2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hocam ınsaallah haftasonu dınlenırsınız uzuldummmmmmm

menulerınız sımdıden guzel gorunuyor o acıkmaya gelınce sadece regl degıl, dolunayın da etkısıymıs dıyorlar hocam. hepımızde var, zor tutuyorum herseyı canım cekıyor hamıle gıbı.

emrah cok anlayıslıymıs bak buyuk bır sans. hasrete gelınce telefonda gorusmek bıle sımdı daha kolay olacak sadece askerlıkten hemen sonra ayrılacak olmak senı bukadar yıprattı bence. yoksa o gelır sen gıdersın hatta dugun oncesı bu tur seyler guzel olur ılıskınızı hep canlı tutar. ha hem ıs hem proje hem ılıskıyı yurutmek hem dıyet derken beynen ve bedenen cok yorulacaksın ama hangı zor gunlerı asmadık kı asmıyoruz kı, bugunler de gecer merak etme. bugun bence de dınlen ama bıraz kafanı dagıt mesela guzel bır fılm ızle sınemada. ne bılıyım magazalar gez.

ekmegı yazmayı unutmusum nurdan.

ara verdım canım. bu yılın borcunu bıtırdım hatta +2 oldu. ayrıca ramazandakı gıbı kılo da veremıyorum hatta zararı olacaktı belkı. oyuzden bıraz ara verdım bazen haftasonları tutabılırım ama bır sure tutmayacam.

yaaa cok ıstıyorum bılmıyorum kııııııı kafam karıstıııııııııııı

bacaklarım o kadar ağrıyoki pomo cum bugun markete zorunlu olmasam oraya bile çıkasım yok.. hakkaten canımı çıkardım ama düşününce.. pazartesi annemle beraber 3 saate yakın gezindik, salı günü okula yürüyerek gittim, üztüne akşam otobus yolculugum vardı.. çarşamba günü emrahla beraber de baya bi dolandık, yürüdük.. dün sabah hem otobus yolculugu vardı hem de okuldan eve yürüdüm, yaklaşık 1 saat sürüyo yol derken canımı çıkardım yani..

ama film izleme olayını evde yapabilirim bak kafama yattı, güzel bi film bulaım da

Allah kabul etsin canm oruçlarını ama işte sahur yapmayınca metabolizmanı yavaşlatıyor olabilirsin gibi geliyo bana ondan dedim biraz ara versen iyi olur die ama sen de düşünmüşsün zaten bunu

askerlikten çok daha rahat tabiki, en azından istedigim zaman arayabiliyorum, bide sürekli başına bişey mi geldi telaşım yok. o da saolsun, askerden yeni döndm arkadaşlarımla akrabalarımla görüşeyim deyip beni hiç ihmal etmiyor. bi şekilde dengeyi kurduk bakalım, bikaç ay daha sabredelim, o da işini bulsun inşallah bir an önce de, sonra şubattan hazirana kadar söz nişan düğün hepsi olacak inşallah

yakala valla. bırsuru ısım var ama calısasım yok. neyse yarım saate baslarım hepsıne. sen ne yapıyorsunnnnnnn

ben hala yayılıyorum valla pomo cum yaa markete çıkmam lazım, yeşil çayım yok, ekmek de bitti, hem az da olsa hareket olur ama tembellikten ölecem sanırım

sabah menum:

ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut

servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.

once ıkı bardak ılık su

yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay

ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.

oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.

bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız

cay, su, belkı kahve ve seftalı ıle ara ogun yaparım. maydonoz da yerım cıgden. planlarım boyle.

aksama da evde bulgur pılavı hem de esmer bulgurdan yapmıstım. taze fasulye, yogurt, mercımek corbası ıle ogun dusunuyorum. hazır yemegım olarak bu vardı.

suyu 3,5 lt yapacagım bugun spor yapmayı dusunmuyorum tv, kıtap ve camasır katlama, bulasık makınası bosaltma ıle ugrasacagım.

ara ogun olarak da turk kahvesı ve dondurma dusunuyorum.

yok yok bence ıyıce dınlen. cok yorucu olmus. eklemlerımızı korumamız lazım bılıyorsun ayrıca sonucta senın de ayagın da problem oldu cok zorlama kendını sakın ha.

hersey olur guzelce hıc merak etme. sakın sakın bekle yasayacagın herseyı. guzel olacagına ınanarak.

fılm ısıne sevındım ben de aksam ve yarın dusunuyorum hatta yarın kendıme dısarda kahvaltı ısmarlayıp sonra da sınema mı yapsam dıyorum ozgur kız takılayımmmmmmmmm

ohhh yarın çok keyifli olacak senin için deseneee hangi filmler varmış ki acaba vizyonda ?

ayagım deil de et kesigi gibi baldırlarım falan bir ağrıyor anlatamam, amma tembelleşmişim beee ben kendimi açacam ama bu iş böle olmazzz

ben normalde çok tez canlıyımdır ama nedense emrah söz konusu olunca çok sabırlı bir insan oldum.. beni tanıyan kimse askerde birini bekleyecegime inanmazdı, aldatmak olarak değil tabiki de bunalır bırakırım die düşünüyolardı. resmen sabır konusunda emrah beni eğitti şimdi haftaya tatile gidecez zaten görüşecez o zamn, ondan 10 gün sonra falan da bayram var. bayramdan sonrasına da bi düzenleme getirecez.. ben ki 5 ayda 1 kere görerek dayanmışım şimdi 3 ay nedir ki yaaa

sabah menum:

ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut

servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.

once ıkı bardak ılık su

yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay

ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.

oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.

bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız

ara: acık sekersız cay, 750 ml ılık su, yarım demet maydonoz, bır seftalı

aksama da evde bulgur pılavı hem de esmer bulgurdan yapmıstım. taze fasulye, yogurt, mercımek corbası ıle ogun dusunuyorum. hazır yemegım olarak bu vardı.

suyu 3,5 lt yapacagım bugun spor yapmayı dusunmuyorum tv, kıtap ve camasır katlama, bulasık makınası bosaltma ıle ugrasacagım.

ara ogun olarak da turk kahvesı ve dondurma dusunuyorum.

çeşit güzel tatlımm ama hani ekmek yemedin mi ? unuttun mu yazmadın mı ?

Hocam menün güzelmiş afiyet olsunn rabbim işlerindede kolaylık versin inşallah ama 2 ara öğün göremedim yapmadın mı ?

Oooo sen de çok yüklenmişsin ama nurdancım biraz dinlenmen şart yorma kendini bu kadar o ağrı kötü olur bilirimm

Şimdi gel gelelim asıl meseleye hatunn seni o kadar soruyom ses soluk yok hayır yani kıskanmaya başlıcazz haberin olsun emrah geldi bizi unuttunn falan dermişimmm şaka yapıyom kızzzzz

Herşey gönlünce olsun tatlımmmm

Oooo bugun akşam ne güzel öyle bayıldımm valla öğlenide iyi toparlamışsın hafif ve doyurucu olmuşş ara oğunlerde başarılı spor yapma bencede dinlenmene bakk kuzuuu oh yarın işte yok sana 2 gün kendine evine vakit ayır hem sinema falan demişsin kesinlikle git derim bennn benim bile bugün aklımdan geçmişti ama işlerim çok olduğu için gitmedimmm sen git git sabahda kahvaltını dışarda yapabilirsinnnn süper olur

aynen bu hareketi şimdi denicem birazda bölgesel yapayımm arada buldukça paylaşalım böyleee süper oluyor

Senin istanbul planların bi belli olsaydı aslında gitmen iyi olur gerçi bayramada az kaldı Karadeniz seni beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok güzel olacakkk

senin eşinde mi bir koli almış ? esranın da eşi ıcetea almıştı bir koli anammm sizinkiler çok mert yahuu

evet filizim az yiyorum farkındayım ama akşamları canm hiç bişey istemiyor yaaa sanki dünyayı yemişim bi de birazda korkuyorum sanırımm kilo alıcam diye

evet ara öğünlerde kötü su da yok toparlan esra toparlannn yan gel yat olmazz toto büyürr amannn haaa zaten büyükk

bu arada sen bana uçacaksan eğer gerçekten ben artık akşamları bişey yemicemmm alırım seni havaalanından hahaha

biriniz beni eve bıraksın dediğimde hepsi atlıyor yaa o çok komik oluyor yaaa

Hayırlı cumalar balımmmmmmmm

Demek nesli dönüyor haaa e gelsin artık yeterr yaaa inşallah güzel geçmiştir nereye gittiler ki ?

Duygum yaaa ne diyeyim hedefine ulaştın ama yinede dikkat ediyorsun alkışlıyorum seniii

Hayırlı cumalar fıstıkkkkkkkkk

Ne güzel arkadaşınla vakit geçirmişsin iyi gelmiştir hem eşinle yürüyüş yapmaklada iyi etmişsin bence e eşinde spor yapsın azzz

Menüne gelince birazcık karışık olmuş senin elinde olmayan sebeplerden dolayı ama çok da fazla olmamış senin alabileceğin günlük kaloriyi düşünecek olursak normal bile

Rabbim kabl etsin inşallah orucunu

kore kızlarına bayılıyorum onların kahkul tarzını dusunuyorum buaralar.

hem resım ekledım hem vıdeo.

Eki Görüntüle 808327

renge bayıldım da asıl dusundugum percemı.

Filizimm ben de bu kahküllere bayılıyorum ama bana yakışmadı hem saçım ince telli şimdi dağınık takılıyomm sen yaptır ama yakışır eşarptada tel toka kullanıcan zaten güzel olurr valla çok hoş bu kahküll
Renge gelince saçının rengine göre yakalarız bu tonu bi kaç boyamada onu dert etme yani