2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

annem cumartesi gecesi yanımda inşallah canım..bir daha ki kontrolüm de ayın 30unda..haftaya pazartesi..ona göre doğum şeklini konuşacağız...sezeryan olursam doğum günü de belirlenmiş olacak...:18:

hımmmmm anladım canım. bır hafta teksın demek. aman dıkkat et kendıne oldu mu annen gelınceye kadar beklesın oglunnnnnn

doktordan sonra soncları yazarsın ıyı haberler ıle beklıyoruz ınsaallah canım. korkma korkmaaaaaa. sıskınlık hersey gececek ve oglusun hep kucagında olacak artıkkkkk bak burdannnnnnnnn burayaaaaaaa

damdan dusmedınnnnnn canımmmmmmm sen bızım kalbımızdesınnnnn aaaaaaaaaa

maasallah canım namaza devam edıyorsun ne guzel. darısı basıma ınsaallah. ramazanda ne guzel kılıyordum ınsaallah tekrar gelır aynı hevessssssss. ALLAH kabul etsın canım dualarını ınsaallah

inşallah devam edeceğim canım. başlarken korkuyordum ya bırakırsam diye de şimdi dört gözle bekliyorum. kendime namaz sabahlığı aldım bile :)
sen de inşallah başlarsın tekrar. çok iyi gelecektir eminim sana.

sana da ediyorum, Aynura, Gülden diye bi arkadaşım var ona, Nevine, Meryeme, kendime.. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. kendi duamız kabul olmasa da başkasının ki olurmuş inşallah..

Bugünkü beslenmemi yazayım. Aynurum da aşağıda bu arada, öpücükler cücüşüm

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 dilim domates
beyaz çay

ara
3 tane kuru kayısı
10 tane fındık

öğle
8 kaşık etli türlü
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane activia

akşam
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı

ara
armut
yeşil çay

suyum 4 litreye yakın olur sanırım. yediklerim de 1250 kalori civarında. 35 dakika 2.8 km yürüyüş yaptım :)

hoşgeldin

kızlar bu benim kankim, ekürim. Duygu Filiz için neyse Aynur da benim için o. umut verdi bana yolculuğumun başında.
kendisi 105 kgdan 75 kgma düşmüş bir fıstık tiçır ayrıca

yerim seni cücükümmm , baktım buralardasın bende eşlik edeyim dedim canımmm ,yalnız bırakmam seniii

o ışık sende var anneemm , sana sonsuz güveniyorum , herşey çok güzel olacakk

yerim seni cücükümmm , baktım buralardasın bende eşlik edeyim dedim canımmm ,yalnız bırakmam seniii

o ışık sende var anneemm , sana sonsuz güveniyorum , herşey çok güzel olacakk

amin inşallah cücüşüm, ışıklıyız biz hepimiz :))

yalnız koma beni :) iyi ki varsın sen canım benim :)

ay eşim uyandı, ne güzel takılıyordum ya

hoşgeldin

kızlar bu benim kankim, ekürim. Duygu Filiz için neyse Aynur da benim için o. umut verdi bana yolculuğumun başında.
kendisi 105 kgdan 75 kgma düşmüş bir fıstık tiçır ayrıca

tam guzel anlatmıssınnnnnnnnn vallaaaaa. benım duygusum var senın aynurun varrrrrrrrrr

ALLAH eksık etmesın onları hıc hayatımızdan. ve bın kere razı olsun onlardan RABBIM.

ooooooooo kım gelmısssssss valla cok konusmus olmasak da aynurcugum ben senı severım oyuzden cok mutlu oldummmmmmmm

hosgeldınnnnnnnnnnnn

hem ayrıca sen de bır idolsunnnnnnnnnnnnnn bu harıkaaaaaaaaaa

Filiziimmm daha çok konuşuruz , sıkıntı yok , önümüzdeki maçlara bakalımmm

bende çok mutlu oldum ,burada olmaktann

tam guzel anlatmıssınnnnnnnnn vallaaaaa. benım duygusum var senın aynurun varrrrrrrrrr

ALLAH eksık etmesın onları hıc hayatımızdan. ve bın kere razı olsun onlardan RABBIM.

Amiiinnnnnnn ......

Canım hem oruc hem temızlık nasıl etkıledı ? ıyısın degıl mı ? gece uykuların nasıl ? sorun yok artık degıl mı ?

ben senın mr sonucunu cuma dıye hatırlıyordum hatta sana msj attım bugun. haaaaa dogru carsamba cekılecek cuma sonuc cıkacak degıl mı ?

yarın hem eglencelı olur hem de ertesı gun kuzeyı dusunmemıs olursun ıyı olmus canım.

guzel haberler ıle donecek ınsaallah benım canım arkadasımmmmmmmmmmm

Hoşbulduukkk
İyimser yorumun için teşekkür ederim arkadaşım ama ödem falan bir yere kadar, yediklerimi bir bilsen ne sen sor ne ben söyleyeyim

Menumu paylasayim ;

Bugun orucdum ALLAH kabul etmistir umarim kaldi 6 gunum.
Sahur: 2 domates,1buyuk salatalik ,bir buyuk dilim peynir,1galete 500ml su
iftarim:1buyuk bardakla orucumu actim 1kucuk kase domates corbasi, buyuk kase salata,4 kofte ,yarim dilim tahil ekmegi,2 kasik ligt yogurt

Allah kabul etsin canım.
her zamanki gibi çok güzel yediklerin, kararında :)