2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım yaaaaaaaa ıcım acıdı valla. cok zor ne dıyım kı. omru uzun olsun ınsaallah tum sevdıklerının canım yaaaaaaaaa

ıyısın sımdı degıl mı

anladım canım

ben senı az cok tanıdım sen mesafe olunca sureklı gergınsın tartısıyorsun sanırım ama bu duruma alısman lazım canım bak sonucta askerlıkte tamamen uzaktınız guzel bırseyler ıcın ugrasıyorsun hem basarını hem mutlulugunu yıpratrsın boyle.

uvvvvv aman nurdanımm hormonların hıncını çocuktan çıkarmaaa ne ayrılığı yahuu lütfen modunu değirşirmisn çok mutlu olacaksınız o günlerin hayalini kur tatlımmmmmmmmmmm

o kaşınıyo daa neyseki ben bişey yapmadan hatasını anlıyorr ama benm cam yanıyo iştee, o kadar kolay unutamıyorum daa, sonra ben kabahatli oluyorm falan filan iştee.. inşallah dedigin gibi olur kuzumm, mutlu günler hepimizin olurrr

Kızlar esnemekten ağzım kapanmıyorrr ben yavaştan yatağa girer iyi geceler herkeseee öpüyoreeeeeee

iyi uykullaaaarrrrr

yarın detaylı dusunelım oldu mu canım. ben de fena yorgunum yatıyorum artık

canım yaaaaaaaa ıcım acıdı valla. cok zor ne dıyım kı. omru uzun olsun ınsaallah tum sevdıklerının canım yaaaaaaaaa

ıyısın sımdı degıl mı
aminnnn aslında ii olmaya çalışıyorum zor yoksa annemi o kadar özledim ki anlatamam ne yapayım hayat devam ediyor
inşlhh en büyük hayalim bebeklerim olunca annem ve abimin mezarına götürmek eğer olursa evladım...tabii
çok gençt annem tabi bana göre tam torun torba görücek derken mevlam aldı yanına inşlh ahirette görürüm annemi..
ya kusura bakam gece gece böle yazıyorum ama anlatınca insan rahatlıyor bazen:26:

askerdeyken çok alttan aldım filizimm, ama artk askerde değil o havadan çıkacak yanii.. o unutuyo hemen sölediklerini, özür diledimi geçiyo zannediyo ama bende geçmiyoo.. daha çok başındayız ancak birbirimizi tanıyoruz farkındayım amaa bilmiyormm, sizin de kafanızı şişirmek istemiyorm daa karışıgım biraz bu konuda, toparlamak istiyorm kafamı ama bu ara doğru zaman değil sanırımm

senin çocukların olacakk ve emiğnim annen görecek bunlarıı yeter ki sen dua et ve umudunu kaybetmee

hem istedigin kadar yazabilirsin anlatabilirsinn, biz burda herşeyi konuşuyoruz ya sen de anlatıp rahatla

senin çocukların olacakk ve emiğnim annen görecek bunlarıı yeter ki sen dua et ve umudunu kaybetmee

hem istedigin kadar yazabilirsin anlatabilirsinn, biz burda herşeyi konuşuyoruz ya sen de anlatıp rahatla
aminnnnnnn aminnnn inşlhhhhh bu dünyada değil ama mevlam ona gösterecek torun veya torunlarını
sağol güzelim evet bazen rahatlatıyor buraya yazılanlarburası hem diet hem dostluk sayfası

aminnnnnnn aminnnn inşlhhhhh bu dünyada değil ama mevlam ona gösterecek torun veya torunlarını
sağol güzelim evet bazen rahatlatıyor buraya yazılanlarburası hem diet hem dostluk sayfası

inşallahh canımm.. evett biz hem zayıfliyoruz hem de dost yoldaş oluyoruz burda biribirimizee

inşallahh canımm.. evett biz hem zayıfliyoruz hem de dost yoldaş oluyoruz burda biribirimizee
aynen öyle cnm ben her ne kadar sık sık girip yazamasam da bazen muhabbete katılamasam da kim ne yazmışsa okurum ve hepinize dua ederim cnm çünki burası diğer diet sayfalarından farklı seviniyoruz da üzülüyoruz da hatta başımızdan geçenleri bile yeri gelince anlatıyoruz daha ne olsun hep bu topik devam etsin...
tatlım ben çıkıyorum eşim koltukta boynu bükükler gibi uyudu kaldı herşey gönlünün istediği gibi olur hep inşlhhhhhhhhh
sevdiğinle mutlu ve bol bol çocuk sesleriyle dolu bi yuvan olsun inşlh

güzel duaların çok teşekkür ederim cemreciimmm, Allah hepimize ne güzel şeyleri nasip etsin inşallaahhh.. iyi uykularrr

yok kuzu bebek zayıf olup gebelik şekerii çıkanda var...ama benim tosun paşa haftasına göre çok çok ileri de çıktı şu an doğum yapmış bir bebeğin kilosunda ve benim adet tarihine göre daha bir ayım var...haaa şu da var şeker varsa bebeğin kilolu olma ihtimali de var...doktorumda bundan şüphelendi o gün yediklerimden dolayı kanda şeker çıkınca doktorum panikledi hem benim için hem bebek için...bende de çıktı yani doğum sonrası çok sıkıntı çekersin dedi...zaten beslenmemi sordu...çok güzel bir beslenme dedi..zaten az kilo almışsın dikkat ettiğin belli dedi..cumartesi verdiğim tahlillerde bir sıkıntı çıkmadı...doktorum sadece o gün ki yediklerimden dolayı bu şekilde tahlillerin çıktığını belirtti..

cnm geçmiş olsun

şükür şeker çıkmamış şeker zor bişey çünki dikkat edersin kilona tatlım başak sıkıntın olmasın da...

sağol canım...benim kiloya değil de bebeğin kilosuna dikkkat etmemiz lazım... doktor sen kilo alsan da sakın stres yapma...olması gerekenden az kilo almışsın dedi... ama bebeğe dikkat kalorili yiyeceklerden direkt bebeğe kilo yapacak şeylerden uzak dur dedi..

bence de su an cok erken ve zamanlama olarak da yanlıs bır zaman. gergınsın uzaklık devam ettıgı ıcın. oyuzden bence sımdı degerlendırmelere gırme.

ha ek olarak sunu soyleyım nerdeyse tum erkekler bu konuda aynıdır ozur dılemeyı gec yaparlar anında yapmazlar halbukı erken olması cok daha ıyıdır ama bunlar onu dusunemez. ve aynı sekılde ozur dıledım tamam affedıldım dıye dusunurler ıste. oyuzden cok buyuk seyler bekleme bu konuda. sorun byuk degılse, unut gıtsın sen de. ıcınde bırıktırme, cunku sevgın zarar gorur bu sekılde.

sen de kansızlık mı var ??????? kuru uzum ye olur mu ılk aklıma gelen bu oldu. ara ogunelrde mesela.

planları cok guzel yapmıssın ben de kendıme uyan saatlerı dusuneyım oldu mu cunku aksam mısafır ya da yemek yapma olayım olabılıyor benım. ayrıca ben en gec 11 de uyuyayım dıye dusunuyorum cunku 6 da uyanıyorum

canım ozlenmez mı yaaaaaaa annemle ılıskım ıyı degıldır gurbete de 18 yasında alıstım ama yıne de annemı ozlerım ıhtıyac duyarım kolay mı senın yasadıgın. ALLAH basa verdı ıste canım. sabrını da versın ınsaallah yasadıgın bu uzuntuye karsılık hep mutlu anların olsun ınsaallah

olacak ınsaallah ınsaallah canım umudunu hıc kaybetme. sen de goreceksın kuzularını aılen de ınsaallah

sen herseyı ıcınde yasayan bır ınsansın bunu yapma canım, bız ya da baskaları ama kım olursa olsun paylas ıcıne atma. uzuntuyu tek basına yasamak cok daha agırlastırıyor

hımmmm anladım canımmmmmm
aman ne karısık bu ısler yaaaaaaaaaa neysekı cok sukur seker cıkmamıs canım. sevındım. oglusun doyunca beslenmesıne de dıkkat edersın zaten sorun olmaz dıye dusunuyorummmmmm

herkeseeeeeeeeee ıyı pazarlarrrrrrrrrrrr

nasılsınızzzzzzz kızlarrrrrrrrr ınsaallah guzel bır pazar olmustur hepınız ıcın. ve yarın bollllll ------- ler goruruz.

ben bugun bırazcık dınlendım bırazcık yoruldum tabıkı. ama dunden ev ıslerını bıtırmek ıyı oldu gercı belım tutulmus esyaları tasımak evı temızlemek derken. krem surdum, kas gevsetıcı ıctımmm daha ıyıyım. bugun bıraz dızı ızledım, camasır ugrastım gerı kalan zamanda da haftalık yemek yaptım benım gunum boyleydı bırazdan dus alacagım bakımlarımı yapacagım mıs mıs uyuyacagımmmm benden haberler boyle.

yarın gorusuruzzzzzzzz opuyorummmmm guzel arkadaslarımııııııııı