- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.061
Günaydın kızlar, dün akşam giremedim, çok yorgundum, erkenden de uyudum ama bugün daha beter yorgun hissediyorum, bugün erken yatmayacağımDünkü menümü paylaşayım, inşallah unutmamışımdır;
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça, 1çk kaymak ile hazırladığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Yarım porsiyon süzme mercimek çorbası
- Izgara köfte (1 porsiyon, 6 tane)
- 1 tabak salata
- 2 kaşık pilav
Akşam:
- 4-5 kaşık et sote
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 kase salata
Ara:
- 1 tane elma
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- bitter çikolata (bir kare paketin 3'te 1'i)
Akşamki arada çikolata yemeyeydim iyiydi ama kahvenin yanında çok canım istedi, bugün yemeyeceğim artıkDün işyeri çok yoğundu, hem toplantılarım vardı, hem dışarda işlerim, akşam da pazara uğradık, toplam adım sayım 5500 olmuştu, su tüketimim 2.5 litre civarı sanırım.
Kızlar selamlar olsun herkese umarım gününüzzz muhteşemmmm geçmiştir ben bugün dişçideydim yirmilik dişimi çektirdimm bayaaaaa zorladı hem doktorları hem de beni en son koltuğu tekmeliyordummm ayyy neyseee işte çok acıdı çok ağlattı ama kurtuldummm şükürrr sonra eve gelip az dinlendikten sonra işe gittim 2 saate işlerimi alıp eve geldim ve yatışşşşşşşşşş ayy bünye alışık değil valla her tarafım ağrıyorama en çok başım ve dişim pardon dişimin yeri
Bugün kü menümü yazsam mı bilemedim yani menü sayılmıyor ama yazayım yinede
sabah
iki dilim ekmek arasına maydonoz ve peynirle sandviç yaptım
yarım yağlı süt
ve doktora gittim
öğlen
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek
ara
bir elma püresi
akşam
bir kase sebzeli mercimek çorbası
bir dilim ekmek
araöğünde süt falan içerim yani ağzımı açamıyorum yani sıvı bile tüketemiyorum annem zorlayarak yedirdi çorbaları su zaten içemiyorumm böyle yani kızlarr
Günaydın hayırlı cumalarr güzeller güzeli arkadaşlarım ,hepiniz iyisinizdir inşallahhh malesef son günlerde aranız olamıyorum çok yoğunum bu kadar yoğunluğu sevmiyorumve ne kadar sürcek bilmiyorum hepiniz kendinize iyi bakın .
Arkadaşlar nasılsınız?Ben bu ara çok uğrayamadım.Tam iyi oldum derken geceyi gene hastanede geçirdim.İshal ve kusma mahvetti beni.Bugün okulada gidemedim.Evde dinleniyorum.Diyetim malesef yapamadım.Sürekli haşlanmış patates,pirinç lapası gibi şeyler yedim.Pazartesi başlarım Allahın izni ile.Sizler umarım iyisinizdir.Hepinize hayırlı cumalar.
Günaydın kızlaar, bugün haftanın son günü, kolayca geçsin inşallahben daha iyiyim bugün çok şükür. Evde yapılacak çok iş var, tatilden beri iş yoğun olunca evle ilgilenemedim, haftasonu ufak ufak ta olsa ilgileneceğim.
Esracım, geçmiş olsun canım, benim de yirmiliklerin 4'ü de çekildi, zordur ama komplikasyon yoksa çabuk iyileşir.
Filizcim, yol görünmüş sana, iyi yolculuklar canım, kendine dikkat et, havalar biraz değişken yolculukta daha dikkatli olmak lazım
Nurdancım haftasonu çooook güzel geçecek, belli olmuş zatenkeyfini çıkar
Alıntı yapmadan aklımda kaldığınca yazdım, atladığım varsa affola
Günaydın hayırlı cumalarr güzeller güzeli arkadaşlarım ,hepiniz iyisinizdir inşallahhh malesef son günlerde aranız olamıyorum çok yoğunum bu kadar yoğunluğu sevmiyorumve ne kadar sürcek bilmiyorum hepiniz kendinize iyi bakın .
Arkadaşlar nasılsınız?Ben bu ara çok uğrayamadım.Tam iyi oldum derken geceyi gene hastanede geçirdim.İshal ve kusma mahvetti beni.Bugün okulada gidemedim.Evde dinleniyorum.Diyetim malesef yapamadım.Sürekli haşlanmış patates,pirinç lapası gibi şeyler yedim.Pazartesi başlarım Allahın izni ile.Sizler umarım iyisinizdir.Hepinize hayırlı cumalar.
Günaydın kızlaar, bugün haftanın son günü, kolayca geçsin inşallahben daha iyiyim bugün çok şükür. Evde yapılacak çok iş var, tatilden beri iş yoğun olunca evle ilgilenemedim, haftasonu ufak ufak ta olsa ilgileneceğim.
Esracım, geçmiş olsun canım, benim de yirmiliklerin 4'ü de çekildi, zordur ama komplikasyon yoksa çabuk iyileşir.
Filizcim, yol görünmüş sana, iyi yolculuklar canım, kendine dikkat et, havalar biraz değişken yolculukta daha dikkatli olmak lazım
Nurdancım haftasonu çooook güzel geçecek, belli olmuş zatenkeyfini çıkar
Alıntı yapmadan aklımda kaldığınca yazdım, atladığım varsa affola
hemn yazayım canm akşamı da
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kepçe mercimek çorbası
3 yk etli kış türlüsü
4 yk pirinç pilavı
bol salata
ara öğün ( 21.30 )
2 mandalina
çeyrek limon sıkılmış maden suyu
suyum ancak 2 lt oldu, ama yatana kadar 3 olur kesin. yeşil çayımı da içecegim birazdan. e bugunluk bu kadar yeterr
ben öğlen 4 dilim ekmek yemiş oldum yanii ooyyyy
dava ne zaman esracım, dualarımdasın unutma bunu tamam mıı
çok geçmiş olsun canımmm, 4 yşrmilik dişimi de çektirdim anlıyorum o yuzden seniiAllah acil şifalar versin sana menun de bu duruma göre gayet normal, diğer türlü az tabi ki ama torpillisin bu akşam
cancagızlarıımmm, bu aqkşamdan sonra pazar akşamına kadar giremem nete, malum emrah geliyorrrbütün haftasonunu onunla ve arkadaşlarımla beraber geçirecegim pazar akşamı burada olur sizlere son havdisleri veririrmmm görüşmek üzere canlaaarrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar hepımızeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlar ? buaralar yogun gorusemıyoruz gırıs saatlerımız denk gelmıyor ama sanırım herkes ıyı sukur kotu bırsey yoktur.
duygusum gırmemıs dun hıc. alısverıs falan dıye rahatsız etmek ıstemedım aramadım msj attım ama yogundur kesın. ınsaallah ıyıdır bugun cok yogunum hem tum ıslerımı bıtırecem hem esımın seyahat hazırlıgını yapacagız program vs cıkartacagız hem aksama kostur kostur ust degıstırıp yemek yıyıp 8 de otobuse bınecem. camasırlarım var toplanacak vs eve şöyle bır bakacam yanı mecburen. oyuzden hem duygu hem sızler ıle gorusemezsem kusura bakmayın telaslı olacagım dondugumde haberlesırızzzz cumartesı gece donme ıhtmalım de var pazar gunu de olabılır henuz net degıl. cumartesı gunu bellı olur donusum.
alısverısımı yaptım esımı hazırladım ev de temız. sadece pazar gunu camasır ısım ve haftalık yemek ısım olacak bakalım.
bugun normalde spor gunum ama yolculuk oldugu ıcın spora gıdemeyecem ama dun yurudum, orda da yururum yarın. eve donunce de zaten normal spor duzenıme donerım hatta esım yok spora daha agırlık verırım haftaıcı boyunca. esım cuma aksamına donecek sanırım.
benden haberler boyleeeeeee
menumu de yazayım
07:00 bır bardak yarım yaglı sut
ıkı cevız
08:30 bır dılım tam bugday ekmegı, uc zeytın, bır domates, 1 kk yoresel peynırımız
ara: 10 fındık, 3 badem3 5 antep fıstıgı, bır bardak yesıl cay, bır murdum erıgı
ogle yemegıne kadar suyumu 1 lt yaptım.
oglen: yanımdakılerden yemedım ısyerındekı yemek ıyı olunca burayı tercıh ettım kuru fasulye varmıs.
1 kepce kuru fasulye, uc kasık bulgur pılavı, bur kutu ayran, uc kasık salata, bır salatalık
ara: bır bardak yesıl cay, yarım eksı elma, bır murdum erıgı
ısten cıkıncaya kadar 1 lt daha su ıctım.
aksamı dısarda yedık para cekmemız gerekıyordu market yapmak lazımdı.
sultan ahmet koftecısınde bır porsıyon sultanıye kofte aldık esım tokmus beraber paylastık.
bır buyuk kutu ayran, bır corba kasesı salatalık, bol yesıllık, serce parmaktan kucuk bır adet salatalık tursusu,
Sultanahmet Köftecisi - Menüler
burdakı patateslerden ıkı tane yedım, bır catal pure yedım, 5 adet kofte yedım.
yemekten once 500 ml suyumu da ıctım.
ara: bır top dondurma eve gelınce.
suyumu 3lt yaptım uyudum.
hareket olarak adımsayar yoktu bılmıyorum ama yuruyus oldu baya. 7000 adım olmustur sanırım gunluk belkı gecmıstır de.
neymıs sebebı ???????
hımmmm olsun ablanın gelmesı de ıyı olur degısıklık olur beraber yuruyusler yapın oldu mu tak kulaklıgı kulagına. leslıe den sıkıldın ıyı gelır hem bu sana.
evet kuaforde. ben kendım boyamamam annem gelseydı anneme boyatırdım belkı. ayrıca kahkul de dusunuyorum bılıyorsun resım eklemıstım. hepsını kuaforde halletmek lazım ama cok para yaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?