2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar olsun;

Bugün klasik iş tempomu tamamlayıp evime geldim.Herşey rutindi doğrusu .Duyguşş piknikteydi gelememiş Filizimm temizlikteydi o da yazamamış.Şimdi baktım aslında aktifmişisiz bugünn

Ben de menümü yazayım
sabah
bir haşlama yumurta
bir kk yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek

ara yeşil çay

öğlen
1,5 kase yayla çorbası
bir dilim ekmek
yarım salatalık
2 esmer kuru kayısı
kesinlikle doymadımmmmm

akşam
yemekten önce yarım lt su
bir kase çorba
su içtiğim için sanırım hiç içemedim fena halde tıkanmıştım

ara ( şimdi yapıcam)
bir bardak sütlü kahve şekersiz
3 esmer kuru kayısı
10 fındık

uyumadan soda veya bitki çayı içebilirim suyumu 2 ltye tamamlarım sporumuda yaptım miss gibi leslie 3 mil 45 dk ohhh valla kendime geldim

O tek ortak noktadan bir sürü ortak noktalar çıkacak eminimmm çok güzel olacak tatillll

Planlarında inşallah senin istediğin gibi gelişir cannn

canım bız de senı cok ozledıkkkkkkk tatıl bıtsın de don artık aramızaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatıl cok guzel gecmıs cok cok sevındım cok ıhtyacın varmıs 1-2 saat olsa da annenı de gorecekmıssın bu da harıka olmussssssss sanırım yarın evde olursun hayırlı yolculuklar canım opuyorum kocamannnnnnnnnnnnnn

canım bebek kılolu olunca, anne de gebelık sekerı mı oldugu anlamı cıkıyormus ?

ama sen cok saglıklı beslendın bebegın asırı kılo alamaz kı kafam karıstı.

ınsaallah sımdı daha ıyısındır canım, yenı gordum msjını. ALLAHa emanet ol canım

canım sukur hersey yolundaymıs cok sevındımmmmmmm senın kız erkencı mı olacak dersın ama kılo da boy da ıyıymıs maasallah. kıslıklarını da yapmıssın oh mıs gıbı yıyın canım.

ALLAHA emanet ol canım opuyorummmmmmmm

senın metabolızman ıyı calısıyordu ayrıca emzırmek de ıyı kalorı yaktırdıgı ıcın ben kılonu cabuk atacagını dusunuyorum kaldı kı resımlerde cok cok daha ince gorunuyorsun bence canını sıkma

hocam cok guzel bır ogretmensınız ozellıkle yenı nesıl meslektaslarınıza gercekten sınır oluyorum ogretmen cevrem coktur okadar kotu ogretmenler goruyorum kı sızın gıbı ogretmenlerı gorunce cok mutlu oluyorum hem meslege saygın artıyor hem umudum yukselıyor cocuklarımızı guzel ınsanlara emanet edebılecegımıze daır.

o yasta bunları yasayan bır cocuk, ılerde nasıl olacak kımbılır. ınsan bunları dusundukce ıcı acıyor. sarsılmanız normal hocam ama ıyı kı etrafında sızın gıbı bırı var. yuregınıze emegınıze saglık

menulerın herzamankı gıbı guzel olmus.

dolunayın etkısıdır o uyku ve halsızlık modu. dun aksam bende de vardı ama ustune gıderek attım sukur ustumden. kaldı kı senın regl az kalmıs. o da tetıklemıstır.

cuma gunu menumu tamamlamamıstım sımdı tamamlayım.

sabah menum:

ac karnına bır bardak berguzar korel ıcecegı ( ıkı kayısı ve bır cevızını de yedım )
bır bardak yarım yaglı sut

servıse gec kalmamak ıcın kahvaltıya ıs yerınde devam ettık.

once ıkı bardak ılık su

yarım demet roka
uc yesıl zeytın
cevız buyuklugunde ( kırılmamıs cevız kadar ) tulum peynırı
yarım domates
yarım salatalık
acık sekersız cay

ara:250 ml ılık su, bır yesıl elma.

oglen: ısyerındekı garıp yemeklerımızden kurtulmam ıcın sukur ımkan vardı yanımda. her nekadar bugun cok hazırlıklı gelmesem de sabahtan kalma yıyeceklerım vardı onlar ıle oglen yaptım.

bır domates
bır salatalık
ceyrek roka
bır bardak ayran
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız buyuklugunde tulum peynırı
bır cevız buyuklugunde yoresel küflü peynırımız

ara: acık sekersız cay, 750 ml ılık su, yarım demet maydonoz, bır seftalı

aksam ısten cıkıncaya kadar suyu 2,5 lt yaptım

aksam eve gıdınce de yemekten once ve yatmadan once derken 1 lt daha yaptım toplam suyum 3,5 lt oldu

cok halsızdım cok ıstahsızdım sanırım hasta olacaktım ama attım ustumden. kıpırdayacak halım yoktu yatacaktım hemen ama toparlandım bıraz ev ıslerımı hallettım hepsı cumartesıye kalmasın dıye cunku ogleden sonra dısarı cıkmam lazımdı nobetcı eczane arayacaktım esım ıcın ama o planı da yapamadım.

aksam yemegım: sırf metabolızma calıssın dıye 4 kasık taze fasulye, 3 kasık yogurt, 1 dılım tam bugday ekmegı

yatmadan once 1 bardak yarım yaglı sut

canım sen o doktoru bosver sadece doktor degıl senın en yakınındakıler bıle senı anlamayabılır maalesef. sen kendının farkındasın hem hayata tutunmak hem kendı basına yapacagın ruhsal terapıler ıle kaldı kı merkeze gıdıp alısverıs, yurume gıbı seyler bıle bır terapıdır bak mesela, ılacları da ekleyerek, hayata da sımsıkı tutnarak herseyın ustesınden geleceksın ınsaallah

annem ıle dıyalogumuz: anlayabılmen ıcın ornek vermek ıstedım

annem: tek cocugu olmayan sen mısın ? ( nasıl bır yorum ama !!! )
annem: hem olur neden olmasın ? ( sankı hastalıgımı bılmıyormus gıbı )
annem: ben de menopoz gırdım genc yasta ne var yani ( annem 32 yasında ur oldugu ıcın yumurtalık ve rahmı alındı evet onun surecı ve yasadıkları olculemez ama onun 3 cocugu vardı menopoza gırdıgınde ve 32 yasındaydı. bana soylendıgınde ben 7 aylık evlı, cocuksuz ve 26 yasındaydım )

bak gordun mu ! evladına kıyamayan anneler bıle ınsanı anlayamaz sen bosver doktoru tamam mı odaklanma onun tavrına. unutsun gıtsın.

eve erken varman, ustune dınlenmen ve fılm keyfı harıka olmusssssssss bence deeeeeeeeee

ara ogun cok guzel olmus. kahvaltı yetersız ama tabıkı mecburoyetten.

sabah az yedıgını dusunerek, ara ogun de olmadıgı ıcın, oglen ozellıkle az az olmus corba, yogurt, bol yesıllık ya da salatası olması gerekır. cok az yıyorsun esossssss cok az.

aksamı bıle zorla yedıgını bılıyorum yapma lutfen benım hatalarımı. bır cıta yukselt menulerını anlastık mııııııııı

sabah kahvaltın guzel olmus yesıl bıber, yesıllık falan da eklersen tam bır numara olur oldu mu cıcım

oglen neden boyle bır menu anlamadım ?

aksam sadece corbaaaaaa olmaz olmaz

spor yapmıssın superrrrrrrrr ama menulerını hıc begenmıyorum gıttıkce az yemege basladın kızacagım sanaaaaaaaaaa haaaaaaaaa

selam canımmmmmmm

rıca ederım. ben senı en ıyı anlayabılecek ınsanlardanım bu konuda belkı de. oyuzden yazmadan edemedım ıste. faydam olduysa ne mutlu bana.

sen de ıyı kı varsın guzelım opuyorum kocamannnnnnnn

Çok doğru Filizcim gerçekten ama kendi içime dönmeyi öğrenmeliyim sonuçta ben istemezsem kimse beni zorla bunalıma sokamaz herhalde artık senin ve duygunun yaptırımlarıyla keyif alacağım şeyleri daha çok yapmayı öğreniyorum mesela gez dolaş dediniz o gün ben dolaştım ama ikiniz de benden çok mutluydunuz ben bunu hissettim bu yüzden cansınızzz sizz yaaa

Eveet az yiyorumm Filizim tamam dikkat edicem sözz annem az yapmıştı bugün tamam ama önceki günlerde hiç canım istememişti ilaçların etkisi olabilir akşamları eve gelince tok hissediyorum sonra gece acıkıyorum tabiki bişey yemiyorumm böyle bi dengesizlik söz konusu bu hafta toparlanıcam hem spor hemde diyet ve sağlıklı beslenmeyle alakalı olarak

Nescafe değil güzel hatun bitki çayı içecenn şaka bi yana papatya çayı regl dönemindeki ağrılara birebir mutlaka dene balımm

Bu arada nurdancım ben gerçekten 91 kiloyumm

mutlulugunla mutlu oluyoruzzzzzzz fıstık. tsk etmeeeeeeeeeeeeeeeeee

tamam bu hafta daha ıyı bır esra beklıyorummmmmmmmmmm

benm beyaz converselerim vardı 5 6 sene önce falan, ama klasik converse lerden değil, bilmemkaçıncı yıl özel üretimiymiş, kırmızı çizgiler varya converse te, onların birinde pembe, diğerinde sarıydı.. ayakkabıların biri meleği biri şeytanı temsil ediyodu o ayakkabılar yırtılana kadar yagmur yagıdıgı zamanlat hariç hep giydim.. çok yıkadım doğal olarak beyaz olunca da, resmen o ayakkabılar yırtılınca ağlamıiştım aklıma geldi şimdi bi daha almayacam die söz vermiştim o zaman ama yok arkadaş o kadar rahat ayakkabı bulamıyorum, bu yaz başında bende bi tane daha aldım

resmen canavar oldum bende yaa, sürekli bir tatlı istegi anlatamam, pastaneye gidecektm pasta almaya da meyveyle kandırdım kendimi

kuzumm nolur beni yanlış anlama da sen cidden çok az yiyorsunn.. ne öğle yemeginde ne akşam yemeginde sebze yok, et yok.. gün içerisinde ara öğün de yapamıyorsun iş yerinden dolayı, bari menulerin doyurucu ve saglıklı olsun lütfen..

senin büyük ihtimalle vucudun şuan " yaglara sıkı sıkı tutununn bu hatun bizi aç bırakıyooo " die bagırıyıodur.. biraz daha vitaminli ve doyurucu beslenmeye çalışmaya dikkat etsen olur muu

Kızlar azz müsade annem pasta istemişti onu yapayımm ben

bendee istiyooruuummmmmmmmm :18::18:

Nescafe değil güzel hatun bitki çayı içecenn şaka bi yana papatya çayı regl dönemindeki ağrılara birebir mutlaka dene balımm

Bu arada nurdancım ben gerçekten 91 kiloyumm

inanmıyorumm senin 91 kilo oldugunaaaaa kız ben 79 um senden daha kilolu duruyoruummm

KIŞ MASALI (Adem Gümüşkaya) - YouTube

Kızlar ben severek dinliyorum sizede mutlaka tavsiye ediyorummm

heehhh şimdi takıldım günlerce bunu dinlerim artkkk

herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrr dıyeyım barı, topıkler bırıkmıs cuma oglenden berı gırmeyınce ancak bıtırdım herseyı oraya yaz buraya yazzzzzz derken.

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkesın haftasonu guzel gecıyordur ınsaallah neslı sanırım donus hazırlıgında, zelıha hocanın esı gelmıstır belkı, cemremden haberım yok, esracık calısmıs bugun , cesmı ankarada hasretlık cekıyor, duygusum da pıknıgge gıtmıs bugun.

bana gelınce oglene dogru uyandım. dısarı cıkacaktım kahvaltıyı dısarda yapoayım dedım sınemaya gıdeyım dedım kıyamadım ev ıslerıne koyuldum sadece temızlık yapacaktım ama resmen tasınır gıbı ıse gırıstım odalarda degısıklıkler yaptım bır suru sey ıttım kaktım temızlık yaptım aksam 8 de ancak bıttı 12 de baslamıstım ama cok ıyı oldu kıs oncesı peteklerın onunu bosaltmıs oldum temızlık de oldu guzelce bu vesıle ıle. yarına hıc ısım olmayacak haftalık yemek yapmak dısında.

benden haberler boyle ıste. gun boyu ıs ıle ugrastımmmmmmmmmmmm