- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.121
canım cok sevındım cok guzel bır haftasonu gecırmıssın darısı 10 gun sonra olsun ınsaallahhh
evet ben yolculuktaydım malatyaya gıttım geldım dun aksam eve geldım esımı yolcu ettım bır arkadasımın cok buyuk bır sıkıntısı vardı onu cozmeye gıttım
senın ısın zormus bu adam ıle dıyet yapmak da cıtır kalmak da cok zor vallaaaaakolay gelsın sana.
tebrık ederım onunla beraber cozutmamıssınnnnnnnnn
gunaydınnnnnnnnnnnn
sevgılı arkadaslarımmmmmmmm
nasılsınız neler yaptınız gorusmeyelııııııııı
ozledım valla hepınızııııııııı
ben grıp ve yorgunum hasta baktım uzulduk bazı seylere ama eglendık de. degısık ve yogun bır haftasonum oldu yanı . cok cıcı ayakkabılarım oldu buarada. apartman topuklu cok guzel bırsey. cantası ve ayakkabısı arkadasımın hedıyesı. esımı de eve geldıkten uc dort saat sonra yolcu ettım aksam.
haftaya da leylekler gorundu banaaaaaesım ıstanbula ınecek ben de gıdecem burdan. haftasonu annemlerde olacagız bırlıkte. sonra bayram ıcın ankaraya gıdecegız tura ordan bınılecek. yanı fılız hep yollarda buaraaaa gercı benım hıc sıkayetım yok malum cok sevıyorummmmmm
malatya ve kofte dıyarında olmama ragmen, mısafırlıkte olmama ragmen kacamak yapmadım borek corek ıkramlarını yemedım dısarda yemek yerken ızgara yedım sadece dun yolculuk ve hastalık derken az su ıctım az yemek yedım ama odem bıle olmamıs bu sabah baktım da sevındımmmmmm ha kılo vermemısım vermeyı beklemıyordum zaten pek. cunku bu hafta az spor yaptım. cuma gununden berı duzenım de ev duzenım degıl sonucta. ıster ıstemez etkılıyor dıkkatlı olsam bıle.
buarada dun grıp yetmezmıs gıbı, bır de yıne ara regl kanaması oldum. gercı regl gunum de olabılır bu gunler ama okadar karıstı kı artık ben ıyıce hesaplayamaz oldum neyse hayırlısı artık.
benden haberler boyle kızlarrrrrrrrrrr. dondum ve sızlerleyımmmmmmmmm
Günaydın kızlar, yeni bir haftaya, hatta yeni bir aya başlıyoruz sayılır, hepimiz için güzellikler getirsinBen çok severim sonbaharı Filizcim, grip olmuşsun, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, gezinin güzel geçmesine çok sevindim, yeni cicilerini de güle güle kullan. Gelecek gezi planları da yapılmış, tam senlik olmuş maşallah ben olsam daha plan aşamasında yorulurdum
Duygucum bugün sonuçlarını alacak, inşallah iyi çıkacak
Nurdancım güzel bir haftasonu geçirmişsin, onun enerjisi on gün idare eder senibu arada senin sevgilin de yemeğe düşkün, işin zor yani, kolay gelsin
Esracım pazar günü temizlik yapmış, ben de cumartesi yaptım, çok yoruldum ama değdiütü yapamadım, onu da hafta içi yapıcam inşallah.
Tultan da iyi sanırım, Züleyha da iyileşmiştir umarım
Alıntı yapmadım, aklımda kaldığınca yazdım. Şimdi kilo bildirimimi de yapayım Filize, herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah
kızlarrr hepinize ayrı ayrı tşk.ederimmm sonuçlarım temiz çıktı 2 ay sonra tekrar kontrole gitcemmm şimdilik herşey yolunda çok şükür, sizlerde ihmal etmeyin aslında yılda 2.kez ama hiçde değilse yılda 1 kez kontrolden geçin tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız
cnm yoldaa bir ara bakayım dedim ama şarjım azdı senden kahve alacağım olsunn içmiş kadar oldum tşk .ederim.
Arkadaşlar merhaba
Ben bu sene perte çıkıcam sanırım.Gerçekten zor günler yaşıyorum.Sağlığım hala kötü o yüzden gelemiyorum af edin.Kilom 67
Neslicim güzeller güzeli rakibem senin ve diğer arkadaşlarında dilerim eksilerdedir.En kısa zamanda görüşmek dileği ile hepinizi öpüyorum.
kızlar haftaya perşembe yani ayın 10unda kuzum sezeryanla alınacak ve kollarıma verilecek...dualarınıza ihtiyacım var...
10.10.2013 te doğacak yaniiAllah hayırlısıyla kavuştursun sizi kızınla da bizim yerimize de öp kokla Zeynepsu yu annesii
evet canım 10-10-2013 olacak kuzumun doğum günü tabi illa da ben erken gelecem demezse...bu arada kuzum sana alınmış...benim oğluşum olacak teyzesi...erce ile karıştırdın herhalde...
dünyadaki en büyük potu kırdım şuan dimi beennnnçok özür dilerim gerçektenn
oğluşummm minik kuzummm affet beni lütfeeeennnnnn
kocaman bir tepik geldi teyzesi sana...
öpsemm yine de affetmez mi beniihem aramızda kalsın ama ben oğlen çocuklarını kız çocuklarından daha çok severimmm :18:
o tepik sevgi tepiğiydi teyzesi..biz artık sevgimizi tepikle anlatıyoruz..malum içeride olunca...
ben geldiiimmmmmtek tek alıntı yapmadım ama hakkımda yazdıgınız güzel temenniler için çoookkk teşekkür ediyrum canlarımmm
bendeniz muhteşem bir 48 saat geçirdim ve geldim ama zaman ne lanet bişey, en güzel zamanlarda çabucak geçiyorr sıkıcı zamanlarda dakikalar yıl gibineyse şimdi moralimi bozmayım da güzel geçirdigimiz zamanların anılarıyla mutlu mesut yaşayım bi 10 gün kadar sonra yine sevdicegimin yanında olacagımmm
emrahtan resmimizi alır almaz profilime ekleyecegim sizlerde görün benm çirkin sevgilimi dieeonun yüreğinin güzelliği bana bakan gözleri yeter ya neyseee
şimdi 2 günlük menumu yazıp toparlayamayacagm sanırım, ama emrahın bütün ısrarlarına inat geceleri hiç bişey yemedimm kendisi ekmek aralarını götürürkenntam bir etobur ve hamur kafa kendilerii ya et yesin yada ekmek arasıı, sebze hiç sevmiyomuşş, meyve de olmasa hiç aramazmışş dedim ben seni düzene sokcamm hiiçç merak etmeee
geçmişi çok ayrıntılı okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla pomo cum yoldaymış, nereye gittigini aklımda tutamamışım malesef ama umarım sag salım dönmüştürzüleyha hocam da hastaymış sanırım hala, ona da acil şifalar diliyorumm..
esracıgımın diş ağrısı geçmiş de temizlik bile yapmış, nesli de tatil yorgunlugunu atmış sanırım, duygucum zaten misafir işlerindeatladıgım varsa affola hatunlaarrr yarın sabah benm pek umudum yok eksi görmekten yana, zira günde 2 öğün yemekle ve az su içmekle pek kilo vermiş olacagımı sanmıyorumm ama yine de herkese boll ---- li günleerrrr
adamakıllı guzel bır menu yapmıssın. hatta oglen neslı gıbı karma bır menu olmus. menulerın artmıs sevındım cok cok az yıyordun delı edecektın son gunlerde benısevındım oyuzden ama oglen kı kadar cok karma yapma yıne de oldu mu. bugday var, barbunya var, kuru fasulye var bunların hepsını ekmek yerıne gecebılecek ozellıklerı de olan seyler. cok saglıklılar tabıkı ama karma yapma derım yıne de. bırını eksıltebılırdın mesela. kesınlıkle fazla demıyorum sadece mıde kuculmesı dıye bırsey yokmus bız mıdeye ne yollarsak mıde o kadarını alırmıs oyuzden cok yemek olayına da alısma derım. ama komple gun olarak cok hosuma gıttı gercekten. usttekı de hata falan degıl cok begendım. sadece cok cok az yıyıp bırden artırmak konusunda da dıkkatlı olman ıcın soyledım.
suyu artırmanı ısteyecegım oldu mu cicişşşşşşşşşşşş
aferın kuzucuk. Menulerı guzel toparladın az yemıyorsun sukur. Ama bulgura dıkkat tamam mı. Kasık sayısını abartma ok. Oglen bana bıraz fazla geldı mesela bulgur.
Suyu artırmalısın. Spora yenıden dondugunu goruyorum cok sevındım gecen hafta zayıf gecırdık ıkımız de. Toparlanalım ınsaallah en kısa zamanda.
ooooooooo ne cok calısmıssın sen bugun bakemmmmmmmmmmmmbız yokuz dıye eve mı sardın bakemmmmmmm ellerıne saglık mıs olmustur evde sen deeeeeee bır de ustune spor yapmıssın helal valla sana. hıc de tek basına kalmamıssın. calıskan ogrencısın bak bız olmasak bıleeeeeeee suyun cok guzel olmus ona da cok sevındımmmmm
menuler de guzel olmus zatennnnnnn. aferınnnnnnnn sanaaaaaaaa
İyizzz özledik seni cannn ama senin gezmen güzel geçmiş oh ohh yarasınngunaydınnnnnnnnnnnn
sevgılı arkadaslarımmmmmmmm
nasılsınız neler yaptınız gorusmeyelııııııııı
ozledım valla hepınızııııııııı
ben grıp ve yorgunum hasta baktım uzulduk bazı seylere ama eglendık de. degısık ve yogun bır haftasonum oldu yanı . cok cıcı ayakkabılarım oldu buarada. apartman topuklu cok guzel bırsey. cantası ve ayakkabısı arkadasımın hedıyesı. esımı de eve geldıkten uc dort saat sonra yolcu ettım aksam.
haftaya da leylekler gorundu banaaaaaesım ıstanbula ınecek ben de gıdecem burdan. haftasonu annemlerde olacagız bırlıkte. sonra bayram ıcın ankaraya gıdecegız tura ordan bınılecek. yanı fılız hep yollarda buaraaaa gercı benım hıc sıkayetım yok malum cok sevıyorummmmmm
malatya ve kofte dıyarında olmama ragmen, mısafırlıkte olmama ragmen kacamak yapmadım borek corek ıkramlarını yemedım dısarda yemek yerken ızgara yedım sadece dun yolculuk ve hastalık derken az su ıctım az yemek yedım ama odem bıle olmamıs bu sabah baktım da sevındımmmmmm ha kılo vermemısım vermeyı beklemıyordum zaten pek. cunku bu hafta az spor yaptım. cuma gununden berı duzenım de ev duzenım degıl sonucta. ıster ıstemez etkılıyor dıkkatlı olsam bıle.
buarada dun grıp yetmezmıs gıbı, bır de yıne ara regl kanaması oldum. gercı regl gunum de olabılır bu gunler ama okadar karıstı kı artık ben ıyıce hesaplayamaz oldum neyse hayırlısı artık.
benden haberler boyle kızlarrrrrrrrrrr. dondum ve sızlerleyımmmmmmmmm
Günaydın kızlar, yeni bir haftaya, hatta yeni bir aya başlıyoruz sayılır, hepimiz için güzellikler getirsinBen çok severim sonbaharı Filizcim, grip olmuşsun, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, gezinin güzel geçmesine çok sevindim, yeni cicilerini de güle güle kullan. Gelecek gezi planları da yapılmış, tam senlik olmuş maşallah ben olsam daha plan aşamasında yorulurdum
Duygucum bugün sonuçlarını alacak, inşallah iyi çıkacak
Nurdancım güzel bir haftasonu geçirmişsin, onun enerjisi on gün idare eder senibu arada senin sevgilin de yemeğe düşkün, işin zor yani, kolay gelsin
Esracım pazar günü temizlik yapmış, ben de cumartesi yaptım, çok yoruldum ama değdiütü yapamadım, onu da hafta içi yapıcam inşallah.
Tultan da iyi sanırım, Züleyha da iyileşmiştir umarım
Alıntı yapmadım, aklımda kaldığınca yazdım. Şimdi kilo bildirimimi de yapayım Filize, herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah
selamsız bi giriş yapmışım nasılsınızzz benim güzel arkadaşlarımmm keyifleriniz sağlınız yerindemi ? benim geçen haftam malum çokçok yorucuydu bu hafta sonuç işimi hallettim birde perşembe gününü atlattım mı ne sokağa çıkarım ne eve müsafir çağırırım sabahdan akşama kadar yayılcam inşalllah bugünmalum temizlikgünümdü ama şu saatten sonra temizlik yapamam çamaşıryıkayıp ütü yapcam inşallahhh
Arkadaşlar merhaba
Ben bu sene perte çıkıcam sanırım.Gerçekten zor günler yaşıyorum.Sağlığım hala kötü o yüzden gelemiyorum af edin.Kilom 67
Neslicim güzeller güzeli rakibem senin ve diğer arkadaşlarında dilerim eksilerdedir.En kısa zamanda görüşmek dileği ile hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?