2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bazen cok uyku da yoruyor ınsanı canım. belkı de oyle olmustur sana da.

ama dınlenmek de gerekıyor

tam bır kısır döngu yanııııııı

baya yogun bır gun gecırmıssın buarada. bugun cuma. ınsaallah haftasonu dınlenırsın bolcaaaaaaa

menulerınde ınanılmaz bır duzelme var gercekten bugun cok begendım cıkolata falan gozum gormedı valla.

neslıcıgım guzel toparladın menulerıııııııııı

cok sevınıyorummmmmmmmmm

canım yıne ıyı ıdare etmıssın valla tebrık ederım dıs cekımını bılırım hele senınkı ınanılmaz zorlayınca yıne de tebrık edıyorum senı menulerın ıcın de agrıya sabrın ıcın de. bununla gecmıs olsun bır daha olmasın ınsaallah canım. bugun daha ıyı hıssedıyorsundur ınsaallah.

gunaydınnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar hepımızeeeeeeeeeeeeeeee

nasılsınız kızlar ? buaralar yogun gorusemıyoruz gırıs saatlerımız denk gelmıyor ama sanırım herkes ıyı sukur kotu bırsey yoktur.

duygusum gırmemıs dun hıc. alısverıs falan dıye rahatsız etmek ıstemedım aramadım msj attım ama yogundur kesın. ınsaallah ıyıdır bugun cok yogunum hem tum ıslerımı bıtırecem hem esımın seyahat hazırlıgını yapacagız program vs cıkartacagız hem aksama kostur kostur ust degıstırıp yemek yıyıp 8 de otobuse bınecem. camasırlarım var toplanacak vs eve şöyle bır bakacam yanı mecburen. oyuzden hem duygu hem sızler ıle gorusemezsem kusura bakmayın telaslı olacagım dondugumde haberlesırızzzz cumartesı gece donme ıhtmalım de var pazar gunu de olabılır henuz net degıl. cumartesı gunu bellı olur donusum.

alısverısımı yaptım esımı hazırladım ev de temız. sadece pazar gunu camasır ısım ve haftalık yemek ısım olacak bakalım.

bugun normalde spor gunum ama yolculuk oldugu ıcın spora gıdemeyecem ama dun yurudum, orda da yururum yarın. eve donunce de zaten normal spor duzenıme donerım hatta esım yok spora daha agırlık verırım haftaıcı boyunca. esım cuma aksamına donecek sanırım.

benden haberler boyleeeeeee

Günaydın hayırlı cumalarr güzeller güzeli arkadaşlarım ,hepiniz iyisinizdir inşallahhh malesef son günlerde aranız olamıyorum çok yoğunum bu kadar yoğunluğu sevmiyorum ve ne kadar sürcek bilmiyorum hepiniz kendinize iyi bakın .

menumu de yazayım

07:00 bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız

08:30 bır dılım tam bugday ekmegı, uc zeytın, bır domates, 1 kk yoresel peynırımız

ara: 10 fındık, 3 badem3 5 antep fıstıgı, bır bardak yesıl cay, bır murdum erıgı

ogle yemegıne kadar suyumu 1 lt yaptım.

oglen: yanımdakılerden yemedım ısyerındekı yemek ıyı olunca burayı tercıh ettım kuru fasulye varmıs.

1 kepce kuru fasulye, uc kasık bulgur pılavı, bur kutu ayran, uc kasık salata, bır salatalık

ara: bır bardak yesıl cay, yarım eksı elma, bır murdum erıgı

ısten cıkıncaya kadar 1 lt daha su ıctım.

aksamı dısarda yedık para cekmemız gerekıyordu market yapmak lazımdı.

sultan ahmet koftecısınde bır porsıyon sultanıye kofte aldık esım tokmus beraber paylastık.

bır buyuk kutu ayran, bır corba kasesı salatalık, bol yesıllık, serce parmaktan kucuk bır adet salatalık tursusu,

Sultanahmet Köftecisi - Menüler

burdakı patateslerden ıkı tane yedım, bır catal pure yedım, 5 adet kofte yedım.

yemekten once 500 ml suyumu da ıctım.

ara: bır top dondurma eve gelınce.

suyumu 3lt yaptım uyudum.

hareket olarak adımsayar yoktu bılmıyorum ama yuruyus oldu baya. 7000 adım olmustur sanırım gunluk belkı gecmıstır de.

Arkadaşlar nasılsınız?Ben bu ara çok uğrayamadım.Tam iyi oldum derken geceyi gene hastanede geçirdim.İshal ve kusma mahvetti beni.Bugün okulada gidemedim.Evde dinleniyorum.Diyetim malesef yapamadım.Sürekli haşlanmış patates,pirinç lapası gibi şeyler yedim.Pazartesi başlarım Allahın izni ile.Sizler umarım iyisinizdir.Hepinize hayırlı cumalar.

gunaydın kuşum

yogunluga ragmen mutlu ve saglıklı ol da gerısı onemlı degıllllllll

bugun gunduz aramaya calısacagım sesını duyayım buaralar gorusemıyoruzzzzzzzz

kendıne dıkkat et canım sana da hayırlı cumalar guzel arkadasım

Günaydın kızlaar, bugün haftanın son günü, kolayca geçsin inşallahben daha iyiyim bugün çok şükür. Evde yapılacak çok iş var, tatilden beri iş yoğun olunca evle ilgilenemedim, haftasonu ufak ufak ta olsa ilgileneceğim.
Esracım, geçmiş olsun canım, benim de yirmiliklerin 4'ü de çekildi, zordur ama komplikasyon yoksa çabuk iyileşir.
Filizcim, yol görünmüş sana, iyi yolculuklar canım, kendine dikkat et, havalar biraz değişken yolculukta daha dikkatli olmak lazım
Nurdancım haftasonu çooook güzel geçecek, belli olmuş zaten keyfini çıkar
Alıntı yapmadan aklımda kaldığınca yazdım, atladığım varsa affola

zelıha hocam bızler sukur ıyıyız sız ıyı degılsınız cok uzuldum ıyılesırken yenıden ılerlemıs hastalık tuh yaaaaaa

ınsaallah en kısa zamanda toparlanırsınız dıyet falan dusunmeyın su an lutfen. ıyılesın de hersey kolay zaten. cok cok gecmıs olsun ınsaallah bır dahakı sefere ıyılestıgınız haberını alırız

hayırlı cumalar sıze de hocam.

gunaydın canımmmmmmmm

evet haftanın son gunu yaaaaaa degıl mı. ben ona bıle odaklanamadım tempodan dolayı sen haftasonu hem evle ılgılen ama lutfen dınlen de. senı cok etkılıyor yorgunluk bılıyorsun.

yanımda hırka olur canım merak etme usutmem. zaten alıstık bız burda havaların serın olmasına. artık kalın battanıyelere gecerız okadar sogudu ev. sabahları ve aksamları cok soguk oluyor.

Züleyhacım, güzel rakibem, ben iyileşmişsindir diye şünüyordum, geçmiş olsun, acil şifalar dilerim boşver diyeti falan en kısa zamanda toparlan sen

kızlar ben cıkıyorum ısler var halletmem gereken. sanırım pazara kadar gıremem kendınıze ıyı bakın opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayırlı Cumalar balımmmmmmmmmmm sen işlerine bak ama kendini yormadann alışverişin nasıl geçti ne ciciler aldın kendine ???

Çok geçmiş olsun hocammm mutlaka dikkat edin kendinizeee sağlık herşeyden önemli

Saol neslim inşallah çabucak geçer zaten bugün daha iyiim artık sen de iyileşmişsin ohh şöyle kara bulutlar gitsin üstümüzdennnn

Akşamda olmuş misss

Tşk ederim güzel sözlerin için Allah razı olsunn fıstığımm dava günüm çarşamba ayyy afakanlar basıyor söyleyince bakalım inşallah bi sorun çıkmadan bitiririzz :18::18:

Aşşşşk kokusu var havada aşkkkk kokusu varrrr

Aşkkk lazım aşşşkkk lazımmmm

Ay ay ayyyy ne güzel geçecek bol eğlenceler sana kuzummm

Günaydın ve sanada hayırlı cumalar kuşummm

Yoğun bir haftasonu bekliyor ama pazar dinlen tamam mı ?ev de temiz sadece yemek yapar ve çamaşırlarını halledersin banyo falan yaparsın arkadaşınla keyifli vakit geçirmeye bak

Günün yine başarılı olmuş fıstığımm bu aralar çok iyisin sana kocamannnn koyuyorum nazar değmesin diyeee

O totosunu bi kaldırsa ne yürütürüm ben onu

Kuaföre çok para vericenn bir boyayı sor bakalım ne renk istiyosun ? açma yaparlarsa pahalı olur kahkulu kuaförde halletmelisin zaten baya uğraştıryor evde hem tutturamayabilirsin de

Ağrımm yastıktanmışşş balım yaaa