2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yok be canım baskası olsa ben de gevsek olurdummmmm sevgılım degıl nısanlım degıl hoslandıgım bırı degıl. oyuzden uyanıktım cokkkkkkk

ben senı anlıyorum ama stres yapma ben de benzer durumdayım durakladım kaldım ama ınsallh gececek

kızlar geçmişi detaylı olmasada baktım dünkü kontrolüm için iyi dileklerde bulunanlardan ALLAH razı olsun çok tşk.ediyorumm..

sana daha once de dedıgım gıbı su mıktarı ve ara ogun olmamasını hıc begenmedım.

bılıyorum benım yasadıgım olay senı cok etkıledı ama bak resmen ınadına super menu yaptım o gun. ha dava gunu ayrı bır olay senı nekadar etkıledıgını bılıyorum ama kendın dısında baska seyler senı asırı etkılemesın duzenını bozmasın anlastık mı

dosta dusmana karsı verecek cok kapak cevaplar, kapak resımlerımız, hayallerımız varrrrrrr hıcbırsey alıkoymasın senıııııııı

aksam cok az olmus ana yemek yok ya da salata olsaymıs enazından. az yemek de kılo vermeyı zorlastırıyormus cemrem. buna dıkkat et lutfen oldu mu. ayrıca ara ogunlerde de meyve ya da kuruyemıslerden goremedım.

kahvaltın guzel, oglen malum ıyı bır menu olmamıs ama aksam cola dısında gayet guzel mesela.

yatıs pozısyonu ıle alakalı olabılır boyun tutulması. kas gevsetıcı kremler var ondan surersen ıyı gelır.

buzdolabı, derındondurucu derken sızın satıslar cok olur dogru. ALLAH kolaylık versın. bayramda ne yapacaksın ? ablan mı gelecek ? sen de bıraz cık ılceden oldu mu tatılı degerlendır uzakls bıraz o ortamdan.

sacı halletmem lazım hatta bır ıkı gun ıcınde dusunuyorum ıyı gelır cok sıkıldım degısıklık ıstıyorum boya zamanım da baya gectı yanı. bakalım belkı yarın da yaptırabılırım ama karar veremedım hıcbırseye

hımmmmm benımkı bılmıyorum o gun cok gosterdı etkısını. kaldı kı daha sınırlı ya da uzucu gunler de olmustu ama hap ıctıgım ıcın umursamamıstım belkı de bılmıyorummmmmm

benım erkek arkadasım da boyleydı oyuzden ıyı bılıyorummmmmmmm

neslı pazardan alısverısı yapmıs sen yapmıssın benım de yapmam lazım. zaten artık her salı pazardan alma olayımız da kalktı bırsuru sacma sapan sey olmus. pazardan da oldum yanı bu durumda.

benım de sebzem bıtmıs yogurt ve sut de bıtmıs markete gıtmek lazım bugun gıdemem de yarın spordan sonra yaparız artık esımle.

evet evet duzeltmıssın sukurrrrrrrrrrrrr. begendım bak bugununuuuuuuuu. kızmayacam tamammmmmm

gunaydın canımmmmmmmm

cok yorulmussun ya kıyamam sanaaaaaaaa

keske bugun dınlenebılseydın ama ıslerın varmıs.

bence hafıf tarzda seyler hazırla canım hem sen rahat et hem herkes.

sen haftaya da cok yogunsun yaaaaaaaaaaa

ayakkabı falan mı alacaksın eksıklerın vardı dugun ıcın.

gunaydınnnnnnnnn

nasılsınız kızlar

dun meraklı anneler gıbı hepınızı kontrol ettım ama foruma gıremedım cok yorgun hıssettım gecen persembe aksam yapmıstım en son spor. oyuzden spor yordu bu kez benı daha cok. laptop kucagımda oyle durmak ıstemedım uzanarak fılm ızledımmm

bugun evde yemegımı yıyecem sonra da bısıklet surmeyı dusunuyorum yarın yıne salona gıdecegım planlarım boyle. esım seyahata cıkabılır haftasonu, onun planına gore ben de annemlere gıdebılırım haftasonu.

menumu de yazayım:

kahvaltı:

bır haslanmıs yumurta
uc dort adet marul
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegı

ara: 10-15 adet yaban mersını, 10-15 adet kayısı cekırdegı, yesıl elma, yesıl cay

oglen yemegıne kadar suyumu 1 lt yaptım.

oglen: yanımdakı yemeklerden yemedım yemekhanede guzel yemek cıktı dun cunku.

bır kepce ıspanak, bır kepce suzme yogurt, bır bucuk kepce mercımek corbası ( cok suluydu yogun degıldı ), bır dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek, uc kasık domates salatası

ara: sekersız sut tozu ekleyerek nescafe, yesıl cay, yarım kk tulum peynırı, uc dort adet tarhana ( elde sıkılmıs kofte gıbı seklınde, yarma ve bulgur, yogurt suyu ıle yapılıyor ), yarım armut

doktorlar ogleden sonrakı ara ogun ıcın tost falan soyluyorlar ben de tost olmasa da tarhana ve peynır ıle buna benzer bırsey yapmaya calıstım.

aksam yemegıne kadar 1 lt daha su ıctım.

aksam 6da ısyerınde yedım yemegımı.

uc kasık bamya, bır bucuk dılım tam bugday ekmegı ve ustune ıkı catal domates sosu ev yapımı olan, 5 kasık et ve tavuk karısık kavurma actıvyr de cok az yag ıle yapmıstım.

ıs cıkısı spora gıttım.

50 dk spor salonunda calıstım
yarım saat eve yuruyus

salonda ayagımı yormadım
4-4,5 sevıyede 20 dk yurudum
10 dk bısıklet
gerı kalan surelerde hem yan bel, bacak, twıst, kol hareketlerı yaptım

salonda 500 ml daha su ıctım.

eve gıdınce ara ogun: ıkı top dondurma

yatıncaya kadar suyumu 3 lt yaptım.

Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, çok yorgundum, erkenden de uyudum ama bugün daha beter yorgun hissediyorum, bugün erken yatmayacağım Dünkü menümü paylaşayım, inşallah unutmamışımdır;

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça, 1çk kaymak ile hazırladığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Yarım porsiyon süzme mercimek çorbası
- Izgara köfte (1 porsiyon, 6 tane)
- 1 tabak salata
- 2 kaşık pilav

Akşam:
- 4-5 kaşık et sote
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase salata

Ara:
- 1 tane elma

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- bitter çikolata (bir kare paketin 3'te 1'i)

Akşamki arada çikolata yemeyeydim iyiydi ama kahvenin yanında çok canım istedi, bugün yemeyeceğim artık Dün işyeri çok yoğundu, hem toplantılarım vardı, hem dışarda işlerim, akşam da pazara uğradık, toplam adım sayım 5500 olmuştu, su tüketimim 2.5 litre civarı sanırım.

Teşekkür ederim canım bu hafta yoğunsun anlaşılan bence kek poğaça yap ama hafif olanlarından olabilir kepekli undan da yapabilirsin. Yada sana hangisi kolay geliyorsa onu yap canım.

Menüde spor da çok güzel canım imrenerek bakıyorum. Hafta sonu yolculuk var desene inşallah gidersin canım

sevindim değişiklik olur senin için. Yazdan kalma son günleri iyi değerlendir. Bol bol gez eğlen

Günaydın Neslicim dün çok yorucu geçmiş bazen çok uyumak dinlendirmiyor. Menülerin güzel olmuş öğle ve akşam protein

ağırlıklı olmuş. Kahvenin yanında çikolata çok güzel oluyor hmm beni çok mutlu eder mayışırım resmen. Benim canım

da istedi.

Yaa sorma bir ikili bu kadar mı güzel olur Aslında bu saatlerde yemek yine neyse de akşam tam cıssss.

duygucum baya yoğun günler seni bekliyor, Allah yardımcın olsun madem hepiniz diyettesiniz poğaça börek türü bişey yapmasan, salatalı bi menu olsa mesela, bide kepek unundan kek, olmaz mı

kahvaltın guzel, oglen malum ıyı bır menu olmamıs ama aksam cola dısında gayet guzel mesela.

dışarda bide tek başıma olunca simit yedim öğlen, tek başıma bi yerde oturrup ızgara yada salata tarzı bişey yiyemiyorum, daha doorusu tek başıma oturmayı sevmedigim için çabukcak yiyip kalkma derdinde oluyorum

hapı içmedigini bildigin için biraz psikolojik de olabilir, ben doktorumla çok konuşmuştum bu konuları da herşeyin sinyanli beyinden geliyor sonuçta, hapı içmedişgini fark ettigi için panik olmuş ve sana öyle bir sinyal gelmiş olabilir belki canım.

dün gece saçma sapan bi konudan tartıştırk senin sölediklerin aklıma geldi de ya sabır çektim sustum, bugun hakladım o konuda amann ne zor millet şu erkek milleti beee

evett evett beni de kontrol ettin dışarda yakalandımmm bugunku menunde sporun da çok başarılıymış filizimm, daim olsun inşallahh

senin menulerinde gayet başarılı olmaya başladı neslicimm, işlerinin az oldugu zamanlarda bide spor ekledin mi var yaa nefiss nefiissss

herkese mutlu günleerrr

sabahın 7.30 unda kalkıp hocayla görüştüm geldim yatıp uyumuşum sonra tekrardan ancak kalktm öğle yemegimi yedm işte
şu ana kadar olan menumu yazyaım

kahvaltı ( 7.30 )

1 haşlanmış yumurta

yarım domates

1 kke byaz peynir

2 yeşil zeytin

2 dilim tam tahıllı ekmek

saat 9 da okuldan dönüş yoluna geçtim ve eve kadar yüürüdüm toplam 50 dk

ara öğün ( 10.00 )

yarım şeftali

öğle yemegi ( 13.30 )

1 kepçe mercimek çorbası

4 yk yoğurtlu kabak salatası

3 yk bulgur pilavı

yarım domates

şimdi de şekersiz sütsüz nescafe içtim, birazdan meyve de yerim, geriye bitek akşam yemegim kalır

aynen fena kaşındırıyor yahuu ilk aldığımda takıyordum ama artık takmıyorummm zaten üşeniyorum nedense

dava süreci Allahtan benim uzamıcak anlaşmalı ama başkalarından görüyorum seneler sürebiliyor çok şükür benim öyle olmucak inşallah karşı tarafla alakam kesildiğinde ben daha iyi olucam cannn teşekkür ederim