2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

selamsız bi giriş yapmışım nasılsınızzz benim güzel arkadaşlarımmm keyifleriniz sağlınız yerindemi ? benim geçen haftam malum çokçok yorucuydu bu hafta sonuç işimi hallettim birde perşembe gününü atlattım mı ne sokağa çıkarım ne eve müsafir çağırırım sabahdan akşama kadar yayılcam inşalllah bugünmalum temizlikgünümdü ama şu saatten sonra temizlik yapamam çamaşıryıkayıp ütü yapcam inşallahhh

Arkadaşlar merhaba
Ben bu sene perte çıkıcam sanırım.Gerçekten zor günler yaşıyorum.Sağlığım hala kötü o yüzden gelemiyorum af edin.Kilom 67
Neslicim güzeller güzeli rakibem senin ve diğer arkadaşlarında dilerim eksilerdedir.En kısa zamanda görüşmek dileği ile hepinizi öpüyorum.

canım filizcimm inşallah arkadaşının sıkıntısı hallolmuştur, onun dışında da okudugum kadarıyla güzel bir haftasonu geçirmişsin. bu haftan haftasonundan da çok çok güzel geçer inşallahh

yaa çok cozutmadımm yemek saatlerine dikkat ettim falan ama uzun zaman sonra ilk defa beyaz ekmek tükkettim meselaa :18::18: kahvaltılarımızı hep çok güzel ettk de geç saatte olunca öğle yemegi yemedik, akşam yemeginde de hamur kafa makarna istedi bende az yaglı yaptımm öle işte evcilik oyunu gibi geçti yani haftasonu ama kesinlikle işim zor onunla, yemek düzenini yeniden oturtmam lazım yoksa o da çok kilo alır zaten göbegi var şimdiden, daha da büyümesin valla hiç sevmemm ben alıştırcam onu saglıklı beslenmeye şimdilk bikaç ay daha anasının yemeklerinin tadını çıkarsınn

geçmiş olsun cancagızıımm, tez vakitte iyileş inşallahh

pomocummm ankaraya ne zaman geliyosunuuzzzzz gerçi ben bayram için eve erken gidecem yaa denk gelmeyiz galiba burdaaa

sorma valla neslicimm, gece geç yattık zaten de yatana kadar 3 kere mutfagı tırmaladı ne yesem ne yesem die hep de ekmek arasına gitti eli, valla işim zorr da uymamam lazm ona kesinlikle işin güzel tarafı benim yemedigim yemekleri de yiyor böylece hem yemek israf olmamış oluyor hem de bende yemiyorum

iştee uzun zamndr beklenen güzel haberr nasıl sevindim anlatamam duygucummm bundan sonra herkes kontrole valla ihmal etmek yokk

Züleyha hocam çok geçmiş olsun, tez vakitte saglıgınıza kavuşursunuz inşalahh

kızlar haftaya perşembe yani ayın 10unda kuzum sezeryanla alınacak ve kollarıma verilecek...dualarınıza ihtiyacım var...

10.10.2013 te doğacak yanii Allah hayırlısıyla kavuştursun sizi kızınla da bizim yerimize de öp kokla Zeynepsu yu annesii

evet canım 10-10-2013 olacak kuzumun doğum günü tabi illa da ben erken gelecem demezse...bu arada kuzum sana alınmış...benim oğluşum olacak teyzesi...erce ile karıştırdın herhalde...

evet canım 10-10-2013 olacak kuzumun doğum günü tabi illa da ben erken gelecem demezse...bu arada kuzum sana alınmış...benim oğluşum olacak teyzesi...erce ile karıştırdın herhalde...

dünyadaki en büyük potu kırdım şuan dimi beennnn çok özür dilerim gerçektenn

oğluşummm minik kuzummm affet beni lütfeeeennnnnn

az önce kocaman bi pot kırdım ben yaa çok utandım çookkkk

neyse bugunku menumu yazayım barii

kahvaltı ( 07.00 )

2 dilim tam tahıllı ekmek

1 haşlanmış yumurta

1 kk beyaz peynir

2 yeşil zeytin

yarım domates

1 fincan çay

ara öğün ( 10.00 )

1 küçük ekler

1 fincan çay

öğlene kadar okulda hocayla toplantıdaydım bişy yiyemedim, eve gelince yedim ama pek öğle yemegi gibi olmadı ama

öğle yemegi ( 14.00 )

1 kase sütlü tam tahıllı korn flakes

1 küçük nektarin

1 mandalina

ara ( 16.30)

4 küçük kare bitter çikolata

sade sütsüz neskafe

akşam yemegi ( 19.00 )

1 kase tarhana çorbası

3 yk patlıcan yemegi

2 küçük biber dolması yoğurtlu

bol yagsız marul salatası

şimdi de yeşil çay zamanıııı

spor olarak da yarım saaat tempolu yürüyüş yaptım bugun eve gelirken. hala da nasıl yorgunum anlatamam, haftasonu fazla mı yürümüşüm neee

Ohh güzel geçmiş haftasonu çok sevindimm sevgilinin tüm ısrarlarına rağmen gece yememeni tebrik ediyorum ama sen onu düzene sok yoksa o senin düzenini bozar

Canım tşk ederim o gün annem baklagilleri haşlamıştı ben öyle sossuz tuzsuz falan yedim ikişer kaşık fazla oldu diye düşünmedim değil dikkat ederim ama artık.Suyu ben evdeyken güzel içiyorum ama işteyken içemiyorum maalesef yaaa

Eveet değil mi bu ara çok yiyorum iştahım çok açık tatlı çekiyor canım yemeklere saldırıyorum resmen ama sporumu düzenli yapıcam bir gün yaparım bir gün yapmam artık evet sporumuzu ihmal etmiyelim nasıl sıkılaştığımızı biliyoruz

Aynen öyle oldu eve sardım pazar günü bir çok işimi hallettim beslenmem sporum güzel oldu içime sindi modumda iyiydi zaten tşkler

İyizzz özledik seni cannn ama senin gezmen güzel geçmiş oh ohh yarasınn

Yeni cicilerin hayırlı olsun güle güle giyin topuklu güzeldir

Azmine sağlık yine dikkat etmişsin yediklerine.E yine yol görünmüş sana hadi bakalımmm güzel geçecek

Bu arada çok geçmiş olsun kuzuu lütfen dikkat et kendine geçiş mevsimleri tehlikeli oluyor bünyen zayıf düşmesin

Ben de sonbaharı çok severim.Eylül ekimm ne güzeldir.Sararan yaraklar,yağan yağmurlar...Kulaklıkta müzik elinde kahven...Güzel bir romana başlarsın...Kendinle kalırsın...Tam benlik bir mevsimm

E sende temizlik yapmışsın güle güle kullan tatlım

Duyguşummmm canımm valla özledik seni senin günlerin bu aralar çok yoğun misafirlerin falanda varr hadi bakalım onlarda gitti mi tamamdır yayılırsın artık dinlen ama hem kafayı da dinlersinnn

Bu arada ben iyimm dişimde geçiyorrr

Hocam çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur.lütfen kendine çok dikkat et vitaminle beslenerek bünyeni koru.İnşallah çabucak iyileşirsin.