- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.721
hımmmm anladım canımmmmmm
aman ne karısık bu ısler yaaaaaaaaaaneysekı cok sukur seker cıkmamıs canım. sevındım. oglusun doyunca beslenmesıne de dıkkat edersın zaten sorun olmaz dıye dusunuyorummmmmm
aynen bayağı karışıkmış içine girince anladım..neyse ki temiz çıktı...raporumu da aldım...izne de ayrılacağım resmi olarak yarın...sonra beklemedeyiz artık ne zaman teşrif eder beyefendileri...
Günaydın kızlaaaarr, hepinizi çook özledim, tatil çok güzel geçtiTabi birikmiş bir sürü iş te beni bekliyor, yavaş yavaş yapacağım artık. Tatilde kilo aldım ama bir kısmı ödemdir diye umut ediyorum. Aslında iyi yüzdüm, 3 gün step yaptım ama o kadar çok yemeğe kilo almam kaçınılmazdı. Hatta sırtım, bacaklarım falan ağrıyor ama biraz dinlendirip hemen düzenli spora başlayacağım.
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah. Şimdi işlere bir dalayım, en kısa zamanda geçmişe hızlıca bakarım
Günaydınlar efendimmmm ;
Yoğun işime konsantre olamadım bugün hadi hayırlısı size selam vereyim dedimm nesliiiiiiiiii görüyom seni hoşgeldinnnnnnnnnnnn
Kılzar bugün malum pazartesi şu işlerime bi bakayım yine görüşürüz inşallahh
Günaydın kızlaaaarr, hepinizi çook özledim, tatil çok güzel geçtiTabi birikmiş bir sürü iş te beni bekliyor, yavaş yavaş yapacağım artık. Tatilde kilo aldım ama bir kısmı ödemdir diye umut ediyorum. Aslında iyi yüzdüm, 3 gün step yaptım ama o kadar çok yemeğe kilo almam kaçınılmazdı. Hatta sırtım, bacaklarım falan ağrıyor ama biraz dinlendirip hemen düzenli spora başlayacağım.
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah. Şimdi işlere bir dalayım, en kısa zamanda geçmişe hızlıca bakarım
Günaydınlar efendimmmm ;
Yoğun işime konsantre olamadım bugün hadi hayırlısı size selam vereyim dedimm nesliiiiiiiiii görüyom seni hoşgeldinnnnnnnnnnnn
Kılzar bugün malum pazartesi şu işlerime bi bakayım yine görüşürüz inşallahh
annen nezaman gelecek ? bır dahakı kontrolun nezamana ?
Selam kızlar,
Nasılsınız? umarım herkes iyidir.
Duygucum sen nasılsın? şimdi regl oldum da, olana kadar her namazımda dua ettim sana :) inşallah çabucak geçecek her şey. kendi kendine sürekli "Bismillahi Şafi" de aklına geldikçe canım.
Filizcimmm beni de listeye alır mısın acaba yaa, bugün tam 81 kgdım
Selam kızlar,
Nasılsınız? umarım herkes iyidir.
Duygucum sen nasılsın? şimdi regl oldum da, olana kadar her namazımda dua ettim sana :) inşallah çabucak geçecek her şey. kendi kendine sürekli "Bismillahi Şafi" de aklına geldikçe canım.
Filizcimmm beni de listeye alır mısın acaba yaa, bugün tam 81 kgdım
selam canım, tam lısteyı yazıyordum aldım bıle tatlım hıc merak etme. hersey cok guzel olacak. neslı spor konusunda gecmısı olan bırı, bılınclı bırı de bu konuda. duygu desen basarıya ulasmıs ornegımız, ırade konusunda desen zaten soz yok. sen de kalorıler ve yıyecekler konusunda cok uzman ve yolunda guzel ılerleyen bırı olarak sızlerden cokkkkkkkkk guzel seyler ogrenecegımızden emınımmmmm
burda olmandan dolayı cokkkkkkkkkk mutluyummmmmmm
baslangıc, hedef onları ne yazayım canım ? gecen haftanın kılosuna ne yazayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?