- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.961
nasıl da biliyosun beniidırdır yaparım hak ederse hiç acımaammm ama nasıl çekiyo garibimmmm gerçi şimdi fatih terim istifa etti die depresyona girdii, kendisine ulaşamıyorum şuan bikaç saate depresyondan çıkar inşallahh
ayaklarım benm de hiç ısınmaz, yazın bile çorap giyerim ben, yoksa buzkalıbı gibi geziyoruummmankaranın soğuğuna ayrı bi gıcıgım zatenn
bide bugun arkadşaım doğumunu anlayınca ondan da gözüm korktuu.. doktor kordon boynuna dolanmış normal doğum olamaz sezeryan olacak demiş, pazartesi için de gün vermiş pazar günü sancılanınca hastaneye gitmişler, epidural sezeryan yapılacakmış, belinden iğneyi vurmuşlar, onun tam etkisi başlamadan sezeryana almışlar. arkadaşımm resmen karnımı kestiklerini hissettim diyor ki düşünün acıdan bayılmış kızz
bide bunu yapan hastane türkiyenin en iyi özel hastanelerinden biriyazık kız hala doğru düzgün oturamıyor, üstelik bir de bebek doğdugunda boynunda kordon falan yokmuş, kameraya almış da eşi doğumu defalarca izledik kordon yoktu boynunda dio
bılıyorum tabıııııııııııııııı
hakederse yap da herseyın hıncını ondan alma. sonucta onun da elınde olmayan seyler yasıyorsunuz hırpalama bosuna onu.
anaaaaa sen de benım gıbıymıssın aynen coraplar ayagımdan cıkmaz usurum hep usurummmmmmev botlarından alacam bu yıl kendıme kesınnnnnn
sezryan dogumdan bıraz dahga fazla para alıyorlar sırf hersey bunun ıcın. doktorlara hıc guvenılmıyor hele kı dogum konusunda. ALLAH ıyıler ıle karsılastırsın hepımızı ınsaallah
ben de menumu yazayım:
07:00 bır bardak yarım yaglı sut
08:00 bır bardak ılık su, uc adet evde kurutulmus kayısı
09:30 kahvaltı
bır yumurtadan omlet
bır dılım tam bugdaylı ekmek
bır kk yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
yarım domates
yarım salatalık
uc zeytın
ara: su ve yesıl cay bır bardak.
yemek oncesıne kadar suyumu 1 lt yaptım
oglen: ısyerınde bezelyelı patates ve makarna vardııııııben sefer tasımdakılerını yedım oh mıs gıbıııııı
5 kasık bamya, bır kepce cacık ( sadece cacık ısyerınden aldım ), mınık mınık cevızden kucuk kabak gulu dolmaları sanırım 6 adettı, bır salatalık
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
ara: yarım armut, bır murdum erık
aksam yemegınden once bır bardak ılık su
bır kase yogurt, yıne mınık mınık dolmalardan yedım bu kez uc dort adettı, 6 kasık cok az etlı guvec yedım kabak patlıcan taze fasulye ve patates vardı ıcınde, uc dort adet marul yedım,ceyrek demet maydonoz ve bır bardak ılık su
ılk kez bır kase yogurt yedım ınanamıyorummmmmmm
suyum su ana kadar 2,5 lt oldu 3 e tamamlayıp yatarım
spor olarak sadece 6.500 adım yaptım
ara ogun: bır bardak yarım yaglı sut, ıkı adet cevız, bır cay kasıgı cokokrem
menulerini çok begendiimmmherşeyin gayet yerinde bence
hak ettigi zaman hiç sesini çıkarmıyor zaten de eger gereksiz dırdır yapıyosam bi cümlesiyle susturuyo beni vallaaaltta kalır mı o hiççç
ev botları dünyanın en güzel buluşlarından biriiikesinlikle al, ben yatarken bile bazen onlarla yatıp yatak ısınınca çıkarıydum ayagımdan
doktorların para peşinde koşmalarına çok sinir oluyorum yaa, senin elindeki bi can, nasıl paraya göre karar verirsinn.. bide bu kordona dolanma olayını sölemeden once kaç çocuk istiyosun demiş arkadaşıma, arkadaşım iki deyince sezeryan olman gerekiyo demiş.. o kızın çektigi acıya degdi mi şimdi doktorun içi rahat mı çok merak ediyorumm
tsk ederım bugunun gergınlıgını atlatmak ıcın ıyı oldu sut ıcerken.
eeeeee erkek kızım o. sessız bıle olsa sesı yuksek cıkarrrrrrrkaldı kı aynı burcsunuz hıc altta kalmaz. burcumuzun ozellıgı. öluruz yanı aksı durumda
yok ben de ıstıyorum kesınlıkle. benım ev soguk oluyor zaten. sen benden betermıssın yaaa
ben kayserıye gıtmıstım malum unıversıte. adanadan cıkmısım tabıkıbabaannemın ordugu corapları gıyerdım yemınle. ayaklarım hıc ısınmazdı sonra sonra alıstım soguga.
ya sen doktor dıyorsun eczacı bıle 6 lıranın pesınde kosuyor esımın alerjı hapı var o hap dısında hıcbır hap gecırmıyor adam her aksam kasınıyor kocaman kocaman bocek ısırıgı gıbı. neyse ıste. ılacı almak ıcın ozellıkle marka yazdık gıtmıs baska bır hap vermısler bız bunu ıstemıyoruz dedık bu daha gucluı demıslr neyse aldık ama ınan hıc etkısı olmadı actık ıcerıgını okuduk kı hapsırık tıksırık durumunda falan fılan dıyor ya 6 tl dusun. ama kac takla attılar kazıklamak ıcın.
neslıcık gelmıssssssss tekrarrrrrrrrrr
sız azucuk konusun ben tekrar gelıyorum azucuk bır camasır var katlayım da kaldırayım ama zaten cok kalamam anlastık mı bugun cok yorgun hıssedıyorum uyuyacam erken. on bucuk uyuyayım dıyorum
4 ziyaretçimiz var nurdancıgımmmmmmm
arada o kadarını da yapmazsak zaten pes ederiz, o yuzden bu tarz ufak şeylerin olması gerektigini düşünüyorum benyeter ki nefsimize yetecek kadar yiyip abrtmayalm yeni benm geçen gün yaptıgım gibi bi kerede yarım paket çikolatayı yemeyelimmm
ayy sen burçlardan anlıyosun dimi filizcimm, bana da biraz iki ikizlerin ilişkisiyle ilgili tuyolar verir misinnnbigun çok fena tepesini attıracam die korkuyorum daaa
ben ankaraya geldigim ilk kış ananemi aradm ağladm telefondan ben donuyorum burda siz orda sıcakla otururn, sokakta donacam haberiniz bile olmayacak dieama insanın pantalonu buz keser mi benm pantalonum buz oluyodu resmen yaaa kadıncagız bana atkılar yelekler çoraplar neler neler ördü senelerce
meslegini hakkıyla kullanmayan insanlardan nefret ediyorummmAllah elbet onların da başına verir o zaman anlarlarrr
Merhaba kızlar, sporumu yaptım geldim çok hoşuma gitti, iyi ki üşenmeyip kalktım yarım saatten az fazla yürüdüm ve adım sayımı 10500 yaptımDuşumu da aldım Su da yatana kadar 3 litre olur.
Filizcim kolay gelsin, katladın mı çamaşırlarını? Benim de çamaşır yıkamam lazım ama saldım gitti valla, yarına Allah kerimişyerinde yorulunca evde iş yapmak ta zor oluyor.
bu arada sabah tost hariç ekmek yok benim, tostu hangi ekmekle yaptığımı yazmıştım. Öğlene fazla demişsin ama inan değildi, ben göz kararı yazıyorum kaşık sayısını ama sanırım fazla fazla yazıyorum. Fotoğraf koymuştum ya hani bir gün, öyle bir tabakta hepsi. Akşam kalorisi fazla, hele çikolata yemeyeydim iyiydi ama hep dediğim gibi tam kesmek istemiyorum zaten. Azaltma çalışmalarım da devam ediyor
yorum yazma konusunda da rahat ol lütfen, hepimiz birşeyler öğreniyoruz
cok uykum geldı kızlar. ben yatayımmmmmmm dınleneyım bugun pestılım cıktı yarın cıcı elbıse ve makyaj ıle donecegım sızeeeeeeeeeekısın gıydıgım elbıselerden bırını goreceksınızzzzz mevsımlık dıyeyım yanıııııııı
Merhaba kızlar, sporumu yaptım geldim çok hoşuma gitti, iyi ki üşenmeyip kalktım yarım saatten az fazla yürüdüm ve adım sayımı 10500 yaptımDuşumu da aldım Su da yatana kadar 3 litre olur.
Nurdancım, menülerin çok başarılı maşallah, seni bu kadar azimli görmek ne güzelsanırım incecik bir gelin olmaya kararlısın senin menülerinde abartı görmüyorum ben, arada bir küçük kaçamaklar olur, onlar sayılmaz
aynen meslegının hakkını vermeyen ınsanlardan ben de haz etmıyorum
anlıyorum azucuk daha musaıt bır zamanda anlatayım sana bakem
aboooooooo sen benden de betermıssın kız. kan sayımın falan nasıl senın ? baktırdın mı ? kan grubun ne merak ettım hem ?
menulerım ıyı olunca kacamak yapmısım gıbı dusunmemıstım zaten. bır de gercekten cok zor gun gecırıyorum ıkı gundur ust uste geldı bırcok sey. ıhtıyacım vardı boyle bırseye
İyi geceler canım, ben de erken yatacağım, anca dinleniyorum, yarın öğleden önce toplantım var, enerji toplamam lazımyarın fotoğraf bekliyoruz o zaman senden
cok uykum geldı kızlar. ben yatayımmmmmmm dınleneyım bugun pestılım cıktı yarın cıcı elbıse ve makyaj ıle donecegım sızeeeeeeeeeekısın gıydıgım elbıselerden bırını goreceksınızzzzz mevsımlık dıyeyım yanıııııııı
İyi geceler canım, ben de erken yatacağım, anca dinleniyorum, yarın öğleden önce toplantım var, enerji toplamam lazımyarın fotoğraf bekliyoruz o zaman senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?