- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.081
ben pazara cıkamıyordum zaten ama enazından ısyerındekı arkadasım taze taze alıyordu bıze. sımdı sureklı markete gıtmek gerekecek sebzeler her hafta bıtecek oysa sadece temızlık esyaları falan bıtınce gıdıyorduk yanı bana ıs cıktı ekstra. ayrıca bızım burdakı marketlerdekı sebzeler ozellıkle yesıllıkler ıyı olmuyor dun bır markete ugradık yesıllık ordan aldık gectık obur markete ordan normal alısverıs falan. ugrastırıcı olacak yanı mesafelerı de var
sımıtın susamlarını dokmememız lazım oldu muuuuuuuu
cnmmmm hasret gidericeksin hafta sonuuuuuucancagızlarıımmm, bu aqkşamdan sonra pazar akşamına kadar giremem nete, malum emrah geliyorrrbütün haftasonunu onunla ve arkadaşlarımla beraber geçirecegim pazar akşamı burada olur sizlere son havdisleri veririrmmm görüşmek üzere canlaaarrrr
cnm kolay gelsin güle güle gidisin eşin alalh kavuştursun güzelimmgunaydınnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar hepımızeeeeeeeeeeeeeeee
nasılsınız kızlar ? buaralar yogun gorusemıyoruz gırıs saatlerımız denk gelmıyor ama sanırım herkes ıyı sukur kotu bırsey yoktur.
duygusum gırmemıs dun hıc. alısverıs falan dıye rahatsız etmek ıstemedım aramadım msj attım ama yogundur kesın. ınsaallah ıyıdır bugun cok yogunum hem tum ıslerımı bıtırecem hem esımın seyahat hazırlıgını yapacagız program vs cıkartacagız hem aksama kostur kostur ust degıstırıp yemek yıyıp 8 de otobuse bınecem. camasırlarım var toplanacak vs eve şöyle bır bakacam yanı mecburen. oyuzden hem duygu hem sızler ıle gorusemezsem kusura bakmayın telaslı olacagım dondugumde haberlesırızzzz cumartesı gece donme ıhtmalım de var pazar gunu de olabılır henuz net degıl. cumartesı gunu bellı olur donusum.
alısverısımı yaptım esımı hazırladım ev de temız. sadece pazar gunu camasır ısım ve haftalık yemek ısım olacak bakalım.
bugun normalde spor gunum ama yolculuk oldugu ıcın spora gıdemeyecem ama dun yurudum, orda da yururum yarın. eve donunce de zaten normal spor duzenıme donerım hatta esım yok spora daha agırlık verırım haftaıcı boyunca. esım cuma aksamına donecek sanırım.
benden haberler boyleeeeeee
duygucum cnm olsun sağlığın ii olsun koştur güzelim inşlh hep güzel şeyler bulsun seniGünaydın hayırlı cumalarr güzeller güzeli arkadaşlarım ,hepiniz iyisinizdir inşallahhh malesef son günlerde aranız olamıyorum çok yoğunum bu kadar yoğunluğu sevmiyorumve ne kadar sürcek bilmiyorum hepiniz kendinize iyi bakın .
esracımcnm geçmiş olsun yirmilikler zordur bende 4 tanesini çektirdim inşlhh cabuk atlatırsın tatlı kız
cnmmmm hasret gidericeksin hafta sonuuuuuu
oldu pazar akşamı görüşmek üzereeeeeeeeee ii vakit geçirmelerrrrr
cnm kolay gelsin güle güle gidisin eşin alalh kavuştursun güzelimm
duygucum cnm olsun sağlığın ii olsun koştur güzelim inşlh hep güzel şeyler bulsun senisende kendine ii bak
Kızlar, tekrar merhaba, çalışmaya kahve molası verdim geldimgelin beraber içelim Bugün etek giydim, hafif makyaj yaptım, böylece kendimi daha iyi hissettim
Ben dünkü menümü de yazayım bu arada,
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğinin içine, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça ve 1 yumurta (tavada 1 çk yağ ile) koyarak yaptığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3 kaşık kabaklı pazı yemeği (yemek yediğimiz yerin sahibinin kendi uydurduğu bir yemek ama çok beğendim, tavsiye ederim)
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık yeşil mercimek yemeği)
- 4 kaşık kadar yoğurtlu semizotu (semizotu çiğden yoğurtla karıştırılarak yapılan salata)
Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 tane tuzlu, 1 tane sakızlı minik kurabiye (büyüklüğü başparmak tırnağı kadar en fazla)
- 2 bardak şekersiz çay
Ara:
- 10 tane badem
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (ekmeğin içi tamamen çıkarılmış, bol yeşillikli)
Ara:
- 1 elma
- 4 mürdüm eriği
- küçük bir salkım kara üzüm (avuç içi kadar)
Dün dışarda işlerimiz vardı, her zaman balık aldığımız yere yakın olduğu için ekmek arası yaptırıp eve öyle geçtik. Spor yapamadım, adım sayım 6100, su tüketimim 3 litre civarı.
çoook teşekkür ederim canımm benim 2 gitti kaldı 2 :18::18:
Sana da iyi uykularrrrrrKızlarrr kimsecikler yok e tabi Filizn yolculukta Duyguş alışveriş yorgunu Nurdan aşk sarhoşu
Benim gün yoğundu yine ama dişim iyi normal hayata döndüm sayılır haftasonu için planlar yaptım belkii yaniii
sabah
bir kk beyaz süzme peynir
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
maydonoz
2 marul
bir fincan form çayı
2 dilim kepek ekmek
öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık barbunya
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık buğday
bir kase yoğurt
bir mandalina byüklüğünde olmamış kavun
ara
bir fincan yeşil çay
bir avuçiçi fındık badem
akşam
bir tabak ıspanak yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir kupa maydonoz sapı suyu
2 esmer kuru kayısı
10 fındık
10 badem
Suyum 2 lt vee bölgesel çalıştımm günü böyle kapattım
bi
Ne kalmis geriye yolun yarisiaman cnm kolay degil saka bi yana da disi 6 sene disi gazabinda kalan biri olarak seni anliyorum.
Onlarida aldirinca rahatlarsin..tatkim ya ben bu alkali suyu yaptim icemedim yai:26:
Kızlarrr kimsecikler yok e tabi Filizn yolculukta Duyguş alışveriş yorgunu Nurdan aşk sarhoşu
Benim gün yoğundu yine ama dişim iyi normal hayata döndüm sayılır haftasonu için planlar yaptım belkii yaniii
sabah
bir kk beyaz süzme peynir
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
maydonoz
2 marul
bir fincan form çayı
2 dilim kepek ekmek
öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık barbunya
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık buğday
bir kase yoğurt
bir mandalina byüklüğünde olmamış kavun
ara
bir fincan yeşil çay
bir avuçiçi fındık badem
akşam
bir tabak ıspanak yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir kupa maydonoz sapı suyu
2 esmer kuru kayısı
10 fındık
10 badem
Suyum 2 lt vee bölgesel çalıştımm günü böyle kapattım
bi
evet cnm aslında elma sirkeli limon bana daha kolay geldi de bakayım denicem sağol güzelimİnşallah bitecek yaaa
Sen neden içemedin ki ? tadı çok değişmiyor bir litreye bir çay kaşığı ekle iyice karıştır lütfen başla çok önemli asit dengesini düzenleyerek kolay kilo vermemizi sağlıyor karbonat ekleyemiyorsan limon ve elma sirke ilede oluyor belki bu şekilde tüketebilirsin
evet cnm aslında elma sirkeli limon bana daha kolay geldi de bakayım denicem sağol güzelim
bende dün ki menümü yazayım
regly dönemindeyim
sabah:1 yumurta haşlaması,2 dilim ekmek,peynir,domates,maydanoz,çay
ara: bi küçük kaymaklı dondurma
öğle: 3 et köftesi kendi yağında yaptım tavaya yağ doymadım öle pişirdim, 1 dilim ekmek,söğüş salata
ara:3 badem,2 kaju,3 fındık
akşam: çorba,2 kaışık pilav,3 kaışık yoğurt
ara: çay,1 tane tuzlu kurabiye ufaktı
activite. dün regly oldum akşam üzeri olmadan önce eşimle sahilde yürüdük 40 dk. tabi bundan başka spor yapamadım ağrılar yüzünden.su çokkk az içtim dün hiç halim olmadı suyu unuttum inannın ki yaklaışık 1 lt oldu su ama bugün telafi edicem
ya ben dün regly oldum da kızlar felaket şişim yaa ağlıcam vallaiye bu kadar şikinlik oldu ben bu ay çok stresli günler geçirdim zaten regly 4 gün gecikti o yüzden olabilir mi şişkinlik:26::26:
Günaydın kızlar, yaşasın haftasonuuuuGerçi yine yorgun kalktım, kötü rüyalar gördüm ama işe gitmemek güzel Bugün biraz evle uğraşmayı planlıyorum, eşimin de dışarda 2-3 saatlik işi var, o ara süpürge falan da açarım.
Dünkü menümü de paylaşayım, kızlar akşam sapıttım resmen, doymadım bir türlü, fazla olduğunu biliyorum ama çok canım isteyince engel olmadım kendime.
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği içine 1 tk salça, 1 kk peynir, 1 tk kaymak sürerek yaptığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon somon (haşlanmış, üzerinde hafif bir sos vardı)
- 2 küçük haşlanmış patates
- 1 kase kadar haşlanmış brokoli
Ara:
- 2 fincan şekersiz, sütlü filtre kahve
Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna (üzerine salçalı sos ile)
Ara:
- 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 2 tk kaymak sürdüm
- 2 koca dilim beyaz peynir
Dediğim gibi doymadım, bir de canımın istediği şey çok sağlıksız bir şey olmadığı için yedim
Dün hem öğlen, hem iş çıkışı çok yürüdük, adım sayımı 10000'e tamamladım yatana kadar, su tüketimim de 3.5 litre civarı.
Akşam bu kadar sapıtmama rağmen sabah tartıda eksi gördüm, bu da beni ekstra mutlu ettihaftasonu cozutmazsam pazartesi tatilde aldığım kilodan kurtulmuş olabilirim
Esracım günün çok güzel olmuş, beğendim, biraz artırmışsın da yediklerini iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?