2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Sağol Duyguşum, haftasonu güzel geçmiş senin de, face te fotoğraflarını gördüm, 41 kere maşallah, incecik olmuşsun sen Ben de severim Tuğba'nın mısırını, biz de azıcık yağla patlatıyoruz, kışın güzel bir atıştırmalık aslında.
Canım benim, dualarım seninle, sonuçların iyi çıkacak inşallah

Neslimmm ozledim senin pozitif yazilarinii iyi dileklerin icin cok tsk.ederim, iyiki varsin iyiki varsinizzz

Bu arada topige taze kanlar gelmis pirtanta degerinde hosgelmis guzel esra ve can yoldasi (isim hafizam iyi degil) burda guzel basarilara imza atcaz insallah tekrar hosgeldiniz gelmekle cok iyi ettiniz

Ayrica esracim dua etmissin ALLAH bir degil bin kere razi olsun cok ama cok tsk ederim canim.

Son düzenleme:

ınsaallah canım devam edecegını hıssedıyorum ben de. oooooo hazırlıgını da yapmıssın ınsaallah bır gun aynur gıbı senı de boyle turbanlı kapalı goruruzzzzzzzz

evet yenıden baslamam lazım bugun cok sıkıntılı bır gun gecırıyorum ozellıkle namaz kılıp uyumak ıstıyorum

sagolasın canım ALLAH razı olsun evet duygu da hep der herkesten dua almaya calıs der mesela. ınsanın kendı ıcın ettıgı dua kabul olmazmıs mesela bazen ama baskasınınkı kabul olurmus ınsallah dualarımız kabul olsun

Hoşbulduukkk
İyimser yorumun için teşekkür ederim arkadaşım ama ödem falan bir yere kadar, yediklerimi bir bilsen ne sen sor ne ben söyleyeyim

hımmmmmmmm ozaman sana ceza verelımmmmmm eskıden kılo veremeyene ceza verırdık hatırlıyormusun spor cezası olurdu bırıncı olan verırdııııııııı cok yorulmussun tatılde ama sana carsambadan ıtıbaren spor cezası mı versek acabaaaaaa

canım şaka bır tarafa da harıka calısan bır vucudun var spor desen alasını bılıyorsun havalar da serınledı hadı gecen kışkı neslı donsun artık aramızaaaaaaaaa

canım ALLAH kabul etsınnnnnn

ben gerzek gıbı sahur yapmıyorum oyuzden vucudumu manyaga cevırmemek ıcın oruclara bıraz ara verdım bu yılınkını bıtırdım +2 daha yaptım ama ınsaallah devam edecegım yıne.

aksam menun cok guzel olmusssssss

suyun nekadar kuzum ?

Kızlar ben de tatil dönüşü iştahımı ayarlayamadım bugün pek, yarın daha iyi olacak inşallah Bugün işyerinde yoğundum, geçmişe bakacaktım ama hiç fırsatım olmadı. Züleyha hastayım demiş, ciddi bir şey yoktur inşallah, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum Ayrıca rakibem beni fena sollamış, yarından tezi yok başlıyorum
Nurdan okuldan söz etmiş, tam anlayamadım:26:
Clutch aramıza katılmış, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, taze enerji olur bize de

Pek düzgün olmasa da günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim beyaz ekmek (mecburen)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 çk tereyağı
- 1 kk beyaz peynir
- 3 zeytin
- yarım domates
- yarım salatalık
- 2 bardak şekersiz çay

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 2 kaşık z.yağlı pırasa
- 3 kaşık haşlanmış brokoli
- 1 avuç içi kadar fırında tavuk
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık kuru fasulye)

Ara: (yemeğin üstüne)
- 2 tane sakızlı kurabiye
- 2 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 7 tane tavada yağsız pişirilmiş köfte
- 1 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kaşık acı biber-domates sosu

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 1 avuç yabanmersini
- 1 avuç badem

Bugün spor yok, hatta erken yatmayı planlıyorum. Yarın dışarda epey işim var, mümkün olduğunca yürümek istiyorum, enerjim olursa spor da ilave edeceğim. Su tüketimim 2.5 litre civarı oldu, yatana kadar içerim biraz.

Evet filizim kansızlık var elim ayağım burnum buz gibi artık taa yaza kadar üşüdüm üşüdüm diye dolanırım

Planımı o şekilde yaptım ama bir türlü uygulamaya sokamadım en kısa sürede yapmam lazım sen de ama uykuyu öne çekerek yapmalasın artık hem kpss için de başlamalıyız yaniii

ıkısı de doksanlar her anlamda en guzel ınsanlarından. bızım ıcın cok ıyı bır arkadaslık olacagına emınımmmmmmmmmm cok mutluyum hepımız adınaaaaaaaaa. kıs super olacak ınsaallah hepımız ıcın. kıstan en cok korkan kısı olarakkkkkkkk gecen kısı hatırlamak tekrar yasamak ayyyyyyyyyyy aman ALLAH korusunnnnnnn

kuzum ben sana demedım mı sen nekadar ozel bır ınsan kı bak herkes pervane olduç berıvan her gun senı soruyor bana. duygu ablanın moralını bozarım hatırlatırım sorunca belkı dıyerek sana sormamıs kuzucuk. herkese cok selamı varrrrrrrrr

ozellıkle de sana, dua edıyorum dedı

sen de ıyı kı varsın canım benımmmmmmmmm

Afiyet olsun canım Pzar günü böyle kahvaltılarımız bence olmalı zaten hafta içi kahvaltımız düzgün olamayabiliyor hem erken kalkma hem de işe yetişme derken kahvaltının hakkını veremiyoruz zaten abartmamışsın canım yeşillikler domatesler falan çok hoş görünüyor ayrıca akşamda çok başarılı tebrikler güzellik

ellerine emeğine sağlık canım, Allah razı olsun.
kilo verenleri de tebrik ederim, hepinize kocaman kocaman

Duygucum sana da
en fitimiz sensin ya :)

Valla verin ceza, lazım bana. Şu tatil kilolarını yerleşmeden atmam lazım Filizcim, şu kadarını söyleyeyim, hem öğlen hem akşam yemek üstüne tatlı yedim, hem de öyle hafif şeyler falan değil. Hiç acımayın verin cezamı yani boynum kıldan ince Spor yapacağım da şu iştahımı da kontrol etmem lazım, size özeniyorum valla, çok yiyorum ben çooook.

hoşbulduk canım, inşallah sizlerle çok güzel ilerleyeceğiz :))

Hımmm yine güzel bir menü hatta çok başarılı can sporunuda evde yapacakmıssın senin içinde değşiklik olur hiç yapmamaktan kat kat iyi sonuçta

Filizcim eline emegine saglik tsk.ediyorum.
kg veren arkadaslarim sizleri cani gonulden kutluyorum ama ozellikle haftalardir 1.koltugunda yayilmis guzel arkasim suslu esracigimi cani gonuldenkutluyorum masallah sana. Neslisim tatilde bu kadariyla donmen bile basari emin ol ama bundan sonra dikkat 7li rakamlara oyle musafirlige geldin hemen evine donceksin insallah.

Aynur gibi olana kadar 40 fırın var önümde ama inşallah kısmet olur :))

inşallah canım, dualar içimizi temizliyor..

çok almamışsın Nesli, ben de bundan biraz az almıştım tatilde, hemen gitmişti. sen 3 günde halledersin bence :)

Haftasonu güzel geçmişş Duyguşş ohh piknik güzeldir yaa ben çok severim sizinde doğumgünü vardı sanırım tam senlik enerjine sağlık cannn

O filmi ben izlemem mi zannediyosun ? Zaten davetsiz çok güzeldi hem ben o filmi çok duydum dur izlicem onu aslında bu akşam bile izleyebilirim ama sporumu yapıyım sonra izliyimm hehe sana yazarım yine

Mısırın kalorisi nasıl Duyguşş ne kadar yiyebilirim ? bir de akşam yenir mi ?

Kayınvalidene neden yardıma gidiyosun ?

Sağol canım arkadaşım, inşallah dediğin gibi olur, haftaya tekrar 6'lı rakamlarda olurum Eşim 2.5 kg aldı valla, ben ona göre epey başarılıyım