2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım aslında kötü değil hani dışardaymışsın aralar içecek olmuş hep bir de öğlen cısss olmuş ha bu arada iki dilim ekmek yarım simite denk geliyormuş aklıma gelmişken söyliyeyim sabah kahvaltısında yarım simit canımız çektiğinde yiyebiliriz yanii

su başarılı yürüyüşde yapılmışş güzel güzelll

Sen yine yordun kendini değil mi

Şimdi duyguşşş bana sorarsan seni düşündüğümden hangisi kolayına gelecekse onu yap derim ama herkes diyetteyse hafif yemek sanki daha iyi olur

Oooo sen ne diyonnn öyle resimler gelecek ki şok şok şok olacak herkessssssssss

sanırım ağrının nedenini buldum

Bayramda yine ablam gelir ben yine buralarda olurum filizimm bi yere gideceğimi zannetmyiroummm

kuafördemi yaptırcan ??

Ohhh menümü beğendinnnn aferin bana

Alışveriş güzel oluyor keşke bizimde pazar olsaydı ne güzel giderdik valla sosyete pazarları süper oluyor Allahımmmm aklıma geldide saatlerce çıkmazdımmm

Yine güzel olmuş menün ben araöğünlerini çok beğendimmm çeşitli olmuşş yemekler kahvaltı diyecek bişey yok sporda suda süpperrrr

Nesliiiiii bir tane ara öğün yok ikindi olan o dikkatimi çekti günün yine güzel olmuş afiyet olsun canım o değilde senden görüp bitter çikolata aldım hala açmaya cesaret edemedimm gerçi şu ince uzunlardan ama yine de korkuyorum yaaa

Eeee şimdiye kadar başarılı canım akşamınıda yazzz tamam mı

Kızlar selamlar olsun herkese umarım gününüzzz muhteşemmmm geçmiştir ben bugün dişçideydim yirmilik dişimi çektirdimm bayaaaaa zorladı hem doktorları hem de beni en son koltuğu tekmeliyordummm ayyy neyseee işte çok acıdı çok ağlattı ama kurtuldummm şükürrr sonra eve gelip az dinlendikten sonra işe gittim 2 saate işlerimi alıp eve geldim ve yatışşşşşşşşşş ayy bünye alışık değil valla her tarafım ağrıyor ama en çok başım ve dişim pardon dişimin yeri

Bugün kü menümü yazsam mı bilemedim yani menü sayılmıyor ama yazayım yinede
sabah
iki dilim ekmek arasına maydonoz ve peynirle sandviç yaptım
yarım yağlı süt

ve doktora gittim

öğlen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek

ara
bir elma püresi

akşam
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek

araöğünde süt falan içerim yani ağzımı açamıyorum yani sıvı bile tüketemiyorum annem zorlayarak yedirdi çorbaları su zaten içemiyorumm böyle yani kızlarr

Eeee şimdiye kadar başarılı canım akşamınıda yazzz tamam mı

hemn yazayım canm akşamı da

akşam yemegi ( 19.30 )

1 kepçe mercimek çorbası

3 yk etli kış türlüsü

4 yk pirinç pilavı

bol salata

ara öğün ( 21.30 )

2 mandalina

çeyrek limon sıkılmış maden suyu

suyum ancak 2 lt oldu, ama yatana kadar 3 olur kesin. yeşil çayımı da içecegim birazdan. e bugunluk bu kadar yeterr

ben öğlen 4 dilim ekmek yemiş oldum yanii ooyyyy

dava ne zaman esracım, dualarımdasın unutma bunu tamam mıı

çok geçmiş olsun canımmm, 4 yşrmilik dişimi de çektirdim anlıyorum o yuzden senii Allah acil şifalar versin sana menun de bu duruma göre gayet normal, diğer türlü az tabi ki ama torpillisin bu akşam

cancagızlarıımmm, bu aqkşamdan sonra pazar akşamına kadar giremem nete, malum emrah geliyorrr bütün haftasonunu onunla ve arkadaşlarımla beraber geçirecegim pazar akşamı burada olur sizlere son havdisleri veririrmmm görüşmek üzere canlaaarrrr

Menüde spor da çok güzel canım imrenerek bakıyorum. Hafta sonu yolculuk var desene inşallah gidersin canım

sevindim değişiklik olur senin için. Yazdan kalma son günleri iyi değerlendir. Bol bol gez eğlen

canım alasını yapacaksın sen de. bak eve dondun ınsaallah esın de rahatlayacak ama sunu unutma dıyet ıcın mutlu olmayı ya da dogru zamanı beklemek dıye bırsey yok aslında. gunluk okadar sıkıntılar oluyor kı, bıtmıyor. en ıyısı hayat ıyı ya da kotu devam ederken, bızım de dıyete odaklanarak devam etmemız. cunku bu sana cok buyuk saglık guzellık ve mutluluk da getırecek bu sayede hayatında olusan sorunları bıle cok buyuk olarak goremeyeceksın cunku pozıtıflık hakım olacak. tartıda ---- cıktıgı gun, gozumuz hıcbırseyı gormuyor mutluluktan mesela. bunları dusun oldu mu.

ya gıdecem de gıdemedım kı aksam malatyaya gıtmem lazım. cok sevdıgım bır arkadasımın bana ıhtıyacı var sımdı burda anlatmayım. cok cok emegı gordum okul yıllarında. ben de ona destek olmak ıcın gıtmelıyım. esım de yurtdısına gıdecek ıs ıcın. ben haftaya gıderım annemlere. hem annemlerde sevmedıgım bırı varmıs mısafır. bu hafta gıtmedıgım daha ıyı oldu.

ramazandan bır gun once ordaydım, bahara kadar gıdemem en ıyısı buaralar gıtmek zaten. kar kış gıdemem uzun sure.

sanırım ağrının nedenini buldum

Bayramda yine ablam gelir ben yine buralarda olurum filizimm bi yere gideceğimi zannetmyiroummm

kuafördemi yaptırcan ??

neymıs sebebı ???????

hımmmm olsun ablanın gelmesı de ıyı olur degısıklık olur beraber yuruyusler yapın oldu mu tak kulaklıgı kulagına. leslıe den sıkıldın ıyı gelır hem bu sana.

evet kuaforde. ben kendım boyamamam annem gelseydı anneme boyatırdım belkı. ayrıca kahkul de dusunuyorum bılıyorsun resım eklemıstım. hepsını kuaforde halletmek lazım ama cok para yaaaaaaa.

Ohhh menümü beğendinnnn aferin bana

Alışveriş güzel oluyor keşke bizimde pazar olsaydı ne güzel giderdik valla sosyete pazarları süper oluyor Allahımmmm aklıma geldide saatlerce çıkmazdımmm

ben pazara cıkamıyordum zaten ama enazından ısyerındekı arkadasım taze taze alıyordu bıze. sımdı sureklı markete gıtmek gerekecek sebzeler her hafta bıtecek oysa sadece temızlık esyaları falan bıtınce gıdıyorduk yanı bana ıs cıktı ekstra. ayrıca bızım burdakı marketlerdekı sebzeler ozellıkle yesıllıkler ıyı olmuyor dun bır markete ugradık yesıllık ordan aldık gectık obur markete ordan normal alısverıs falan. ugrastırıcı olacak yanı mesafelerı de var

sımıtın susamlarını dokmememız lazım oldu muuuuuuuu

oooooooooooooooo haftasonu bol bol askkkkkkkkkkk yasanacakkkkkkkkkkkk

ıyı eglenceler mutlu zamanlar canım sanaaaaaaaa

cok sevındım senın adına......

menune yorum yapamadım toplarsan bakabılırım yogunum cıkmam lazım da.

ogle yemegın de kahvaltın da guzel olmus