2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ağzına sağlık canım bal ve pekmezle aram pek yok da o nedenle şeker kullandım. Hmm yeşil çayı akşam içince uyku

kaçırdığını duymamıştım.

Öncelikle hoşgeldin ben esraa bir süredir burda arkadaşlarımla birlikteyim güzel kilolar verdik yine veriyorummmm yolum uzun çünkü

menün güzel olmuş afiyet olsun spor yapıyormusun

Hoşbulduk canım evet tanıyorum seni yazın pek aktif değildim arada girebiliyordum yazılanları okuyordum. Maşallah çok

güzel ilerliyorsunuz. Spora yeni başlıcam bisikletim var yürüyüş de yapıyorum arada.

Menün güzel akşam ayran çorbasında pirinç varsa ekmek fazla olmuş canım. Alkali suyu senden öğrenmiştim faydasını da

gördüm Allah razı olsun canımm.

Boşver düşünmemeye çalış yeni bir sen yeni bir hayat seni bekliyor. Sende farkındasın gereksiz gerginlikler diye

yazmışsın zaten.

Hımm akşamki çorbada pirinç yoktuda buğday vardı sadece :18:

Aminn cümlemizden

Yok yok hani düşünmemeye çalışsam da gereksiz insanlar hatırlatıyor kendini yapcak bişey yok bunlarda böyle

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuzzzz kimsecikler yokk ???

Ben iişlerimi toparladım akşam annemle markete gideceğiz ondan erkeden halletmeye çalıştım çok fene boynum tutulmuşşş acaba nedennnn

Bu arada bayram yaklaşıyor herkesi ufaktan bir telaş sardı sanki bayrama doğru bizim işler tavan yapar artık çok fenaa olur satışlar patlar olan bana olurrr

Ha Filizim bayram yaklaşıyorken senin şu saçlara bi el atalım tatilde yeni yeni kullanırsın miss gibi bende bayrama boyucam baya dip geldi

Kaç gündür hazırlıyamadığım ing sunumu bu akşam yapıcam tabiki sporumuda yapmayı düşünüyorummm

Ha bir de nurdancım sen şu bel kemerini kullanıyomusun hala ve memnunmusun hayır benimde var aldığımdan beri süs gibi duruyor şu titretenlerden bilemedim kullansam mı kullanmasam mı

Duyguşş bugün yok kayınvalidesinde hem mr vardı bugünn şimdiden özledk güzel anneeeee

cnm benim eşim çakalın çakalı hangi fırsat olsada (yanaktan)öpsem diye bakardı zaten nişanlıyken
sende ii yapmışsın kollarını tutup beni aklıma gelmediydi o zamanlar
cnm ya evet hani menülerim iide şu kiloda oynama olmayınca gıcık oluyo insan yaa

cnm işlerin kolay gele bide inglz sunumunda başarılar ingilizce güzel ama karışık ya ben ismekte öğrendim 1.ci ve2.ciseviyeye kadar ama işime yarıyor sınavlardan 80 falan alıyorum ileri doğru bi kursa gidip iice konuşmak için istiyorum sana da bravo şekerim

Aslında benimde hazırldadığım başlangıç seviyesinde ingilizcenin anlatımı bir gruba anlatıyorum word halinde hazırlayıp atıyorum onlara ingilizceyi çok sverim ama öyle şakır şakır konuşamam yazıda daha iyim hatta belki ilerde birgün ben de ilerletirim istanbulda niyet etmiştim ama pahalı oluyor o kurslar yaa

anladım olsun gene kolay değil kendi dilinin dışında bir başka dil anlatmak
bende seviyorum helede alt yazılı olunca onlar konuşup ben çat pat anlayınca bayılıyorum
haklısın çokk pahalı ben sordum hatta öle çok ismi bilinen bi kurs değil o bile 2,5 aylık zaman zarfında 900 tl istedi
tabii eşimde bi müddet rafa kaldıralım deyince kaldı olsun ama bende bi gün şakır şakır konuşucam ingilizce umarım..:26::26:

Günüm güzel geçti benimm kızlar işlerimi hallettim ohh içim rahat ayrıca iş çıkışı annemle manav alışverişimizi yaptık sağlıklı sağlıklı

Bugün kü menümü yazayım şöyleeee
sabah aç karnına 2 esmer kuru kayısı ve bir bardak alkali su
kahvaltı
bir yumurta yağsız peynir ve maydonozdan omlet yaptım
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay

öğlen
4 adet ızgara köfte
bir dilim kepek ekmek
bir kase salata
yoğurt

ara
bir yeşil elma

akşam
4 kaşık barbunya
bir kase yoğurt
2 çiğ köfte

ara
bir avuç badem-fındık

Sporum leslie 3 mil 45 dakika yaptım suyumu 2 ltye tamamlıcam

Böyle kızlar umarım biraz düzelmiştir menümmm

Aynen sanki nedir yaaa ? Şimdi isimlerini hatırlamıcam ama baya pahalıydı british falan bişeydi işte.Amann yeter bu kadar ingilizce hem benim okul her dönem 5-6 dil veriyor bana anca onları çözüyorum.Ama ileriki yıllarda inşallah öğrenmiş oluruzz alt yazı olayında ben genelde ooohh yeahh noo yesss whatt ?? gibi şeyleri çözüyomm

cnm bence menün güzelde ben bitki çayı veya yeşil çay göremedim ara sıra iç bence devamlı olmasa da
ama menün ooo sporda güzel bende lessie seviyorum ii oluyo bayağı ter attırıyo...

evetttt sıra bende bende bugün ki menümü yazayım
sabah: 1 yumurta kırdım çay kaşığı kadar yağ koydum,peynir, salatalık,1 tatlı kaş. çokokrem,ve çay 2 dilim ekmek
ara:1 tane ice tea şeftalili
öğle: bi avuç tavuk kızarttım yağsız tavada, yanına söğüş domates,salatalık,1 dilim ekmek
akşam: bi kase çorba ,2 kaşık pilav
ara: çay
activite: 3km yürüdüm ,2 lt olucak su, yatarken bitki çayı

Son düzenleme:
evet evet brihtis acayip pahalı tabi cnm yetsin de bize kadar
mütevazi olma kız bende zaten mesela bi konu konuşuyorlar ben içinden yaptım ,ne gittim falan filan çıkarıyorum

cnm bence menün güzelde ben bitki çayı veya yeşil çay göremedim ara sıra iç bence devamlı olmasa da
ama menün ooo sporda güzel bende lessie seviyorum ii oluyo bayağı ter attırıyo...

ayy normalde hergün içerim yeşilçay sabah ara öğün yaparım ama müşterilerden vakit kalmadı canımm tşkler

canımm akşam az olmuş yanına salata yoğurt falan ekleyebilirdin ara öğünler yine yetersiz olmuş daha doyurucu şeyler tüketmelisinnn sabah ve öğlen güzel sporda yapılmış şu başarılı

eveett gelinlikli resim istiyoruummm

canım ben panik atak ilacını bıraktım ama doktor kontrolunde o bırak dedigi için bıraktım, tedavimi tamamlamak istedim çünkü. içmedigim gün hemen etkisini hissetmiyordum, ben arada ilacı kullanmayı unutuyordum hatta, ama 2 3 gün içmeyince kulagımda çınlamalar baş dönmelerim falan başlıyordu.. doktora sordugumda vucudun sana içmen gerektigini hatırlatıyor demişti. bırakırken de zaten önce 1 aya yakın günde yarım ilaç kullandım, sonraki 1 ayda da 2 günde 1 yarım ilaç içerek bıraktım.. dün senin elinin titremesi falan içmedigini bildigin için aklın orda kalmıştır, psikolojiktir belki die düşünüyorum. bende hiç 1 günde hissettirmedi çünkü kendini..

ikizler burcu erkegini anlatmışsın ya, yeminle kelimesi kelimesine emrah yaaa okudukça şok oldum

benden daha sakin, beni idare ediyor çok anlayışlı falan ama bazen sinirleniyorum artk dedigi anda susuyorum çünkü gerisi fena fırtına biliyorm yanii baglanma sorunu olur demişsin, benden önce hiç kimseyle evlenmeyi düşünmemiş, annesiyle hiç bi kız arkadaşı tanışmamış bile mesela, şimdi nasıl bu hale geldim anlamıyorm dio belirsizlik plansızlık desen aynen dedigi gibi, çok detaycı, haftasonu ankaraya gelecek ya nerde kalacak ne yapacak nereye gidecez, ne giyecek, 2 gündür kafamı şişirdi yaaa ve kesinlikle özlem konusunda benden sabırlı, askerdeyken bile o teselli etmişti beni ayy nasıl anlatmışsın emrahı şok oldumm

Oooo süpermiş nurdancımm güzel haberlerini almak çok hoşş gözün aydınn valla sevindimm sonunda kavuşuyorsunuzzz büyük jest yahuu aşka gelllllllllllllllll

saolasın fıstıgıımmmm Allah hepimizer en güzelleri nasip etsin inşallahh

yooo öğlen çok olmamış hatta eksik olmuş ki misafirlikteymişsin olur o kek cıss ama arada olsun canımm ödül niyetine sonuçta gerisi zaten güzel başarılı olmuş

dışarda olunca oluyor malesef öle, ama menumu begenmene çok teşekkür ettiimmm

menunun ve suyunun az oldugunu biliyorsun sanırım canm onun için tekrar etmeyim

bu dava süreci seni çok gerecek malesef, ama güçlü kalmaya çalş bişeylere tutun ki daha fazla yara alma be esramm, biliyorum zor ama inşlallah bunu başarıorsan bu dönem çok daha rahat geçer senin için.

yaa kuzumm ben o kemeri bi hafta kullandım sonra bıraktım, inanılmaz kaşıntı yaptı bende, artk kaşımaktan yara edecektm karnımı nerdeyse bıraktım bende

heehh bana böle menulerle gel iştee

kızlar bugun gündüz hiç giremedimm, sabahtan kütüphaneye araştırmaya gittim sonra liseden sıra arkadaşımla buluştum, sonra yurttan arkadaşlarla buluştum derken 10 u geçiyodu ancak girebildim evee dolayısıyla bugunku menum pek iyi deil ama yazayım yine de

kahvaltı ( 9.30 )

1 dilim tam tahıllı ekmek

1 kk beyaz peynir

yarım domates

1 az yagda tavada pişmiş yumurta

2 yeşil zeytin

2 fincan çay şekersiz

ara ( 12.00 )

1 büyük bardak sütlü neskafe

öğle yemegi ( 14.00 )

1 küçük simit

1 kupa çay

ara ( 16.00 )

1 bardak cafe latte

akşam yemegi ( 19.00 )

2 kepçe mercimek çorbası

1 porsiyon tavuk şiş ızgara

1 kase çoban salata

1 light cola

ara ( 21.00 )

1 büyük bardak ev yapımı limonata

bütün gün dışarda olunca mutemadiyen bişeyler içmiş oldumm, suyum ancak 1.5 lt olmuştur, 1 lt daha içerim uyuyana kadar diye umuyorum. spor oalrak da yarım saati tempolu, toplam 2 saate yakın yürüdüm alışveriş için. başka da benden bugunluk bu kadar

hocam dun cevap yazamadım sıze. bugun daha ıyısınızdır ınsaallah esınız de gelmıs cok ıyı olmus ne guzel.

hemen toparlanırsınız ınsaallah selametle

ahhhhhhhhh aynı sehırde olsanız ben sıze bır kahkaha karsılıgında ders verırdım konusurdukkkkkk valla

günaydınnnn kızlarrr hepimize sağlıklı mutlu bir gün diliyorumm..

çok yorgunum yazarken parmak uçları zonkluyor bugün dinlenmek ne kadar çok isterdim ama malesef gidip hafta sonundaki düğün için eksiklerimi tamamlamam lazım off bu hafta hep böylee haftaya p.tesi temizlik salı günüde müsafirim var görümcem kayınvalidem ve onların bi arkadaşı gerçi benimde arkadaşım öğlen gelcekler, size soruyorum genelde hepimiz diyetteyiz sizce normal kek,poğaça olarakmı,yoksa hafif yemek tarzındamı hazırlayım???

Son düzenleme: