2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ooooo topıgımızın annelerınden gelen olmus. ooooooooo az kaldı degıl mı canım ? ıznın basladı mı ? annenlere nezaman gıdıyorsun ? hersey yolunda mı ? oglusun sag salım dogacak ınsaallah annesı. kolay ve rahat bır dogum olsun ınsaallah en kısa zamanda guzel haberlerını alırız ınsaallah

az kalmış canım..bzim hesaplamamıza göre daha 1 ay var ama doktor dün hiç öyle demedi...her an hazırlıklı ol dedi..duracak gibi durmuyo dedi..annemlere gidemiyorum canım kaldım yine bu şehirde annem gelecek işte..izin başlamadı..bugün son günüm okulda...pazartesi raporumu getirip teslim edip ayrılıyorum izne...herşey yolunda şükürler olsun....

hımmmmm anladım canım. vardır bır hayr. oglusun maasallah saglıklıydı kılosu da ıyıydı oyuzden erken dogar dıye sıkıntı etme.

annenlere gıtme sebebını bılıyorum ama bunda da vardır bır hayr. hem seyahat cıkmamıs olursun ne olursa olsun cok zor olacaktı hem de evınde olmak daha ıyı olur dıye dusundum.

okul da bıtıyormus ohhhhh cok sevındım. hersey hazır. oglusun da gelsınnnnnnnnn

riske atamadım canım...yol uzun biliyorsun 12 saat sürüyo bir de yavaş gidersek 15-16 saate uzayacak...doktorda her an hazırlıklı ol deyince bayağı korktuk...artık gelsin bayağı yorulduk...heyecan var stres var...herşey karmakarışık şu an...

kore kızlarına bayılıyorum onların kahkul tarzını dusunuyorum buaralar.

hem resım ekledım hem vıdeo.

renge bayıldım da asıl dusundugum percemı.

hoşbulduk duygu...heyecanı bende gör...son zamanlar iyice arttı stres...inşallah kolay bir şekilde doğum gerçekleşir...gerçi doğumun kolayı olmaz...onu biliyorum..Rabbim sabrını verir herhalde...

verir merak etme,korkulcak hiç birşey yok ben tüm gün sancı çekp acil sezeryana giren biri olarak korkulcak birşey yok eğer sezeryan olursaa sana tek önerim hastaneden çıkmadan bir kere daha ağrı kesici iğne vurdur onun dışında ilaçalarını düzenli kullanırsan ağrı hiç yaşamazsın birde 2-3 gün eğilirkendikkat ett dikişlerin zarar görmesin

duygusum, 90 lar topıgınde nevzamansız dıye bır uye var. onda da sendekı kıstden varmıs belkı konusur fıkırlesırsınız dıye dusundum

serapcım hadi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruzz bebeğini benim için sev

ben çıkıyorumm herkezekeyifli günler

büyük bir ihtimal sezeryan görünüyo zaten canım çocuğun kilosundan dolayı....dikkat etcez mecbur napalım...

sabah menum:

ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut

servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.

once ıkı bardak ılık su

yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay

sımdı bır bardak daha su ıctım haplarımı ıcerken. yesıl elma yıyecem ayrıca.

Arkadaşlar nasılsınız?Ben çok yorgun ve yoğunum.Çocuklara yemeklerini dağıttım,şarkılarını açtım sizlere bir bakayım dedim.
Geçmişi okuyamadım dilerim herkes mutlu sağlıklı,huzurlu ve eksi kilolardadır.
Benim diyet fena gitmiyor ama regl dönemindeyim çok acıkıyorum.
Bugün sabah
1 dilim ekmek üstüne peynir sürdüm
3 zeytin
yarım domates
ara öğün
2 siyah erik yedim
Öğlene salata vı ıspanak (yoğurtlu)getirdim
Şimdilik bu
Akşama
Tavk ,salata ve yoğurt
1 dilim ekmekle

Çok güzel olmuş kahvaltın.Filizcim bu b.korel içeceği işe yarıyormu?

çok haklısın canım ben de bunları düşünüyorum zaten, emrah saolsun bu konuda destek bi baskısı da yok sen karar ver dio. sne beni 5 ay bekledin bende seni 3 ay beklerim dio, ki bu askerlik gibi bi ayrılık da olmayacak, sık sık ben de gidecem o da gelebilecek. o yuzden o konuyu dert etmiyorum da yoğun tempoyu kaldırıp kaldıramayacagımdan çok emin değilim. gerçi şimdilik kabul ettim bu yarışma işini, araziyi yarışma şartlarını falan çalışacam bikaç gün, sonrası Allah kerim

duygucumm, hocamla beraber bi tasarım yarışmasına girmeye hazırlanıyoruz, onun için sevgilimi 1.5 gün gördüm tekrardan geldim buralara dün çok zor geldi bana nedense ama bugun daha iyiyim, özlemenin insanı öldürmedigini hatırladım sonunda

neyseki oruca bi süre ara vermişsin pomo cum, yoksa sahur yapmadan bu tempoyla hasta olurdun yakında sahursuz oruç tutmamaya çalış canım benim yaa, hiç olmazsa yatmadan bişeyler ye, yoksa gerçekten güçten düşebilirsin

mubarek cuma zamanı dualarımız seninle serapcım, sağ salim kavuş inşallah yavrunaa

kore kızlarına bayılıyorum onların kahkul tarzını dusunuyorum buaralar.

hem resım ekledım hem vıdeo.

Eki Görüntüle 808327

renge bayıldım da asıl dusundugum percemı.

pomo cum perçemin, özellikle böle kalın perçemin kullanması zordur, iyice düşündün mü, ben cesaret edemiyorum mesela bi türlü :44:

ekmek yok muu :44::44:

menuleriniz ne kadar güzel Züleyha hocamm, öğleden sonra ara öğününz yok sanırım, ama onun dışındaki tüm gününüz çok güzel, çok sağlıklı

herkese hayırlı cumalar canlaarr

diliyorum herkesin keyfi yerindedir, beni soracak olursanız bugun market alışverişi dışında dışarı çıkmayı düşünmüyorum bikaç gündür fazlaca yordum kendimi sanırım, bacaklarım koparcasına ağrıyor bugun, resmen et kesiği olmuşum o yuzden bugun evde durup yarışmayla ilgili araştırmaları yapayım diyorum. buna da ihtiyacım var zaten hem, dinlenmiş de olurum

şimdilk bende bu kadar arkadaşlar, buralarda olurum bugun gelen olursa ensesinden yakalarımm

hadı benı yakalaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çok güzel olmuş kahvaltın.Filizcim bu b.korel içeceği işe yarıyormu?

tsk ederım hocam. ekmegı yazmayı unutmusum zaten ıkı dılım de kepek ekmegım vardı.

benden daha fazla denedı duygu, bu ıcecegı. bılmıyorum bu sabah kabız gıbıydım ona ıyı geldı mesela hocam. ama baska ne etkılerı olacak bılmıyorum.