2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İncirli pasta mı??? Kim dedi onu ??? Hiç öyle pasta mı olurmuş

Çİzme mi ?? bayılrımmm bakalım ben bu sene kalın bacaklarıma uygun çizme bulabilecekmiyim

Yarın için de dert etme ama dikkat et kazandibi vardı hani bu hafta yediğinn belki ona göre dengelersin tatlımm

Nefes alip vermeyle ilgili var malesef ne zamandir olmuyordu dun maf etti beni simdi hafifden basladi yine unutmam lazim konuyu kapatayim en iyisi

biz konuyu kapatalım da eğer tekrarlarsa sen bize bile demeden doktora git canım, önemsiz bişeydir belki aklından çıkar bu ara canın sıkıldıysa olur ama geçer die umuyorumm

evett incirli pasta die bişey olmaaazzzzz

kalın bacak mmıııı kızıımmmm bi git yaaawwwwww

valla yememyee çalışcam die umuyorumm amaa iştee çok zor dayanacam sanırımmm canm çok istiyyooooo

tsk ederım canım. ben de senın menunu yorumlamak ıstedım ama topluca yazar mısın aksamını gordum

kahvaltı ( 10.30 )

yarım kk beyaz peynir

2 yeşil zeytin

yarım domates

2 yk yumurtasız menemen

1 dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün

yarım paket bitter çikolata ( resmen hırsımın ve sinirimin kurbanı oldu )

öğle yemegi

5 yk bamya

2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çayı da içtim hele şükür

akşam yemegi

1 kepçe tarhana çorbası

avuç kadar yagsız tavada tavuk, çeyrek patates haşlama

2 yk taze fasulye haşlaması

1 dilim tam tahıllı ekmek

bol salata

ara öğün

1 adet armut

1 adet nektarin

pastane için hazırlanırken durdurdm kendimi meyveye sarıldım bendee

su daa 2.5 lt yi geçti yataan kadar 3 lt çok rahat olurr ama bugun karnım agrıdıgı için hiç dışarı çıkmadım maleseff spor yokk

ya var ya bu net baglantısına sınır oluyorum artık. ıkı kelıme yazıyorum bakıyorum baglantımız gıtmıs haftalardır boyle. guya aradık arızayı ama hıc fayda yok. offffffffffff

duyguşummmmm senden bunu hıc duymamıstım nıye boyle oldu ne tetıkledı kuzummmmmm

yapabılecegımız bırsey var mı ?

tamam sen uyu guzelım. ınsaallah guzel bır uyku cekersın yarın bomba gıbı uyanırsın yenı gune. aklım sen de olacak yaaaaaaa. uyuyacam dedın saat de gec esıne ayıp olur offffff arasım mı bılemedım neyse kuzum sen dınlen de yarın bır guzelce konusalım olur mu

opuyorum senı kocaman. cok cok gecmıs olsun kardesımeeeeeeeeee

aksamın guzel olmus ama sabah ve oglen az geldı bana.

aksamın guzel olmus ama sabah ve oglen az geldı bana.

saabah çok keyifsizdim pomocumm bu kadartı bile zor yedimm, hiç yiyesim yoktu aslında yani..

öğlen de hem yarım paket çikolata yiyince hem de kahvaltıyı geç yapınca hafif geçireyim dedm ondan öle oldu

tamam tamam al sana buu boşver onu bu daha güzel tam sizlik alırım plakanı ne depresyonu

Kayahan -onsuz olmuyor.wmv - YouTube

ben adet dönemlermde inanılmaz feminist ve depresif oluyorummm bide dün gece biraz atıştıkk, bugun özür diledi ama ben şuan içimden resmen ayrılık acısı çekiyormm

evet zor bi gün geçirdim o yüzden bütün düzenim alt üst oldu ama yarın toparlıcam kısmetse evet abim 15 yaşında vefat etti annemde ben ölünce oğlumun üstüne gömün demişti gidince ikisini birden düşünmek çokk dah azor acı oluyo ama olsun mekanları cennet olsun sağol cnm benim
Keyifli gecti can gerci resimleri gormussun kalp kalp kalp.esos dun fac.vedalastikyaa uyuyayim dedimpanik atagim tuttu uyuyamadimdogru duzgun berbat bi geceydi umarim bugun boyle olmam
duygucum geçmiş olsun panik atak zordur umarım güzel bi uyku çekersin şimdi sabaha bomba gibi başlarsın ii geceler
sağol cnm inşlh görmüşlerdir
hadi bakalım sayılı günler geçer sonu güzel ve mutluluk olsun da gerisi hikaye zaten
ahh hiç deme o çikolata nasıl beni al dedi sorma dayanamadm yedim pişmanım ama iş işten geçti:26:

Kızlar burda havalr iyice soğudu yaaa burnum ayaklarım elim buz gibi kansızlık yine baş gösteriyorrrr

Filizim ben bi programı yazayım sana sen bak düzeltmeleri birlikte yapalım

07-19:00 iş
19-20 arası akşam yemeği
20-20:30 arası dinlenme
20:30-21:15 arası spor ( spor olmadığı günlerde aktivite yani ne istiyorsak tv kitap ...)
21:15-21:45 dinlenme
21:45-23:00 arası ders artık kpss veya benim dersler
23:00-23:30 arası soru çözümü
23:30-24:00 serbest
24:00 uyku

Cann şimdi bir günlük böyle pazartesi çarşamba ve cuma spor yapsak kalan 4 gününün 2 sindede bölgesel yapsak 1 günde izin olur saatlerle oynayabiliriz
Ne diyosun ?

inşallah cemrecimm sonu mutlululk olur.. yedikten sonra pişman olmak psikolojik olarak daha fazla kilo almayı saglıyormuş die bişey okmuşutm baya zaman once, o yuzden yediysen pişman olma, yarın öbür gün biraz dikkat eder dengelersin boşverrr

uvvvvv aman nurdanımm hormonların hıncını çocuktan çıkarmaaa ne ayrılığı yahuu lütfen modunu değirşirmisn çok mutlu olacaksınız o günlerin hayalini kur tatlımmmmmmmmmmm