- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #16.981
ben de menumu yazayım:
07:00 bır bardak yarım yaglı sut
08:00 bır bardak ılık su, uc adet evde kurutulmus kayısı
09:30 kahvaltı
bır yumurtadan omlet
bır dılım tam bugdaylı ekmek
bır kk yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
yarım domates
yarım salatalık
uc zeytın
ara: su ve yesıl cay bır bardak.
yemek oncesıne kadar suyumu 1 lt yaptım
oglen: ısyerınde bezelyelı patates ve makarna vardııııııben sefer tasımdakılerını yedım oh mıs gıbıııııı
5 kasık bamya, bır kepce cacık ( sadece cacık ısyerınden aldım ), mınık mınık cevızden kucuk kabak gulu dolmaları sanırım 6 adettı, bır salatalık
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
ara: yarım armut, bır murdum erık
aksam yemegınden once bır bardak ılık su
bır kase yogurt, yıne mınık mınık dolmalardan yedım bu kez uc dort adettı, 6 kasık cok az etlı guvec yedım kabak patlıcan taze fasulye ve patates vardı ıcınde, uc dort adet marul yedım,ceyrek demet maydonoz ve bır bardak ılık su
ılk kez bır kase yogurt yedım ınanamıyorummmmmmm
suyum su ana kadar 2,5 lt oldu 3 e tamamlayıp yatarım
spor olarak sadece 6.500 adım yaptım
ara ogun: bır bardak yarım yaglı sut, ıkı adet cevız, bır cay kasıgı cokokrem
hoşgeldin cnm tattil yaramış demek kilo da artış olmuşGünaydın kızlaaaarr, hepinizi çook özledim, tatil çok güzel geçtiTabi birikmiş bir sürü iş te beni bekliyor, yavaş yavaş yapacağım artık. Tatilde kilo aldım ama bir kısmı ödemdir diye umut ediyorum. Aslında iyi yüzdüm, 3 gün step yaptım ama o kadar çok yemeğe kilo almam kaçınılmazdı. Hatta sırtım, bacaklarım falan ağrıyor ama biraz dinlendirip hemen düzenli spora başlayacağım.
Geçmişe bakamadım, herkes iyidir inşallah. Şimdi işlere bir dalayım, en kısa zamanda geçmişe hızlıca bakarım
duygucum cnm inşlh mr çok temiz ve sorunsuz çıkar sonucuselam kızlarrrr haftamız hayırlı sağlıklı huzurlu geçsin inşallahhh..
nesliş gelmiş hoşgelmişş tatilden güzel enerjiyle dinlenmiş mutlu gelmişsindir inşallahhh..
hafta sonum güzel geçti c.tesi piknik pazar günü kahvaltıya niyet öğle yemeğine kismet dışarı çıktık güzel bi mekan bulasaya kadar kahvaltı saati için geçoldu neysee plansız iş böyle oluyorr.
bugün klasik temizlik günüm yarım günde bitirdimm sonra film izledim (mezarına tükereceğim-2) film korku değil banagöre gerilim vahşeti kaldıra biliyorsanız izleyin derimm bu aralar çok film izler oldumm neyse dün tuğba kuruyemişden %100 patlayan mısırımı aldım gerçekden %100 patlıyor artık yağsız tuzsuz patlatırım.
yarın kayınvalideye yardıma gitcem ve orda kalcaz çünkü çarşamba mr çekilcek sabahdan çocuğu bırakmak gerekcekti salı gitmişken kalalım dedik neysee benden gelişmeler böyleee canlarr hadi hepinizi öptümm..
lep abla geçmiş olsun virüs kapmışsın acil şifalar olsun sana....Arkadaşlar çok hastayım anca gözümü açtım.Kilom 67.400
esram cnm bende aşırı kansızlık var kışın elim ayağım burnum donar tırnaklarımın morardığnı bilirim:26:Evet filizim kansızlık var elim ayağım burnum buz gibi artık taa yaza kadar üşüdüm üşüdüm diye dolanırım
Planımı o şekilde yaptım ama bir türlü uygulamaya sokamadım en kısa sürede yapmam lazım sen de ama uykuyu öne çekerek yapmalasın artık hem kpss için de başlamalıyız yaniii
cnm hoşgeldinHoşbuldum naz teşekkür ederim
cnm canın sıkılmış üzme kendini zaten sıkıntı bi dert görsün hepsi gelir peşinden uffffgunaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrr
benım hıc tadım yok modum okadar dusuk kı. cok cok uzun zamandır boyle olmamıstım. ıstekı sorunu gectım gıttı ama kendım mutsuzum. gelıp gıden sabıt rakamlardan cok sıkıldım cok bunaldım ayrıca 90larda olan olaylara da cok canım sıkıldı tamamen ayrıldım ordan zaten bu sabah.
gun baslamadan kendımı yorulmus hıssedıyorummmmmmm
ha buarada sırf moral olsun dıye gece gece salondakı esyaların yerını degıstırdım asagı kat bos, yukardakıler de zaten saygısızlıkta bır numaralar dıye sallamadım kaldı kı ses bıle cıkmamıs esım uyanmadı ben ugrasırken cunku.
dun sabah 97,2 cıkıyorum ustelık kabızdım, aksam eve gıdıyorum aksam yemegı harıc gunboyu sıvı ve katı tuketmısım bır bakıyorum 97,5. bu sabah uyanıyorum kabızlık falan yok ac karnına 97,7
delırecem artık gercektennnnnnnnnnnnnnn
kusuruma bakmayın boyle bır gırıs yapmak ıstemezdım
canınızı sıktım kusura bakmayın
Ooo Filizcim, çokokrem gordum sende, şaşırdım vallaama ben cıss demeyeceğim, zaten biliyorsun, miktarı için seni tebrik ediyorum, ben olsam en az 1 yemek kaşığı yerdim güzel sınırlamışsın süt tüketimin harika, bu ara ben pek içmiyorum artırayım hatta. Yoğurt miktarını artırmışsın bence adım sayın da fena değil, yalnız yarın ya evde ya salonda spor yap bence, fazla ara verince de tekrar spor yapmak zor geliyor insana.
valla artk incecik olmak istiyorum neslicimm, yani incecik olmasa bile en azından daha ince olmak istiyorumm, yeter bu kadar geçen seneden beri yaydım resmen kendimiiartık sıkıldım sanırım biraz, e zamanda kalmadı yani şimdi o gelinligin içinde istedigim gibi olamazsam bi ömür depresyondan çıkamamm
merakla bekliyorum musait zamanında anlatacaklarını
kan sayımım tam sınırda filizcim, o yuzden de çok üşürüm, kan grubum da 0 +
moralinden önemli değil hiçbişey, yeterki yedigin zaman kendini suçlama, eve eğer gereginden fazla yersen onu dengelemeye çalışbide kilo veremiyorum die moralini bozma, kilo vermek psikolojiktir de biraz moralini yüksek tut ki olumsuz bi etki olmasın kilo verme düzeninde
herkese iyi akşamalr kızlar netim bi geldi bi gitti 2 gündür
artık düzeldi geçmişi okuyup geldimmm
hoşgeldin cnm tattil yaramış demek kilo da artış olmuşolsun dediğin gibi ödem olabilir hava değişiminden nasısla sen toparlarsınnn
duygucum cnm inşlh mr çok temiz ve sorunsuz çıkar sonucu
sen hiççç kafana takma güzelimcnm hayatta korku flimi izleyemem ödüm patlar:18::18:
ayy hayatımda bi kere korku filimine gittim oda nişanlıyken eşim götürdü ( çakal) ben korktukça bana sarıl korkmazsın dedi arada ben korkuyorum o bana sarılıyo
lep abla geçmiş olsun virüs kapmışsın acil şifalar olsun sana....
esram cnm bende aşırı kansızlık var kışın elim ayağım burnum donar tırnaklarımın morardığnı bilirim:26:
cnm kan yapıcı şeyler yemeye bak
cnm hoşgeldin
bende cemre 31 yaşındayım 7 senelik evliyim çocuğum yok... bende dışardan imam hatibe yazıldım
kısmetse kuran kursu öğreticisi olmak istiyorum
cnm canın sıkılmış üzme kendini zaten sıkıntı bi dert görsün hepsi gelir peşinden uffff
ya bu kilo bu aralar bende de aynı farkındaysan 82 den inemedim bi türlü dikkat etsemde olmuyo galiba bu aralar metabolizmamız yavaş güzelim olsun vereceksin bak 90 lARI görmüşsün duraklamak sana koyar mı hiç...
Günaydın kızlar, bugün ben de erkenciyim biraz, hepimize güzel bir gün olsun inşallah
Filizcim, çok tatlısın, sabah sabah güldürdün beni, şekerli çikolatalı oyun oynuyorsun demekiçimizdeki çocuk hep kalsın böyle
Antidepresan ilacı sormuşsun, kendi kendine bırakmaya kalkma sakın, doktor kontrolünde azaltılarak bırakılıyor. O tür etki yapabilir içmeyince, düzenli içmen lazım. Bir de bu tarz ilaçları kullanırken can sıkıcı, üzücü bir şeyler olursa normalden daha fazla etkileniyorsun. Benim aklıma gelenler bunlar, kullandığın süre boyunca düzenli almaya dikkat et ilaçlarını, vakti geldiğinde doktor azaltarak bıraktırır zaten.
neslıcıgım gunaydınnnnnnnnn
senı goruyorum selam vereyım dedım canım. patron bugun erken gelmıs cıkmam lazım canım. opuyorum senııııııııııııı
herkesler burdaa, bende yetiştim sizleree
bugun çok keyifli birgun geçirdiimmmlisedeki en yakın arkadaşım pazar günü doğum yaptı bugun bebek görmeye gittim, hem bebek sevmek hem de dostumla sohbet etmek çok iyi geldi
tatil işi iptal olmuştu bizim arkadaşlar vazgeçmişti, ona da sıkılıyodum kaç gündür, emrahla görüşemeyecez die, o da bana supriz yaptı haftasonu ankaraya geliyoobi insan daha ne isterkiii
hemen yeşil çayımı yapıp geliyorumm fazla sohbet etmeyin ben yokkennn
Merhaba kızlar, ben günümü toparlayayım da başka bir şey yemeyeyim:) birazdan çıkıp biraz yürüyüş yapmak istiyorum site içinde ama bakalım.
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 tk salça
- 1 kk tulum peyniri
- çeyrek domatesle yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
- 1 fincan şekersiz çay
Öğle:
- 3 kaşık z.yağlı kabak
- 3 kaşık makarna (hafif salçalı)
- 3 kaşık z.yağlı taze börülce
- 2 kaşık yoğurtlu semizotu
- 2 kaşık yoğurtlu pancar
yanlışlıkla yolladım:) devam edeyim,
Ara:
- bir avuç badem (15 adet)
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Akşam:
- 2 tane tortilla yufka içine et dürüm
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 4 minik parça bitter çikolata (1 kare paketin 3'te 1'i)
Su tüketimim 2 litreden biraz fazla, yatana kadar içerim daha.
herkes burdayken menumu de yazayımm, ama öğlen bebek görmeye gittigim için öğle yemegim yok baştan söleimmm
kahvaltı ( 10.00 )
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım domates
5 yeşil zeytin
2 yk menemen
1 kupa çay
öğle yemegi ( 13.00 )
1 dilim kek
1 dilim kepek ekmegi üzerine yumurtalı peynirli karışım, fırında pişirilmiş
ara öğün ( 15.00 )
2 dilim mandalina
2 badem şekeri ( bebek şekeri )
akşam yemegi
4 yk mercimek yemegi
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
bi miktar marul salatası ( yagsız )
şimdi de yeşil çayımı hazırlıyorumm..
spor olarak da 40 dk ya yakın tempolu yürüyüşsuyum daha 1 lt oldu ama, yatana kadar 1.5 lt lik şişemi bitirrim, 2.5 a tamamlamış olurum
ıyı aksamlar kuşlarımmmmmmmmm
daha sakın ve mutlu bır sekılde sıze merhaba dıyorummmmmmm
bugun guzel ıkı arkadasım ben foruma gıremıyorum dıye hem dısardan hem forumdan bana destek oldular ALLAH bınkere razı olsun ıkınızden de. oyle gururlandım kı.sız dostsunuzzzzzzzzzz. bunu bılıyorum daıma da hıssettım duygusum kardes oldu otesı oldu hatta ama orda gormek herkese kapak olması cok gururlandırdı benı. bırılerı bırılerıne beddua bıle ederken ses cıkarmayan arkadaslarım olacagına hatta ben o magdur ınsanı savundum dıye o kısı benı kotu bılıp agzına gelen her lafı sayıyorsa benım boyle ınsanlar ıle muhatap olmam soz konusu olamaz bıle. zaten yuvam burası daıma sadece benım yuvayı sızler erken terkedebılecektınız cunku benım kadar dombık degılsınız dıye kendıme otel aradım ama otelı de tatılı de nımetlerını de zararlarını da herseyını bırakarak yuvama kactım vallaaaaa. tam bır kargasa tam bır dallas dızısı. benım ısyerımde yeterınce donuyor bu dızı, ben bırda burda kaldıramam valla
hepınız ıyısınızdır ınsaallah
duygusummmmmmm bugun guzel bır dus al dınlen ve rahat uyumaya calıs senın ıcın valla namaz kılacam esıme de dedım dualarında unutma dıyeeeeeee
hersey cok guzel olacakkkkkkkkkkkk dualarımızla gıdeceksın sen o doktoraaaaaaaaa
kokoşumuz da gelıyormus dısardaymıs ama sohbetı duyunca dayanamadııııııııııııııı
ben de menumu yazayım:
07:00 bır bardak yarım yaglı sut
08:00 bır bardak ılık su, uc adet evde kurutulmus kayısı
09:30 kahvaltı
bır yumurtadan omlet
bır dılım tam bugdaylı ekmek
bır kk yarım yaglı beyaz peynır
acık sekersız cay
yarım domates
yarım salatalık
uc zeytın
ara: su ve yesıl cay bır bardak.
yemek oncesıne kadar suyumu 1 lt yaptım
oglen: ısyerınde bezelyelı patates ve makarna vardııııııben sefer tasımdakılerını yedım oh mıs gıbıııııı
5 kasık bamya, bır kepce cacık ( sadece cacık ısyerınden aldım ), mınık mınık cevızden kucuk kabak gulu dolmaları sanırım 6 adettı, bır salatalık
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
ara: yarım armut, bır murdum erık
aksam yemegınden once bır bardak ılık su
bır kase yogurt, yıne mınık mınık dolmalardan yedım bu kez uc dort adettı, 6 kasık cok az etlı guvec yedım kabak patlıcan taze fasulye ve patates vardı ıcınde, uc dort adet marul yedım,ceyrek demet maydonoz ve bır bardak ılık su
ılk kez bır kase yogurt yedım ınanamıyorummmmmmm
suyum su ana kadar 2,5 lt oldu 3 e tamamlayıp yatarım
spor olarak sadece 6.500 adım yaptım
ara ogun: bır bardak yarım yaglı sut, ıkı adet cevız, bır cay kasıgı cokokrem
iyi akşamlar hanımlar bugünlük yemek işini kapattım. Öğleden sonra misafirim geldi girmeye fırsatım olmadı. Kimse de yokmuş
galiba sohbet için. Menümü yazıyorum
Sabah: 3 küçük dilim kepekli peksimet ekmeği, 1 kk peynir, domates, acı yeşil biber, yarım yumurta haşlanmış, az şekerli çay
(reglime az kaldı canım tatlı istedi bende çaya biraz şeker koydum)
Ara: 1 dlm karpuz
Öğle: 3 kaşık patatesli sebze yemeği, 1 kase cacık
Ara: çay, yarım çay bardağı kadar leblebi, çok az çekirdek
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane közlenmiş kırmızı biber sirke ve sarmısaklı, 1 dlm çavdar ekmeği,
1,5 lt su içtim 2 ye tamamlarım ve yeşil çay içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?