- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.621
inşallah sizinki gibi güzel bi kavuşma olur bizimki de ercecim
Ben geldim kızlar...nasılsınız? beni sorarsanız patlamaya hazır bomba gibiyim şu an..acayip şiştim ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum...sadece yatarken rahatım o da 3-4 yastıklasona yaklaştık..her an tetikte bekle dedi dün doktorumuz...dua edin kolayca olsun kolayca gelsin kuzum...
aynen senin gibiyim bendekoltukta ayaklarım uzatıp çift yastık ancak öle oturuyorum .hele geceler hiç uykum yok rabbim gücenmesin şikayet değilde işte çok zorlanıyorum artık .inşallah sağlıkla vaktinde gelir kuzularımız .her sabah ezan vakti uyanıyorum dua ediyorum ama namazda kılamıyorum artık .hareket alanım iyice daraldı .
merhabalarrrr
perşembe doktora gittik ,çok şükür şimdilik herşey yolunda .artık sürekli yatmama gerek yokmuş hafif evişi bile yapabilirsin dedi .yani ancak bulaşık yemek falan ki onlar bile çok zorluyo artık .çok şükür gelişimimiz iyi .tahmini 2 kilo 47 gram ve 43 santim boyundyıztabi bu değerlere + - ekleme olabilir .günde 4 litre suya devam hala bebiş susuz kalmaması için .artık kontrollerimiz 15 güne indi .ve artık doğum pozisyonunda hala kafası aşağıda zilli kızımın
doktordan çıkınca pazara uğradık patlıcan kırmızı biber domates aldık annemle birlikte dün nları közleyip kavonaza bastık .çok yoruldum ama değdi kış için sos yaptık
geçmişi okuyım bakalım
veeeee artık 90 kiloyum tam 20 kilo aldım ama kendimi hiç o kadar kilolu hissetmiyorum garip
oy kuzum nasıl birşeydir bu hareket etmese kafayı yiyorsun hareket etse acıdan ölüyosun...ama varsın hareket etsin..acıdan öleyim...üç gecedir uyku nedir bilmiyorum vücudum yine ödem topladı..3 gündür hastanedeyim..ayak bileklerim diz kapaklarım kadar oldum gerisini sen düşün...
serapcımm çok geçmiş olsuunnnumarım çok önemli bişey değildir hastanede yatma sebebişnnn
canım doktorumu değiştirdim...doktorumda bebeğin kilolu olduğunu ve gebelik şekerimin olduğundan şüphelendi perşembe günü tahlil istedi...ki kanda şeker çıktı idrarda keton çıktı...cuma günü gösterdim tahlilleri yani dün..benim depolarda bişi kalmadığını söyledi doktor..ben fazla kilo almadım 10 kilo aldım..doktor serum verdi..tekrardan ölçümler falan yapıldı..idrarda lökosit çıktı..ona ayrı ilaç verildi...çok şükür şekerimiz çıkmadı...o gün ki beslenmemden dolayı şekerim çıkmış...ama yememe dikkat etcekmişim..artık bebeğin fazla kilo almaması gerekiyormuş...
sorma zor ki ne zoorrrrkatlanacaz dayanacaz diyoruz dayanırız da tabi ama işte insan istiyo yanındao lsun die neyse güzel şeyler olabilmesi için sabredecez mecbur, haftaya 2 3 günlük de olsa bi tatil ayarlarsam çok iyi gelecek ama bakalım kısmet inşallah
converse candır yaa, çok çabuk yıpranıyo die bi daha almayacagm demiştim ama yok anam ondan rahat ayakkabıhem gayet de havalıı bi keree senin o güzel yüzün yeterrr
valla canm ben kışın da kullanacam o parfumu çünkü daha bitmedi, hem de benm kışın kullandıgım parfumun orjinali çok pahalı ve bitti, bu arada yenisini alamam sanırım, bunla idare ederim. aklında olsun ama çiçek kokularını seviyosan mutlaka dene bu kokuyu da
1 günlk detoks gibi bişey yapıp metabolizmanı şaşırtsan mı acaba esracımm, yada gündüzleri bi tık arttırsan, Allah korusun korkuyorum yorgun düşüp hasta olursun die
adetim yaklaşıyo, hatta yarın olurum büyük ihtimallee o yuzden bir tatlı istegim var anlatamammm, tatlı buna kurban gitti anlayacagınnama akşam yemegi konusunda çok haklısın, bana da yedikten sonra düşününce fazla geldi işte.. ben yine akşam yemeklerinden ekmegi çıkartaım yaa, nie yiyorum ki ekmekk
markete mutlaka gitmem gerekiyodu alınacak çok şey vardı annem taşıyamazdı. dışarı çıkınca da annem bak şurda bi yürüyüş parkuru var gel göstereyim sana dedi, sonra baktm bi tur atsak mı falan dio, annemin de kilo problemi var bide ben yorgunum die onu da mahrum etmek istemedim, o yuzden bugun de yürüyüş olmak zorunda oldu. gerçi düne göre ağrılarım daha az, alışıyorum sanırım ama yinede yarın markete bile çıkmayacagmn işallaahhh
iyi akşamlar kızlarrr
sabah: 2 dilim ekmek,zeytin peynir,çay,kuşburnu marmelatı 2 tatlı kaş.
ara: acır 1 tane
öğle: çorba,küçük tabak barbunya ,bi kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 3 badem,2 kaju,3 fındık,3 fıstık
akşam: 100 gr döner hazır almıştım yağsız tavada ısıttım,semizotu,küçük tabak yağsız makarna eşime salçalı makarna yaparken suyunu süzerken aldım kendime tuzsuz yağsız anlıcanız
ara: çay,3 badem
activite: temizlik yaklaşık 1 saat ,2 lt su, spor yapamıyorum ya iki gündür ne oldu bana anlamadım hiçç yerimden kalkasım yok hep uyumak ve yatmak istiyorum şu adet gelmeden beni ne hallere sokuyo ya
Çok güzelsin esracım samimi söylüyorum ve gülmek çok yakışıyor sana.
Ne güzel bir gün geçirmişsin.Cicilerinde çok güzel.
4 tane kuru kayısı yedim canım.Çok dikkatlisin.
Bende diyorum bana ne oluyor diye.Demek dolunayın böyle bir etkisi varmış.Morelimde bozuk Filizcim .ben üzülüncede çok yiyorum.Sabah ve öğlen çok iyi yapıyorum.Bugün öğleden sonra veli toplantım vardı.Bir öğrencim ilk günden beri biraz farklı geliyordu hep.Sbah ilk 2 ders kedi gibi miyavlıyor.Sürekli bağırarak konuşuyrdu.Hergün benden bir sonraki gün için izin istiyor annem gelicek dedemle almaya gideceğiz diye.Bugün sabah geldi bende "canım annen geldimi dedim ağlamaya başladı.Anne gelmemiş.baban nerde dedim.Babam 2 sene önce kendini astı dedi.Bunu küçük bir çocuğun ağzından duymak nasıl bir duygu anlatamam.Suratıma yumruk yemiş gibi oldum.Baba ölünce anne bunu bırakıp gitmiş.Öğlene kadar o kadar kötüydümki.Toplantıda dedede diğer ayrıntıları anlattı ben bittim zaten.
merhabalarrrr
perşembe doktora gittik ,çok şükür şimdilik herşey yolunda .artık sürekli yatmama gerek yokmuş hafif evişi bile yapabilirsin dedi .yani ancak bulaşık yemek falan ki onlar bile çok zorluyo artık .çok şükür gelişimimiz iyi .tahmini 2 kilo 47 gram ve 43 santim boyundyıztabi bu değerlere + - ekleme olabilir .günde 4 litre suya devam hala bebiş susuz kalmaması için .artık kontrollerimiz 15 güne indi .ve artık doğum pozisyonunda hala kafası aşağıda zilli kızımın
doktordan çıkınca pazara uğradık patlıcan kırmızı biber domates aldık annemle birlikte dün nları közleyip kavonaza bastık .çok yoruldum ama değdi kış için sos yaptık
geçmişi okuyım bakalım
veeeee artık 90 kiloyum tam 20 kilo aldım ama kendimi hiç o kadar kilolu hissetmiyorum garip
Filizimm ben de bu kahküllere bayılıyorum ama bana yakışmadı hem saçım ince telli şimdi dağınık takılıyomm sen yaptır ama yakışır eşarptada tel toka kullanıcan zaten güzel olurr valla çok hoş bu kahküll
Renge gelince saçının rengine göre yakalarız bu tonu bi kaç boyamada onu dert etme yani
esraaaa yazdıklarını gülümseyerek okudum .cicilerini güle güle kullan canım .
bende senelerce terapi aldım .ağır depresyon panik atak ve ankiyesete geçirtdim .hatta hastanede bile yattım .adım deliye çıkıyodu nerdeyse .çok zor günlerdi ama geçiyo canım inan sadece bırakma kendini .ialçlarını kullan canım .geçecek inş .geriye baktığında sadece tecrübe olarak hatırlıcaksın ben öle yapıyorum .çünki o günler bana çok şey öğretti
evet filizim az yiyorum farkındayım ama akşamları canm hiç bişey istemiyor yaaa sanki dünyayı yemişim bi de birazda korkuyorum sanırımm kilo alıcam diye
evet ara öğünlerde kötü su da yok toparlan esra toparlannnyan gel yat olmazz toto büyürr amannn haaa zaten büyükk
bu arada sen bana uçacaksan eğer gerçekten ben artık akşamları bişey yemicemmm alırım seni havaalanından hahaha
biriniz beni eve bıraksın dediğimde hepsi atlıyor yaa o çok komik oluyor yaaa
merhaba kızlar, nasılsınız? ben hala tatildeyim, cok guzel geciyor, yarın son gun, donuyoruz artık, dönüste anneme ugrayacağız, 1 saatlik kahve molası vereceğiz, sonra guzel Izmır'e donus valla yazın bile yoğun isle ugrasınca tatil nasıl iyi geldi anlatamam, darısı tatil tapamayanların, yapıp ta yetmeyenlerin basına inşallah.
Fırsat bulunca girip bir merhaba diyeyim dedim. Otelde bağlantı çok iyi değil, mobil girmek te zor. Pazartesi gunu kilo bildirimi yapacağım inşallah. Esim 3 kg aldığını düşünüyor ama ben sanmıyorum o kadar olduğumu. çok yiyip içiyorum doğru ama uzun zamandır yapmadığım kadar spor yaptım. o yüzden en fazla 1 kg almışımdır diyorum ama tartıda göreceğiz artık:)
geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah, hepinizi coook özledim ve tek tek kucaklayıp öpüyoruumm
Senin istanbul planların bi belli olsaydı aslında gitmen iyi olur gerçi bayramada az kaldı Karadeniz seni beklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok güzel olacakkk
senin eşinde mi bir koli almış ? esranın da eşi ıcetea almıştı bir kolianammm sizinkiler çok mert yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?