2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarrrrrrrrrr özledim sizi menümü yazıp çıkıcammm yahuuu

sabah
iki dilim ekmek
bir kk süzme peynir
3 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
maydanoz

ara
bir bardak süt

öğlen
6-7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
6-7 kaşık kuru fasulye
bir kase salata
bir dilim ekmek

ara
bir bardak yeşilçay
iki parça bitter çuku

akşam
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık kuru fasulye
bir kase yoğurt

ara
bir avuç içi badem-fındık
bir kupa maydonoz sapı suyu

suyum 2 lt spor bölgesel yaptım

Hala mı kimseler yok ? Kızzlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa ? Beni bi başıma bıraktınız buralarda Ben bugün bir esra klasiği pazar temizliğimi yaptım dip köşe falan.Vileda kırılmıştı elimle siliverdim her tarafı.Fena yordu hiç dinlenmeden yaptım.Salonun şeklini değiştirdim.Epilasyon işimi hallettim.Sporumu yaptım.Banyomu yaptım vee geldim şimdi.Menümü yazayımm

sabah
aç karnına yarım lt alkali su
yarım yeşil elma

kahvaltı
bir haşlanmış yumurta
bir kk peynir 2 çatal helva
3 zeytin
domates salatalık
2 dilim ekmek
bir bardak çay

ara
bir avuç fındık
bir mandalina büyüklüğünde olmamış kavun

öğlen
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
5 kaşık kuru fasulye
bir kase salata
bir dilim ekmek

ara
15 badem
15 fındık

akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt

ara
bir kupa maydonoz sapı suyu
10 tane kadar kuru dut

Veee suyummm 3 lt alkali hemde evde olunca istediğim kadar içtim

Sporumda 15 dakika kardio ve 45 dakika leslie yaptım toplamda 60 dakika oldu çok güzel terledim içime nasıl sindii anlatamam

Yarın duyguşun sonuç günü umarım güzel haberlerini alırızz Rabbim yardımcısı olsunn

Artık herkes gelsin yaaaa

ben geldiiimmmmm tek tek alıntı yapmadım ama hakkımda yazdıgınız güzel temenniler için çoookkk teşekkür ediyrum canlarımmm

bendeniz muhteşem bir 48 saat geçirdim ve geldim ama zaman ne lanet bişey, en güzel zamanlarda çabucak geçiyorr sıkıcı zamanlarda dakikalar yıl gibi neyse şimdi moralimi bozmayım da güzel geçirdigimiz zamanların anılarıyla mutlu mesut yaşayım bi 10 gün kadar sonra yine sevdicegimin yanında olacagımmm

emrahtan resmimizi alır almaz profilime ekleyecegim sizlerde görün benm çirkin sevgilimi diee onun yüreğinin güzelliği bana bakan gözleri yeter ya neyseee

şimdi 2 günlük menumu yazıp toparlayamayacagm sanırım, ama emrahın bütün ısrarlarına inat geceleri hiç bişey yemedimm kendisi ekmek aralarını götürürkenn tam bir etobur ve hamur kafa kendilerii ya et yesin yada ekmek arasıı, sebze hiç sevmiyomuşş, meyve de olmasa hiç aramazmışş dedim ben seni düzene sokcamm hiiçç merak etmeee

geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla pomo cum yoldaymış, nereye gittigini aklımda tutamamışım malesef ama umarım sag salım dönmüştür züleyha hocam da hastaymış sanırım hala, ona da acil şifalar diliyorumm..

esracıgımın diş ağrısı geçmiş de temizlik bile yapmış, nesli de tatil yorgunlugunu atmış sanırım, duygucum zaten misafir işlerinde atladıgım varsa affola hatunlaarrr yarın sabah benm pek umudum yok eksi görmekten yana, zira günde 2 öğün yemekle ve az su içmekle pek kilo vermiş olacagımı sanmıyorumm ama yine de herkese boll ---- li günleerrrr

cemrecıgım regl oldum sıskınlık var dıye hıc uzulme. su an ıcın en onemlı sey regl olabılmek. olmasan daha cok sıskınlık olur bak ben ıkı aydır duzenlı regl olamıyorum sık sık gunu bırlık akıntı oluyor okadar. ha bu da ıyı bırseymıs ama odemı atamıyorum regl donemını guzel degerlendıren kısı, fazla fazla odemn bıle atıyor lutfen bu tarafından bak olayın. ayrıca regl olabılmek bızler ıcın dunyadakı en onemlı sey canım bunu hıc unutmaaaaaaa.

sadece stres degıl ayaktan usuttuysen de sıskınlıgın fazla olur

oyyyyyyyyy guzel arkadasım gelmıs dua etmıs bızlere. sagolasın canım. sen nasılsın zeynep kızımız nasıl ?

adamakıllı guzel bır menu yapmıssın. hatta oglen neslı gıbı karma bır menu olmus. menulerın artmıs sevındım cok cok az yıyordun delı edecektın son gunlerde benı sevındım oyuzden ama oglen kı kadar cok karma yapma yıne de oldu mu. bugday var, barbunya var, kuru fasulye var bunların hepsını ekmek yerıne gecebılecek ozellıklerı de olan seyler. cok saglıklılar tabıkı ama karma yapma derım yıne de. bırını eksıltebılırdın mesela. kesınlıkle fazla demıyorum sadece mıde kuculmesı dıye bırsey yokmus bız mıdeye ne yollarsak mıde o kadarını alırmıs oyuzden cok yemek olayına da alısma derım. ama komple gun olarak cok hosuma gıttı gercekten. usttekı de hata falan degıl cok begendım. sadece cok cok az yıyıp bırden artırmak konusunda da dıkkatlı olman ıcın soyledım.

suyu artırmanı ısteyecegım oldu mu cicişşşşşşşşşşşş

canım cok sevındım cok guzel bır haftasonu gecırmıssın darısı 10 gun sonra olsun ınsaallahhh

evet ben yolculuktaydım malatyaya gıttım geldım dun aksam eve geldım esımı yolcu ettım bır arkadasımın cok buyuk bır sıkıntısı vardı onu cozmeye gıttım

senın ısın zormus bu adam ıle dıyet yapmak da cıtır kalmak da cok zor vallaaaaa kolay gelsın sana.

tebrık ederım onunla beraber cozutmamıssınnnnnnnnn

ya keske gorebılseydık resmını. sevıyorum sen de elbıseyı. bacaklarının uzunlugu da kalınlıgı da guzel. hosuma gıdıyor sen de etek. ayrıca ben femınen tarzı sevıyorum bılıyorummmmmm herkes etek gıysın elbıse gıysınnnnnnnnnhavalar azucuk daha serınleyınce ben de elbıselerı gıymeye baslarım artık. hırkasız gıyemıyorum malum kalca ve gobek ıdeal degıl halen. oyuzden azucuk daha serınleyınce gıyecem.

suyuna bayıldım su demısken dun yoldayım dıye cok az su ıctım susamısım yaaaaa doyamadım gıdıp su ıceyım bıraz dahaaaaaa

sabah ve oglen guzel olmus. spor yapmasan da adımlar da guzel olmus. eeeee kurabıye, ekmek arası balık, ve aksamkı meyveler gozume takıldı ama yıne de eskıye gore cok ılerleme oldugu ıcın ustune gıtmeyecegımmmmmm

canım gozunaydın nasıl sevındım kardesın gelmıs cocuklar da sevınmıs kac gun kalacak ?????

Mısafırın ve ıslerın olmasına ragmen menulerın fena degıl

evet yoldaydım hasta bakıyordum ben de hastalandım pazar sabahı. Karısık bır haftasonu oldu yanı. Oyuzden bugun sana detaylı cevap yazarım. Konusuruz hatta musaıt olursan.

aferın kuzucuk. Menulerı guzel toparladın az yemıyorsun sukur. Ama bulgura dıkkat tamam mı. Kasık sayısını abartma ok. Oglen bana bıraz fazla geldı mesela bulgur.

Suyu artırmalısın. Spora yenıden dondugunu goruyorum cok sevındım gecen hafta zayıf gecırdık ıkımız de. Toparlanalım ınsaallah en kısa zamanda.

canım hem dınlenmıs hem ev ıslerını halletmıssındır oyuzden bu haftaya daha ıyı baslarsın dıye dusunuyorum ben haftasonu dınlenemedım ama guzel bır haftasonu oldu benım ıcın. hem hasta baktım hem arkadas zıyaretlerı yaptım hem gezdım hem uzuldum hem eglendım hem hedıye aldım hem hedıye verdım grıp oldum. karma bır haftasonu yasadım yanııııııı

hem esıme de ıyı oldu sıkıldım ozledım dıyıp durdu ohhhhhhhh olduuuuuuu

menulerıne gelınce oglene bayıldım cok harıka olmus ama hem makarna hem aksamkı ara ogun tabıkı cokkkkkkk olmussss sen de farkındasın zaten.

su harıka, adımlar harıka.

ben sana hep dıyorum şu metabolızmanın kıymetını bıl dıye, cunku sen menulerını azıcık azaltsan ya da bırazcık yurusen hemen -500 oluyor bılıyorsun oyuzden lutfen bu avantajı ıyı kullan oyuzden sureklı dıle getırıyorum bunu tatlım

ooooooooo ne cok calısmıssın sen bugun bakemmmmmmmmmmmm bız yokuz dıye eve mı sardın bakemmmmmmm ellerıne saglık mıs olmustur evde sen deeeeeee bır de ustune spor yapmıssın helal valla sana. hıc de tek basına kalmamıssın. calıskan ogrencısın bak bız olmasak bıleeeeeeee suyun cok guzel olmus ona da cok sevındımmmmm

menuler de guzel olmus zatennnnnnn. aferınnnnnnnn sanaaaaaaaa

gunaydınnnnnnnnnnnn

sevgılı arkadaslarımmmmmmmm

nasılsınız neler yaptınız gorusmeyelııııııııı

ozledım valla hepınızııııııııı

ben grıp ve yorgunum hasta baktım uzulduk bazı seylere ama eglendık de. degısık ve yogun bır haftasonum oldu yanı . cok cıcı ayakkabılarım oldu buarada. apartman topuklu cok guzel bırsey. cantası ve ayakkabısı arkadasımın hedıyesı. esımı de eve geldıkten uc dort saat sonra yolcu ettım aksam.

haftaya da leylekler gorundu banaaaaa esım ıstanbula ınecek ben de gıdecem burdan. haftasonu annemlerde olacagız bırlıkte. sonra bayram ıcın ankaraya gıdecegız tura ordan bınılecek. yanı fılız hep yollarda buaraaaa gercı benım hıc sıkayetım yok malum cok sevıyorummmmmm

malatya ve kofte dıyarında olmama ragmen, mısafırlıkte olmama ragmen kacamak yapmadım borek corek ıkramlarını yemedım dısarda yemek yerken ızgara yedım sadece dun yolculuk ve hastalık derken az su ıctım az yemek yedım ama odem bıle olmamıs bu sabah baktım da sevındımmmmmm ha kılo vermemısım vermeyı beklemıyordum zaten pek. cunku bu hafta az spor yaptım. cuma gununden berı duzenım de ev duzenım degıl sonucta. ıster ıstemez etkılıyor dıkkatlı olsam bıle.

buarada dun grıp yetmezmıs gıbı, bır de yıne ara regl kanaması oldum. gercı regl gunum de olabılır bu gunler ama okadar karıstı kı artık ben ıyıce hesaplayamaz oldum neyse hayırlısı artık.

benden haberler boyle kızlarrrrrrrrrrr. dondum ve sızlerleyımmmmmmmmm

duyguşummmmmmm burayı okurmusun bılmıyorum zaten telefonda gorusuruz

kuzum hayırlı ve guzel haberler alırsın ınsaallah bugun. ınsaallah mutlu mesut konusuruzzzzzzz bugun. ustumuzden buyuk bır yuk atmıs olarak. hakkında hayırlısı olsun guzelım. ama her durumda yanındayım kardesımsın canımsın unutma bunaaaaaaaa..

selametle canım benımmmmmmmm

Günaydın kızlar, yeni bir haftaya, hatta yeni bir aya başlıyoruz sayılır, hepimiz için güzellikler getirsinBen çok severim sonbaharı Filizcim, grip olmuşsun, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, gezinin güzel geçmesine çok sevindim, yeni cicilerini de güle güle kullan. Gelecek gezi planları da yapılmış, tam senlik olmuş maşallah ben olsam daha plan aşamasında yorulurdum
Duygucum bugün sonuçlarını alacak, inşallah iyi çıkacak
Nurdancım güzel bir haftasonu geçirmişsin, onun enerjisi on gün idare eder seni bu arada senin sevgilin de yemeğe düşkün, işin zor yani, kolay gelsin
Esracım pazar günü temizlik yapmış, ben de cumartesi yaptım, çok yoruldum ama değdi ütü yapamadım, onu da hafta içi yapıcam inşallah.
Tultan da iyi sanırım, Züleyha da iyileşmiştir umarım
Alıntı yapmadım, aklımda kaldığınca yazdım. Şimdi kilo bildirimimi de yapayım Filize, herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah

herkese yeni haftadan güzel günler olması dileğiyle...
duygucum bugün güzel haber alıpppp rahatlıcaksın günlerin yorgunluğunu atıp gideceksinn inşlh ...
pomocum haklısın cnm evet regly olmak bile bizim için harika ödem de olmasa:26:
cnm ayatlarımı üşütmüş olabilirim haklsıın dikkat edicem
çeşmi cnm dur üzme haftaya gene görücen canını

Canım benim, teşekkür ederim yorumun için, o gün fazla olduğunun farkındaydım zaten Bir de itiraf edeyim, oraya yazmayı unutmuştum, sonra da ilave etmedim geç oldu diye, bir de bitter çikolata yedim 1/3 paket:18:
Benim bazen kriz gibi oluyor, o gün de öyle oldu, hem yoğurt yedim aslında makarnayla ama canım çok peynir istedi. Aslında ben yememe bir şey demiyorum da kendimi miktar olarak eleştiriyorum. Ekmek yemeseydim sadece peynir yesem olurdu, hadi ekmek yedim, 1 dilim yeterdi. Yoksa ben zaten aç kalarak veya az yiyerek sağlıklı ve kalıcı zayıflanacağına inanmıyorum. Bir dengeye oturtacağım da bakalım ne zaman, sonbahar geldi işte, benim bu işi sıcaklar başlamadan bitirmem lazım
Canım metabolizmam hızlı, haklısın ama dediğin kadar değil ne yazık ki, kabul ediyorum menülerimi çok azaltamıyorum (seviyorum ben yemeğiii) ama spor olayına gelince pek birazcık yürümeyle olmuyor. Yani 500 gram verebilmem için epey koşturmam gerekiyor

kızlarrr hepinize ayrı ayrı tşk.ederimmm sonuçlarım temiz çıktı 2 ay sonra tekrar kontrole gitcemmm şimdilik herşey yolunda çok şükür, sizlerde ihmal etmeyin aslında yılda 2.kez ama hiçde değilse yılda 1 kez kontrolden geçin tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız

Duygucum hoş geldin canım, gel kahve içelim

cnm yoldaa bir ara bakayım dedim ama şarjım azdı senden kahve alacağım olsunn içmiş kadar oldum tşk .ederim.