- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.701
evet zor bi gün geçirdim o yüzden bütün düzenim alt üst oldu ama yarın toparlıcam kısmetse evet abim 15 yaşında vefat etti annemde ben ölünce oğlumun üstüne gömün demişti gidince ikisini birden düşünmek çokk dah azor acı oluyo ama olsun mekanları cennet olsun sağol cnm benim
duygucum geçmiş olsun panik atak zordur umarım güzel bi uyku çekersin şimdi sabaha bomba gibi başlarsın ii geceler
sağol cnm inşlh görmüşlerdir
hadi bakalım sayılı günler geçer sonu güzel ve mutluluk olsun da gerisi hikaye zaten
ahh hiç deme o çikolata nasıl beni al dedi sorma dayanamadm yedim pişmanım ama iş işten geçti:26:
saabah çok keyifsizdim pomocumm bu kadartı bile zor yedimm, hiç yiyesim yoktu aslında yani..
öğlen de hem yarım paket çikolata yiyince hem de kahvaltıyı geç yapınca hafif geçireyim dedm ondan öle oldu
ben adet dönemlermde inanılmaz feminist ve depresif oluyorummmbide dün gece biraz atıştıkk, bugun özür diledi ama ben şuan içimden resmen ayrılık acısı çekiyormm
uvvvvv aman nurdanımm hormonların hıncını çocuktan çıkarmaaane ayrılığı yahuu lütfen modunu değirşirmisn çok mutlu olacaksınız o günlerin hayalini kur tatlımmmmmmmmmmm
Kızlar esnemekten ağzım kapanmıyorrr ben yavaştan yatağa girer iyi geceler herkeseee öpüyoreeeeeee
Kızlar burda havalr iyice soğudu yaaa burnum ayaklarım elim buz gibi kansızlık yine baş gösteriyorrrr
Filizim ben bi programı yazayım sana sen bak düzeltmeleri birlikte yapalım
07-19:00 iş
19-20 arası akşam yemeği
20-20:30 arası dinlenme
20:30-21:15 arası spor ( spor olmadığı günlerde aktivite yani ne istiyorsak tv kitap ...)
21:15-21:45 dinlenme
21:45-23:00 arası ders artık kpss veya benim dersler
23:00-23:30 arası soru çözümü
23:30-24:00 serbest
24:00 uyku
Cann şimdi bir günlük böyle pazartesi çarşamba ve cuma spor yapsak kalan 4 gününün 2 sindede bölgesel yapsak 1 günde izin olur saatlerle oynayabiliriz
Ne diyosun ?
aminnnn aslında ii olmaya çalışıyorum zor yoksa annemi o kadar özledim ki anlatamam ne yapayım hayat devam ediyorcanım yaaaaaaaa ıcım acıdı valla. cok zor ne dıyım kı. omru uzun olsun ınsaallah tum sevdıklerının canım yaaaaaaaaa
ıyısın sımdı degıl mı
anladım canım
ben senı az cok tanıdım sen mesafe olunca sureklı gergınsın tartısıyorsun sanırım ama bu duruma alısman lazım canım bak sonucta askerlıkte tamamen uzaktınız guzel bırseyler ıcın ugrasıyorsun hem basarını hem mutlulugunu yıpratrsın boyle.
aminnnn aslında ii olmaya çalışıyorum zor yoksa annemi o kadar özledim ki anlatamam ne yapayım hayat devam ediyor
inşlhh en büyük hayalim bebeklerim olunca annem ve abimin mezarına götürmek eğer olursa evladım...tabii
çok gençt annem tabi bana göre tam torun torba görücek derken mevlam aldı yanına inşlh ahirette görürüm annemi..
ya kusura bakam gece gece böle yazıyorum ama anlatınca insan rahatlıyor bazen:26:
aminnnnnnn aminnnn inşlhhhhh bu dünyada değil ama mevlam ona gösterecek torun veya torunlarınısenin çocukların olacakk ve emiğnim annen görecek bunlarıı yeter ki sen dua et ve umudunu kaybetmee
hem istedigin kadar yazabilirsin anlatabilirsinn, biz burda herşeyi konuşuyoruz ya sen de anlatıp rahatla
aminnnnnnn aminnnn inşlhhhhh bu dünyada değil ama mevlam ona gösterecek torun veya torunlarını
sağol güzelim evet bazen rahatlatıyor buraya yazılanlarburası hem diet hem dostluk sayfası
aynen öyle cnm ben her ne kadar sık sık girip yazamasam da bazen muhabbete katılamasam da kim ne yazmışsa okurum ve hepinize dua ederim cnm çünki burası diğer diet sayfalarından farklı seviniyoruz da üzülüyoruz da hatta başımızdan geçenleri bile yeri gelince anlatıyoruz daha ne olsuninşallahh canımm.. evett biz hem zayıfliyoruz hem de dost yoldaş oluyoruz burda biribirimizee
aynen öyle cnm ben her ne kadar sık sık girip yazamasam da bazen muhabbete katılamasam da kim ne yazmışsa okurum ve hepinize dua ederim cnm çünki burası diğer diet sayfalarından farklı seviniyoruz da üzülüyoruz da hatta başımızdan geçenleri bile yeri gelince anlatıyoruz daha ne olsunhep bu topik devam etsin...
tatlım ben çıkıyorum eşim koltukta boynu bükükler gibi uyudu kaldı herşey gönlünün istediği gibi olur hep inşlhhhhhhhhh
sevdiğinle mutlu ve bol bol çocuk sesleriyle dolu bi yuvan olsun inşlh
canım bebek kılolu olunca, anne de gebelık sekerı mı oldugu anlamı cıkıyormus ?
ama sen cok saglıklı beslendın bebegın asırı kılo alamaz kı kafam karıstı.
ınsaallah sımdı daha ıyısındır canım, yenı gordum msjını. ALLAHa emanet ol canım
cnm geçmiş olsun
şükür şeker çıkmamış şeker zor bişey çünki dikkat edersin kilona tatlım başak sıkıntın olmasın da...
askerdeyken çok alttan aldım filizimm, ama artk askerde değil o havadan çıkacak yanii.. o unutuyo hemen sölediklerini, özür diledimi geçiyo zannediyo ama bende geçmiyoo.. daha çok başındayız ancak birbirimizi tanıyoruz farkındayım amaa bilmiyormm, sizin de kafanızı şişirmek istemiyorm daa karışıgım biraz bu konuda, toparlamak istiyorm kafamı ama bu ara doğru zaman değil sanırımm
Kızlar burda havalr iyice soğudu yaaa burnum ayaklarım elim buz gibi kansızlık yine baş gösteriyorrrr
Filizim ben bi programı yazayım sana sen bak düzeltmeleri birlikte yapalım
07-19:00 iş
19-20 arası akşam yemeği
20-20:30 arası dinlenme
20:30-21:15 arası spor ( spor olmadığı günlerde aktivite yani ne istiyorsak tv kitap ...)
21:15-21:45 dinlenme
21:45-23:00 arası ders artık kpss veya benim dersler
23:00-23:30 arası soru çözümü
23:30-24:00 serbest
24:00 uyku
Cann şimdi bir günlük böyle pazartesi çarşamba ve cuma spor yapsak kalan 4 gününün 2 sindede bölgesel yapsak 1 günde izin olur saatlerle oynayabiliriz
Ne diyosun ?
aminnnn aslında ii olmaya çalışıyorum zor yoksa annemi o kadar özledim ki anlatamam ne yapayım hayat devam ediyor
inşlhh en büyük hayalim bebeklerim olunca annem ve abimin mezarına götürmek eğer olursa evladım...tabii
çok gençt annem tabi bana göre tam torun torba görücek derken mevlam aldı yanına inşlh ahirette görürüm annemi..
ya kusura bakam gece gece böle yazıyorum ama anlatınca insan rahatlıyor bazen:26:
yok kuzu bebek zayıf olup gebelik şekerii çıkanda var...ama benim tosun paşa haftasına göre çok çok ileri de çıktı şu an doğum yapmış bir bebeğin kilosunda ve benim adet tarihine göre daha bir ayım var...haaa şu da var şeker varsa bebeğin kilolu olma ihtimali de var...doktorumda bundan şüphelendi o gün yediklerimden dolayı kanda şeker çıkınca doktorum panikledi hem benim için hem bebek için...bende de çıktı yani doğum sonrası çok sıkıntı çekersin dedi...zaten beslenmemi sordu...çok güzel bir beslenme dedi..zaten az kilo almışsın dikkat ettiğin belli dedi..cumartesi verdiğim tahlillerde bir sıkıntı çıkmadı...doktorum sadece o gün ki yediklerimden dolayı bu şekilde tahlillerin çıktığını belirtti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?