2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menumu de tamamlayımmm

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

avuç kadar yagsız tavada tavuk, çeyrek patates haşlama

2 yk taze fasulye haşlaması

1 dilim tam tahıllı ekmek

bol salata

ara öğün

1 adet armut

1 adet nektarin

pastane için hazırlanırken durdurdm kendimi meyveye sarıldım bendee :18::18:

cnm demek bana da doluay dokundu bugün yemediğim şeyleri yedim bende moralim bozuk olunca yemediğim şeyleri yerim inan ki
ah cn neler yaşamış cocuk ya haklısın ne acı bişey bi cocuğun babam astı kendini demesi annesininde gitmesi nasıl evlat bırakılır ya biz bulamıyoruz bulanlar da bırakıp gidiyor he suçlamıyorum ama evlat gibi varmı dünyada
cnm adet olmuşsun ağrılar zaten hiçç gitmez sözün sırada demek inşlh düğünümde şu kadar kaldı yazarsın kız
bu günleri doya doya yaşa nişan sözlülük çokkk güzel oluyo
cnm çok sevindim maşaşllah tehlike kalmamış olsun su iç zaten faydalı ayyy senin kız dayanamıyor artık demek ailesine gelmek için hayırlısıyla sağlıkla inşlh kışlığın afiyet olsun sağlıkla yiyin
bende dün turşu yaptım acılı 5 ve 1,5 kiloluk 1,5 kg kayınvaldeme vericem 5 kg bana ve gene bi 5 kg yapıcam gelen olunca ortaya koymak güzel oluyo hem bizde eşimle çok severiz ne kadar egzamam olsada dayanamam yerim turşu
cnm geçmiş olsun
şükür şeker çıkmamış şeker zor bişey çünki dikkat edersin kilona tatlım başak sıkıntın olmasın da...
ohh ne güzel ii tatiller sana darısı bana daaaaaaaaa biz bu yaz hiçç bişey yapamadık dr.a gitmekten ne mangal ne deniz bi kere deniz gördüm bittialsan da geri verirsin cnm kilonu....
ah cnm hiç deme ya o mod bende devam bugün ablma kahvaltıya gittim ordan annemi abimi ziyaret ettim mezarlığa bayramda gidememiştim çokk ii geldi özlemişim duamı yaptım dertleştim ama bugün menüm berbatttt
sabah: ablamlara gittiğim için kahvaltıyı biraz kaçırdım çeyrek simit, domates, peynir,çay,haşhaşlı ekmek 3 veya 4 parca
ara: türk kahvesi
öğle. çok az ekmek ve domates yedim
ara: bardak ta çikolata sosu olurya ondan bi bardak yedim
akşam: 3 kaşık makarna
activite: 1 saat yürüyüş, su az i,çtim tam bilemiyorum ,ve birazdan form çayı içicem ne kadar yarar sa
ne yapıyım bugün ablma agittim diye sevinçten yedim anneme gittim ağladım üzüntüden yedim acayip bugün şaşırdımama yarın inşlhhh dengelicem....

Ayyy değil mi öyle takıntılı olduğumuz şeyler vardır senelerce giydiğimizzz şimdi darısı en son aldıklarının başına bu arada benimkiler şu anda bıcı bıcı yapıyolar kış gelmeden son günleri nasılsa

Regl dönemindeki tatlı krizini meyveyle bastırmakla çok iyi etmişsin can başarılı tebriklerr ama sen gel ben sana yapayım incirli pastadan hem kremasıda çok güzel oluyorrr

Yemeye gelince bu kadar uyarıdan sonra dikkat etmemem elde deil yarın evdeyim menüm çok güzel olacak inşallah

Kızzz neee ben senden asla asla asla daha zayıf durmuyorum sen inceciksinnn hadi hadiiii gaza getirme beni

canımmmm zor bır gun olmus ben abını bılmıyordum annenı bılıyordum sadece. kolay degıl dagılmıssındır sen bugun. bazen oyle oluyor maalesef cok uzulunce dertlenınce yemege dusuyoruz ya da yemıyoruz her ıkısı de cok kotu sonucta.

ALLAH rahmet eglesın tekrar tekrar canım. ınsalalah mekanları cennet olsun ALLAH sabrını versın sana da guzelımmmm

Tamda yazıyordum duyguşşş ses ver diyee hoş geldin cannn nasıl geçti piknikk ?

Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp kalp.esos dun fac.vedalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam

Son düzenleme:
Iyi gecelerrrrrrrrrrr guzeller

özledik seni duygguuuuu

kışın da bi çizme var geçen kışın sonunda alıp da pek giyememiştimm onun cılkını çıkarmayı düşünüyorumm

valla bastırdımmı krizi bilmiyorum ama pastaneler kapanna kadar oyaladım en azından anneme de dedm yalvarsam ölsem de yapma tatlı die, o da şimdi arada laf atıyorm da zor tutuyo kendini yapmamak için, yarın da arkadaşmla görüşecem dışarda olacam zaten, inşallah tutarm kendimii :18::18: ama şimdii incirli pastada denmezz yani hatuunnn ne ettin seennnnn denemedmm henuz ama zorlasamm bi tepsiyi yerim ondan gibi geliyyooo

ne inceciki kıızzzz sen benm sırtımda kaç ton yag var biliyo msuunnn ama senin 91 olduguna inanmamm, tartın mı bozuk acaba kii kesnlkle öyle durmuyosuunnn

biraz biraz tarih belli oldu gibi, zatren sözle nişan arası pek uzun olmayacak sanırım ama şimdilk söz 1 şubat gibi bakalm hayırlısı

öncelikle Allah rahmet eylesin canım, ne iyi gelmiştir sana bugun mezarlık ziyareti, mutlaka fark etmişlerdir senin geldigini ve duymuşlardır sneii.. Allah dualarını kabul etsin inşallahh

menune gelince de kahvaltı misaifrlikte olunca normal, çok dikkat çekmiyo da sanki o bi bardak çikolata olmasaymış daha mı iyiymiş kiii

Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp ka.esos dun fac.vesalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam

Ne diyosunn ??? Niye öyle oldu bişeye mi üzüldün sen ?? Üff keşke mesaj falan atsaydın arardımm en azından şimdi nasılsın ?

Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp kalp.esos dun fac.vedalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam

duyguu sen de panik atak mı varrr bilmiyordum kuzum çok geçmiş olsunn, doktora gittin mi hiç bu konuda.. keşke ihmal etmesen duygucanım yaa

menumu de yazayımmmmm

sabah 11:30 kahvaltı

uc adet evde kurutulmus kayısı
ıkı bardak su
lor peynırlı tost ıkı dılım kepek ekmegı ıle
bır domates bır salatalık 5-6 adet roka, 7-8 dal maydonoz
acık sekersız cay

saat 4 e kadar bır yesıl elma yedım, suyumu 2 lt yaptım, bır bardak yarım yaglı sut ıctım.

aksam:

ıkı bardak su yemekten once
bır kase mercımek corbası ( unsuz patatessız )
bır dılım kepek ekmegı
bır yemek tabagı yesıl salata
4 kasık tavuk sote
ıkı catal kavun
uc kasık yogurt

ara ogun: 5 fındık, 10 adet antep fıstıgı

suyumu 3,5 lıtre yapıp yatacagım bırazdan.

bugun sporum yok ev ısı ıle yeterınce terledım ama spor sayılır mı bılemem

İyi geceler balımmm

Ayy geçmiş birikince öyle oluyor valla haklısınn

Sen bugün yorulmuşsun ama evdeki değişiklik sana iyi gelmiş diye sesimi çıkarmıyorum artı yarın yatışşşşşşşşşşşşş bir tek yemeğini yaparsınn

başarılı ben sevdim menünü çeşitli olmuş valla tebrikler pastaneye gitmemeklede azmini göstermiş oldun boşver gitme fıstkkk

bgunku menunu çok begendiimmmm

Başarılı bacımm çok beğendim kahvaltıda yemekte araöğünde çok güzel evdeyken özenmişsin de afiyet olsunn

duyguu sen de panik atak mı varrr bilmiyordum kuzum çok geçmiş olsunn, doktora gittin mi hiç bu konuda.. keşke ihmal etmesen duygucanım yaa

Nefes alip vermeyle ilgili var malesef ne zamandir olmuyordu dun maf etti beni simdi hafifden basladi yine unutmam lazim konuyu kapatayim en iyisi

duygu ne oldu neden panık atak tetıklendı ? bırsey mı var canımmmmmmmm nerden cıktı bu yaaaaaaaaaa sessızsın kac gundur bırsey mı var dıye hep ıcımden gectı aksam aramak ıstemedım dun aksam arayacaktım keske arasaymısım yaaaaaaaa

sımdı nasılsın kuzummmmmmm

başarılı ben sevdim menünü çeşitli olmuş valla tebrikler pastaneye gitmemeklede azmini göstermiş oldun boşver gitme fıstkkk

o azmii ne kadar zor gösterdim ama gel de bana sor bideee

kızzz taktın şarkıyı şimdi aklımaaa, başa sarıp sarıp dinliyoruummmm