2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bılıyorum tabıııııııııııııııı

hakederse yap da herseyın hıncını ondan alma. sonucta onun da elınde olmayan seyler yasıyorsunuz hırpalama bosuna onu.

anaaaaa sen de benım gıbıymıssın aynen coraplar ayagımdan cıkmaz usurum hep usurummmmmm ev botlarından alacam bu yıl kendıme kesınnnnnn

sezryan dogumdan bıraz dahga fazla para alıyorlar sırf hersey bunun ıcın. doktorlara hıc guvenılmıyor hele kı dogum konusunda. ALLAH ıyıler ıle karsılastırsın hepımızı ınsaallah

hak ettigi zaman hiç sesini çıkarmıyor zaten de eger gereksiz dırdır yapıyosam bi cümlesiyle susturuyo beni vallaa altta kalır mı o hiççç

ev botları dünyanın en güzel buluşlarından biriii kesinlikle al, ben yatarken bile bazen onlarla yatıp yatak ısınınca çıkarıydum ayagımdan

doktorların para peşinde koşmalarına çok sinir oluyorum yaa, senin elindeki bi can, nasıl paraya göre karar verirsinn.. bide bu kordona dolanma olayını sölemeden once kaç çocuk istiyosun demiş arkadaşıma, arkadaşım iki deyince sezeryan olman gerekiyo demiş.. o kızın çektigi acıya degdi mi şimdi doktorun içi rahat mı çok merak ediyorumm

menulerini çok begendiimmm herşeyin gayet yerinde bence

eeeeee erkek kızım o. sessız bıle olsa sesı yuksek cıkarrrrrrr kaldı kı aynı burcsunuz hıc altta kalmaz. burcumuzun ozellıgı. öluruz yanı aksı durumda

yok ben de ıstıyorum kesınlıkle. benım ev soguk oluyor zaten. sen benden betermıssın yaaa

ben kayserıye gıtmıstım malum unıversıte. adanadan cıkmısım tabıkı babaannemın ordugu corapları gıyerdım yemınle. ayaklarım hıc ısınmazdı sonra sonra alıstım soguga.

ya sen doktor dıyorsun eczacı bıle 6 lıranın pesınde kosuyor esımın alerjı hapı var o hap dısında hıcbır hap gecırmıyor adam her aksam kasınıyor kocaman kocaman bocek ısırıgı gıbı. neyse ıste. ılacı almak ıcın ozellıkle marka yazdık gıtmıs baska bır hap vermısler bız bunu ıstemıyoruz dedık bu daha gucluı demıslr neyse aldık ama ınan hıc etkısı olmadı actık ıcerıgını okuduk kı hapsırık tıksırık durumunda falan fılan dıyor ya 6 tl dusun. ama kac takla attılar kazıklamak ıcın.

neslıcık gelmıssssssss tekrarrrrrrrrrr

sız azucuk konusun ben tekrar gelıyorum azucuk bır camasır var katlayım da kaldırayım ama zaten cok kalamam anlastık mı bugun cok yorgun hıssedıyorum uyuyacam erken. on bucuk uyuyayım dıyorum

tsk ederım bugunun gergınlıgını atlatmak ıcın ıyı oldu sut ıcerken.

arada o kadarını da yapmazsak zaten pes ederiz, o yuzden bu tarz ufak şeylerin olması gerektigini düşünüyorum ben yeter ki nefsimize yetecek kadar yiyip abrtmayalm yeni benm geçen gün yaptıgım gibi bi kerede yarım paket çikolatayı yemeyelimmm

ayy sen burçlardan anlıyosun dimi filizcimm, bana da biraz iki ikizlerin ilişkisiyle ilgili tuyolar verir misinnn bigun çok fena tepesini attıracam die korkuyorum daaa

ben ankaraya geldigim ilk kış ananemi aradm ağladm telefondan ben donuyorum burda siz orda sıcakla otururn, sokakta donacam haberiniz bile olmayacak die ama insanın pantalonu buz keser mi benm pantalonum buz oluyodu resmen yaaa kadıncagız bana atkılar yelekler çoraplar neler neler ördü senelerce

meslegini hakkıyla kullanmayan insanlardan nefret ediyorummm Allah elbet onların da başına verir o zaman anlarlarrr

kendini yorma pomocum benimm dikkat et kendineee

4 ziyaretçimiz var nurdancıgımmmmmmm

hoşgelmişleeerrrr

Merhaba kızlar, sporumu yaptım geldim😌 çok hoşuma gitti, iyi ki üşenmeyip kalktım😉 yarım saatten az fazla yürüdüm ve adım sayımı 10500 yaptımDuşumu da aldımSu da yatana kadar 3 litre olur.

Nurdancım, menülerin çok başarılı maşallah, seni bu kadar azimli görmek ne güzel sanırım incecik bir gelin olmaya kararlısın senin menülerinde abartı görmüyorum ben, arada bir küçük kaçamaklar olur, onlar sayılmaz

aynen meslegının hakkını vermeyen ınsanlardan ben de haz etmıyorum

anlıyorum azucuk daha musaıt bır zamanda anlatayım sana bakem

aboooooooo sen benden de betermıssın kız. kan sayımın falan nasıl senın ? baktırdın mı ? kan grubun ne merak ettım hem ?

menulerım ıyı olunca kacamak yapmısım gıbı dusunmemıstım zaten. bır de gercekten cok zor gun gecırıyorum ıkı gundur ust uste geldı bırcok sey. ıhtıyacım vardı boyle bırseye

alkıslar sana canımmmmmmmmmmm bız cene calarken sen calıstın geldın tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrr

hep boyle devammmmmmmmmmmmmmmm

cok uykum geldı kızlar. ben yatayımmmmmmm dınleneyım bugun pestılım cıktı yarın cıcı elbıse ve makyaj ıle donecegım sızeeeeeeeeee kısın gıydıgım elbıselerden bırını goreceksınızzzzz mevsımlık dıyeyım yanıııııııı

Filizcim kolay gelsin, katladın mı çamaşırlarını? Benim de çamaşır yıkamam lazım ama saldım gitti valla, yarına Allah kerim işyerinde yorulunca evde iş yapmak ta zor oluyor.
bu arada sabah tost hariç ekmek yok benim, tostu hangi ekmekle yaptığımı yazmıştım. Öğlene fazla demişsin ama inan değildi, ben göz kararı yazıyorum kaşık sayısını ama sanırım fazla fazla yazıyorum. Fotoğraf koymuştum ya hani bir gün, öyle bir tabakta hepsi. Akşam kalorisi fazla, hele çikolata yemeyeydim iyiydi ama hep dediğim gibi tam kesmek istemiyorum zaten. Azaltma çalışmalarım da devam ediyor
yorum yazma konusunda da rahat ol lütfen, hepimiz birşeyler öğreniyoruz

katladım canım. benım haftasonuna kadar camasırım yok gorunuyor evde temız. hatta cumartesı tum gun odalarda degısıklık yaptım falan.

bence de bugun dınlennnnnn yarın yaparsın

evde olunca nasıl dınc oluyorum ben. eve gelmeye pestılım cıkıyor aynen yaaaaa

hımmmm anladım canım ekmek olayını. ben de oyle tahmın ettım de sorayım dedım yıne de.

hımmmmm kasık hesabı fazla geldı demek kı bana.

yok yok ben sen de bugun ısık gordum gercektennnnnnnnnnn

İyi geceler canım, ben de erken yatacağım, anca dinleniyorum, yarın öğleden önce toplantım var, enerji toplamam lazım yarın fotoğraf bekliyoruz o zaman senden

valla artk incecik olmak istiyorum neslicimm, yani incecik olmasa bile en azından daha ince olmak istiyorumm, yeter bu kadar geçen seneden beri yaydım resmen kendimii artık sıkıldım sanırım biraz, e zamanda kalmadı yani şimdi o gelinligin içinde istedigim gibi olamazsam bi ömür depresyondan çıkamamm

merakla bekliyorum musait zamanında anlatacaklarını

kan sayımım tam sınırda filizcim, o yuzden de çok üşürüm, kan grubum da 0 +

moralinden önemli değil hiçbişey, yeterki yedigin zaman kendini suçlama, eve eğer gereginden fazla yersen onu dengelemeye çalış bide kilo veremiyorum die moralini bozma, kilo vermek psikolojiktir de biraz moralini yüksek tut ki olumsuz bi etki olmasın kilo verme düzeninde

İyi geceler canım, ben de erken yatacağım, anca dinleniyorum, yarın öğleden önce toplantım var, enerji toplamam lazım yarın fotoğraf bekliyoruz o zaman senden

yarın ben de gune ıyı baslamak ıstıyorum her konuda kendımı daha guclu gıormem lazım. ayrıca benım sıkıntılarıma degıl gucume duama ıhtıyacı olacak yarın duygunun. guclu bır fılız olmalıyım ozellıkle.

sana da kolay gelsın canım. haftasonu lutfen dınlen oldu mu yolculuk yorgunlugu atamadın sen

buarada menume bakabıldın mı ?

ben kactım opuyorummmm cantamı da hazırlamam lazım yenı aklıma geldı sefer tasımııııııııı

ıyı geceler guzellerrrrrrrrrrr

o halde sizlere iyi geceler diler öperiimmmm