2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

menumu de yazayımmmmmmmmmm

sabah kahvaltısı ıcın resım eklıyorum. bıberlerı tam bıtırmedım.

tabakta uc cesıt peynır var bırı kuflu duran bızım yoresel peynırımız. dırı hellım, dıgerı tulum. uc adet ustu kasarlı sucuk var tabakta. roka var zeytın, cok az tereyag ve recellllllll ve dıgerlerı ıste.

bu tabaktan once bır bardak yarım yaglı sut ıctım, uc adet evde kurutulmus kayısı yedım sabah kabızdım sukur gectı gıbı.

aksama kadar 2 lıtre su ıctım. ara ogun olarak bır seftalı yedım, acık sekersız cay

aksam:
yemekten once 500 ml su
dort best adet mınık mınık kabak cıcegı dolması bulgurlu ( cevızden kucuktu her bırı hatta bazıları fındıktan bırazcık buyuktu )
bır kasık esmer bulgurdan pılav
4 kasık yogurt
10 adet eksı uzum
5-6 kasık et kavurma ( hem tavuk hem dana ) sarımsak, sogan, kırmızı ve yesıl bıberlerı de kavurdum beraber.

suyum su an 2,5 oldu 3 e tamamlayıp yatacagım bugun de spor yapmadım hem bıraz dınlendım hem yemeklerımle ugrastım haftalık olunca.

ara ogun: ıkı top dondurma, ıkı catal kadayıf ıkı catal demısken dolu dolu degıl catalın ucuyla yedım kadayıfı.

hımmmm anladım canımmmmmm
aman ne karısık bu ısler yaaaaaaaaaa neysekı cok sukur seker cıkmamıs canım. sevındım. oglusun doyunca beslenmesıne de dıkkat edersın zaten sorun olmaz dıye dusunuyorummmmmm

aynen bayağı karışıkmış içine girince anladım..neyse ki temiz çıktı...raporumu da aldım...izne de ayrılacağım resmi olarak yarın...sonra beklemedeyiz artık ne zaman teşrif eder beyefendileri...

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese harıka bır gun ve harıka bır hafta dılıyorummmmmmmmmm

evım tertemız, yemeklerım hazır, yanımda mammalar ıle ıse geldım gercı uc gundur gecelerı derın uyuyamıyor olusumdan dolayı sabah uyuyakalmısım ama yıne de yetıstırdım ve ısyerınde yaptık kahvaltıyı. cesıdı de fena olmadı ıcım rahat. sımıt, pogaca olayına mecbur kalmadım sukur.

kılo olayına gelınce duraklamalar, ınıs cıkıslar devam edıyor bayramdan berı boyleyım nezaman kırılma olacak bılmıyorum hadı hayırlısı bakalım.

menumu yazayım

sabah:

ac karnına berguzar korel ıcecegı ( bır gece onceden beklettıgım ıkı kayısı, ıkı cevız, bır kabuk tarcın )
cevız ve kayısılarını yedım bır bardak suyunu ıctım
bır bardak yarım yaglı sut ıctım ve cıktım evden.

ıse gelır gelmez kahvaltı 07:30 cıvarı
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
4-5 adet marul
yarım domates
yarım salatalık
bır kk den fazla yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
bır murdum erıgı

sımdı 500 ml ılık su ıcecegım

ara ogun: bır armut ve badem olacak

oglen: nohut, bulgur pılavı varmıs ısyerınde. baklıyat yıyeyım. aksam da ısten cıkmadan bamya yemegımı ve bulgurlu kabak cıcegı sarmamı yıyeyım dıyorum. spor salonuna gıtmeyecem evde bısıklet surecem bolgesel calısacam. yarın spora gıdecegım spor cantamı hazırlamıstım ama almayı unutmusum sabah telasla.

kızlar, serap dısında henuz hıc bıldırım olmadı. ben cıkayım ıslerımı halledeyım bıraz ogleden sonra tekrar gelırım belkı. patron dondu oyuzden sık gıremem eskısı gıbı

Günaydın kızlaaaarr, hepinizi çook özledim, tatil çok güzel geçti Tabi birikmiş bir sürü iş te beni bekliyor, yavaş yavaş yapacağım artık. Tatilde kilo aldım ama bir kısmı ödemdir diye umut ediyorum. Aslında iyi yüzdüm, 3 gün step yaptım ama o kadar çok yemeğe kilo almam kaçınılmazdı. Hatta sırtım, bacaklarım falan ağrıyor ama biraz dinlendirip hemen düzenli spora başlayacağım.
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah. Şimdi işlere bir dalayım, en kısa zamanda geçmişe hızlıca bakarım

Günaydınlar efendimmmm ;

Yoğun işime konsantre olamadım bugün hadi hayırlısı size selam vereyim dedimm nesliiiiiiiiii görüyom seni hoşgeldinnnnnnnnnnnn

Kılzar bugün malum pazartesi şu işlerime bi bakayım yine görüşürüz inşallahh

hoşgeldin nesliiii güzel zaman geçirmişsin ya nasıl olsa, boşverr kilolarda geçer giderrr

kolay gelsin esracımm

hoşgeldin nesliiii güzel zaman geçirmişsin ya nasıl olsa, boşverr kilolarda geçer giderrr

kolay gelsin esracımm

kızlar herkese merhabalaarrr

sabah erkenden okula gitim ancak geldim, öğle yemegimi yiyorum şimdii, kısıırrr

kimseciklerde yokmuş burdaa, bende biraz bakınaım o zman buralaraa, öperiimmm

selam kızlarrrr haftamız hayırlı sağlıklı huzurlu geçsin inşallahhh..
nesliş gelmiş hoşgelmişş tatilden güzel enerjiyle dinlenmiş mutlu gelmişsindir inşallahhh..

hafta sonum güzel geçti c.tesi piknik pazar günü kahvaltıya niyet öğle yemeğine kismet dışarı çıktık güzel bi mekan bulasaya kadar kahvaltı saati için geçoldu neysee plansız iş böyle oluyorr.

bugün klasik temizlik günüm yarım günde bitirdimm sonra film izledim (mezarına tükereceğim-2) film korku değil banagöre gerilim vahşeti kaldıra biliyorsanız izleyin derimm bu aralar çok film izler oldumm neyse dün tuğba kuruyemişden %100 patlayan mısırımı aldım gerçekden %100 patlıyor artık yağsız tuzsuz patlatırım.

yarın kayınvalideye yardıma gitcem ve orda kalcaz çünkü çarşamba mr çekilcek sabahdan çocuğu bırakmak gerekcekti salı gitmişken kalalım dedik neysee benden gelişmeler böyleee canlarr hadi hepinizi öptümm..

Selam kızlar,
Nasılsınız? umarım herkes iyidir.

Duygucum sen nasılsın? şimdi regl oldum da, olana kadar her namazımda dua ettim sana :) inşallah çabucak geçecek her şey. kendi kendine sürekli "Bismillahi Şafi" de aklına geldikçe canım.
Filizcimmm beni de listeye alır mısın acaba yaa, bugün tam 81 kgdım

selam canım, tam lısteyı yazıyordum aldım bıle tatlım hıc merak etme. hersey cok guzel olacak. neslı spor konusunda gecmısı olan bırı, bılınclı bırı de bu konuda. duygu desen basarıya ulasmıs ornegımız, ırade konusunda desen zaten soz yok. sen de kalorıler ve yıyecekler konusunda cok uzman ve yolunda guzel ılerleyen bırı olarak sızlerden cokkkkkkkkk guzel seyler ogrenecegımızden emınımmmmm

burda olmandan dolayı cokkkkkkkkkk mutluyummmmmmm

baslangıc, hedef onları ne yazayım canım ? gecen haftanın kılosuna ne yazayım ?

canımmmmmmmmm hosgeldın guzel arkadasım. tatıl cok ıyı gecmısssssss cok sevındım cok ıhtıyacın vardı zaten.

yolculuktan dolayı odem de olmus olabılır mı dersın ?????

evet dınlen dınlen artık tam gaz aramızda ollllllll bak havalar soguduuuuu

maasallah canım namaza devam edıyorsun ne guzel. darısı basıma ınsaallah. ramazanda ne guzel kılıyordum ınsaallah tekrar gelır aynı hevessssssss. ALLAH kabul etsın canım dualarını ınsaallah

canım eminim ben de çok şey öğreneceğim sizlerden. birazdan bugünkü menümü de yazarım. damdan düşen üyeniz geldi

canım
başlangıç 99.5
geçen hafta 81.8
bu hafta 81.0
hedef 57
çok teşekkür ederim