- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.681
x
Cuma cok yogundun sonrada ben oldum.. Neyse gunum guzel gecti cok keyif aldim
bgunku menunu çok begendiimmmm
özledik seni duygguuuuu
kışın da bi çizme var geçen kışın sonunda alıp da pek giyememiştimm onun cılkını çıkarmayı düşünüyorumm
valla bastırdımmı krizi bilmiyorum ama pastaneler kapanna kadar oyaladım en azındananneme de dedm yalvarsam ölsem de yapma tatlı die, o da şimdi arada laf atıyorm da zor tutuyo kendini yapmamak için, yarın da arkadaşmla görüşecem dışarda olacam zaten, inşallah tutarm kendimii :18::18: ama şimdii incirli pastada denmezz yani hatuunnn ne ettin seennnnn denemedmm henuz ama zorlasamm bi tepsiyi yerim ondan gibi geliyyooo
ne inceciki kıızzzzsen benm sırtımda kaç ton yag var biliyo msuunnn ama senin 91 olduguna inanmamm, tartın mı bozuk acaba kii kesnlkle öyle durmuyosuunnn
biraz biraz tarih belli oldu gibi, zatren sözle nişan arası pek uzun olmayacak sanırım ama şimdilk söz 1 şubat gibi bakalm hayırlısı
öncelikle Allah rahmet eylesin canım, ne iyi gelmiştir sana bugun mezarlık ziyareti, mutlaka fark etmişlerdir senin geldigini ve duymuşlardır sneii.. Allah dualarını kabul etsin inşallahh
menune gelince de kahvaltı misaifrlikte olunca normal, çok dikkat çekmiyo da sanki o bi bardak çikolata olmasaymış daha mı iyiymiş kiii
Nefes alip vermeyle ilgili var malesef ne zamandir olmuyordu dun maf etti beni simdi hafifden basladi yine unutmam lazim konuyu kapatayim en iyisi
o azmii ne kadar zor gösterdim ama gel de bana sor bideee
kızzz taktın şarkıyı şimdi aklımaaa, başa sarıp sarıp dinliyoruummmm
Kizlar duygu kacar belim agriyor bi uzanayim umarim sabaha kadar deliksiz uyurum :-(
İncirli pasta mı??? Kim dedi onu ??? Hiç öyle pasta mı olurmuş
Çİzme mi ?? bayılrımmm bakalım ben bu sene kalın bacaklarıma uygun çizme bulabilecekmiyim
Yarın için de dert etme ama dikkat et kazandibi vardı hani bu hafta yediğinn belki ona göre dengelersin tatlımm
Başarılı bacımm çok beğendim kahvaltıda yemekte araöğünde çok güzel evdeyken özenmişsin de afiyet olsunn
tsk ederım canım. ben de senın menunu yorumlamak ıstedım ama topluca yazar mısın aksamını gordum
Kizlar duygu kacar belim agriyor bi uzanayim umarim sabaha kadar deliksiz uyurum :-(
ama güzel şarkı demi nurdanımmm bende replay de replayyyyy
kahvaltı ( 10.30 )
yarım kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
yarım domates
2 yk yumurtasız menemen
1 dilim tam tahıllı ekmek
ara öğün
yarım paket bitter çikolata ( resmen hırsımın ve sinirimin kurbanı oldu )
öğle yemegi
5 yk bamya
2 yk yoğurt
1 kupa yeşil çayı da içtim hele şükür
akşam yemegi
1 kepçe tarhana çorbası
avuç kadar yagsız tavada tavuk, çeyrek patates haşlama
2 yk taze fasulye haşlaması
1 dilim tam tahıllı ekmek
bol salata
ara öğün
1 adet armut
1 adet nektarin
pastane için hazırlanırken durdurdm kendimi meyveye sarıldım bendee
su daa 2.5 lt yi geçti yataan kadar 3 lt çok rahat olurrama bugun karnım agrıdıgı için hiç dışarı çıkmadım maleseff spor yokk
geçmiş olsunn duygucxummm iyi geceleerrrr
zaten hayata isyanım vaarr bu araaa şimdi bunu dinleyip dinleyip depresyona mı gireyimmm
aksamın guzel olmus ama sabah ve oglen az geldı bana.
tamam tamam al sana buu boşver onu bu daha güzel tam sizlikalırım plakanı ne depresyonu
Kayahan -onsuz olmuyor.wmv - YouTube
evet zor bi gün geçirdim o yüzden bütün düzenim alt üst oldu ama yarın toparlıcam kısmetse evet abim 15 yaşında vefat etti annemde ben ölünce oğlumun üstüne gömün demişti gidince ikisini birden düşünmek çokk dah azor acı oluyo ama olsun mekanları cennet olsun sağol cnm benimcanımmmm zor bır gun olmus ben abını bılmıyordum annenı bılıyordum sadece. kolay degıl dagılmıssındır sen bugun. bazen oyle oluyor maalesef cok uzulunce dertlenınce yemege dusuyoruz ya da yemıyoruz her ıkısı de cok kotu sonucta.
ALLAH rahmet eglesın tekrar tekrar canım. ınsalalah mekanları cennet olsun ALLAH sabrını versın sana da guzelımmmm
duygucum geçmiş olsun panik atak zordur umarım güzel bi uyku çekersin şimdi sabaha bomba gibi başlarsın ii gecelerKeyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp kalp.esos dun fac.vedalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam
sağol cnm inşlh görmüşlerdirözledik seni duygguuuuu
kışın da bi çizme var geçen kışın sonunda alıp da pek giyememiştimm onun cılkını çıkarmayı düşünüyorumm
valla bastırdımmı krizi bilmiyorum ama pastaneler kapanna kadar oyaladım en azındananneme de dedm yalvarsam ölsem de yapma tatlı die, o da şimdi arada laf atıyorm da zor tutuyo kendini yapmamak için, yarın da arkadaşmla görüşecem dışarda olacam zaten, inşallah tutarm kendimii :18::18: ama şimdii incirli pastada denmezz yani hatuunnn ne ettin seennnnn denemedmm henuz ama zorlasamm bi tepsiyi yerim ondan gibi geliyyooo
ne inceciki kıızzzzsen benm sırtımda kaç ton yag var biliyo msuunnn ama senin 91 olduguna inanmamm, tartın mı bozuk acaba kii kesnlkle öyle durmuyosuunnn
biraz biraz tarih belli oldu gibi, zatren sözle nişan arası pek uzun olmayacak sanırım ama şimdilk söz 1 şubat gibi bakalm hayırlısı
öncelikle Allah rahmet eylesin canım, ne iyi gelmiştir sana bugun mezarlık ziyareti, mutlaka fark etmişlerdir senin geldigini ve duymuşlardır sneii.. Allah dualarını kabul etsin inşallahh
menune gelince de kahvaltı misaifrlikte olunca normal, çok dikkat çekmiyo da sanki o bi bardak çikolata olmasaymış daha mı iyiymiş kiii
evet zor bi gün geçirdim o yüzden bütün düzenim alt üst oldu ama yarın toparlıcam kısmetse evet abim 15 yaşında vefat etti annemde ben ölünce oğlumun üstüne gömün demişti gidince ikisini birden düşünmek çokk dah azor acı oluyo ama olsun mekanları cennet olsun sağol cnm benim
duygucum geçmiş olsun panik atak zordur umarım güzel bi uyku çekersin şimdi sabaha bomba gibi başlarsın ii geceler
sağol cnm inşlh görmüşlerdir
hadi bakalım sayılı günler geçer sonu güzel ve mutluluk olsun da gerisi hikaye zaten
ahh hiç deme o çikolata nasıl beni al dedi sorma dayanamadm yedim pişmanım ama iş işten geçti:26:
saabah çok keyifsizdim pomocumm bu kadartı bile zor yedimm, hiç yiyesim yoktu aslında yani..
öğlen de hem yarım paket çikolata yiyince hem de kahvaltıyı geç yapınca hafif geçireyim dedm ondan öle oldu
ben adet dönemlermde inanılmaz feminist ve depresif oluyorummmbide dün gece biraz atıştıkk, bugun özür diledi ama ben şuan içimden resmen ayrılık acısı çekiyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?