2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızzzzzlarrrr güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr;

Nasılsınız ? beni sorarsanız ben gayet iyimmm bugün sabah erkenden kalktım iş yerine uğradım kahvaltı yaptım prdan arabaya binip bir buçuk saat yolculuktan sonra hastaneye gittim salak doktorla terapi yaptık yani terapi sayılmazdı sinir etti benim yaşadğım onca ağır şeyi şöyle açıkladı : yani sevmişsin evlenmişsin güvenmişsin olmamış ayrılmışş ee çok normal gel de cinlenme
sonra az daha ben konuştum yorumu şu : hımmmmmmmmm depresyondasın !!! hadi yaa hiç bilmiyodum neyse yaa ilaç verdi artık pazartesi başarım onada

ama ordan çıktım bi yürüdüm bi yürüdümm bi kendime geldimm valla sabah hafif soğuk hava ben giydim dar kotlarımdan bi tane salaş hırkam ve şalımla havam yerindeydi ayyy bi de bi sürü kişi laf attı ama bitanesine çok güldüm çocuk diyorki Allahım yeni cumadan çıktık ama gel de bakma yani

İşte bankaya gittim ordan büroya geçtim kaydımı yeniledimm ordan çıktım yemeğimi yedim ki normalde burgera gidip hamburgerleri götürürdüm öle yapmadım ama bi arkadaşımı gördüm çay içtik sonraaa ben çıktım lcw ya gttim aslında bişey almıcaktım ama deneyince aldımm 44 beden pantolonun içine girince sevinçten alıverdim hem uygunduda çok sevdim foto atarım size kızlarr ha bir de bi hırka aldım onuda indrimden aldımm yüs puan bana

Bu arada sabah parfüm işimide hallettim açık aldım yine bu sefer benim kokum yoktu armani code aldım süper kokuyor

Eve dönerken yolda süper bir manzara vardı bakmaya doyamadımm yağmur ayçiçeği tarlalarına vuran altın güneş ve üstüne bir de gökyüzünde keşke şimdi çıksa dediğim gökkuşağı beliriverdi orda o manzaraya bakarken huzurr buldum resmen çok güzeldi kızlarrrr yaa

Eve gelince film izlemek istedim saolsun duyguşşş yetişti imdadıma süper bi film tavsiye etti davetsiz!!! ay fazla yorum yapmıcam ama kesinlikle tavsiye ediyorummmm kızlarrr süperdiiiiiiiiiii

Ayy ben yine ne çok konuştum yaaa çenem düştü dur menümüde yazayım çıkayımmm

Sabah
çok erken kalmıştım kahvaltı yapamadım iş yerine geçince bir açma yedim

öğlen
5 adet ızgara köfte
3 kaşık ezme salata
domates
2 bardak çay üstüne içtim

ara
bir bardak açık sütle yapılmış nescafe şekersiz
4 esmer kuru kayısı
5 fındık
7-8 kuru dut

akşam
bir tabak salata nar ekşisi bol koydum
bir bardak sodalı ayran
bir dilim kepek ekmek

Günü böyle kapatıyorum suyum 2 lt bölgesel yaptım 15 dakikar sürüyor canlarr böyle işte

yok kızz yine hasretim sevgilimee ankaradayım ben keşke beraber olsaydıkk

emrah bile dio bugun ruya gördm sanki bi vardın bi yoksun dio, dedim iyidir kıymetimi bilirsinn

bugunku menulerini çok begendim filizcim, hem doyurucu hem sağlıklı daha ne olsunn

psikiyatrlar genelde böyleler canım yaa, onların eğitimi bu yonde heralde, teşhis koyup ilaç yazıyolar konuşmak dertleşmek istiyorsan psikolog tavsiye ederim, yada buyur bana gel ben de dinleriimmm

tarzını seveyim kız senin ne güzel geşmiştir birilerinin ilgi göstermesi adam sana laf atınca savursaydın şöle bi saçlarınıı alışverişlerinde hayırlı olsun ayrıca

parfum konusunda yeni keşfettimm, beckham intimately die bi koku var, orjinali 60 tl mişdi ben indirimden 40 a aldım yazın, muhteşem bir koku. tam çiçek kokusu yaz kokusu yani hem de bütün gün kalıyo teninde uçup gitmiyo, onu da tavsşye edebilirim ben bayıldımm

uzun zamandır akşam yemegi yemedigin için akşam menunde fena sayılmaz sabahki açmayı da bütün gün yürüyerek telafi etmişsin zaten ama nar ekşisi çok kalorili bişey diye biliyorm onu bi araştır istersen canım. akşam yemeklerin hafif olsun die salata yiyosun zarraı olmasın sonra :18:

bugunumu yazayım bendee

kahvaltı ( 11.00 )

1 kk beyaz peynir

1 domates

1 yumurtadan ekşimikli yumurta

3 siyah zeytin

2 dilim çavdar ekmegi

ara öğün ( 13.30 ) 1 adet nektarin

öğle yemegi ( sabah kahvaltısını geç yaptıgım için yemedim )

saat 14.30 gibi annemle markete die çıktık, bu kadındaki enerji bitmiyor yaww, resmen 1.30 saat yürüttü benii

ara öğün ( 16.00 )

1 porsiyon kazandibi

1 adet maden suyu

akşam yemegi ( 19.00 )

1 kepçe tarhana çorbası

3 yk bamya yemegi

1 yk yoğurtlu kabak yemegi

3 yk makarna

1 dilim tam tahıllı ekmek

akşam yemegim briaz çok olmuş galibaa

suyum da 2 lt oldu şimdilk ama uyumadan 3 e tamamlarım geç uyuyurom bu ara birzdan unutmazsam yeşilçayımı da içecemm, bugunluk yeter bu kadar daha ne yiyeyim zatenn

Kız bacımmm Allah kavuştursun yaa ama bu sefer ki daha zor değil mi ? Bi gördünüz yaa şimdi zor olur

Sorma sorma yazdı bi ilaç inşallah görürüm faydasını siz zaten hep dinliyosunuz yaaa derdimii valla güzin abla oldunuz haa

Zaten neyse ben bugün pek havalı yürüyodum gerçi conversele ne kadar havalı olacaksa

Hımmsss demek yaz kokusu keşke yaz başında söyleseydin benim kokular hep kış kokusu yazın 212 nina ricci falan yapıyom onada bakalımm hem fiyatıda iyimiş onun

akşama gelince ben bu ara bi durakladım kilomu sevmedim hep aynı ondan biraz dikkat ediyom akşama hem de canım istemiyor gerçi sonrada gece çok acıkıyomm

canım kahvaltın başarılı ara öğündeki tatlıyı sütlü tatlı olarak görüp haftalık ödülden kurtarıyoruz güzell yanii sanki akşam ekmek ve makarna ikilisini birlite yemesemiydin sadece o dikkatimi çekti canım

yine yürümüşsün yaaa keşke dinlenseydin bugün nurdanımmm ayakların ağırmasın sonra

sorma zor ki ne zoorrrr katlanacaz dayanacaz diyoruz dayanırız da tabi ama işte insan istiyo yanındao lsun die neyse güzel şeyler olabilmesi için sabredecez mecbur, haftaya 2 3 günlük de olsa bi tatil ayarlarsam çok iyi gelecek ama bakalım kısmet inşallah

converse candır yaa, çok çabuk yıpranıyo die bi daha almayacagm demiştim ama yok anam ondan rahat ayakkabı hem gayet de havalıı bi keree senin o güzel yüzün yeterrr

valla canm ben kışın da kullanacam o parfumu çünkü daha bitmedi, hem de benm kışın kullandıgım parfumun orjinali çok pahalı ve bitti, bu arada yenisini alamam sanırım, bunla idare ederim. aklında olsun ama çiçek kokularını seviyosan mutlaka dene bu kokuyu da

1 günlk detoks gibi bişey yapıp metabolizmanı şaşırtsan mı acaba esracımm, yada gündüzleri bi tık arttırsan, Allah korusun korkuyorum yorgun düşüp hasta olursun die

adetim yaklaşıyo, hatta yarın olurum büyük ihtimallee o yuzden bir tatlı istegim var anlatamammm, tatlı buna kurban gitti anlayacagınn ama akşam yemegi konusunda çok haklısın, bana da yedikten sonra düşününce fazla geldi işte.. ben yine akşam yemeklerinden ekmegi çıkartaım yaa, nie yiyorum ki ekmekk

markete mutlaka gitmem gerekiyodu alınacak çok şey vardı annem taşıyamazdı. dışarı çıkınca da annem bak şurda bi yürüyüş parkuru var gel göstereyim sana dedi, sonra baktm bi tur atsak mı falan dio, annemin de kilo problemi var bide ben yorgunum die onu da mahrum etmek istemedim, o yuzden bugun de yürüyüş olmak zorunda oldu. gerçi düne göre ağrılarım daha az, alışıyorum sanırım ama yinede yarın markete bile çıkmayacagmn işallaahhh

iyi akşamlar kızlarrr
sabah: 2 dilim ekmek,zeytin peynir,çay,kuşburnu marmelatı 2 tatlı kaş.
ara: acır 1 tane
öğle: çorba,küçük tabak barbunya ,bi kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 3 badem,2 kaju,3 fındık,3 fıstık
akşam: 100 gr döner hazır almıştım yağsız tavada ısıttım,semizotu,küçük tabak yağsız makarna eşime salçalı makarna yaparken suyunu süzerken aldım kendime tuzsuz yağsız anlıcanız
ara: çay,3 badem
activite: temizlik yaklaşık 1 saat ,2 lt su, spor yapamıyorum ya iki gündür ne oldu bana anlamadım hiçç yerimden kalkasım yok hep uyumak ve yatmak istiyorum şu adet gelmeden beni ne hallere sokuyo ya

Ne güzel bir gün geçirmişsin.Cicilerinde çok güzel.

Bende diyorum bana ne oluyor diye.Demek dolunayın böyle bir etkisi varmış.Morelimde bozuk Filizcim .ben üzülüncede çok yiyorum.Sabah ve öğlen çok iyi yapıyorum.Bugün öğleden sonra veli toplantım vardı.Bir öğrencim ilk günden beri biraz farklı geliyordu hep.Sbah ilk 2 ders kedi gibi miyavlıyor.Sürekli bağırarak konuşuyrdu.Hergün benden bir sonraki gün için izin istiyor annem gelicek dedemle almaya gideceğiz diye.Bugün sabah geldi bende "canım annen geldimi dedim ağlamaya başladı.Anne gelmemiş.baban nerde dedim.Babam 2 sene önce kendini astı dedi.Bunu küçük bir çocuğun ağzından duymak nasıl bir duygu anlatamam.Suratıma yumruk yemiş gibi oldum.Baba ölünce anne bunu bırakıp gitmiş.Öğlene kadar o kadar kötüydümki.Toplantıda dedede diğer ayrıntıları anlattı ben bittim zaten.

Züleyha Hocam Allah size kolaylık versin, işiniz çok zor ama bir o kadar da maneviyatı yuksek, öğrencileriniz çok şanslı ki sizin gibi güzel duygulara sahip bir öğretmenleri var..

kızlar foto ekledimmm ve uyumaya kaçıyorummm

hatunn ben senin 90 kilo olduguna inanmıyorum valla hiiçç kusura bakmaaa

günaydın hatunlaarr, adet oldum sonunda, ve tabiki karın ağrılarım hat safhadaa bi de canım sıkkınnn.. kahvaltımı yaptım, şimdi de neskafemi yapıp bi parça çikolata yiyeyim diyorum, iyi gelir belki..

herkese güzel haftasonlarıı

babana nice uzuunn yıllar dilerim duygucum hep birlikte güzel günlere
ha ha 7 eylül bizimde evlilikte yıldönümümüzdü o günlerde benim sancılarım vardı eşim yeni araba arıyodu netten durmadan o kargaşada ikimizde unutmuşuz .kızım hatırlattı bizede anne bugün günlerden ne diye .çok şaşırdık eşimle ikimiz unuttuk gitti işte .neyse benimde bi yemek alacağım var eşimden .cerenin yorumu anne eğer babam unutsaydı adama hayata zindan ederdin küserdin bak sende unuttun işte bu kız çok babacı inşallah zeynepsu da bana düşkün olur yahuuu
çok geçmiş olsun canım .neyseki zatürre değilmiş .sayfaları henüz okumadım belkide şu an istanbuldasın bakim gelişmeleri okurum şimdi .sonuçlar güzl filizcim alıntılardan sonra yazıcam şiömdi

nurdancım hayırlısı olsun .yarışmada inşallah çok başarılı olursunuz .kavuşunca ayrılmak hakketen çok zor bilirim bende yıllarca eşimi bekledim gurbette çalışıyodu biz evimizde bekliyorduk off çok zor yıllardı .

inşallah sizinki gibi güzel bi kavuşma olur bizimki de ercecim