- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.141
kızlar haftaya perşembe yani ayın 10unda kuzum sezeryanla alınacak ve kollarıma verilecek...dualarınıza ihtiyacım var...
az önce kocaman bi pot kırdım ben yaa çok utandım çookkkk
neyse bugunku menumu yazayım barii
kahvaltı ( 07.00 )
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
yarım domates
1 fincan çay
ara öğün ( 10.00 )
1 küçük ekler
1 fincan çay
öğlene kadar okulda hocayla toplantıdaydım bişy yiyemedim, eve gelince yedim ama pek öğle yemegi gibi olmadı ama
öğle yemegi ( 14.00 )
1 kase sütlü tam tahıllı korn flakes
1 küçük nektarin
1 mandalina
ara ( 16.30)
4 küçük kare bitter çikolata
sade sütsüz neskafe
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kase tarhana çorbası
3 yk patlıcan yemegi
2 küçük biber dolması yoğurtlu
bol yagsız marul salatası
şimdi de yeşil çay zamanıııı
spor olarak da yarım saaat tempolu yürüyüş yaptım bugun eve gelirken. hala da nasıl yorgunum anlatamam, haftasonu fazla mı yürümüşüm neee
Ohh güzel geçmiş haftasonu çok sevindimm sevgilinin tüm ısrarlarına rağmen gece yememeni tebrik ediyorum ama sen onu düzene sok yoksa o senin düzenini bozar
Canım menün genel olarak güzel öğlenini çok sevmesem deküçük kaçamaklar olmuş napalım arada oluyor yani
Yürüyüş çok iyi olmuşş ne güzel şeydir yürümek tam da mevsimi imkan varken bol bol yürümek lazım keşke ben de yürüyebilsem
slm kızlar hatırladınızmı beni suna benn geçen sene beraber zayıflamıştık :)
ben 9 gün sonra doğuruyorum 10 ekimde bir oğluşum olacak
60.5 ile hamile kaldım 71.2 yim artık doğumdan sonra tekrar görüşürüz
nesli..pomo duyfer..baldamlası ...çeşminazzz slmlar size unuttuklarımada
Günaydın kızlar, yeni bir haftaya, hatta yeni bir aya başlıyoruz sayılır, hepimiz için güzellikler getirsinBen çok severim sonbaharı Filizcim, grip olmuşsun, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, gezinin güzel geçmesine çok sevindim, yeni cicilerini de güle güle kullan. Gelecek gezi planları da yapılmış, tam senlik olmuş maşallah ben olsam daha plan aşamasında yorulurdum
Duygucum bugün sonuçlarını alacak, inşallah iyi çıkacak
Nurdancım güzel bir haftasonu geçirmişsin, onun enerjisi on gün idare eder senibu arada senin sevgilin de yemeğe düşkün, işin zor yani, kolay gelsin
Esracım pazar günü temizlik yapmış, ben de cumartesi yaptım, çok yoruldum ama değdiütü yapamadım, onu da hafta içi yapıcam inşallah.
Tultan da iyi sanırım, Züleyha da iyileşmiştir umarım
Alıntı yapmadım, aklımda kaldığınca yazdım. Şimdi kilo bildirimimi de yapayım Filize, herkes tartıda bol --- görmüştür inşallah
herkese yeni haftadan güzel günler olması dileğiyle...
duygucum bugün güzel haber alıpppp rahatlıcaksın günlerin yorgunluğunu atıp gideceksinn inşlh ...
pomocum haklısın cnm evet regly olmak bile bizim için harika ödem de olmasa:26:
cnm ayatlarımı üşütmüş olabilirim haklsıın dikkat edicem
çeşmi cnm dur üzme haftaya gene görücen canını
Canım benim, teşekkür ederim yorumun için, o gün fazla olduğunun farkındaydım zatenBir de itiraf edeyim, oraya yazmayı unutmuştum, sonra da ilave etmedim geç oldu diye, bir de bitter çikolata yedim 1/3 paket:18:
Benim bazen kriz gibi oluyor, o gün de öyle oldu, hem yoğurt yedim aslında makarnayla ama canım çok peynir istedi. Aslında ben yememe bir şey demiyorum da kendimi miktar olarak eleştiriyorum. Ekmek yemeseydim sadece peynir yesem olurdu, hadi ekmek yedim, 1 dilim yeterdi. Yoksa ben zaten aç kalarak veya az yiyerek sağlıklı ve kalıcı zayıflanacağına inanmıyorum. Bir dengeye oturtacağım da bakalım ne zaman, sonbahar geldi işte, benim bu işi sıcaklar başlamadan bitirmem lazım
Canım metabolizmam hızlı, haklısın ama dediğin kadar değil ne yazık ki, kabul ediyorum menülerimi çok azaltamıyorum (seviyorum ben yemeğiii) ama spor olayına gelince pek birazcık yürümeyle olmuyor. Yani 500 gram verebilmem için epey koşturmam gerekiyor
kızlar haftaya perşembe yani ayın 10unda kuzum sezeryanla alınacak ve kollarıma verilecek...dualarınıza ihtiyacım var...
canım filizcimm inşallah arkadaşının sıkıntısı hallolmuştur, onun dışında da okudugum kadarıyla güzel bir haftasonu geçirmişsin. bu haftan haftasonundan da çok çok güzel geçer inşallahh
yaa çok cozutmadımm yemek saatlerine dikkat ettim falan ama uzun zaman sonra ilk defa beyaz ekmek tükkettim meselaa :18::18: kahvaltılarımızı hep çok güzel ettk de geç saatte olunca öğle yemegi yemedik, akşam yemeginde de hamur kafa makarna istedibende az yaglı yaptımm öle işte evcilik oyunu gibi geçti yani haftasonu ama kesinlikle işim zor onunla, yemek düzenini yeniden oturtmam lazım yoksa o da çok kilo alır zaten göbegi var şimdiden, daha da büyümesin valla hiç sevmemm ben alıştırcam onu saglıklı beslenmeye şimdilk bikaç ay daha anasının yemeklerinin tadını çıkarsınn
geçmiş olsun cancagızıımm, tez vakitte iyileş inşallahh
pomocummm ankaraya ne zaman geliyosunuuzzzzzgerçi ben bayram için eve erken gidecem yaa denk gelmeyiz galiba burdaaa
sorma valla neslicimm, gece geç yattık zaten de yatana kadar 3 kere mutfagı tırmaladı ne yesem ne yesem diehep de ekmek arasına gitti eli, valla işim zorr da uymamam lazm ona kesinlikle işin güzel tarafı benim yemedigim yemekleri de yiyor böylece hem yemek israf olmamış oluyor hem de bende yemiyorum
iştee uzun zamndr beklenen güzel haberrnasıl sevindim anlatamam duygucummm bundan sonra herkes kontrole valla ihmal etmek yokk
Züleyha hocam çok geçmiş olsun, tez vakitte saglıgınıza kavuşursunuz inşalahh
Arkadaşlar merhaba
Ben bu sene perte çıkıcam sanırım.Gerçekten zor günler yaşıyorum.Sağlığım hala kötü o yüzden gelemiyorum af edin.Kilom 67
Neslicim güzeller güzeli rakibem senin ve diğer arkadaşlarında dilerim eksilerdedir.En kısa zamanda görüşmek dileği ile hepinizi öpüyorum.
I iyi aksamlarrrr
Serap cnm allahim kurtarsin ikinizide sag salim evinize gelin inslh
Duygucun cnm bak super cikmis sonuclar rabbim bi daha bole sikinti gostermesin..
Cesmicim cnm seninde bugun kacamagin olmus benim gibi
Vee menumde sira
Sabah; 2dilim ekmek peynir zeytin cay
Ara; bi soda bi kare kycucuk bitter cikolata. Bi bardak konsantre visne suyu
Ogle; bi kase corba, 3 et kiftesi yagsiz tavada, salata, 2 kasik pilav
Ara; bi nescafe, bi tane ist.halk ekmeginden altincorek
Aksam; bi kase corba, patlican salatasi limonlu, bi kase yogurt, 1 dilim ekmek
Ara; cay 2 tane sultani biskuvisinden
Activite; 1,5 saat yuruyus, 2,5 lt su ve birazdan da form cayi ii geceler
az önce kocaman bi pot kırdım ben yaa çok utandım çookkkk
neyse bugunku menumu yazayım barii
kahvaltı ( 07.00 )
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
yarım domates
1 fincan çay
ara öğün ( 10.00 )
1 küçük ekler
1 fincan çay
öğlene kadar okulda hocayla toplantıdaydım bişy yiyemedim, eve gelince yedim ama pek öğle yemegi gibi olmadı ama
öğle yemegi ( 14.00 )
1 kase sütlü tam tahıllı korn flakes
1 küçük nektarin
1 mandalina
ara ( 16.30)
4 küçük kare bitter çikolata
sade sütsüz neskafe
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kase tarhana çorbası
3 yk patlıcan yemegi
2 küçük biber dolması yoğurtlu
bol yagsız marul salatası
şimdi de yeşil çay zamanıııı
spor olarak da yarım saaat tempolu yürüyüş yaptım bugun eve gelirken. hala da nasıl yorgunum anlatamam, haftasonu fazla mı yürümüşüm neee
slm kızlar hatırladınızmı beni suna benn geçen sene beraber zayıflamıştık :)
ben 9 gün sonra doğuruyorum 10 ekimde bir oğluşum olacak
60.5 ile hamile kaldım 71.2 yim artık doğumdan sonra tekrar görüşürüz
nesli..pomo duyfer..baldamlası ...çeşminazzz slmlar size unuttuklarımada
Dünkü menümü toparlayayım kızlar,
Sabah:
- 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
- 1 kk beyaz peynir
- 3 ceviz (6 yarım)
- 1 avuç maydanoz
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- 2 parça fırında tavuk (avuç içi kadar)
- 2 kaşık pilav (üzerine 1 kaşık kuru fasulye)
- 3-4 kaşık z.yağlı kereviz
- 1 kase salata
Akşam:
- 2 tane evde yapılmış et sote ile dürüm (tortilla içine, bol yeşillikle)
- 1 büyük bardak ayran
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Toplam suyum 3 lt civarı, adım sayım 7000 civarı, ekstra bir spor yapmadım.
Kızlar iyi akşamlar
Ohh topik hareketlenmiş özlemiştim hepinizi.
Benim günüm her zamanki gibi yoğundu.Ama akşam eve gelice ing sunumu halletim.Bu dönem için 2 ünitem kaldı.Onlarıda bitirdim mi kendi derslerime başlıcam inşallah.
Bu arada kızlar Filiz yol yorgunu hem de hastalanmış kuzucuk artık sabah girermiş çizelgeyide sabah yayınlar.Meraklanmayınn ben haber vermiş olayım
Benden de bu kadar ayy nedendir bilmem yazacak bişey bulamadım ilk kezz müsadenizle kızlar :26:
kızlarrr hepinize ayrı ayrı tşk.ederimmm sonuçlarım temiz çıktı 2 ay sonra tekrar kontrole gitcemmm şimdilik herşey yolunda çok şükür, sizlerde ihmal etmeyin aslında yılda 2.kez ama hiçde değilse yılda 1 kez kontrolden geçin tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız
cnm yoldaa bir ara bakayım dedim ama şarjım azdı senden kahve alacağım olsunn içmiş kadar oldum tşk .ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?