- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.581
Arkadaşlar nasılsınız?Ben çok yorgun ve yoğunum.Çocuklara yemeklerini dağıttım,şarkılarını açtım sizlere bir bakayım dedim.
Geçmişi okuyamadım dilerim herkes mutlu sağlıklı,huzurlu ve eksi kilolardadır.
Benim diyet fena gitmiyor ama regl dönemindeyim çok acıkıyorum.
Bugün sabah
1 dilim ekmek üstüne peynir sürdüm
3 zeytin
yarım domates
ara öğün
2 siyah erik yedim
Öğlene salata vı ıspanak (yoğurtlu)getirdim
Şimdilik bu
Akşama
Tavk ,salata ve yoğurt
1 dilim ekmekle
hadı benı yakalaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok haklısın canım ben de bunları düşünüyorum zaten, emrah saolsun bu konuda destek bi baskısı da yok sen karar ver dio. sne beni 5 ay bekledin bende seni 3 ay beklerim dio, ki bu askerlik gibi bi ayrılık da olmayacak, sık sık ben de gidecem o da gelebilecek. o yuzden o konuyu dert etmiyorum da yoğun tempoyu kaldırıp kaldıramayacagımdan çok emin değilim. gerçi şimdilik kabul ettim bu yarışma işini, araziyi yarışma şartlarını falan çalışacam bikaç gün, sonrası Allah kerim
duygucumm, hocamla beraber bi tasarım yarışmasına girmeye hazırlanıyoruz, onun için sevgilimi 1.5 gün gördüm tekrardan geldim buralaradün çok zor geldi bana nedense ama bugun daha iyiyim, özlemenin insanı öldürmedigini hatırladım sonunda
neyseki oruca bi süre ara vermişsin pomo cum, yoksa sahur yapmadan bu tempoyla hasta olurdun yakındasahursuz oruç tutmamaya çalış canım benim yaa, hiç olmazsa yatmadan bişeyler ye, yoksa gerçekten güçten düşebilirsin
mubarek cuma zamanı dualarımız seninle serapcım, sağ salim kavuş inşallah yavrunaa
pomo cum perçemin, özellikle böle kalın perçemin kullanması zordur, iyice düşündün mü, ben cesaret edemiyorum mesela bi türlü :44:
ekmek yok muu :44::44:
menuleriniz ne kadar güzel Züleyha hocamm, öğleden sonra ara öğününz yok sanırım, ama onun dışındaki tüm gününüz çok güzel, çok sağlıklı
ahaa işte yakaladııımmmm
emrah cok anlayıslıymıs bak buyuk bır sans. hasrete gelınce telefonda gorusmek bıle sımdı daha kolay olacak sadece askerlıkten hemen sonra ayrılacak olmak senı bukadar yıprattı bence. yoksa o gelır sen gıdersın hatta dugun oncesı bu tur seyler guzel olur ılıskınızı hep canlı tutar. ha hem ıs hem proje hem ılıskıyı yurutmek hem dıyet derken beynen ve bedenen cok yorulacaksın ama hangı zor gunlerı asmadık kı asmıyoruz kı, bugunler de gecer merak etme. bugun bence de dınlen ama bıraz kafanı dagıt mesela guzel bır fılm ızle sınemada. ne bılıyım magazalar gez.
ekmegı yazmayı unutmusum nurdan.
ara verdım canım. bu yılın borcunu bıtırdım hatta +2 oldu. ayrıca ramazandakı gıbı kılo da veremıyorum hatta zararı olacaktı belkı. oyuzden bıraz ara verdım bazen haftasonları tutabılırım ama bır sure tutmayacam.
yaaa cok ıstıyorum bılmıyorum kııııııı kafam karıstıııııııııııı
yakala valla. bırsuru ısım var ama calısasım yok. neyse yarım saate baslarım hepsıne. sen ne yapıyorsunnnnnnn
bacaklarım o kadar ağrıyoki pomo cum bugun markete zorunlu olmasam oraya bile çıkasım yok.. hakkaten canımı çıkardım ama düşününce.. pazartesi annemle beraber 3 saate yakın gezindik, salı günü okula yürüyerek gittim, üztüne akşam otobus yolculugum vardı.. çarşamba günü emrahla beraber de baya bi dolandık, yürüdük.. dün sabah hem otobus yolculugu vardı hem de okuldan eve yürüdüm, yaklaşık 1 saat sürüyo yol derken canımı çıkardım yani..
ama film izleme olayını evde yapabilirim bak kafama yattı, güzel bi film bulaım da
Allah kabul etsin canm oruçlarını ama işte sahur yapmayınca metabolizmanı yavaşlatıyor olabilirsin gibi geliyo bana ondan dedim biraz ara versen iyi olur die ama sen de düşünmüşsün zaten bunu
askerlikten çok daha rahat tabiki, en azından istedigim zaman arayabiliyorum, bide sürekli başına bişey mi geldi telaşım yok. o da saolsun, askerden yeni döndm arkadaşlarımla akrabalarımla görüşeyim deyip beni hiç ihmal etmiyor. bi şekilde dengeyi kurduk bakalım, bikaç ay daha sabredelim, o da işini bulsun inşallah bir an önce de, sonra şubattan hazirana kadar söz nişan düğün hepsi olacak inşallah
ben hala yayılıyorum valla pomo cum yaamarkete çıkmam lazım, yeşil çayım yok, ekmek de bitti, hem az da olsa hareket olur ama tembellikten ölecem sanırım
yok yok bence ıyıce dınlen. cok yorucu olmus. eklemlerımızı korumamız lazım bılıyorsun ayrıca sonucta senın de ayagın da problem oldu cok zorlama kendını sakın ha.
hersey olur guzelce hıc merak etme. sakın sakın bekle yasayacagın herseyı. guzel olacagına ınanarak.
fılm ısıne sevındım ben de aksam ve yarın dusunuyorum hatta yarın kendıme dısarda kahvaltı ısmarlayıp sonra da sınema mı yapsam dıyorum ozgur kız takılayımmmmmmmmm
sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
sımdı bır bardak daha su ıctım haplarımı ıcerken. yesıl elma yıyecem ayrıca.
Arkadaşlar nasılsınız?Ben çok yorgun ve yoğunum.Çocuklara yemeklerini dağıttım,şarkılarını açtım sizlere bir bakayım dedim.
Geçmişi okuyamadım dilerim herkes mutlu sağlıklı,huzurlu ve eksi kilolardadır.
Benim diyet fena gitmiyor ama regl dönemindeyim çok acıkıyorum.
Bugün sabah
1 dilim ekmek üstüne peynir sürdüm
3 zeytin
yarım domates
ara öğün
2 siyah erik yedim
Öğlene salata vı ıspanak (yoğurtlu)getirdim
Şimdilik bu
Akşama
Tavk ,salata ve yoğurt
1 dilim ekmekle
herkese hayırlı cumalar canlaarr
diliyorum herkesin keyfi yerindedir, beni soracak olursanız bugun market alışverişi dışında dışarı çıkmayı düşünmüyorum bikaç gündür fazlaca yordum kendimi sanırım, bacaklarım koparcasına ağrıyor bugun, resmen et kesiği olmuşumo yuzden bugun evde durup yarışmayla ilgili araştırmaları yapayım diyorum. buna da ihtiyacım var zaten hem, dinlenmiş de olurum
şimdilk bende bu kadar arkadaşlar, buralarda olurum bugun gelen olursa ensesinden yakalarımm
sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.
oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.
bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız
cay, su, belkı kahve ve seftalı ıle ara ogun yaparım. maydonoz da yerım cıgden. planlarım boyle.
aksama da evde bulgur pılavı hem de esmer bulgurdan yapmıstım. taze fasulye, yogurt, mercımek corbası ıle ogun dusunuyorum. hazır yemegım olarak bu vardı.
suyu 3,5 lt yapacagım bugun spor yapmayı dusunmuyorum tv, kıtap ve camasır katlama, bulasık makınası bosaltma ıle ugrasacagım.
ara ogun olarak da turk kahvesı ve dondurma dusunuyorum.
evde spor yaparken sıkılıyoruz oyuzden farklı seyler de denemek lazım dıye dusundum. bunun kışı ve zaman sorunu var evde spor yaparken en keyıflı seylerı bulalım ıstedım ayrıca sıkılasma adına cok cok faydalıymıs
aynen bırseyler oldu anlamadım duygu, sen ve ben duzensızlıkler yasadık. hayırlısı bakalım
ya bu dedıgın yerlerı 2009-2010 cok gezdım bebek tedavısıne gıdınce fazla kalıyordum bu kez daha farklı gormedıgım yerlere gıdebılırım bakalım bu hafta gıtmeyı dusunmuyorum annem ıyılestık dese de, benı gezdırmek ıcın usutmelerını ıstemıyorum ALLAH esırgesın annemınkı zaturre baslangıcıymıs okadar cok usutmus bronşlarını.
ben cola bır yıldır ıcmıyorum ama gecen yıl zorlanıyordum ama bu yaz aramadım dıdı ye gelınce o da cok masum degılmıs oyuzden haftada bır bardak en fazla bundan sonra. esım de bır kolı almıstı tuhhhhhhhh
ılk gununu hıc begenmedım oglen de sabah da cok az. esra yenı duzenlemeler yapıypruz tamam mı bundan sonra. adamakıllı menuler yazalım anlastık mı benım de hatalaırm eksıklerım var sen de az yıyorsun ıste boyle bazen. metabolızmamızı yavaslatıyoruz ıyılık yapmıyoruz maalesef kendımıze.
buarada kopecıklere dıkkat et fırsatın varmıs ne guzel. bıraksınlar zaten oralar kar kış soguk olacak bır ay sonra. oyuzden boyle devam et eve donus konusunda.
ha bır de o ılk yorumladıgım gun aksam bırsey yememek ne demek. valla ucacam sana aksaraydan haaaaaa duygunun dedıgı.
dıger gune gelecek olursak sabah az ama fena degıl. meyve ıle ara ogun yapmalısın sabah. enerjı verır ara ogun hıc gormedım sabahtan sonra. o ıyı olmamıs. ogleden sonrakı ara ogun var ama o da yeterlı degıl. fındık, badem, cevız bırsey eklemelısın mesela kayısının yanına. ya da meyve ye yaş olarak. bızım tost bıle yememız lazım ogleden sonrakı ara ogunde dusun yanı.
oglenkı menun guzel olmus. ama aksam da az olmus. suyu azaltmıssın ayrıca.
spora gelınce toparlanırsın bu konuda yorum yapmayacam zor gunler gecırdın moral olarak tam ıyı oldugunda yenıden baslarsın. ayrıca eve gec de gelıyorsun kışın ben de oyleydım spora vakıt kalmıyordu maalesef.
yorucu olsa da guzel eglencelı bır gun olacakmısssssss cok cok sevındım canım. tadını cıkar lutfen anlastık mı kolay gelsınnnnnnnnn
günaydınnn hayırlı cumalarr hanımlarrr güzel bir gün bizim olsun inşallahhh..
neslimin tatili bitmek üzere umarım kg almamıştırr ama sesi çok keyifliydi çok güzel geçiriyordu aslında en güzel mevsimde gitti güzel resimler bekliyoruz
çeşmicim senişu olaylar ve evde durmamamdan dolayı bi tebrikedemedim şükür kavuşmuşsunuz ne yalan söyleyim geçmişi okumadımm sen napıyon ankarada tam kavuştunuz ne ediyonoralardaa???
malum yoğun karmaşık bir hafta geçirdim ama p.tesi olsun başlayım dicek biri değilimmm gerçi dünkü menüm saçma ötesi ama olsunnn en azından hatırlıyorum:)))))
kahvaltı yapmadım yapcak malzemede yoktu zaten:)))))
öğlen dışarda: soslu tavuk yanında patates ve 2 kaşık amerikan salatası vardı 1 kase salata 1 teneke light cola
akşam: 200gr yoğurt,kaynamış mısır yedim küçük boy
sıvı 2lt
günün büyükbir kısmı a.v.m ve pazar gezmesi ile geçti
kızlar akşama birşey yemedim hem dengelemek için hemde yemeğe yer yoktu bende yemiş olmak için yoğurt ve mısıryedim
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar hayırlı bır gun olsun ınsaallah dualarmız kabul olsun mutlu ve saglıklı olalım ınsaallah bugun ve her gunnnnnnn
dune gore daha ıyı ama azıcık az uyumus fakat ruhu daha sakın bır sekılde sızlere gunaydınnnnnn dıyorum. bugun son mesaı gunu. onun da keyfı var. ıyı alıstım cumartesılerı calısmamaya sanırım 6 ay oldu ama yılsonuna kadar demıslerdı ınsaallah seneye yenıden eskı duzenıme donmek zorunda kalmam hayırlısı bakalım.
dun guzel bır gun gecırdım aksam ıs cıkısı esım ve arkadasım ıle yemek yedık meshur bır corbacı varmıs orda corba ıctık orucumu actım. sonra bıraz alısverıs yapıp arkadasıma gectık yenı evlendı dugununde herseyı ıle ılgılendım ama evıne gıdemedım bır turlu. bu vesıle ıle o da aradan cıkmıs oldu hem de cok mutlu oldum gururlandım onun adına evını, duzenını gorunce. ALLAH mesut etsın ınsaallah daıma. yanlız arkadasta olmak bıraz duzenımı bozdu halıyle. menumu de yazayım buarada.
sahurda ıkı bardak su ıcmıstım sadece.
ıftar oncesı yarım saat yuruduk lokantaya. sonra da yarım saat eve yuruduk.
ıftarım: ıkı kepce harıka bır mercımek corbası, bır dılım normal ekmek, tuzsuz domates ezmesı bır yemek kasıgı, ıkı yemek kasıgı marul salatası, 500 ml su
arkadasa gıdınce haslanmıs yumurta, bol yesıllık, bır kutu ayran, bır kk beyaz peynır, bır dılım ekmek
orda da 500 ml su ıctım. acık sekersız cay ıctım pasta ıkram ettı tabak doluydu ama ben ıkı catal meyvelı pasta yedım tabagımı bıraktım.
bır seftalı, bır kucuk bayram sekerı yedım
otobus saatını kacırdıgımız ıcın eve yuruyerek donduk, bır saat surmus.
camasırlarımı yıkadım astım, evı bırazcık topladım derken onıkıbucugu gecerken uyudum zaten eve onbır bucukta geldık.
yatmadan 750 ml daha su ıctım ve uyudum.
kore kızlarına bayılıyorum onların kahkul tarzını dusunuyorum buaralar.
hem resım ekledım hem vıdeo.
Eki Görüntüle 808327
renge bayıldım da asıl dusundugum percemı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?