- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.641
yok be kuzum bellı olamadı gıttı. okadar karıstı kı benım ıkı haftadır yok annemler nevsehıre gelecek yo kayserıne yok buraya yok gelmedıler derken ben de plan yapamadım bu hafta gıdeyım dedım ıyılessınler tamamen ıstedım haftaya da kısmet artık. esım yurtdısına gıdecek haftaya. oyuzden hersey haftaortası netlesır ancak.
ahhhhhhhh karadenız esım de ben de cok sevıyoruz sanırım tek ortak noktamızzzve hayat boyu boyle tatıl yapamadık cok super olacak bu tatıl ıns.
yaaaa dıdı yı esım cok sevdı. herzaman bulunmuyor marketlerde. oyuzden bır paket aldııııııııı
merhaba kızlar, nasılsınız? ben hala tatildeyim, cok guzel geciyor, yarın son gun, donuyoruz artık, dönüste anneme ugrayacağız, 1 saatlik kahve molası vereceğiz, sonra guzel Izmır'e donus valla yazın bile yoğun isle ugrasınca tatil nasıl iyi geldi anlatamam, darısı tatil tapamayanların, yapıp ta yetmeyenlerin basına inşallah.
Fırsat bulunca girip bir merhaba diyeyim dedim. Otelde bağlantı çok iyi değil, mobil girmek te zor. Pazartesi gunu kilo bildirimi yapacağım inşallah. Esim 3 kg aldığını düşünüyor ama ben sanmıyorum o kadar olduğumu. çok yiyip içiyorum doğru ama uzun zamandır yapmadığım kadar spor yaptım. o yüzden en fazla 1 kg almışımdır diyorum ama tartıda göreceğiz artık:)
geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah, hepinizi coook özledim ve tek tek kucaklayıp öpüyoruumm
canım doktorumu değiştirdim...doktorumda bebeğin kilolu olduğunu ve gebelik şekerimin olduğundan şüphelendi perşembe günü tahlil istedi...ki kanda şeker çıktı idrarda keton çıktı...cuma günü gösterdim tahlilleri yani dün..benim depolarda bişi kalmadığını söyledi doktor..ben fazla kilo almadım 10 kilo aldım..doktor serum verdi..tekrardan ölçümler falan yapıldı..idrarda lökosit çıktı..ona ayrı ilaç verildi...çok şükür şekerimiz çıkmadı...o gün ki beslenmemden dolayı şekerim çıkmış...ama yememe dikkat etcekmişim..artık bebeğin fazla kilo almaması gerekiyormuş...
merhabalarrrr
perşembe doktora gittik ,çok şükür şimdilik herşey yolunda .artık sürekli yatmama gerek yokmuş hafif evişi bile yapabilirsin dedi .yani ancak bulaşık yemek falan ki onlar bile çok zorluyo artık .çok şükür gelişimimiz iyi .tahmini 2 kilo 47 gram ve 43 santim boyundyıztabi bu değerlere + - ekleme olabilir .günde 4 litre suya devam hala bebiş susuz kalmaması için .artık kontrollerimiz 15 güne indi .ve artık doğum pozisyonunda hala kafası aşağıda zilli kızımın
doktordan çıkınca pazara uğradık patlıcan kırmızı biber domates aldık annemle birlikte dün nları közleyip kavonaza bastık .çok yoruldum ama değdi kış için sos yaptık
geçmişi okuyım bakalım
veeeee artık 90 kiloyum tam 20 kilo aldım ama kendimi hiç o kadar kilolu hissetmiyorum garip
Bende diyorum bana ne oluyor diye.Demek dolunayın böyle bir etkisi varmış.Morelimde bozuk Filizcim .ben üzülüncede çok yiyorum.Sabah ve öğlen çok iyi yapıyorum.Bugün öğleden sonra veli toplantım vardı.Bir öğrencim ilk günden beri biraz farklı geliyordu hep.Sbah ilk 2 ders kedi gibi miyavlıyor.Sürekli bağırarak konuşuyrdu.Hergün benden bir sonraki gün için izin istiyor annem gelicek dedemle almaya gideceğiz diye.Bugün sabah geldi bende "canım annen geldimi dedim ağlamaya başladı.Anne gelmemiş.baban nerde dedim.Babam 2 sene önce kendini astı dedi.Bunu küçük bir çocuğun ağzından duymak nasıl bir duygu anlatamam.Suratıma yumruk yemiş gibi oldum.Baba ölünce anne bunu bırakıp gitmiş.Öğlene kadar o kadar kötüydümki.Toplantıda dedede diğer ayrıntıları anlattı ben bittim zaten.
iyi akşamlar kızlarrr
sabah: 2 dilim ekmek,zeytin peynir,çay,kuşburnu marmelatı 2 tatlı kaş.
ara: acır 1 tane
öğle: çorba,küçük tabak barbunya ,bi kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 3 badem,2 kaju,3 fındık,3 fıstık
akşam: 100 gr döner hazır almıştım yağsız tavada ısıttım,semizotu,küçük tabak yağsız makarna eşime salçalı makarna yaparken suyunu süzerken aldım kendime tuzsuz yağsız anlıcanız
ara: çay,3 badem
activite: temizlik yaklaşık 1 saat ,2 lt su, spor yapamıyorum ya iki gündür ne oldu bana anlamadım hiçç yerimden kalkasım yok hep uyumak ve yatmak istiyorum şu adet gelmeden beni ne hallere sokuyo ya
Kızzzzzlarrrr güzel hatunlarrrrrrrrrrrrr;
Nasılsınız ? beni sorarsanız ben gayet iyimmm bugün sabah erkenden kalktım iş yerine uğradım kahvaltı yaptım prdan arabaya binip bir buçuk saat yolculuktan sonra hastaneye gittim salak doktorla terapi yaptık yani terapi sayılmazdı sinir etti benim yaşadğım onca ağır şeyi şöyle açıkladı : yani sevmişsin evlenmişsin güvenmişsin olmamış ayrılmışş ee çok normalgel de cinlenme
sonra az daha ben konuştum yorumu şu : hımmmmmmmmm depresyondasın !!! hadi yaa hiç bilmiyodumneyse yaa ilaç verdi artık pazartesi başarım onada
ama ordan çıktım bi yürüdüm bi yürüdümm bi kendime geldimm valla sabah hafif soğuk hava ben giydim dar kotlarımdan bi tane salaş hırkam ve şalımla havam yerindeydi ayyy bi de bi sürü kişi laf attı ama bitanesine çok güldüm çocuk diyorki Allahım yeni cumadan çıktık ama gel de bakma yani
İşte bankaya gittim ordan büroya geçtim kaydımı yeniledimm ordan çıktım yemeğimi yedim ki normalde burgera gidip hamburgerleri götürürdüm öle yapmadım amabi arkadaşımı gördüm çay içtik sonraaa ben çıktım lcw ya gttim aslında bişey almıcaktım ama deneyince aldımm 44 beden pantolonun içine girince sevinçten alıverdim hem uygunduda çok sevdim foto atarım size kızlarr ha bir de bi hırka aldım onuda indrimden aldımm yüs puan bana
Bu arada sabah parfüm işimide hallettim açık aldım yine bu sefer benim kokum yoktu armani code aldım süper kokuyor
Eve dönerken yolda süper bir manzara vardı bakmaya doyamadımm yağmur ayçiçeği tarlalarına vuran altın güneş ve üstüne bir de gökyüzünde keşke şimdi çıksa dediğim gökkuşağı beliriverdi orda o manzaraya bakarken huzurr buldum resmen çok güzeldi kızlarrrr yaa
Eve gelince film izlemek istedim saolsun duyguşşş yetişti imdadıma süper bi film tavsiye etti davetsiz!!! ay fazla yorum yapmıcam ama kesinlikle tavsiye ediyorummmm kızlarrr süperdiiiiiiiiiii
Ayy ben yine ne çok konuştum yaaa çenem düştü dur menümüde yazayım çıkayımmm
ara ogun cok guzel olmus. kahvaltı yetersız ama tabıkı mecburoyetten.Sabah
çok erken kalmıştım kahvaltı yapamadım iş yerine geçince bir açma yedim
öğlen
5 adet ızgara köfte
3 kaşık ezme salata
domates
2 bardak çay üstüne içtim
ara
bir bardak açık sütle yapılmış nescafe şekersiz
4 esmer kuru kayısı
5 fındık
7-8 kuru dut
akşam
bir tabak salata nar ekşisi bol koydum
bir bardak sodalı ayran
bir dilim kepek ekmek
Günü böyle kapatıyorum suyum 2 lt bölgesel yaptım 15 dakikar sürüyor canlarr böyle işte
Kızlar selamlar olsun;
Bugün klasik iş tempomu tamamlayıp evime geldim.Herşey rutindi doğrusu .Duyguşş piknikteydi gelememiş Filizimm temizlikteydi o da yazamamış.Şimdi baktım aslında aktifmişisiz bugünn
Ben de menümü yazayım
sabah
bir haşlama yumurta
bir kk yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ara yeşil çay
öğlen
1,5 kase yayla çorbası
bir dilim ekmek
yarım salatalık
2 esmer kuru kayısı
kesinlikle doymadımmmmm
akşam
yemekten önce yarım lt su
bir kase çorba
su içtiğim için sanırım hiç içemedim fena halde tıkanmıştım
ara ( şimdi yapıcam)
bir bardak sütlü kahve şekersiz
3 esmer kuru kayısı
10 fındık
uyumadan soda veya bitki çayı içebilirim suyumu 2 ltye tamamlarım sporumuda yaptım miss gibi leslie 3 mil 45 dk ohhh valla kendime geldim
Selamlar fıstıklar :))
Filizcim buradan yazayım dedim, öbür tarafta yazmak istemedim. dünkü desteğin için sağol canım... sen çok haklıydın, çok doğru şeyler yazdın ama işte bazı şeylere anlayana söylemek lazım. ben konu uzamasın diye kapadım.. çok teşekkür ederim duyarlılığın için. iyi ki varsın..
canım sen o doktoru bosver sadece doktor degıl senın en yakınındakıler bıle senı anlamayabılır maalesef. sen kendının farkındasın hem hayata tutunmak hem kendı basına yapacagın ruhsal terapıler ıle kaldı kı merkeze gıdıp alısverıs, yurume gıbı seyler bıle bır terapıdır bak mesela, ılacları da ekleyerek, hayata da sımsıkı tutnarak herseyın ustesınden geleceksın ınsaallah
annem ıle dıyalogumuz: anlayabılmen ıcın ornek vermek ıstedım
annem: tek cocugu olmayan sen mısın ? ( nasıl bır yorum ama !!! )
annem: hem olur neden olmasın ? ( sankı hastalıgımı bılmıyormus gıbı )
annem: ben de menopoz gırdım genc yasta ne var yani ( annem 32 yasında ur oldugu ıcın yumurtalık ve rahmı alındı evet onun surecı ve yasadıkları olculemez ama onun 3 cocugu vardı menopoza gırdıgınde ve 32 yasındaydı. bana soylendıgınde ben 7 aylık evlı, cocuksuz ve 26 yasındaydım )
bak gordun mu ! evladına kıyamayan anneler bıle ınsanı anlayamaz sen bosver doktoru tamam mı odaklanma onun tavrına. unutsun gıtsın.
eve erken varman, ustune dınlenmen ve fılm keyfı harıka olmusssssssss bence deeeeeeeeee
ara ogun cok guzel olmus. kahvaltı yetersız ama tabıkı mecburoyetten.
sabah az yedıgını dusunerek, ara ogun de olmadıgı ıcın, oglen ozellıkle az az olmus corba, yogurt, bol yesıllık ya da salatası olması gerekır. cok az yıyorsun esossssss cok az.
aksamı bıle zorla yedıgını bılıyorum yapma lutfen benım hatalarımı. bır cıta yukselt menulerını anlastık mııııııııı
sabah kahvaltın guzel olmus yesıl bıber, yesıllık falan da eklersen tam bır numara olur oldu mu cıcım
oglen neden boyle bır menu anlamadım ?
aksam sadece corbaaaaaa olmaz olmaz
spor yapmıssın superrrrrrrrr ama menulerını hıc begenmıyorum gıttıkce az yemege basladın kızacagım sanaaaaaaaaaa haaaaaaaaa
günaydın hatunlaarr, adet oldum sonunda, ve tabiki karın ağrılarım hat safhadaabi de canım sıkkınnn.. kahvaltımı yaptım, şimdi de neskafemi yapıp bi parça çikolata yiyeyim diyorum, iyi gelir belki..
herkese güzel haftasonlarıı
Çok doğru Filizcim gerçekten ama kendi içime dönmeyi öğrenmeliyim sonuçta ben istemezsem kimse beni zorla bunalıma sokamaz herhalde artık senin ve duygunun yaptırımlarıyla keyif alacağım şeyleri daha çok yapmayı öğreniyorum mesela gez dolaş dediniz o gün ben dolaştım ama ikiniz de benden çok mutluydunuz ben bunu hissettim bu yüzden cansınızzz sizz yaaa
Eveet az yiyorumm Filizim tamam dikkat edicem sözz annem az yapmıştı bugün tamam ama önceki günlerde hiç canım istememişti ilaçların etkisi olabilir akşamları eve gelince tok hissediyorum sonra gece acıkıyorum tabiki bişey yemiyorumm böyle bi dengesizlik söz konusu bu hafta toparlanıcam hem spor hemde diyet ve sağlıklı beslenmeyle alakalı olarak
Ahhh canım ne diyeyim bilemedim Allah kavuştursun fıstıkkk
Converse çabuk yıpranıyor haklısın bide ben sürekli makineye atıyorum temiz olsun diyee almam ben de bi daha yaa hem o senin güzelliğinn
Az mı buldun canım yediklerimi ?
Canımm tatlın normal kızmana gerek yok regl döneminde ben resmen tatlı canavarı oluyorumm üfff kadın olmanın zor halleri işte ama akşamları ekmeği çıkarma yaaa hani makarna pilav falan yiceksen ekmek yemezsin olur biter işte
Annenle yürümek iyi olmuş canım bugün dinlenmişsindir inşallah
Kızlar selamlar olsun;
Bugün klasik iş tempomu tamamlayıp evime geldim.Herşey rutindi doğrusu .Duyguşş piknikteydi gelememiş Filizimm temizlikteydi o da yazamamış.Şimdi baktım aslında aktifmişisiz bugünn
Ben de menümü yazayım
sabah
bir haşlama yumurta
bir kk yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ara yeşil çay
öğlen
1,5 kase yayla çorbası
bir dilim ekmek
yarım salatalık
2 esmer kuru kayısı
kesinlikle doymadımmmmm
akşam
yemekten önce yarım lt su
bir kase çorba
su içtiğim için sanırım hiç içemedim fena halde tıkanmıştım
ara ( şimdi yapıcam)
bir bardak sütlü kahve şekersiz
3 esmer kuru kayısı
10 fındık
uyumadan soda veya bitki çayı içebilirim suyumu 2 ltye tamamlarım sporumuda yaptım miss gibi leslie 3 mil 45 dk ohhh valla kendime geldim
Kızlar azz müsade annem pasta istemişti onu yapayımm ben
Nescafe değil güzel hatun bitki çayı içecennşaka bi yana papatya çayı regl dönemindeki ağrılara birebir mutlaka dene balımm
Bu arada nurdancım ben gerçekten 91 kiloyumm
KIŞ MASALI (Adem Gümüşkaya) - YouTube
Kızlar ben severek dinliyorum sizede mutlaka tavsiye ediyorummm
mutlulugunla mutlu oluyoruzzzzzzz fıstık. Tsk etmeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tamam bu hafta daha ıyı bır esra beklıyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?