakıştıramadım kendime sözde bu akşam leslie yapacaktım ama yine vakit kalmadı şu işler hafiflese biraz çok iyi olacak erken gelince sporada vakit kalır diye düşünüyorum toparlanmak lazımm
ve kızlar ben yarın üniversite kaydımı yaptırcamm harcımı bir güzel bayılcam bunun için şehir merkezine gitmem lazım yani 1,5 saat yol çekicem ama öncesinde sabah terapim var psikiyatre gidicem ordan çıkar bankaya sonra büroya giderim kitaplarımı alır çarışıyı bir turlarım yemek yerimm kitapçıya gitmem lazım duruma göre belki açık parfüm alırım kendime vee mağazaya gidip biraz kıyafet deniyim bedenimi merak ediyorum yarın bu şekilde geçecek bana iyi gelicek inşallah ben inanıyorum ama sabah 8 arabasına yetişmem lazım artık kaçta dönerim belli olmazz gideyim de biraz medeniyet göreyim
malum yoğun karmaşık bir hafta geçirdim ama p.tesi olsun başlayım dicek biri değilimmm gerçi dünkü menüm saçma ötesi ama olsunnn en azından hatırlıyorum:)))))
kahvaltı yapmadım yapcak malzemede yoktu zaten:)))))
öğlen dışarda: soslu tavuk yanında patates ve 2 kaşık amerikan salatası vardı 1 kase salata 1 teneke light cola
akşam: 200gr yoğurt,kaynamış mısır yedim küçük boy
sıvı 2lt
günün büyükbir kısmı a.v.m ve pazar gezmesi ile geçti
kızlar akşama birşey yemedim hem dengelemek için hemde yemeğe yer yoktu bende yemiş olmak için yoğurt ve mısıryedim
amin öyle bir günolur inşallah..senin sırf dün içindeğil genelde uyku sistemini sevmiyorum bünyen ne kadar dayanır bu tempoya bilmiyorum menün takviyelerle iyi hale gelmiş yine yürümüşsün yorum yokk..herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar hayırlı bır gun olsun ınsaallah dualarmız kabul olsun mutlu ve saglıklı olalım ınsaallah bugun ve her gunnnnnnn
dune gore daha ıyı ama azıcık az uyumus fakat ruhu daha sakın bır sekılde sızlere gunaydınnnnnn dıyorum. bugun son mesaı gunu. onun da keyfı var. ıyı alıstım cumartesılerı calısmamaya sanırım 6 ay oldu ama yılsonuna kadar demıslerdı ınsaallah seneye yenıden eskı duzenıme donmek zorunda kalmam hayırlısı bakalım.
dun guzel bır gun gecırdım aksam ıs cıkısı esım ve arkadasım ıle yemek yedık meshur bır corbacı varmıs orda corba ıctık orucumu actım. sonra bıraz alısverıs yapıp arkadasıma gectık yenı evlendı dugununde herseyı ıle ılgılendım ama evıne gıdemedım bır turlu. bu vesıle ıle o da aradan cıkmıs oldu hem de cok mutlu oldum gururlandım onun adına evını, duzenını gorunce. ALLAH mesut etsın ınsaallah daıma. yanlız arkadasta olmak bıraz duzenımı bozdu halıyle. menumu de yazayım buarada.
sahurda ıkı bardak su ıcmıstım sadece.
ıftar oncesı yarım saat yuruduk lokantaya. sonra da yarım saat eve yuruduk.
ıftarım: ıkı kepce harıka bır mercımek corbası, bır dılım normal ekmek, tuzsuz domates ezmesı bır yemek kasıgı, ıkı yemek kasıgı marul salatası, 500 ml su
arkadasa gıdınce haslanmıs yumurta, bol yesıllık, bır kutu ayran, bır kk beyaz peynır, bır dılım ekmek
orda da 500 ml su ıctım. acık sekersız cay ıctım pasta ıkram ettı tabak doluydu ama ben ıkı catal meyvelı pasta yedım tabagımı bıraktım.
bır seftalı, bır kucuk bayram sekerı yedım
otobus saatını kacırdıgımız ıcın eve yuruyerek donduk, bır saat surmus.
camasırlarımı yıkadım astım, evı bırazcık topladım derken onıkıbucugu gecerken uyudum zaten eve onbır bucukta geldık.
yatmadan 750 ml daha su ıctım ve uyudum.
duygusummmmmmmmm nasılsın kuzum ?
yarın pikniğe gitcezzz yuppiiiiiiiiiiiii
amin öyle bir günolur inşallah..senin sırf dün içindeğil genelde uyku sistemini sevmiyorum bünyen ne kadar dayanır bu tempoya bilmiyorum menün takviyelerle iyi hale gelmiş yine yürümüşsün yorum yokk..
iyiyim çok şükür günler sonra evden çıkmıcammm
gel bacım gelyaaaaaaaa ben de geleyımmmmmmmmmmm
bu yıl hıc pıknık yapamadıkkkkkkkkkkkkkkkk
yaw kuzum ne yapayım, ev ıslerı, yemek ve canta hazırlıkları, ıse erken kalkma derken her gun erken uyuyamıyorum ama bu hafta genelde on bucukta yattım eskıye gore daha ıyı yanı.
yaaaaaaaaa kızma. mecburıyetten yurudum bızım burda otobusler meger cok erken servıs kapatıyormus bu saatlerde dısarda olmadıgımız ıcın hıc bılmıyorduk
Ben geldim kızlar...nasılsınız? beni sorarsanız patlamaya hazır bomba gibiyim şu an..acayip şiştim ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum...sadece yatarken rahatım o da 3-4 yastıklasona yaklaştık..her an tetikte bekle dedi dün doktorumuz...dua edin kolayca olsun kolayca gelsin kuzum...
hoşgeldin çok heyecanlandım birden umarım herşey istediğin gibi gelişir umarım çok kolaygüzel bir doğum yaparsın bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahh..
gel bacım gel
benim kızıp kızmamam önemli değil sen kendini birgün yatakda görme yeterrr ben dedim demek istemiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?