- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.601
Oooo sen de çok yüklenmişsin ama nurdancım biraz dinlenmen şart yorma kendini bu kadar o ağrı kötü olur bilirimm
Şimdi gel gelelim asıl meseleye hatunn seni o kadar soruyom ses soluk yok hayır yani kıskanmaya başlıcazz haberin olsun emrah geldi bizi unuttunn falan dermişimmm şaka yapıyom kızzzzz
Herşey gönlünce olsun tatlımmmm
sabah menum:
ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut
servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.
once ıkı bardak ılık su
yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay
ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.
oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.
bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız
ara: acık sekersız cay, 750 ml ılık su, yarım demet maydonoz, bır seftalı
aksama da evde bulgur pılavı hem de esmer bulgurdan yapmıstım. taze fasulye, yogurt, mercımek corbası ıle ogun dusunuyorum. hazır yemegım olarak bu vardı.
suyu 3,5 lt yapacagım bugun spor yapmayı dusunmuyorum tv, kıtap ve camasır katlama, bulasık makınası bosaltma ıle ugrasacagım.
ara ogun olarak da turk kahvesı ve dondurma dusunuyorum.
Kızzzzzlarrrr güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr;
Nasılsınız ? beni sorarsanız ben gayet iyimmm bugün sabah erkenden kalktım iş yerine uğradım kahvaltı yaptım prdan arabaya binip bir buçuk saat yolculuktan sonra hastaneye gittim salak doktorla terapi yaptık yani terapi sayılmazdı sinir etti benim yaşadğım onca ağır şeyi şöyle açıkladı : yani sevmişsin evlenmişsin güvenmişsin olmamış ayrılmışş ee çok normalgel de cinlenme
sonra az daha ben konuştum yorumu şu : hımmmmmmmmm depresyondasın !!! hadi yaa hiç bilmiyodumneyse yaa ilaç verdi artık pazartesi başarım onada
ama ordan çıktım bi yürüdüm bi yürüdümm bi kendime geldimm valla sabah hafif soğuk hava ben giydim dar kotlarımdan bi tane salaş hırkam ve şalımla havam yerindeydi ayyy bi de bi sürü kişi laf attı ama bitanesine çok güldüm çocuk diyorki Allahım yeni cumadan çıktık ama gel de bakma yani
İşte bankaya gittim ordan büroya geçtim kaydımı yeniledimm ordan çıktım yemeğimi yedim ki normalde burgera gidip hamburgerleri götürürdüm öle yapmadım amabi arkadaşımı gördüm çay içtik sonraaa ben çıktım lcw ya gttim aslında bişey almıcaktım ama deneyince aldımm 44 beden pantolonun içine girince sevinçten alıverdim hem uygunduda çok sevdim foto atarım size kızlarr ha bir de bi hırka aldım onuda indrimden aldımm yüs puan bana
Bu arada sabah parfüm işimide hallettim açık aldım yine bu sefer benim kokum yoktu armani code aldım süper kokuyor
Eve dönerken yolda süper bir manzara vardı bakmaya doyamadımm yağmur ayçiçeği tarlalarına vuran altın güneş ve üstüne bir de gökyüzünde keşke şimdi çıksa dediğim gökkuşağı beliriverdi orda o manzaraya bakarken huzurr buldum resmen çok güzeldi kızlarrrr yaa
Eve gelince film izlemek istedim saolsun duyguşşş yetişti imdadıma süper bi film tavsiye etti davetsiz!!! ay fazla yorum yapmıcam ama kesinlikle tavsiye ediyorummmm kızlarrr süperdiiiiiiiiiii
Ayy ben yine ne çok konuştum yaaa çenem düştü dur menümüde yazayım çıkayımmm
Sabah
çok erken kalmıştım kahvaltı yapamadım iş yerine geçince bir açma yedim
öğlen
5 adet ızgara köfte
3 kaşık ezme salata
domates
2 bardak çay üstüne içtim
ara
bir bardak açık sütle yapılmış nescafe şekersiz
4 esmer kuru kayısı
5 fındık
7-8 kuru dut
akşam
bir tabak salata nar ekşisi bol koydum
bir bardak sodalı ayran
bir dilim kepek ekmek
Günü böyle kapatıyorum suyum 2 lt bölgesel yaptım 15 dakikar sürüyor canlarr böyle işte
yok kızz yine hasretim sevgilimeeankaradayım ben keşke beraber olsaydıkk
emrah bile dio bugun ruya gördm sanki bi vardın bi yoksun dio, dedim iyidir kıymetimi bilirsinn
bugunku menulerini çok begendim filizcim, hem doyurucu hem sağlıklı daha ne olsunn
psikiyatrlar genelde böyleler canım yaa, onların eğitimi bu yonde heralde, teşhis koyup ilaç yazıyolarkonuşmak dertleşmek istiyorsan psikolog tavsiye ederim, yada buyur bana gel ben de dinleriimmm
tarzını seveyim kız senin ne güzel geşmiştir birilerinin ilgi göstermesiadam sana laf atınca savursaydın şöle bi saçlarınıı alışverişlerinde hayırlı olsun ayrıca
parfum konusunda yeni keşfettimm, beckham intimately die bi koku var, orjinali 60 tl mişdi ben indirimden 40 a aldım yazın, muhteşem bir koku. tam çiçek kokusu yaz kokusu yanihem de bütün gün kalıyo teninde uçup gitmiyo, onu da tavsşye edebilirim ben bayıldımm
uzun zamandır akşam yemegi yemedigin için akşam menunde fena sayılmazsabahki açmayı da bütün gün yürüyerek telafi etmişsin zaten ama nar ekşisi çok kalorili bişey diye biliyorm onu bi araştır istersen canım. akşam yemeklerin hafif olsun die salata yiyosun zarraı olmasın sonra :18:
bugunumu yazayım bendee
kahvaltı ( 11.00 )
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 yumurtadan ekşimikli yumurta
3 siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
ara öğün ( 13.30 ) 1 adet nektarin
öğle yemegi ( sabah kahvaltısını geç yaptıgım için yemedim )
saat 14.30 gibi annemle markete die çıktık, bu kadındaki enerji bitmiyor yaww, resmen 1.30 saat yürüttü benii
ara öğün ( 16.00 )
1 porsiyon kazandibi
1 adet maden suyu
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk bamya yemegi
1 yk yoğurtlu kabak yemegi
3 yk makarna
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam yemegim briaz çok olmuş galibaa
suyum da 2 lt oldu şimdilk ama uyumadan 3 e tamamlarım geç uyuyurom bu arabirzdan unutmazsam yeşilçayımı da içecemm, bugunluk yeter bu kadar daha ne yiyeyim zatenn
Kız bacımmm Allah kavuştursun yaa ama bu sefer ki daha zor değil mi ? Bi gördünüz yaa şimdi zor olur
Sorma sorma yazdı bi ilaç inşallah görürüm faydasını siz zaten hep dinliyosunuz yaaa derdimii valla güzin abla oldunuz haa
Zaten neyse ben bugün pek havalı yürüyodum gerçi conversele ne kadar havalı olacaksa
Hımmsss demek yaz kokusu keşke yaz başında söyleseydin benim kokular hep kış kokusu yazın 212 nina ricci falan yapıyom onada bakalımm hem fiyatıda iyimiş onun
akşama gelince ben bu ara bi durakladım kilomu sevmedim hep aynı ondan biraz dikkat ediyom akşama hem de canım istemiyor gerçi sonrada gece çok acıkıyomm
canım kahvaltın başarılı ara öğündeki tatlıyı sütlü tatlı olarak görüp haftalık ödülden kurtarıyoruz güzell yanii sanki akşam ekmek ve makarna ikilisini birlite yemesemiydin sadece o dikkatimi çekti canım
yine yürümüşsün yaaa keşke dinlenseydin bugün nurdanımmm ayakların ağırmasın sonra
kızlar foto ekledimmm ve uyumaya kaçıyorummm
Kızzzzzlarrrr güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr;
Nasılsınız ? beni sorarsanız ben gayet iyimmm bugün sabah erkenden kalktım iş yerine uğradım kahvaltı yaptım prdan arabaya binip bir buçuk saat yolculuktan sonra hastaneye gittim salak doktorla terapi yaptık yani terapi sayılmazdı sinir etti benim yaşadğım onca ağır şeyi şöyle açıkladı : yani sevmişsin evlenmişsin güvenmişsin olmamış ayrılmışş ee çok normalgel de cinlenme
sonra az daha ben konuştum yorumu şu : hımmmmmmmmm depresyondasın !!! hadi yaa hiç bilmiyodumneyse yaa ilaç verdi artık pazartesi başarım onada
ama ordan çıktım bi yürüdüm bi yürüdümm bi kendime geldimm valla sabah hafif soğuk hava ben giydim dar kotlarımdan bi tane salaş hırkam ve şalımla havam yerindeydi ayyy bi de bi sürü kişi laf attı ama bitanesine çok güldüm çocuk diyorki Allahım yeni cumadan çıktık ama gel de bakma yani
İşte bankaya gittim ordan büroya geçtim kaydımı yeniledimm ordan çıktım yemeğimi yedim ki normalde burgera gidip hamburgerleri götürürdüm öle yapmadım amabi arkadaşımı gördüm çay içtik sonraaa ben çıktım lcw ya gttim aslında bişey almıcaktım ama deneyince aldımm 44 beden pantolonun içine girince sevinçten alıverdim hem uygunduda çok sevdim foto atarım size kızlarr ha bir de bi hırka aldım onuda indrimden aldımm yüs puan bana
Bu arada sabah parfüm işimide hallettim açık aldım yine bu sefer benim kokum yoktu armani code aldım süper kokuyor
Eve dönerken yolda süper bir manzara vardı bakmaya doyamadımm yağmur ayçiçeği tarlalarına vuran altın güneş ve üstüne bir de gökyüzünde keşke şimdi çıksa dediğim gökkuşağı beliriverdi orda o manzaraya bakarken huzurr buldum resmen çok güzeldi kızlarrrr yaa
Eve gelince film izlemek istedim saolsun duyguşşş yetişti imdadıma süper bi film tavsiye etti davetsiz!!! ay fazla yorum yapmıcam ama kesinlikle tavsiye ediyorummmm kızlarrr süperdiiiiiiiiiii
Ayy ben yine ne çok konuştum yaaa çenem düştü dur menümüde yazayım çıkayımmm
Hocam menün güzelmiş afiyet olsunn rabbim işlerindede kolaylık versin inşallah ama 2 ara öğün göremedim yapmadın mı ?
hocam ınsaallah haftasonu dınlenırsınız uzuldummmmmmm
menulerınız sımdıden guzel gorunuyor o acıkmaya gelınce sadece regl degıl, dolunayın da etkısıymıs dıyorlar hocam. hepımızde var, zor tutuyorum herseyı canım cekıyor hamıle gıbı.
Bende diyorum bana ne oluyor diye.Demek dolunayın böyle bir etkisi varmış.Morelimde bozuk Filizcim .ben üzülüncede çok yiyorum.Sabah ve öğlen çok iyi yapıyorum.Bugün öğleden sonra veli toplantım vardı.Bir öğrencim ilk günden beri biraz farklı geliyordu hep.Sbah ilk 2 ders kedi gibi miyavlıyor.Sürekli bağırarak konuşuyrdu.Hergün benden bir sonraki gün için izin istiyor annem gelicek dedemle almaya gideceğiz diye.Bugün sabah geldi bende "canım annen geldimi dedim ağlamaya başladı.Anne gelmemiş.baban nerde dedim.Babam 2 sene önce kendini astı dedi.Bunu küçük bir çocuğun ağzından duymak nasıl bir duygu anlatamam.Suratıma yumruk yemiş gibi oldum.Baba ölünce anne bunu bırakıp gitmiş.Öğlene kadar o kadar kötüydümki.Toplantıda dedede diğer ayrıntıları anlattı ben bittim zaten.
kızlar foto ekledimmm ve uyumaya kaçıyorummm
babana nice uzuunn yıllar dilerim duygucum hep birlikte güzel günlerekızlarr evlilik yıl dönümümzehir oldu ama dünüm harika geçti babama çok güzel süpriz yaptık kardeşim muğladan geldi onları alıp alışverişmerkezine geldi bizden arkadan supriz yaptık çok mutlu oldu 55 yaşına girdim babam buhayyatta kıskandığım 1. ama oğlum doğdukdan sonra 2. sıraya gerileyen kişiçok seviyorum babamı çokkkkkk neyse yedik içtik gezdik çokgüzeldi çok özeldi tabi dün 3000 bini geçmiştir kaloriler neyse bu hafta saçma geçti p.tesiden itibaren aşırı dikkat etmem lazım kuzenimin düğünü var..
çok geçmiş olsun canım .neyseki zatürre değilmiş .sayfaları henüz okumadım belkide şu an istanbuldasın bakim gelişmeleri okurum şimdi .sonuçlar güzl filizcim alıntılardan sonra yazıcam şiömdiyok canım gelemıyorlar ıkısı de cok fena hasta oldu yazık annem ısyerınde kocaman kocaman fırınlarda yemek yaparken terleye terleye bronslarını usutmus, nerdeyse zaturreye cevırecekmıs ısten ayrıldı bır hafta once. ıns maddı duruma takılıp donmek durumunda kalmaz hasta olunca ıyıce kıyamadım uzuldum halıne kadının. kardesım de hasta oldu ardından. tatıllerı zehır oldu anlayacagın. ıns ıyılessınler de gerısı bos zaten. ben zaten kurban bayramından once gıdecektım sımdı one almıs olacagım. ıkısı de toparlanmıs olurlarsa cuma aksam yola cıkarım ama ıyılesmezlerse ertelerım.
amın canım sagolasın bu yılın borclarını bıtırdım şu an ıkı yedegım oluyor ekstraonlar da gecmıs yıllar ıcın ıns.
ıns doktor cok guzel haberler verır sonuclarınız cok ıyı cıkar canım. sen bıze yaz oldu mu
sen nasılsın neler yapıyorsun ?
sız de ALLAHA emanet olunnnnnnnn
bu sabah itibarıyla tekrardan ankaraya döndüm kızlar, hocamla şu yarışma işini konuşup kesin karar vermem lazım, çok zor geliyor tekrar ayrı kalmak ama öte yandan da benm için çok önemli bi fırsat, kararsızım işte düşünüyorum hala..
böle bi keyfim kaçık ki anlatamam, az önce aradı sesini duydum, bi kötü oldum.. görünce daha kötü oluyomuş insan yetmiyormuş.. şuan yanımda olmasını o kadar isterdim ki.. aman neyse işte, duygunun dedigi gibi herşey saglık, saglıklı olalım da bütün sorunlar halledilir..
iki gündüğr kaçamagım olmadı hatta yürüyüşüm de baya güzel oldu ama şuan kafamı toparlayıp menuleri yazamıyorm, yarından itibaren menuleri yazmaya da başlarım. herkese mutlu akşamlar..
babana nice uzuunn yıllar dilerim duygucum hep birlikte güzel günlere
ha ha 7 eylül bizimde evlilikte yıldönümümüzdü o günlerde benim sancılarım vardı eşim yeni araba arıyodu netten durmadan o kargaşada ikimizde unutmuşuz .kızım hatırlattı bizede anne bugün günlerden ne diye .çok şaşırdık eşimle ikimiz unuttuk gitti işte .neyse benimde bi yemek alacağım var eşimden .cerenin yorumu anne eğer babam unutsaydı adama hayata zindan ederdin küserdin bak sende unuttun iştebu kız çok babacı inşallah zeynepsu da bana düşkün olur yahuuu
çok geçmiş olsun canım .neyseki zatürre değilmiş .sayfaları henüz okumadım belkide şu an istanbuldasın bakim gelişmeleri okurum şimdi .sonuçlar güzl filizcim alıntılardan sonra yazıcam şiömdi
nurdancım hayırlısı olsun .yarışmada inşallah çok başarılı olursunuz .kavuşunca ayrılmak hakketen çok zor bilirim bende yıllarca eşimi bekledim gurbette çalışıyodu biz evimizde bekliyorduk off çok zor yıllardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?