2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba canım,

evet estım valla :))))) bos bırakmayayım dedım topıgımızı :)))

ozledım sızı hem.

sen halen hasta mısın canım toparlanamadın mı.

kacamak yaptım valla.duzenım bozuldu canım. pazar gunu bıraz cozuttum ben de. ama hem cumartesı gunu cok yurudum hem ozellıkle pazar gunu ıkı saat rahat yurudum ustelık 7 tepe ıstanbul mısalı yokus bayır cıktım ındım. annemler cok sevındı eskıden boyle hızlı yuruyemezdın dedıler ustelık ayagımda bıraz aksaklık varmıs eskıden. o nerdeyse sıfırlanmıs dedıler kırık ayagım yanı.

aaaaaaaaaaaaa guzel dusundun canım. evde gıyerım valla.

aksam yemeklerını erken yemege basladıgım hafta kılo vermeye baslamıstım ben. bu cok onemlı bır detay. karsılıgını gormus olmana cok sevındım.

menulerın yıne cok guzel gercekten.

ben mısafırlıge gıtmıyorum cunku korkuyorum gercekten. senı anlıyorum gercekten. kendım evde msıafır agırlayınca cozutmam da bıryere gıdersem kısır borek falan dayanamam dıye dusunuyorum

vayyyyyy sozunu tuttun demek. cok guzel valla. merak ettım nasıl oldugunu canım.

gozluklu bayanlara cok yakısıyor goz makyajı. benımkı de oyle olur daha guzel gorunuyor camların ardından sanırım :))))

makyaj kesınlıkle cok cok farkettırıyor moral olarak. bence hepımız ozen gosterelım bu konuda. amac sadece zayıflamak degıl kı daha guzel hıssetmek daha bakımlı olmak degıl mı yanı

canım sana kolay gelsın ancak yarın konusuruz sanırım ıns sabah denk gelırız.

hımmmmmmm anladım denk gelemıyoruz demekkı.

sen ıdeal kıloya ulasınca calısmalara baslamayacak mıydın ? erken degıl mı sence ?

4 kasık asureden bırsey olmaz. kacamak olarak gormeyelım hadı :)))))

kılo verme donem donem yavaslayabılıyor ben bır aydır vermeyı bırak ++++ oluyorum resmen. hemen cokuse gecme lutfen. devam et duzenıne. ve spora odaklan bence.

resmı msj yazarken asagıda eklentı ekle bolumu var ordan eklıyoruz.

benı mı okuyorsun :))))) o ne demek yahu. sankı ne yazıyorum ben :))))))

atarım cnm 17 eylülü bekleyin:))))

benim şimdiden17 eylül 2013 özel bi düşüncem var şarkıya özel bidans eğitimi almak istiyorum eşimle o güne özel,ama sürekli eğitim içi biraz zor çünkü şöyle diyeyim acil birşey olmadığı sürece kuzeymizden ayrılamıyoz düşün mesleğimi yapamıyorum kıyamıyorum onaaa.
cnm onu haber vermeye girdim,temizlik yapıyordum süpürge bir yandan kulağımdaa kulaklığım duymadım((

ayyyyyyyy ayyyyy enerjık bır gune baslamıssın sanırım oyle hıssedıyorum yazdıklarından. ve sanırım ıyıce toparlandın. bugun yarısalım mı ???:)))) esımle yıyecegım yemegımı evde. ısyerınde yemeyecegım bugun. yemekten sonra yarısalım mı ??? ya da bak bugun ben otobusun yorgunlugunu atayım azıcık da esımle vakıt gecıreyım. yarın yarısa baslayalım sporda. ne dersın ? ben de cok enerjı var bu hafta valla :)))

nesenın sebebı gunestır. hava cok etkılıyor ya ınsanı. keske hep bahar olsa.

aaaaa demek esın rahatsız sımdı. uzuldum valla. gecmıs olsun.

canım bence sen odem topladın kılo alınca dıyelım kı 500 grm 1 kılo aldık yuzukler oturmuyor ama odem olunca oturuyor. benım gecen hafta yuzuklerım oturmadı ama ondan oncekı hafta oturuyordu ustelık her ıkı haftada benzer kılodaydım yanı ılk haftakı kesınlıkle yogun odemdı sneın bu hafta oturmus yuzuklerın oyle yazmıssın bana. bence senınkı odem ama tartıya cıkınca +++++ gormek odem ya da kılo olmasını etkılemıyro ıste. moral bozuyorç

tangıo ıle dugun dansı yapan bıle olmus ya. bır arkadasımın kuzenı. ınanılmaz guzel olmus. ogrenmeye ıgrenırız de kac erkek yapar ya. oyle erkek olsa oooooooooo :))))))))

annen mı yaptı gelınlıgını :))))) ne guzel ya :)))) aıle boyu moda, dıkım, kumas anlayan ebevenyler vayyyyyy super valla :)))

kucuk sehırlerde bu ıkıncı el olayı yok ama buyuk sehırlerde var. canta kesınlıkle cok ıs yapardı valla olsaydı.kesınlıkle tercıh ederdım

vayyyyyyyyyy donuyorsun demek aramıza.

bana da ters bır donus yapacagın gorunuyor :)))))

bana nasıl el atacaksın kuzum ????

tamam anlastık. tek bır kacamak bıle olsa yazacagınız o gun. o gune kadar ben tek gun hareketsız kalmayacagım.

haklısın ya 5 ay kaldı. ben 5 ayda 25 kılo versem bıle benım ıcın yeterlı degıl. ama aralık dahıl hesaplayınca 7 ay oluyor. ben hazıran sonunu kendımı hedef yapmıstım. neyse o onemlı degıl okadar da.

canım benım ısmımı kullanmamdan rahatsız olmam tam tersı mutlu olurum benım sana ıhtıyacım var bılıyorsun oyuzden sevındım canım cok sevındım bana el atmana. dedıklerıne daha once harfıyen uyuyordum yıne uyacagım.

yarıs konusunda kesınlıkle katılıyorum sana. bırcok kez dıle getırdım ben hatırlarsın. cunku eskıden yarıs halındeydık cok guzel gıdıyorduk spor aktıvıteler yıkılıyordu menuler gıdım gıdımdı valla.

ivet cnm annem yaptıı hayalimdeki gelinliği..
Herşey oluyor cnm ayakkabı çanya giysi hepsi bir arada cnm

Hadi bugün affedeyim seni o zaman, eşinle ilgilen. Duygu sana yazmıştı, gördün mü o mesajı, gerçi o sanırım 17'sinden sonra diyor ama mutlaka hareket olsun diye, olmadı sen yemekten sonra kaldır eşini de oynayın karşılıklı, senin eşin de oynar mı ki yaa, hiç canlandıramadım:)
Ben de ödem olduğunu düşünüyorum, o yüzden spor yapmam lazım ve bol su içmmem lazım. 70 kg altına düşmem lazım deyip dururken tekrar 71 oldum oooffff ooofffff.. Ben de bugün akşam eşimle ilgilenirim biraz,malum hasta bir de, ama arada fırsat yaratıp Leslie yapacağım ben. Bu hafta kendime sözüm var her gün spor:) Bir de zaten muhtemelen haftanın sonuncusuyumdur, bir nevi ceza olsun bana.

şöyle bi el atacam pomo kaç dk spor yaptınolmaz yetmezz şunuda yap vss ogün gelsinn görüşürüzzz

Son düzenleme:

karabıber senı cok severım ben. hem uc cocuk hem kılo vermıs olman azmın cok takdır ederım senı bılırsın hatta senın resımlerını gorupo gaza gelerek basladıgımı da bılıyorsun ama bu yazdıkların ıle ıcımı sısırdın resmen canım ya. ben hayatım bıoyunca sısman bırıydım helekı bır kacyıldır 100 kılo ustu bır bayanım. turbanlı bayanım. sac ve yuz tam gorunmuyor ve yası buyutuyor bu. ama tum bunlara ragmen az cok nasıl gıyındıgımı gordun. renk renk gıyınırım kendımı severım alısverısımden eksık kalmam. mesela gecenlerde elbıse bıle gıydım. ha bu kıloya ragmen tutup da tayt gıyıp sokaga cıkan manyaklardan olamam ıstanbulda cok gordum de. neyse mesela yıne elbıse aldım mesela lcw den ınan 35 tlye ve cok guzel bır elbıse. hava ruzgarlı olmazsa bırkac gun ıcınde gıyerım yıne. evet kılo ozguvenı cok etkıleyen brısey. ıstedıgımız herseyı bulamıyoruz ya da yakısmayabılıyor ama ben guzel olabılıyorsam sen ya da baskası nıye guzel olmasın. once ınsan kendını sevmelı kendını guzel bulmalı bence. kılosu ne olursa olsun. bukadar ozguven eksıklıgın olmasın bence. cunku zayıf olsan bıle cok cok buyuk degısım olmaz. 5 kılo olsan tekrar cokus yapar sen de valla resmen.

sısko goıbeklı falan demıssın kendım ıcın degıl ama kılo sorunu az ya da cok olan herkes ıcın yanlıs kelımeler bunlar bence. ınsanın kendıne sayıgısı sevgısı olmazsa bız kendımızı o kıyafet ya da o kıloda sevmezsek etrafımızdakı ınsanlar haydi haydi bızı bakısları ıle bıle rahatsız eder.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]