- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.741
annem cumartesi gecesi yanımda inşallah canım..bir daha ki kontrolüm de ayın 30unda..haftaya pazartesi..ona göre doğum şeklini konuşacağız...sezeryan olursam doğum günü de belirlenmiş olacak...:18:
canım eminim ben de çok şey öğreneceğim sizlerden. birazdan bugünkü menümü de yazarım. damdan düşen üyeniz geldi
canım
başlangıç 99.5
geçen hafta 81.8
bu hafta 81.0
hedef 57
çok teşekkür ederim
maasallah canım namaza devam edıyorsun ne guzel. darısı basıma ınsaallah. ramazanda ne guzel kılıyordum ınsaallah tekrar gelır aynı hevessssssss. ALLAH kabul etsın canım dualarını ınsaallah
Bugünkü beslenmemi yazayım. Aynurum da aşağıda bu arada, öpücükler cücüşüm
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 dilim domates
beyaz çay
ara
3 tane kuru kayısı
10 tane fındık
öğle
8 kaşık etli türlü
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane activia
akşam
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
ara
armut
yeşil çay
suyum 4 litreye yakın olur sanırım. yediklerim de 1250 kalori civarında. 35 dakika 2.8 km yürüyüş yaptım :)
selam fıstıklarr
bende geldiimmmm :)))
hoşgeldin
kızlar bu benim kankim, ekürim. Duygu Filiz için neyse Aynur da benim için o. umut verdi bana yolculuğumun başında.
kendisi 105 kgdan 75 kgma düşmüş bir fıstık tiçır ayrıca
selam fıstıklarr
bende geldiimmmm :)))
yerim seni cücükümmm , baktım buralardasın bende eşlik edeyim dedim canımmm ,yalnız bırakmam seniii
o ışık sende var anneemm , sana sonsuz güveniyorum , herşey çok güzel olacakk
hoşgeldin
kızlar bu benim kankim, ekürim. Duygu Filiz için neyse Aynur da benim için o. umut verdi bana yolculuğumun başında.
kendisi 105 kgdan 75 kgma düşmüş bir fıstık tiçır ayrıca
ooooooooo kım gelmısssssss valla cok konusmus olmasak da aynurcugum ben senı severım oyuzden cok mutlu oldummmmmmmm
hosgeldınnnnnnnnnnnn
hem ayrıca sen de bır idolsunnnnnnnnnnnnnn bu harıkaaaaaaaaaa
tam guzel anlatmıssınnnnnnnnn vallaaaaa. benım duygusum var senın aynurun varrrrrrrrrr
ALLAH eksık etmesın onları hıc hayatımızdan. ve bın kere razı olsun onlardan RABBIM.
tam guzel anlatmıssınnnnnnnnn vallaaaaa. benım duygusum var senın aynurun varrrrrrrrrr
ALLAH eksık etmesın onları hıc hayatımızdan. ve bın kere razı olsun onlardan RABBIM.
selam kızlarrrr haftamız hayırlı sağlıklı huzurlu geçsin inşallahhh..
nesliş gelmiş hoşgelmişş tatilden güzel enerjiyle dinlenmiş mutlu gelmişsindir inşallahhh..
hafta sonum güzel geçti c.tesi piknik pazar günü kahvaltıya niyet öğle yemeğine kismet dışarı çıktık güzel bi mekan bulasaya kadar kahvaltı saati için geçoldu neysee plansız iş böyle oluyorr.
bugün klasik temizlik günüm yarım günde bitirdimm sonra film izledim (mezarına tükereceğim-2) film korku değil banagöre gerilim vahşeti kaldıra biliyorsanız izleyin derimm bu aralar çok film izler oldumm neyse dün tuğba kuruyemişden %100 patlayan mısırımı aldım gerçekden %100 patlıyor artık yağsız tuzsuz patlatırım.
yarın kayınvalideye yardıma gitcem ve orda kalcaz çünkü çarşamba mr çekilcek sabahdan çocuğu bırakmak gerekcekti salı gitmişken kalalım dedik neysee benden gelişmeler böyleee canlarr hadi hepinizi öptümm..
Arkadaşlar çok hastayım anca gözümü açtım.Kilom 67.400
canımmmmmmmmm hosgeldın guzel arkadasım. tatıl cok ıyı gecmısssssss cok sevındım cok ıhtıyacın vardı zaten.
yolculuktan dolayı odem de olmus olabılır mı dersın ?????
evet dınlen dınlen artık tam gaz aramızda ollllllll bak havalar soguduuuuu
Arkadaşlar çok hastayım anca gözümü açtım.Kilom 67.400
Menumu paylasayim ;
Bugun orucdum ALLAH kabul etmistir umarim kaldi 6 gunum.
Sahur: 2 domates,1buyuk salatalik ,bir buyuk dilim peynir,1galete 500ml su
iftarim:1buyuk bardakla orucumu actim 1kucuk kase domates corbasi, buyuk kase salata,4 kofte ,yarim dilim tahil ekmegi,2 kasik ligt yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?