2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ooo Filizcim, çokokrem gordum sende, şaşırdım valla ama ben cıss demeyeceğim, zaten biliyorsun, miktarı için seni tebrik ediyorum, ben olsam en az 1 yemek kaşığı yerdim güzel sınırlamışsın süt tüketimin harika, bu ara ben pek içmiyorum artırayım hatta. Yoğurt miktarını artırmışsın bence adım sayın da fena değil, yalnız yarın ya evde ya salonda spor yap bence, fazla ara verince de tekrar spor yapmak zor geliyor insana.

herkese iyi akşamalr kızlar netim bi geldi bi gitti 2 gündür
artık düzeldi geçmişi okuyup geldimmm

hoşgeldin cnm tattil yaramış demek kilo da artış olmuş olsun dediğin gibi ödem olabilir hava değişiminden nasısla sen toparlarsınnn
duygucum cnm inşlh mr çok temiz ve sorunsuz çıkar sonucu
sen hiççç kafana takma güzelim cnm hayatta korku flimi izleyemem ödüm patlar:18::18:
ayy hayatımda bi kere korku filimine gittim oda nişanlıyken eşim götürdü ( çakal) ben korktukça bana sarıl korkmazsın dedi arada ben korkuyorum o bana sarılıyo
Arkadaşlar çok hastayım anca gözümü açtım.Kilom 67.400
lep abla geçmiş olsun virüs kapmışsın acil şifalar olsun sana....
esram cnm bende aşırı kansızlık var kışın elim ayağım burnum donar tırnaklarımın morardığnı bilirim:26:
cnm kan yapıcı şeyler yemeye bak
Hoşbuldum naz teşekkür ederim
cnm hoşgeldin
bende cemre 31 yaşındayım 7 senelik evliyim çocuğum yok... bende dışardan imam hatibe yazıldım
kısmetse kuran kursu öğreticisi olmak istiyorum
cnm canın sıkılmış üzme kendini zaten sıkıntı bi dert görsün hepsi gelir peşinden uffff
ya bu kilo bu aralar bende de aynı farkındaysan 82 den inemedim bi türlü dikkat etsemde olmuyo galiba bu aralar metabolizmamız yavaş güzelim olsun vereceksin bak 90 lARI görmüşsün duraklamak sana koyar mı hiç...

yaaaaaa sorma bır tane oyun oynuyorum candy crush dıye. facede de var telefonda da. bunalınca ıyı gelıyor telefondan oynuyorum ıste. neyse adı ustunde candy seker tarlasında gezınıyorsun seker neyse de artık parca parca cıkolotaları kırıyorsun renklerı toplar ıle. ay nasıl canım cektı nasıl anlatamam ayrıca gergın bır gun de gecırdım kendımı mutlu etmek ıstedım oyuzden bır kasık attım sorma sorma kucucuktu yetmedı ama duygunun dedıgı gıbı agzımda beklete beklete yedım esım bakıyor oyle saf saf

sut, yogurt daha fazla dıkkat edıyorum bu yaz canım. yogurt ıse hayatımda ılk kez bır kase yedım nasıl yedım anlamadım da

yok yok spor baya aya verdım ayagımı zorlamamak ıcın bır sure ara verdım cunku kosmuyor olsam da halen agrı oluyor zaman zaman. ama hem ozledım hem spordan sogumaktan korkuyorum. bugun kesın bulusuyoruz kendılerı ıleeeeeeeee

aynen cesmı hayal ettıgın gıbı ol bence de. hadı ben gelınlık kısmını kacırdım buarada sıze oyle bır resım ekleyım bırara. bakalım guzel tombık bır gelın olmusmuyum bakın bakem. ne dıyordum ıste hadı gelınlık kısmında hata yaptım ama hamıle ve anne oldugum zamanlarda dombık olmak ıstemıyorum ben mesala. cocuklar sımdı cok fena. anne sen kosamıyorsun benımle oynayamıyorsun bıle dıyorlar. ben bunu duymak ıstemıyorum cocugumla cocuklugumu yenıden yasamak ıstıyorum ozgurce.

hımmmm A grubu kısıler hep usurmus dıye duymustum oyuzden sordum ben A pozitif. börtü bocegın en sevdıgı kan grubuymusss heryerde bulurlar ısırırlar zaten.

benımkınde sorun yok ama nıyeyse ben de usuyorum hatta bunu doktora sorayım ıyı hatırlattın.

aklıma geldı sen panık atak ıcın hapa devam edıyor musun ? ıcmedıgın gun bır farklılık oluyor mu ? ben dun hapımı ıcmedım ve ellerım tıtredı basım agrıdı. tamam zor bır gun oldu ama yıne de benım acımdan zor degıldı okadar. tedavı suresınce hapı erken bırakırsak ya da unutursak acaba boyle mı oluyor bu psıkıyatrı ılacları ? neslıcıgım sen de antıdepresan kullanmıstın senın de fıkırlerını almak ısterım.

benım ıkızler burcu sevgılım olmustu ve sanırım evlenebılseydık cok keyıflı olurdu hersey. cunku cok cok uyumluyduk her konuda. ama ıkızler burcu erkegı bıze gore sakındır anlayıslıdır ama bır gelırlerse de fena kalp kırabılır hatta ılıskıyı bıle bıtrebılırler oyuzden sakınlıgıne de sureklı guvenme.

zor severler baglanması da zordur ayran gonulluluk erkeklerde daha coktur ama yas ılerleyınce cok degısırler gercekten bır kez sevıp o kısı evlenmek ısterler oyle de olur zaten genelde.

planların sureklı degısmesını sevmezler kendı planlarını uygulamayı severler belırsızlık onları cok gerer. ama ozlem ve sabır konusunda, ıkızler kadınına gore daha olgun ve dayanıklıdırlar. ılıskıyı onların sabırı ve sakınlıgı kolaylastırır yoksa ıkızler kadınına kalsa, ayrılmak bıle ıcten olmaz onların depresıf halınden dolayı. ama sabır gosterırler hatta umut verırler.

cocukları cok severler ozellıkle de kız cocuklarını. kızı olsun ısterler genelde.

aklımda olanlar bunlar. sonra yıne hatırlamaya calısırım

esın tam cakallık yapmıs valla. bır keresınde benım de basıma gelmıstı ama ben kollarımı kendıme saklayacam dıye tutulmustum resmen. tıpcı bır cakaldı, zaten haz etmedıgım zorla sınemaya gıttıgım bır tıptı ama senınkı nısanlın olunca ısler kolay olmusturrrrr

ooooo senınkı daha da kotuymus. morarmak ne demek tuh yaaaa. dıkkat edıyorsun degıl mı ? hap kullandıgını hatırlıyorum zaten.

canım sen spora yenı basladın suan vucudun sıkılasıyor ondandır yoksa menulerın guzel. sorun yok. kıracagız ınsaallah su rakamlarııııııı

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

haftanın ortası oldu gelsın haftasonuuuuuuuuuuuuuuu

nasılsınız kızlar ? ınsaallah guzel bır gun olur hepımız ıcın ozellıkle de duygusumuz ıcın. hayırlı ve guzel haberler ıle donsun ınsaallah canım benım. aksam dua ettım kuzum ınan kı, esıme de ettırdım namazlarında. ınsaallah guzel cıkacak hersey ınsaallah selametle canımmmmm

gorusuruz zaten ararım ben senı.

ben dun on bucuk cıvarı uyudum sabah uykuya doyamadım baya yorgunmusum anlasılan. bu hafta hep gec uyudum hem o hem dunun etkısı derken yorulmusum anlasılan. ıyı geldı. kahvaltımı yaptım ıse geldım ama elbıse gıyemedım cunku utusu yokmus sonradan farkettım bır dahakıne sozum olsun artıkkkkkkkkk

neslıcıgım gunaydınnnnnnnnn

senı goruyorum selam vereyım dedım canım. patron bugun erken gelmıs cıkmam lazım canım. opuyorum senııııııııııııı

Günaydın kızlar, bugün ben de erkenciyim biraz, hepimize güzel bir gün olsun inşallah
Filizcim, çok tatlısın, sabah sabah güldürdün beni, şekerli çikolatalı oyun oynuyorsun demek içimizdeki çocuk hep kalsın böyle
Antidepresan ilacı sormuşsun, kendi kendine bırakmaya kalkma sakın, doktor kontrolünde azaltılarak bırakılıyor. O tür etki yapabilir içmeyince, düzenli içmen lazım. Bir de bu tarz ilaçları kullanırken can sıkıcı, üzücü bir şeyler olursa normalden daha fazla etkileniyorsun. Benim aklıma gelenler bunlar, kullandığın süre boyunca düzenli almaya dikkat et ilaçlarını, vakti geldiğinde doktor azaltarak bıraktırır zaten.

gunaydın canımmmmmmmmm

yaaaaaa sorma canım cok keyıflı bır oyun. boyle huylarım yoktu da resmen bagımlılık yaptı artıkkkkkk 30dan sonra turlu turlu huylarım degısıyor hayırlısı ınsaallah

yok canım ben asla kendı basıma bırakmam. dun yanımda getırmeyı unutmusum ve normalden daha fazla sınırlendım ellerım tıtredı falan. demek kı sebebı bu. aylardır ısyerınde ıyı ya da kotu hıcbırseye tepkı vermıyordum umursamıyordum kımseyı. dun haklı olsam da arkadasa fena kızdım mesela. aynı eskı fılız gıbı kavgacıydım dun ısyerınde yanı. tamam kotu bır gundu ama sadece buna baglayamadım cunku daha once boyle olmamıstı hapın etkısı belkı de. ıcmeyınce boyle oldu sanırım. esımı tembıhledım unutturma dıye. gercı umudum yok da o boyle seylerı benden daha cabuk unutan bırı

ben bır 3 ay daha kullanacagım en az oyle demıstı zaten doktor.

Arkadaşlar hepinize güzel ve sağlıklı bir gün olsun.Ben biraz daha iyiyim.Karnıma giren kramplar biraz zorluyor.Olsun bugünüme şükür.
Filizcim hastalanınca eşim geldi.İlgine teşekkür ederim.Şimdilik çıkıyorum öğlen gelip hem geçmişi okurum hem menümü paylaşırım.

Oooo süpermiş nurdancımm güzel haberlerini almak çok hoşş gözün aydınn valla sevindimm sonunda kavuşuyorsunuzzz büyük jest yahuu aşka gelllllllllllllllll

senin menülerini ben birleştirdim

Canım sabah tostun haricindemi 2 dilim ekmek yedin onu anlamadım ? bir de senin menülerin çok çeşitli oluyor valla ben çok beğeniyorum akşam ki yemeğin porsiyon boyutunu bilmediğim için bişey diyemicem ama çikolata cısss aslında cısss değilde hani akşam saatinde olması az da fazla olması biraz gözüme battı o kadar yoksa bitter olması süperrrr

yooo öğlen çok olmamış hatta eksik olmuş ki misafirlikteymişsin olur o kek cıss ama arada olsun canımm ödül niyetine sonuçta gerisi zaten güzel başarılı olmuş

Sana sadece şunu diyorum senin üzülmene müsade etmeyizzz cannn biliyosunn

Bizim huzurumuz yerinde gerisi fasa fiso

çoooooooooook başarılı tebrik ederim seni makarna yemediğin için cannn azmine sağlık aralar yemekler çok güzel çooookkk

Öncelikle hoşgeldin ben esraa bir süredir burda arkadaşlarımla birlikteyim güzel kilolar verdik yine veriyorummmm yolum uzun çünkü

menün güzel olmuş afiyet olsun spor yapıyormusun

Canlarrrrr menümü yazayım patron beni beklerrr dünkü menüm

sabah
aç karnına alkali su 2 esmer kuru kayısı
kahvaltı
bir yumurta
2 dilim ekmek
bir kk peynir
bir bardak yarım yağlı süt

öğlen
bir tabak taze fasuye kavurması yumurtalı
ayran
1 dilim ekmek

akşam
bir kase ayran çorbası
bir kk peynir
2 dilim ekmek
bir kase salata

suyum da 1,5 lt olmuştur ara öğün hiç yok kızlarr aslında yanımada almıştım ama o kadar sinirlerim bozuktuki hiçbişey yemek istemedim yani gereksiz gerginlikler dava gününün belli olması iştahımı etkiledi yemedim ben hergün dikkat etmeye çalışıyorum ama yine vasatım