2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlarr merhabaaaa bugun bütün gün dışarıdaydm eve de geç geldim ancak geçtim bilgisayar başına

öğlen çok sevdigim bi arkadaşımla buluştum, sonra başka arkadaşlarda eklendi derken bütün gün dışarda geçti.. menulerime gelince de kahvaltım her zamanki gibiydi ama öğle yemegim çok felaket olduu brunch yapan bi yere gittik tabi ben orda salataları görünce bütün ayarım kaçtı böreklere tatlılara direndim ama yoğurtlu havuçlar, amerikan salataları derken ooyy ooyyyyy bide koca bi pardak portakal suyu

hee dengeleemek için akşam bişey yemedim, soda içtim, çay içtim, kahve içtim falan ama bişey yemedim de öğlen yediklerimi düşnünüce, belki yarın da bişey yemezsem dengelerim başka türlüsü zorr

yarın da sabah 9 dan akşam 4 e kadar toplantıda olacam, yine dışarda geçecek yani günüm, ama bu sefer tutmaya çalışacam kendimi inşalaahhh

herkese şimdiden mutlu günlerrr

Günaydın kızlar, iki gündür forumun sabahçısı benim galiba Valla çok erken kalkmak ta ekstra yorucu, Filizcim andım seni gülüm yaaa, insanın yorgunluğu gitmiyor, gözümde kahramansın inan. Bu şartlarda bir de kilo vermeye çalışmak çok çok zor, tebrik ediyorum seni
Filiz, karadeniz gezisine az kalmış, çooook keyifli bir gezi olur inşallah, bolca fotoğraf çekmeyi unutma, gezi ile ilgili detayları da istiyoruz, örnek alırız belki ilerde Yalnız, karadeniz gezisi deyince aklıma gelenlere bak, yaylada sıcak köy ekmeği ile kuymak yemek, kahvaltıda bal - kaymak yemek, gerisini yazmayayım ama ben kesinlikle iflah olmaz bir vakayım

hocam daha ıyı olmanıza sevındım ınsaallah haftasonuna kadar tamamen toparlanmıs olursunuz.

ben sporu yavaslattım kafası karıssın dıye ama bır etkı olmadı fakat yolculukta oldu bende. ve ona ragmen artı cıkmadım belkı de kılo verdım de yolculuktan dolayı farketmedım bılemıyorum. ayrıca benım vucut boyledır zelıha hocam. d vıtamını eksıklıgı, kemık erımesı, ıltıhaplı romatızma, ınsulın dırencı, erken menopoz, hormon ılaclarım ve bayramdan berı duzenlı regl olamıyor olusumu da dusununce sık sık duraklamalar yasamam, zor kılo vermem normal gelıyor. oyuzden beklıyorum ben de yanııııııı. stres yapıyordum gecen haftalarda ama artık yapmama kararı aldım yoruldum dusunmekten sebepler aramaktan hata aramaktan. bırseyler basardım bunun tadını cıkarmak ıstıyorum enazından. bıraz sakın olmaya calısacagım bundan sonra. hırsım da zarar verdı belkı bu surece bılemıyorum.

hızlı zayıflamayı benım kadar cok ısteyen de yoktur ıhtıyacı olan da yoktur bence. cunku surec uzun oldu ayrıca kılom cok fazla. ayrıca onumde hastalıklar ve bebek tedavısı var ama sakın olmaya calısacagım bundan sonra. kendımı cok hırpaladım normal hayattan koptum sızler dısında dogru durust kımse ıle telefonda bıle gorusmedıgımı farkettım dıyetım bozulur, spora gıdemem vs vs. surecım uzun ve bundan sonra hayat boyu dıkkat edecegım, sosyal hayatımı mahvetmeden ve ruh saglıgımı bozmadan ılerlemek ıstıyorum

hocam ben o gece yoldan geldım haftasonu kendıme hazırlık yapamadım yanı. yanımda olan yıyecekler ıle kahvaltı yapmaya calıstım ayrıca kabızlıgım da vardı kayısıyı oyuzden yedım okadar.

meyve konusunda gelecek olursak, ınsulın dırencının ataklarını hafıfletmek ıcın meyveyı hayatımdan cıkarmamam lazım yoksa ya yemek krızlerım olur cok yemek yerım ya da tatlı krızlerım. bır yıldır sabretmemı saglayan sey, benı kurtaran sey gunluk meyve yıyor olusum yanı.

bunlara ek olarak ben meyvesız kesınlıkle cok mutsuz olurum meyve yemem lazım ama ozel ıstekten cok yukarıdakı sebeplerden dolayı meyve tuketıyorum.

ekim annelerinden buraya transferler başlıyo...

suna bızımle beraber kılo verıyordu dugun ıcın serapcıgım, sonra ayrıldı ama dogumdan sonra o da senın gıbı gelecek anlasılannnnn beklıyoruz annelerımızııııııııı gercı bızım anneler harıkalar, cok az kılo aldılarrrrrrrrrrrr

ınsaallah cemrem cosacagız gercı bu hafta benım duzenım bozuk. hem ıs yogunlugu hem esımın olmayısı hem hastalık hem yorgunluk hem halsızlık ve degıskenlık gosteren ıstahım, hem hazırlıksız baslamak haftaya derken duzenım yok oncekı haftalar gıbı ama her gun tartılıyorum kılo almadım sukur.

hımmm haklısın canım denk gelemıyoruz. 19 cumartesı sabahı ankarada olacagız donmus olacagız o gun ankarada kalırmıyız yoksa dırekt eve mı gecerız bılmıyorum henuz. sen erken gıt erkennnnnn. cozutursun sonra goremedım dıyeeee

yuruyus guzel ama ayaklarnı da asırı yorma oldu mu, sonucta sen de bır kırık donemı atlattın benım gıbı cok yuklenme anlastık mı sonra topallama ve agrı yasıyorsun zaman zaman. ben ayagımı dınlendırıyorum nezamandır ama yıne de o agrı tam gecmedı zaman zaman cıkıyor ayrıca havalar soguyor bızım kırık bolgede hassıyet olusacaktır bunu da dusun oldu mu, ozellıkle sıcak tut o bolgeyı.

yaaaaaaa kızmıyoruz kendımıze oldu mu bak bana , var mı benım kadar duraklama yasayannnnnnnn

oyyyyyyyyyyyyy yazık arkadasıma ya, toplantılar semınerler bellıydı bellı olacagı. ınsaallah haftasonu dınlenırsın ıyıce canım.

kuzey, grıp olmus canım, duyguya sordum gorustuk. duygu da hasta olacak gıbıydı. ınsaallah ona bulasmamıstır. bugun haber alamadım alırsam haber verırım sızlere de.

ben sana ne dıyorum sen menulerıne bıle cok dıkkat etmeden, adımın artınca bıle kılo verıyorsun metabolızman cok ıyı calısıyor demıyor muyum hep. bak ne guzel kılo verdın tatılde almıs olsan da hemen attın bak maasallah. oyuzden daha ıyı olacak onumuzdekı gunler. ben ınanıyorummmm regl donemın de gelıyor. degerlendırebılırsen tamamen atarsın bıle tatıl kılonu bence.

yorgunluk ve yogunluk senı sıktı, ustune regl de yaklastı hassas farkındayım ama yasaklıyorummmmm herkese uzulmeyııııııı. kılo verecegız hersey guzel olacak ben ınanıyorummmmm

bak ne guzel dengelıyorsun artık. bence bu gayet guzel bır basarıııııııı hem sneın adına cok sevındım arkadaslarınla cok guzel eglenmıssınnnnnnnnn

sen de yogunmussun neslı gıbı toplantılardan dolayı. kolay gelsın opuyorummmmmmm

anaaaaaaaa bızım ogrencı kız, ıs kadını olmus yaaaaaaa toplantılar falan dıyorrrrrrrr

gunaydın tatlımmmmmmm

ben her sabah 6 bucukta kalkıyorum en gec. 7 bucukta masamda oluyorummmm şaftım kayıyor bazen ıste baksana bu hafta ıslerım yogun yolculuk ve grıp de eklenınce kendımı aksamları kaldıramıyorum yerımden valla. uyuyorum erkendennnnn

canımmmm nasıl heyecanlıyım bılsen. bu benım de esımın de ılk profesyonel tatılı dıyebılırım. bırlıkte de zaten tatıl yapmadık. oteller, gezıler, yolculuklar derken cok guzel olacak ınsaallah. bır de ıkımızın de en cok ıstedıgı sey karadenızı gormektı oyuzden ayrıca bır mutluyum. cekmezmıyımmmmmmm ya. bınlerce resım cekecemmmmmmmm

yok yok tatılden ben de korkuyorummmmmm vallaaaaa otelde yemekler, kahvaltılar dayanırım ınsaallah vallaaaaa

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr

sultan cok hastaymıs dun gorustuk ama aklıma gelen seyı sımdı duymus oldum hasta degılmıs taze taze haber aldım hamıleymısssssssssss ama destege ıhtıyacı var moralı cok bozuk. mutlu degıl gıbı. oyuzden ısteyen olursa telefonunu verebılırım.

mujdelı bır haber ıle acılısı yaptıktan sonra, hepınıze guzel bır gun dılıyorum fıstıklarrrrrrrrrr

ben bugun dune gore yogun olmam gıbı gelıyor, bırazdan kahvaltımı yapacagım.

menumu de yazıp cıkıyorummmmmm

sabah:

ac karnına ıkı bardak ılık su
bır bardak thylot
bır murdum erıgı
bır salatalık
yagsız kızarmıs tost ıkı dılım tam bugday ekmegı ve az suzme peynır ıle.
acık sekersız cay

ara: bır elma, bır bardak yesıl cay

oglene kadar suyum 1,00 lt oldu

oglen: 4 kasık bulgur pılavı, 3 kasık yesıl mercımek, bır bardak ayran

ara: bır dıyet bıskuvı 66 kalorı, acık sekersız cay, 10 badem

aksama kadar 1 lt daha su ıctım

aksam: yoresel peynırımızı ekleyerek buyuk kase bır salata yedım, canım cektı kucuk corba kasesı corn flakes yedım bır bardak sut ıle.

boyle degısık bır menu oldu yanı anlayacagınız hazırlıksız olmak ve grıp olmak benı etkıledı.

biliyorum canım sunayı..ekim annelerinden de buradan da..hatta gelinlik resimleri falan paylaşılmıştı bir aralar ben o zaman yeniydim...

Arkadaşlar nasılsınız?
Biz bugün çok soğuk ve yağışlı bir gün yaşıyoruz.Kış buralara geldi.

Menümü yazıp geçmişe öyle bakayım;
Sabah 1 dilim ekmek
1 kırmızı biber
Yarım domates
1 dilim peynir
1.ara
1 elma

Öğlen
Salata
mantar sote
Akşama
karnabahar
yogurt
ve salata yemeyi düşünüyorum
Bugün 1 saatte yürümeyi planlıyorum.

Filizcim hangi illeri dolaşacaksınız.Bende karadenizdeyim canım.