- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.021
cnm benim eşim çakalın çakalıhangi fırsat olsada (yanaktan)öpsem diye bakardı zaten nişanlıyken
sende ii yapmışsın kollarını tutup beni aklıma gelmediydi o zamanlar
cnm ya evet hani menülerim iide şu kiloda oynama olmayınca gıcık oluyo insan yaa
cnm işlerin kolay gele bide inglz sunumunda başarılar ingilizce güzel ama karışık ya ben ismekte öğrendim 1.ci ve2.ciseviyeye kadar ama işime yarıyor sınavlardan 80 falan alıyorum ileri doğru bi kursa gidip iice konuşmak için istiyorum sana da bravo şekerim
Canlarrrrr menümü yazayım patron beni beklerrr dünkü menüm
sabah
aç karnına alkali su 2 esmer kuru kayısı
kahvaltı
bir yumurta
2 dilim ekmek
bir kk peynir
bir bardak yarım yağlı süt
öğlen
bir tabak taze fasuye kavurması yumurtalı
ayran
1 dilim ekmek
akşam
bir kase ayran çorbası
bir kk peynir
2 dilim ekmek
bir kase salata
suyum da 1,5 lt olmuştur ara öğün hiç yok kızlarr aslında yanımada almıştım ama o kadar sinirlerim bozuktuki hiçbişey yemek istemedim yani gereksiz gerginlikler dava gününün belli olması iştahımı etkiledi yemedim ben hergün dikkat etmeye çalışıyorum ama yine vasatım
evetttt sıra bende bende bugün ki menümü yazayım
sabah: 1 yumurta kırdım çay kaşığı kadar yağ koydum,peynir, salatalık,1 tatlı kaş. çokokrem,ve çay 2 dilim ekmek
ara:1 tane ice tea şeftalili
öğle: bi avuç tavuk kızarttım yağsız tavada, yanına söğüş domates,salatalık,1 dilim ekmek
akşam: bi kase çorba ,2 kaşık pilav
ara: çay
activite: 3km yürüdüm ,2 lt olucak su, yatarken bitki çayı
kızlar bugun gündüz hiç giremedimm, sabahtan kütüphaneye araştırmaya gittim sonra liseden sıra arkadaşımla buluştum, sonra yurttan arkadaşlarla buluştum derken 10 u geçiyodu ancak girebildim eveedolayısıyla bugunku menum pek iyi deil ama yazayım yine de
kahvaltı ( 9.30 )
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 az yagda tavada pişmiş yumurta
2 yeşil zeytin
2 fincan çay şekersiz
ara ( 12.00 )
1 büyük bardak sütlü neskafe
öğle yemegi ( 14.00 )
1 küçük simit
1 kupa çay
ara ( 16.00 )
1 bardak cafe latte
akşam yemegi ( 19.00 )
2 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon tavuk şiş ızgara
1 kase çoban salata
1 light cola
ara ( 21.00 )
1 büyük bardak ev yapımı limonata
bütün gün dışarda olunca mutemadiyen bişeyler içmiş oldumm, suyum ancak 1.5 lt olmuştur, 1 lt daha içerim uyuyana kadar diye umuyorum. spor oalrak da yarım saati tempolu, toplam 2 saate yakın yürüdüm alışveriş için. başka da benden bugunluk bu kadar
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuzzzz kimsecikler yokk ???
Ben iişlerimi toparladım akşam annemle markete gideceğiz ondan erkeden halletmeye çalıştım çok fene boynum tutulmuşşş acaba nedennnn
Bu arada bayram yaklaşıyor herkesi ufaktan bir telaş sardı sanki bayrama doğru bizim işler tavan yapar artık çok fenaa olur satışlar patlar olan bana olurrr
Ha Filizim bayram yaklaşıyorken senin şu saçlara bi el atalım tatilde yeni yeni kullanırsın miss gibi bende bayrama boyucam baya dip geldi
Kaç gündür hazırlıyamadığım ing sunumu bu akşam yapıcam tabiki sporumuda yapmayı düşünüyorummm
Ha bir de nurdancım sen şu bel kemerini kullanıyomusun hala ve memnunmusun hayır benimde var aldığımdan beri süs gibi duruyor şu titretenlerden bilemedim kullansam mı kullanmasam mı
Duyguşş bugün yok kayınvalidesinde hem mr vardı bugünn şimdiden özledk güzel anneeeee
eveett gelinlikli resim istiyoruummm
canım ben panik atak ilacını bıraktım ama doktor kontrolunde o bırak dedigi için bıraktım, tedavimi tamamlamak istedim çünkü. içmedigim gün hemen etkisini hissetmiyordum, ben arada ilacı kullanmayı unutuyordum hatta, ama 2 3 gün içmeyince kulagımda çınlamalar baş dönmelerim falan başlıyordu.. doktora sordugumda vucudun sana içmen gerektigini hatırlatıyor demişti. bırakırken de zaten önce 1 aya yakın günde yarım ilaç kullandım, sonraki 1 ayda da 2 günde 1 yarım ilaç içerek bıraktım.. dün senin elinin titremesi falan içmedigini bildigin için aklın orda kalmıştır, psikolojiktir belki die düşünüyorum. bende hiç 1 günde hissettirmedi çünkü kendini..
ikizler burcu erkegini anlatmışsın ya, yeminle kelimesi kelimesine emrah yaaaokudukça şok oldum
benden daha sakin, beni idare ediyor çok anlayışlı falan ama bazen sinirleniyorum artk dedigi anda susuyorum çünkü gerisi fena fırtına biliyorm yaniibaglanma sorunu olur demişsin, benden önce hiç kimseyle evlenmeyi düşünmemiş, annesiyle hiç bi kız arkadaşı tanışmamış bile mesela, şimdi nasıl bu hale geldim anlamıyorm dio belirsizlik plansızlık desen aynen dedigi gibi, çok detaycı, haftasonu ankaraya gelecek ya nerde kalacak ne yapacak nereye gidecez, ne giyecek, 2 gündür kafamı şişirdi yaaa ve kesinlikle özlem konusunda benden sabırlı, askerdeyken bile o teselli etmişti beni ayy nasıl anlatmışsın emrahı şok oldumm
saolasın fıstıgıımmmmAllah hepimizer en güzelleri nasip etsin inşallahh
dışarda olunca oluyor malesef öle, ama menumu begenmene çok teşekkür ettiimmm
menunun ve suyunun az oldugunu biliyorsun sanırım canm onun için tekrar etmeyim
bu dava süreci seni çok gerecek malesef, ama güçlü kalmaya çalş bişeylere tutun ki daha fazla yara alma be esramm, biliyorum zor ama inşlallah bunu başarıorsan bu dönem çok daha rahat geçer senin için.
yaa kuzumm ben o kemeri bi hafta kullandım sonra bıraktım, inanılmaz kaşıntı yaptı bende, artk kaşımaktan yara edecektm karnımı nerdeysebıraktım bende
heehh bana böle menulerle gel iştee
Günüm güzel geçti benimm kızlar işlerimi hallettim ohh içim rahat ayrıca iş çıkışı annemle manav alışverişimizi yaptık sağlıklı sağlıklı
Bugün kü menümü yazayım şöyleeee
sabah aç karnına 2 esmer kuru kayısı ve bir bardak alkali su
kahvaltı
bir yumurta yağsız peynir ve maydonozdan omlet yaptım
bir dilim kepek ekmek
bir bardak çay
öğlen
4 adet ızgara köfte
bir dilim kepek ekmek
bir kase salata
yoğurt
ara
bir yeşil elma
akşam
4 kaşık barbunya
bir kase yoğurt
2 çiğ köfte
ara
bir avuç badem-fındık
Sporum leslie 3 mil 45 dakika yaptım suyumu 2 ltye tamamlıcam
Böyle kızlar umarım biraz düzelmiştir menümmm
günaydınnnn kızlarrr hepimize sağlıklı mutlu bir gün diliyorumm..
çok yorgunum yazarken parmak uçları zonkluyor bugün dinlenmek ne kadar çok isterdim ama malesefgidip hafta sonundaki düğün için eksiklerimi tamamlamam lazım off bu hafta hep böylee haftaya p.tesi temizlik salı günüde müsafirim var görümcem kayınvalidem ve onların bi arkadaşı gerçi benimde arkadaşım öğlen gelcekler, size soruyorum genelde hepimiz diyetteyiz sizce normal kek,poğaça olarakmı,yoksa hafif yemek tarzındamı hazırlayım???
çok yorgunum yazarken parmak uçları zonkluyor bugün dinlenmek ne kadar çok isterdim ama malesefgidip hafta sonundaki düğün için eksiklerimi tamamlamam lazım off bu hafta hep böylee haftaya p.tesi temizlik salı günüde müsafirim var görümcem kayınvalidem ve onların bi arkadaşı gerçi benimde arkadaşım öğlen gelcekler, size soruyorum genelde hepimiz diyetteyiz sizce normal kek,poğaça olarakmı,yoksa hafif yemek tarzındamı hazırlayım???
gunaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar
dun meraklı anneler gıbı hepınızı kontrol ettımama foruma gıremedım cok yorgun hıssettım gecen persembe aksam yapmıstım en son spor. oyuzden spor yordu bu kez benı daha cok. laptop kucagımda oyle durmak ıstemedım uzanarak fılm ızledımmm
bugun evde yemegımı yıyecem sonra da bısıklet surmeyı dusunuyorum yarın yıne salona gıdecegım planlarım boyle. esım seyahata cıkabılır haftasonu, onun planına gore ben de annemlere gıdebılırım haftasonu.
menumu de yazayım:
kahvaltı:
bır haslanmıs yumurta
uc dort adet marul
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ara: 10-15 adet yaban mersını, 10-15 adet kayısı cekırdegı, yesıl elma, yesıl cay
oglen yemegıne kadar suyumu 1 lt yaptım.
oglen: yanımdakı yemeklerden yemedım yemekhanede guzel yemek cıktı dun cunku.
bır kepce ıspanak, bır kepce suzme yogurt, bır bucuk kepce mercımek corbası ( cok suluydu yogun degıldı ), bır dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek, uc kasık domates salatası
ara: sekersız sut tozu ekleyerek nescafe, yesıl cay, yarım kk tulum peynırı, uc dort adet tarhana ( elde sıkılmıs kofte gıbı seklınde, yarma ve bulgur, yogurt suyu ıle yapılıyor ), yarım armut
doktorlar ogleden sonrakı ara ogun ıcın tost falan soyluyorlar ben de tost olmasa da tarhana ve peynır ıle buna benzer bırsey yapmaya calıstım.
aksam yemegıne kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam 6da ısyerınde yedım yemegımı.
uc kasık bamya, bır bucuk dılım tam bugday ekmegı ve ustune ıkı catal domates sosu ev yapımı olan, 5 kasık et ve tavuk karısık kavurma actıvyr de cok az yag ıle yapmıstım.
ıs cıkısı spora gıttım.
50 dk spor salonunda calıstım
yarım saat eve yuruyus
salonda ayagımı yormadım
4-4,5 sevıyede 20 dk yurudum
10 dk bısıklet
gerı kalan surelerde hem yan bel, bacak, twıst, kol hareketlerı yaptım
salonda 500 ml daha su ıctım.
eve gıdınce ara ogun: ıkı top dondurma
yatıncaya kadar suyumu 3 lt yaptım.
Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, çok yorgundum, erkenden de uyudum ama bugün daha beter yorgun hissediyorum, bugün erken yatmayacağımDünkü menümü paylaşayım, inşallah unutmamışımdır;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça, 1çk kaymak ile hazırladığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım porsiyon süzme mercimek çorbası
- Izgara köfte (1 porsiyon, 6 tane)
- 1 tabak salata
- 2 kaşık pilav
Akşam:
- 4-5 kaşık et sote
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase salata
Ara:
- 1 tane elma
Ara:
- bitter çikolata (bir kare paketin 3'te 1'i)
Akşamki arada çikolata yemeyeydim iyiydi ama kahvenin yanında çok canım istedi, bugün yemeyeceğim artıkDün işyeri çok yoğundu, hem toplantılarım vardı, hem dışarda işlerim, akşam da pazara uğradık, toplam adım sayım 5500 olmuştu, su tüketimim 2.5 litre civarı sanırım.
Günaydın Neslicim dün çok yorucu geçmiş bazen çok uyumak dinlendirmiyor. Menülerin güzel olmuş öğle ve akşam protein
ağırlıklı olmuş. Kahvenin yanında çikolata çok güzel oluyor hmm beni çok mutlu edermayışırım resmen. Benim canım
da istedi.
kahvaltın guzel, oglen malum ıyı bır menu olmamıs ama aksam cola dısında gayet guzel mesela.
hımmmmm benımkı bılmıyorum o gun cok gosterdı etkısını. kaldı kı daha sınırlı ya da uzucu gunler de olmustu ama hap ıctıgım ıcın umursamamıstım belkı de bılmıyorummmmmm
benım erkek arkadasım da boyleydı oyuzden ıyı bılıyorummmmmmmm
gunaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar
dun meraklı anneler gıbı hepınızı kontrol ettımama foruma gıremedım cok yorgun hıssettım gecen persembe aksam yapmıstım en son spor. oyuzden spor yordu bu kez benı daha cok. laptop kucagımda oyle durmak ıstemedım uzanarak fılm ızledımmm
bugun evde yemegımı yıyecem sonra da bısıklet surmeyı dusunuyorum yarın yıne salona gıdecegım planlarım boyle. esım seyahata cıkabılır haftasonu, onun planına gore ben de annemlere gıdebılırım haftasonu.
menumu de yazayım:
kahvaltı:
bır haslanmıs yumurta
uc dort adet marul
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ara: 10-15 adet yaban mersını, 10-15 adet kayısı cekırdegı, yesıl elma, yesıl cay
oglen yemegıne kadar suyumu 1 lt yaptım.
oglen: yanımdakı yemeklerden yemedım yemekhanede guzel yemek cıktı dun cunku.
bır kepce ıspanak, bır kepce suzme yogurt, bır bucuk kepce mercımek corbası ( cok suluydu yogun degıldı ), bır dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek, uc kasık domates salatası
ara: sekersız sut tozu ekleyerek nescafe, yesıl cay, yarım kk tulum peynırı, uc dort adet tarhana ( elde sıkılmıs kofte gıbı seklınde, yarma ve bulgur, yogurt suyu ıle yapılıyor ), yarım armut
doktorlar ogleden sonrakı ara ogun ıcın tost falan soyluyorlar ben de tost olmasa da tarhana ve peynır ıle buna benzer bırsey yapmaya calıstım.
aksam yemegıne kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam 6da ısyerınde yedım yemegımı.
uc kasık bamya, bır bucuk dılım tam bugday ekmegı ve ustune ıkı catal domates sosu ev yapımı olan, 5 kasık et ve tavuk karısık kavurma actıvyr de cok az yag ıle yapmıstım.
ıs cıkısı spora gıttım.
50 dk spor salonunda calıstım
yarım saat eve yuruyus
salonda ayagımı yormadım
4-4,5 sevıyede 20 dk yurudum
10 dk bısıklet
gerı kalan surelerde hem yan bel, bacak, twıst, kol hareketlerı yaptım
salonda 500 ml daha su ıctım.
eve gıdınce ara ogun: ıkı top dondurma
yatıncaya kadar suyumu 3 lt yaptım.
Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, çok yorgundum, erkenden de uyudum ama bugün daha beter yorgun hissediyorum, bugün erken yatmayacağımDünkü menümü paylaşayım, inşallah unutmamışımdır;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça, 1çk kaymak ile hazırladığım tost
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım porsiyon süzme mercimek çorbası
- Izgara köfte (1 porsiyon, 6 tane)
- 1 tabak salata
- 2 kaşık pilav
Akşam:
- 4-5 kaşık et sote
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase salata
Ara:
- 1 tane elma
Ara:
- bitter çikolata (bir kare paketin 3'te 1'i)
Akşamki arada çikolata yemeyeydim iyiydi ama kahvenin yanında çok canım istedi, bugün yemeyeceğim artıkDün işyeri çok yoğundu, hem toplantılarım vardı, hem dışarda işlerim, akşam da pazara uğradık, toplam adım sayım 5500 olmuştu, su tüketimim 2.5 litre civarı sanırım.
eveett gelinlikli resim istiyoruummm
canım ben panik atak ilacını bıraktım ama doktor kontrolunde o bırak dedigi için bıraktım, tedavimi tamamlamak istedim çünkü. içmedigim gün hemen etkisini hissetmiyordum, ben arada ilacı kullanmayı unutuyordum hatta, ama 2 3 gün içmeyince kulagımda çınlamalar baş dönmelerim falan başlıyordu.. doktora sordugumda vucudun sana içmen gerektigini hatırlatıyor demişti. bırakırken de zaten önce 1 aya yakın günde yarım ilaç kullandım, sonraki 1 ayda da 2 günde 1 yarım ilaç içerek bıraktım.. dün senin elinin titremesi falan içmedigini bildigin için aklın orda kalmıştır, psikolojiktir belki die düşünüyorum. bende hiç 1 günde hissettirmedi çünkü kendini..
ikizler burcu erkegini anlatmışsın ya, yeminle kelimesi kelimesine emrah yaaaokudukça şok oldum
benden daha sakin, beni idare ediyor çok anlayışlı falan ama bazen sinirleniyorum artk dedigi anda susuyorum çünkü gerisi fena fırtına biliyorm yaniibaglanma sorunu olur demişsin, benden önce hiç kimseyle evlenmeyi düşünmemiş, annesiyle hiç bi kız arkadaşı tanışmamış bile mesela, şimdi nasıl bu hale geldim anlamıyorm dio belirsizlik plansızlık desen aynen dedigi gibi, çok detaycı, haftasonu ankaraya gelecek ya nerde kalacak ne yapacak nereye gidecez, ne giyecek, 2 gündür kafamı şişirdi yaaa ve kesinlikle özlem konusunda benden sabırlı, askerdeyken bile o teselli etmişti beni ayy nasıl anlatmışsın emrahı şok oldumm
saolasın fıstıgıımmmmAllah hepimizer en güzelleri nasip etsin inşallahh
dışarda olunca oluyor malesef öle, ama menumu begenmene çok teşekkür ettiimmm
menunun ve suyunun az oldugunu biliyorsun sanırım canm onun için tekrar etmeyim
bu dava süreci seni çok gerecek malesef, ama güçlü kalmaya çalş bişeylere tutun ki daha fazla yara alma be esramm, biliyorum zor ama inşlallah bunu başarıorsan bu dönem çok daha rahat geçer senin için.
yaa kuzumm ben o kemeri bi hafta kullandım sonra bıraktım, inanılmaz kaşıntı yaptı bende, artk kaşımaktan yara edecektm karnımı nerdeysebıraktım bende
heehh bana böle menulerle gel iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?