- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.661
cnm demek bana da doluay dokundu bugün yemediğim şeyleri yedim bende moralim bozuk olunca yemediğim şeyleri yerim inan kiBende diyorum bana ne oluyor diye.Demek dolunayın böyle bir etkisi varmış.Morelimde bozuk Filizcim .ben üzülüncede çok yiyorum.Sabah ve öğlen çok iyi yapıyorum.Bugün öğleden sonra veli toplantım vardı.Bir öğrencim ilk günden beri biraz farklı geliyordu hep.Sbah ilk 2 ders kedi gibi miyavlıyor.Sürekli bağırarak konuşuyrdu.Hergün benden bir sonraki gün için izin istiyor annem gelicek dedemle almaya gideceğiz diye.Bugün sabah geldi bende "canım annen geldimi dedim ağlamaya başladı.Anne gelmemiş.baban nerde dedim.Babam 2 sene önce kendini astı dedi.Bunu küçük bir çocuğun ağzından duymak nasıl bir duygu anlatamam.Suratıma yumruk yemiş gibi oldum.Baba ölünce anne bunu bırakıp gitmiş.Öğlene kadar o kadar kötüydümki.Toplantıda dedede diğer ayrıntıları anlattı ben bittim zaten.
cnm adet olmuşsun ağrılar zaten hiçç gitmezgünaydın hatunlaarr, adet oldum sonunda, ve tabiki karın ağrılarım hat safhadaabi de canım sıkkınnn.. kahvaltımı yaptım, şimdi de neskafemi yapıp bi parça çikolata yiyeyim diyorum, iyi gelir belki..
herkese güzel haftasonlarıı
cnm çok sevindim maşaşllah tehlike kalmamış olsun su iç zaten faydalı ayyy senin kız dayanamıyor artık demek ailesine gelmek için hayırlısıyla sağlıkla inşlh kışlığın afiyet olsun sağlıkla yiyinmerhabalarrrr
perşembe doktora gittik ,çok şükür şimdilik herşey yolunda .artık sürekli yatmama gerek yokmuş hafif evişi bile yapabilirsin dedi .yani ancak bulaşık yemek falan ki onlar bile çok zorluyo artık .çok şükür gelişimimiz iyi .tahmini 2 kilo 47 gram ve 43 santim boyundyıztabi bu değerlere + - ekleme olabilir .günde 4 litre suya devam hala bebiş susuz kalmaması için .artık kontrollerimiz 15 güne indi .ve artık doğum pozisyonunda hala kafası aşağıda zilli kızımın
doktordan çıkınca pazara uğradık patlıcan kırmızı biber domates aldık annemle birlikte dün nları közleyip kavonaza bastık .çok yoruldum ama değdi kış için sos yaptık
geçmişi okuyım bakalım
veeeee artık 90 kiloyum tam 20 kilo aldım ama kendimi hiç o kadar kilolu hissetmiyorum garip
cnm geçmiş olsun
oy kuzum nasıl birşeydir bu hareket etmese kafayı yiyorsun hareket etse acıdan ölüyosun...ama varsın hareket etsin..acıdan öleyim...üç gecedir uyku nedir bilmiyorum vücudum yine ödem topladı..3 gündür hastanedeyim..ayak bileklerim diz kapaklarım kadar oldum gerisini sen düşün...
şükür şeker çıkmamış şeker zor bişey çünki dikkat edersin kilona tatlım başak sıkıntın olmasın da...canım doktorumu değiştirdim...doktorumda bebeğin kilolu olduğunu ve gebelik şekerimin olduğundan şüphelendi perşembe günü tahlil istedi...ki kanda şeker çıktı idrarda keton çıktı...cuma günü gösterdim tahlilleri yani dün..benim depolarda bişi kalmadığını söyledi doktor..ben fazla kilo almadım 10 kilo aldım..doktor serum verdi..tekrardan ölçümler falan yapıldı..idrarda lökosit çıktı..ona ayrı ilaç verildi...çok şükür şekerimiz çıkmadı...o gün ki beslenmemden dolayı şekerim çıkmış...ama yememe dikkat etcekmişim..artık bebeğin fazla kilo almaması gerekiyormuş...
ohh ne güzel ii tatiller sana darısı bana daaaaaaaaa biz bu yaz hiçç bişey yapamadık dr.a gitmekten ne mangal ne deniz bi kere deniz gördüm bittimerhaba kızlar, nasılsınız? ben hala tatildeyim, cok guzel geciyor, yarın son gun, donuyoruz artık, dönüste anneme ugrayacağız, 1 saatlik kahve molası vereceğiz, sonra guzel Izmır'e donus valla yazın bile yoğun isle ugrasınca tatil nasıl iyi geldi anlatamam, darısı tatil tapamayanların, yapıp ta yetmeyenlerin basına inşallah.
Fırsat bulunca girip bir merhaba diyeyim dedim. Otelde bağlantı çok iyi değil, mobil girmek te zor. Pazartesi gunu kilo bildirimi yapacağım inşallah. Esim 3 kg aldığını düşünüyor ama ben sanmıyorum o kadar olduğumu. çok yiyip içiyorum doğru ama uzun zamandır yapmadığım kadar spor yaptım. o yüzden en fazla 1 kg almışımdır diyorum ama tartıda göreceğiz artık:)
geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah, hepinizi coook özledim ve tek tek kucaklayıp öpüyoruumm
ah cnm hiç deme ya o mod bende devam bugün ablma kahvaltıya gittim ordan annemi abimi ziyaret ettim mezarlığa bayramda gidememiştim çokk ii geldi özlemişim duamı yaptım dertleştimmenulerın herzamankı gıbı guzel olmus.
dolunayın etkısıdır o uyku ve halsızlık modu. dun aksam bende de vardı ama ustune gıderek attım sukur ustumden. kaldı kı senın regl az kalmıs. o da tetıklemıstır.
benm beyaz converselerim vardı 5 6 sene önce falan, ama klasik converse lerden değil, bilmemkaçıncı yıl özel üretimiymiş, kırmızı çizgiler varya converse te, onların birinde pembe, diğerinde sarıydı.. ayakkabıların biri meleği biri şeytanı temsil ediyoduo ayakkabılar yırtılana kadar yagmur yagıdıgı zamanlat hariç hep giydim.. çok yıkadım doğal olarak beyaz olunca da, resmen o ayakkabılar yırtılınca ağlamıiştım aklıma geldi şimdi bi daha almayacam die söz vermiştim o zaman ama yok arkadaş o kadar rahat ayakkabı bulamıyorum, bu yaz başında bende bi tane daha aldım
resmen canavar oldum bende yaa, sürekli bir tatlı istegi anlatamam, pastaneye gidecektm pasta almaya da meyveyle kandırdım kendimi
kuzumm nolur beni yanlış anlama da sen cidden çok az yiyorsunn.. ne öğle yemeginde ne akşam yemeginde sebze yok, et yok.. gün içerisinde ara öğün de yapamıyorsun iş yerinden dolayı, bari menulerin doyurucu ve saglıklı olsun lütfen..
senin büyük ihtimalle vucudun şuan " yaglara sıkı sıkı tutununn bu hatun bizi aç bırakıyooo " die bagırıyıodur.. biraz daha vitaminli ve doyurucu beslenmeye çalışmaya dikkat etsen olur muu
bendee istiyooruuummmmmmmmm :18::18:
inanmıyorumm senin 91 kilo oldugunaaaaakız ben 79 um senden daha kilolu duruyoruummm
heehhh şimdi takıldım günlerce bunu dinlerim artkkk
Iyi gecelerrrrrrrrrrr guzeller
cnm demek bana da doluay dokundu bugün yemediğim şeyleri yedim bende moralim bozuk olunca yemediğim şeyleri yerim inan ki
ah cn neler yaşamış cocuk ya haklısın ne acı bişey bi cocuğun babam astı kendini demesi annesininde gitmesi nasıl evlat bırakılır ya biz bulamıyoruz bulanlar da bırakıp gidiyor he suçlamıyorum ama evlat gibi varmı dünyada
cnm adet olmuşsun ağrılar zaten hiçç gitmezsözün sırada demek inşlh düğünümde şu kadar kaldı yazarsın kız
bu günleri doya doya yaşa nişan sözlülük çokkk güzel oluyo
cnm çok sevindim maşaşllah tehlike kalmamış olsun su iç zaten faydalı ayyy senin kız dayanamıyor artık demek ailesine gelmek için hayırlısıyla sağlıkla inşlh kışlığın afiyet olsun sağlıkla yiyin
bende dün turşu yaptım acılı 5 ve 1,5 kiloluk 1,5 kg kayınvaldeme vericem 5 kg bana ve gene bi 5 kg yapıcam gelen olunca ortaya koymak güzel oluyo hem bizde eşimle çok severiz ne kadar egzamam olsada dayanamam yerim turşu
cnm geçmiş olsun
şükür şeker çıkmamış şeker zor bişey çünki dikkat edersin kilona tatlım başak sıkıntın olmasın da...
ohh ne güzel ii tatiller sana darısı bana daaaaaaaaa biz bu yaz hiçç bişey yapamadık dr.a gitmekten ne mangal ne deniz bi kere deniz gördüm bittialsan da geri verirsin cnm kilonu....
ah cnm hiç deme ya o mod bende devam bugün ablma kahvaltıya gittim ordan annemi abimi ziyaret ettim mezarlığa bayramda gidememiştim çokk ii geldi özlemişim duamı yaptım dertleştimama bugün menüm berbatttt
sabah: ablamlara gittiğim için kahvaltıyı biraz kaçırdım çeyrek simit, domates, peynir,çay,haşhaşlı ekmek 3 veya 4 parca
ara: türk kahvesi
öğle. çok az ekmek ve domates yedim
ara: bardak ta çikolata sosu olurya ondan bi bardak yedim
akşam: 3 kaşık makarna
activite: 1 saat yürüyüş, su az i,çtim tam bilemiyorum ,ve birazdan form çayı içicem ne kadar yarar sa
ne yapıyım bugün ablma agittim diye sevinçten yedim anneme gittim ağladım üzüntüden yedim acayip bugün şaşırdımama yarın inşlhhh dengelicem....
Tamda yazıyordum duyguşşş ses ver diyee hoş geldin cannn nasıl geçti piknikk ?
Ayyy değil mi öyle takıntılı olduğumuz şeyler vardır senelerce giydiğimizzz şimdi darısı en son aldıklarının başına bu arada benimkiler şu anda bıcı bıcı yapıyolar kış gelmeden son günleri nasılsa
Regl dönemindeki tatlı krizini meyveyle bastırmakla çok iyi etmişsin can başarılı tebriklerr ama sen gel ben sana yapayım incirli pastadan hem kremasıda çok güzel oluyorrr
Yemeye gelince bu kadar uyarıdan sonra dikkat etmemem elde deil yarın evdeyim menüm çok güzel olacak inşallah
Kızzz neee ben senden asla asla asla daha zayıf durmuyorum sen inceciksinnn hadi hadiiii gaza getirme beni
cnm adet olmuşsun ağrılar zaten hiçç gitmezsözün sırada demek inşlh düğünümde şu kadar kaldı yazarsın kız
bu günleri doya doya yaşa nişan sözlülük çokkk güzel oluyo
ah cnm hiç deme ya o mod bende devam bugün ablma kahvaltıya gittim ordan annemi abimi ziyaret ettim mezarlığa bayramda gidememiştim çokk ii geldi özlemişim duamı yaptım dertleştimama bugün menüm berbatttt
sabah: ablamlara gittiğim için kahvaltıyı biraz kaçırdım çeyrek simit, domates, peynir,çay,haşhaşlı ekmek 3 veya 4 parca
ara: türk kahvesi
öğle. çok az ekmek ve domates yedim
ara: bardak ta çikolata sosu olurya ondan bi bardak yedim
akşam: 3 kaşık makarna
activite: 1 saat yürüyüş, su az i,çtim tam bilemiyorum ,ve birazdan form çayı içicem ne kadar yarar sa
ne yapıyım bugün ablma agittim diye sevinçten yedim anneme gittim ağladım üzüntüden yedim acayip bugün şaşırdımama yarın inşlhhh dengelicem....
Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp ka.esos dun fac.vesalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam
Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp kalp.esos dun fac.vedalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam
ıyı geceler canımmmmmmmm cumadan berı dogru durust gorusemıyoruz nasılsın pıknık nasıl geldı canımmmmmmmmmm
herkese ıyı gecelerrrrrrrrrrrr dıyeyım barı, topıkler bırıkmıs cuma oglenden berı gırmeyınce ancak bıtırdım herseyı oraya yaz buraya yazzzzzz derken.
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkesın haftasonu guzel gecıyordur ınsaallah neslı sanırım donus hazırlıgında, zelıha hocanın esı gelmıstır belkı, cemremden haberım yok, esracık calısmıs bugun , cesmı ankarada hasretlık cekıyor, duygusum da pıknıgge gıtmıs bugun.
bana gelınce oglene dogru uyandım. dısarı cıkacaktım kahvaltıyı dısarda yapoayım dedım sınemaya gıdeyım dedım kıyamadım ev ıslerıne koyuldum sadece temızlık yapacaktım ama resmen tasınır gıbı ıse gırıstım odalarda degısıklıkler yaptım bır suru sey ıttım kaktım temızlık yaptım aksam 8 de ancak bıttı 12 de baslamıstım ama cok ıyı oldu kıs oncesı peteklerın onunu bosaltmıs oldum temızlık de oldu guzelce bu vesıle ıle. yarına hıc ısım olmayacak haftalık yemek yapmak dısında.
benden haberler boyle ıste. gun boyu ıs ıle ugrastımmmmmmmmmmmm
menumu de tamamlayımmm
akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
avuç kadar yagsız tavada tavuk, çeyrek patates haşlama
2 yk taze fasulye haşlaması
1 dilim tam tahıllı ekmek
bol salata
ara öğün
1 adet armut
1 adet nektarin
pastane için hazırlanırken durdurdm kendimi meyveye sarıldım bendee :18::18:
menumu de yazayımmmmm
sabah 11:30 kahvaltı
uc adet evde kurutulmus kayısı
ıkı bardak su
lor peynırlı tost ıkı dılım kepek ekmegı ıle
bır domates bır salatalık 5-6 adet roka, 7-8 dal maydonoz
acık sekersız cay
saat 4 e kadar bır yesıl elma yedım, suyumu 2 lt yaptım, bır bardak yarım yaglı sut ıctım.
aksam:
ıkı bardak su yemekten once
bır kase mercımek corbası ( unsuz patatessız )
bır dılım kepek ekmegı
bır yemek tabagı yesıl salata
4 kasık tavuk sote
ıkı catal kavun
uc kasık yogurt
ara ogun: 5 fındık, 10 adet antep fıstıgı
suyumu 3,5 lıtre yapıp yatacagım bırazdan.
bugun sporum yok ev ısı ıle yeterınce terledım ama spor sayılır mı bılemem
menumu de yazayımmmmm
sabah 11:30 kahvaltı
uc adet evde kurutulmus kayısı
ıkı bardak su
lor peynırlı tost ıkı dılım kepek ekmegı ıle
bır domates bır salatalık 5-6 adet roka, 7-8 dal maydonoz
acık sekersız cay
saat 4 e kadar bır yesıl elma yedım, suyumu 2 lt yaptım, bır bardak yarım yaglı sut ıctım.
aksam:
ıkı bardak su yemekten once
bır kase mercımek corbası ( unsuz patatessız )
bır dılım kepek ekmegı
bır yemek tabagı yesıl salata
4 kasık tavuk sote
ıkı catal kavun
uc kasık yogurt
ara ogun: 5 fındık, 10 adet antep fıstıgı
suyumu 3,5 lıtre yapıp yatacagım bırazdan.
bugun sporum yok ev ısı ıle yeterınce terledım ama spor sayılır mı bılemem
duyguu sen de panik atak mı varrrbilmiyordum kuzum çok geçmiş olsunn, doktora gittin mi hiç bu konuda.. keşke ihmal etmesen duygucanım yaa
Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp kalp.esos dun fac.vedalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam
başarılı ben sevdim menünü çeşitli olmuş valla tebrikler pastaneye gitmemeklede azmini göstermiş oldun boşver gitme fıstkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?