- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.001
canım caya seker atmak yerıne bal, pekmez yesen daha saglıklı olurdu bır dahakıne oyle yap canım.
oglen cok az olmus canım. cesıdın az yanı
aksam da fena sayılmaz ama aksam da az olmus.
suyun 2 olsun daha asagısına dusme. uykun kacmasın dıye de yesıl cayı gunduz ıc oldu mu
ılk menun hayırlı olsunnnnnnnnn
Öncelikle hoşgeldin ben esraa bir süredir burda arkadaşlarımla birlikteyim güzel kilolar verdik yine veriyorummmm yolum uzun çünkü
menün güzel olmuş afiyet olsun spor yapıyormusun
Canlarrrrr menümü yazayım patron beni beklerrr dünkü menüm
sabah
aç karnına alkali su 2 esmer kuru kayısı
kahvaltı
bir yumurta
2 dilim ekmek
bir kk peynir
bir bardak yarım yağlı süt
öğlen
bir tabak taze fasuye kavurması yumurtalı
ayran
1 dilim ekmek
akşam
bir kase ayran çorbası
bir kk peynir
2 dilim ekmek
bir kase salata
suyum da 1,5 lt olmuştur ara öğün hiç yok kızlarr aslında yanımada almıştım ama o kadar sinirlerim bozuktuki hiçbişey yemek istemedim yani gereksiz gerginlikler dava gününün belli olması iştahımı etkiledi yemedim ben hergün dikkat etmeye çalışıyorum ama yine vasatım
Hoşbulduk canım evet tanıyorum seni yazın pek aktif değildim arada girebiliyordum yazılanları okuyordum. Maşallahçok
güzel ilerliyorsunuz. Spora yeni başlıcam bisikletim var yürüyüş de yapıyorum arada.
Menün güzel akşam ayran çorbasında pirinç varsa ekmek fazla olmuş canım. Alkali suyu senden öğrenmiştim faydasını da
gördüm Allah razı olsun canımm.
Boşver düşünmemeye çalış yeni bir sen yeni bir hayat seni bekliyor. Sende farkındasın gereksiz gerginlikler diye
yazmışsın zaten.
cnm benim eşim çakalın çakalıesın tam cakallık yapmıs valla. bır keresınde benım de basıma gelmıstı ama ben kollarımı kendıme saklayacam dıye tutulmustum resmen. tıpcı bır cakaldı, zaten haz etmedıgım zorla sınemaya gıttıgım bır tıptı ama senınkı nısanlın olunca ısler kolay olmusturrrrr
ooooo senınkı daha da kotuymus. morarmak ne demek tuh yaaaa. dıkkat edıyorsun degıl mı ? hap kullandıgını hatırlıyorum zaten.
canım sen spora yenı basladın suan vucudun sıkılasıyor ondandır yoksa menulerın guzel. sorun yok. kıracagız ınsaallah su rakamlarııııııı
cnm işlerin kolay gele bide inglz sunumunda başarılar ingilizce güzel ama karışık ya ben ismekte öğrendim 1.ci ve2.ciseviyeye kadar ama işime yarıyor sınavlardan 80 falan alıyorum ileri doğru bi kursa gidip iice konuşmak için istiyorum sana da bravo şekerimKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuzzzz kimsecikler yokk ???
Ben iişlerimi toparladım akşam annemle markete gideceğiz ondan erkeden halletmeye çalıştım çok fene boynum tutulmuşşş acaba nedennnn
Bu arada bayram yaklaşıyor herkesi ufaktan bir telaş sardı sanki bayrama doğru bizim işler tavan yapar artık çok fenaa olur satışlar patlar olan bana olurrr
Ha Filizim bayram yaklaşıyorken senin şu saçlara bi el atalım tatilde yeni yeni kullanırsın miss gibi bende bayrama boyucam baya dip geldi
Kaç gündür hazırlıyamadığım ing sunumu bu akşam yapıcam tabiki sporumuda yapmayı düşünüyorummm
Ha bir de nurdancım sen şu bel kemerini kullanıyomusun hala ve memnunmusun hayır benimde var aldığımdan beri süs gibi duruyor şu titretenlerden bilemedim kullansam mı kullanmasam mı
Duyguşş bugün yok kayınvalidesinde hem mr vardı bugünn şimdiden özledk güzel anneeeee
cnm benim eşim çakalın çakalıhangi fırsat olsada (yanaktan)öpsem diye bakardı zaten nişanlıyken
sende ii yapmışsın kollarını tutup beni aklıma gelmediydi o zamanlar
cnm ya evet hani menülerim iide şu kiloda oynama olmayınca gıcık oluyo insan yaa
cnm işlerin kolay gele bide inglz sunumunda başarılar ingilizce güzel ama karışık ya ben ismekte öğrendim 1.ci ve2.ciseviyeye kadar ama işime yarıyor sınavlardan 80 falan alıyorum ileri doğru bi kursa gidip iice konuşmak için istiyorum sana da bravo şekerim
anladım olsun gene kolay değil kendi dilinin dışında bir başka dil anlatmakAslında benimde hazırldadığım başlangıç seviyesinde ingilizcenin anlatımı bir gruba anlatıyorum word halinde hazırlayıp atıyorum onlara ingilizceyi çok sverim ama öyle şakır şakır konuşamam yazıda daha iyim hatta belki ilerde birgün ben de ilerletirim istanbulda niyet etmiştim ama pahalı oluyor o kurslar yaa
anladım olsun gene kolay değil kendi dilinin dışında bir başka dil anlatmak
bende seviyorum helede alt yazılı olunca onlar konuşup ben çat pat anlayınca bayılıyorum
haklısın çokk pahalı ben sordum hatta öle çok ismi bilinen bi kurs değil o bile 2,5 aylık zaman zarfında 900 tl istedi
tabii eşimde bi müddet rafa kaldıralım deyince kaldı olsun ama bende bi gün şakır şakır konuşucam ingilizce umarım..:26::26:
cnm bence menün güzelde ben bitki çayı veya yeşil çay göremedim ara sıra iç bence devamlı olmasa daGünüm güzel geçti benimm kızlar işlerimi hallettim ohh içim rahat ayrıca iş çıkışı annemle manav alışverişimizi yaptık sağlıklı sağlıklı
Bugün kü menümü yazayım şöyleeee
sabah aç karnına 2 esmer kuru kayısı ve bir bardak alkali su
kahvaltı
bir yumurta yağsız peynir ve maydonozdan omlet yaptım
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay
öğlen
4 adet ızgara köfte
bir dilim kepek ekmek
bir kase salata
yoğurt
ara
bir yeşil elma
akşam
4 kaşık barbunya
bir kase yoğurt
2 çiğ köfte
ara
bir avuç badem-fındık
Sporum leslie 3 mil 45 dakika yaptım suyumu 2 ltye tamamlıcam
Böyle kızlar umarım biraz düzelmiştir menümmm
evet evet brihtis acayip pahalı tabi cnm yetsin de bize kadarAynen sanki nedir yaaa ? Şimdi isimlerini hatırlamıcam ama baya pahalıydı british falan bişeydi işte.Amann yeter bu kadar ingilizce hem benim okul her dönem 5-6 dil veriyor bana anca onları çözüyorum.Ama ileriki yıllarda inşallah öğrenmiş oluruzz alt yazı olayında ben genelde ooohh yeahh noo yesss whatt ?? gibi şeyleri çözüyomm
cnm bence menün güzelde ben bitki çayı veya yeşil çay göremedim ara sıra iç bence devamlı olmasa da
ama menünooo sporda güzel bende lessie seviyorum ii oluyo bayağı ter attırıyo...
evetttt sıra bende bende bugün ki menümü yazayım
sabah: 1 yumurta kırdım çay kaşığı kadar yağ koydum,peynir, salatalık,1 tatlı kaş. çokokrem,ve çay 2 dilim ekmek
ara:1 tane ice tea şeftalili
öğle: bi avuç tavuk kızarttım yağsız tavada, yanına söğüş domates,salatalık,1 dilim ekmek
akşam: bi kase çorba ,2 kaşık pilav
ara: çay
activite: 3km yürüdüm ,2 lt olucak su, yatarken bitki çayı
aynen cesmı hayal ettıgın gıbı ol bence de. hadı ben gelınlık kısmını kacırdım buarada sıze oyle bır resım ekleyım bırara. bakalım guzel tombık bır gelın olmusmuyum bakın bakem. ne dıyordum ıste hadı gelınlık kısmında hata yaptım ama hamıle ve anne oldugum zamanlarda dombık olmak ıstemıyorum ben mesala. cocuklar sımdı cok fena. anne sen kosamıyorsun benımle oynayamıyorsun bıle dıyorlar. ben bunu duymak ıstemıyorum cocugumla cocuklugumu yenıden yasamak ıstıyorum ozgurce.
hımmmm A grubu kısıler hep usurmus dıye duymustum oyuzden sordum ben A pozitif. börtü bocegın en sevdıgı kan grubuymusssheryerde bulurlar ısırırlar zaten.
benımkınde sorun yok ama nıyeyse ben de usuyorum hatta bunu doktora sorayım ıyı hatırlattın.
aklıma geldı sen panık atak ıcın hapa devam edıyor musun ? ıcmedıgın gun bır farklılık oluyor mu ? ben dun hapımı ıcmedım ve ellerım tıtredı basım agrıdı. tamam zor bır gun oldu ama yıne de benım acımdan zor degıldı okadar. tedavı suresınce hapı erken bırakırsak ya da unutursak acaba boyle mı oluyor bu psıkıyatrı ılacları ? neslıcıgım sen de antıdepresan kullanmıstın senın de fıkırlerını almak ısterım.
benım ıkızler burcu sevgılım olmustu ve sanırım evlenebılseydık cok keyıflı olurdu hersey. cunku cok cok uyumluyduk her konuda. ama ıkızler burcu erkegı bıze gore sakındır anlayıslıdır ama bır gelırlerse de fena kalp kırabılır hatta ılıskıyı bıle bıtrebılırler oyuzden sakınlıgıne de sureklı guvenme.
zor severler baglanması da zordur ayran gonulluluk erkeklerde daha coktur ama yas ılerleyınce cok degısırler gercekten bır kez sevıp o kısı evlenmek ısterler oyle de olur zaten genelde.
planların sureklı degısmesını sevmezler kendı planlarını uygulamayı severler belırsızlık onları cok gerer. ama ozlem ve sabır konusunda, ıkızler kadınına gore daha olgun ve dayanıklıdırlar. ılıskıyı onların sabırı ve sakınlıgı kolaylastırır yoksa ıkızler kadınına kalsa, ayrılmak bıle ıcten olmaz onların depresıf halınden dolayı. ama sabır gosterırler hatta umut verırler.
cocukları cok severler ozellıkle de kız cocuklarını. kızı olsun ısterler genelde.
aklımda olanlar bunlar. sonra yıne hatırlamaya calısırım
Oooo süpermiş nurdancımm güzel haberlerini almak çok hoşş gözün aydınn valla sevindimm sonunda kavuşuyorsunuzzz büyük jest yahuuaşka gelllllllllllllllll
yooo öğlen çok olmamış hatta eksik olmuş ki misafirlikteymişsin olur o kek cıss ama arada olsun canımm ödül niyetine sonuçta gerisi zaten güzel başarılı olmuş
Canlarrrrr menümü yazayım patron beni beklerrr dünkü menüm
sabah
aç karnına alkali su 2 esmer kuru kayısı
kahvaltı
bir yumurta
2 dilim ekmek
bir kk peynir
bir bardak yarım yağlı süt
öğlen
bir tabak taze fasuye kavurması yumurtalı
ayran
1 dilim ekmek
akşam
bir kase ayran çorbası
bir kk peynir
2 dilim ekmek
bir kase salata
suyum da 1,5 lt olmuştur ara öğün hiç yok kızlarr aslında yanımada almıştım ama o kadar sinirlerim bozuktuki hiçbişey yemek istemedim yani gereksiz gerginlikler dava gününün belli olması iştahımı etkiledi yemedim ben hergün dikkat etmeye çalışıyorum ama yine vasatım
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuzzzz kimsecikler yokk ???
Ben iişlerimi toparladım akşam annemle markete gideceğiz ondan erkeden halletmeye çalıştım çok fene boynum tutulmuşşş acaba nedennnn
Bu arada bayram yaklaşıyor herkesi ufaktan bir telaş sardı sanki bayrama doğru bizim işler tavan yapar artık çok fenaa olur satışlar patlar olan bana olurrr
Ha Filizim bayram yaklaşıyorken senin şu saçlara bi el atalım tatilde yeni yeni kullanırsın miss gibi bende bayrama boyucam baya dip geldi
Kaç gündür hazırlıyamadığım ing sunumu bu akşam yapıcam tabiki sporumuda yapmayı düşünüyorummm
Ha bir de nurdancım sen şu bel kemerini kullanıyomusun hala ve memnunmusun hayır benimde var aldığımdan beri süs gibi duruyor şu titretenlerden bilemedim kullansam mı kullanmasam mı
Duyguşş bugün yok kayınvalidesinde hem mr vardı bugünn şimdiden özledk güzel anneeeee
Günüm güzel geçti benimm kızlar işlerimi hallettim ohh içim rahat ayrıca iş çıkışı annemle manav alışverişimizi yaptık sağlıklı sağlıklı
Bugün kü menümü yazayım şöyleeee
sabah aç karnına 2 esmer kuru kayısı ve bir bardak alkali su
kahvaltı
bir yumurta yağsız peynir ve maydonozdan omlet yaptım
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay
öğlen
4 adet ızgara köfte
bir dilim kepek ekmek
bir kase salata
yoğurt
ara
bir yeşil elma
akşam
4 kaşık barbunya
bir kase yoğurt
2 çiğ köfte
ara
bir avuç badem-fındık
Sporum leslie 3 mil 45 dakika yaptım suyumu 2 ltye tamamlıcam
Böyle kızlar umarım biraz düzelmiştir menümmm
Arkadaşlar hepinize güzel ve sağlıklı bir gün olsun.Ben biraz daha iyiyim.Karnıma giren kramplar biraz zorluyor.Olsun bugünüme şükür.
Filizcim hastalanınca eşim geldi.İlgine teşekkür ederim.Şimdilik çıkıyorum öğlen gelip hem geçmişi okurum hem menümü paylaşırım.
Aslında benimde hazırldadığım başlangıç seviyesinde ingilizcenin anlatımı bir gruba anlatıyorum word halinde hazırlayıp atıyorum onlara ingilizceyi çok sverim ama öyle şakır şakır konuşamam yazıda daha iyim hatta belki ilerde birgün ben de ilerletirim istanbulda niyet etmiştim ama pahalı oluyor o kurslar yaa
çoooooooooook başarılı tebrik ederim seni makarna yemediğin için cannn azmine sağlık aralar yemekler çok güzel çooookkk
Ağzına sağlık canım bal ve pekmezle aram pek yok da o nedenle şeker kullandım. Hmm yeşil çayı akşam içince uyku
kaçırdığını duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?