2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Canım menün genel olarak güzel öğlenini çok sevmesem de küçük kaçamaklar olmuş napalım arada oluyor yani
Yürüyüş çok iyi olmuşş ne güzel şeydir yürümek tam da mevsimi imkan varken bol bol yürümek lazım keşke ben de yürüyebilsem

slm kızlar hatırladınızmı beni suna benn geçen sene beraber zayıflamıştık :)
ben 9 gün sonra doğuruyorum 10 ekimde bir oğluşum olacak
60.5 ile hamile kaldım 71.2 yim artık doğumdan sonra tekrar görüşürüz
nesli..pomo duyfer..baldamlası ...çeşminazzz slmlar size unuttuklarımada

Kızlar iyi akşamlar

Ohh topik hareketlenmiş özlemiştim hepinizi.

Benim günüm her zamanki gibi yoğundu.Ama akşam eve gelice ing sunumu halletim.Bu dönem için 2 ünitem kaldı.Onlarıda bitirdim mi kendi derslerime başlıcam inşallah.

Bu arada kızlar Filiz yol yorgunu hem de hastalanmış kuzucuk artık sabah girermiş çizelgeyide sabah yayınlar.Meraklanmayınn ben haber vermiş olayım

Benden de bu kadar ayy nedendir bilmem yazacak bişey bulamadım ilk kezz müsadenizle kızlar :26:

Ohh güzel geçmiş haftasonu çok sevindimm sevgilinin tüm ısrarlarına rağmen gece yememeni tebrik ediyorum ama sen onu düzene sok yoksa o senin düzenini bozar

yok esracımm olur muu, o benm düzenime uyacak ya da ayrı iki düzenimiz olacak paşacım biraz göbekli diyorum ki şişko koca istemem ben, benm göbegm sevimli göbek dio, sonra bana laf ediyo, bi göbegn var o da gidince 10 numara olacaksın die kıracam boynuzunu o olacakk

benm kaçamaklar biraz azıttı bu ara ama hocam ısrar edince bi küçük parça alaım bari dedim, milletin neden bu kadar ısrar ettigini de anlamıyorumm yavaş yavaş düzenim oturuyor daha da iyi olur inşallah..

ben yazın yüürümeyi hiç sevmem çok terliyorum ya hoşuma gitmiyo hiç, ama kışın kar yagsa bile yürüyebilirim, bayılırım hata öle havalara, o yuzden hedefimm kesinlikle ankaradan ayrılana kadar, yani ocak başına kadar en az bi 7 8 kilo vermekk

sunaa hoşgeldiinnnn çok da kilo almamışsın hamileligindee, çok da güzel bi anne ıolmuşsundur eminimmm Allah hayırlısıyla bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallahh

I iyi aksamlarrrr
Serap cnm allahim kurtarsin ikinizide sag salim evinize gelin inslh

Duygucun cnm bak super cikmis sonuclar rabbim bi daha bole sikinti gostermesin..

Cesmicim cnm seninde bugun kacamagin olmus benim gibi
Vee menumde sira

Sabah; 2dilim ekmek peynir zeytin cay

Ara; bi soda bi kare kycucuk bitter cikolata. Bi bardak konsantre visne suyu

Ogle; bi kase corba, 3 et kiftesi yagsiz tavada, salata, 2 kasik pilav

Ara; bi nescafe, bi tane ist.halk ekmeginden altincorek

Aksam; bi kase corba, patlican salatasi limonlu, bi kase yogurt, 1 dilim ekmek

Ara; cay 2 tane sultani biskuvisinden

Activite; 1,5 saat yuruyus, 2,5 lt su ve birazdan da form cayi ii geceler

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum Benim bugün ve yarın yoğun geçecek. Bütün gün bir toplantıya katılacağım, akşam da iş çıkışı eşimle birlikte bir törene katılacağız. O yüzden nete ve foruma giremem, ancak akşam girebilirim.
Filizcim kendine dikkat et canım, bugün daha iyi olursun umarım
Duygucum, sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım detayları sorarım sonra. Bu hafta senin de yoğundu programın, kolay gelsin canım
Züleyhacım, hastalık devam ediyormuş, geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşesin inşallah Kilo da vermişsin ama muhtemelen hastalıktan, şimdilik kiloyu falan dşünme sen, önce sağlık
Cemrem sen nasılsın canım, regl biraz sancılı geçiyordu galiba, dikkat et kendine.
Nurdancım, sen de dikkat et şeker, Ankara'da hasta falan olma aman, senin bünyen de biraz hassastı yanlış hatırlamıyorsam.
Topiğimizin güzel anneleri de gelmiş dün, aynı gün bebişler doğacak gibi görünüyor Sunacım hatırlamaz olur muyuz seni, maşallah az kilo almışsın, oğlunu da sağlıkla kucağına al inşallah. Serapçım gününün belli olmasına sevindim canım, dualarımız seninle. İki tane prens geliyor yani haftaya
Esracım, sen nasılsın canım? Menülerine bakamadım ama spor düzenli devam ediyor sanırım
Kızlar aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, ben bu hafta - gördüm çok şükür, herkes bol bol -- görmüştür inşallah

Dünkü menümü toparlayayım kızlar,

Sabah:
- 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
- 1 kk beyaz peynir
- 3 ceviz (6 yarım)
- 1 avuç maydanoz

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- 2 parça fırında tavuk (avuç içi kadar)
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık kuru fasulye)
- 3-4 kaşık z.yağlı kereviz
- 1 kase salata

Akşam:
- 2 tane evde yapılmış et sote ile dürüm (tortilla içine, bol yeşillikle)
- 1 büyük bardak ayran

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Toplam suyum 3 lt civarı, adım sayım 7000 civarı, ekstra bir spor yapmadım.

evet dogru canım yenı bır aya baslıyoruz. sonbahar bıtıyor, kışa dogru gıdıyoruz bakalım ınsaallah hepımız ıcın guzel gunler guzel mevsımler olsun

sonbaharı ben de severım hem gunes vardır hem hava serındır tam benım havammmm. ben yazı hıc sevmem asırı sıcak sevmem ama onun dısında bıraz guneslı bıraz serın oldu mu, sonbahar da ılkbahar da candır banaaaa

aynen buaralar leylegı havada gordum yıne bennnnnnn ama sıkayetım yok cunku burda cok bunalıyorum oyuzden degısıklık cok ıyı gelıyor banaaaaa

evet arkadaslarımın hedıyelerı oldu, ellerıyle yapmıslar kuru kayısılar falan. eeeeee basortusuydu, ayakkabı ve cantaydı derken baya cıcılendım. ben de onlara ve annesıne aldım hedıyeler ama onların cok fazla oldu valla. mahcup oldum da dun ev ıcı gıyılecek patıklerden aldım hatta onlara pentıden. kargo yapacam.

sana da guzel bır hafta olsun ınsaallah cemrem.

regl olurken odem atıyoruz bunu hıc unutma. doktor da dıyor bunu sureklı. sadece ılk anlar ve olmadan once odem oluyor tuza, suya dıkkat edersek odem atıyoruz hatta. regl olmak bızım ıcın en buyuk guzellık aslında lutfen bunun ıcın hep sukredelım tum agrısına zorluguna ragmen.

sen usutmussun bence de oyuzden hem agrın fazla olur hem sıskınlık.

ya canım sen zaten bılınclısın herseyın farkındasın oyuzden menulerıne cok yorum yapmaya gerek yok. yok cıss olmus vs dıye cok dıllendırmek ıstemıyorum aslında ama yorum da beklıyorsun dıye yazmak ıstıyorum hem bazı menulerın gercekten cok hosuma gıdıyor ayrıca buaralar daha ozenlısın dıye de moral vermek adına yazıyorum yoksa elestırmek amaclı yazmıyorum zaten.

hımmm demek cıkolata da vardı cısssss tabıkı ama buraya yazman bıle yureklılık. hata olarak gordugumuz seyın arkasında durabılmek bıle onemlı aslında bence.

yorgunluk attın gıbı gelıyor oyuzden bu hafta spor odaklanırsın azıcık da menulere dıkkat ettın mı yolculuktakı artıları bıle atarsın cok rahattttttt.

yok yok sen o -500 rahat verıyorsun kac kez sahıt olduk buna. yıne olacakkkkkkkkk

kızlar haftaya perşembe yani ayın 10unda kuzum sezeryanla alınacak ve kollarıma verilecek...dualarınıza ihtiyacım var...

oyyyyyyyyy nasıl heyecanlandım okuyunca yaaaaaaaaaa. topıgımızın ılk bebısı gelıyor demekkkkkkkk hayırlısı ıle sag salım saglıcakla kucagına almak nasıp olsun ınsaallah canım. kolay dogum olsun ınsaallah hersey dıledıgın gıbı ve en guzelınden olsunnnnnn

ALLAHA emanet ol canım, hayırlı haberler ıle beklıyor olacagız senıııııııııııı

dualarımızda olacaksın elbette.

arkadasımla ılgılı olan kısmı cozduk canım, hayırlısı bakalım. dıger arkadaslarımı da gordum malatyada ıkı uc arkadasım vardır ıyı geldı bana da. aılesı cok sekerdır bır tanesının. ablaları falan harıkadır guzel vakıt gecırdık arkadasımın sorunu ve benım hafıf soguk alınganlıgım dısında hersey cok guzeldı.

senın ısın cok zor cesmıcıgımmm. aman ıplerı elıne al yoksa boyle bır koca ıle 100 kılo olursun canımmmmm

bız 13 pazar sabahı 7 de umıtkoy galerıa onunde olmalıyız canım, oyuzden ya burdan gece otobuse bınecegız 3,5 saat suruyor ıste. ya da 12 cumartesı aksamı esım ısten cıkınca gıdecegız bakalım planlayamadık henuz.

zelıha hocam cok uzuldum ıyılesemedınız toparlanamadınız nazar oldu bılmem kı. aman sız ıyı olun da bız yıne gorusuruz hocam. kendınıze dıkkat edın acıl sıfalar dılıyorum ALLAHA emanet olun opuyorummmmmm

bıskuvıler, cıkolatalar olmus ama sen de pek gormedıgım ıcın regl donemıne bagladım cısss demıyorummmmmm bugunluk suyun ve yuruyusun harıka olmus tebrıkler......

ana ogunlerın de guzel olmusssss begendım bu acıdan.

sabah kahvaltın doyurucu saglıklı guzel olmus. oglen begenmedım ama sartlarına gore onu yapmıssın. aksam guzel dengelemıssın ekmek yok dolma oldugu ıcın.

bence de haftasonu cok yurudun cok gezdın ondan once de annenle sureklı yuruyordun senın bacaklar yorgun. bence sen evde bolgesek spor yap yuruyusler yerıne. bıraz dınlendır bacaklarını

anaaaaaaaaaaaaaaaaa

kımler gelmıssssssss

topıgımızın ılk hamılesıydın sen. oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy ne guzel bıze haberler verdın cok duygulandım senın gelınlıgını dugununu gorduk sımdı bebısını gorecegız sag salım saglıcakla oglunu kucagına al ınsaallah canım.

guzel bır rakam ıle doguma gırıyorsun tebrık ederım ayrıcaaaaaaaaa

suna, telefonun yok ouyuzden dogumdan sonra sen bıze yaz oldu mu senden haber alalımmmmmm

selametle saglıcakla canım. ALLAHA emanet ol

durum olayı gordum yıneeeeeee ah ah bu olmasa cok guzel bır menu olacakmıs ama yıne de senı dusunerek ve tanıyarak cok yorum yapmayacagımmmmmmm

neslıcıgım ara ogunlerınde meyva ya da kuryemısler eklesen hem daha tok olursun ana ogunlerde hem hıc meyve gorememek ozellıkle sevmedım canım

su harıka, adımlar da guzel olmus yıneeeeeee

fıstık tsk ederımmmmm tam uyumak uzereyken aradın da sana haber vermıs oldum zaten msj yazıyordum sana foruma gırecegını tahmın ettım sen benım adıma yaz dıye ama arayınca daha da ıyı oldu ben yorgunluk ve grıp aksam yordu benı oyuzden erken uyudum zaten dolgu topuk gıymek ve carsıda dolanmak da yordu bırazcık oyuzden erken uyudum ıyı de geldı valla. haber verdıgın ıcın tsk ederım

duzenı kuralım da artık şu ders calısma olayına gırelım canım. bır baslayamadık valla.

duygusumuuuuuuuu en sona bıraktımmmmmmmmm kuzum benım ıcıme dogmus bak sanırım mutlu mesut konusacagız ınsaallah dıye yazmıstım oyle de oldu sukur hem tel hem skype senı bomba gıbı gordum maasallah arkadasıma hep boyle ol canım benımmmmm ıkı ay sonra da guzel sonuclar cıkacak ınsaallah ben ınanıyorum dua da edıyorum guzel kardesımeeeeeeeeee

senı cok sevıyorummmmmm herseyın en ıyısı en guzelı senınle olsun daıma benım canım dostummmmmmmmmm