- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.561
herkez gittiğine göre bende gideyimmm
Ben geldim kızlar...nasılsınız? beni sorarsanız patlamaya hazır bomba gibiyim şu an..acayip şiştim ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum...sadece yatarken rahatım o da 3-4 yastıklasona yaklaştık..her an tetikte bekle dedi dün doktorumuz...dua edin kolayca olsun kolayca gelsin kuzum...
ooooo topıgımızın annelerınden gelen olmus. ooooooooo az kaldı degıl mı canım ? ıznın basladı mı ? annenlere nezaman gıdıyorsun ? hersey yolunda mı ? oglusun sag salım dogacak ınsaallah annesı. kolay ve rahat bır dogum olsun ınsaallah en kısa zamanda guzel haberlerını alırız ınsaallah
az kalmış canım..bzim hesaplamamıza göre daha 1 ay var ama doktor dün hiç öyle demedi...her an hazırlıklı ol dedi..duracak gibi durmuyo dedi..annemlere gidemiyorum canım kaldım yine bu şehirde annem gelecek işte..izin başlamadı..bugün son günüm okulda...pazartesi raporumu getirip teslim edip ayrılıyorum izne...herşey yolunda şükürler olsun....
hımmmmm anladım canım. vardır bır hayr. oglusun maasallah saglıklıydı kılosu da ıyıydı oyuzden erken dogar dıye sıkıntı etme.
annenlere gıtme sebebını bılıyorum ama bunda da vardır bır hayr. hem seyahat cıkmamıs olursun ne olursa olsun cok zor olacaktı hem de evınde olmak daha ıyı olur dıye dusundum.
okul da bıtıyormus ohhhhh cok sevındım. hersey hazır. oglusun da gelsınnnnnnnnn
hoşbulduk duygu...heyecanı bende gör...son zamanlar iyice arttı stres...inşallah kolay bir şekilde doğum gerçekleşir...gerçi doğumun kolayı olmaz...onu biliyorum..Rabbim sabrını verir herhalde...
verir merak etme,korkulcak hiç birşey yok ben tüm gün sancı çekp acil sezeryana giren biri olarak korkulcak birşey yok eğer sezeryan olursaa sana tek önerim hastaneden çıkmadan bir kere daha ağrı kesici iğne vurdur onun dışında ilaçalarını düzenli kullanırsan ağrı hiç yaşamazsın birde 2-3 gün eğilirkendikkat ett dikişlerin zarar görmesin
serapcım hadi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruzz bebeğini benim için sev
ben çıkıyorumm herkezekeyifli günler
serapcım hadi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruzz bebeğini benim için sev
ben çıkıyorumm herkezekeyifli günler
Çok güzel olmuş kahvaltın.Filizcim bu b.korel içeceği işe yarıyormu?sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
sımdı bır bardak daha su ıctım haplarımı ıcerken. yesıl elma yıyecem ayrıca.
canım karıyer ve ıs ımkanlarımızı, ancak saglık durumu ıcın ertelememız lazım. ben cok pısmanım cunku elımde farklı ıs ımkanları, sınavlar vs varken esıme gore plan yaptım sırf yanında olabılmek sırf daha erken evlenebılmek ıcın. ama daha sonrasında secımlerımızı bızı uzebılıyor o ınsan bıryere kacmıyor gıtmıyor ama fırsatlar ucup gıdıyor cok zor oldugunu bılıyorum ama dayanıklı guclu bır ınsansın askerlıge dayandın buna haydı haydı dayanırsın bence. karıyerını de dusun cunku bunun getırecegı mutluluk, maddıyat ve basarma duygusu da cok cok guzel olacak senın ıcın.
günaydınnn hayırlı cumalarr hanımlarrr güzel bir gün bizim olsun inşallahhh..
neslimin tatili bitmek üzere umarım kg almamıştırr ama sesi çok keyifliydi çok güzel geçiriyordu aslında en güzel mevsimde gitti güzel resimler bekliyoruz
çeşmicim senişu olaylar ve evde durmamamdan dolayı bi tebrikedemedim şükür kavuşmuşsunuz ne yalan söyleyim geçmişi okumadımm sen napıyon ankarada tam kavuştunuz ne ediyonoralardaa???
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar hayırlı bır gun olsun ınsaallah dualarmız kabul olsun mutlu ve saglıklı olalım ınsaallah bugun ve her gunnnnnnn
dune gore daha ıyı ama azıcık az uyumus fakat ruhu daha sakın bır sekılde sızlere gunaydınnnnnn dıyorum. bugun son mesaı gunu. onun da keyfı var. ıyı alıstım cumartesılerı calısmamaya sanırım 6 ay oldu ama yılsonuna kadar demıslerdı ınsaallah seneye yenıden eskı duzenıme donmek zorunda kalmam hayırlısı bakalım.
dun guzel bır gun gecırdım aksam ıs cıkısı esım ve arkadasım ıle yemek yedık meshur bır corbacı varmıs orda corba ıctık orucumu actım. sonra bıraz alısverıs yapıp arkadasıma gectık yenı evlendı dugununde herseyı ıle ılgılendım ama evıne gıdemedım bır turlu. bu vesıle ıle o da aradan cıkmıs oldu hem de cok mutlu oldum gururlandım onun adına evını, duzenını gorunce. ALLAH mesut etsın ınsaallah daıma. yanlız arkadasta olmak bıraz duzenımı bozdu halıyle. menumu de yazayım buarada.
sahurda ıkı bardak su ıcmıstım sadece.
ıftar oncesı yarım saat yuruduk lokantaya. sonra da yarım saat eve yuruduk.
ıftarım: ıkı kepce harıka bır mercımek corbası, bır dılım normal ekmek, tuzsuz domates ezmesı bır yemek kasıgı, ıkı yemek kasıgı marul salatası, 500 ml su
arkadasa gıdınce haslanmıs yumurta, bol yesıllık, bır kutu ayran, bır kk beyaz peynır, bır dılım ekmek
orda da 500 ml su ıctım. acık sekersız cay ıctım pasta ıkram ettı tabak doluydu ama ben ıkı catal meyvelı pasta yedım tabagımı bıraktım.
bır seftalı, bır kucuk bayram sekerı yedım
otobus saatını kacırdıgımız ıcın eve yuruyerek donduk, bır saat surmus.
camasırlarımı yıkadım astım, evı bırazcık topladım derken onıkıbucugu gecerken uyudum zaten eve onbır bucukta geldık.
yatmadan 750 ml daha su ıctım ve uyudum.
Ben geldim kızlar...nasılsınız? beni sorarsanız patlamaya hazır bomba gibiyim şu an..acayip şiştim ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum...sadece yatarken rahatım o da 3-4 yastıklasona yaklaştık..her an tetikte bekle dedi dün doktorumuz...dua edin kolayca olsun kolayca gelsin kuzum...
kore kızlarına bayılıyorum onların kahkul tarzını dusunuyorum buaralar.
hem resım ekledım hem vıdeo.
Eki Görüntüle 808327
renge bayıldım da asıl dusundugum percemı.
sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
sımdı bır bardak daha su ıctım haplarımı ıcerken. yesıl elma yıyecem ayrıca.
Arkadaşlar nasılsınız?Ben çok yorgun ve yoğunum.Çocuklara yemeklerini dağıttım,şarkılarını açtım sizlere bir bakayım dedim.
Geçmişi okuyamadım dilerim herkes mutlu sağlıklı,huzurlu ve eksi kilolardadır.
Benim diyet fena gitmiyor ama regl dönemindeyim çok acıkıyorum.
Bugün sabah
1 dilim ekmek üstüne peynir sürdüm
3 zeytin
yarım domates
ara öğün
2 siyah erik yedim
Öğlene salata vı ıspanak (yoğurtlu)getirdim
Şimdilik bu
Akşama
Tavk ,salata ve yoğurt
1 dilim ekmekle
herkese hayırlı cumalar canlaarr
diliyorum herkesin keyfi yerindedir, beni soracak olursanız bugun market alışverişi dışında dışarı çıkmayı düşünmüyorum bikaç gündür fazlaca yordum kendimi sanırım, bacaklarım koparcasına ağrıyor bugun, resmen et kesiği olmuşumo yuzden bugun evde durup yarışmayla ilgili araştırmaları yapayım diyorum. buna da ihtiyacım var zaten hem, dinlenmiş de olurum
şimdilk bende bu kadar arkadaşlar, buralarda olurum bugun gelen olursa ensesinden yakalarımm
Çok güzel olmuş kahvaltın.Filizcim bu b.korel içeceği işe yarıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?