2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

şimdiye kadarki menumu yazayım da sonra unuttugum bişey olmasın

kahvaltı ( 10.30 )

yarım kk beyaz peynir

2 yeşil zeytin

yarım domates

2 yk yumurtasız menemen

1 dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün

yarım paket bitter çikolata ( resmen hırsımın ve sinirimin kurbanı oldu )

öğle yemegi

5 yk bamya

2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çayı da içtim hele şükür su daha ancak 1 lt olmuştr, ama 3 e tamamlarım die umuyorum. başka da benden şimdilk bu kadar, evden çıkmayacagm bugun, karnım ağrıyor, bide yrgunum zaten. neyse canlar benden şimdilk bu kadar

merhabalarrrr
perşembe doktora gittik ,çok şükür şimdilik herşey yolunda .artık sürekli yatmama gerek yokmuş hafif evişi bile yapabilirsin dedi .yani ancak bulaşık yemek falan ki onlar bile çok zorluyo artık .çok şükür gelişimimiz iyi .tahmini 2 kilo 47 gram ve 43 santim boyundyız tabi bu değerlere + - ekleme olabilir .günde 4 litre suya devam hala bebiş susuz kalmaması için .artık kontrollerimiz 15 güne indi .ve artık doğum pozisyonunda hala kafası aşağıda zilli kızımın
doktordan çıkınca pazara uğradık patlıcan kırmızı biber domates aldık annemle birlikte dün nları közleyip kavonaza bastık .çok yoruldum ama değdi kış için sos yaptık
geçmişi okuyım bakalım

veeeee artık 90 kiloyum tam 20 kilo aldım ama kendimi hiç o kadar kilolu hissetmiyorum garip

Son düzenleme:

aynen senin gibiyim bende koltukta ayaklarım uzatıp çift yastık ancak öle oturuyorum .hele geceler hiç uykum yok rabbim gücenmesin şikayet değilde işte çok zorlanıyorum artık .inşallah sağlıkla vaktinde gelir kuzularımız .her sabah ezan vakti uyanıyorum dua ediyorum ama namazda kılamıyorum artık .hareket alanım iyice daraldı .

esraaaa yazdıklarını gülümseyerek okudum .cicilerini güle güle kullan canım .
bende senelerce terapi aldım .ağır depresyon panik atak ve ankiyesete geçirtdim .hatta hastanede bile yattım .adım deliye çıkıyodu nerdeyse .çok zor günlerdi ama geçiyo canım inan sadece bırakma kendini .ialçlarını kullan canım .geçecek inş .geriye baktığında sadece tecrübe olarak hatırlıcaksın ben öle yapıyorum .çünki o günler bana çok şey öğretti

oy kuzum nasıl birşeydir bu hareket etmese kafayı yiyorsun hareket etse acıdan ölüyosun...ama varsın hareket etsin..acıdan öleyim...üç gecedir uyku nedir bilmiyorum vücudum yine ödem topladı..3 gündür hastanedeyim..ayak bileklerim diz kapaklarım kadar oldum gerisini sen düşün...

zeynepsu cumm lütfen birazcık daha sabreder misinn

serapcımm çok geçmiş olsuunnn umarım çok önemli bişey değildir hastanede yatma sebebişnnn

serapcımm çok geçmiş olsuunnn umarım çok önemli bişey değildir hastanede yatma sebebişnnn

canım doktorumu değiştirdim...doktorumda bebeğin kilolu olduğunu ve gebelik şekerimin olduğundan şüphelendi perşembe günü tahlil istedi...ki kanda şeker çıktı idrarda keton çıktı...cuma günü gösterdim tahlilleri yani dün..benim depolarda bişi kalmadığını söyledi doktor..ben fazla kilo almadım 10 kilo aldım..doktor serum verdi..tekrardan ölçümler falan yapıldı..idrarda lökosit çıktı..ona ayrı ilaç verildi...çok şükür şekerimiz çıkmadı...o gün ki beslenmemden dolayı şekerim çıkmış...ama yememe dikkat etcekmişim..artık bebeğin fazla kilo almaması gerekiyormuş...

çok geçmiş olsun serapcım, inşallah son günleri sorunsuz geçirirsin de sağlıkla gelir bebeginn

merhaba kızlar, nasılsınız? ben hala tatildeyim, cok guzel geciyor, yarın son gun, donuyoruz artık, dönüste anneme ugrayacağız, 1 saatlik kahve molası vereceğiz, sonra guzel Izmır'e donus valla yazın bile yoğun isle ugrasınca tatil nasıl iyi geldi anlatamam, darısı tatil tapamayanların, yapıp ta yetmeyenlerin basına inşallah.
Fırsat bulunca girip bir merhaba diyeyim dedim. Otelde bağlantı çok iyi değil, mobil girmek te zor. Pazartesi gunu kilo bildirimi yapacağım inşallah. Esim 3 kg aldığını düşünüyor ama ben sanmıyorum o kadar olduğumu. çok yiyip içiyorum doğru ama uzun zamandır yapmadığım kadar spor yaptım. o yüzden en fazla 1 kg almışımdır diyorum ama tartıda göreceğiz artık:)
geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah, hepinizi coook özledim ve tek tek kucaklayıp öpüyoruumm

Ahhh canım ne diyeyim bilemedim Allah kavuştursun fıstıkkk

Converse çabuk yıpranıyor haklısın bide ben sürekli makineye atıyorum temiz olsun diyee almam ben de bi daha yaa hem o senin güzelliğinn

Az mı buldun canım yediklerimi ?

Canımm tatlın normal kızmana gerek yok regl döneminde ben resmen tatlı canavarı oluyorumm üfff kadın olmanın zor halleri işte ama akşamları ekmeği çıkarma yaaa hani makarna pilav falan yiceksen ekmek yemezsin olur biter işte

Annenle yürümek iyi olmuş canım bugün dinlenmişsindir inşallah

Tebrik ederim çok başarılı menü canım akşam makarnayı ne kadar yedin bilmiyorum ama dikkat etmişsindir eminimm hatta benim de canım barbunya çekti mımmm çok severimmmmm

Çok güzelsin esracım samimi söylüyorum ve gülmek çok yakışıyor sana.

Ne güzel bir gün geçirmişsin.Cicilerinde çok güzel.

4 tane kuru kayısı yedim canım.Çok dikkatlisin.

Çoook teşekkür ederim hocamm

Afiyet olsun kayısılar için ama 2 araöğüne 4 kayısı bana biraz az geldi

Üfff yaaaa nasıl üzüldüm anlatamam ne kadar ağır tramva küçcük bir cocuk için Rabbim ona dayanma gücü versinn.İşte bize şükretmemiz için bir örnek daha.Ne diyeyimm yavrumm yaaa neyseki seni gibi bi öğretmeni var.Ona gereken bütün desteği vereceğinden eminimm.Annesi hakkında yorum dahi yapmıyorum!!!!

Oooooo süper haber şükürr bak daha iyi oldun gördün müü canını sıkmaya değmedi işte zeynepsu bebişimiz artık yavaş yavaş hazırlan anne az kaldı sinyalleri vermeye başlamışş

renk cok acık ben boyle renk dusunuyormuyum hem bu resımdekı hem de ekledıgım lınktekı gıbı de olabılır percem. benzer zaten. renk karar vermedım henuz.

Bilmiyordumm geçmişte yaşadıklarını ama şimdiki halin umut oldu bana çok teşekkür ederim

esra aksamları hıc olmadı yogurtn corba ve yesıllık tuket. az yemek de metabolızmayı yavaslatıyormus oyuzden de duraklamaya gırmıs olabılırsın.

ooooooooo ne oluyor kız herkes pesıne mı dustu bakemmmmmm

süpermiş neslicimm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim kiloyada takılma ayrıcaaa gider gider hepsi hem sporda çok başarılı geçmiş artık dön ama özledik hatun seniiii

Selamlar fıstıklar :))

Filizcim buradan yazayım dedim, öbür tarafta yazmak istemedim. dünkü desteğin için sağol canım... sen çok haklıydın, çok doğru şeyler yazdın ama işte bazı şeylere anlayana söylemek lazım. ben konu uzamasın diye kapadım.. çok teşekkür ederim duyarlılığın için. iyi ki varsın..

yok be kuzum bellı olamadı gıttı. okadar karıstı kı benım ıkı haftadır yok annemler nevsehıre gelecek yo kayserıne yok buraya yok gelmedıler derken ben de plan yapamadım bu hafta gıdeyım dedım ıyılessınler tamamen ıstedım haftaya da kısmet artık. esım yurtdısına gıdecek haftaya. oyuzden hersey haftaortası netlesır ancak.

ahhhhhhhh karadenız esım de ben de cok sevıyoruz sanırım tek ortak noktamızzz ve hayat boyu boyle tatıl yapamadık cok super olacak bu tatıl ıns.

yaaaa dıdı yı esım cok sevdı. herzaman bulunmuyor marketlerde. oyuzden bır paket aldııııııııı