- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.681
sağol canım benim. Seni burada görmek beni inan çok mutlu etti.Şimdi daha iyiyim kötü günleri atlattım bir nebze...İnşallah o günleri de görürüm bebişimi kucağıma da alırım. Sizlerede bol bol foto atarım..mrb serap nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli canm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş nasıl gidiyo zayıflamaya kara vermişsin allah yardımcın olsun inş sonrada inş bebeğini kucağına alırsın sağlılklı bi şekilde
Sabah kalkınca:
2 bardak su
Kahvaltı:
2 tane ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve
öğle
1 kase yoğurt
ara öğün:
çeyrek simit
akşam:
1 yumurta
1 kase salata
ara öğün:
1 kase yoğurt
öyle demek istemedim yani tabi ki diğer arkadaşların yazdıklarını da okuyorum da burada eskilerin haricindekiler hep sana yazıyor sen onlara yani anladın mı seninle yazışıyorum sadece ben onu dedim yoksa diğer arkadaşlar da okuyorum tabiiki ::))
sabah 73,2 kg geldim
menüm
sabah
1 dilim ekmek 4-5 çatal peynir
ara 1 elma
öğlen 2 parça tavuk ezogelin çorba 1 mandaln
ara bir elma
akşam 1,5 kabak dolması yarım dilim ekmek
2-3 tane keçiboynuzu yemeyi düşünnüyorum
canım önceliği zyıflamak o yüzden mümkün oldukça burayı takip ediyroum spora ben de başlıcam ...
Benim cezalarım vardır canım kendime verdiğim. Cezaliyim üç gün boyunca.Bilerek yaptım.Sıcak yemek mevzusu yine çalışan bayan olunca yapamadım.dün eve geldikten sonra yaptım saat 9 gibi hazırdı. O saatte de yemek istemedim.Dün yüksek topuk ayakkabı giyinmiştim okulda.Giyinmez olaydım.Ölü gibi geldim eve.serap dun genel olarak az yemıssın. neden oyle oldu ? mesela ogunlerde sıcak yemek goremedım. sabah degıl tum ogunlerın az olmus zaten. az yemek sorun degıl gıbı gorunse de sonra acısı cıkıyor. ben uc kasık yemek ıle doyarken, sımdı doymuyorum mesela. vucut kendıne kıtlık sınyalı verıyormus falan. hatta ıstah daha cok acılıyormus kılo alıyormusuz falan. beslenırken, sureklı yapabılecegımız olculerde yemek dogruymus. yanı dıyet boyunca ve dıyetten sonrada. olculer kararında olmalıymıs
sporu eskisi gibi yapıyorum desem yalan olur canım benim ama bol bol yürümeye çalışıyorum yapamasamda.aklıma geldikçe yapıyorum şu aralar biraz sıkıyım bakalım. zaten bu haftada regl haftam. Kürtajdan sonra ilk defa regl olacağım tabi günümde olursam.Onun verdiği bir şişkinlikte var.Üslubuna gelirse canım ben alınmadım. Sadece kendi kendime kızıyorum bende farkındayım 2 hafta emek ver sonra bir yemek herşeyi alt üst etsin. Dün eşime de resti çektim benim yapmak istemediğim bir konuda ısrar etme diye...bitk, çayı da okulda kekik çayı içmeye çalışıyorum evde de yeşil çay...ama içmekte gerçekten zorlanıyorum.bu yaşıma kadar öyle çayı hangisi olursa olsun isteyerek içmemişimdir.
Benim cezalarım vardır canım kendime verdiğim. Cezaliyim üç gün boyunca.Bilerek yaptım.Sıcak yemek mevzusu yine çalışan bayan olunca yapamadım.dün eve geldikten sonra yaptım saat 9 gibi hazırdı. O saatte de yemek istemedim.Dün yüksek topuk ayakkabı giyinmiştim okulda.Giyinmez olaydım.Ölü gibi geldim eve.
Yok canım kırıcı değilsin doğrular ve yanlışlar söyleniyor burada.Spora gelince buraya yazmak istememiştim ama sen değinmişsin zaten. her gün yaptığım günlerde 10 dakikadan sonra sol ayağımda uyuşma oluyordu kasığıma doğru o yüzden korktum ve gün aşırı yapmaya başladım onda da oldu.Bunun üzerine yürüyüşe başladım çok fazla yormadığım zaman yürüdüğümde uyuşma olmadı.Şu regli bekliyorum canım.Bir olsam rahim belki biraz daha kendini toparlayacak.Bana da sıkıntı olmayacak.Regl haftasında inşallah kilo veririm.Bu haftada olamayabilirim ama gecikme olabilirmiş...bak ben senın spor yaptıgını bılmıyordum. serap bız daha onceden gunluk aktıvıtelerımızı de menuye eklerdık yazardık kac adım kac kalorı ya da kac saat sporsa, sen de ekler mısın lutfen. kızlar herkes eklesın bundan sonra. daha ıyı takıp ederız bırbırımızı. ve bu ınanılmaz gaza getırıyor neslı ve bana cok ıyı gelmıstı boyle yazıp, duyguya sureklı yetısmeye calısmak. bugunden ıtıbaren gunluk tum spor faalıyetlerımızı de menu bıldırımlerını yaparken yazalım.
regl haftasında aktıvıte bol olursa, olusacak odem yerıne tam tersı cok ıyı kılo verıyoruz bunu hepımız yasadık. zayıf kısıler bıle 2 kıloya yakın kılo verdıler regl haftalarında. cunku metabolızma daha hızlı calısıyormus regl haftasında.
sen kurtaj oldun. sıkıntı olabılır mı bılmıyorum ama olmaz dıyorsa doktorun ve sen kendını ıyı hıssedıyorsan, spor yapabılırsın bu hafta cok fazla.
yazı dılı serap bu. umarım kırıcı ukala bır tarz olmuyordur. eger oyle oluyorsa uzulurum cunku oyle bırı olmadıgımı dıger arkadaslar cok ıyı bılır.
bıtkı cayı konusunda da gayet ıyı. ben cok duzenlı ıctım bır ay. sonra baya saldım bu konuda kendımı. ama ben de bugunden ıtıbaren baslıyorum bu konuda da sıkmaya. sanırım benım sebepte aynı sebepten ben grıp olunca bıle bıtkı cayı ıcmezdım oyuzden bıtkı cayına alısmak zor oluyor benım ıcın de.
günaydın hanımlarr izmir yağışlı yani yat uyu havası yemek yapmak dışında işim yok ne yemek yapsam acabaaa amannnnnnn hergün aynı şeyi düşünmekden sıkıldım yawww
tüm topiği bana bekliyorum pijama partisi herkez giysin pijamasını çoraplarını gelin eliniz boş olmasın amaa tümgün yiyelim içelim film seyredelimmm
Yerimde oturan biri değilim canım. Nöbet çok şükür dün değildi.Salı günleri nöbet günüm bugün azcık daha yandım..Eşimde bir huy var canım.Yemek günlük olacak ve bir kere yiyilecek.İkincsine ısıtıp koysan önüne nazlanarak yer. Bu yüzden yapmıyorum. sırf sonradan ısıtmamak için bile eşim gelmeden bir saat önce yemeği yapar pişmeye koyarım.1 yıllık evliyim.daha yolun başındayız...İnşallah şu kilolar çabuk giderde...hımmmmm anladım. ama cezaları cok uzatma. herseyden once saglıklı beslenmemız lazım bunu unutmamız lazım.
yemek konusunu da anladım haklısın oluyor bazen. elınden geldıgınce pazar gunu bırkac cesıt yemek yapmanı tavsıye ederım kac yıllık evlısın bılmıyorum ama dıyet ıcın yemeklerı pazar gunu yapmaya baslayınca ben cok rahat eder oldum sımdı esım de daha erken yemek yıyebılıyor bu sayede. cumartesı calısıyorum ama pazar gunu ıkı uc tane yemek yapıyorum o haftaboyu gıdıyor. daha once yapmazdım ama 5. yıla yaklasırken, dıyet sayesınde basladıgım bu ıs, aslında ev duzenıme de cok yaradı. tavsıye ederım.
hımmmm ayakta cok durmasan sorun degıl de derste sureklı sıraların arasından gezınen bır tarzın varsa, ustune bır de bahce noıbetın varsa, canına okumustur ayakkabılar.
Iyi aksamlar kizlar neslicim tebrigin icin tesekkur ederim ama tabloda bi yanlislik olmus benim gecen haftski kilom 79.6 idi bu hafta 78.9 yani toplamda bu hafta 700 gram verdim ams inan cok ddengesiz beslendim malum misafirim oldugu icin cok dolastim o yuzden verdim sanirim
Bu arada benim ismim hatice kullanici adini degistiremiyorum zamaninda bu isimle kaydoldum boylede kaldi:44:
Yerimde oturan biri değilim canım. Nöbet çok şükür dün değildi.Salı günleri nöbet günüm bugün azcık daha yandım..Eşimde bir huy var canım.Yemek günlük olacak ve bir kere yiyilecek.İkincsine ısıtıp koysan önüne nazlanarak yer. Bu yüzden yapmıyorum. sırf sonradan ısıtmamak için bile eşim gelmeden bir saat önce yemeği yapar pişmeye koyarım.1 yıllık evliyim.daha yolun başındayız...İnşallah şu kilolar çabuk giderde...
zor değildir canım yapmasam oturur kendisi yapar sıkıntı yapmaz.Ama o da çok yorgun geliyor ona da kıyamıyorum...hımmmmm anladım senın esın yemek konusunda nazlı olan turden. ozaman sana kolay gelsın ısın zor valla :)))) benım esımın cok zor yanları vardır ama bu yemek konusunda bır numaradır. cok rahatım o acıdan.
Merhaba kızlar, ben de günümü toplayayım, kaç gündür yazmıyordum, iyi olmuyor. Bu arada Hatice yine de tebrik ederim, sonuçta sanırım yine de 1.sin. Bu hafta hepimiz en az 1 kg veririz inşallah.
Sabah:
- 15 tane badem
Ara:
- 2 tane kuru incir
Öğle:
- 1 tabak z.yağlı pırasa yemeği
- 2 kaşık yoğurtlu makarna
- 2 kaşık haşlanmış brokoli
- Yarım dilim ekmek (beyaz)
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Akşam:
- 1 kase şehriye çorbası
- Yarım ekmeğin içini tamamen çıkararak bol yeşillikle ekmek arası köfte (Köfteler tavada yağsız pişirildi) (Hafifletici etkenleri yazdım ama yine de çok hafif olmadı sanırım)
Ara:
- 2 tane mandalina
- 1 tane ceviz
Bir de yatmadan önce 1 bardak kaynamış yarım yağlı süt içine 1 tatlı kaşığı bal koyup içerim.
Ya benim bu ekmek arasını bırakmam lazım biliyorum ama onu yemeyince pilav ya da patates yiyorum, valla dönüp bakınca iyi kilo vermişim diyorum. Allahtan spor yapmayı seviyorum da. Çok yiyorum ben çoooookkkkk
1 saat kadar sonra kalkıp Leslie yapacağım, 3 mil veya 4 mil yapacağım, 5 mil zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?