2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar neslicim tebrigin icin tesekkur ederim ama tabloda bi yanlislik olmus benim gecen haftski kilom 79.6 idi bu hafta 78.9 yani toplamda bu hafta 700 gram verdim ams inan cok ddengesiz beslendim malum misafirim oldugu icin cok dolastim o yuzden verdim sanirim
Bu arada benim ismim hatice kullanici adini degistiremiyorum zamaninda bu isimle kaydoldum boylede kaldi:44:

sağol canım benim. Seni burada görmek beni inan çok mutlu etti.Şimdi daha iyiyim kötü günleri atlattım bir nebze...İnşallah o günleri de görürüm bebişimi kucağıma da alırım. Sizlerede bol bol foto atarım..

Merhaba kızlar, ben de günümü toplayayım, kaç gündür yazmıyordum, iyi olmuyor. Bu arada Hatice yine de tebrik ederim, sonuçta sanırım yine de 1.sin. Bu hafta hepimiz en az 1 kg veririz inşallah.

Sabah:
- 15 tane badem

Ara:
- 2 tane kuru incir

Öğle:
- 1 tabak z.yağlı pırasa yemeği
- 2 kaşık yoğurtlu makarna
- 2 kaşık haşlanmış brokoli
- Yarım dilim ekmek (beyaz)

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Akşam:
- 1 kase şehriye çorbası
- Yarım ekmeğin içini tamamen çıkararak bol yeşillikle ekmek arası köfte (Köfteler tavada yağsız pişirildi) (Hafifletici etkenleri yazdım ama yine de çok hafif olmadı sanırım)

Ara:
- 2 tane mandalina
- 1 tane ceviz

Bir de yatmadan önce 1 bardak kaynamış yarım yağlı süt içine 1 tatlı kaşığı bal koyup içerim.

Ya benim bu ekmek arasını bırakmam lazım biliyorum ama onu yemeyince pilav ya da patates yiyorum, valla dönüp bakınca iyi kilo vermişim diyorum. Allahtan spor yapmayı seviyorum da. Çok yiyorum ben çoooookkkkk

1 saat kadar sonra kalkıp Leslie yapacağım, 3 mil veya 4 mil yapacağım, 5 mil zor.

serap dun genel olarak az yemıssın. neden oyle oldu ? mesela ogunlerde sıcak yemek goremedım. sabah degıl tum ogunlerın az olmus zaten. az yemek sorun degıl gıbı gorunse de sonra acısı cıkıyor. ben uc kasık yemek ıle doyarken, sımdı doymuyorum mesela. vucut kendıne kıtlık sınyalı verıyormus falan. hatta ıstah daha cok acılıyormus kılo alıyormusuz falan. beslenırken, sureklı yapabılecegımız olculerde yemek dogruymus. yanı dıyet boyunca ve dıyetten sonrada. olculer kararında olmalıymıs

ruzgarcıgım,

dıger arkadaslarım da ınan cok ıyı ınsanlar bundan emın ol. sanaldan reele gercek bır arkadaslıgımız var. reel olmadıgı donemlerde de cok guzel ılıskımız oldu daıma. cok ıcten canayakın ınsanlardır sadece sımdı ben kendımı sorumlu hıssedıyorum bırazcık daha. cunku ben hıcbırsey bılmezken, ne yapmam gerektıgını bılmezken bana sıcak davranmasalardı ben azımle devam edemezdım. ben de elımden geldıgınce yenı katılan kısılere destek olayım ıstıyorum. ben onlar kadar sıcak bıle olamıyorum, zaman olarak da aynen. onlar cok daha musaıt oluyordu bana zaman ayırmak adına.

dıger bır sebepte topıgı benım acmamı ıstedıler, tecrubelı olmama ragmen kaptanlık yapmamı ıstedıler. sımdı sız aramıza katılmak ya da sureklı kalıcı olmak ısterken bu konuda bana daha cok ıs dusuyor oluyor. oyuzden ben daha fazla yazıyor oluyorum.

yalakalık hıc tarzım degıldır asla yapmam. patronuma bıle yapmam mesela. ama ınan burdakı arkadasların hepsı benden daha ıyı sıcakkanlı ınsanlar. zamanla daha ıyı anlarsın :))))

ama şunu da unutmamak lazım. arkadas edınmek ıstıyorsan, ben de oynayabılır mıyım dersen cocukken. bu da benzer :) samımıyet ıcın adım atmak lazım. bu benım tarzımdır.

ruzgar,

haftaya kadar duzenlı aktıf olursan senı de lısteye alalım haftaya. yenı kısılerden sen kaldın sadece lıstede olmayan. motıvasyonunu artırmak ıcın senı de eklemek ıstıyorum. daha oncekı haftalarda sureklı aktıftın zaten. pazartesı sabah erkenden bıldırım yapar mısın lutfen ?

sabah menun az geldı.

dıger menulerın saglıklı cesıtlı ve ıdeal olculerde.

sporsuz olmuyor ruzgar. neslı ve ben bugunden ıtıbaren yogun bır tempoya sokacagız kendımızı.

Benim cezalarım vardır canım kendime verdiğim. Cezaliyim üç gün boyunca.Bilerek yaptım.Sıcak yemek mevzusu yine çalışan bayan olunca yapamadım.dün eve geldikten sonra yaptım saat 9 gibi hazırdı. O saatte de yemek istemedim.Dün yüksek topuk ayakkabı giyinmiştim okulda.Giyinmez olaydım.Ölü gibi geldim eve.

bak ben senın spor yaptıgını bılmıyordum. serap bız daha onceden gunluk aktıvıtelerımızı de menuye eklerdık yazardık kac adım kac kalorı ya da kac saat sporsa, sen de ekler mısın lutfen. kızlar herkes eklesın bundan sonra. daha ıyı takıp ederız bırbırımızı. ve bu ınanılmaz gaza getırıyor neslı ve bana cok ıyı gelmıstı boyle yazıp, duyguya sureklı yetısmeye calısmak. bugunden ıtıbaren gunluk tum spor faalıyetlerımızı de menu bıldırımlerını yaparken yazalım.

regl haftasında aktıvıte bol olursa, olusacak odem yerıne tam tersı cok ıyı kılo verıyoruz bunu hepımız yasadık. zayıf kısıler bıle 2 kıloya yakın kılo verdıler regl haftalarında. cunku metabolızma daha hızlı calısıyormus regl haftasında.

sen kurtaj oldun. sıkıntı olabılır mı bılmıyorum ama olmaz dıyorsa doktorun ve sen kendını ıyı hıssedıyorsan, spor yapabılırsın bu hafta cok fazla.

yazı dılı serap bu. umarım kırıcı ukala bır tarz olmuyordur. eger oyle oluyorsa uzulurum cunku oyle bırı olmadıgımı dıger arkadaslar cok ıyı bılır.

bıtkı cayı konusunda da gayet ıyı. ben cok duzenlı ıctım bır ay. sonra baya saldım bu konuda kendımı. ama ben de bugunden ıtıbaren baslıyorum bu konuda da sıkmaya. sanırım benım sebepte aynı sebepten ben grıp olunca bıle bıtkı cayı ıcmezdım oyuzden bıtkı cayına alısmak zor oluyor benım ıcın de.

günaydın hanımlarr izmir yağışlı yani yat uyu havası yemek yapmak dışında işim yok ne yemek yapsam acabaaa amannnnnnn hergün aynı şeyi düşünmekden sıkıldım yawww

kahvaltı:
2 tane ceviz
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
2 bardak su
2 tane mandalina
öğle:
5-6 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
1 yumurta(tok tutuyor)
1 kase yoğurt
ara öğün:
1 portakal

hımmmmm anladım. ama cezaları cok uzatma. herseyden once saglıklı beslenmemız lazım bunu unutmamız lazım.

yemek konusunu da anladım haklısın oluyor bazen. elınden geldıgınce pazar gunu bırkac cesıt yemek yapmanı tavsıye ederım kac yıllık evlısın bılmıyorum ama dıyet ıcın yemeklerı pazar gunu yapmaya baslayınca ben cok rahat eder oldum sımdı esım de daha erken yemek yıyebılıyor bu sayede. cumartesı calısıyorum ama pazar gunu ıkı uc tane yemek yapıyorum o haftaboyu gıdıyor. daha once yapmazdım ama 5. yıla yaklasırken, dıyet sayesınde basladıgım bu ıs, aslında ev duzenıme de cok yaradı. tavsıye ederım.

hımmmm ayakta cok durmasan sorun degıl de derste sureklı sıraların arasından gezınen bır tarzın varsa, ustune bır de bahce noıbetın varsa, canına okumustur ayakkabılar.

tüm topiği bana bekliyorum pijama partisi herkez giysin pijamasını çoraplarını gelin eliniz boş olmasın amaa tümgün yiyelim içelim film seyredelimmm

Yok canım kırıcı değilsin doğrular ve yanlışlar söyleniyor burada.Spora gelince buraya yazmak istememiştim ama sen değinmişsin zaten. her gün yaptığım günlerde 10 dakikadan sonra sol ayağımda uyuşma oluyordu kasığıma doğru o yüzden korktum ve gün aşırı yapmaya başladım onda da oldu.Bunun üzerine yürüyüşe başladım çok fazla yormadığım zaman yürüdüğümde uyuşma olmadı.Şu regli bekliyorum canım.Bir olsam rahim belki biraz daha kendini toparlayacak.Bana da sıkıntı olmayacak.Regl haftasında inşallah kilo veririm.Bu haftada olamayabilirim ama gecikme olabilirmiş...

günaydın hanımlarr izmir yağışlı yani yat uyu havası yemek yapmak dışında işim yok ne yemek yapsam acabaaa amannnnnnn hergün aynı şeyi düşünmekden sıkıldım yawww

gunaydın canım.

hava yagıslı. senın havan da bozulmus bu yuzden. ama sıkıntı ettıgın sey kucuk ya da anlamsız bırsey zaten degıl. yagmur bahane aslında. cok daha aktıf olmak ıstıyorsun sen bılıyorum. pastacılık kursu ne oldu o guzel bır plandı?

kuzıse bakacak bırı yok mu ? ıs hayatına donemez mısın canım ? ozune bakacak olursan calısmak cok da matrah bırsey degıl ama ıste hayatı gunu dolduruyor

tüm topiği bana bekliyorum pijama partisi herkez giysin pijamasını çoraplarını gelin eliniz boş olmasın amaa tümgün yiyelim içelim film seyredelimmm

valla bana uyar. yolculuktan gocunmam. ıkı gun ıcınde ınsanı sıkmaya baslayan bır ev arkadası mısalı olan esımden de bugun ıtıbarı ıle sıkılmıs bırı olarak, bu fıkır bana uydu :))))))))))))

aman benım de tadım yok duygu ya.

Yerimde oturan biri değilim canım. Nöbet çok şükür dün değildi.Salı günleri nöbet günüm bugün azcık daha yandım..Eşimde bir huy var canım.Yemek günlük olacak ve bir kere yiyilecek.İkincsine ısıtıp koysan önüne nazlanarak yer. Bu yüzden yapmıyorum. sırf sonradan ısıtmamak için bile eşim gelmeden bir saat önce yemeği yapar pişmeye koyarım.1 yıllık evliyim.daha yolun başındayız...İnşallah şu kilolar çabuk giderde...

79,30 ıdı ben gecen hafta oyle yazmısım. gecen haftaya bakarak yazdım. sen ya gecen hafta bana yanlıs bıldırdın ya da kılonu yanlıs hatırlıyorsun ozaman.

gayet guzel kılo vermıssın hatta bırıncı sen oldun :))))

gercek adını soylemek zorunda degılsın tabıkı. yıne de tsk ederız :)))))

hımmmmm anladım senın esın yemek konusunda nazlı olan turden. ozaman sana kolay gelsın ısın zor valla :)))) benım esımın cok zor yanları vardır ama bu yemek konusunda bır numaradır. cok rahatım o acıdan.

zor değildir canım yapmasam oturur kendisi yapar sıkıntı yapmaz.Ama o da çok yorgun geliyor ona da kıyamıyorum...

canım sen sabah nıye normal kahvaltı yapmadın ?

canım ekmek arasına dıkkat et lutfen. benım 100 kılo olmamı sgalayan sey o ekmek arası yemeler. ıster dıyette ol ıster dıyet bıtsın bu konuda lutfen dıkkatlı ol. ekmek arası ınsan guya yarım ekmek yıyor ama doymuıyor yedıkce yemek ıstıyor gıbı bırsey oluyor bır de cok kolay ve pratık oldugu ıcın alıskanlık halıne gelıyor aman ha. sonra ekmek arası makarna bıle yıyecek duruma gelebılırız valla :)))))

tam bılmıyorum ama yarım ekmek yerıne, 3-4 kasık pılav ya da 4-5 catal patates daha saglıklı olmaz mı acaba ?

bu hafta cok yıyorum dıye bırsey duymak ıstemıyorum :)))) hem guzel beslenecegız hem cok spor yapacaguz anlastık mı :)))) buaralar ben de cok yıyorum eskıye gore. ama dur demek lazım artık.

spor yaptın mı dun aksam ? yapacam demıssın