2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

üfff şu diyet meselesi sıkıntı yahuu onu al bunu al ara bulll yoksa alternatif üret heleki bizim gibi küçük yer olunca bayaa zorlanıyoruzz ama bizz pes etmiyoruz ttam gaz devam emeklerimiz karşılığını seneye yazın incecik dolaşırken duyduğumuz iltifatlarla alacağızzz

Kızlar, tekrar merhaba, çalışmaya kahve molası verdim geldim gelin beraber içelim Bugün etek giydim, hafif makyaj yaptım, böylece kendimi daha iyi hissettim

Ben dünkü menümü de yazayım bu arada,

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğinin içine, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça ve 1 yumurta (tavada 1 çk yağ ile) koyarak yaptığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 3 kaşık kabaklı pazı yemeği (yemek yediğimiz yerin sahibinin kendi uydurduğu bir yemek ama çok beğendim, tavsiye ederim)
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık yeşil mercimek yemeği)
- 4 kaşık kadar yoğurtlu semizotu (semizotu çiğden yoğurtla karıştırılarak yapılan salata)

Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 tane tuzlu, 1 tane sakızlı minik kurabiye (büyüklüğü başparmak tırnağı kadar en fazla)
- 2 bardak şekersiz çay

Ara:
- 10 tane badem
- 1 bardak şekersiz çay

Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (ekmeğin içi tamamen çıkarılmış, bol yeşillikli)

Ara:
- 1 elma
- 4 mürdüm eriği
- küçük bir salkım kara üzüm (avuç içi kadar)

Dün dışarda işlerimiz vardı, her zaman balık aldığımız yere yakın olduğu için ekmek arası yaptırıp eve öyle geçtik. Spor yapamadım, adım sayım 6100, su tüketimim 3 litre civarı.

Duygucum aşağıda görüyorum seni, nasılsın canım Bu arada misafirin gelecekti değil mi senin, ben de fikrimi söyleyeyim. Bence tam buğday unu kullanarak ya kek ya kurabiye tarzı bir şey yap, ama hafif olsun bir de salata-yemek tarzı birşeyler öneririm. Bol yeşillikli, az bulgurlu kısır olabilir, börülce salatası olabilir, makarna salatası olabilir, yoğurtlu kabak-havuç salatası olabilir Benim aklıma gelenler bunlar. Sen zaten hangi türde yaparsan yap hafif ve lezzetli birşeyler çıkaracağına eminim

merhabalarrrr hayırlı cumalar
rabbim bu mubarek gün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin .maddi manevi bolluk huzur sağlık mutluluk ve isteyene bebiş nasip etsinnnn.
duygunun sonuçları bugün çıkacaktı yanlış hatırlamıyosam eğer şahane haberlerle gelsin inşallahhhh
çok aranızda olamıyorum ama arada okyorum yazdıklarınızı .allaha emanet olun kızlar öptük herkesiiiii

esracımcnm geçmiş olsun yirmilikler zordur bende 4 tanesini çektirdim inşlhh cabuk atlatırsın tatlı kız

cnmmmm hasret gidericeksin hafta sonuuuuuu
oldu pazar akşamı görüşmek üzereeeeeeeeee ii vakit geçirmelerrrrr
cnm kolay gelsin güle güle gidisin eşin alalh kavuştursun güzelimm
duygucum cnm olsun sağlığın ii olsun koştur güzelim inşlh hep güzel şeyler bulsun seni sende kendine ii bak

çoook teşekkür ederim canımm benim 2 gitti kaldı 2 :18::18:

Neslicim günü yine güzel olmuşş ama bana akşamki araöğün birazcık fazlamı geldi hani meyvedeki şekeri düşününce onun haricinde su mükemmel sen de kahveyi çok seviyorsunn afiyet olsun cannım

çoook teşekkür ederim canımm benim 2 gitti kaldı 2 :18::18:

Ne kalmis geriye yolun yarisi aman cnm kolay degil saka bi yana da disi 6 sene disi gazabinda kalan biri olarak seni anliyorum.
Onlarida aldirinca rahatlarsin..tatkim ya ben bu alkali suyu yaptim icemedim yai:26:

Kızlarrr kimsecikler yok e tabi Filizn yolculukta Duyguş alışveriş yorgunu Nurdan aşk sarhoşu

Benim gün yoğundu yine ama dişim iyi normal hayata döndüm sayılır haftasonu için planlar yaptım belkii yaniii

sabah
bir kk beyaz süzme peynir
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
maydonoz
2 marul
bir fincan form çayı
2 dilim kepek ekmek

öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık barbunya
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık buğday
bir kase yoğurt
bir mandalina byüklüğünde olmamış kavun

ara
bir fincan yeşil çay
bir avuçiçi fındık badem

akşam
bir tabak ıspanak yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

ara
bir kupa maydonoz sapı suyu
2 esmer kuru kayısı
10 fındık
10 badem

Suyum 2 lt vee bölgesel çalıştımm günü böyle kapattım
bi

Sana da iyi uykularrrrrr

Ne kalmis geriye yolun yarisi aman cnm kolay degil saka bi yana da disi 6 sene disi gazabinda kalan biri olarak seni anliyorum.
Onlarida aldirinca rahatlarsin..tatkim ya ben bu alkali suyu yaptim icemedim yai:26:

İnşallah bitecek yaaa

Sen neden içemedin ki ? tadı çok değişmiyor bir litreye bir çay kaşığı ekle iyice karıştır lütfen başla çok önemli asit dengesini düzenleyerek kolay kilo vermemizi sağlıyor karbonat ekleyemiyorsan limon ve elma sirke ilede oluyor belki bu şekilde tüketebilirsin

Esracım günün çok güzel olmuş, beğendim, biraz artırmışsın da yediklerini iyi olmuş

Günaydın kızlar, yaşasın haftasonuuuu Gerçi yine yorgun kalktım, kötü rüyalar gördüm ama işe gitmemek güzel Bugün biraz evle uğraşmayı planlıyorum, eşimin de dışarda 2-3 saatlik işi var, o ara süpürge falan da açarım.
Dünkü menümü de paylaşayım, kızlar akşam sapıttım resmen, doymadım bir türlü, fazla olduğunu biliyorum ama çok canım isteyince engel olmadım kendime.

Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği içine 1 tk salça, 1 kk peynir, 1 tk kaymak sürerek yaptığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 1 porsiyon somon (haşlanmış, üzerinde hafif bir sos vardı)
- 2 küçük haşlanmış patates
- 1 kase kadar haşlanmış brokoli

Ara:
- 2 fincan şekersiz, sütlü filtre kahve

Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna (üzerine salçalı sos ile)

Ara:
- 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 2 tk kaymak sürdüm
- 2 koca dilim beyaz peynir

Dediğim gibi doymadım, bir de canımın istediği şey çok sağlıksız bir şey olmadığı için yedim
Dün hem öğlen, hem iş çıkışı çok yürüdük, adım sayımı 10000'e tamamladım yatana kadar, su tüketimim de 3.5 litre civarı.

Akşam bu kadar sapıtmama rağmen sabah tartıda eksi gördüm, bu da beni ekstra mutlu etti haftasonu cozutmazsam pazartesi tatilde aldığım kilodan kurtulmuş olabilirim

evet cnm aslında elma sirkeli limon bana daha kolay geldi de bakayım denicem sağol güzelim
bende dün ki menümü yazayım
regly dönemindeyim

sabah:1 yumurta haşlaması,2 dilim ekmek,peynir,domates,maydanoz,çay
ara: bi küçük kaymaklı dondurma

öğle: 3 et köftesi kendi yağında yaptım tavaya yağ doymadım öle pişirdim, 1 dilim ekmek,söğüş salata

ara:3 badem,2 kaju,3 fındık

akşam: çorba,2 kaışık pilav,3 kaışık yoğurt

ara: çay,1 tane tuzlu kurabiye ufaktı

activite. dün regly oldum akşam üzeri olmadan önce eşimle sahilde yürüdük 40 dk. tabi bundan başka spor yapamadım ağrılar yüzünden.su çokkk az içtim dün hiç halim olmadı suyu unuttum inannın ki yaklaışık 1 lt oldu su ama bugün telafi edicem

ya ben dün regly oldum da kızlar felaket şişim yaa ağlıcam valla iye bu kadar şikinlik oldu ben bu ay çok stresli günler geçirdim zaten regly 4 gün gecikti o yüzden olabilir mi şişkinlik:26::26:

Canımm menün güzel de şişkinliğini lütfen bitki çaylarıyla atmaya çalış papatya rezene ve maydonoz üçüde iyi gelecektir dert etme ayrıca normal yanii inşallah çabucak gider şişinn haa suyu ihmal etme sakın iyice ödem yapmasın

Canım sen zaten menünün farkındasın ben bişey demicem o yüzden eksileri de görmüşsün ohh çok sevindim valla daha nice eksilere inşallah

İyi geceler hanımlar nasılsınız ben iki gündür giremiyorum foruma kardeşim geldi sürpriz yapmış. İyi ki de gelmiş çocuklar

çok sevindiler. Dayılarını çok seviyorlar. Ben hala regl olmadım çok geriliyorum şiştikçe şiştim. Yarın da eşimle bodrumu

temizleyeceğiz. Kaç haftadır erteliyordu yarın kaçışı yok Dün ve bugün ki menülerimi yazıp çıkıyorum. Filizim de yolda

galiba sesi çıkmıyor.

Dün sabah: 1 tane az tereyağ da pişmiş yumurta, domates, acı yeşil biber, 2 tane zeytin, 2 dlm çavdar ekmeği, şekersiz çay

Öğle: 1 kase yayla çorbası (yoğurt)

Ara: sütlü neskafe, 1 küçük kare çikolata

Akşam: 5 tane küçük ızgara köfte, el büyüklüğünde 2 parça lavaş, 1 bardak ayran, salata

2 lt su içtim. Banka işlerimiz vardı sonrasında market alışverişi yaptım toplam 40 dk falan yürümüşüm.

Bugün

Sabah: 1 kk peynir, 4 tane zeytin, domates, 1 tatlı kaşığı reçel, çay , 2 dlm kepekli peksimet

Öğle : İşim vardı yemek yeme fırsatı bulamadım birde kayınvalidem börek yapacaktı kardeşime bilerek yemedim.

Saat 4 gibi: 2 tane küçük börek yedim. (tatlı tabağı büyüklüğündeydi)

Ara: çay, 2,5 lt su ve soda içtim.

İyi geceler güzel keyifli hafta sonu diliyorum.