- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.101
evet cnm aslında elma sirkeli limon bana daha kolay geldi de bakayım denicem sağol güzelim
bende dün ki menümü yazayım
regly dönemindeyim
sabah:1 yumurta haşlaması,2 dilim ekmek,peynir,domates,maydanoz,çay
ara: bi küçük kaymaklı dondurma
öğle: 3 et köftesi kendi yağında yaptım tavaya yağ doymadım öle pişirdim, 1 dilim ekmek,söğüş salata
ara:3 badem,2 kaju,3 fındık
akşam: çorba,2 kaışık pilav,3 kaışık yoğurt
ara: çay,1 tane tuzlu kurabiye ufaktı
activite. dün regly oldum akşam üzeri olmadan önce eşimle sahilde yürüdük 40 dk. tabi bundan başka spor yapamadım ağrılar yüzünden.su çokkk az içtim dün hiç halim olmadı suyu unuttum inannın ki yaklaışık 1 lt oldu su ama bugün telafi edicem
ya ben dün regly oldum da kızlar felaket şişim yaa ağlıcam vallaiye bu kadar şikinlik oldu ben bu ay çok stresli günler geçirdim zaten regly 4 gün gecikti o yüzden olabilir mi şişkinlik:26::26:
merhabalarrrr hayırlı cumalar
rabbim bu mubarek gün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin .maddi manevi bolluk huzur sağlık mutluluk ve isteyene bebiş nasip etsinnnn.
duygunun sonuçları bugün çıkacaktı yanlış hatırlamıyosam eğer şahane haberlerle gelsin inşallahhhh
çok aranızda olamıyorum ama arada okyorum yazdıklarınızı .allaha emanet olun kızlar öptük herkesiiiii
Kızlarrr kimsecikler yok e tabi Filizn yolculukta Duyguş alışveriş yorgunu Nurdan aşk sarhoşu
Benim gün yoğundu yine ama dişim iyi normal hayata döndüm sayılır haftasonu için planlar yaptım belkii yaniii
sabah
bir kk beyaz süzme peynir
4 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
maydonoz
2 marul
bir fincan form çayı
2 dilim kepek ekmek
öğlen
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık barbunya
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık buğday
bir kase yoğurt
bir mandalina byüklüğünde olmamış kavun
ara
bir fincan yeşil çay
bir avuçiçi fındık badem
akşam
bir tabak ıspanak yemeği
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir kupa maydonoz sapı suyu
2 esmer kuru kayısı
10 fındık
10 badem
Suyum 2 lt vee bölgesel çalıştımm günü böyle kapattım
bi
ben geldiiimmmmmtek tek alıntı yapmadım ama hakkımda yazdıgınız güzel temenniler için çoookkk teşekkür ediyrum canlarımmm
bendeniz muhteşem bir 48 saat geçirdim ve geldim ama zaman ne lanet bişey, en güzel zamanlarda çabucak geçiyorr sıkıcı zamanlarda dakikalar yıl gibineyse şimdi moralimi bozmayım da güzel geçirdigimiz zamanların anılarıyla mutlu mesut yaşayım bi 10 gün kadar sonra yine sevdicegimin yanında olacagımmm
emrahtan resmimizi alır almaz profilime ekleyecegim sizlerde görün benm çirkin sevgilimi dieeonun yüreğinin güzelliği bana bakan gözleri yeter ya neyseee
şimdi 2 günlük menumu yazıp toparlayamayacagm sanırım, ama emrahın bütün ısrarlarına inat geceleri hiç bişey yemedimm kendisi ekmek aralarını götürürkenntam bir etobur ve hamur kafa kendilerii ya et yesin yada ekmek arasıı, sebze hiç sevmiyomuşş, meyve de olmasa hiç aramazmışş dedim ben seni düzene sokcamm hiiçç merak etmeee
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla pomo cum yoldaymış, nereye gittigini aklımda tutamamışım malesef ama umarım sag salım dönmüştürzüleyha hocam da hastaymış sanırım hala, ona da acil şifalar diliyorumm..
esracıgımın diş ağrısı geçmiş de temizlik bile yapmış, nesli de tatil yorgunlugunu atmış sanırım, duygucum zaten misafir işlerindeatladıgım varsa affola hatunlaarrr yarın sabah benm pek umudum yok eksi görmekten yana, zira günde 2 öğün yemekle ve az su içmekle pek kilo vermiş olacagımı sanmıyorumm ama yine de herkese boll ---- li günleerrrr
Kızlar, tekrar merhaba, çalışmaya kahve molası verdim geldimgelin beraber içelim Bugün etek giydim, hafif makyaj yaptım, böylece kendimi daha iyi hissettim
Ben dünkü menümü de yazayım bu arada,
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeğinin içine, 1 kk tulum peyniri, 1 tk salça ve 1 yumurta (tavada 1 çk yağ ile) koyarak yaptığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 3 kaşık kabaklı pazı yemeği (yemek yediğimiz yerin sahibinin kendi uydurduğu bir yemek ama çok beğendim, tavsiye ederim)
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık yeşil mercimek yemeği)
- 4 kaşık kadar yoğurtlu semizotu (semizotu çiğden yoğurtla karıştırılarak yapılan salata)
Ara: (yemeğin üstüne)
- 1 tane tuzlu, 1 tane sakızlı minik kurabiye (büyüklüğü başparmak tırnağı kadar en fazla)
- 2 bardak şekersiz çay
Ara:
- 10 tane badem
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- Yarım ekmek arası hamsi (ekmeğin içi tamamen çıkarılmış, bol yeşillikli)
Ara:
- 1 elma
- 4 mürdüm eriği
- küçük bir salkım kara üzüm (avuç içi kadar)
Dün dışarda işlerimiz vardı, her zaman balık aldığımız yere yakın olduğu için ekmek arası yaptırıp eve öyle geçtik. Spor yapamadım, adım sayım 6100, su tüketimim 3 litre civarı.
iyi geceler hanımlar nasılsınız ben iki gündür giremiyorum foruma kardeşim geldi sürpriz yapmış.Iyi ki de gelmiş çocuklar
çok sevindiler. Dayılarını çok seviyorlar. Ben hala regl olmadım çok geriliyorum şiştikçe şiştim. Yarın da eşimle bodrumu
temizleyeceğiz. Kaç haftadır erteliyordu yarın kaçışı yokDün ve bugün ki menülerimi yazıp çıkıyorum. Filizim de yolda
galiba sesi çıkmıyor.
Dün sabah: 1 tane az tereyağ da pişmiş yumurta, domates, acı yeşil biber, 2 tane zeytin, 2 dlm çavdar ekmeği, şekersiz çay
öğle: 1 kase yayla çorbası (yoğurt)
ara: Sütlü neskafe, 1 küçük kare çikolata
akşam: 5 tane küçük ızgara köfte, el büyüklüğünde 2 parça lavaş, 1 bardak ayran, salata
2 lt su içtim. Banka işlerimiz vardı sonrasında market alışverişi yaptım toplam 40 dk falan yürümüşüm.
Bugün
sabah: 1 kk peynir, 4 tane zeytin, domates, 1 tatlı kaşığı reçel, çay , 2 dlm kepekli peksimet
öğle : Işim vardı yemek yeme fırsatı bulamadım birde kayınvalidem börek yapacaktı kardeşime bilerek yemedim.
Saat 4 gibi: 2 tane küçük börek yedim. (tatlı tabağı büyüklüğündeydi)
ara: çay, 2,5 lt su ve soda içtim.
Iyi geceler güzel keyifli hafta sonu diliyorum.
kızlarrrrrrrrrr özledim sizi menümü yazıp çıkıcammm yahuuu
sabah
iki dilim ekmek
bir kk süzme peynir
3 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
maydanoz
ara
bir bardak süt
öğlen
6-7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
6-7 kaşık kuru fasulye
bir kase salata
bir dilim ekmek
ara
bir bardak yeşilçay
iki parça bitter çuku
akşam
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık kuru fasulye
bir kase yoğurt
ara
bir avuç içi badem-fındık
suyum 2 lt spor bölgesel yaptım
Günaydın kızlar, yaşasın haftasonuuuuGerçi yine yorgun kalktım, kötü rüyalar gördüm ama işe gitmemek güzel Bugün biraz evle uğraşmayı planlıyorum, eşimin de dışarda 2-3 saatlik işi var, o ara süpürge falan da açarım.
Dünkü menümü de paylaşayım, kızlar akşam sapıttım resmen, doymadım bir türlü, fazla olduğunu biliyorum ama çok canım isteyince engel olmadım kendime.
Sabah:
- 2 dilim tam buğday ekmeği içine 1 tk salça, 1 kk peynir, 1 tk kaymak sürerek yaptığım tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon somon (haşlanmış, üzerinde hafif bir sos vardı)
- 2 küçük haşlanmış patates
- 1 kase kadar haşlanmış brokoli
Ara:
- 2 fincan şekersiz, sütlü filtre kahve
Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna (üzerine salçalı sos ile)
Ara:
- 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 2 tk kaymak sürdüm
- 2 koca dilim beyaz peynir
Dediğim gibi doymadım, bir de canımın istediği şey çok sağlıksız bir şey olmadığı için yedim
Dün hem öğlen, hem iş çıkışı çok yürüdük, adım sayımı 10000'e tamamladım yatana kadar, su tüketimim de 3.5 litre civarı.
Akşam bu kadar sapıtmama rağmen sabah tartıda eksi gördüm, bu da beni ekstra mutlu ettihaftasonu cozutmazsam pazartesi tatilde aldığım kilodan kurtulmuş olabilirim
Hala mı kimseler yok ? Kızzlarrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaaa ? Beni bi başıma bıraktınız buralardaBen bugün bir esra klasiği pazar temizliğimi yaptım dip köşe falan.Vileda kırılmıştı elimle siliverdim her tarafı.Fena yordu hiç dinlenmeden yaptım.Salonun şeklini değiştirdim.Epilasyon işimi hallettim.Sporumu yaptım.Banyomu yaptım vee geldim şimdi.Menümü yazayımm
sabah
aç karnına yarım lt alkali su
yarım yeşil elma
kahvaltı
bir haşlanmış yumurta
bir kk peynir 2 çatal helva
3 zeytin
domates salatalık
2 dilim ekmek
bir bardak çay
ara
bir avuç fındık
bir mandalina büyüklüğünde olmamış kavun
öğlen
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
5 kaşık kuru fasulye
bir kase salata
bir dilim ekmek
ara
15 badem
15 fındık
akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt
ara
10 tane kadar kuru dut
Veee suyummm 3 lt alkali hemdeevde olunca istediğim kadar içtim
Sporumda 15 dakika kardio ve 45 dakika leslie yaptım toplamda 60 dakika oldu çok güzel terledim içime nasıl sindii anlatamam
Yarın duyguşun sonuç günü umarım güzel haberlerini alırızz Rabbim yardımcısı olsunn
Artık herkes gelsin yaaaa
canım hem dınlenmıs hem ev ıslerını halletmıssındır oyuzden bu haftaya daha ıyı baslarsın dıye dusunuyorum ben haftasonu dınlenemedım ama guzel bır haftasonu oldu benım ıcın. hem hasta baktım hem arkadas zıyaretlerı yaptım hem gezdım hem uzuldum hem eglendım hem hedıye aldım hem hedıye verdım grıp oldum. karma bır haftasonu yasadım yanııııııı
hem esıme de ıyı oldu sıkıldım ozledım dıyıp durdu ohhhhhhhh olduuuuuuu
menulerıne gelınce oglene bayıldım cok harıka olmus ama hem makarna hem aksamkı ara ogun tabıkı cokkkkkkk olmussss sen de farkındasın zaten.
su harıka, adımlar harıka.
ben sana hep dıyorum şu metabolızmanın kıymetını bıl dıye, cunku sen menulerını azıcık azaltsan ya da bırazcık yurusen hemen -500 oluyor bılıyorsun oyuzden lutfen bu avantajı ıyı kullan oyuzden sureklı dıle getırıyorum bunu tatlım
herkese yeni haftadan güzel günler olması dileğiyle...
duygucum bugün güzel haber alıpppp rahatlıcaksın günlerin yorgunluğunu atıp gideceksinn inşlh ...
pomocum haklısın cnm evet regly olmak bile bizim için harika ödem de olmasa:26:
cnm ayatlarımı üşütmüş olabilirim haklsıın dikkat edicem
çeşmi cnm dur üzme haftaya gene görücen canını
Günaydın kızlar, yeni bir haftaya, hatta yeni bir aya başlıyoruz sayılır, hepimiz için güzellikler getirsinBen çok severim sonbaharı Filizcim, grip olmuşsun, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, gezinin güzel geçmesine çok sevindim, yeni cicilerini de güle güle kullan. Gelecek gezi planları da yapılmış, tam senlik olmuş maşallah ben olsam daha plan aşamasında yorulurdum
Duygucum bugün sonuçlarını alacak, inşallah iyi çıkacak
Nurdancım güzel bir haftasonu geçirmişsin, onun enerjisi on gün idare eder senibu arada senin sevgilin de yemeğe düşkün, işin zor yani, kolay gelsin
Esracım pazar günü temizlik yapmış, ben de cumartesi yaptım, çok yoruldum ama değdiütü yapamadım, onu da hafta içi yapıcam inşallah.
Tultan da iyi sanırım, Züleyha da iyileşmiştir umarım
Alıntı yapmadım, aklımda kaldığınca yazdım. Şimdi kilo bildirimimi de yapayım Filize, herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah
kızlarrr hepinize ayrı ayrı tşk.ederimmm sonuçlarım temiz çıktı 2 ay sonra tekrar kontrole gitcemmm şimdilik herşey yolunda çok şükür, sizlerde ihmal etmeyin aslında yılda 2.kez ama hiçde değilse yılda 1 kez kontrolden geçin tekrar teşekkür ederim iyiki varsınızduyguşummmmmmm burayı okurmusun bılmıyorum zaten telefonda gorusuruz
kuzum hayırlı ve guzel haberler alırsın ınsaallah bugun. ınsaallah mutlu mesut konusuruzzzzzzz bugun. ustumuzden buyuk bır yuk atmıs olarak. hakkında hayırlısı olsun guzelım. ama her durumda yanındayım kardesımsın canımsın unutma bunaaaaaaaa..
selametle canım benımmmmmmmm
Duygucum hoş geldin canım, gel kahve içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?