- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.641
Merhaba kızlar, Pomo İstanbul'dan rüzgar estirmiş resmen:)) Özlemiştik iyi olmuş valla. Ben hastalıktan dolayı cozuttum, şımardım, muhtemelen kilo aldım. Pazartesi fırtına gibi başlıyorum ama:)) Bugün göz makyajı denedim, sanırım yapabileceğim:) Bu hafta işe giderken her gün yapacağım. Zaten bu hafta iki sunumum var. İyi olacak. Pomo senin kaçamak yapmayacağını biliyorum artık, söylemeye bile gerek yok. Çeşmi, gece geç saatlere kadar çalışıp bir şey yememen mümkün değil zaten, öncelik derslerin canım, sağlıklı bir kafayla çalışman lazım, sadece abur cubur yerine sağlıklı şeyler yemen lazım, zaten de öyle yapıyorsun.
Foto yorumlarınıza teşekkürler kızlar. Genelde sportif giyiniyorum, bir de aslında genelde gezilerde fotoğraf çekildiğim için de daha da sportif oluyor. Yoksa az da olsa topuklu ayakkabı falan da giyiyorum ama o da makyaj gibi işte, çok sık olmuyor:) Bu hafta unutmazsam işyerinde fotoğraf çekileceğim:) Sonra da 5 kg verdikten sonra da çekileceğim:)
seninle genel olarak tarzlarımız benziyoruş,mesela şuan bekar olsam kesinlikle dans kursuna giderdim hatta dans yada fıtnıs yada plates eğitmeni olmak içim elimden geleni yapardım...müzik aşığı biriyim kulağımda sürekli kulaklık kapı gıcırdaa ritim halindeyim:)
gelir o günlerde çıtır bi hatunolduüunda tatilde evde yaparsınnn cnmm...
Kizlar cok mutluyum acikcasi bu hafta o kadar diyete uyamadim ama aksam yemrklerini erken yiyorduk onun faydasi sanirim 700 gram vermisim
Gecen hafta kilo 79.6 kg
Bu hafta kilo 78.9 kg
Bu hafta giden 0.7 kg
Hedef kilom 70
Kendinize iyi bakin bugun menu bildiriminede basliycam insallah :)))
Bugün ki menüm:
sabahkalkınca:
2 bardak ılık su
sabah:
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün:
2 mandalina
öğle:
6-7 kaşık pilav
bir kase salata
ara:
2 tane meyve
akşam:
1 tane içli köfte
bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt..
Nefret ediyorum şu haftasonlarından cuma günü tartıldım pazartesiye yarım kilodan fazla kilo almışım...Ama yok artık bundan sonra misafirlik falan diyet bitene kadar misafirliği de kaldırdım..
baslangıc kılo:75.2
gecen hafta kılo:73.3
Bu hafta ki kilo: 72.8
bu hafta giden / gelen:giden 500gram
toplam gelen giden:2.4
hedef kilo:60
Ben bugün yaptım makyaj, sözümü tuttum:)) Ben tabi hiç yapmadığım için, bir arkadaşın hemen dikkatini çekti, bir de gözlük takıyorum ama gözlerin ne güzel olmuş dedi valla:) Pek hoşuma gitti:) Haftasonu ben bolca, makyaj yazıları okudum zaten. Sadece göz makyajı yaptım, bir de dudağıma parlatıcı sürdüm o kadar. Ama bu bile insanı iyi hissettiriyor:) Tavsiye ederim Karabiberim.
Bu arada haftasonu hangi renk makyaj falan diye bakarken, cilt alt tonu diye birşey olduğunu öğrendim. Google'a cilt alt tonu diye yazıp tararsanız çıkıyor, tabi bilmeyenler için. Benim alt tonum soğukmuş mesela, renk seçimlerinde falan dikkat etmek gerekiyormuş.
iyiyim cnm çok şükür...az sonra kalkıp iş yapmaya başlıcam clasik temizlik günüm dediğim gibi,bu temizlik öğleden sonramı bulur sonra pizza yapcam zaten direk akşam olur akşamda film seyrederim yani sıradan bir günnn,yarınkemeraltına gitmeyi planlıyorum lise yıllarda deri ceket almıştım o zaman üstüme bol almıştım şimdi biraz modifiye edeyim dedim evet artık heryerde zımba var biliyorum ama çokhoşuma gidiyor zımba alıp omuzlarını mofiye yapayım diyorum
canım benim iyiyim ya ben ne zaman topiğe girsem sen çıkmış oluyorsun ben de yazılanları okuyup çıkıyorum birz soğan kürü yapmıştım biraz hayıt yavaştan yavaştan bebek çalışmalarına başladım canım baktım 2-3 aya kadar olmuyor allah nasip ederse şubat ta tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah 2 gündür çok yoğunum ancak bugün girebildim dün işyerine gittim malum biz cumaresi pazar izinliyiz ama iş çoktu c. tesi gittim 2 saaat çalıştım ordan biraz alışveriş zayıflayınca biraz iç çamaşırı almak gerekti:))) ordan büyük görümcem aşure yapmıştı ona gittik valla yalan yok 4 kaşık içtim çooook uzun zamandır yaptığım tek kaçamak iş yerinde bile yemiyorum ama şimdi oraya gidipte yemesem yanlış anlardı hani beğenmeyip içmediğimi sanırdı o yüzden mecburdum görümcem saolsun annnemede bi kavanoz doldurdu sabah kalktım o kavanozu annemlere götürdüm kuaföre gittim ordan da iş yerinde müdürün oğlu askere gidiordu yemekli eğlenceli iş yerindeki arkadaşlarla ona gitttik biraz halay oyun derken kendimi eve attım eşimde aradı babamlara gel diye ayyy yoruldum gelemem dedim of daha ütü var biraz bakayım dedim kilo vermem iyice yavaşladı moralim bozuk ya bişeyler yapmam lazım hzılandırmak için ha bu arada resmi nasıl ekliyoruz ya belki ben de daha sonra eklerim:)))
[B[/B] bugün sabah 3 çatal peynir 1 dilim ekmek ara 1 muz öğlen verilen yemekten biraz tavuk ve salata yedim şimdi 1 havuç yedm bu kadar daha da bişi yemem öyle şekerim ya valla sen olmasan buraya girmem herhalde seni okuyorum
atarım cnm 17 eylülü bekleyin:))))valla dans kursu inanılmaz bir motive aracı. Biraz da becerebildigini gördükten sonra olay tamamdır, bir daha kurs günlerini dans gecesi günlerini hep iple çekiyorumYarın akşam dans gecesi var mesela, günlerdir uykusuzum, bu gece belkiş hiç uyumayacam ama, yarın okuldam geldikten sonra bikaç saat dinlenip mutlaka gitmek istiyorum bakalım hayırlısı
Bende mesela erkek arkadaşım olduktan sonra tangoya gitmek istiyorum. Eşin de eğer olur derse öyle bişey yapsanıza siz de. Muhteşem bir dans yaa. Sadece çok fazla duygusallık gerekiyor, bende onu herhangi biriyle yapmak istemiyorum o yuzden. Bachata da yakın temaz bir dans ama onu zaten sadece 3 tane hoca var bizim erkek, onlarla yapıyorum. Ama tango öle deil, tek partnerden gidiyor, inşalah ona da gidecem hele götürecek birini bulayım da
Duyguu yarından itibaren bende spora ve dikkatli yemeye dönüyorum. Daha düzenli bir hayatım olacak inşalah, yemem içmem sporum hepsi düzene girecek, burdan da paylaşımlara döncegim. Gerçekten yılbaşına kadar o tartıda 75 görmeliyim artk 78 e takıldım kaldım sinir geliyor artkkk.. Hava soğuk da olsa yürüyecegim yaa bişey olmaz, olmadı yurtta leslie yapabilecegm bi yer bulacam, bi şekilde yoluna girecek yani. Yılbaşı günü o tartıda 75 li bi rakam görecegimmmSpor konusunda ve yeme konusunda istersen bana da el atabilirsin, sana sonsuz izinnn
Sabah 6.30 da yatınca 10 da uyandım, kafam yataga vuruyodu resmen bildirimi yapmadım diye. Hemen gittim tartıldım pomo ya haber verdim. O sabah 10 da gelmiş işler yoğunmuş. öğlen girip tabloyu hazırlamaya çalışacagm dedi. Bende bugun giremem dedm ama dayanamadım yine
Kızlar bana bol bol dua edin, yarın şu teslimi hayırlısıyla yapayımmHerkese musmutlu bir hafta dileriimmmm
cnm onu haber vermeye girdim,temizlik yapıyordum süpürge bir yandan kulağımdaa kulaklığım duymadımevet canım. Sabah ındım ama ısyerıne onda ancak geldım cok yogunum. Gıremedım cesmı msj atmıs bana cebe bıldırım yapmıs. Ben de hem ona hem duyguya gelemeyecegımı yazdım merakta kalmayın dıye ama duygus telefonu kesın gormedı yıne :))))))))
hava cok mu guzel. Ya ıstanbul kotuydu ama bızım bura cok guzelmıs haftasonu. Ben dondum bugun burası da kotu. Yagdı yagacak cok kapalı ve cok ruzgarlı.
Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Bol güneşli İzmirimizden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Bugün işyerindeyim. İyileştim, hala biraz üst solunum yollarında problem var ama olur o kadar. Haftasonu da eşim rahatsızlandı, sırayla hastalanıyoruz resmen. Bugün de o evde, ama o benim kadar dinlenemez, yarın gelmesi lazım çünkü. Kilo konusunda hiç memnun değilim tabi ki, hastalık dolayısıyla ye-iç-yat durumu fena yaradı. Tabloda görürsünüz zaten, valla bu hafta yoğun spor düşünüyorum ve sıfır kaçamak. Kahvaltı canım istemedi, 15 tane badem yedim kahvaltı niyetine. Birazdan ara öğün yaparım, öğlen yemeğimi de düzgün yiyeceğim. Biraz çalışayım, arada girerim yine.
valla dans kursu inanılmaz bir motive aracı. biraz da becerebildigini gördükten sonra olay tamamdır, bir daha kurs günlerini dans gecesi günlerini hep iple çekiyorumyarın akşam dans gecesi var mesela, günlerdir uykusuzum, bu gece belkiş hiç uyumayacam ama, yarın okuldam geldikten sonra bikaç saat dinlenip mutlaka gitmek istiyorum bakalım hayırlısı
bende mesela erkek arkadaşım olduktan sonra tangoya gitmek istiyorum. eşin de eğer olur derse öyle bişey yapsanıza siz de. muhteşem bir dans yaa. sadece çok fazla duygusallık gerekiyor, bende onu herhangi biriyle yapmak istemiyorum o yuzden. bachata da yakın temaz bir dans ama onu zaten sadece 3 tane hoca var bizim erkek, onlarla yapıyorum. ama tango öle deil, tek partnerden gidiyor, inşalah ona da gidecem hele götürecek birini bulayım da
duyguu yarından itibaren bende spora ve dikkatli yemeye dönüyorum. daha düzenli bir hayatım olacak inşalah, yemem içmem sporum hepsi düzene girecek, burdan da paylaşımlara döncegim. gerçekten yılbaşına kadar o tartıda 75 görmeliyim artk 78 e takıldım kaldım sinir geliyor artkkk.. hava soğuk da olsa yürüyecegim yaa bişey olmaz, olmadı yurtta leslie yapabilecegm bi yer bulacam, bi şekilde yoluna girecek yani. yılbaşı günü o tartıda 75 li bi rakam görecegimmmspor konusunda ve yeme konusunda istersen bana da el atabilirsin, sana sonsuz izinnn
sabah 6.30 da yatınca 10 da uyandım, kafam yataga vuruyodu resmen bildirimi yapmadım diye. hemen gittim tartıldım pomo ya haber verdim. o sabah 10 da gelmiş işler yoğunmuş. öğlen girip tabloyu hazırlamaya çalışacagm dedi. bende bugun giremem dedm ama dayanamadım yine
kızlar bana bol bol dua edin, yarın şu teslimi hayırlısıyla yapayımmherkese musmutlu bir hafta dileriimmmm
ESTAFRURALLAHCAHİLLİKDEĞİL CNM 3 ÇOCUKLA TAKİP ETMEK ZOR ONDAN,SKİNNY JEAN VUCUDA SIMSIKI SARAN JEANLARA DENİR DARPAÇA İNEN, BİLMEMEN NORMAL3 ÇOCUK SORUMLULUK DEDİĞİN GİBİ KİLO OLUNCA İNSANIN İÇİNDENDE GELMİYOR KENDİMDEN BİLİYORUM BENİM TEKSTİLDEN ANLAMAM AİLEMDEN GELİYOR BABAM TEKSTİLCİ PANTALON EŞORTMAN,POLAR VS HEP BABAM GETİRİR BANA SİTİLİMİDE BİLİYOR NOKTA ATIŞI ATAR BABAMŞİMDİ EMEKLİ BU İŞ ÇOK STRESLİBİ İŞ ,ŞİMDİ OTURDUĞU SİTEDE KÜÇK Bİ TERZİ ATÖLYESİ VAR SİTEDEKİ DARALTILCAK TAMİR EDİLCEK ŞEYLERİ YAPIYOR HEMKENDİ İŞİ HEM RAHAT HEM STREZSİZ,ANNEMDE STİLİST BENİM GELİNLİĞİMİ ANNEM YAPTI,BİRAZ BU SEBEPDEN ANLIYORUM EE GÜNDEMİDE TAKİP EDİYORUM,HİÇ BİR ŞEY ALMSAMDA MAGAZA GEZERİM KUMAŞLARA BAKARIM NE MODA TAKİP EDERİM AMA MODAYA UYMAM MODAYA UYMAK DEMEK AYNIOLMAK DEMEK BANA GÖREE
KARABİBERİM BENim FACE BİR SÜRÜ RESMİMVAR ONA ÖZELLEŞLTİRDİMMİ ACABAA NEYSE BİR ARA BAKARIM ESKİSİ KADAR AKTİF DEĞİLİM..
2.EL MAGAZASI ZATEN ESKİ GİYSİLER DEĞİL EL DEĞİŞTİRDİĞİ İÇİN UCUZ,ALSANCAK KIBRIS ŞEHİTLER CADDESİNDE VAR BİR TANE TASARIM 2.EL MAGAZASI HENÜZ TARZIMA UYGUN ŞEY BULAMADIM YAKALARSAM ALIRIM MUTLAKA
SENDE EVLADINA ALMIŞSIN İYİ YAQPMIŞSINÇOCUKLR Bİ GİYDİĞİNİ2-3 AY GİYİYOR AL İŞTYE BENİMSIPA DÜNYA KADAR GİYSİSİ VAR OLMAYAN KIYAMIYORUM VERMEYEDE:)))) TOPLASAN1-2 AY GİYMİŞTİR HİÇ ESKİ OLURMU Bİ BAŞKÇOCUK YENİ DİYE GİYERR HİÇ AYIP DĞİL BENİM HOŞUMA GDİYOR 2.EL .
günaydın hayırlı sağlıklı mutlu haftalarrrr...
kızlar 17 aralık p.tesi günü çok sıkıdönüyorum aranızaaa özellikle pomo sanada bi el atıyorum.
sizden ricam 17 aralık'da yaptığınız pul tanesi kadarkaçamağıbile yazmanız,özellikle pomo hareketsiz tek bir günün bile olmasınıistemiyorum farkındasanız yaza 5 ay kaldı ve zaman çokhızlı ilerliyor. benim pomo senden istediğim mazeretsiz hergünaktvite yapman diyelim ogün müsafirmi geldi müsafir gelsin gitsin telefonunda müzik yada radyo uyumu vardır elbett en kötü mutfağı toparlarken dans etmeni isticem yani kesinlikle hastlık dışında sende mazeret istemiyorum minimum kendin için 30 dk benim için 15 dk aktivite isticcem özelliklesenin ismini kullanmam seninde bunu isteyeceğinidüşünmemdenkaynaklanıyor diğer kızlarda böyle birşey isterse sizlerede el ata bilirim,kesnilikle yarış halinde olalım istiyorum..başda da söyledim yarım kraker,bir ısırık ,hamburger pul tanesi bile ne olursa olsun herşeyi yazalım gün içinde 3-4 kere bundan birşey olmaz dediğimiz yiyeceklerin toplamı bile bizde cısss etkisi bıraka bilir,valla sizi bilmiyorumkesin sonuç için yola çıkacağımm 17 ARALIKDA..
annen mı yaptı gelınlıgını :))))) ne guzel ya :)))) aıle boyu moda, dıkım, kumas anlayan ebevenyler vayyyyyy super valla :)))
kucuk sehırlerde bu ıkıncı el olayı yok ama buyuk sehırlerde var. Canta kesınlıkle cok ıs yapardı valla olsaydı.kesınlıkle tercıh ederdım
ayyyyyyyy ayyyyy enerjık bır gune baslamıssın sanırım oyle hıssedıyorum yazdıklarından. ve sanırım ıyıce toparlandın. bugun yarısalım mı ???:)))) esımle yıyecegım yemegımı evde. ısyerınde yemeyecegım bugun. yemekten sonra yarısalım mı ??? ya da bak bugun ben otobusun yorgunlugunu atayım azıcık da esımle vakıt gecıreyım. yarın yarısa baslayalım sporda. ne dersın ? ben de cok enerjı var bu hafta valla :)))
nesenın sebebı gunestır. hava cok etkılıyor ya ınsanı. keske hep bahar olsa.
aaaaa demek esın rahatsız sımdı. uzuldum valla. gecmıs olsun.
canım bence sen odem topladın kılo alınca dıyelım kı 500 grm 1 kılo aldık yuzukler oturmuyor ama odem olunca oturuyor. benım gecen hafta yuzuklerım oturmadı ama ondan oncekı hafta oturuyordu ustelık her ıkı haftada benzer kılodaydım yanı ılk haftakı kesınlıkle yogun odemdı sneın bu hafta oturmus yuzuklerın oyle yazmıssın bana. bence senınkı odem ama tartıya cıkınca +++++ gormek odem ya da kılo olmasını etkılemıyro ıste. moral bozuyorç
annen mı yaptı gelınlıgını :))))) ne guzel ya :)))) aıle boyu moda, dıkım, kumas anlayan ebevenyler vayyyyyy super valla :)))
kucuk sehırlerde bu ıkıncı el olayı yok ama buyuk sehırlerde var. Canta kesınlıkle cok ıs yapardı valla olsaydı.kesınlıkle tercıh ederdım
vayyyyyyyyyy donuyorsun demek aramıza.
Bana da ters bır donus yapacagın gorunuyor :)))))
bana nasıl el atacaksın kuzum ????
Tamam anlastık. Tek bır kacamak bıle olsa yazacagınız o gun. O gune kadar ben tek gun hareketsız kalmayacagım.
Haklısın ya 5 ay kaldı. Ben 5 ayda 25 kılo versem bıle benım ıcın yeterlı degıl. Ama aralık dahıl hesaplayınca 7 ay oluyor. Ben hazıran sonunu kendımı hedef yapmıstım. Neyse o onemlı degıl okadar da.
Canım benım ısmımı kullanmamdan rahatsız olmam tam tersı mutlu olurum benım sana ıhtıyacım var bılıyorsun oyuzden sevındım canım cok sevındım bana el atmana. Dedıklerıne daha once harfıyen uyuyordum yıne uyacagım.
Yarıs konusunda kesınlıkle katılıyorum sana. Bırcok kez dıle getırdım ben hatırlarsın. Cunku eskıden yarıs halındeydık cok guzel gıdıyorduk spor aktıvıteler yıkılıyordu menuler gıdım gıdımdı valla.
SKİNNY JEANLARIMI ,hahhahaa duygu bak ne ka cahil olduğumu burdan anla canım inann bu nasıl bir jean onu bile bilmiyorumm neden bilmiyorum çünkü şişko,koca göbekli eve kapatmış bir kadınım ben,giyimden kedini okadar soyutlamışımki gidip öyle şeylere bakamıyorum bile,çok severim kalın taytlı üstlerinde kalçalarına kadar örten kazaklar ve dize kadar montlar,acaba zayıf olunca bende nasıl durur düşünürümm ama yok artık yaşımada gitmez benimm,bu arada faceboka resim neden koymuyorsun seni çok merak ediyorumm vallha bak giyiminden kendime bile örnekler alabilirimm
bu arada 2nci el mağazaları türkiyede yadırganıyor olabailir ama yurtdışında hiç öyle değil biliyormusunn,
polonyada çok fazla böyle mağazalar vardı,mesela yeni mal geldiği gün ,nekadar kıyafet seçersen seç tartırıyorsun mesela kıyafet 1 kilo geldi fiyatı 40 ziloti ediyordu yani türk parasıyla 20 tl gibi birşeydi,,2 hafta kadar 40 zilotiden satıp sonra hergün bu fiyat düşürülüyordu,mesela 10 zilotiye kadardüşüyordu maddi gücü olmayanlar ogün gidiyordu almaya
malın ilk geldiği gün görsen mağazanın önü nasıl kalabalıkk kapı açıldımı herkes iyi malları seçiyordu,ne yalan söylimm bende çok alışveriş yaptım ordan kendime göre pek birşey bulamıyordumm ama kızlarıma çokk kıyafet aldım,hepte markaydı zara marka bile vardı,kızım anaokula orda ve 1nci sınıfa orda gitti kıyafetle gittikleri için hiç zorlanmamıştımm,mağazalar çok pahalıydı ne yalan söylimm
ama tabikii görüştüğüm arkadaşlarıma hiç söylemedim orda dediğin gibi yadırgıyorlardı ordakileri
birde mağazaya gelipte alışveriş yapanları görünce ağzım açık kalıyordu okadar güzel bayanlar geliyordu şimdi bunlar burdan mı alıyor derdimm,hahahahahha birde sütyenleride alıyorlardı heee,birde utanma yokk hemencikk orda deniyorlardı kıyafetleri sütyen hariç
bence beğeniyorsan al derim kimseyede söyleme
bende adanada televole diye bir mağaza buldum hem fiyatlar uygun , hemde değişik tarz satıyorlar kızıma lıyorum genellikle bende ordan
fiyatlar 10 yada 15 tl gibi oluyor ,lcw den artık almıyorum bulamıyorum 13 yaşa göre güzel şeyler
ivet cnm annem yaptıı hayalimdeki gelinliği..
Herşey oluyor cnm ayakkabı çanya giysi hepsi bir arada cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?