- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.181
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum.Hem okula geldim hem diyetime başladım.
Tabloya baktım rakibem çok güzel kilo vermiş.Filizcim senin duraklama devam ediyor.Sen bir kafasını karıştır metabolizmanın.Sonrası patır patır gider zaten.Dilerim hepimiz hızlı ve sağlıklı zayıflarız.Yani hızlı zayıflamayı ben çok istiyorum.
Menümüde yazayım.
Sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım domates
1 fincan şekersiz nescafe
Ara öğünde 1 elma yicem
Öğlen okulca yemeğe gidiyoruz
1 prs akçaabat köfte ve salata yemeyi düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar arkadaşlarım.
Filizcim kayısı biraz çok geldi bana.Belki bir sebebi vardır ama 4 çok.Meyveyi çok tüketmenin bir sebebi var mı?Diyet yaparken en zararlı besinlerden biri meyve.Tabii sağlığınla ilgili özel bir durum varsa bilemem.Eğer özel bir durum yoksa 1 hafta bir azalt ve dene bence.Mutlaka fark edecektir
ekim annelerinden buraya transferler başlıyo...
evet canım suna ile aynı gün pırtlatcaz herhalde öyle görünüyo..tabi bizim kuzular illada ben erken gelecem diye tutturmazlarsa...
tmm cnm muhakkak yazarım haber veririm ..hepinizi çok özledimm
ellerine sağlık cnm inşlhh bende bu hafta çoşarımmmmmmmmm
kilo verenleri tebrik ederim aynı kalanları da kutlarım gene de almamışsınız ya
haftaya hepimiz --- leri görürüzzzzzzzzzzz
iyi olmana sevindim hocam
duycum kuzey hastalanmış geçmiş olsun ona minik hemen şifa bulsun ...
amin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler...doğumdan sonra yazarım sana zaten canım...
ahh yaa ben 9 unde gidecem adapazarınaadenk gelemeyecegiz o zman
bacaklarım kopacak zaten yakında, gerçi bugun bütün gün dışardaydım ama yüürümedm pek orda burda oturdk arkadaşlarlayarın da dersim var dönüşte yürürm ama, laptopum olacak gerçi o ağır biraz ama kozmetik alışverişim geldi onları yapmam lazım
kilo veren herkese alkışşşbana da kocaman bi -------------------- bi hafta kilo verdm ya 3 hafta beklerm şimdi
Kızlar ölüyorum yorgunluktan, valla nasıl bir gündü bu yaaayarın da erken başlayacak ve yoğun geçecek, bu hafta ne zaman bitecek Geçmişe hızlıca baktım, Duyguşum Kuzey hastaymış, hafif bir şeydir inşallah, geçmiş olsun
Filizcim çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canımKilo veren herkesi, başta kendim olmak üzere kutluyorum Almayan arkadaşları da kutluyorum, alanlar da haftaya bol ---- görsün inşallah
Benim bugün düzenim çok bozuldu, hiç yazmasam daha iyi galiba. Spor da yok ama yorgunluk çok
Yediklerimi düzene koyamadım bir türlü, moralim de bozuluyor, kilo vermek istiyorum ama şu boğazımı kısamıyorum, bu hafta spora başlayayım düzenli dedim ama yoğunluktan kıpırdayacak halim kalmadı. Neyse canınızı sıkmayayım, birkaç gün sonra regl olacağım, ekstra hassasım galiba
kızlarr merhabaaaabugun bütün gün dışarıdaydm eve de geç geldim ancak geçtim bilgisayar başına
öğlen çok sevdigim bi arkadaşımla buluştum, sonra başka arkadaşlarda eklendi derken bütün gün dışarda geçti.. menulerime gelince de kahvaltım her zamanki gibiydi ama öğle yemegim çok felaket olduubrunch yapan bi yere gittik tabi ben orda salataları görünce bütün ayarım kaçtı böreklere tatlılara direndim ama yoğurtlu havuçlar, amerikan salataları derken ooyy ooyyyyy bide koca bi pardak portakal suyu
hee dengeleemek için akşam bişey yemedim, soda içtim, çay içtim, kahve içtim falan ama bişey yemedim de öğlen yediklerimi düşnünüce, belki yarın da bişey yemezsem dengelerim başka türlüsü zorr
yarın da sabah 9 dan akşam 4 e kadar toplantıda olacam, yine dışarda geçecek yani günüm, ama bu sefer tutmaya çalışacam kendimi inşalaahhh
herkese şimdiden mutlu günlerrr
Günaydın kızlar, iki gündür forumun sabahçısı benim galibaValla çok erken kalkmak ta ekstra yorucu, Filizcim andım seni gülüm yaaa, insanın yorgunluğu gitmiyor, gözümde kahramansın inan. Bu şartlarda bir de kilo vermeye çalışmak çok çok zor, tebrik ediyorum seni
Filiz, karadeniz gezisine az kalmış, çooook keyifli bir gezi olur inşallah, bolca fotoğraf çekmeyi unutma, gezi ile ilgili detayları da istiyoruz, örnek alırız belki ilerdeYalnız, karadeniz gezisi deyince aklıma gelenlere bak, yaylada sıcak köy ekmeği ile kuymak yemek, kahvaltıda bal - kaymak yemek, gerisini yazmayayım ama ben kesinlikle iflah olmaz bir vakayım
suna bızımle beraber kılo verıyordu dugun ıcın serapcıgım, sonra ayrıldı ama dogumdan sonra o da senın gıbı gelecek anlasılannnnnbeklıyoruz annelerımızııııııııı gercı bızım anneler harıkalar, cok az kılo aldılarrrrrrrrrrrr
evet yaaaaaaaaa aynı gun olacak degıl mı sızın dogumlarrrrrıkı oglumuz, aynı gun doguyorrrrrrrrrr
tamam canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsaallah sonra da kucagında oglusunla resmını ınsaallahhhhhhhhh
evet canım haber beklıyoruz senden muhakkak. ALLAHA emanet ol kendıne de ogluna da dıkkat et. buarada normal dogum mu sezeryan mı ?
gunaydın tatlımmmmmmm
ben her sabah 6 bucukta kalkıyorum en gec. 7 bucukta masamda oluyorummmmşaftım kayıyor bazen ıste baksana bu hafta ıslerım yogun yolculuk ve grıp de eklenınce kendımı aksamları kaldıramıyorum yerımden valla. uyuyorum erkendennnnn
canımmmm nasıl heyecanlıyım bılsen. bu benım de esımın de ılk profesyonel tatılı dıyebılırım. bırlıkte de zaten tatıl yapmadık. oteller, gezıler, yolculuklar derken cok guzel olacak ınsaallah. bır de ıkımızın de en cok ıstedıgı sey karadenızı gormektı oyuzden ayrıca bır mutluyum. cekmezmıyımmmmmmm ya. bınlerce resım cekecemmmmmmmm
yok yok tatılden ben de korkuyorummmmmm vallaaaaaotelde yemekler, kahvaltılar dayanırım ınsaallah vallaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?