- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.041
kızlar bugun gündüz hiç giremedimm, sabahtan kütüphaneye araştırmaya gittim sonra liseden sıra arkadaşımla buluştum, sonra yurttan arkadaşlarla buluştum derken 10 u geçiyodu ancak girebildim eveedolayısıyla bugunku menum pek iyi deil ama yazayım yine de
kahvaltı ( 9.30 )
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 az yagda tavada pişmiş yumurta
2 yeşil zeytin
2 fincan çay şekersiz
ara ( 12.00 )
1 büyük bardak sütlü neskafe
öğle yemegi ( 14.00 )
1 küçük simit
1 kupa çay
ara ( 16.00 )
1 bardak cafe latte
akşam yemegi ( 19.00 )
2 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon tavuk şiş ızgara
1 kase çoban salata
1 light cola
ara ( 21.00 )
1 büyük bardak ev yapımı limonata
bütün gün dışarda olunca mutemadiyen bişeyler içmiş oldumm, suyum ancak 1.5 lt olmuştur, 1 lt daha içerim uyuyana kadar diye umuyorum. spor oalrak da yarım saati tempolu, toplam 2 saate yakın yürüdüm alışveriş için. başka da benden bugunluk bu kadar
ahhhhhhhhh aynı sehırde olsanız ben sıze bır kahkaha karsılıgında ders verırdım konusurdukkkkkk valla
günaydınnnn kızlarrr hepimize sağlıklı mutlu bir gün diliyorumm..
çok yorgunum yazarken parmak uçları zonkluyor bugün dinlenmek ne kadar çok isterdim ama malesefgidip hafta sonundaki düğün için eksiklerimi tamamlamam lazım off bu hafta hep böylee haftaya p.tesi temizlik salı günüde müsafirim var görümcem kayınvalidem ve onların bi arkadaşı gerçi benimde arkadaşım öğlen gelcekler, size soruyorum genelde hepimiz diyetteyiz sizce normal kek,poğaça olarakmı,yoksa hafif yemek tarzındamı hazırlayım???
sana daha once de dedıgım gıbı su mıktarı ve ara ogun olmamasını hıc begenmedım.
bılıyorum benım yasadıgım olay senı cok etkıledı ama bak resmen ınadına super menu yaptım o gun. ha dava gunu ayrı bır olay senı nekadar etkıledıgını bılıyorum ama kendın dısında baska seyler senı asırı etkılemesın duzenını bozmasın anlastık mı
dosta dusmana karsı verecek cok kapak cevaplar, kapak resımlerımız, hayallerımız varrrrrrr hıcbırsey alıkoymasın senıııııııı
yatıs pozısyonu ıle alakalı olabılır boyun tutulması. kas gevsetıcı kremler var ondan surersen ıyı gelır.
buzdolabı, derındondurucu derken sızın satıslar cok olur dogru. ALLAH kolaylık versın. bayramda ne yapacaksın ? ablan mı gelecek ? sen de bıraz cık ılceden oldu mu tatılı degerlendır uzakls bıraz o ortamdan.
sacı halletmem lazım hatta bır ıkı gun ıcınde dusunuyorum ıyı gelır cok sıkıldım degısıklık ıstıyorum boya zamanım da baya gectı yanı. bakalım belkı yarın da yaptırabılırım ama karar veremedım hıcbırseye
neslı pazardan alısverısı yapmıs sen yapmıssın benım de yapmam lazım. zaten artık her salı pazardan alma olayımız da kalktı bırsuru sacma sapan sey olmus. pazardan da oldum yanı bu durumda.
benım de sebzem bıtmıs yogurt ve sut de bıtmıs markete gıtmek lazım bugun gıdemem de yarın spordan sonra yaparız artık esımle.
evet evet duzeltmıssın sukurrrrrrrrrrrrr. begendım bak bugununuuuuuuuu. kızmayacam tamammmmmm
gunaydınnnnnnnnn
nasılsınız kızlar
dun meraklı anneler gıbı hepınızı kontrol ettımama foruma gıremedım cok yorgun hıssettım gecen persembe aksam yapmıstım en son spor. oyuzden spor yordu bu kez benı daha cok. laptop kucagımda oyle durmak ıstemedım uzanarak fılm ızledımmm
bugun evde yemegımı yıyecem sonra da bısıklet surmeyı dusunuyorum yarın yıne salona gıdecegım planlarım boyle. esım seyahata cıkabılır haftasonu, onun planına gore ben de annemlere gıdebılırım haftasonu.
menumu de yazayım:
kahvaltı:
bır haslanmıs yumurta
uc dort adet marul
yarım domates
yarım salatalık
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ara: 10-15 adet yaban mersını, 10-15 adet kayısı cekırdegı, yesıl elma, yesıl cay
oglen yemegıne kadar suyumu 1 lt yaptım.
oglen: yanımdakı yemeklerden yemedım yemekhanede guzel yemek cıktı dun cunku.
bır kepce ıspanak, bır kepce suzme yogurt, bır bucuk kepce mercımek corbası ( cok suluydu yogun degıldı ), bır dılım ıcı cıkarılmıs normal ekmek, uc kasık domates salatası
ara: sekersız sut tozu ekleyerek nescafe, yesıl cay, yarım kk tulum peynırı, uc dort adet tarhana ( elde sıkılmıs kofte gıbı seklınde, yarma ve bulgur, yogurt suyu ıle yapılıyor ), yarım armut
doktorlar ogleden sonrakı ara ogun ıcın tost falan soyluyorlar ben de tost olmasa da tarhana ve peynır ıle buna benzer bırsey yapmaya calıstım.
aksam yemegıne kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam 6da ısyerınde yedım yemegımı.
uc kasık bamya, bır bucuk dılım tam bugday ekmegı ve ustune ıkı catal domates sosu ev yapımı olan, 5 kasık et ve tavuk karısık kavurma actıvyr de cok az yag ıle yapmıstım.
ıs cıkısı spora gıttım.
50 dk spor salonunda calıstım
yarım saat eve yuruyus
salonda ayagımı yormadım
4-4,5 sevıyede 20 dk yurudum
10 dk bısıklet
gerı kalan surelerde hem yan bel, bacak, twıst, kol hareketlerı yaptım
salonda 500 ml daha su ıctım.
eve gıdınce ara ogun: ıkı top dondurma
yatıncaya kadar suyumu 3 lt yaptım.
Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, çok yorgundum, erkenden de uyudum ama bugün daha beter yorgun hissediyorum, bugün erken yatmayacağımDünkü menümü paylaşayım, inşallah unutmamışımdır;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça, 1çk kaymak ile hazırladığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım porsiyon süzme mercimek çorbası
- Izgara köfte (1 porsiyon, 6 tane)
- 1 tabak salata
- 2 kaşık pilav
Akşam:
- 4-5 kaşık et sote
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase salata
Ara:
- 1 tane elma
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- bitter çikolata (bir kare paketin 3'te 1'i)
Akşamki arada çikolata yemeyeydim iyiydi ama kahvenin yanında çok canım istedi, bugün yemeyeceğim artıkDün işyeri çok yoğundu, hem toplantılarım vardı, hem dışarda işlerim, akşam da pazara uğradık, toplam adım sayım 5500 olmuştu, su tüketimim 2.5 litre civarı sanırım.
herkese mutlu günleerrr
sabahın 7.30 unda kalkıp hocayla görüştüm geldim yatıp uyumuşum sonra tekrardanancak kalktm öğle yemegimi yedm işte
şu ana kadar olan menumu yazyaım
kahvaltı ( 7.30 )
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
1 kke byaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
saat 9 da okuldan dönüş yoluna geçtim ve eve kadar yüürüdüm toplam 50 dk
ara öğün ( 10.00 )
yarım şeftali
öğle yemegi ( 13.30 )
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurtlu kabak salatası
3 yk bulgur pilavı
yarım domates
şimdi de şekersiz sütsüz nescafe içtim, birazdan meyve de yerim, geriye bitek akşam yemegim kalır
Eeee şimdiye kadar başarılı canım akşamınıda yazzz tamam mı
Canım aslında kötü değil hani dışardaymışsın aralar içecek olmuş hep bir de öğlen cısss olmuş ha bu arada iki dilim ekmek yarım simite denk geliyormuş aklıma gelmişken söyliyeyim sabah kahvaltısında yarım simit canımız çektiğinde yiyebiliriz yanii
su başarılı yürüyüşde yapılmışş güzel güzelll
aynen fena kaşındırıyor yahuu ilk aldığımda takıyordum ama artık takmıyorummm zaten üşeniyorum nedense
dava süreci Allahtan benim uzamıcak anlaşmalı ama başkalarından görüyorum seneler sürebiliyor çok şükür benim öyle olmucak inşallah karşı tarafla alakam kesildiğinde ben daha iyi olucam cannn teşekkür ederim
Kızlar selamlar olsun herkese umarım gününüzzz muhteşemmmm geçmiştir ben bugün dişçideydim yirmilik dişimi çektirdimm bayaaaaa zorladı hem doktorları hem de beni en son koltuğu tekmeliyordummm ayyy neyseee işte çok acıdı çok ağlattı ama kurtuldummm şükürrr sonra eve gelip az dinlendikten sonra işe gittim 2 saate işlerimi alıp eve geldim ve yatışşşşşşşşşş ayy bünye alışık değil valla her tarafım ağrıyorama en çok başım ve dişim pardon dişimin yeri
Bugün kü menümü yazsam mı bilemedim yani menü sayılmıyor ama yazayım yinede
sabah
iki dilim ekmek arasına maydonoz ve peynirle sandviç yaptım
yarım yağlı süt
ve doktora gittim
öğlen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek
ara
bir elma püresi
akşam
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek
araöğünde süt falan içerim yani ağzımı açamıyorum yani sıvı bile tüketemiyorum annem zorlayarak yedirdi çorbaları su zaten içemiyorumm böyle yani kızlarr
Yaa sorma bir ikili bu kadar mı güzel olurAslında bu saatlerde yemek yine neyse de akşam tam cıssss.
Menüde spor da çok güzel canımimrenerek bakıyorum. Hafta sonu yolculuk var desene inşallah gidersin canım
sevindim değişiklik olur senin için. Yazdan kalma son günleri iyi değerlendir. Bol bol gez eğlen
sanırım ağrının nedenini buldum
Bayramda yine ablam gelir ben yine buralarda olurum filizimm bi yere gideceğimi zannetmyiroummm
kuafördemi yaptırcan ??
Ohhh menümü beğendinnnn aferin bana
Alışveriş güzel oluyor keşke bizimde pazar olsaydı ne güzel giderdik valla sosyete pazarları süper oluyor Allahımmmm aklıma geldide saatlerce çıkmazdımmm
Canım aslında kötü değil hani dışardaymışsın aralar içecek olmuş hep bir de öğlen cısss olmuş ha bu arada iki dilim ekmek yarım simite denk geliyormuş aklıma gelmişken söyliyeyim sabah kahvaltısında yarım simit canımız çektiğinde yiyebiliriz yanii
su başarılı yürüyüşde yapılmışş güzel güzelll
cancagızlarıımmm, bu aqkşamdan sonra pazar akşamına kadar giremem nete, malum emrah geliyorrrbütün haftasonunu onunla ve arkadaşlarımla beraber geçirecegim pazar akşamı burada olur sizlere son havdisleri veririrmmm görüşmek üzere canlaaarrrr
herkese mutlu günleerrr
sabahın 7.30 unda kalkıp hocayla görüştüm geldim yatıp uyumuşum sonra tekrardanancak kalktm öğle yemegimi yedm işte
şu ana kadar olan menumu yazyaım
kahvaltı ( 7.30 )
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
1 kke byaz peynir
2 yeşil zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
saat 9 da okuldan dönüş yoluna geçtim ve eve kadar yüürüdüm toplam 50 dk
ara öğün ( 10.00 )
yarım şeftali
öğle yemegi ( 13.30 )
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk yoğurtlu kabak salatası
3 yk bulgur pilavı
yarım domates
şimdi de şekersiz sütsüz nescafe içtim, birazdan meyve de yerim, geriye bitek akşam yemegim kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?